Surrete møte med nytt land

Hei der hjemme! Det første møtet mitt med nytt land har ikke vært av det beste, vi har surret rundt på flyplassen i tre timer på grunn av mistet koffert, så mistet vi trikk etter trikk før vi fant ut at vi skulle ta toget, og der kranglet jeg med en sint tysker som klikket i vinkel fordi vesken min stod på setet overfor meg, og jeg hadde jo flyttet den om han ga tegn til å ville sitte der og om det var fullt på toget. Uansett, nå er vi omsider på plass på hotellet. Stakkar Lars-Kristian, det er hans koffert som aldri kom frem og det betyr at han er klesløs for øyeblikket. I tillegg ligger alle mine sminkesaker og toalettsaker med de gode Ole Henriksen-kremene mine, en del av mine sko og jakker og egentlig uendelig mye verdisaker der. WHY?

Vi er så trøtte som to strømper også, så ingen av hos har noe særlig shoppingglede akkurat nå, også gjelder det jo å finne frem i denne byen også. Men det er vel bare å komme seg ut og få det overstått 🙂 Er så sulten som en hund, så jeg skal tømme minibaren for nøtter før vi går ut, så skal jeg legge ut oppskrift på laks og camembert til dere, så den kommer snart. Tenkte bare si ifra at vi i hvert fall har landet.

Håper dere har en fin onsdag 🙂

88 kommentarer

 1. Hvor er hatten fra?

  1. Fotballfrue

   Zara 🙂

   – C

 2. … Har du dataer som i pc’er i innsjekket bagasje..? :O

  1. Fotballfrue

   Ja. . 🙂 De ligger trygt der i en massiv dataveske 🙂

   – C

   1. https://www.tv2.no/underholdning/hjelperdeg/pakker-du-ned-verdisakene-i-kofferten-glem-det-3820289.html

    Da håper jeg du slipper å oppleve det jeg opplevde når jeg i svime la pc i kofferten klokka 4 på morningen…kofferten kom frem 1 uke etter meg minus alt som kunne omsettes i den..

   2. stiniiie

    Det er nok dessverre ingenting som er trygt forvart når man forlater det, og andre har full tilgang på et åpent bagasje bånd..

   3. Du får ikke dekket noe på forsikringen dersom du ligger verdisaker i bagasjen. Det står med liten skrift på reisedokumentene og på forsikringsbevisene. All bagasje scannes nå og det betyr at uærlige sjeler vet akkurat hvilke koffert som skal holdes igjen og tømmes.

   4. Haha, alle vet jo at man ikke skal legge slike ting i insjekket bagasje, hallo i luken 😛

   5. Jeg tipper at det holder for Caroline og L-K at de har mistet bagasjen. Kanskje de ikke trenger bezzerwissere til å fortelle dem hvor «dumme» de er som har lagt dataen i bagasjen? Bare en tanke!

 3. Vilket mysigt rum ni har 😀

 4. Uff så kjedelig å starte besøket sånn! :/ Håper alt ordner seg med kofferten!
  Reiser selv alltid med kamera, mac (og alt elektronisk), smykker og solbriller (samt litt sminke) i håndbagasjen av den grunn at kofferten kan bli surret bort. Ikke minst dekker sjelden forsikringsselskaper skader/bortkommen elektronikk og solbriller. Huff håper alt ser lysere ut etter litt mat og søvn 🙂 Klem klem!

 5. Aa huff 🙁 Det er saa kjedelig! Jeg haaper den finner veien til Tyskland snart. Kos dere saa godt dere kan <3
  Hege

 6. Kjipt at dere har mistet kofferten.. Men jeg har hørt at man ikke bør pakke pc, kameralinser, kamera og lignende i storbagasjen, og alle som tenker litt logisk, burde skjønt det.. De som jobber med å få bagasjen av/på flyet er ikke akkurat kjent for å være forsiktige.. Håper dere finner kofferten i hvertfall! 🙂

  1. Ta en titt ut vinduet hvor de slenge bagasjen inn i flyet neste gang, de blir ikke håndtert fint, dere har hatt bra flaks om ting ikke har blitt ødelagt før nå. Trodde virkelig så oppegående folk som dere, som i tillegg reiser mye visste slike elementære ting.

   1. Cecilie

    Så bra Maren at du får spredd litt dritt på din vei…….Hva de pakker i kofferten sin har du ingenting med, og uansett så er det kjedelig å miste den, det skulle ikke gå an dersom flyselskapet hadde hatt bedre rutiner.

 7. steike fine gardiner..

  1. Fotballfrue

   Hahah :p

 8. Huff, hørtes ikke ut som den beste turen nei..
  Aldri hadde jeg turt å pakke verdisaker (elektronikk) i kofferter, nettopp fordi sånn som dette kan skje.

 9. Så utrolig kjedelig! Håper den kommer frem snart den også.

 10. Og derfor, skal man aldri legge verdisaker i bagasje som skal sjekkes inn. Det står vel klart og tydelig på alle flyselskaper sine nettsider blant annet? Det er også velkjent blant folk flest.

  Jaja, kjipt er det uansett.

 11. Flyselskapet leverer kofferten til hotellet, ellers så sendes den tilbake til Gardermoen hvor dere kan hente den. Helt vanlig, det er lurt å reise med det viktigste i håndbaggasjen, det varer normalt for en kortere tur.

 12. Cathrine

  Så utrolig kjipt 🙁 Men det er ikke så rart den blir borte når det et såå mange verdisaker i den. Man kan ikke stole på ukjente folk, derfor er det lurest å ha slike ting i håndbagasjen. Jeg har hørt om en fotograf som fikk hele fotokofferten(en koffert fullt av dyrt fotoutstyr), fått den mistet på samme måten. Får håpe deres dukker opp igjen!

 13. Jeanette

  En gang jeg reiste fra oslo til stavanger havnet baggen min i finland, at det går an!! Stakkars, håper dere får den fort <3

 14. Huff kjedelig når sånt skjer.. men det blir sikkert en fin tur uansett skal du se!! Rommet deres så jo superkoselig ut btw 🙂

 15. Hvor er skoene fra? Veldig fine!

 16. Og derfor, skal man aldri pakke ned verdisaker i bagasje som skal sjekkes inn! Dette står vel godt opplyst på de fleste flyselskaper sine nettsider blant annet. Det er også velkjent blant folk flest.
  At man pakker inn verdisaker i klær eller i deres tilfelle en «massiv dataveske», gjør det ikke trygt, it’s still stupid. Det blir kanskje ikke ødelagt, men hva har det å si om folk tar bagasjen deres.

  Jaja, kjipt er det uansett. Håper dere får det igjen, og lærer av det.

  1. Fotballfrue

   Datavesken viste seg å ligge i min koffert, hehe :p Så det var enda godt 🙂

   – C

 17. Å så leit… Alltid irriterende når ting ikke går som det skal, spesielt på reise. Håper det løser seg med koffert og at dere klarer å kose dere likevel, noe jeg tror dere klarer fint 🙂

 18. Nå har dere vel fullt opp men jeg har et spörsmål angående «clear eyes».
  Bruker du dette eller noe lignende produkt og isåfall, hvor kjöper du det?
  Jeg stoler ikke helt på alt jeg kommer over, vil derfor handle trygge produkter et trygt sted 🙂

  1. Fotballfrue

   Nei, det har jeg ingen erfaring med :/

   Klem!

   1. Jeanette

    Vet om mange som kun har positivt å si om produktene som originalt heter clear eyes. Men jeg kan ikke komme med egen erfaring, og det selges ikke i Norge. Kanskje verdt å sjekke hvorfor det ikke selges i Norge? 🙂 Ellers selger de det på diverse apoteker i «utlandet» (med hermetegn for jeg kan dessverre ikke spesifisere).

    Kan nevnes at produktene finnes på amazon, ebay osv. Men man får ikke bestilt det til Norge, og i og med at andre land har andre regler på hva man kan putte i sånt er det kanskje ikke verdt det?!

   2. Takk for svar 🙂
    Jeg er også litt skeptisk til dette ettersom det ikke selges i Norge eller Sverige, så vidt jeg veit.
    Jeg kjöpte det på apotek i Danmark for noen år tilbake.
    Som alt annet så skal man vel ikke overkonsumere noe, som også gjelder disse dråpene.
    Jeg har brukt de til «festbruk» når jeg en sjelden gang skal ut på byen:) pga at jeg har lett for å bli litt röd i öynene..og ikke bare pga alkohol 🙂 Öyenhvitene blir jo helt fabolous hvite 😉

   3. Jeg bruker noen øyedråper som heter Spersallerg i pollensesongen som gjør det hvite i øynene hvitere, men de må ikke brukes mer enn 14 dager i strekk, fordi blodtilførselen til øynene reduseres. Men de selges på apotekene her i Norge, og jeg har de på resept, så så lenge man følger bruksanvisningen, bør de være trygge å bruke i ny og ne. De kan fåes som engangspipette. Håper dette kanskje kan være til hjelp. :o)

 19. Munchen er utrolig flott by, med mye bra shoppingmuligheter. Kan anbefale et shopping senter som ligger direkte Galeria Kaufhof og de har masse fine shopping gater. Annet jeg kan anbefale er den engelske hagen, den er nydelig.

  Kos dere og håper kofferten blir funnet ☺

  Håper opphold blir finere etter hvert, for jeg har vært der to ganger og det var kjempe flott.:)

 20. Uff, så kjipt! Mistet fire av familiens fire kofferter på tur til Frankrike.. Kjempe irriterende!

  Håper kofferten kommer til rette!

 21. Fredsdatter

  …slenger på den kommentaren om gardinene – for ikke å snakke om den «fake» tømmerveggen og maleriet med motiv fra…Røros? 😛
  Krysser fingre og tær for at kofferten dukker opp med alt innhold inntakt…

  1. Fotballfrue

   Hehe :p Veggene er ikke uekte tømmet tror jeg, er faktisk veldig fint. Men maleriene er veldig tyroller? 😉

   – C

 22. Bah! Så utrolig kjedelig! Håper kofferten kommer til rette og at dere greier å snu en kjip start til en flott tur (etter litt mat og søvn :-p).

 23. Birgitte

  Så utrolig kjipt 🙁 Det å miste bagasjen har alltid vært min største frykt når jeg reiser, bortsett fra selve flyturen da! Kan jo håpe den kommer til rette i hvertfall! 🙂

  1. Fotballfrue

   Jeg vet, det er så ille :/ Håper den kommer!

   Klem 🙂

 24. wow i love ur bag! and the hotel room looks super comfy :)) enjoy your stay 🙂

  https://chicchoolee.blogspot.com
  https://chicchoolee.blogspot.com
  https://chicchoolee.blogspot.com

 25. Uff, så kjipt :/ Misliker sure mennesker, haha, er det mulig..? Bra dere landet trygt da i hvert fall 🙂 Kos dere!

 26. Kristine

  Så kult bilde av deg! Veldig anderledes de vi pleier å få se 🙂

 27. Så utrolig kjedelig å ikke få kofferten 🙁
  Håper den dukker opp fort 🙂

 28. Uff, dette hørtes ikke bra ut! Håper kofferten dukker opp!

 29. Tyskerne har virkelig et temperament. Var på ferie i Berlin for noen år siden. Skulle ta tog og en koffert sperret midt gangen. Jeg flyttet den et par cm og da var det gjort – ble skjelt ut av en illsint tysker!! Håper inntrykket av landet retter seg for deg, og at kofferten kommer til rette 🙂 klem.

  1. Fotballfrue

   Hahaha, ganske vittig for det bekrefter tidligere inntrykk 😉 Husker jeg opplevde noe lignende da jeg var liten jente, da var det mamma som fikk gjennomgå :/

   Men alle er garantert ikke sånn, kanskje bare vi har vært litt uheldige :/

   Klem!

   1. Tyskere er regelryttere.no og ikke redd for å si fra når du ikke følger reglene selv. Et tips, ikke kryss veien når mannen er rød, selv om gaten er tom for biler. Man kan faktisk få bot. No Joke

   2. Fotballfrue

    Hahaha, huff :p

 30. Huff, kjenner igjen følelsen av mistet bagasje, den er ikke god! Men må si at dersom det er fullt på et tog, er det ganske frekt å okkupere flere plasser med egne eiendeler, særlig når andre må stå. Det burde vel være underforstått av alle, jeg ser ingen grunn til at man må gi tegn til at man ønsker å sitte hvis det er trangt og man blir tvunget til å stå? Ikke ment som kritikk til deg altså, bare det jeg tenkte da jeg leste det du skrev:)

  1. Det forstår jeg, men her var det langt i fra fullt :/

   – C

 31. Kjedelig med bagasjen, men det går stort sett bra. Har de lokalisert kofferten? Hvis de har det, bringes den vanligvis kjapt. Du kan ringe å spørre. Systemet er ganske bra i Tyskland.

  1. Fotballfrue

   Nei, dessverre :/

 32. Er Lars-Kristian blitt sjekket for bechterew? Langvarig lyskestrekk er jo et veldig vanlig tegn på at man kan ha sykdommen :/ Håper jo virkelig at det bare er en god, gammeldags lyskestrekk.

  Får ha masse lykke til, og god bedring! Også håper jeg dere får tak i bagasjen deres så fort som mulig 🙂

  1. Han har Gilmores groin 🙂

   – C

   1. «Bra» det da! 🙂 Heller det enn en uhelbredelig, kronisk sykdom! Håper på rask bedring.

 33. Lisa Marielle

  Sender over en god oppmuntringsklem til dere
  begge to <3

 34. Hei hvilket hotell bor dere på? Og hvor er de knall fine bootsene dine fra??

  1. Fotballfrue

   De er fra Friis&Co, vi bor på Eden hotell 🙂

   – C

 35. divooooh

  føler med deg! mista kofferten min engang jeg også, med mulberry veska mi + macbooken min! 🙁 fikk kofferten min tilbake uten veska mi kunn mac’en! kjempe skuffa over den turen der’asz! :'(

 36. Hei Caroline 🙂 Min mor holder på med å male veggene i stua og hun lurer på hvilken farge du har i stua di? Og hvilken farge du har på listene 🙂 Hun synes det fargene var veldig fine, og hun er så usikker på hva hun skal velge. Håper du tar deg tid til å sjekke det ut 🙂

  1. Fotballfrue

   Dessverre vet jeg ikke dette, da vi kjøpte huset i nov. 2011 av noe som bygde det i 2007.

   – C

 37. Hei hei:) lurte på hvor de skoene dine er ifra? 🙂

 38. elsker skoene dine!! HVOR er de fra?

  1. Fotballfrue

   Friis&Co 🙂

   – C

 39. Så utrulig kjipt å miste kofferten! Heldigvis har det aldri skjedd meg, men om det hadde.. Ja, eg hadde klikka!
  Får håpe den snart kjem i gode hender 🙂 Får også håpe at dagen i morra blir bedre enn dagen i dag 🙂
  God natt <3

 40. Æsj for en utrolig kjedelig begynnelse av reisen, det hørtes ikke morsomt ut i det hele tatt.. :/ Får håpe dere får kofferten igjen snart. Reisen blir nok bedre etter en god natts søvn og god hotellfrokost 🙂

  Elle

 41. Charlotte Nathalie

  Hei C og L-K

  Æsj for en dag! Bra du ikke viste det da du sto opp grytidlig i dag!! Men nå kan det og må det bare bli bedre i Munchen for dere! Håper morgendagen blir strålende!

  Puss och kram Charlotte

 42. Kofferter mister vi alle iblandt, det er ikke verdens undergang. Nyt Munchen, en vakker by i et flott land med en utrolig historie.
  Besøk Alte Pinakothek. Spaser gjerne en tur fra Marienplatz opp mot Odeonsplaz, der er det mye historie.
  Jeg har bodd et år i Munchen, det er en fantastisk by som dere bare burde nyte.

 43. Amalie14

  Huff huff, ikke noe moro at kofferten har ramlet bort.. Håper det ordner seg, at dere får den igjen snart. Alt negativt kommer gjerne i en fleng. Idag var det nok dere som var uheldig:/

 44. Tyskere kan være bra arrogante. I sommer tok en tysk dame tak i fotostativet mitt og skjøv meg med stor kraft og bannet volsomt. Jeg ble helt satt ut. Samme ferie, samme plass: jeg har eget bord med utsikt over havet, det var spiseplikt der. Et middelaldrende ektepar slengte seg ned ved bordet mitt uten å si noe som helst, og da betjeningen kom meg ilende til, ble det oversvette og noe overvektige tyske paret rappkjeftet og uhøflig. Jeg liker altså ikke tyskere, det var det jeg skulle si! Håper dere får et fint opphold, og ikke vær for sympatisk om du møter flere uvennlige mennesker, de er litt for kjepphøye, av en eller anne grunn! :))

  1. Så fordi du har møtt 3 uhøflige tyskere så bestemmer du deg for at du ikke liker tyskere og at alle tyskere er kjepphøye? Snakk om generalisering. Jeg har møtt mange nordmenn som er uhøflige, men jeg mener jo ikke av den grunn at alle nordmenn er likedan. Jeg har bodd en stund i Tyskland og opplever tyskere som et trivelige og vennligsinnede. Uhøflige mennesker finnes det dessverre i alle folkeslag.

   1. Fotballfrue

    Alle kan nok ha sitt øyeblikk av uhøflighet :/ 🙂

    – C

 45. Poor little you!!!! What a start of your trip! Hope tomorrow will be better<3

 46. Uff, dette var en trasig start på turen. Men fatt mot, det vil jo som oftest ordne seg. Hadde du vært her i Berlin, så kunne du ha ringt meg, så skulle du i det minste fått lånt alt du trenger av hår- og hudpleieprodukter – til og med OH produktene du bruker. Uanett, hos Beck’s og Douglas finner du garantert Ole Henriksen produkter (og maaange andre flotte merker, og smiler du pent og forklarer situasjonen, så pleier de å være greie med å gi ut prøver på alt. Hva klær angår, så kan jeg jo bare anbefale Maximillianstrasse – hvilket heller ikke er langt fra Hugo’s. Der finner du alt av merkeklær (Gucci, Jimmy Choo, Escada, Versace osv osv). Lodenfrey, Becks, og Galeria Kaufhof har også mye pent tøy – men kanskje til litt mer humane priser enn de i Maximillianstrasse. Forøvrig kan jeg bare anbefale restauranten til Hotel Bayerischer Hof (også Maximillianstrasse).
  OG – hvis dere har tid, så lei en bil og dra til outlet-senteret ved flyplassen i Salzburg (er ca halvannen times kjøring fra München) – der finner du det meste av hva hjertet begjærer. Og selvsagt, er man i Salzburg, så er Getreidegasse og området rundt der veldig kjekt.

  Ønsker dere alt godt, ingen videre ublide møter med krakilske tyskere (husk – furor teutonicus må du for all del ikke ta personlig; de er bare litt mer følelsesladdet disse tyskerne ;o) ), en vellykket operasjon med snarlig helbred, og at koffertene deres er fremme i morgen tidlig.

  Klem fra Berlin

 47. Åh, herregud. Nå fikk jeg skikkelig skrekk for å miste bagasjen min når jeg skal til London i sommer å shoppe. Burde nesten ha en sånn stor LV bag som håndbagasje, haha! Håper dere får igjen både klær og verdisaker så fort som mulig! <3

 48. Så synd at første inntrykket ikke var så bra! Har vært her i München, en måned nå, og så langt har ingenting vært negativt, bare positive opplevelser med tyske mennesker. Men likevel er kanskje den viktigste uskrevne reglen her at man aldri må stå på venstre side i en rulletrapp, har gjort det en gang, og da ble jeg dyttet til siden. Menneskene her er ekstremt stresset, også når det kommer til sitteplass på toget.
  Ellers er Marienplaz og Karlzplaz supere for shopping, hvis du vil ha butikker som Zara, hm, Mango etc. men hvis du vil ha de litt dyrere butikkene som Chanel, Dior, Louis Vuiton, Hugo Boss osv, bør dere ta turen til Maximilianstraße nær Odeonzplaz (tror jeg), ta turen innom google maps før dere prøver dere på egen hånd. München er en kjempe fin by, bare det å gå rundt på Marienplaz er en opplevelse i seg selv, det er så mye kultur! Håper morgendagen byr på bedre opplevelser for dere! 🙂 Håper også operasjonen går bra!

  1. Fotballfrue

   Tusen takk og takk for tips 😀

   – C

 49. Huff så uheldige dere er! Har opplevd at bagasjen til mannen har blitt borte på de to siste reisene våre. Heldigvis har de alltid kommet til rette et par dager etterpå – med alt innholdet i orden. Og da har han i tillegg fått shoppet seg nye klær på reiseforsikringen, så da ender det jo godt 🙂
  Men veldig kjedelig start på ferien!

  1. Dessverre erstatter ikke reiseforsikringen elektronikk, smykker, solbriller og andre tydelige verdigjenstander som er pakket i kofferten da dette lyser «stjel meg» i en screening av bagasjen.

 50. Man kan jo ikke ha alt i håndbagasjen! Og i hvert fall ikke etter at man nesten ikke kan ta med både lipgloss og nesespray til flyturen. ;o) Etterpåklokskapen lenge leve, er sikker på at fruen også vet om noe hun burde tatt med i håndbagasjen (eller kanskje rettere sagt mannen). Heldigvis kan det meste erstattes (dessuten har vel de fleste reiseforsikring).

  Men jeg må være ærlig å si, at et bilde sier mer enn tusen ord. Bildet av fruen utslått på senga havner i kategorien priceless. Måtte denne dagen bli fin!

 51. Jeg føler bare jeg vil komme med en kommentar til «bedreviterne» ang. elektronikk i kofferten. Det er ikke så himla lett å ta med pc i håndbagasjen lenger, særlig hvis man skal reise utenlands. Før var det slik at man kunne ta med 2 stk mindre håndbagasjer, så lenge du fikk den ene under setet foran og den andre i hylla over (legg merke til at dette ikke sto konkret noe sted, men de var ikke strenge på det). Da var det greit med en pc-veske og en vanlig veske, for hvem legger mobil+pass+reisedokumenter i pc-veska? Hvis du kommer med en taxfee pose (semifull) og en carry-on, blir man nå ofte nødt til å likevel sende carry-on-bagasjen ned i lasterommet. Dette er så utrolig slitsomt, det er jo rart det ikke er beregnet plass til at hver person kan ha noe i hylla over. Da har man jo plass til noe mindre under setet foran.

  Kanskje jeg er veldig opphengt i dette i forhold til andre, men siden jeg studerer i utlandet OG reiser med hund, så er det utrolig slitsomt at man ikke kan stole på sikkerheten mtp bagasjen. PC må være med pluss masse reisedokumenter og mat, så da er det kjipt at man ikke kan legge noe i bagasjen.

 52. så tragisk 🙁 fortell når kofferten er kommet til rette! håper dere får en fin tur likevel selv om bortkommet baggasje er grusomt.

  1. Fotballfrue

   Veldig kjedelig, men nå er den heldigvis tilbake hos oss 😀

   – C

 53. Om bagasjen forsvinner, så har du rett på penger til å kjøpe klær osv! Widerøe har 2500,- som sum vet jeg, usikker på hva andre har. Husk å ta vare på kvitteringen for det du kjøper, så du kan få pengene igjen:) Dette gjelder uansett om bagasjen kommer til sin rett eller ikke. Dette vet du sikkert, men jeg ville bare informere deg om det i tilfelle:)

 54. Fride Andrea

  Hei. Lurer på om du vet noe om nettsiden «veskenorway.com» ? Er mulberry-veskene dem selger der, ekte?
  Er jo så sinsykt billig!

  1. Fotballfrue

   Jeg ville aldri bestilt herfra.

   – C

 55. Hehe, deres møte med Munchen minner veldig om mitt eget.

  Har vært der en gang, og det var en mellomlanding med flybytte. På den timen vi var i Munchen nådde vi å oppleve både menn som ble sinna fordi vi var for treige ut av flysetet, og fordi jeg stoppet og ordna skoen da jeg kom ut av flyet (ble vel nesten nedrent bakfra, regner jeg med). De var seriøst effektive, de mennene i frakk. Og veldig rak i ryggen!
  Jeg og søs mistet nesten vårt fly videre pga altfor lang kø i sikkerhetskontrollen, og da ble de sinte på oss ved gaten, og tok oss med til en øde gate, der vi skulle bli fraktet med en buss til flyet. Noe vi etterhvert lurte på om de hadde helt glemt, etter at vi hadde sittet minst 20 minutter der, uten et verken noe buss eller fly i sikte. Det var forresten der vi traff et norsk par som hadde vært på ferie i USA, som også hadde kommet for sent til gaten, pga en iflakong parfyme fra Taxfreen på LAX, og som tollerne i sikkerheltskontrollen hadde brukt eviglange timer på å sjekke ut om virkelig var parfyme. Vi lo oss nesten skakke, der vi satt og satt, og lurte på om vi kom til å tilbringe natten bortglemt på en flyplass i Munchen. Flyet måtte vel ha gått allerede, så travle og sinna gatepersonalet hadde vært, haha!

  Bussen kom da tilslutt, og vi kom oss hjem til Norge. What a ride- kommer aldri til å glemme Munchen, lol! Må nok dit på langweekend en gang, bare for å sjekke om hvordan egentlig kulturen er der. 🙂 Det kan jo ikke være slik at så mange er sinte- og er kulturen virkelig så annerledes?

  Håper dere har fått kofferten deres nå, og ønsker dere et bra opphold videre. PS: Beregn god tid på flyplassen på vei hjem! 😉

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *