Frühstück og spilleliste

I dag kunne jeg sovet til verdens ende, men vi ble vekket av telefonen rundt halv ti med en gladmelding om at kofferten var lokalisert! Hurra! En time senere var den på hotellrommet vårt og vi kunne endelig senke skuldrene. Herlighet, så mange bortkastede timer vi brukte på å lete etter ting vi trengte i går kveld, tannbørster, tannkrem, sminke, ladere, klær. . Nesten godt vi ikke fant alt vi trengte, for den dukket jo opp 🙂

Startet dagen med veldig tysk (?) frokost, masse ost, kjøttpålegg og pølser i alle slags varianter og størrelser – er ikke det tysk, da? Så måtte Lars-Kristian avgårde på en undersøkelse i forbindelse med operasjonen, og da tok jeg meg en treningsøkt.

Sliten! Det ble 10 kilometer på 51 minutter, jeg løper alltid så bra etter en fridag. Kjente serieavhengighetssuget, men kom meg gjennom med denne spillelisten:

Når Lars-Kristian kommer tilbake må vi utforske byen litt. I kveld blir det i seng før ti (yeah right), han har operasjon så tidlig som halv syv i morgen. Håper å få tatt noen fine bilder i dag, så skrives vi snart. Ha en deilig torsdag, i morgen er det helg! Igjen ♥

73 kommentarer

 1. Åå jippi! Så bra kofferten kom fram 🙂
  Ha ein fin dag 😀

  1. Fotballfrue

   I know 😀 Tusen takk!

   Klem 🙂

 2. Lena Marita

  Kan du skrive ett innlegg om hvordan det er å bestille fra iherb i forhold til frakt og toll osv? 🙂

  1. Fotballfrue

   Ja, det kan jeg gjøre ved neste bestilling, så jeg har litt bilder etc. å vise til 🙂

   – C

  2. Det er kjempeenkelt å bestille fra iherb! Frakten er bare 6$ om du holder deg under 4 lb (ca 2 kg?). Toll får du jo på alle pakker over 200 kr, så siden frakten er så billig lønner det seg ofte å heller bestille flere små pakker enn en stor og dyr 🙂 Sist jeg bestilte fikk jeg pakken etter en liten uke, det er jo fantastisk 🙂 Om du bruker koden FOF943 når du bestiller første gang, får du 5$ rabatt på kjøp opp til 39$, og 10$ rabatt om du handler for over 40$. Når du bestiller får du din egen rabattkode du kan dele med venner og kjente 🙂 Lykke til 🙂

 3. Og gjett om vi gleder oss til helg. Da skal jeg opp på fjellet og stå på ski og kjøre scooter hos søta bror. Hurra! 😀 Kos dere i Tyskland og lykke til for Lars Kristian i morgen. Spennende!

  1. Fotballfrue

   Så gøy 😀 God tur!

   Tusen takk 🙂

   Klem C 🙂

 4. Så flink du er,Caroline!!:)
  Vetu, igår skjedde et av mine mareritter på sats! Tryna an på mølla i en enorm fart og ble meid av. Hahaha. Fytti det var flaut!
  Må nok investere i en mølle hjemme snart;) ha en fin dag!
  Klem fra ei forslått jente 😉

  1. Fotballfrue

   Å, NEI! Det har hendt med meg før også, forferdelig flaut! Men det er nok flauest for den som opplever det, så det er jo en liten trøst 😉

   Håper skadene ikke var for ille :p

   Klemmer 🙂

 5. Så godt at kofferten kom til rette! Det er mitt mareritt at det skal skje. Da kan dere bare nyte resten av dagen 🙂 Hjertelig lykke til til LK i morgen med operasjonen, jeg er sikker på at det går kjempefint. Ha en fin dag videre 🙂

 6. Jannicke

  Hei

  Hvilken fondueolje bruker dere når dere spiser fondue, som ikke inneholder det farlige transfettet?Er blitt veldig obs på transfett etter å ha lest om det her:-)

  1. Fotballfrue

   Vi har ikke vært så bevisst på det før, men kommer heller til å være det fremover. Har tidligere brukt den vanlige fondueoljen som du får på bla. Meny, får se hva vi finner fremover 🙂 Men nå spiser vi det ikke så veldig ofte heller, da 🙂

   – C

   1. Ja, lag gjerne et innlegg på dette med oljer Caroline, aner hvirkelig ikke hvilke jeg bør velge, og hvilke jeg skal holde meg langt unna. Gjerne både rimelige varianter, men også litt skikkelige oljer. hadde vært supert altså 😉 Kos dere videre i det store utland 🙂

 7. Husk å ta vare på kvitteringer, pluss «lappen» på at kofferten har vært borte. Reiseforsikring el flyselskap skal dekke tingene dere trenger til kofferten er levert. Har vært ute for det samme selv.

 8. Åå, så bra at dere fikk kofferten! Trener til de samme sangene selv, good treningsmusikk 😀

  Kos dere videre, og håper alt går bra når det nærmer seg operasjonen til Lars-Kristian!

  Klem! 🙂

 9. Bruker du noe motbakke når du springer på tid? kjempe bra jobbet! 🙂

  1. Fotballfrue

   Nja, ikke noe særlig egentlig, mellom 1-3 prosent helling, kommer helt an på 🙂

   – C

 10. Det så utrolig deilig ut! Både frokosten og treningen :- )

 11. Den rosa treningstoppen din, hvor har du kjøpt den? Den ferskenfargen som er inni, er det en egen topp eller er den en del av den rosa?

  Den var veldig fin! 😉

  Beate

  1. Fotballfrue

   Toppen er fra Hummel / Getinpired og det oransje er en treningsbh fra lindex 🙂

   – C

 12. Caroline, unnskyld for at jeg tvilte på deg. Har tenkt mye..på deg.
  Uansett. Du er bra og en stor inspirasjon. Aldri slutt med det du ønsker å gjøre..ok? Gå mot strømmen. Flott..:)

  1. Fotballfrue

   Søte deg <3 Tusen, tusen takk!

   1. det er velfortjent..

 13. Hvor mange km/t løper du på når du løper til vanlig?

  Elsker bloggen din, leser den hver dag. Kos dere videre!

  1. Fotballfrue

   Løper mellom 45 og 50 km. ila. en uke 🙂

   Klem!

   1. Tror nok hun mente kilometer i timen, altså km/t, fart på mølla? Ikke km i uka 😛

   2. Fotballfrue

    Det varierer jo helt med dagsformen 🙂 Alt fra 9 til 12 🙂

    – C

 14. Michelle

  Hurra! Den følelsen er den beste, når kofferten er tilbake, skikkelig lettelse! Nam, så ut som de hadde veldig god mat der dere er da 😀 Håper dere får kost dere litt der nede også, og at LK blir fin igjen 🙂 klem

  1. Fotballfrue

   Hahaha :p I guess it’s a less makeup and sweaty thing 😉

   – C

 15. Lisa Marie -

  Bra kofferten kom! 😀

  Tenkte forresten jeg skulle tips deg: V.S fashion show sendes på Tv2 Bliss på mandag :DD wiiii

  1. Fotballfrue

   Må se 😀

 16. Hej!
  I’ve found your blog throught some other nice blogs that I read, and I have to say your blog is really, really good! I’ve already got some tips (for exampe about hair extensions) via your blog and your style is so great! Thank God we have to learn Swedish at school in Finland and that’s why I can understand quite well Norwegian also 🙂

  Keep doing the good work!

  Med vänliga hälsningar,
  Laura

  1. Fotballfrue

   It’s great that you can understand some of the things I write 😀

   Hugs!

 17. Jeg tar helg i dag jeg, og reiser til London med min beste venninne. Veldig klar for en helg med shopping og champagne! God helg til dere begge, og masse lykkeønskninger til Lars-Kristian 🙂

  1. Fotballfrue

   Å, så deilig! God tur 🙂

   Klem!

 18. Marita Ø

  Oi, hva man går glipp av når man ikke har tid til å lese blogg på 2-3 dager! Haha 🙂 Må få ønske Lars-Kristian masse lykke til med operasjonen i morgen! Det går nok kjempefint! Ha en strålende torsdag, snart helg – endelig! <3

  1. Fotballfrue

   Tusen, tusen takk, solstråle 🙂

   Klem!

 19. Hurra for spilleliste! Trenger litt inspirasjon der jeg også. Men i dag er det spinning, har kommet meg til 25/100 økter og jeg smiler fortsatt like bredt som før! 🙂 Nå er jeg supersulten, jeg tror jeg skal ta med meg en neve valnøtter og en Babybel ost i tillegg til kaffen i bilen hjem i dag? Hmmm….. godt kofferten kom frem, kos dere nå da!

  1. Fotballfrue

   Gjør det! Det er så godt! Babybel er den perfekte bilsnacken 😉 Flink du er med treningen, forresten 🙂

   Vi skal kose oss 🙂

   Klem!

 20. Jeanette

  kjempefin topp! Du kler rosa!

 21. Når du løper på tredemøllen, hvilke «innstillinger» er det du har på som regel da? Motstand og fart, altså.. 🙂

 22. Hei Caroline!
  Ville bare si tusen takk for en fantastisk blogg!
  Har nettop kommet meg «nedpå» igjen etter noen hektiske, men fantastiske dager. Har dermed ikke fått tid til å lese mye av bloggen på en sund, men da jeg endelig fikk satt meg ned i dag, kom jeg på hvor mye jeg hadde savnet den 🙂 Den har blitt en del av den daglige rutinen min, og det var deilig med en oppdatering på mat, mote, trening og skjønnhetsfronten igjen!
  Kos dere videre i Tyskland, og lykke til med operasjonen til Lars-Kristian!
  Ha en fin dag viere – gleder meg allerede til neste innlegg!

  1. Fotballfrue

   Så utrolig hyggelig å høre! Du gjør meg glad 😀 Håper du har hatt en fin dag så langt, nytt innlegg kommer om noen timer 🙂

   Klemmer 🙂

 23. Birgitte

  Så utrolig bra den kom til rette 😀 Ha en fin dag! 🙂

 24. Er det spotify du bruker? For Taylor Swift sin sang ligger vel ikke der enda?

  1. Fotballfrue

   Bruker Wimp, den ligger der 🙂

   – C

   1. Den ligger på spotify jo, har hatt den lenge på min liste nå. Så du må bare søke. Spotify er jo raskere ute emd ting enn Wimp.

 25. Syns å huske at du har nevnt at du hadde tysk på VGs, har du fått snakket noe tysk enda?;)

  1. Fotballfrue

   Det stemmer 😀 Jeg forstår det veldig godt, men snakker det ikke særlig bra lenger :p Å lese det er null problem 🙂 Jeg klarer nok å kommunisere til nøds 😉

   Klem!

 26. Amalie14

  Hurra! Så bra at kofferten kom frem.. kunne nesten kjenne den stressende stemningen ved å ikke ha alle tingene sine når man trenger dem!
  Takk for litt mer inspo til treningsmusikk! 🙂

 27. Hvilken type hårspray/styling bruker du?:) prøver å unngå ting som er testet på dyr, men når det kommer til håret står jeg litt fast :/

 28. Hvor raskt tempo (km/t) bruker du å ha på møllen når du springer?:) du er en stor inspirasjon for meg! ser helt annerledes på mandager nå for å si det sånn:)

 29. Christina

  Hei,
  Bare et hurtigt spørsmål ?!
  Du inspirer veldig – 🙂
  Når du løper om morgenen, løper du så på tom mage el?
  I neste uke skal jeg hjem til Dk og hadde tenkt og løpe tidligst om morgene innen min lite niece kommer og jeg skal passe hende resten av dagen ( dagene)
  Klemmer

 30. Henriette

  Hei! Hva er gjennomsnittsfarten din når du løper 10 km på 51 min? 🙂

 31. Åh, så bra at kofferten kom så fort til rette 😀 Lykke til til Lars-Kristian i morgen!

 32. Takk for spillelista, og lykke til med operasjonen, Lars-Kristian! 🙂

 33. Lisa-Mari

  Så godt den kom frem igjen, og så fort 🙂
  Lykke til til Lars-Kristian i morgen og kos dere i Tyskland!

 34. Hei Caroline!

  Jeg følger med i din blogg i flere måneder nå og jeg er tysk. Så jeg gleder meg masse at dere er i München (selv om grunnen er en operasjon..)! Det er en fin by hvis dere har litt tid for shopping! Men det er noen kosmetikkprodukter du må utprøve: Dr.Hauschka finnes det i apoteker og i en «BIO-supermarked» (det er en supermarked med bare sunn mat, etc.). Dr.Hauschka produktene er helt fantastisk! Hvis du har tid, besøk en Bio-Supermarkt, det finnes så mange fine matvarer (og mer) og de er etter min erfaring mye billigere enn i Norge! Kanskje den siden hjelper deg med å finne noen restauranter og supermarkeder,… some har bare «organic food»: https://www.muenchen-lebt-bio.de

  Håper dere har en fin tid i München! Und wenn du Fragen hast… 🙂

 35. if you have any spare time in Munich, i can recommend the store of mytheresa.com called theresa behind the rathaus, they still should have sales going on!

  1. Fotballfrue

   Thank you so much for tips 😀

   Hugs!

 36. Bettina :-)

  Hei,
  jeg lurer på hva du gjør med mat når du er med venner, på besøk osv? Jeg har begynt å leve et ganske sunt liv, men synes det er vanskelig når jeg er med venner, siden det er så normalt å spise usunne ting for andre. Noen tips ? 🙂

  1. Fotballfrue

   Jeg spiser det som er naturlig å spise 🙂 Ikke glemt at det er helhelten som teller, det er ikke noe poeng i å være fanatisk med mindre du er syk.

   – C

   1. Bettina :-)

    Tusen takk for svar, og for den inspirasjonen du er, både innenfor klær og trening 🙂

 37. Får jeg spørre hvor fort du klarer å løpe 10 km pr time 🙂 og hvem hastighet du løper på mølla? Tar du pause underveis ? 🙂

  1. Fotballfrue

   Har en rekord på 47 minutter 🙂 Løper på alt fra 9 til 12, helt avhengig av dagsformen. Tar det underveis. Tar ikke pauser 🙂

   – C

 38. Katzenjammer er fantastisk flinke!:D
  Fortsatt lykke til med Lars-Kristians operasjon 🙂

  Elle

 39. Hanne B.

  Hei Caroline! Bra jobbet på mølla, har mål om det samme. Eneste problemet er at jeg sliter så enormt med sting :S Jeg kan varme rolig opp i opptil 45 minutter, men jeg får det likevel, og det går ikke vekk, har du tips? Venter også med å trene i opptil 3 timer etter et måltid.

  Derfor gjør jeg nå mer statiske øvelser, som å gå på rulleskøyter og sykle. Vet du hvprr jeg får kjøpt vekter å feste til legger evt. armer? Gsport, XXL o.l?

  1. Fotballfrue

   Oi, så merkelig. Jeg har ingen erfaring med dette bortsett fra at jeg kan oppleve det om jeg trener rett etter et måltid :/ Kanskje noen andre har erfaring?

   Klem!

   1. Kristine

    Hei!!:) hvis du lett får sting er et tips å være veldig nøye på å puste dypt selv om man er anpusten. Jeg slet endel med sting selv og har lest at det kan komme av dårlig oksygentilgang for tarmene – så da hjelper det å puste godt. I tillegg venter jeg med å drikke til etter trening, ikke underveis. Lykke til:)

 40. ninetta bagarelli

  LYKKE TIL med operasjon for Lars-Kristian, og fint å høre at bagasjen kom frem. Det er fryktelig stressende å måtte ut i ny by for å skaffe seg nødvendige saker og ting. Har opplevd det to ganger selv, er pyton…,-)
  Siste oppskrift var kjempegodt, takk for den! .-D

  Så et spørsmål – når du reiser langt/lenge, hva gjør du med kostholdet ? For min del blir det litt reising i løpet av et år, og jeg drasser rundt på bokser med nøtter og kokosflak, haha. Jeg orker ikke å spise kafemat og flymat, for jeg blir bare oppblåst og uvel, og dessuten får jeg fryktelig dårlig samvittighet. Dessverre så er ikke nøtter og kokos holdbart, jeg blir bare svak og rar etter endel timer.
  Men uansett, hva spiser du i løpet av reiser, eller når du farter rundt her og der ?Noen tips til veskemat ? 🙂

  1. Fotballfrue

   Så bra du likte det 🙂 Flymat synes jeg kan være veldig godt, får jo ofte ost og kjøtt med grønnsaker, så lar jeg bare være å spise pastaen eller potetene, det gir meg ingenting uansett. Ofte kan du jo bestille nøtter ombord på flyet også, så jeg pleier aldri å ha med meg noe ekstra 🙂 Ellers når jeg reiser spiser jeg det jeg får, og prøver å unngå det som gir meg magevondt. Litt ekstra karbohydrater får bare være, det er jo helheten som teller. Prøver å ha med meg nøtter i vesken og faktisk også kokos som du nevner 🙂 Ellers er atkinsbarer gode alternativ til noe søtt sammen med for eks. litt hjemmelaget mysli 🙂 Ost og pålegg og litt frukt får du kjøpt de fleste steder, så det er jo også et alternativ 🙂

   Klem!

 41. Skjønner ikke at folk er så dumme og skal ha tradisjonene i Bayern til de absolutte tyske tradisjonene. Bayern er jo bare en liten del av Tyskland. Bare fordi julemiddagen på vestlandet nesten bare består av kjøtt, betyr ikke det at det er tradisjon i Norge å nesten bare spise kjøtt.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *