Tuque, bobcap, stocking cap, beanie

Sko Mango / Skinnshorts Gina T / Genser Mixed From Italy / Jakke Three Floor

Beanie BikBok / Veske Mulberry / Solbriller RayBan

Det ble lueløsning i dag, fikk plutselig litt dårlig tid på tampen ettersom jeg nøt litt for mange muffins i sengen, så jeg rakk å gå kjapt over håret med en tykk krøllstav og slang en lue over. Kjapt og egentlig ganske kult. Greit med en litt laid back look i ny og ne også, selv om det hadde vært gøy å gå i kjole akkurat i dag. Dette er forresten første bursdagen min på flere år at Lars-Kristian ikke er i La Manga, så det er jo en liten gave i seg selv 🙂 Nå skal vi snart spise middag, og i dag falt valget på tacosalat her hjemme, kanskje ikke noe direkte bursdagsmeny, men vi har jo feiret bra fra oss i helgen, så da er det godt med noe litt annerledes. Det blir hjemmelaget guacamole, hjemmelaget tacokrydder, hjemmelaget salsa, kylling og alt av grønnsaker som hører med. Dere får oppskrift en av de kommende onsdagene. Så skal vi se film og JEG skal velge – mihi! Da blir det i hvert fall ikke noe action, det kan jeg love!

Håper dere har en like fin kveld som meg, dere er så BRA ♥

121 kommentarer

 1. Caroline. Er du i Sandefjord ? Hva gjør du der? hihi, om jeg får spørre:)

 2. Hipp hurra for deg, kjære Caroline!!:)
  Takk for at bloggen din har vært et stort lyspunkt i en ellers vanskelig tid for meg. Bare et klikk inn her, så kan jeg drømme meg litt bort! Og takk for at du har vært med på å finne gleden jeg har for trening tilbake. Det har alltid vært en del av den jeg er, så jeg er takknemlig for at jeg har funnet tilbake til den gleden det gir meg! Helt sykt at det går an uten at jeg har møtt deg engang! Men du skriver utrolig bra!!! Så takk!!!:)
  Kos deg masse 🙂

 3. Kristina

  Så pen du var i det antrekket! 🙂
  Hvor er skoene forresten fra? Dødsfine!

 4. Så fin jakke! 🙂

 5. Jeg lurte på om du har noen tips til noen rimelige tredemøller? De fleste er sykt dyre, og det har ikke en fattig student råd til!
  Vil helst ha min egen da treningssenteret her jeg bor har dårlige tilbud rundt egentrening. Håper på svar 🙂

 6. Gratulerer så masse med dagen, Caroline 🙂 Håper det blir en super dag. Det må det jo bli, ettersom starten var så utrolig koselig <3
  Hvor er jakken din fra, forresten?

  Klem fra Ungarn!

 7. Herregud! Jakka, hvor er den fra?!

 8. Lene Renee

  Gratulerer med dagen Caroline. Håper du har hatt en kjempefin dag og ekstra bra er den vel med mannen «hjemme» :o)
  Du er til stor inspirasjon både i trening, mat og mote! Takk for at du fortsetter med å inspirere oss i hverdagen.
  Klem

 9. Ingrid Saga Andersen

  Sandefjord 😀 😀 angrer på at jeg ikke dro til byen i dag, heheh…

 10. Gratulerer så mye med dagen! (-:

 11. Gratulerer så mye med dagen din, fine deg!

 12. Veldig fin jakke!! Hvor er den fra? 🙂

 13. Gratulerer med dagen, du vakre! 😀

 14. Synes du burde få deg noen nye solbriller 🙂

 15. Å, du er så pen! Elsker antrekket 🙂

 16. Hvor er jakken og armebåndet fra? Sååå fint! Gratulerer med dagen forresten 🙂

 17. Gratulerer med dagen 😀 Kos deg masse det som er igjen av den!

 18. Hei søte Caroline.
  Jeg går også på lchf, men jeg er gått tom får hva jeg kan ha til måltider, e.k.s frokost, jeg er vil ikke begynne å koke egg, har det så mye ellers.
  trenger litt inspo av mitt kjæreste forbilde:-)
  Glad i deg caroline, ser virkelig opp til deg:-)
  tusen takk!

  klem

  Julie

  1. Fotballfrue

   Det kommer et fyldig innlegg med tips ila. neste uke 🙂

   Fine deg, takk for gode ord!

   Klemmer 🙂

 19. La fotografen få vite at når han bruker ulike perspektiver som her – så blir det så mye mer spennende! Flink mann! 😀

 20. Gratulerer så mye med dagen søteste deg! Du er en stor inspirasjonskilde og et lys i hverdagen! Stå på videre!
  Mange klemmer fra meg:)

 21. Gratulerer så mye med dagen!
  Håper den har vært utrolig bra <3 🙂

 22. Gratulerer med dagen!

 23. Gratulerer så mye med dagen Caroline! Håper den har vært kjempe fin:)

  Lagde løksuppen med baguette i dag, utrolig godt og nå har jeg frøset ned så jeg kan ta det opp fra frysen på dager jeg har dårlig tid. Kjempe gøy med onsdagsoppskriftene!

 24. Gratulerer så mye med dagen, Caroline! 🙂 Kos deg videre i kveld!

 25. Gratulerer med dagen! 🙂
  Hvor er jakken din fra? den var sinsykt kul 😀

 26. Gratulerer såå mye med dagen, Caroline!! 😀 Ser du har hatt en kjempefin dag, og jeg ønsker deg en fantastisk kveld videre! 😀 Mulberry veska var bare helt nydelig, skikkelig classy og tidløs! Håper du får nok et fantastisk år <3

 27. Ann Helen

  Gratulerer så masse med dagen flotte Caroline 🙂 håper du har hatt en flott og minnerik dag 😀

  Gleder meg til oppskrift, morsomt å eksprimentere litt med maten 🙂

  Klem <3

 28. Rita Hansen

  Gratulerer så mye med dagen din. Håper du har kosa deg i hele dag 🙂
  (Sent på dagen å «sende» gratulasjon, men fikk det liksom for meg at jeg ikke kunne gratulere min treningsinnspirasjon nr. 1 med dagen før ukens første trening var unnagjort…)

  Nyt kvelden, filmen, maten, mannen hjemme og den nye flotte vesken din 🙂

 29. Gratulerer så mye med dagen din idag, Caroline! Håper den har vært fin 🙂 Veldig gøy å se antrekksbildene idag når de er tatt i Sandefjord, hehe 🙂 Jeg er veldig spent på hvordan møte du har vært på i Sandefjord, og håper du vil fortelle oss det i nærmeste fremtid 🙂

 30. Gratulerer med dagen, Caroline! Håper den var helt super!!! 🙂

 31. Aase Camilla

  Elsker stilen og ELSKER den positive energien din. Bloggen din er ekte feelgood og jeg er helt hekta 😉
  Tusen takk for deg og energien din snuppa. Og gratulerer så mye med dagen 😀 klem fra en fast leser.

 32. Gratulerer så mye med dagen, Caroline! Kos deg masse, det fortjener du! <3

 33. ååh, jeg bor i Sandefjord og leser bloggen din hver eneste dag, og den ène gangen du er i Sandefjord (i sentrum) er ikke jeg der… 🙁 Uansett, antrekket var super fint!! 🙂 Ha en fortsatt fin bursdag <3 Klem

 34. Camilla M

  Gratulerer så mye med dagen din, Caroline! Håper du har hatt en fantastisk dag og får en finfin avslutning på dagen din. 😉

  Klem!

 35. Hei Karoline! Først og fremst, takk for en superfin og inspirerende blogg.
  Jeg lurte på en ting, hvorfor er ikke du med på fashionweek med resten av bloggjentene? Du er jo en dyktig moteblogger også (Ja, du har fokus på fler ting) Jeg skjønner ikke hvorfor du ikke var nominert på costume awards, du er Norges største blogger?

  Uansett, keep up the good work!

  1. Fotballfrue

   Tenker du på Stockholm, Oslo eller Copenhagen? Jeg har rett og slett ikke hatt mulighet for noen utenlandsreise, selv om jeg har blitt invitert 🙂 Oslo Fashion Week er kjedelig, så det orker jeg rett og slett ikke bruke tid på :p

   Klem!

   1. Jeg skjønner ikke hvordan du som journalist bruker så mange engelske ord, som Copenhagen og weekend. Hvorfor?

   2. Fotballfrue

    Fordi dette er bloggen min og krever ikke regler om korrekt språkbruk eller ord. En ting er grammatikk, men dette er måten jeg snakker på, som da også blir naturlig for meg å skrive på. Ettersom dette er min blogg, kan nettopp slike ting være det lille ekstra for å få det litt mer personlig og ikke så stivt. Det har ingenting med meg som journalist å gjøre at jeg skriver enkelte ord på engelsk, da jeg aldri ville gjort det samme i en avis for eks.

    – C

   3. Ragnhild

    Men likevel er du journalist når du «jobber med bloggen?»

   4. Hva mener du nå? Jeg skriver at det har ingenting med meg som journalist å gjøre, men mer med hvilket medie jeg uttrykker meg i. Jeg uttrykker meg annerledes på blogg enn hva jeg ville gjort i f.eks en avis.

 36. Gratulerer masse med dagen Caroline!! Håper du har hatt en fin dag, og at dere får en koselig kveld sammen :))

 37. stine liverød

  morsomt at du var i Sandefjord. hva gjorde du der?

 38. Ville bare si gratulerer med dagen jeg 🙂 Klem

 39. Malin Victoria

  Så artig! Sandefjord er min hjemby 🙂 Hva syns du om byen vår ? 🙂
  -Malin Victoria

  1. Fotballfrue

   Den er fin, har vært her før 🙂

   – C

 40. Er det bare jeg som tar feil eller er det i badeparken i Sandefjord?

  1. Fotballfrue

   Det stemmer 🙂

   – C

 41. Så artig! Sandefjord er hjembyen min 🙂 Hva syns du om byen vår ? 🙂
  – Malin Victoria

 42. Ida Marie

  Gratulerer så mye med dagen, skjønneste Caroline! 😀 Håper den har vært superfin og at Lars Kristian har varta deg ordentlig opp! <3

 43. Alt kler den smukke!

 44. Margrethe

  Kos deg, fine fine Caroline 😀

 45. Silje Wang Jensen

  Gratulerer så mye med dagen din i dag! Håper du har hatt en fantastisk dag! 😀

 46. Marthe Nathalie Olsen

  Du var i Sandefjord en tur jo ser jeg! Kjenner meg igjen 🙂

 47. Gratulerer så mye med dagen skjønne <3 Her er det skikkelig blåmandag, jeg har klart å slette e-posten jeg fikk fra Norwegian med bookingnummer og det hele, følte sydenturen til meg og kjæresten hang i en tynn tråd en stund.. Krysser fingrene for at vi klarer å ordne det i morgen :-)) Og en ting til, om du ikke har sett The lucky one med Zack Efron så må dere se den!

  1. Fotballfrue

   Takk for tips 😀 Uff, lei for å høre om blåmandagen, de er det kjedeligste! Krysser fingrene for at det retter seg 🙂

   Klem!

  2. Hei! Det klarte jeg og å gjøre, og samtidig miste mobilen med tekstmeldingen fra norwegian på. Det gikk helt i orden – jeg ringte og de fant bestillingen ved å bruke kortnummeret reisen var bestilt med 🙂 Ny e-post med bestilling/bookingnummer uten problemer 🙂

 48. Hei. 🙂 Gratulerer så mye med dagen Caroline. Jeg håper du har hatt en fin bursdag. 🙂 Må bare få sagt det, den jakken din er RÅLEKKER!!! Fortsatt fin kveld til deg. 🙂

 49. Lua er kul, men du må ikke bruke den så Askeladden aktig! Ser rart ut når det er en lang tupp bak og at det ser ut som om den sklir av hodet hvert øyeblikk. Dra den litt lengere ned og dytt tuppen litt inn.
  Gratulerer med dagen!

 50. Gratulere med dagen 🙂

 51. hvor har du kjøpt vesken din? Utrolig fin!

  1. Fotballfrue

   Mulberry i Oslo 🙂

   – C

 52. Hipp hipp hurra! Stort GRATTIS på 26 års dagen! Flott, vacker och fantastisk!
  Hoppas du haft en strålande dag Caroline!!

  Många kramar fast læsare

  1. Fotballfrue

   Takk, fine deg 😀

   Klem!

 53. Er dette i Sandefjord?!

  1. Marthe Nathalie Olsen

   Ja det er det 😉

 54. Gratulerer så mye med dagen din 😉 Kun 5 mnd igjen til jeg er 26år. Koselig å se du besøkte byen min =) Satt selv noen timer hos frisøren i byen idag. utrolig deilig, men jeg burde vel vært ute i den nydelige sola istede. Ha en fin kveld videre =)

 55. hvor er du bare smuk Caroline 😀
  det er et super fint outfit <3

  / http://WWW.FASHIONBYSTERUP.DK

 56. Gratulerer så mye med dagen, skjønne Caroline 🙂 Håper dagen din har vært fin, særlig ettersom Lars Kristian har vært hjemme 🙂
  Bursdagsklem (:

 57. Du er alltid så flink til å kle deg du, Caroline:-) Gratulerer med dagen, og kos deg masse den siste lille timen<3 klem

 58. Elsker bloggen din

  Hei igjen.
  Har et kostholdsspørsmål.
  Men først,- gleder meg veldig til den taco-oppskriften på en av de kommende onsdagene. Elsker oppskriftene dine her på bloggen.
  Jeg lurer så veldig på, og håper på svar: er det sunt med svolværpostei? Bruker dere å spise det? Du vet hva jeg mener, sånne små runde bokser, med en torskerognblanding mm. Hvis ikke dere spiser det, så vil ikke jeg heller gjøre det.

  Gonatt

  1. Fotballfrue

   Å, elsket det da jeg var liten! Det skal jeg innføre igjen 🙂

   Klem!

 59. Kul jakke! Prøvde å finne den selv. Heter modellen Ceremony? Og hvis det er den, kan hetten tas av/på med knapper eller har du gjort noe selv?

 60. Æææ, så rart å se deg I Badeparken i Sandefjord. Det er jo hjembyen min! Håper den viste seg fra sin beste side, og at du har hatt en fin bursdag 😉 Klem

 61. Hva er mulberry vesken laget av? Er det skinn?

 62. Gratulerer med dagen! Så fin du er! Kjempe fin genser, hvilken størrelse har du?

  1. Fotballfrue

   xs/34 🙂

   – C

  1. Fotballfrue

   Haha, det er jo meg 😉 Første bilde jeg tok da jeg hadde farget håret. Tåpelig at noen misbruker det. Får vel bare rapportere :/

   – C

   1. Superroren

    Rapportert! Makan til fritidsproblemer.

 63. Henriette

  Jøss, hva gjør du i Sandefjord? Liker genseren kjempe godt!

  1. Fotballfrue

   Møte 🙂

   – C

 64. Gleder meg til oppskrift!! Testet akkurat ut Mucho Mas på Grünerløkka, elsker mexicansk mat!! Håper du hadde en super bursdag 🙂

 65. I’m really like to watch your blog every day, but it is a pity that you don’t translate your text 🙁 That’s why i don’t know what do you want to say and transfer to people 😉 I just watch your beautiful pictures and wonder what you are doing or something like that 😉 I think you have many many fans who don’t understand your language too 😉 Have a really nice day! Best regards!

 66. Hej Caroline,

  Jag ville bara sända dig denna, https://www.raffaello-network.com/raffties/detail.php?itemid=234813&rangeid=1735
  det är en sida som säljer den Mulberrry väskan jag har før mig du vill ha, detta är en sida som bara säljer äkta varor, de är godkända via The Purse Forum bland annat. Ifall du är sugen iallafall så är det ett toppen pris 🙂

  Ha en härlig dag!

  Kram

 67. Ida Charlotte

  Hei! De muffinsene du hadde bildeav igår, er de lavkarbo? :)) har du evt. oppskriften på de?

  1. Fotballfrue

   Ja, var rett og slett kakemiks fra easy living 🙂

   – C

 68. Vært helt i Sandefjord og tatt bilder?:)

  Jeg har lest bloggen din lenge nå, men aldri kommentert noe. Ville bare si at du er ei nydelig jente med en herlig innstilling til livet! Det er en god energiboost å lese bloggen din 🙂

 69. Er disse bildene tatt i Sandefjord??

  1. Fotballfrue

   Ja, vi var der i går for et møte 🙂

   – C

 70. Gratulerer så mye med dagen som var i går! Håper du hadde en helt fantastisk dag! <3
  Og at det neste året blir 10 ganger bedre enn alle andre år tilsammen! Må Gud velsigne deg 🙂
  Stor klem <3

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, gode deg <3

   Klemmer tilbake 🙂

 71. Hva handler du på bubbleroom?

 72. Benedicte

  Hei kjære søte Karoline:) Er ikke så veldig flink til å kommentere på bloggen din selv om jeg er innom ihvertfall 4-5 ganger daglig:-) Jeg vil bare si at du er en kjempe stor inspirasjon og et høydepunkt i min hverdag <3 Du gjør virkelig dagene mine mer positive!!

  Jeg har et lite spørsmål til deg og LK.. Hva syns Dere om den "berømte" dukan dietten?

  Du er fantastisk!! Stor klem fra Benedicte

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, fine deg! Vet du, jeg har ikke satt meg inn i hva Dukan-dietten dreier seg om :/

   Klem til deg!

   1. Benedicte

    Det er nesten det samme som lavkarbo bare at man ikkr får i seg så mye fett.. det er vell den eneste forskjeøllen:-) men takk for svar og gratulere såå masse med dagen nydelige du<3

 73. Great outfit and the jacket is really cool, if you have a second please visit my blog to check my new post.xoxo

  http://www.kameliaandpearls.blogspot.com

 74. Nydelig outfit 🙂

 75. Er det ikke kaldt med strømpebukse nå?:S

  1. Fotballfrue

   Nei, men jeg tipper det er kaldt uten 😉

   – C

   1. Hahaha, herlig svar, Caroline 😉

 76. Lizbeth Osnes - Behind the scenes.. Kommenterer tilbake :)

  Så fint antrekk! Og ikke minst; flotte bilder 🙂 Jeg vet ikke om du har skrevet noe om det før, men hvilket kamera (og utstyr?) bruker du? =)

  ♥ Lizbethosnes.com – Gravid og lykkelig!

 77. Eg har alltid lurt på korleis det hadde vore å levd livet som du har, og då kom eg på ein god idè! Kan ikkje du lage ein video der du filmer ein heil dag, om kva du gjer og slikt? Sånn at du har med deg kamera heile tida i løpet av ein dag liksom.. Hadde vore superbra!!

 78. Sissel Furesund

  har du mulighet til å legge ut oppskriftene på en utskriftsvennlig måte, eller er det bare meg som ikke får kjørt dem ut ?
  Ellers venter jeg på en lakseoppskrift der jeg mener det ligger nøtter sammen med ostesausen.

  1. Fotballfrue

   Jeg kan høre med de som hjelper meg med design 🙂 Oppskriften du etterlyser kommer i morgen 😉

   – C

 79. Hvor er den tykke krøllstaven fra?

 80. Næmen, antrekksbilder i Sandefjord jo 🙂 Morro!

 81. Jøsses, er du i Sandefjord? Og uten og fortelle hvor du befinner deg hende heller? 🙂
  den var litt dårlig gjordt, var nemmelig i byn i går på formiddagen til kvelden!

  1. Fotballfrue

   Jeg skrev i dagens første innlegg at jeg skulle dit 🙂

   – C

 82. Hei så kult med lue er perfekt hvis man ikke har tid til å fikse håret

 83. You rock Caroline! Great look, love the shorts and the boots! Wonderful!!:)

 84. Åh, Sandefjord!!! Tenk at jeg ikke leste bloggen din i går! Hadde jeg visst det hadde jeg vel riktignok stalket deg hele dagen, og prøvd desperat å finne deg i byen, så det var vel kanskje greit jeg ikke visste det, hehe.

 85. Amalie14

  For et fint antrekk, atter en gang! Så veldig behagelig ut, men samtidig pyntet:-) Håper bursdagen ble aldeles fin, like fin som deg, du fortjener det virkelig Caroline:-)<3

 86. Hvilken krøllstav har du brukt?

 87. Åh, flotte Sandefjord ble enda flottere med deg der 🙂

  1. Fotballfrue

   Snille deg 😀

 88. Hey :), I originally started following you on Instagram because you post some amazing outfits and fashion items. Love this outfit! I wear my RayBan aviators all the time :P.

  H xx

 89. SANDEFJORD? 😀 Min hjemby jo..

 90. Gratulere så mye med dagen (på etterskudd)!!:) Liker godt skoene dine! Kjøpte selv noen liknende fra DNA i helga som var. Jeg har skrivet et innlegg med bilde av disse skoene på bloggen min.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *