Siden sist @fotballfrue

Fikk så mange positive tilbakemeldinger forrige gang jeg gjorde en slik post, og siden jeg liker å gjøre dem selv også, tenkte jeg det kunne være noe å fortsette med 🙂 Her er noen bilder fra den siste uken på instagram:

1. Ronaldogutten i snøten på lørdagstur, se så skjønn han er! 2. Yatzy med familien på kvelden, er det snart en uke siden allerede?! 3. tester ut et nytt palette fra thebalm og Coverbrands. Meet Matt (e) Nude 3. Lars-Kristian har plutselig startet å overraske meg med lapper her og der 🙂 Jeg kan finne dem hvor som helst, under puten, i vesken min, i bilen, inni macen. Romantisk ♥ 5. Gammel vane er vond å vende. Litt vin før flyturen til München må til! 

6. Løpetur etter et hektisk døgn hvor jeg tok treningsfri. Fornøyd med tiden ettersom jeg ikke presset meg selv, men løp i et behagelig tempo hele veien 🙂 7. Vi drikker en Hugo-drink i lobbybaren før middagen i går. Instagramvenner forteller meg at dette er den nye it-drinken i Tyskland og også andre steder i verden. Det skjønner jeg, for den er GOD! 8. Klare for middag! 9. Klokken er halv syv og vi venter på at Lars-Kristian skal opereres. Trøtte! 10. Jeg har travet Holzkirchen rundt etter dagligvarebutikk og fant alt jeg ville ha. . pluss litt til. 

Tusen takk til alle som ønsket lykke til tidligere i dag, det varmet virkelig, spesielt da jeg satt der og synes at 4 timer begynte å bli ganske lenge. Jeg satt ute i resepsjonen og tømte skrankedamen for kaffefilter helt til klokken halv elleve, da fikk jeg endelig rommet vårt på sykehuset og etter 20 minutter kom plutselig en veldig gulblek Lars-Kristian inn sammen med sykepleieren. Med fare for å virke tulleklissete nå, må jeg bare si at jeg synes de er verdens skjønneste når de er litt hjelpesløse. Det er ekstra godt å være tilstede når noen virkelig trenger deg. Etter en liten time fikk han lyst på noe søtt og jeg ville gjerne ha litt vin til i kveld, så da ble det til at jeg måtte ta turen ut i regnet. Tok det for gitt at det var dagligvare rett rundt hjørnet, for jeg endte opp med å traske over en time tilsammen for å finne alt jeg ville ha. Haha 🙂 Men så ble pasienten fornøyd også! 

47 kommentarer

 1. Så fine bilder! Jeg vil ønske Kristian god bedring, og at dere koser dere i Tyskland! 🙂

  1. Fotballfrue

   Tuuusen takk 😀

 2. Haha jeg mente selvfølgelig Lars-Kristian** 🙂

 3. Jeg er så enig, så kan folk kalle det klissete, tenk deg for en tillitserklæring å få være i noens liv når man virkelig føler seg som mest sårbar? Nå håper jeg regnet stopper, at helsen vender tilbake og at ingen av dere blir forkjølet. Kos dere masse med alskens godsaker og vin, jeg skal visst lage hjemmelaget salsa i dag (inspirert)!.

  PS. Ikke ha på «friskluft- dyse» i flyet, er visst oppskrift på hvordan man blir forkjølet. :o)

  1. Fotballfrue

   Å, det er så godt! Kos deg masse og god helg <3

   Klem!

 4. Så fine dere er:) God bedring til Lars-Kristian!

 5. blir så rørt av deg..du må dele dine innerste tanker oftere. du blir sårbar, men samtidig vil du får så mye mer kjærlighet og støtte tilbake 🙂

  1. Fotballfrue

   🙂 <3

 6. Lisa Marie -

  Så søtt med de lappene! 😀

  Jeg må forresten bare si hvor mye du inspirerer Caroline! Du har inspirert meg så mye på treningsfronten, at jeg i dag har tegnet medlemskap hos det lokale treningssenteret! :O På tirsdag skal jeg ha time med medlemstreneren, så jeg får et opplegg som passer meg og mine mål 😀 Så blir det trening for full rulle! :DD TUSEN TAKK <3

  God helg! 🙂

  1. Fotballfrue

   Så flink du er! Det kommer du ikke til å angre på, det er en kjempeinvestering 🙂

   Klemmer og god helg 🙂

 7. Masse god bedring til Lars-Kristian! 🙂 Håper alt står bra til med deg også, oppi alt dette stresset!

  Må jo forresten si at det er ufattelig koselig at han skriver slike kjærlighetslapper til deg da 🙂 Dere er heldige som har hverandre.

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀 Ja, det er en kjempefin overraskelse 😀

   Klemmer og god helg <3

 8. god bedring til Lars-Kristian. Fint innlegg 🙂

 9. Elsker vesken din ♥♥

 10. Lovely insta-moments!:) xo

 11. Jeg liker så godt det bildet av deg og Lars-Kristian i trappen! Det er så koselig og romantisk <3

  Masse god bedring til Lars-Kristian!! Håper han kommer seg fort etter operasjonen og at alt er vellykket 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀

   God helg til deg <3

 12. håper alt går bra med LK sin operasjon og at turen hjem blir bra!!
  Men du kjære alltid så perfekt antrukkede Caroline. Det her er sikkert et utrolig teit spørsmål; men hvordan ville du stylet en bukse med blomsterprint? Den er trang, vanlig snitt og forholdsvis mørk i fargene – går i rosa og lilla. Vil jo ikke se helt vill ut men bare skille meg litt ut i mengden siden det er en litt spesiell anledning 😉 Det er kanskje helt feil sesong for blomster men jeg syntes det lyser opp så fint! 😉

  Klem til deg

  1. Fotballfrue

   Hei søte deg! Tusen takk for fine ord, operasjonen har gått veldig fint 🙂

   Her er noen linker fra da jeg har på meg blomsterprint

   http://fotballfrue.no/2012/04/19/siljan-drammen-og-tilbake-igjen/

   http://fotballfrue.no/2012/05/16/bryllup-pa-skagerak-arena/

   Og tips til styling: http://fotballfrue.no/2012/03/04/hvordan-style-blomsterprint/ 🙂

   Jeg synes det kan være fint å ha sort til dersom buksen er sort i bunnen, eller plukke opp en av fargene i mønsteret 🙂

   Klem!

   1. tusen takk 🙂

 13. …leste hele innlegget nå, så fint at han er ute av operasjonen og har det fint. At han har lyst på noe godt er jo et supert tegn 🙂

 14. Så godt at det gikk bra 🙂 Håper dere får en fin kveld med alt det gode du har kjøpt!

 15. hei 🙂 god bedring til Lars-Kristian, håper han kommer seg fort 🙂
  jeg er en stor fan av deg! har vært syk noen dager nå og som tidsfordriv og inspirasjon har jeg sett gjennom bloggen din fra du startet dag 1, har også følgt deg så og si hver dag omtrent fra du startet med bloggen:) var utrolig gøy å se hvordan du har forandret og utviklet deg, og du inspirerer meg så vanvittig mye 🙂 både når det gjelder trening og mat, gode vaner, positiv innstilling og det å ta ting med et smil 🙂 helt hærli!
  jeg er ei jente- jente, som deg, og lurer derfor på hvilke parfymer du bare må ha og hva du bruker nå? også, hvordan klarer du å gå så behagelig og fint på skyhøye sko hver dag? 🙂 igjen, du er helt hærli! 🙂

  1. Fotballfrue

   Hehe, så vittig :p Blir så flau hver gang jeg blar litt i den selv, men bare på en god måte 🙂 Det er godt en utvikler seg 😉

   Øvelse gjør mester når det kommer til høye hæler, det er mitt beste tips 🙂 Jeg bruker Lolita Lempicka 🙂

   Klem til deg og god helg!

 16. Hei:)
  Selger du fortsatt ringer fra treasures?

  Hilsen Hege:)

  1. Fotballfrue

   Nei, dessverre :/

 17. Hei hei til dere begge:)

  Godt å lese at LK har våknet opp og har det etter forholdene bra:) Masse god bedring, og så ber vi for at dette var en vellykket operasjon slik at han kan få drive med det han elsker og liker så godt nemlig å spille fotball!

  Utover det ønsker jeg dere en flott helg og kos dere så best dere kan!

  Klem
  – J –

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, Janne <3 God helg tilbake 🙂

   Klem!

 18. Margrethe

  Er det lavkarbokaker????

  1. Fotballfrue

   Nei 🙂

   – C

   1. Margrethe

    så fint å se at du også unner deg noe som ikke typisk hverdagskost. skulle ønske jeg kunne unne meg noe, uten å få dårlig samvittighet. Elsker bloggen din, du er et fantastisk menneske!

   2. Fotballfrue

    Skulle bare mangle, det gjelder å finne en balanse 🙂 Jeg orker ikke være fanatisk, selv om det virker som mange tror at jeg er det. Har aldri skjønt hvorfor :/

    Ikke få dårlig samvittighet, kjære deg! Lev og finn en balanse, det er helheten som teller. Det gjør ingenting om du tar et wienerbrød i ny og ne 🙂

    Klem <3

 19. Cathrine

  Kjære Caroline, lurte på om du har noen tips til et bra produkt som hindrer håret i å bli så statisk elektrisk? Har alltid selv brukt del fire i Matrix sleek serien, men nå finnes den ikke å få tak i lenger. Og nå som det er vinter er sliter jeg mye med elektrisk hår, spesielt når jeg retter ut håret. Har forsøkt blant annet en type hårspray, men det funker ikke. Har du noen tips?

  1. Fotballfrue

   Elektrisk hår er slitsomt! Var mye plaget med dette før, men det har heldigvis gitt seg 🙂 Jeg synes hårsprayen til Gunn-Brit (by GB) er veldig bra, det samme er sprayene fra Hempz. Oljen til både GB, Sprekenhus, Hempz og Marrocanoil er veldig gode alle sammen, det er bare smak og behag, ettersom de er veldig like hva gjelder funksjon, men lukter litt forskjellig 🙂

   Klem!

 20. ninetta bagarelli

  Dette var en koselig og nær post…:-) Håper pasienten kommer seg raskt under dine kjærlige vinger;-)

  1. Fotballfrue

   Hehe, ser lovende ut 😉

   God helg!

 21. Michelle

  så fine bilder, spesielt det med begge dere to! hehehe, er enig med deg, de er ekstra søte når de er litt hjelpesløse =P Håper dere har det fint begge to! Stor klem <3

 22. As I big football fan it is quite interesting for me to read this blog 😀
  I wish good luck to L-K!!
  Your blog has inspired me so much that «thank you» dosn’t feel enough 🙂

 23. Åååe så søt du eeer da Caroline! 🙂 *klemmepå*
  Så bra, ja ta godt vare på mannen din sweetie! 🙂 Han setter nok veldig stor pris på at du er der for ham nå.
  Håper LK kommer seg raskt på bena igjen, så god bedring til deg LK 🙂

  Yum, det så godt ut!
  Kick back and relax guys! Er lov å ha ting som ikke er low carb og ta en pust i bakken av og til, og på toppen er man jo ute og reiser! Da må man jo teste litt hva stedet har å by på! Med god samvittighet. 😉

  Have a good one sweetie!
  *stor klem fra Marianne*

  «The Fuzzy Corner»

 24. Jeg elsker slike innlegg hvor du er litt mer.. jeg vet ikke jeg, nær på en måte. Skriver om tanker og slikt. Stå på Caroline, og god bedring til Lars-Kristan!

 25. mami Frøydis

  Hei 🙂 god bedring og fortsatt god tur! Håroljen til GB er fantastisk, takk for tipset 🙂 klemmer

 26. ingeborg-anna

  Håper operasjonen blir vellykket 🙂 Tror Lars- Kristian setter pris på å ha deg rundt nå, for du er jo verdens skjønneste kone!

  God bedring og lykke til 😀 så håper jeg dere nyter turen uansett 😉

  klem

 27. Du leverer alltid så fine og inspirerende bilder, uansett hva du poster! 🙂 Elsker bloggen din 🙂 🙂

  Klem Elle

 28. Live Marie Almarsdatter

  Hei : )
  http://www.youtube.com/watch?v=WVsjzQiM_zY

  Dette er linken til en kjempefin og romantisk sang.. Vet ikke hvorfor, men hver gang jeg hører den tenker jeg på deg og Lars Kristian, og håper at jeg en dag finner samme lykken selv. : )

  -klem

 29. Kari FM

  En slik fin billedserie sier mye uten ord. Veldig bra å høre at alt gikk bra med operasjonen til Lars Kristian. Er det lang rehabliteringstid?

  1. Fotballfrue

   Normalt 2 uker, men ettersom han har et komplekst sykdomsbilde og er plaget med enda en skade, ser vi på 12 uker.

   – C

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *