Eksklusivt salg hos Cameo

Vakre Pernille Holmboe og hennes like vakre designervenninne Tale Øvstebø står bak nettbutikken Cameo, som jeg har blitt veldig glad i det siste året. Jeg har faktisk samtlige plagg fra deres tilsammen 3 kolleksjoner, og synes disse er såpass fleksible i design og kvalitet, at de enkelt kan brukes om igjen sesong etter sesong. Klærne lages av materiale som 100 prosent silke, japansk ull og italiensk skinn til en svært lav pris, og nå er det i tillegg januarsalg i nettbutikken med reduserte priser!

♥ Hverdagsfavoritter fra den nyeste kolleksjonen:

1. Panel fitted pants 2. Hvit silkebluse 3. Wool Chain Dress 4. Jakke med hette 

♥ Jålefavoritter fra den nyeste kolleksjonen:

1. Buckle jumpsuit 2. Studded dress 3. Sequin Dress 4. Beaded Silk Top

Nå får jeg gi alle leserne mine kjemperabatt på tampen av salget med hele 40 prosent ekstra avslag på salgsprisen 🙂 Kampanjekoden du bruker er fotballfrue og den gjelder på alt i hele nettbutikken.

Tilbudet varer fra og med i dag, til og med mandag 04.02.13 🙂 Happy shopping!

annonselenker 

55 kommentarer

 1. Øh, dette må vel ha kommet feil ut?: «Jeg har faktisk samtlige plagg fra deres tilsammen 3 kolleksjoner, og synes disse er såpass fleksible i design og kvalitet, at de enkelt kan brukes om igjen. » Javel? Alle plagg er ment til å brukes om igjen. Hvis du kun bruker klærne dine en eneste gang så er du ekstremt lite miljøbevisst. Det er ikke akkurat slik at det er et argument for å kjøpe klærne- at de kan brukes om igjen. Det er en selvfølge at klær kan brukes flere ganger.

  1. Fotballfrue

   Nei, for meg er det viktig med plagg som ikke kun er sesongbasert, men som også har klassiske snitt slik at de kan brukes om igjen sesong etter sesong og ikke selges / gis bort etter en sesong. Bruker jeg klærne mine en gang? Det er jo nettopp det jeg skriver at jeg helst ikke gjør, men dessverre kan det ofte bli slik med klær fra kjedebutikkene. Cameo har såpass dyre plagg av god kvalitet og da er det også et pluss at designet kan leve i flere år enn ett 🙂

   – C

   1. andrea

    Ah, du mente flere sesonger? Slik du formulerte deg hørtes det ut som om du mente at man kan bruke det mer en en gang. Og det er jo noe annet. Enig i at det er fint med klær som varer i flere sesonger, og ikke er for trendbaserte. En fin blanding er det beste 🙂

   2. Fotballfrue

    Hvordan? Jeg skriver jo sesong etter sesong. . :/

    – C

   3. Hahaha! Kjære, Andrea. Skal du sitere noen og lage et poeng ut av det, må du da klare sitere korrekt og ikke minst lese teksten og sitatet før du skal lage noe poeng. Føler noen her bare leter etter ting å kritisere Caroline med.

   4. Enig med deg Caroline. Dette var ufortjent!

   5. Ser ikke poenget med flisesprikkeri!

  2. godt å se at det ikke bare var jeg som reagerte på den uttalelsen…..

 2. Hei!

  Lurte på hvordan den blå jakken er i størrelsen? De har bare XS igjen, jeg er vanligvis en S, men har veldig lyst på jakken. Tror du den vil passe? Ser den er lang nok til deg på armene, og vi er samme høyde, så sånn sett vil den sannsynligvis passe – regner med at du har den i XS? 🙂

  Takker for bra rabattkode og en flott blogg! Ha en fortsatt fin dag, og gratulerer med gårsdagen 🙂

  1. Fotballfrue

   Den blå jakken er litt liten i strl., ville gått for s 🙂

   Klem!

 3. you look too good!:)

 4. I’d love to get one of those looks, on you they all are perfet! You are a truly beauty:))) xo

 5. Åh, Cameo har så mye fint!

 6. Elsker den blå jakken =)))

 7. Hvordan er klærne i størrelsen? Hvilken størrelse vil du anbefale dersom man er en 36/38 til vanlig?

  1. Fotballfrue

   Varierer du mellom s og m? De er normale i strl., så 36 er 36 / s og 38 er 38 / m 🙂

   – C

 8. ragnhild

  så fint innlegg 🙂

 9. Hei, jeg lurer bare på hva du mener når du skriver at plaggene er «… såpass fleksible i design og kvalitet, at de enkelt kan brukes om igjen».

 10. Jippi!!! Da kunne jeg unne meg buckle jumpsuit:)

 11. Jaaaaa hurraaaaaa.. da har jeg klikket meg hjem Leather Studded dress. Siklet på den lenge, den kom jo i salg så mye senere enn de andre plaggene, og etter den kom i slag så har det vært andre ting som måtte prioriteres, koster å ha barn 😉
  Min søte mann mente jeg fortjente den, og siden den fikk så god pris pga din rabatt kunne jeg bare klikke den hjem 😀

  Så da gjenstår det bare å takke deg Caroline for super rabatt!!!! :)))))) TUSEN TAKK!!!
  Gleder meg sykt mye til å få den i posten!!!!

  Ha en riktig god kveld og uke fine du <3

  klem
  – J –

  1. Fotballfrue

   Ååå, den er så fin! Gratulerer med et kupp! 🙂

   Klem!

 12. Hei fine deg!
  Hvilken str bruker du på klærne du har fra cameo?
  Tenkte å hnadle, men litt vanskelig pga str valg… Mvh H. 🙂

  1. Fotballfrue

   xs / 34 🙂 S i jakkene om de er litt små, kan fort bli korte på ermene.

   – C

 13. Skulle liksom ha shoppestopp jeg se, men så kommer vakreste Caroline med en rabattkode! Da er det lov 🙂 Takk!

 14. Helt enig i at det er vanselig å finne plagg som varer flere sesonger, som både blir en favoritt og som har kvaliteten. Er det Tale Øvstebø som designer plaggene?

  1. Fotballfrue

   Ja 🙂

   – C

 15. Da har jeg endelig begynt på Pretty Little Liars :D! Det var ikke så værst, men synes Vampire Diaries er litt bedre. Men ingen slår SUITS! 😀
  Så utrolig fine bilder-som alltid! Er så glad i bloggen din! 🙂

  Elle

 16. Hvilken uke er du med i «4 stjerners middag»?

 17. Hei Caroline! Kjempefin blogg 🙂 Det er alltid koselig å svinge innom her og lese og bli inspirert! Jeg lurte på en ting – for en stund siden hadde du et innlegg der du hadde på deg en hvit kort ulljakke fra Cameo, også lurte jeg på hvilken størrelse du bruker i den? Vil du si at den er stor/liten i størrelsen? Lander midt mellom to størrelser på size guiden deres.. Klem

  1. Fotballfrue

   Den hvite har jeg xs i 🙂 Den er normal 🙂

   Klem!

 18. Gratulerer så mye med dagen som var i går, Caroline : ) Klem

  1. Fotballfrue

   Takk 😀

   Klem!

 19. Hei 🙂
  Ser at du har utolig mange fine service fra green gate, kan ikke du legge ut bilder av alle sortene du har? visst du har tid 🙂 Er selv en stor green gate elsker, ser ut som du og ligger i den kategorien, eller hva? 🙂

  1. Fotballfrue

   Det har jeg gjort 🙂 Her er link: https://fotballfrue.no/2012/12/30/green-gate-mania/

   Klem!

 20. Dette har ikke noe med innlegget å gjøre men.. Jeg og noen venniner har lyst å bestille bikinier fra victoriassecret, men da lurer jeg på om det lønner seg at vi bestiller sammen? Om vi for eksempel kjøper 1-2 hver, blir det til at vi deler på toll/moms, men blir den høyrere etter hvor mye vi bestiller? så lønner det seg eller ikke å bestille sammen? kan vi likegodt bestille hver for oss? hååååper på svar:D

  1. Fotballfrue

   Tollen vil øke med verdien av bestillingen, så det vil ikke lønne seg 🙂

   – C

   1. Camilla

    Er litt i tvil om jeg er enig. VS har ganske dyr frakt, og man betaler jo toll og moms på frakten også, samt gebyr for fortolling. Vil det ikke da lønne seg å gå sammen for å få fordelt frakten og gebyret? Er veldig usikker, kan godt hende jeg tar feil altså:) Men dette finner jo folk enkelt ut av selv med å bare legge inn ordrene, og teste, samt bruke kalkulatoren på: https://www.toll.no/templates_TAD/ImportCalc.aspx?id=153564&epslanguage=no
    Det er vel ikke meninga at du skal vite alt 😉 NOE må en jo finne ut av selv 🙂

 21. Tusen takk for ekstra rabatt,handlet med en gang. Mye fine klær i bra kvalitet til en lav pris.

 22. Jeg burde definitivt oppgradere litt. Er i en jobb hvor en viss dresscode råder og disse plaggene er helti den retningen. Hvordan er størrelsene her?

  1. Fotballfrue

   Normale 🙂 Jakkene kan være noe små, så der anbefaler jeg å gå en opp 🙂

   Klem!

 23. Herlig! Da kan jeg endelig unne meg de to buksene jeg ikke har tatt meg råd til tidligere :))

 24. Hilde S.

  WOW!!! Tusen takk til Cameo for et fantastisk tilbud!! Det ble både Studded dress og Aubergine Fitted Pants 🙂 LOVES IT!! Takk for herlig inspirasjon Caroline <3 klem

  1. Fotballfrue

   SÅ bra 😀 Du kommer til å elske begge plaggene 🙂

   Klem!

 25. Hei! Hvordan er jumpsuitene i størrelse og lengde?!

  1. Fotballfrue

   Buckle er litt lang, men ellers er de normale 🙂

   – C

   1. Hvordan er kvaliteten?:) jeg sitter her i min nye,veldig fine jumpsuit..men har erfaring fra andre silkeplagg at de lett går opp i sømmen..noe jeg er redd denne skal gjøre også…
    Har du noen erfaring med det?

   2. Fotballfrue

    Har ikke hendt mine i hvert fall 🙂

    – C

 26. Hurra 🙂 Nå er den blå jakken bestilt. Den ser helt fantastisk ut. Takk for rabattkode 🙂 Made my day

 27. unakyld meg, men jeg finner ikke nettsiden. Søker på cameo.no & cameo.com….
  er jeg helt lost eller? sender du en link?;)

  1. Fotballfrue

   Litt lost :p Jeg har jo linket til nettsiden flere ganger i dette innlegget 😉 Adressen er i hvert fall shopcameo.no 🙂

   – C

 28. hei,
  du skriver at tilbudet hos cameo skal vare tom 04.02.13.. Det stemmer tydeligvis ikke. Jeg fikk beskjed om at kampanjekoden er ugyldig da jeg skulle bestille en bluse. Stina

  1. Fotballfrue

   Nei, den skal gjelde fortsatt. Fikk til og med beskjed om å minne dere på det i dag :O Sender mail til dem asap! Takk for at du sa ifra 🙂

   – C

 29. LaVoguette

  Very beautiful : styles, photo galleries, blog !

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *