Mobilblogg: Tradisjon

Hei fine mennesker! Håper dere har en deilig lørdag 🙂 Vi har nettopp kommet oss i bilen etter å ha landet på Gardermoen, hadde glemt hvor kaldt det var her! Luften er helt annerledes enn den var i München, så jeg var nødt for å kjøpe med en vanilje latte med soya fra Starbucks. Egentlig har det vel blitt en tradisjon hver gang vi lander i Oslo, for den er jo så god! I dag smakte den ekstra godt, for se hva jeg fikk 😀 Rødmet som en gal da Lasse påpekte det, jeg så det ikke selv med en gang. Tusen, tusen takk 😀

Hadde litt trøbbel med nettverket i Tyskland i dag, så jeg rakk aldri oppdatere før vi dro fra klinikken. Flyet vårt gikk kvart over tre, men vi reiste fra Holzkirchen allerede klokken elleve. Det snødde nemlig litt i dag og tyskerne takler visst dette dårlig, for det hadde allerede vært ulykke på motorveien, så vi ble rådet til å ta tog og bane fremfor taxi. En liten utfordring med nyoperert mann, meg med spagettiarmer og MYE bagasje. Så det tok sin tid, men nå er vi omsider i Oslo og på vei hjem 🙂

Ha en fin kveld, så sees vi i morgen! Jeg skal hjem og lage pizza til pasienten 😉

43 kommentarer

 1. Michelle

  ahh, så herlig å få det skrevet på koppen din da! Men er helt enig med den som skrev det til deg 😀 <3 ha en fin kveld!

 2. Hei
  Hvilken app bruker du til trening?

 3. Katrine H

  Bra at dere kom dere trygt fram til Gardermoen da i det minste 🙂
  Her er det fondue med litt vin og øl med min kjære, kunne ikke vært bedre!
  Ha en fin tur videre hjemover!

 4. Åå, for en koselig liten beskjed på koppen! Høres ut som om tyskerne takler snø like dårlig som engelskmenn :p Men godt å høre at dere har kommet dere trygt hjem 🙂

 5. You are beautiful! I love your blog. Can we follow each other? Let me know 🙂

 6. så utrolig søtt gjort med den kaffen! Hvordan lager du pizzabunn? Kan du legge ut pizzaoppskrift kanskje ? 😀

  1. Fotballfrue

   Den ligger ute 😀

   Klemmer 🙂

 7. Hva mener du og Lars Kristian om dette? Jeg sitter her og lurer på hva som er normalt i samfunnet eller ikke. «Dagene mine består av lite mat…» Dette innlegget ga meg en vond følelse i kroppen i hvert fall, så den bloggen ønsker jeg ikke å lese mer. Men for unge jenter må det være vanskelig for og ikke bli påvirket/inspirert… Mange blogglesere klager på deg, men du har aldri hatt slike innlegg. Du trener, spiser og koser deg, og er inspirasjon til tusen. Stå på videre!

  https://noralba.blogg.no/1359728415_veien_til_drmmekroppe.html#comment

 8. Frederikke (Denmark)

  Elsker din blog.. Læser den flere gange om dagen.. Mmm.. Pizza lyder fantastisk.. Kommer der mon billeder og opskrift på bloggen…?!
  Mange hilsner fra Frederikke

  1. Fotballfrue

   Det ligger allerede oppskrift og bilder ute, men jeg vurderer en update 😀

   Klem!

 9. Hehe, så herlig kopp da!ikke rart man blir glad av slikt? Vel hjem, kos dere masse med pizza!

 10. Velkommen tilbake til Norge, håper alt står bra til med pasienten. Jeg sitter og koser meg med pizzaen fra kokeboken din akkurat nå, den smaker helt fantastisk. Ifølge 6-åringen min er det den beste han har smakt!!! Det er mye jeg liker å lage fra den boka forresten, den ligger fremme til enhver tid. Favoritten min er eggerøren, mmmmmm!!! Ha dere en fortsatt strålende helg.

  1. Fotballfrue

   Å, så stas 😀 Ja, den er virkelig god! Har fått den stemplet som bedre enn «vanlig» pizza her hjemme 😀

   Klem!

 11. i love your hair beautifull!!!

 12. Elsker deg søta. Ikke vær redd, skal ikke stjele deg fra Lars-Kristian, men om jeg var hetero så hadde jeg nok prøvd meg. Jaja, jeg er litt gal i hodet. Er jo homo. Skal ikke stalke deg da Caroline-mor. Ha en flott dag 🙂

  1. Fotballfrue

   Hahaha 🙂

 13. Lizbeth Osnes - Behind the scenes.. Kommenterer tilbake :)

  Awwhh, søteste koppen da! 🙂

  ♥ Lizbethosnes.com – Gravid og lykkelig!

 14. Hei Caroline! 🙂

  Først og fremst… Koser meg med bloggen din! Lurer på den nye vesken din. Hvor er den kjøpt og til hvilken pris? Snart bursdag selv og har utrolig lyst på den! Hvor kan jeg sende mannen? Vi bor i Bergen, men kanskje de sender fra Oslo?

  Klemmer 🙂

  1. Fotballfrue

   Vesken min kjøpte vi hos Mulberry i Oslo til 7000,- 🙂 Du kan jo ringe å høre om de kan sende den?

   Klem!

   1. Renate

    Tusen takk! 🙂 Ha en fiiiin søndag!

 15. Riktig god helg til dere! Håper ting står bra til med pasienten, og kos dere med pizza 😀

 16. For et herlig bilde!:D Skjønner godt at den smakte spesielt godt da, så utrolig koselig! 🙂

  Klem Elle

 17. Amalie14

  Tnå, så hyggelig med koppen:-)
  Ønsker både pasienten og bloggdronningen en finfin kveld! Pizza høres nam ut<3

 18. Off topic I know….
  Men har du farget bryn hos hudpleie/frisør før?
  Ser det fælt ut i førsten? :-/
  Vet ikke om jeg tør prøve! Haha…
  Velkommen hjem btw, god bedring til LK

  1. Fotballfrue

   Ja, det har jeg gjort. Det kommer nok an på hvem du går til. Det kan være litt merkelig i starten pga. overflødig farge, men det blir bedre etter et par dager 🙂

   Klem!

 19. Hvilke fotballsko har du og hvilken klubb spiller du for?

  1. Fotballfrue

   Huh?? Haha 🙂

 20. Prøvde pizzabunnen fra boken din i går kveld, var kjempe godt! 🙂 men jeg lurer bare på om det er vanlig å være mye kvalm når man går over til ett lchf kosthold? Jeg bestemte meg på onsdag for å prøve det ut å begynte fra torsdag av. Nå de to siste kveldene har jeg vært så kvalm at det er helt grusomt :/ Håper virkelig dette går over, da jeg har veldig lyst å fortsette med lchf. Endelig kan jeg spise meg mett selv om jeg vil gå ned i vekt! Tusen takk for en inspirerende blogg 🙂
  Klem 🙂

  1. Fotballfrue

   Ja, det er helt normalt. Det tar tid for kroppen å venne seg til det nye kostholdet, for meg var det ganske ille. Jeg var veldig kvalm i nesten to uker, og også noe slapp i hele kroppen da jeg skulle trene, i tillegg til en helt sinnsyk tørste, men plutselig gikk det over og alt ble mye bedre enn før 🙂 Så kroppen trenger tid. Beregn 2-4 uker før du merker en bedring 🙂

   Klemmer!

 21. Kan man lakkere akrylnegler med vanlig neglelakk? 🙂

  1. Fotballfrue

   JA 😀

 22. Hei Caroline! Velkommen hjem til Norge, håper turen gikk greit 🙂 Kos dere masse med pizza og avslappning i kveld ♥

 23. Veronica

  Å, så koselig da! Det der må ha varmet godt i hjerterota :))

  1. Fotballfrue

   Gjett om 😀

 24. hei. Hvorfor måtte LK bli opperert i Munchen

  1. Fotballfrue

   Fordi de er flinkest der og laget vil ha han fort tilbake 🙂

   – C

   1. Var det Odd eller han selv som betalte operasjonen? Er jo sikkert ganske dyrt på en slik privatklinikk, men det er jo definitivt verdt det.

   2. Fotballfrue

    Det er selvfølgelig klubben 🙂

    – C

 25. Hei! Ville bare si at du har en kjempe fin blogg. Koser meg ofte med innleggene dine, og du er den eneste jeg følger. Har aldri skrevet kommentar, men nå er det jaggu på tide å gi deg skryt! Skikkelig morsomt å lese det du skriver =)

  1. Fotballfrue

   Tuuusen takk for fine ord, søte deg! 😀 😀

   Klemmer!

 26. Så søtt med det de hadde skrevet på koppen! er lasse og lars kristian den samme personen foresten?

  1. Fotballfrue

   Hehe, selvsagt 🙂 Han kalles Lasse.

   – C

 27. Elise Amanda

  Åh, så koselig, Caroline! Jeg elsker slike hverdagsgleder :´)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *