Change of plans volume II

Ok, hva er dette for uflaks? Jeg gir opp. Haha, fikk ikke sett noe av München i dag heller. Lars-Kristian dro på legetimen som avtalt, men legen satt fast i London og kom ikke tilbake før i 17-tiden, så Lars-Kristian måtte dra tilbake på hotellet og da var jeg akkurat kommet ut av dusjen ettersom planen var å være klar da han kom tilbake fra legetimen, som altså ikke ble noe av. Så reiste han tilbake 16-tiden, var borte helt til klokken 18 og kom tilbake med nyheten om at han likevel skal i full narkose i morgen OG må være over på sykehuset til lørdag for undersøkelse før vi reiser hjem igjen. Han har med seg en drøss med smertestillende, så jeg tipper at det kommer til å være ganske ubehagelig for han, stakkar. Vi som ble fortalt at det var et lite inngrep med lokalbedøvelse. Vel. Det er det altså ikke. Så da. . Bytter vi hotell TIDLIG i morgen (rundt klokken seks) og kommer sikkert til å oppholde oss på sykehuset hele dagen. Uff, så leit. Håper vi får dratt tilbake til München ved en annen anledning, vi hadde jo faktisk lagt opp hele morgendagen til sightseeing ettersom vi regnet med at Lars-Kristian kom til å være på beina raskt etter inngrepet. Kjedelig. Uansett. Vi får nyte kvelden og har tenkt oss til Cavos Taverna for middag hvert øyeblikk 🙂

Her er en sniktitt på kveldens antrekk, viser dere resten i morgen tidlig 🙂 Vesken er godt brukt allerede ♥

55 kommentarer

 1. Kjempe flott bilde av deg i Dagbladet i dag 🙂

  1. Fotballfrue

   Var det det? Takk 🙂

 2. Jeanette

  Veldig kjipt! Håper alt går bra med din mann 🙂

 3. Curious to see the whole outfit, looks great!:) Kisses! xo

 4. Åhh, stakkar. Jeg fjernet blodåren i det ene beinet, den ble dradd ut via lysken og det gikk to uker før jeg kunne kaste krykkene – over en mnd før jeg gikk normalt, og nesten et år senere har jeg enda ikke fått tilbake følelsen i låret.
  Håper operasjonen Lars Kristian skal igjennom får et bedre resultat!

  1. Fotballfrue

   Uff da, hørtes ikke noe godt ut 🙁 Glad du er fin nå 🙂

 5. Åh, så hjelpesløs vi er da! Du er i en av Europas flotteste byer, og du klarer ikke gå ut hotelldøren uten støttekontakten din?

  1. Fotballfrue

   Er du virkelig så egoistisk? Grunnen til at jeg er med i det hele tatt er for å støtte Lars-Kristian, så jeg vet ikke med deg, men jeg har planer om å være ved hans siden når han våkner og helt til vi skal hjem.

   – C

   1. støttekontakten xD det var en ny vri på ordet ektefelle må jeg si.. jeg syns det er kjempe flott at hun velger å støtte mannen sin og være ved hannes side i stede for å fly gatelangs

   2. Ronja Angelica

    Jeg blir nesten fascinert, faktisk! Hadde hun gått ut av hotellet uten Lars Kristian, så hadde hun helt garantert fått kommentarer for det også:-P
    Ønsker Lars Kristian masse lykke til og håper han kommer seg raskt på beina igjen! Dere er veldig søte sammen:-)
    Klem fra meg

   3. Jeg syns det er utrolig bra du var på sykehuset hele tiden, Caroline! Dro inn til Oslo på et privat sykehus for operasjon for ett år siden. Vi bor 2,5 timer unna og pappa jobber i byen. I løpet av operasjonen min, som varte to timer, valgte pappa å dra på jobb.. Jeg høres kanskje bortskjemt ut som bryr meg om det, men selv var jeg ganske nervøs før operasjonen og ville gjerne hatt noen der som var der med en gang jeg våknet fra narkose. Jeg ble så glad når jeg leste at du ville være hos han under operasjonen, selv om du ikke fikk være MED han! Stå på! Håper operasjonen ble vellykket og at han er kjapt på beina igjen!

  2. Kan jeg tillate meg og aller nådigst spørre hvorfor du leser denne bloggen Noxxs? For så å bruke tid på å «logge» deg inn, og legge igjen en sånn kommentar? Er det bare meg som synes sånt er underlig? Leser bloggen til Caroline fast, synes treningstips, mattips og en del annet er veldig ok. jeg er mindre intr i klær og sminke, men de dagene det er sånne innlegg, scroller jeg jo bare fort nedover. De gangene jeg tar meg tid til å kommentere, er nok stort sett i sånne anledninger som dette. Klarer faktisk ikke å la være å si noe, når jeg leser så mye idiotisk tull. Kjære Noxxs, finn noe annet å bruke tiden din på, det er mitt forslag. kanskje føler du deg bedre etterhvert. Stå på Caroline, du har mange som bryr seg, selv om det er «ukjente»……..mange hilsner til EKTEFELLEN også, godt å se at du er med ham. God helg, hilsen AnneC

   1. Fotballfrue

    Tusen takk, Anne! God helg til deg også <3

 6. Nei, så kjedelig..

 7. Men er det mulig å ha mer uflaks, eller???? Uff, jeg synes virkelig synd på dere…. Det er en stor forskjell på lokal kontra full narkose. Ta godt vare på mannen, da… Og München forsvinner ikke, ta en tur når han er frisk og fin igjen. Tvi tvi for morgendagen!

  Stor klem!!!

  1. Fotballfrue

   Æsj, jeg vet :/ Tusen takk 🙂

   Klemmer tilbake 🙂

 8. Michelle

  Da vil jeg ønske han masse masse lykke til i morgen og sender dere gode tanker! Det blir nok bra til slutt når han er ferdig med det hele 🙂 <3

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, søte deg <3

 9. Hulabalooo 😀 Me likey 😀

 10. Full narkose?? Ut å spise??
  Kjære dere gutten må jo faste. Har Dere ikke fått beskjed??

  1. Fotballfrue

   Han skal faste fra midnatt. Du burde ta det som en selvfølge at vi vet hva vi gjør.

   – C

  2. Kjære Arne…..jeg regner med at Caroline og mannen vet at han skal faste etter midnatt, som ved de fleste operasjoner som blir begått i narkose. Fordi om han skal opereres i morgen så betyr ikke det at han må sulte i hele dag!

 11. HVilket inngrep er det Lars-Kristian skal gjøre? I alle fall masse lyke til! 🙂

  1. Fotballfrue

   Han skal operere for gilmores groin.

   Takk 🙂

   – C

 12. Marita Ø

  Så kjedelig! Jaja, dere får gjøre det beste ut av dagen, uansett 🙂 Det byr seg vel flere anledninger senere, om man vil se mer til byen 🙂 Håper kvelden deres har vært fin! Her er hodet godt plantet ned i puta nå, og jeg har allerede satt på alarmen for morgentrening før forelesninger! Pangstart på helga liker vi 😀

  1. Fotballfrue

   Ja, det liker vi! Håper du kommer deg opp 🙂

   Mange klemmer 🙂

 13. This bag is soooo elegant and chic, I love it 🙂

 14. Persille

  Haha, har erfaring med gilmores groin. Eller ikke jeg. En venn. Full narkose, og våknet opp og trodde at sykepleieren la an på han fordi hun tok av eller festet sånner monitorplaster eller hva det heter, på brystkassen hans. Han var helt sikker på det, og trodde han fikk snøret i bånn, glemte alt som het kjæreste. Så pass på, hihi 🙂
  Lykke til, Lars-Kristian!

  1. Fotballfrue

   Hahaha :p

 15. Huff, stakkars LK! Ikke noe gøy dette her, men må jo gjøres!
  Sender varme tanker til dere! Det går fint! Dere får kose dere skikkelig når dere kommer hjem igjen!<3

 16. Kristianne

  Synest det bare er bra at han må være der over natten til observasjon. Om han da reagerer på medisinene han får, går det fort å få behandling enn om han hadde vært utenfor sykehuset. Og selvom det virker kjipt med narkose synest ihvertfall jeg det er mye bedre, fordi det er mye mindre vondt og mer behagelig. Skulle ta benmargsbiopsi, men var så vondt at legen gjorde det heller i narkose. Og når jeg hadde vært i narkose to dager etter hverandre på to forskjellige operasjoner, fikk jeg vondt først når narkosen gikk ut og smertestillende gikk ut. Håper det får fint med Lars Kristian, og at han ikke får så veldig vondt. Og husk at smerte er bare midlertidig, det fortalte jeg meg selv når det var på det værste! Lykke til!! <3. .

  1. Fotballfrue

   Tusen takk <3 🙂

 17. Hei! Så synd planene ikke gikk som planlagt, håper dere koser dere litt værtfall 🙂 Jeg lurte på hvordan du gjør det med vasking av håret når du trener omtrent hver dag , vasker du det hver gang etter trening eller gjør du noe annet?

 18. Hei er den nye vesken din tung? pga lenken

  1. Fotballfrue

   Nei, ikke noe særlig. Kanskje litt?

   – C

 19. Uff, så leit! 🙁 Ble selv operert i høst fordi jeg hadde revet av korsbåndet i kneet. Det var full narkose under operasjonen, og dagene etterpå var et smertehelvette. Levte på smertestillende i nesten to uker etterpå. Det tok en måned før jeg kastet krykkene, og en og en halv før jeg gikk ca normalt. Etter en slik operasjon blir ikke foten helt bra før om 6-12 måneder. Får håpe Lars-Kristian sin operasjon ikke er like alvorlig og avansert, og at han kommer seg på bena igjen ganske kjapt! Unner ingen en slik smerte! Masse lykke til!

 20. Lykke til imorgen 🙂 Det går nok kjempefint! <3

 21. Åh, uff! Kjære dere, det er utrolig hvor mye uflaks man skal ha på en gang 🙁 Det er trist at Lars Kristian må i full narkose. At de ikke opplyste om det med en gang er jo litt rart. Så kjedelig at dere må endre på planene, men heldigvis er ikke München så altfor langt unna. Masse, masse lykke til til Lars Kristian med operasjonen! Han er heldig som har deg til å passe på seg <3

  Jeg gleder meg til å se resten av antrekket i morgen! Flotteste deg! Åå, visste ikke før jeg leste kommentarene at du har vært i Dagbladet :O Jeg vil lese! Hihi. Kanskje jeg finner det på nett 🙂 God natt, nydelige Caroline <3 :*

 22. Uff, snakk om uflaks! Men det betyr INGENTING. Det viktigste er at de fikser opp LK og at dere kan reise hjem etter en vellykket operasjon, slik at dere slipper mer tull! Dere får ha lykke til begge to 🙂

 23. Vilken otur ni haft 🙁 Håller tummarna før L-K i morgon, det ska gå bra.
  Hoppas ni fått en fin kvæll med god mat 🙂

  Massa lycka till i morgon, kramar :)) godnatt från denna kanten…

  1. Fotballfrue

   Tusen takk <3

 24. Cathrine

  Søte deg, håper virkelig du ikke tar seg nær av et par av de kommentarene som har kommet! At noen ikke har medfølelse eller forståelse kommer jo godt frem! Lykke til med operasjonen i morgen, og krysser fingrene for at alt går bra:) kos dere masse i kveld og nyt tiden sammen:):) Munchen forsvinner ikke:):) at du tar godt vare på l.k og at han tar godt vare på deg er kjenpe tydelig:) nydelige sammen er dere 🙂

  1. Fotballfrue

   Det er helt sant! Tusen takk, vi får heller reise tilbake ved en annen anledning 🙂

   Klem 🙂

 25. Leser enkete kommentarer over, og blir så irritert! Fy, hvor mange negative mennesker som finnes! Seriøst Caroline, skal du være der når mannen din skal opereres? Haha, off.. Masse lykke til i morgen :-)) Håper alt går bra, og at smertene er verdt det tilslutt :-))

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, gode deg <3

 26. Inga Helene

  Mye lykke til i dag,både til din mann og deg ved hans side,Caroline! Husk : Kjærlighet gjør hjerte sterkt når kroppen er svak. <3 <3 <3

  1. Fotballfrue

   <3

 27. Lykke til!!:)
  ps. Love your shoes and bag!!:)

 28. Huff da, uflaks! Håper likevel alt går bra og at operasjonen blir vellykket. Det er det viktigste for nå, så får dere heller ta München med storm senere 🙂

 29. Elsker vesken, ønsker meg den i Snowball white! 🙂

 30. Ingrid Svendsen

  God morgen 🙂

  Ville ønske dere masse lykke til i dag, begge to egentlig <3
  Går helt sikkert strålende!!! Skjønner du er nervøs, viser bare hvor uendelig mye han betyr for deg.
  Leit det ikke ble noe Munchen-tid, men det viktigste er at alt går bra. Dere kan jo ta turen tilbake en gang 😉
  Masse klemmer og god helg <3

 31. Masse lykke til. Håper alt går bra. I dag skal min lillesøster få sin første behandling på Radiumhospitalet. Hun har fått lymfekreft stakkar ;(

  1. Fotballfrue

   Uff, så synd, Roxana 🙁 Ønsker både deg og henne lykke til, det går nok bra <3

   Klemmer <3

   1. Roxana

    Tusen takk snille deg <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *