Tuque, bobcap, stocking cap, beanie

Sko Mango / Skinnshorts Gina T / Genser Mixed From Italy / Jakke Three Floor

Beanie BikBok / Veske Mulberry / Solbriller RayBan

Det ble lueløsning i dag, fikk plutselig litt dårlig tid på tampen ettersom jeg nøt litt for mange muffins i sengen, så jeg rakk å gå kjapt over håret med en tykk krøllstav og slang en lue over. Kjapt og egentlig ganske kult. Greit med en litt laid back look i ny og ne også, selv om det hadde vært gøy å gå i kjole akkurat i dag. Dette er forresten første bursdagen min på flere år at Lars-Kristian ikke er i La Manga, så det er jo en liten gave i seg selv 🙂 Nå skal vi snart spise middag, og i dag falt valget på tacosalat her hjemme, kanskje ikke noe direkte bursdagsmeny, men vi har jo feiret bra fra oss i helgen, så da er det godt med noe litt annerledes. Det blir hjemmelaget guacamole, hjemmelaget tacokrydder, hjemmelaget salsa, kylling og alt av grønnsaker som hører med. Dere får oppskrift en av de kommende onsdagene. Så skal vi se film og JEG skal velge – mihi! Da blir det i hvert fall ikke noe action, det kan jeg love!

Håper dere har en like fin kveld som meg, dere er så BRA ♥

121 kommentarer

 1. Gratulere med dagen 🙂

 2. hvor har du kjøpt vesken din? Utrolig fin!

  1. Fotballfrue

   Mulberry i Oslo 🙂

   – C

 3. Kristin

  Hipp hipp hurra! Stort GRATTIS på 26 års dagen! Flott, vacker och fantastisk!
  Hoppas du haft en strålande dag Caroline!!

  Många kramar fast læsare

  1. Fotballfrue

   Takk, fine deg 😀

   Klem!

 4. Er dette i Sandefjord?!

  1. Marthe Nathalie Olsen

   Ja det er det 😉

 5. Gratulerer så mye med dagen din 😉 Kun 5 mnd igjen til jeg er 26år. Koselig å se du besøkte byen min =) Satt selv noen timer hos frisøren i byen idag. utrolig deilig, men jeg burde vel vært ute i den nydelige sola istede. Ha en fin kveld videre =)

 6. hvor er du bare smuk Caroline 😀
  det er et super fint outfit <3

  / http://WWW.FASHIONBYSTERUP.DK

 7. Gratulerer så mye med dagen, skjønne Caroline 🙂 Håper dagen din har vært fin, særlig ettersom Lars Kristian har vært hjemme 🙂
  Bursdagsklem (:

 8. Du er alltid så flink til å kle deg du, Caroline:-) Gratulerer med dagen, og kos deg masse den siste lille timen<3 klem

 9. Elsker bloggen din

  Hei igjen.
  Har et kostholdsspørsmål.
  Men først,- gleder meg veldig til den taco-oppskriften på en av de kommende onsdagene. Elsker oppskriftene dine her på bloggen.
  Jeg lurer så veldig på, og håper på svar: er det sunt med svolværpostei? Bruker dere å spise det? Du vet hva jeg mener, sånne små runde bokser, med en torskerognblanding mm. Hvis ikke dere spiser det, så vil ikke jeg heller gjøre det.

  Gonatt

  1. Fotballfrue

   Å, elsket det da jeg var liten! Det skal jeg innføre igjen 🙂

   Klem!

 10. Kul jakke! Prøvde å finne den selv. Heter modellen Ceremony? Og hvis det er den, kan hetten tas av/på med knapper eller har du gjort noe selv?

 11. Æææ, så rart å se deg I Badeparken i Sandefjord. Det er jo hjembyen min! Håper den viste seg fra sin beste side, og at du har hatt en fin bursdag 😉 Klem

 12. Hva er mulberry vesken laget av? Er det skinn?

 13. Gratulerer med dagen! Så fin du er! Kjempe fin genser, hvilken størrelse har du?

  1. Fotballfrue

   xs/34 🙂

   – C

  1. Fotballfrue

   Haha, det er jo meg 😉 Første bilde jeg tok da jeg hadde farget håret. Tåpelig at noen misbruker det. Får vel bare rapportere :/

   – C

   1. Superroren

    Rapportert! Makan til fritidsproblemer.

 14. Henriette

  Jøss, hva gjør du i Sandefjord? Liker genseren kjempe godt!

  1. Fotballfrue

   Møte 🙂

   – C

 15. Gleder meg til oppskrift!! Testet akkurat ut Mucho Mas på Grünerløkka, elsker mexicansk mat!! Håper du hadde en super bursdag 🙂

 16. I’m really like to watch your blog every day, but it is a pity that you don’t translate your text 🙁 That’s why i don’t know what do you want to say and transfer to people 😉 I just watch your beautiful pictures and wonder what you are doing or something like that 😉 I think you have many many fans who don’t understand your language too 😉 Have a really nice day! Best regards!

 17. Hej Caroline,

  Jag ville bara sända dig denna, http://www.raffaello-network.com/raffties/detail.php?itemid=234813&rangeid=1735
  det är en sida som säljer den Mulberrry väskan jag har før mig du vill ha, detta är en sida som bara säljer äkta varor, de är godkända via The Purse Forum bland annat. Ifall du är sugen iallafall så är det ett toppen pris 🙂

  Ha en härlig dag!

  Kram

 18. Ida Charlotte

  Hei! De muffinsene du hadde bildeav igår, er de lavkarbo? :)) har du evt. oppskriften på de?

  1. Fotballfrue

   Ja, var rett og slett kakemiks fra easy living 🙂

   – C

 19. Vært helt i Sandefjord og tatt bilder?:)

  Jeg har lest bloggen din lenge nå, men aldri kommentert noe. Ville bare si at du er ei nydelig jente med en herlig innstilling til livet! Det er en god energiboost å lese bloggen din 🙂

 20. Er disse bildene tatt i Sandefjord??

  1. Fotballfrue

   Ja, vi var der i går for et møte 🙂

   – C

 21. Gratulerer så mye med dagen som var i går! Håper du hadde en helt fantastisk dag! <3
  Og at det neste året blir 10 ganger bedre enn alle andre år tilsammen! Må Gud velsigne deg 🙂
  Stor klem <3

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, gode deg <3

   Klemmer tilbake 🙂

 22. Arianne

  Hva handler du på bubbleroom?

 23. Benedicte

  Hei kjære søte Karoline:) Er ikke så veldig flink til å kommentere på bloggen din selv om jeg er innom ihvertfall 4-5 ganger daglig:-) Jeg vil bare si at du er en kjempe stor inspirasjon og et høydepunkt i min hverdag <3 Du gjør virkelig dagene mine mer positive!!

  Jeg har et lite spørsmål til deg og LK.. Hva syns Dere om den "berømte" dukan dietten?

  Du er fantastisk!! Stor klem fra Benedicte

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, fine deg! Vet du, jeg har ikke satt meg inn i hva Dukan-dietten dreier seg om :/

   Klem til deg!

   1. Benedicte

    Det er nesten det samme som lavkarbo bare at man ikkr får i seg så mye fett.. det er vell den eneste forskjeøllen:-) men takk for svar og gratulere såå masse med dagen nydelige du<3

 24. Great outfit and the jacket is really cool, if you have a second please visit my blog to check my new post.xoxo

  http://www.kameliaandpearls.blogspot.com

 25. Nydelig outfit 🙂

 26. Er det ikke kaldt med strømpebukse nå?:S

  1. Fotballfrue

   Nei, men jeg tipper det er kaldt uten 😉

   – C

   1. Hahaha, herlig svar, Caroline 😉

 27. Lizbeth Osnes - Behind the scenes.. Kommenterer tilbake :)

  Så fint antrekk! Og ikke minst; flotte bilder 🙂 Jeg vet ikke om du har skrevet noe om det før, men hvilket kamera (og utstyr?) bruker du? =)

  ♥ Lizbethosnes.com – Gravid og lykkelig!

 28. Juliane

  Eg har alltid lurt på korleis det hadde vore å levd livet som du har, og då kom eg på ein god idè! Kan ikkje du lage ein video der du filmer ein heil dag, om kva du gjer og slikt? Sånn at du har med deg kamera heile tida i løpet av ein dag liksom.. Hadde vore superbra!!

 29. Sissel Furesund

  har du mulighet til å legge ut oppskriftene på en utskriftsvennlig måte, eller er det bare meg som ikke får kjørt dem ut ?
  Ellers venter jeg på en lakseoppskrift der jeg mener det ligger nøtter sammen med ostesausen.

  1. Fotballfrue

   Jeg kan høre med de som hjelper meg med design 🙂 Oppskriften du etterlyser kommer i morgen 😉

   – C

 30. Great bomber!!! Love the look!
  http://raslinkina.blogspot.com/

 31. Hvor er den tykke krøllstaven fra?

 32. Næmen, antrekksbilder i Sandefjord jo 🙂 Morro!

 33. Jøsses, er du i Sandefjord? Og uten og fortelle hvor du befinner deg hende heller? 🙂
  den var litt dårlig gjordt, var nemmelig i byn i går på formiddagen til kvelden!

  1. Fotballfrue

   Jeg skrev i dagens første innlegg at jeg skulle dit 🙂

   – C

 34. Maia My

  Hei så kult med lue er perfekt hvis man ikke har tid til å fikse håret

 35. You rock Caroline! Great look, love the shorts and the boots! Wonderful!!:)

 36. Åh, Sandefjord!!! Tenk at jeg ikke leste bloggen din i går! Hadde jeg visst det hadde jeg vel riktignok stalket deg hele dagen, og prøvd desperat å finne deg i byen, så det var vel kanskje greit jeg ikke visste det, hehe.

 37. Amalie14

  For et fint antrekk, atter en gang! Så veldig behagelig ut, men samtidig pyntet:-) Håper bursdagen ble aldeles fin, like fin som deg, du fortjener det virkelig Caroline:-)<3

 38. Hvilken krøllstav har du brukt?

 39. Åh, flotte Sandefjord ble enda flottere med deg der 🙂

  1. Fotballfrue

   Snille deg 😀

 40. Harriet

  Hey :), I originally started following you on Instagram because you post some amazing outfits and fashion items. Love this outfit! I wear my RayBan aviators all the time :P.

  H xx

 41. SANDEFJORD? 😀 Min hjemby jo..

 42. Gratulere så mye med dagen (på etterskudd)!!:) Liker godt skoene dine! Kjøpte selv noen liknende fra DNA i helga som var. Jeg har skrivet et innlegg med bilde av disse skoene på bloggen min.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *