Rimelige produkter for maksimal fuktighet

Så snart sommeren er over, viser huden de første tegn til at vinteren er på vei, og jeg er sikker på at flere kjenner seg igjen i tørre hender, tørre lepper, ekstra tørre albuer og generelt mangel på glød. Heldigvis har vi produkter som kan hjelpe oss å opprettholde fuktighetsbalansen og gløden i huden, så jeg tenkte vise dere mine favoritter akkurat nå:

1. Body Lotion Burt’s Bees 2. Truth Cream Ole Henriksen 3. Kiss Mix Eve Lom 4. Face Mist Ole Henriksen 5. Blueberry Enzyme Mask Ole Henriksen 6. Håndkrem India Hicks Crabtree & Evelyn 7. Lash Thickener GloMinerals 

1. Jeg synes Burt’s Bees har utrolig gode produkter og skulle ønske disse fikk litt mer oppmerksomhet. Har allerede en shimmerlotion og en kokosfotmaske (!!!) fra Burt’s som jeg elsker, og denne kremen er intet unntak. Et ekstra pluss ved dette merket er selvfølgelig at det er såpass rimelig. Denne koster 159,-, er 99 prosent naturlig, og det er klinisk bevist at den gir fuktighet i 24 timer. Kremen trekker raskt inn i huden uten å være fet eller klissete. Etterlater huden myk, duftenede, og ikke minst helt naturlig. Dufter av honning, vanilje, sitron og mint 🙂 Finnes her.

2. Truth Cream er akkurat litt stivere i prisen enn hva «rimelig» vil tilsi, men for en krem! Til vanlig bruker jeg Skin Insulator som dagkrem, men har i vintermåneden gått over til denne for makismal fukt. Kremen skal stramme opp, jevne ut eventuelle pigement-endringer, utjevner linjer og tilføre fukt. Forebygger tidlig aldring. Rett og slett en krem i egen klasse, som alt annet fra Ole Henriksen. Kan brukes dag og natt.

3. Kiss Mix! Ny favoritt, og når jeg har brukt denne på bilder er det flere av dere som har spurt hva jeg har på leppene. I tillegg til å gi en fin glød, gir Kiss Mix deg en deilig og avkjølende følelse. Den fungerer som førstehjelp for såre og sprukne lepper, og beskytter mot UV-stråler og kulde.

4. Face Mist er et must for meg som sitter litt for mye foran datamaskinen, og er også spesielt god å ha med seg rundt omkring i disse kalde tider hvor huden er avhengig av fuktighet. Denne skal brukes minst to ganger daglig og sørger for at huden får masse fukt og antioksidanter. Perfekt over makeup ettersom den også sørger for at det sitter lenger og får en oppfriskning.

5. Blue/Blackberry Enzyme Mask fra Ole Henriksen er også i den litt dyre kategorien, men til gjengjeld holder den lenge og er et produkt som holder det den lover. Dette har vært min favoritt i flere år, og spesielt på denne tiden av året når huden blir mer dehydrert. Masken inneholder lavendel som er svært beroligende og hyaluronsyre som er fuktighetsbeholdende. En maske er kraftigere enn både serum og krem ettersom de inneholder mer konsentrerte ingredienser, og gir huden en skikkelig boost og vitamininnsprøytning.

6. Jeg Elsker (med stor E) Crabtree & Evelyn sine produkter til hendene, og da jeg fikk denne tilsendt ble jeg frelst på nytt. Tidligere har jeg sverget til den samme kremen med pommegranate, og selv om den er helt amazing, er denne hakket bedre. At prisen bare er 123,- overrasker meg, for her snakker vi kvalitet og i tillegg lang holdbarhet. Bak akkurat denne kremen står nettopp India Hicks i samarbeid med Crabtree & Evelyn. India Hicks er ikke en hvilken som helst dame, for med en bestefar som var den siste visekongen av India og som også var med på gi landet sin uavhengighet, var det kanskje ikke unaturlig at barnebarnet fikk navn oppkalt etter dette landet –  nemlig India Hicks. Gudfaren til India er ingen andre enn Prins Charles, og dermed var hun en av brudepikene under Prins Charles og Lady Dianas bryllup. India har fortid som modell, har fire barn, jobber med å restaurere hus og hotell med sin ektemann som er interiørarkitekt, og har i tillegg skapt denne linjen av personlig pleie sammen  med Crabtree & Evelyn. Hun står selv bak den kreative prosessen med produktene, med alt fra innhold, konsistens og duft, til pakning og utseende på produktene 🙂 Denne finnes her.

7. Dette er et relativt nytt produkt for meg, men jeg håper vippene mine setter pris på det. Etter at jeg hadde vippeextension i lang tid ble vippene mine ganske preget av dette, så nå har jeg nettopp begynt med dette produktet for å få like tykke vipper som jeg hadde tidligere – og gjerne tykkere. Du finner Lash Thickener her.

Har du lyst til å teste noen av produktene, eller om du allerede har en favoritt, kan du bruke rabattkoden ugzuz hos Coverbrands, som gir 15 prosent på alle disse syv 🙂 Koden er gyldig til og med tirsdag 05. februar.

Nå skal jeg krype til sengs, FOR en dag dette har vært! Jeg er så sliten. Vi sees i morgen ♥

annonse 

66 kommentarer

 1. Burts bees er helt fantastisk! Lip balmen med peppermynte er bare best! Jeg handler en del av produktene deres på iherb, ser at lip balmen koster 60 kr i Norge og på iherb koster den kun $2.99 eller noe:-) takk for gode tips, Caroline:-)

 2. anne sæther

  Det hadde vært fint om du skrev om hvor du får kjøpt de forskjellige produktene. Noen av dem er ting jeg virkelig kunne tenkt meg å prøve, men jeg orker ikke å fly fra butikk til butikk.

  1. Fotballfrue

   Jeg har jo linket til alle og gitt rabattkode? 🙂

   – C

   1. Kjekt å vite hvem du reklamerer for =) skjønner at du tjener mer penger på at vi klikker innpå hver link, men du pleier jo og skrive hvilken nettside du skriver for?

   2. Fotballfrue

    Nei, det er nok ikke sånn det fungerer 🙂 Uansett, jeg har jo linket til alle produktene, så jeg skjønner ikke helt hva du mener.

    – C

 3. Hei! 🙂

  Eg vurdera å ta vippeextension, men vart litt meir i tvil når du sa at vippene dine ble prega av det. Veit du om det skjer med alle som tek det? 🙂

  Klem Silje

  1. Fotballfrue

   Det kommer helt an på hvor lenge du har det 🙂 Anbefaler maks 3 mnd. og deretter et opphold på for eks. 5 mnd 🙂

   Klem!

   1. Takk for svar! 🙂

 4. Håper ting ordner seg der nede…tusen takk for rabattkode!! Da blei det en ny handlerunde hos Coverbrands. 😀 <3

 5. Hvor lenge varer koden? 🙂

   1. Fotballfrue

    Beklager, tom. tirsdag 05. februar 🙂

    Klem!

 6. For dere som har hunder, vil jeg anbefale å gå inn på Hvaler dyreutstyr på facebook, kjempe lekre leiebånd, halsbånd osv. Vet ikke om dere trenger noe til Hugo og Ronaldo jeg, Caroline? Ta en titt:D

 7. Herlig med gode og rimelige produkter, men dessverre er det ikke alle som har råd til de engang 🙁 Slike innleg lyser reklame, og er egentlig bare irriterende for oss som ikke har råd. Bare et tips. Moderasjon.

  1. Fotballfrue

   Det er reklame for produkter som jeg bruker daglig, jeg har plukket ut mine favoritter og får gi leserne mine rabatt på disse 🙂 Jeg synes ikke 123,- for en drøy håndkrem er dyrt for eks., men det handler jo om prioritering for alle. Om man skal finne noe rimeligere har jeg dessverre ikke noe tips, da må man jo gå på Nille, evnt. Nivea etc., og slike produkter tester ofte på dyr.

   – C

   1. Noen ganger har du en svært nedlatende måte å skrive på. Tror ikke man prioriterer en hudlegen hvis man ikke har all verdens med penger. Hvis du hele tiden snakker om at dette er produkter du bruker, hvorfor linker du dem da? Bare for at vi skal på rabatt?

   2. Fotballfrue

    Beklager, men jeg ser ikke hva som er nedlatende med kommentaren min. Det er jo sant at man må prioritere, og jeg har forståelse for at enkelte ikke kan prioritere slike produkter. Tror du misforstod meg.

    Jeg linker dem fordi leserne som ønsker å teste produktene skal finne dem lettere? Skjønte ikke helt hva du mente med spørsmålet ditt. Skulle jeg ikke linket dem fordi jeg bruker dem? Det er jo nettopp fordi jeg bruker dem at jeg linker? Forvirret.

    – C

   3. Det blir for dumt å kritisere Caroline fordi hun linker til produkter som ikke enkelte har råd til å kjøpe, når det er nettopp disse produktene hun liker selv! Enkelte burde ta seg litt sammen og slutte å være kritisk til absolutt alt Caroline skriver om. Mener Tone at Caroline skulle skrevet om noe hun ikke bruker? De billigste kremene på Rema f.eks?

   4. Cecilie

    Helt enig, og det er faktisk noen av oss med en grei inntekt som har råd til å unne seg slike produkter engang i blant. Og da er det flott med tips, og rabatt:) Skjønner heller ikke hva som var nedlatende med den kommentaren, hun bare forklarte seg!

   5. Vi får lov at læse Caroline’s blogg helt gratis, plus en masse deilige rabatter 🙂
    Det er hendes blogg, hvor hun tipser om hendes yndlingsting og yndlingstips.
    Forstår ikke hvordan det er muligt, at se noget negativt i det.

    Stå på Caroline<3

   6. Fotballfrue

    <3

   7. Susanne

    Syns jo absolutt ikke disse produktene var dyre! Som sagt handler det om prioriteringer, og vi som velger å prioritere hudpleieprodukter synes det er helt topp med slike innlegg. Er selv en fattig student, men innimellom liker jeg å skjemme meg bort med bra produkter, som f.eks Ole Henriksen. Synes dette var et bra innlegg jeg, Caroline 🙂 Klem

 8. Hei!

  Kunne ikke passet bedre med et sånt innlegg nå! 🙂 Jeg gikk akkurat tom for min Ole Henriksen dagkrem, så jeg lurte litt på hvordan jeg kunne få kjøpt den litt billigere (selv om den egentlig er verd prisen…). Skal rett inn for å bestille 🙂

  Kjempeflott blogg du har, Caroline! Veldig god blanding av litt av hvert 🙂 Keep up the good work! Og lykke til videre i München til dere begge!

  -ås-

  1. Fotballfrue

   Utrolig hyggelig at du liker bloggen min, tusen takk <3

 9. hei!
  jeg har så lyst på en ordentlig dagkrem, men vet ikke hvilken som passer meg best! det er jo utallige ole henriksen-dagkremer!
  vet du om et bra sted, der man kan finne ut hvilke kremer man burde bruke?

  1. Fotballfrue

   Det er utvalgte parfymerier og spa som fører OH vet jeg, men er usikker på nøyaktig hvilke :/

   – C

 10. Det er jo fryktelig dårlig gjort å legge ut så mye fristende når jeg er i januar og «skal bruke opp alt jeg har i skapene før jeg kjøper noe nytt»- periode. Jeg fikk masse påfyll til jul, salige venner og familie vet jo hva jeg liker, men den Kiss Mix skal jeg teste. Mine stakkars lepper er så såre og tørre for tiden (sitter jo også en del foran pc, må vite).

  Prøver å fylle på med fukt innefra også. Minst 3 liter vann per dag (+ det som går med under trening). Merker at det faktisk hjelper litt (dessuten må noen støtte Lambi).

 11. Kjøpes hos http://www.coverbrands.no 🙂

 12. Hei. Når du ser på serier på ipaden mens du trener, laster du de ned da eller bruker du en side? Er litt blank på sånt. Er heller ikke spesielt glad i å løpe men da jeg så hva du gjorde kan det jo ikke bli kjedelig 🙂 klem

  1. Fotballfrue

   Bruker som oftest netflix eller cokeandpopcorn 🙂

   Klem!

 13. Har du sluttet med extensions? Vurdere å prøve, men sliter det på dine egne vipper? Hvordan fungerer det? Synes det er helt crazy å betale nesten 2000 kr for noe som varer i tre uker, men ser det er kampanje så vurderer det. Lett å bli avhengig av det også sikkert…?

  1. Fotballfrue

   Det er helt fantastisk å ha det på, virkelig! Det ser nydelig ut og man slipper mascara-styret, kan til og med kutte ut øyenskygge ettersom vippene er så mye i seg selv. Men det er nok å ha det et par måneder, jeg hadde det i 6 mnd., og det slet på vippene mine :/

   – C

 14. Ragbhild

  Kjære, fine Caroline! Nå har jeg lest bloggen din nesten daglig i tre måneder og jeg er så imponert at jeg nå må legge igjen min første kommentar til deg <3 Det er veldig tydelig at du legger mye tid, energi og planlegging ned i bloggen din, noe som gjør den til en fryd for oss lesere. Du er så flink til å oppdatere jevnlig, legge ved flotte bilder, og skrive varierte innlegg 🙂 Jeg har tidligere lest noen artikler der folk slår hardt ned på bloggen din og da spesielt i forhold til kropp, trening og mat. Etter å ha lest bloggen din en stund er det tydelig at folk ikke har peiling på hva de snakker om! Ved første øyekast ser kanskje kroppen din for smal ut i manges øyne, men det er ingen tvil om at det er en sterk og sunn kropp som er akkurat sånn den skal være 🙂 Tusen takk for all motivasjon i alt fra mat, klær, interiør og spesielt trening. Stå på videre så jeg kan fortsette å glede meg til hvert eneste innlegg!

  1. Fotballfrue

   Så snill du er, Ragnhild! Tusen takk for fantastiske ord <3

 15. Har sett endel ganger på bloggen din at du bruker en app til å loggføre løpingen din. Jeg har lyst til å bruke den samme når jeg løper, men ble litt usikker hvordan det funker. Jeg vet du bruker en app som heter Nike+ ipod, men på iphonen min finner jeg bare nike+ running. Bruker du iPod eller iPhone? Også trodde jeg man skulle kjøpe en chip til å ha i skoen, men så sier noen at man har den allerede i skoen. Så da lurer jeg på hva du bruker?

  Hadde satt veldig pris på svar!

  1. Fotballfrue

   Jeg bruker nike+ ipod akkurat nå, og har chip i skoen som jeg har kjøpt i sportsbutikk 🙂

   – C

   1. De aller fleste Nike sko har den chipen i ja. Bare ikke de billigste.

   2. Nei, skoene har ikke selve chipen, men et tillaget rom til chipen i solen slik at man kan løpe med chipen uten å kjenne noe til den.. 🙂

 16. For et flott innlegg. Tusen takk for rabattkoden! Jeg trengte uansett å kjøpe ny dag/nattkrem fra OH så da kom rabattkoden godt med;-)

  Ha en fin dag i Munchen og lykke til til LK med operasjonen i morgen.

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 🙂 Så bra at rabatten kom godt med 🙂

   Klem!

 17. Hei! Så fine produkter, skulle gjerne eid hver og en av dem, men studentlommeboka sier stopp!
  Jeg lurte på om du kunne lage et innlegg hvor du skriver detaljert ned en dags (helst en ukes) plan med alt du spiser og til hvilke tider
  takk for en kjempeinspirasjon i hverdagen, blir glad hver gang jeg ser at det er postet et nytt innlegg, må få kjøpt boken din snart 🙂 klem

 18. Cathrine

  Billigere hos feelunique.com og hos lookfantastic.com 🙂 Der er det gratis frakt også. Og så lenge man ikke bestiller for over 200kr så blir det ingen toll/moms.

 19. Restylane er også fantastisk for fukt i lepper <3

 20. Hva med 45.- for den samme BurtBees kremen? 😉 Hvis du/dere ikke har oppdaget http://www.iherb.com enda,så bør dere ta en titt! Frakten er kun 35.- og hvis du bestiller under 200.- så kommer det ingen toll og moms. Bruk koden LUF624 så får du $10 rabatt hvis du bestiller for over $40!
  Her er det utrolig mye penger å spare ift helsekosten her hjemme. Og mye større utvalg.

 21. Jeanette

  Er noen av disse testet på dyr? Jeg prøver å unngå produkter som er testet på dyr og trenger en ny fuktighetskrem til kroppen. Oppdaget at den jeg pleier å bruke dessverre er det :S

  1. Fotballfrue

   Nei, ingenting 🙂 Bruker ikke produkter som er testet på dyr jeg heller.

   – C

 22. Jeg ser det er mange som kritiserer prisnivået her. Brukte selv Ole Henriksen en stund og var veldig fornøyd med det, men noe som er minst like bra og koster halvparten er produkter fra Lush! Har du prøvd noe derifra? Jeg er frelst! Så hvis noen her er ute etter noe rimeligere er det virkelig produkter å anbefale.

 23. Amalie14

  Så flott at du kom med dette nå! Har prøvd uttalige utrolig mange forskjellige typer Body Lotion, men på vinteren funker ingen. Når du i tillegg gir oss rabattkode, har jeg jo enda en grunn for å handle litt fuktighetsskatter til meg selv! Supert!:-)

 24. Heisan! Takk for tips om leppepomaden. Jeg fikk ikke rabattkoden til å funke dessverre, men gleder meg til å teste et nytt produkt:-) Til dere som skal kritisere hele tiden: finn dere en annen blogg å lese! Det finnes tusenvis av dem der ute. Man kan ikke tilfredsstille alle her i verden!

 25. Kæreste Caroline <3
  Du skal være rigtig stolt af deg selv. Du ofre så meget for os lesere, men det er desværre umuligt at gøre alle tilfredse.
  Men du fortsætter, og smitter med din positive og stærke personlighed.
  Jeg syntes det er helt fantastisk, at du deler så meget med os, og oven i købet får vi også en masse rabat, helt gratis 🙂
  Det er ikke din fejl, at folk ikke er tilfredse, du gør det er der rigtig for dig og giver os din inspiration ud fra det!
  Tusen tak<3

  God klem til deg.

  1. Fotballfrue

   Så god du er, tusen takk <3 Og tusen takk for at du følger med 🙂

   Mange klemmer <3

 26. Renate Skogstad

  Deilig å unne huden sin litt ekstra i blant 🙂 For øyeblikket er ikke hudprodukter det som tar opp tiden min: Jeg har blitt mamma! 28.januar kl. 00:17 fødte jeg en liten jente, kalt Emilie Marie <3

  1. Fotballfrue

   Å, gratulerer 😀 Og så på bursdagen min 😀

   Klem!

 27. Fint innlegg 😉 Tusen takk for anbefalinger 😉 Liker slike innlegg jeg, for jeg liker å teste ut nye ting 😉

 28. Tuuusen takk for gode tips! Har nettopp startet å bruke OH pga dine anbefalinger å må si jeg er veldig fornøyd! Kjøpte meg 3 little wonders, å har brukt det i 2 uker nå! Har du noe erfaring med disse produktene?
  Føler iallefall at huden blir bedre:) Tror jeg må bestille noen av produktene du anbefalte i dette innlegget også! Så tusen takk for rabatten!:)
  Kos deg masse videre på tur og fortsett med den flotte bloggingen!

  1. Fotballfrue

   Jeg bruker serumet og den blå kremen hver eneste kveld 😀 Kjempeglad i disse. Har en annen dagkrem, bare. Den jeg nevner her er en favoritt nå 🙂 Den grønne nattkremen synes jeg er litt rar, den strammer liksom opp huden på en måte? Det er jo sikkert det som er meningen 🙂

   Klem!

   1. Anette

    Ja, må si meg enig i at den grønne er litt rar, men føler at den har sin virkning for det:) Men er det noen andre produkter du anbefaler at jeg bruker sammen med de 3 produktene for å få en vakker hud? Sliter litt med uren hud for tiden!
    Føler at jeg virkelig har funnet produktet som passer for min hud:)

 29. jeg bestilte burt’s bees (akkurat den du anbefaler her, faktisk), uten å ha lest noen anbefalinger noe sted (en måned siden ca.)..det angrer jeg ikke på! du har peiling caroline 🙂

 30. Hvis du regner OH-produkter som «rimelig», da vet ikke jeg….

  1. Fotballfrue

   Jeg skriver jo at det ikke kan regnes som rimelig :/

 31. Åh ja, Burt’s Bees!! Serien er helt fantastisk, og noe av pengene støtter prosjekt som holder biene «i arbeid», hvis du skjønner! Mannen bak merket er veldig opptatt av bier og dens arbeidsstruktur, og det blir forsket mye på dette, da ikke direkte dyreforsøk, om du skjønner 🙂 Alt er humant, økølogisk og gir penger til en god sak.

  Du, siden du er så reisevant, lurte jeg på om du har noe tips til salonger i utlandet ang. vippeekstensions, enten via venninner eller steder du har besøkt. Jeg kan jo eventuelt google, men stoler på deg 🙂 Hvor lang tid tar det ca? Må du ta av deg kontaktlinser o.l. og bare bruke briller første dagene? Takker på forhånd for svar, skjønne deg! <3

 32. Hei ser produktene til oh har forskjelige farger på merkelappene, har det nåke betydning for hvilken hud dei passer til?

 33. Hei igjen, prøve meg ein gong til på samme spørsmåle: ser produktene til oh har forskjelige farger på merkelappene, har det nåke betydning for hvilken hud dei passer til?

  1. Fotballfrue

   Nei 🙂 Og du kan bruke alle / blande alle.

   – C

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *