Blue tights and cupcakes for lunch

God tirsdag, fine mennesker ♥ Tenk å innlede dag nummer to som 26-åring med å forsove seg, det kan vel ikke love godt? Jeg klarte i hvert fall det ganske bra, og måtte hive meg rundt før jeg rakk min daglige morgenkaffekopp for å rekke en avtale i Skien tidligere. Har vært hos flinkeste Katrine og fått fine negler igjen også. Så har jeg spist en god lunsj, blant annet bestående av muffinsrester fra i går toppet med kesam som jeg har blandet sammen med litt stevia med vanilje, et dryss av nøtter og raw cocoa nibs. Virkelig mums!

Ellers står jeg klar – ferdig – gå for å gjennomføre dagens treningsøkt. Det blir en lang en, rakk bare intervaller og litt push-ups i går. Treningspartner i dag er mine fargefine bukser fra GetInspired. Dere husker vel at jeg har nevnt disse? Endelig mine 🙂 Finnes her (sponset bukse)

Treningsplanen resten av uken er å være med Siri på Core i morgen, løping igjen på torsdag og tiiidlig spinning på fredag, jeg synes det er så deilig å kombinere løping med både styrke og spinning. Variasjon er gull for meg og knærne mine.

Forresten, ny pleasure på seriefronten: Vampire Diaries. Ikke like bra som Pretty Little Liars, men likevel. Gir kanskje et lite minus for at det er litt for spennende også, slik at jeg står i fare for å skade meg under løpeturen. Ehe 🙂 Men det er verdt en titt, veldig ålreit tidsfordriv 🙂

Jøss, skal si dette ble et variert innlegg, men det kan vi vel like? Håper dere har en fin tirsdag!

// To all my foreign readers: Say hi if you want me to start writing something in english at the end of each blogpost so you can understand some of it 🙂 Or, you can always use google translate ♥

145 kommentarer

 1. Kuuul bukse 😀

  Forresten.. hvordan bytter man reim på den daniel wellington klokka? Jeg har fått i posten, men er det noe jeg klarer selv? 🙂

  1. Fotballfrue

   Jeg har ikke noen ekstra skinnreim, så jeg har aldri testet selv :/ Men har du kontaktet kundeservice?

   Klem!

  2. Regner med det er skinnreimen du sikter til?

   Det er ikke noe problem, har allerede gjort det flere ganger. Man gjør det på akkurat samme måte som alle andre klokker med skinnreim, men pinnene er heldigvis litt mykere enn i mange andre klokker. Kan prøve å forklare, men kan ikke love at du forstår.
   Først finner du deg en binders som du «bretter ut», slik at den blir rett (behøver ikke være helt pinnerett. Kan også bruke andre ting, men har ingen gode forslag i farten).
   Stikk den ene enden av bindersen inn i det lille hullet på siden av reimen (spiller ingen rolle hvilken av sidene du gjør det på). Press hardt, siden pinnen består av en fjær. Vikle litt frem og tilbake, og pinnen kommer etter hvert ut.
   Dytt pinnen ut av reimen og putt inn i den nye reimen. Nå må du gjøre dette i revers. Det enkleste, hvis du har litt negler, er å dytte ned fjæra med neglen, dytt pinnen inn på metallet og føl deg frem til hullet.
   Deretter gjør du det samme med reimen på den andre siden av klokken.

   Lykke til! <3

   1. Ahaa, takk! Jeg skal teste dette 🙂 Hørtes jo ikke så vanskelig ut 🙂

 2. Gratulerer med overstått! Og takk takk for oppskriften på løksuppe, den ble veldig populær!:)

 3. YEY for vampire diaries 😀

 4. Hej =) Vad gott det där ser ut. Ush, inte skoj att försova sig *skrattar* Men lätt hänt. Här blir ingen träning alls idag då jag har ont i kroppen och är sjuk. Trist. Men nya tag sen när jag är frisk igen.
  Ta hand om dig och stort grattis i efterskott fina <3 Kram

  1. Fotballfrue

   Uff, god bedring til deg <3

   Klemmer 🙂

 5. HIIIIIII, please can u write in english?…It will be great, because google translator is not correct and somethimes it is very difficult to understand.:)

  Thank u very much and have great day.

  PS: I found your blog just a few week ago so I dont know about you lot…bud I love your hair and my dream is to have house, like u have…..White and stylish…..I admire your house so much!!!

  bbye bye NINA from Slovakia

  1. Fotballfrue

   Thank you so much for your kind words, sweetie 🙂

   Hugs!

 6. Elizabeth F.

  Hi! Would LOVE if you would start writing something in english, because google translate doesn`t allways translate sense of your texts very well 🙂

  1. Fotballfrue

   That is true, I will consider starting with it 🙂

   Hugs!

 7. I’m a foreign reader and I always use google translate- it would be really awesome if you did write some parts in english though! Your blog is great! =)

 8. Vampire blir bare bedre og bedre for hver sesong, og sesong 4 er helt vanvittig spennende! Gled deg 🙂 Er glad i Pretty Little Liars jeg også, men jeg mener at Vampire er omtrent 10 ganger bedre!

  1. Helt enig! TVD er helt sykt spennende!

 9. Har du sett noe av serien Sons of Anerchy? Anbefales! Begynn å se den sammen med Lars-Kristian. Jeg og mannen er hekta.

  1. Og jeg kan bare signere denne…. den serien er helt rå! Vi så alle tre sesongene på rappen…. og hovedpersonen er på en måte helt grei å se på han også. *plystrer* Brad Pitt er fløtepus i forhold, «Jax» er rå: https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT-WBowJPOeJ4IcAZ8-aD8ONjafG9jqCvSIQ-CT9ggcABh1GQm1Fw I tillegg til at serien faktisk er bra (måtte forøvrig se tre episoder før jeg ble hektet).

   1. Sons of Anarchy er bare helt fantastisk gøy! Gøy for både deg og mannen 🙂

  2. Skriver under på denne!!! Samboeren og jeg er helt hekta, ligger oppe halve natta til tider.. Huff.

   1. Mari S

    Helt fantastisk serie!! MUST SEE.

   2. Lisa-Mari

    Samme her!! Vi er virkelig hekta på Sons of Anarchy! 🙂

   3. ENIG! Sons of Anarchy er hands down den beste serien som finnes, den er til og med bedre enn Gossip Girl.. ja, jeg skrev faktisk det!! Vi har sett ferdig alle de fem sesongene, og herregud jeg klarer nesten ikke vente til den neste kommer til høsten!

    Se den, dere kommer til å bli besatt! ..og som Anja skriver, Jax er råkjekk!! 😉

   4. JAAAAAAAAA elsker SoA 😀 Sukk…savner den…vi ble også HELT besatt og så på den i 12 timer i strekk en lørdag og så 12 timer i strekk dagen etterpå…hehe…men det er er REN underholdning da 😀 Musikken er helt fantastisk dog…ELSKER CDen…

 10. Jeg anbefaler på det sterkeste å sjekke ut serien Scandal. Jeg er helt avhengig!

 11. bare lurer på hva du egentlig jobber som?

  1. Fotballfrue

   Jobber som blogger 🙂

   – C

   1. Hahahahaha.. det er ikke en jobb, Caroline. Det er en hobby! Lets face it. Du er arbeidsledig, og er en av de som ikke GIDDER å jobbe.

   2. For de fleste er blogging en hobby, men når du begynner å tjene penger på det definerer skatteetaten det som en jobb. Jeg har arbeidskontrakt, fast lønn og betaler skatt. Akkurat som andre arbeidstakere 🙂

    Ha en fin kveld 🙂

   3. Benedicte

    For en konstruktiv og velmenende kommentar, Lena! Du fremstår virkelig som en jente som ikke er sjalu på Caroline i det hele tatt… Tipper hun jobber vesentlig mer med bloggen sin enn du gjør med noe annet. Også tipper jeg du blir litt sur på denne kommentaren (men mest av alt fordi den treffer spikeren på hodet). Stå på Caroline! Vi som leser bloggen din (i tillegg til å jobbe) vet at du må legge mye tid i den for at den skal være så bra!

   4. Fotballfrue

    <3

 12. Vampire Diaries er så mye mer spennende enn PLL. Gled deg!!

 13. Elisabeth

  Hei Caroline, jeg har akkurat oppdaget bloggen din:-)) Liker den vedlig godt, spesiellt godt liker jeg oppskriftene dine på lavkarbomat. Flere av de er allerede testet ut med varierende hell. Prøver selv å holde meg til ett kosthold med lite karbo.Er en iten sjokolademoms og lurer på disse sjokolade RAW variantene. Hvor kjøper du de?

  1. Fotballfrue

   superhelse.no 🙂

   Klemmer!

 14. yummiiii :))

  chicchoolee.blogspot.com
  chicchoolee.blogspot.com
  chicchoolee.blogspot.com

 15. Christine

  Sent, men godt: Stort HURRA for deg! Forsto det slik at dagen var som bursdager skal være; De nærmeste, gaveønsker gikk i oppfyllelse og litt ekstra «bortskjemthet».. Herlig!
  Ha en strålende dag uten Jantelov og annet fjas! 😉

  1. Fotballfrue

   Tuuusen takk 😀

   Klem!

 16. Gratulerer så mye med overstått Caroline 😀
  Du er så utrolig fresh, virkelig inspirerende på treningsfronten! Kommer det oppskrift på muffinsene? De ser så gode ut!
  Klem 😀

  1. Fotballfrue

   Det er en kakemiks fra easy living 😉

   Klem!

   1. Kan du komme med noen tips til hva du har i den nøytral kakemiksen fra easyliving? 🙂 har hatt den stående i skapet en stund, finner ikke noe spennende å ha i 🙁 elsker bloggen din forresten, vært stor fan av deg i flere år! Klem 🙂

 17. Scarlett

  Hy Caroline,

  It would be great if you could write your posts in English too. Or you could change the format of your blog,so that it will include the google translator button.
  I don’t mind the translation made by Google translator, I just don’t like to copy paste what you wrote,then open the google page,then select the languages,then translate what you wrote….it’s just too complicated. So most of the times i’m only looking at your photos.
  I would be happy with any of the two options!
  Anyway you have a great blog. Happy Birthday!!

  1. If you google her blog they can translate the whole thing for you! 🙂 But a button isn’t a bad idea

   1. Scarlett

    Unfortunately , I read all my favorite blogs using Bloglovin, so the Google translation bar doesn’t work. Thank you for your suggestion though, I didn,t know that the translation bar works if i google the blog :))

 18. Gratulerer med overstått bursdag! Tenkte bare å anbefale deg min favorittserie «hart of Dixie», jeg synes i alle fall den er morsom og koselig 🙂

  1. ElisabethH

   Enig! Hart of Dixie er den desidert koseligste serien som går for tiden. 🙂 Og vittig!

 19. Så god cupcaken så ut! Kan love deg at Vampire Diaries blir minst like spennende som PLL 😀 Bare å glede seg.

 20. Her er det fortsatt disse små søte løgnerne på Netflix. Jeg jogger lite på mølle, så jeg forsøker få med meg en episode i senga før jeg kræsjer. Merker at jeg trenger mer søvn nå som jeg sørger for minst tretti minutter fysisk aktivitet om dagen (særlig tar 75 minutter spinning intervall knekken på meg fysisk, helt død etterpå).

  Cupcakes’n så nydelig ut, men jeg er på «slanke light» og selv om jeg lever på LCHF spiser jeg ikke godis/ snadder hver dag nå. 😉 Sulter meg ikke, men spiser meg mett på «ren mat» og det er slettes ikke så verst.

  Ha en super dag!

  PS: Jeg med mine korte, stutte bein kommer aldri til å bli tatt levende i slike bukser. Det er ikke et område av kroppen jeg vil fremheve, for å si det sånn. Men du så smashing ut!

  1. Fotballfrue

   Slutt opp 😉 Jeg er sikker på at du ville sett superfresh ut 🙂

   Spiser ganske så rent selv, bortsett fra ved bursdager vel og merke 😉 Disse har jeg laget ved hjelp av en kakemiks fra easy living for lchf, du burde prøve! De er så gode 😀

   Klem!

   1. Jeg skal lage meg ostekaka di (den med lime) til bursdagen min i mars. Og så skal jeg fryse den ned i porsjonstykker (om det blir noe igjen). Fest er fest, og jeg er i dag superhappy over å komme inn i kategorien «normal» på «den nye bmi kalkulatoren». Skal feire med første karatetrening i «ånkli drakt» (eller Gi for de som er inni det). Og du, i dag er det 23/100 økter, går strålende! Alle andre mammaer med «for dårlig tid til å trene» hater meg. ;o)

 21. Jeg elsker PLL, og prøvde å se på Vampire Diaries, men klarte ikke å se mer enn to episoder.. Syns ikke det var sååå bra som alle skal ha det til. Revenge derimot, det er seriøst tidenes serie =D

 22. Hei Caroline.

  Som alltid koselig å ta turen innom bloggen din!! 🙂

  Jeg lurer på en ting; vet du når «typen til» med Leo Ajkic kommer på skjermen?

  Ha en super dag videre!

  1. Fotballfrue

   I mars 🙂

   Klem!

 23. Vamprie Diaries ja. Ser bare på det pga Ian Somerhalder og Paul Wesley, jeg :p Ikke akkurat vonde å se på de to 😀 haha

 24. I love your blog but have to use google translate as I am english. If you could write something in english that would be lovely 🙂

 25. Har kjøpt meg sånne bukser selv,er så fine:-)

  god lunsj du hadde da,nam.

 26. Helloo!
  First of all- It will be awesome, if you start writing in english too.. this google translate is quite terrible..
  Also I would like to say, that you are soo greate! You inspire me a lot! If I am in a bad mood or do not want to go to run I read your blog and it seams like I am capable to run the whole maraton! (or even two) haha..

  Be as greate as you are!

  Greeting from Estonia!

 27. Vampire Diaries tar seg opp veldig etter sesong 1 bare så det er sagt 😀

  Den cupcake’n så utrolig god ut! Namnam 🙂

 28. Kan du skrive litt om løping? 🙂 Hvordan begynner man i det små, men likevel effektivt? Intervaller, hvordan «bruker» man det?

 29. Ser du på Pretty Little Liars?:-)

  1. Fotballfrue

   Ja, har sett tom. episode 15 av sesong 3, venter på flere 🙂

   Klem!

   1. Du kan se ep 16 på swefilmer.com

 30. Hi, Caroline!
  I am following your blog for quite a long time, even though I don’t understand Norwegian. But I’ve visited Norway twice, and I really like this country. And you are one fabulous woman, living your dream! I am many times inspired by your outfits, hairstyles, interior decoration, shopping advices… Even if you don’t write in English, be sure I will continue following your blog. Your blog is non-stop in my bookmarks 🙂 Keep on blogging!

  1. Fotballfrue

   Thank you so much, Daria 😀

   Hugs!

 31. The Vampire Diaries blir bare bedre og bedre for hver sesong! Du har mye å glede deg til! 😀 Ha en fin dag!

 32. Hei! Mener å huske at du har hatt en innlegg om slike gjennomsiktige «bokser» man kan ha sminke, neglelakker og diverse oppi. Var det Coverbrands som hadde dem? Har du link til dem? 🙂 De hadde vært perfekte som oppbevaring!

  1. Fotballfrue

   Coverbrands har cosmetics organizers som er helt supre, men vil du ha noe større anbefaler jeg noen fra søstrene grene 🙂 Bare søk i søkefeltet, har skrevet et innlegg om det 🙂

   Klem!

 33. Åh, Vampire Diaries er beste serien! Kjenner jeg er misunnelig på deg som har så mye å glede deg til 😉

  Takk for at du har en så bra blogg, jeg er innom flere ganger daglig. Stå på, søte deg 🙂

 34. Gratulerer så mye med overstått! 🙂 Ser ut som du har hatt noen fantastiske dager med familien din! Det er deg vel unt 🙂
  Bare lurte på hvilken dato du er se på skjermen med besøk fra 4 stjernes middag? Gleder meg!

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀 Tror det kommer fra den 11. mars 🙂

   Klem!

 35. Renate Skogstad

  Å, så herlig! Men du! Måtte oppdatere bursdagskalenderen litt i dag, ettersom jeg har vært så heldig å få tantegull (to!!), og da så jeg at 28. januar, på din og mine nye tantegull’s bursdag, har navnet Karoline navnedag. Er litt usikker på om det telles med C også, men var ikke det litt stilig? Hihi:)

  1. Fotballfrue

   Hehe, jo 😀 Det telles for oss med C også 🙂 Husker så godt jeg måtte velge mellom navnedagsfeiring og bursdagsfeiring i barnehagen og kom gråtende hjem til mamma og pappa fordi alle fikk to feiringer i året bortsett fra meg 🙁 Det var først da vi fant ut at jeg hadde bursdag og navnedag samtidig 😉

   Klem!

   1. Mariell

    Stakkars deg 😉 Jeg har bursdag på julaften…..

   2. Fotballfrue

    Haha, ikke sant :p

 36. Hei! Vet det er en stund siden du nevnte dette i et innlegg, men jeg lurte på hvor du har kjøpt de gojibærene som er trukket med raw sjokolade? De så utrolig gode ut!

  1. Fotballfrue

   superhelse.no 🙂 De ER gode 😉

   Klem!

 37. Hva er oppskriften på de herlige muffinsene?:-)

  1. Fotballfrue

   Easy living krydderkakemiks :p

   – C

 38. Cecilie T.

  Hi! I’m a Danish reader of yours. I do understand what you’re writing in Norwegian, because it is much like Danish. Though it would be nice for many others if you wrote a bit in English.

  – I love your blog! 🙂

 39. Karolina

  HI!
  It would be great to read all your posts in english without google translator just because I dont understand it well.
  Especially your fit advices.

 40. Er helt hekta på pretty little liars, er på sesong tre og synes det har vært spennende hele tiden, skal også begynne å se Vampire diaries, og hvis det er enda mer spennendes så spørs det om jeg får gjort noe annet enn å se tv, hehe. Greit å se det mens man løper da, men vet ikke helt om det ser litt dumt ut å ha med iPad’en på sats?

  1. Fotballfrue

   Dumt nei? Er det vel ikke 🙂 Jeg bruker min på ELIXIA, lett!

   Klem 🙂

 41. Nora Elise

  Hei, jeg lurte på hvor man fikk kjøpt de flotte børstene du alltid skryter av? Prøvde å sjekke på coverbrands, men fant de ikke. Het de manson? Har i hvertfall veldig lyst til å invistere i en 🙂

  1. Fotballfrue

   Mason Pearson, kjøpes bla. hos Makestyle 🙂

   Klem!

 42. Hei 🙂 Gratulerer med vel overstådt 🙂 et lite spm.. Ser du bruker økologiske kakaobønner. Hvor kjøper du disse? Og er de gode å spise uten noe til? Prøver å finne noe «sunn sjokolade» som jeg kan bruke i desserter eller som snacks når jeg får sukker kick.. 🙂 noen anbefalinger?

  1. Fotballfrue

   Ja, de er veldig gode 😀 Best å spise de sammen med noe, men de er også gode til en kopp kaffe 😉 Kjøper mine på superhelse.no 🙂

   Klem!

 43. Den treningstightsen var utrolig fin! Og; Vampire Diaries blir etterhvert like spennende som Pretty Little Liars. Jeg lover!

  1. Fotballfrue

   Jeg vet! Den er helt rå! Og veldig behagelig 😀

   Klem!

 44. The cupcake made me so hungry! you look so cute! xo

 45. Hei.Må anbefale to serier som er greie å trene til:

  girls og strike back. Den siste er så spennende at vips så er du ferdig å trene;-)

 46. Jippii for nye treningsklær!! Bestilte selv hjem to treningstopper og nye joggesko for litt siden som en (litt for tidlig) belønning for bra innsats fra egen side i januar!

 47. that would be great ! especially your workouts!

 48. Variabelt innhold? Altså at ikke alt er av like god kvalitet/er like godt skrevet? Variert, mener du vel?

  1. Fotballfrue

   Uæ, selvsagt! 🙂

   – C

 49. I am one of your foreign reader from Estonia, using Google Translate and for me it is OK to use it 🙂 Would like to say that you are wonderful and your blog is the best!

 50. Cupcakene så kjempegode ut! 🙂

 51. Hei, Caroline! 🙂

  Kunne du skrevet et innlegg om hvordan du trener styrke? Det er så lenge siden du har gjort det!
  Gratulerer med overstått, og for en herlig veske du fikk! 🙂

 52. Vampire diaries har vært min løpeserie en stund også. Synes den bare var sånn helt ok i begynnelsen, men noen episoder inn tok den et stooort hopp på kvalitetsstigen 😀 Så nå er jeg hekta.

  Jeg vet at jeg har sagt det flere ganger (men det er så mange andre som sier det også, at jeg regner med at det ikke er så merkbart når enkelte gjentar seg, hihi) men jeg tror aldri jeg hadde startet med løpingen dersom jeg ikke hadde begynt å lese bloggen din. Og nå ligger jeg i trening til mitt aller første halvmaraton i 2014 o/

  Så, ja…en stund til. Men allikevel 😀

 53. Michelle

  Digget den tightsen!! Nice farge på den!! Ahh, de muffinsene så kanon gode ut Caroline! Hvordan går det med LK å lesingen forresten? Har har vel også eksamen nå den 8? Gud, jeg merker jeg gleder meg til den er over!! Alt for mye kaffe og mye stillesittende lesing disse dager! Ha en fortatt fin kveld <3

  1. Fotballfrue

   Han skal prøve å få tatt den, tror at det skal gå bra 🙂 Han studerer heldigvis bare deltid 🙂

   Klem!

 54. Hi! That would by awesome if you could translate your posts. I even asked about it few days ago 🙂 I’m from Poland, and translation from Norwegian to Polish is rather poor, so I’ve started to translate it to English – it’s better, but still.. I think you would do it better 🙂

 55. English, please! Thanks and happy birthday! xox

  1. Fotballfrue

   😀

 56. English, please!!!

 57. Hallo! Du burde prøve å se på Californiacation også! Super serie, som man ikke må konsentrere seg så alt for mye å se på 🙂 Finnes på netflix! Kan være litt drøyt, men men!
  Ha en god økt! 🙂

 58. lena kristin

  åhh etterhvert blir du nok mer hektet på vampire 😉 tar helt av 😀 men digger begge seriene jeg også 😉

 59. Må bare få si at du er overraskende flink å svare leserne dine! Du er en av få som faktisk svarer omtrent alle, så det skal du ha + for 🙂 Du er jo en relativt travel person, hehe, så man forventer i grunn ikke det.. 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 🙂 Det skulle bare mangle, det er jo en viktig del av det å drive en blogg 🙂

   Klem!

 60. De cupcakene ser så gode ut. Har du en oppskrift?

  Håper du hadde en fin bursdag

 61. I would looooooooooove you to write in English!!! Since I follow your blog, i always use Google Translate, but it’s so bad that I usually understand only the half of the things you write…so sad! 🙁 I really adore your blog and you would do me a great favour if you start writing in English! I’m so interested in all the things you do, especially in those food-things and how you think about it and so on. everything would be easier to understand for me if it’s in englisch..so PLEAAAAAASE! 😀

 62. Kan på det varmeste anbefale deg drop dead diva som ligger på netflix. Fin og morsom serie, som er passe lett 🙂

 63. You just have to write in English. You have so many readers.
  From Russia with love =)

 64. Margrethe

  Ahh, kjempefin tights!!! Sånn vil jeg ha, men kan jeg spørre hvordan de så ut svette, hehe? Har sett at på mange fargede tightser (ikke sorte) så vises det så godt 😉 sorry hvis spørsmålet ble kleint 😛 Anbefaler forresten serien Girls, fantastisk serie om 4 jenter i New York og en total motsetning til SATC 😉

  1. Fotballfrue

   Hehe, jeg løp med dem i 12 km. i går og ble veldig svett, men fikk bare noen våte merker på låret av alle steder 🙂 Men det gikk fort bort 🙂

   Klem!

 65. Du aner ikke hvor mye den cupcaken fristet! Nam, nam 😀

 66. Hi Caroline,
  I would love it if you wrote something in English at the end of your posts 😀
  I have a question for you — how long have you been running and how many miles do you run per week?

  Have a great day!

  1. Fotballfrue

   I run about 5 times a week, and I love it 🙂 But I am trying to do other things as well, and are planning to cut down the running to 4 times and replace with spinning etc. 🙂

   Hugs!

 67. I read your blog in English through google reader. Sometimes the translation is funny, but I can usually figure it out. Love reading your blog!

 68. Anbefaler serien Suits !! Den er awsome – funker som bare det å løpe til hvertfall! ;D Og Revenge, om du ikke har sett det? Sinnsykt spennende – og lange episoder som passer til lange løpeøkter 😀

 69. I didn’t know that you can speak English. That would be great. This online translators are not the best to be honest. I love your blog by the way 🙂

  1. Fotballfrue

   Of course I speak english 😀

   Hugs!

 70. It would be sooooo nice if you’ll write english!!!:) Your blog is my ultimate favorite <3:)

 71. Kirsikka

  Hi, first of all I like your blog very much so big thank you for that! I’m not very good in Norwegian and GoogleTranslate doesn’t work sensibly always, so I would love it if you would write something in english also 🙂

  Wishing all the best to you
  Kirsikka from Finland

 72. Mumsfilibabba 😀

 73. I hope I didn’t say anything wrong in my last reply (you did not publish it) – my English isn’t that good. If I did – it wasn’t on purpose 😉 Anyway – I love your blog. Greetings from Poland.

  1. Fotballfrue

   No, of course you didn’t 🙂

   Thank you so much <3

 74. Tips hvis du er på jakt etter en ny serie å se på: The lying game!!:D:D

 75. Kjempestilig tights! Den kledde du 😀

 76. Kristine

  Jeg må bare si at jeg ble faktisk litt i ekstase når du nevner at du har begynt å se The vampire diaries! Elsker den serien å har følt med i alle år:-) Du bør glede deg ihjel for sesong 1 er i grunn ganske så treig i forrhold til de andre. Åååh du har mye å glede deg til:-D

 77. Som en del allerede har nevnt her: Vampire Diaries tar seg veldig, veldig opp etter hvert! Jeg ble fullstendig hekta, haha.

 78. Hei kjempe flott blogg du har! titter innom av og til, har testet lasagnen din…mannen og barna likte den også`suuper god:)
  Lurer på hvor du har kjøpt det fine skapet med glass dører på stua di? Skulle hatt meg et slikt et, …lite å finne
  av denne typen i ÅLESUND dessverre:)

 79. Bonjour,

  je ne sais pas si vous me répondrez étant donné que je vous écris en français, mais qui ne tente rien n’a rien ! =)
  j’aimerais savoir si vous aviez des exercices à me conseiller pour muscler mon dos car je ne me tiens jamais droite ?

  de plus, quel est le meilleur livre que vous avez lu? je suis en recherche d’un nouveau livre à lire

  continuez ainsi pour votre blog, c’est tellement bien, je vous suis tous les jours malgré la différence de langue, merci google traduction ! haha

 80. Vil du dele oppskriften på muffinsen når du har landet trygt hjemme igjen? Ser himmelsk ut! 😀

 81. Et lite spørsmål ang. interiør. Den gulv-lysestaken du har med hjerte på, kan jeg spørre hvilket merke det er og/ eller evnt. hvor den er kjøpt, snille du?

  1. Fotballfrue

   Mener den er fra Home&Cottage 🙂

   – C

 82. Amalie14

  Varierte innlegg er bare gøy!:-)
  FY, som den cupcaken fristet:)) mm!
  Tror du kanskje du kan fortelle litt om de timene du går på med Siri? Spinning, Corebar osv.:-) Er ikke så veldig kjent i den jungelen av hva som er hva..:)

 83. Hvor er de skjeene kjøpt? 🙂

 84. Hi! I love your blog but I don’t understand norwegian haha..so it would be amazing if there would be an english part too!
  kisses from Italy!

 85. Astri Davidsen

  Du må se The Lying Game! Det er de samme produsentene som står bak PLL og det er helt sykt bra! Både spenning og kjærlighet 🙂

 86. Dominika

  YES!!! pleaseee!! start writing in english… I tryed translate in google.. but was to okward… and not understanding… :/ Kisses from Poland !! :))

 87. Alexandra

  Hi, I read from Australia! I think google translate does a fine job, enough to get the gist of what you are saying even if it is a little awkwardly phrased 😛

  Love the blog and your amazing pictures!

 88. JohannaV

  Hey, here´s one reader from Finland! I´ve been following your blog for a long time and it would be great if you could write something in english too. It´s funny how I have started to understand Norwegian by reading your blog. 😀 I´ve studied swedish at school and it helps a little. But please, little summary in English would be great! Your blog is my absolute favourite, I´ve got so much training (and clothing) inspiration from it! Thank you!

 89. Came across your blog via Instagram!! English would be awesome!!! I enjoy looking at the pics, though. Haha! They are inspirational alone:)

 90. Hi 🙂 I would love if you´ll start to write something in english! I follow you since about one year and I do absolutely love your blog 🙂
  Your hair and style ist gorgeous and I love your house 🙂
  Looking forward to new blogposts and to read someting in english 🙂

  Greetings from Germany :*

 91. Hi 🙂 I would love it, if you´ll start to write something in english! I follow you since about one year and I do absolutely love your blog 🙂
  Your hair and style ist gorgeous and I love your house 🙂
  Looking forward to new blogposts and to read someting in english 🙂

  Greetings from Germany :*

 92. Hello) I would be very glad if you started to write in English ))

  Hi from Russia =)

 93. Realy like your blog)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *