Operasjon Tyskland

God kveld til dere ♥ Her er jeg i full sving med pakking av koffert, har faktisk ikke fått ryddet ut av den fra Osloturen min ennå, og så er det på’an igjen. Føler egentlig det er til og fra og hit og dit hele tiden, og at jeg aldri får roet meg ned her hjemme får jeg må dra igjen, men jeg skal ikke klage, for det er jo fantastisk å reise 🙂 Likevel, noen av dere skjønner sikkert hva jeg mener, det er tross alt noe magisk ved det å være hjemme mer enn tre dager av gangen. Turen denne gangen går til München, egentlig ikke for pleasure, men mer for business. Lars-Kristian skal opereres på fredag for Gilmores Groin (såkalt fotballbrokk) og jeg blir med. Vi reiser TIDLIG mot Oslo i morgen for å unngå morgenrushen, så egentlig burde jeg ha lagt meg for lenge siden, men jeg har altfor mye som skal på plass innen den tid, så det er bare å henge i. Jeg kom nesten nettopp ut av dusjen, og snart er det middag også.

Jeg vet, altfor sent. Nok en gang. Visse ting endrer seg visst aldri 😉

Forresten, ryddet i lakkene mine nå nettopp for å kaste, gi bort eller beholde og oppdaget at jeg har for mange fine! Jeg vil bruke alle! Haha, kanskje jeg skal kjøre en på hver negl som var så populært for ti år siden?

Ha en fin kveld, så sees vi i morgen ♥

Å, ja! PS.: Noen som har noen hyggelige restauranter å anbefale i München? 🙂

73 kommentarer

 1. hvor er genseren fra?:)

 2. Härliga färger på nagellacken. 😀

 3. Stilig! Jeg var i München for ikke så lenge siden og spiste på en koselig, tysk restaurant like ved Marienplatz i gamlebyen ved rådhuset, Ratskeller heter det 🙂 Kan ligne pub/bar, men det er en flott restaurant med elegante kelnere med høy terskel av service og klassisk bayersk mat av ypperste klasse. Øl og hvite pølser, haha 😛 Men mye annet godt og, og så vidt jeg vet har spisestedet vunnet flere priser, bl.a. på Trip Advisor mener jeg å huske. Ligger like ved shoppinggaten, så her er det deilig å slå seg ned etter en lang og utmattende dag!

 4. Hei. Jeg har bodd i München i 1 år og er så sjalu for at dere skal dit. Elsker den byen. For en fin kveld hadde jeg bestillt bord på Cavos, helt herlig gresk (som blir en gresk nattklubb etter kl 23.30 på fredager og lørdager) For drinker hadde jeg dratt på Park Cafe, de har happy hour hver dag fra kl 22.00. Dersom dere har lyst på sushi hadde jeg dratt til Sansaro, de har den beste sushien i byen. Den beste burgeren i byen (også mange vegetarversjoner) finnes på Hansl im Glück. Ellers er det mye fet, tysk mat rundt omkring. Legger ved linker til de jeg har nevnt over. Det er bare å ta kontakt om du lurer på noe mer.

  https://cavos-taverna.de
  https://www.parkcafe089.de/index.php?s=&la=en
  https://www.sushiya.de/sushi/startseite/?gclid=
  https://schwabing.hansimglueck-burgergrill.de

  1. Fotballfrue

   Tuuusen takk for flotte tips 😀 Så gøy!

   Klemmer 🙂

 5. Kjæresten ble faktisk operert for gilmores groin for 4 år siden! Husker jeg var såå nervøs mens jeg satt å ventet. Men det gikk jo selvsagt helt fint, og operasjonen gikk ganske fort også:) Ønsker dere lykke til begge to:)

  1. Fotballfrue

   Så godt å høre, skal være med hele veien jeg også 🙂 Håper det går fint.

   Klemmer <3

 6. Victoria

  Lykke til med operasjonen! Kos dere masse 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀

 7. Veronica

  God tur til dere, og lykke til L-K! Krysser fingrene for at operasjonen er vellykket 🙂

 8. Jeg har vært en god del i Tyskland, og München er uten tvil den flotteste byen! Dere bør absolutt ha et måltid på restauranten Hofbräuhaus (https://www.hofbraeuhaus.de/), et tradisjonsrikt spisested og muligens Münchens største turistattraksjon. Anbefales på det sterkeste! Men vær obs på at det ikke akkurat er vin og penkjole som gjelder her, heller ompa-musikk, øl og pølser. Men virkelig vel verdt et besøk likevel 😉

 9. Så fint med München, kommer derifrå 😉
  Det er Tysklands «luksusby» så du skulle checke out shoppingen i hvert fall!

 10. Lykke til med turen «over». Håper han får en rask (og relativ smertefri) rekonvalens. Hyggelig at du blir med, da. Det er noe med det når man ikke er helt på topp. Det å ha med seg sin andre halvdel er godt. Har aldri vært i München, men har hørt det er en fin by. Ta masse bilder!

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀 Det skal jeg gjøre!

   Klemmer 🙂

 11. God tur til München, tipper det blir ein flott tur!

  Klem frå Mona
  (Ps: sjekk giveawayen på bloggen min: monagoldie.blogspot.no)

 12. Have a lovely trip 🙂

 13. Så søte farger på neglelakkene 🙂 Ha en fin tur til München!

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀

   Klem!

 14. München michelin restaurants er det fantastisk mat på! Kos dere på tur til tross for alt!

  Drar innover en tur på Oslo-weekend til helga nå… Vet du om en deilig, intim og fin resturant for to? 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk for tips 😀 Intime restauranter er definitvt Restaurant Oscarsgate eller Klosteret 😉 Men andre fine restauranter er bla. Südøst Asian Crossover, så god mat! Men ikke så intimt, veldig stort og folksomt 🙂

   Klem!

   1. Elisabeth

    Du vet at Restaurant Oscarsgate har lagt ned? 🙁

   2. Fotballfrue

    Jeg trodde ikke det var så snart :/

    – C

   3. Annette

    Kjempesynd at Oscarsgate er stengt, alltid hatt lyst til å spise der. Men må anbefale fantastisk hyggelige restaurant Baltazar ved Kirkeristen/ bak Domkirken. https://www.baltazar.no/ Kanskje min beste restaurantopplevelse noensinne, mye pga. atmosfæren og den kule og kunnskapsrike servitøren vi hadde, kjæresten min og jeg: ) Kan også spise litt rimeligere i enoteca- delen: )

 15. Ja! En superkoselig restaurant i München i fantastiske omgivelser: den heter Seehaus og ligger i den store Englichen Garten. Som tittelen Seehaus sier, ligger den ved vannet. Jeg var der (i oktober) etter at det ble mørkt så så ikke så mye til vannet, men var fint å se litt i taxituren dit. LItt Boathouse i Central Park-stil, om dere har vært der. God tur 🙂

 16. München er fantastisk! Dere må dra på Hugo’s. Og bestille nettopp Drinken Hugo. Smaker fantastisk.
  Stedet er hot og trendy og veldig god mat.

  God tur:)

  1. Fotballfrue

   Haha, det må vi sjekke 😀 Takk for tips!

   Klem 🙂

 17. Det er en pizza restaurant i Munchen du bare må besøke! Er en stund siden jeg var der, men den lå i en bakgate rett ved siden av et kjøpesenter med stort glasstak. Husker at både Zara og LV lå like i nærheten! Restaurant konseptet er slik at du kan lage din egen pizza og de har absolutt ALT! Er en veldig hip og moderne restaurant, og ville heller ikke blitt overasket om de har Lavkarbo deig også 🙂 God tur!

 18. Hvis du skal til München må du definitivt innom på Ratskeller og spise. Utrolig hyggelig tysk stemning, og veldig god mat! 🙂

 19. Dere må besøke Hoff Brauhouse! Det skrives IKKE sånn, men står stille. Er ikke en resaurant heller, men dere MÅ baare innom! Det er ekte tysk kultur på sitt beste! 🙂

  Lykke til, til Lars Kristian og!

 20. Du MÅ innom Dallmayr!!! tror det skrives sånn! Gourmet butikk midt i sentrum, kjempeartig å gå rund og verdens beste hummersuppe 🙂

 21. Cathrine

  Har ingen gode tips til restauranter, men jeg vil absolutt anbefale en tur til Hofbrauhaus for ein mass med øl og pretzel (hvis pasienten er mobil etter operasjonen). Fantastisk god stemning! God tur!

 22. Ønsk Lasse lykke til med operasjonen fra meg! Håper det går bra, og han kan begynne å spille kamper igjen! Er vel en stor skuffelse å ikke få spille kamper på lenge!
  Lykke til ned flyturen forresten! Det går helt sikkert bra, du har jo Lasse! 😉

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, håper det kan være løsningen 🙂

   Klemmer!

 23. Hei! Vil anbefale L’Osteria, en italiensk restaurant som ligger et par minutters gange fra Karlsplatz (midt i sentrum). Litt rart med anbefale en italiensk restaurant når dere skal til Tyskland kanskje, men tradisjonsrik, tysk mat kan bli litt heavy selv for noen å LCHF-kosthold 😉 Jeg er forresten fast leser av bloggen, og en av grunnene til at jeg liker den så godt, er fordi man blir så glad av å lese den 🙂 Det virker som om alt arbeidet med bloggen er veldig gjennomført! Creds til deg for å ha skapt en fulltidsjobb av hobbyen din 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk for veldig fine ord og for nyttige tips 😀 Jeg har aldri vært i Tyskland før, så jeg gleder meg til tysk mat 😉 Hva er egentlig det? :p

   Klemmer!

   1. Om du tenker på all typisk julemat: Ribbe, pølser, surkål, fet fisk, poteter… Da begynner du å nærme deg typisk tysk mat. For å ikke glemme wienerschnitzel med pomfree! God tur, skjønne!:)

   2. Wienerschnitzel 😉

   3. Fotballfrue

    Hahaha 😀 Bratwürst?

 24. Spiste du bare ein muffins til frokost idag?

  1. Hvorfor lurer/tror du på det?

   – C

  2. Susi: For en idiot du er.

 25. Benedicte

  Hei Caroline:)
  Jeg vet at dere har kjøpt huset og ikke bygget det selv, men jeg prøver allikekevel; har du noen som helst ide om hvor de «flisene» (platene?) som dere har på kjøkkenveggen i mellom benkeplaten/høyskapene, er i fra? Har vært på jjakt etter slike en stund men har liksom ikke greid å komme over noen enda….:)
  Vi kom forresten nettopp hjem fra bryllupsreise fra Veligandu, og du har ikke overdrevet med et eneste ord i beskrivelsene dine om turen deres – for en fantastisk plass!!
  Håper dere får en fin tur til Tyskland, god tur 🙂

  1. Fotballfrue

   Dessverre :/

   Å, så herlig at dere har vært der! Det er virkelig paradis på jord, og det er uten å overdrive 🙂

   Klemmer 🙂

  2. Vi har helt like fliser på vårt kjøkken, som vi kjøpte på Fired Earth i Oslo (butikken ligger i Bygdøy Allé). Vi satte opp våre i høst, så det burde være gode sjanser for å få tak i de samme flisene også nå 🙂

 26. God tur og lykke til med operasjonen til LK.
  Ser du har så fint stativ hvor boken din står. Hvor har du kjøpt det? 🙂

  1. Fotballfrue

   Det vet jeg ikke :/ Fikk det av Lars-Kristian 🙂

   Klem!

 27. München er en utrolig flott by, med helt spesiell atmosfære. Ta en rusletur i hovedgaten Kaufingerstrasse, som er en flott gågate med gode restauranter. Et must er å ta undergrunnsbanen til olympiaparken, det gamle OL-anlegget fra 1972. En flott park. Der ligger også Fehrnsehturm (fjernsynstårnet) hvor man kan ta heisen til topps. En fantastisk utsikt hvor man ser hvor alpefjellkjeden begynner syd for München. Mener å huske at det er en restaurant i tårnet. I løpet av 1 time har den dreiet rundt en gang.
  Nå drikker vel ikke du og mannen øl, men det er en kjent ølhall i byen; Hofbrauhaus, hvor det er oktoberfestivalstemning hele året. Skal dere prøve øl, anbefales Hefeweissen, et uklart øl som er en spesialitet i området.. Fåes på alle spisesteder. En annen spesialitet er Haxen & sauerkraut (Røkte svineknoker og surkål) Høres ikke godt ut, men smaker fantastisk!!
  Gute Reise und mach viel Spass 🙂

  1. Fotballfrue

   Takk for tips, vi skal få sett oss litt om 🙂

   Klem!

 28. Lykke til! Operasjon er aldri artig. Sender dere begge masse klemmer <3
  Hege

  1. Fotballfrue

   Tusen takk for det <3

   Klemmer!

 29. God reise til Tyskland og lykke til med operasjonen:-)
  Elle

 30. Anbefaler restaurantene Tantris og «zum goldenen kalb» i München og rusletur ned Theatinerstr., Maximilianstr. og Schellingerstr. Viktualienmarkt er også et must!

 31. Lykke til med operasjonen!
  Dere bør prøve ut restauranten som ligger i Olympiaturm! Den snurrer 182 meter over bakken!

 32. Veronica W

  Anbefaler virkelig denne vietnamesiske restauranten, supergod mat!! 🙂
  https://ueberdiemanspricht.de/cobe_vietnamese_kitchen-3055.html

  Ellers er den beste pizzaen å få her:
  https://www.losteria.de/?uri=muenchenleopoldstrasse

  Studerte et halv år i byen, og er helt forelsket <3

  1. Fotballfrue

   Tuusen takk for tips 😀

   Klem!

 33. Julianne

  For en herlig genser! Hvor er den fra? 🙂

 34. Dyreetiker

  Hei,
  Du har en veldig flott blogg som jeg godt skjønner at mange besøker. Selv er jeg nok ikke helt målgruppen, men jeg synes du er et sunt og friskt forbilde for jenter, fordi du viser matglede og treningsglede.
  Men – jeg vil utfordre deg til å ikke spise masseprodusert kyllingkjøtt. Jeg har stor tro på forbrukermakt,
  og hvis profilerte bloggere som deg tok avstand fra slike grusomme produksjonsmetoder, tror jeg det hadde hatt effekt.
  Kyllingproduksjonen består av lidelse fra kyllingene er klekket. De piper etter en mamma som ikke er der, tråkker oppå hverandre og hakker fjærene av hverandre. På ekstremt kort tid har de blitt tunge, gjerne så tunge at de tynne bena brekker, og da blir de slaktet. Uten å noensinne a kjent sola varme, eller pustet inn frisk luft. De betaler prisen for at vi skal spise billig kylling. De blir behandlet som ting, ikke som individer.
  Håper du tar utfordringen!

  1. angelica

   Kunne ikke sagt meg mer enig. Ikke for å være radiss, men sånt kan jenta mer enn gjerne tenke på 🙂 Er ikke så vanskelig når man allerede bruker 50% av hverdagen til å tenke på det fra før. Go chicken! 😉 Klem!

 35. Oi, var en lakk på hver negl populært for 10 år siden? Jeg er sååååå 2003 ass…. har 5 forskjellige denne uka, synes det er en kul greie 🙂 Do it!

  1. Fotballfrue

   Hahah 🙂 Var det ikke det a?

 36. Hvor er genseren din fra? 🙂

  1. Fotballfrue

   Stylestalker 🙂

 37. Kristine

  Åååh, hvor er genseren og shortsen din fra? 🙂

  Lykke til i Munchen! 🙂

 38. Lykke til med operasjonen til L-K! Håper turen har gått fint, og at dere får sett litt av München 🙂

 39. så nydelige farger på neglelakkene! 😀 har samme problemet selv noen ganger, alt for mange fine farger så klarer ikke bestemme meg for hvilken jeg skal gå for, vil gjerne ha på alle så skulle ønske den trenden kom tilbake igjen! hehe 😀

 40. Veslemøy

  Hei, Caroline!

  Har fulgt bloggen din lenge og i det siste har jeg begynt å lese kommentarene du får.
  Mennesker legger seg opp i de rareste ting. Du er ei flott, sunn og dyktig dame, som har
  All verdens grunn til å tro på deg selv 🙂 stå på! Du er et forbilde for oss alle! 🙂

 41. Kjæresten min ble nylig operert for Gilmore’s groin. Tok han 1 mnd med rehabiliteringsøvelser, så var han igang med løpinga igjen. 🙂 Håper ekspertene i Tyskland får mannen din snart på banen igjen. God tur! 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen, tusen takk! Det håper jeg også 🙂

   Klem!

 42. Amalie14

  Så fin du var på det bildet:D
  Krysser fingrene for at operasjonen går fint. Lars-Kristian er heldig som har deg med:-) Lykke til!

 43. god tur <3 håper operasjonen går bra!

 44. Åh, heldige dere som skal til München! Det er den vakreste byen i Tyskland! Litt kjedelig å dra dit for operasjon kanskje, men man får vel bare gjøre det beste ut av det. Må anbefale Prinz Myshkin i Hackenstraße! Det er riktignok en vegetarrestaurant, men maten er supergod! Ellers antar jeg at du kjøper med deg verdens vakreste klesplagg hjem: Dirndl! Kos dere masse og lykke til med operasjonen! 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk for tips 😀

 45. God tur! 😀 Hvor er genseren fra??

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *