Operasjonsdag

Nok en dag hvor vi var tidlig på, i dag ringte klokken halv fem, men nå var jo grunnen Lars-Kristians operasjon. Skal innrømme at jeg er litt nervøs her jeg sitter og venter, men han var helt rolig da han forsvant inn på operasjonssalen, så det roet meg i hvert fall litt. Håper virkelig dette er løsningen som kan få ham tilbake på banen igjen, han har jo vært plaget i snart ett år. Klinikken ligger 40 minutter unna München i et sted som heter Holzkirchen og her pøsregner det, så det er ikke mye å få gjort. Vi blir jo over her til i morgen, og nå jeg sitter faktisk på gangen og venter på at rommet vårt skal bli ferdig. Leste på nett at det var et treningssenter her, så jeg var optimistisk og reiste i treningstøy, men nå ser det ikke ut til at jeg kan benytte meg av det. Vel, jeg krysser fingrene! Hvis ikke har jeg nok av jobb å få unna, så jeg skal nok få tiden til å gå.

Her er noen bilder på gårsdagens antrekk, det ble endelig buksene jeg kjøpte fra Zara for snart 4 måneder siden 🙂

Bukse Zara / Topp Lulu / Veske Mulberry / Armbånd H&M / Pumps Nelly.com 

Her gjelder det å konse, så ikke teppet hypnotiserer deg! Haha, har du sett noe så forvirrende?

Vi skulle egentlig til den greske tavernaen i går, som jeg nevnte, men det så ut til at den restauranten hadde lagt ned, så det ble til at vi vandret gatelangs i regn og vind til vi fant en kjempekoselig tapasrestaurant. Herr og Fru Eriksen + Tapas = LOVE. Den var overbefolket, så vi måtte gå sultne derfra etter å ha ventet i 20 minutter på bord, da var klokken allerede godt over ni, og planen vår var å ligge i sengen ti. Haha, klassisk oss to. Vel, vi endte opp på en meksikansk restaurant som var helt ok, så var vi i seng ved midnatt. Tok en drink i hotellbaren før vi dro ut forresten, Hugo er visst den nye it-drinken her i Tyskland og det forstår jeg, for den er SÅ god! Kanskje den finnes hjemme også?

Vi sees senere, nå håper jeg at jeg snart kan se pasienten. Han var nemlig klar til operasjon for over to timer siden, men jeg vet jo at jeg mest sannsynlig må vente noen timer til. . ♥

59 kommentarer

 1. Lykke til! Dette går nok bra, skal du se!

 2. Så utrolig fint antrekk, alt er alltid så gjenomført med deg 🙂
  Håper det har gått bra med operasjonen og at han slipper flere plager med det nå. :/

  Elle

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, søte <3

 3. Huff, så mange uheldigheter etter hverandre, da. Lykke til med det hele, og god bedring til pasienten. Keep up the good spirit!

 4. Lisa Marie -

  Håper alt blir bedre for Lars Kristian nå 🙂 Skjønner at du er/var nervøs, hadde helt sikkert dødd av nervøsitet selv! :p Men det går nok så bra så, legene vet jo hva de gjør! 😀 Masse lykke til med oppvåkning og tiden etterpå <3

  Fantastisk nydelig antrekk forresten! 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk <3

 5. Marita Ø

  Ååå, så fin du var her! Håper du snart får se mannen din og at alt står bra til 🙂 Er jo alltid litt nervepirrende å vente på en som blir operert, syns jeg :/ Ønsker dere begge to en fin fredag jeg 🙂

 6. Det tar nok litt tid for han å komme seg etter narkosen, hvor han ligger på overvåkingsavd. Håper han slipper kvalme og blir godt smertelindret i etterkant. God bedring til pasienten!

 7. Krysse fingrane for at alt går bra 🙂

 8. Super fine billeder!!!

  Knus

 9. Håper alt går fint med operasjonen og alt i ettertid. Kjempesynd at dere ikke får sett mer av München, men ta det heller igjen en annen gang, helt enig at det viktigste nå er at Lars Kristian blir skadefri! 🙂

  1. Fotballfrue

   Ja, det tror jeg vi skal 🙂 Tusen takk <3

 10. Michelle

  Fin du var på bildene! Ha en fin fredag der borte! Lykke til med alt 🙂

 11. Håper operasjonen har gått bra og at dere kommer dere trygt tilbake til Norge 🙂 Nå er det helg, håper dere får en fin en! Klem

 12. haha, uff! så uheldige. dere får ha lykke til, og så håper jeg lars-kristian blir bra fort! ha en fin dag! 😀

 13. Lykke til! Går nok veldig bra! Er dyktige leger i utlandet 🙂
  Så utrolig fint antrekk på deg igår. Du er alltid så fin! Misunnelig… Kos dere videre! Håper ting blir bedre for dere 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, søte deg <3 Du er jo dødsfin selv!

   Klem 🙂

 14. Jeanette

  er det smart å drikke alkohol før man skal i narkose? :O

  1. Fotballfrue

   En drink gjør ingenting, det er noe annet å drikke seg full 😉 Dette var jo syv-åtte på kvelden og det er etter midnatt han verken skal spise eller drikke.

   – C

 15. Kristianne

  For en nydelig salat! Kanskje enklere å være innenår det regner ute 😛 men jeg lurer på en ting, får du sove med Lars Kristian på sykehuset, er det privatsykehus da? For det virker utrolig betryggende at du får være med han 🙂
  Håper det går bra! <3

  1. Fotballfrue

   Ja, det er en privat klinikk 🙂 Sitter og venter enda, håpløst. Kom et ektepar for 30 minutter siden og han fikk rommet nå, før meg. Argh. .

   Klem!

   1. Kristianne

    Årh, så utrolig irriterende. Skjønner hvordan du har det, skulle på kur på Haukeland en gang, og da var det nedvask av hele avdelingen. Midt på høsten, så satt vel fra 9.00-14-00 og ventet på at rommet mitt skulle bli klart. Får liksom ikke roen før rommet er på plass, håper du får rommet før Lars- Kristian våkner 😀

 16. Lykke til! Håper dette er løsningen for han 🙂 Og så fint antrekket ditt var forresten.

 17. Uff er så kjipt når det skjer og ender med å traske rundt for å finne et sted å spise…:P Lykkelykke til med operasjon L-K!

 18. hei caroline!
  ja, er ikke hugo kjempegod? det var den store sommerfavoritten der borte (og i østerrike og sikker andre land også) for to år siden 🙂 og skulle du ønske å lage den selv, så et det enkelt som bare det! her har du oppskrift: https://www.coffee-in-a-cup.com/hugo-the-perfect-summer-drink/

  1. Fotballfrue

   Takk 😀 Det var det jeg så at bartenderen hadde sammen, men kjekt med skikkelig mål 😀

   Klem!

   1. Fotballfrue

    Hahaha 😀 Den skal jeg kjøpe med meg hjem 😉

    Klem!

 19. Masse god bedring til LK. 🙂 dne buksen var innmari kul… 🙂 kan desverre ikke bruke slike selv ettersom magen vokser ;). men etterpå..

  ps: dumt med de negavtive kommentarerne folk legger igjen til deg… helt unødvendig spørr du meg. keep up the good work 😉

  klem fra solfylte Bergen 🙂

 20. Hei, en nydelig fredag hvor solen skinner her hjemme. Jeg har visst ikke fått med meg at din mann skal opereres, så jeg ønsker
  dere lykke til. Kan jeg spørre hvorfor han må helt til Tyskland? Mulig at den beste kompetansen er der, det kan jeg faktisk tenke
  meg. Man gambler jo ikke med kvaliteten på spesialister.
  Du er vakker og stilig som vanlig! 😉 Lykke til, en klem følger! 🙂

  1. Fotballfrue

   Han blir sendt til Tyskland fordi de er flinkest på dette området 🙂

   Tusen takk for fine ord <3

   Klemmer 🙂

 21. Off, det høres ut som om alt bare går galt på turen deres… blir faktisk lei meg på dine vegne 🙁
  Håper alt bare går oppover nå, og at siste del av turen blir så amazing at dere glemmer alle skjærene i sjøen 🙂
  Er vel litt for seint å ønske Lars Kristian lykke til med operasjonen, men ønsker i hvert fall lykke til med rekonvalesenstiden, håper den blir rask, og at du er smertefri, og tilbake på banen igjen snart! 😀

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, gode du <3 Ønsker deg en fin helg 🙂

   Klem!

 22. Så nydelig antrekk, Caroline! Som alltid 🙂
  Lykke til <3

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, alltid skjønne deg <3

 23. Jeg kan bli litt gretten når jeg er sulten, heldigvis vet jeg at det nå er blodsukkerfall og med lchf er jo ikke det så innmari problematisk lenger, så jeg skjønner godt frustrasjonen når dere enda ikke hadde fått bord etter tyve minutter. Uansett, det er jo bagateller, men ikke si det til meg når jeg er sulten. ;o)

  Håper du får rommet snart, men først at du får møte Mannen og berolige deg selv med at dette gikk kjempefint. Nå må han bli frisk fort og komme seg på banen. Nemlig.

  Ha en god dag!

 24. Tusen takk for fint svar! Du er nydelig 🙂 <3

 25. What happened to your husband? I know you propably wrote it in one of your previous posts published some time ago, but I don’t know in which one.. Fingers crossed for him to get better.

  1. Fotballfrue

   Thank you 🙂 It’s a injury called gilmores groin, typical for soccer players. He will get better after this 🙂

   Hugs 🙂

 26. Christina

  Lykke til!
  I dag blir det laks med fikenmarmelade og brie, a la onsdagsoppskriften din! Gleder meg allerede.
  Flott blogg:)

 27. Lizbeth Osnes - Behind the scenes.. Kommenterer tilbake :)

  Håper virkelig operasjonen går fint, og at det får ham tilbake på banen! 🙂 Krysser fingrene!

  ♥ Lizbethosnes.com – Gravid og lykkelig!

 28. Ragnhild

  Håper alt går bra med Lars-Kristian og deg!

  Har du vært i London før forresten? Noen hoteller å anbefale?? 🙂 Jeg og ei venninne planlegger en Londontur og har ikke peiling på hva jeg skal se etter når det gjelder hotel osv. Er en nybegynner når det gjelder reise.

  Nyt dagen Caroline!

  Klem 🙂

  1. Fotballfrue

   Ja, London er så bra! Jeg har bare bodd forskjellige plasser når jeg har vært der, så jeg har dessverre ikke noe spesifikt å anbefale :/

   Klem!

 29. What a place! So amazing! And just love your outfit, so classy! The shirt is very stylish on you:))) You are really beautiful! Kisses! xo

  1. Fotballfrue

   Thank you so much, sweetie <3

 30. Jeg håper at denne operasjonen kommer til å hjelpe han : ) utrolig fint antrekk!

 31. Så flott du var i antrekket på disse bildene! Det er litt urettferdig hvordan du klarer å passe inn i alt fra glamour til avslappet og til og med nagler,. og blonder 🙂 Du er så vakker!

  Krysser fingrene for at operasjonen går bra! Slik at Lars-Kristian kan få sparket fotball igjen. Jeg har selv gjort det i 8 år, så jeg vet hvor bra og moro det er! God helg til dere to!

  1. Fotballfrue

   God helg, søte deg <3

 32. Hei jeg er fast leser av bloggen din 😀 jeg har bare ett spørsmål ang kaken dere hadde i bryllupet, jeg skal gifte meg neste sommer, å jeg elsker å planlegge så har allerede begynt 😉 hehe.. Har funnet masse fint fra de sidene du annbefalte å gå inn på ang bryllups ting å invitasjoner:) Men har du noen tips til sider ang bryllupskaker? Hva hadde dere i deres bryllupskake? Stor klem 😀

  1. Fotballfrue

   Jeg hadde med bilder til konditoren på hällsnäs, så fikk vi prøvesmake litt forksjellig fyll etc., og slik ble kaken til 😉

   Klemmer!

 33. Saa bra alt gikk bra med operasjonen! Huff, jeg vet at det kan bli litt stressende aa sitte aa vente paa svar. HUGS! Kjempe fint antrekk! <3 Sender masse klemmer fra Texas 🙂
  Hege

 34. når er du med i 4 stjerners middag? 🙂 vet du hvilken dato det kommer ?

  1. Fotballfrue

   Fra 11. mars 🙂

   – C

 35. Fantastic pants!

 36. Operasjonen er ikke noe å bekymre seg over! Kjæresten min opererte for det samme for ca et år siden, og det gikk kjempebra. Han hadde ganske vondt de 2-3 første dagene etter operasjonen men etter det så ble det bare bedre og bedre. 10 dager etter operasjonen så var han tilbake på jobb. Detta går så bra så!!!!

 37. Dette antrekket var veldig fint Caroline 🙂 Så fine sko!!

 38. toppen din var virkelig nydelig, helt PERFEKT! vet du om noe sted det er mulig å bestille den fra?:)

  1. Fotballfrue

   Den er fra en butikk som heter lulus 🙂

   – C

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *