Sherri Hill hos Onlineformals

Så samler jeg tydeligvis på vakre kjoler også, jeg kan ikke få nok og jeg skulle nesten ønske jeg kunne bruke dem hver eneste dag, selv om det er fare for at jeg mest sannsynlig ville sett litt skrullete ut da. Hehe 🙂 Jeg får en del spørsmål om Sherri Hill-kjolene mine, så tenkte jeg kunne vise dere alle sammen her.

Royal Beaded Dress fra Sherri Hill

Sequin Hi-low Dress fra Sherri Hill

Short Sequin Dress fra Sherri Hill

Er det ikke rart å se de blonde lokkene igjen? Kan ikke si at jeg savner det 🙂

Prom Dress fra Sherri Hill

Kendall Jenner Dress fra Sherri Hill – denne tar de inn på forespørsel 🙂

Har du en favoritt?

Når det gjelder størrelser, starter de som regel på 0 og går videre til 2,4,6 og oppover,  som tilsvarer 32, 34, 36, 38 også videre.

Jeg gikk litt bananas, og bestilte faktisk hjem to kjoler denne gangen, så sammen med den nyeste over fra Sherri Hill, falt valget på en fra Jovani. De har også helt fantastisk mye lekkert, selv om det er lett å kun se Sherri Hill når du først har sett det. .  Så nå gleder jeg meg bare til flere spennende anledninger i fremtiden hvor jeg kan leke prinsesse for en dag 🙂

Jeg er så heldig å få litt rabatter når jeg handler hos onlineformals.com, og denne gangen har jeg fått lov til å gi dere et tilbud også.  Dersom du ser drømmekjolen og drister deg til å kjøpe den, får du gratis frakt (som vanligvis koster 55 dollar) i tillegg til bra cups, øredobber som passer til kjolen du klikker hjem og kjolepose. Du bruker bare koden CAROLINE ved utsjekk ♥

146 kommentarer

  1. Lene Marie

    Du var kjempe vakker med blondt hår, også!
    Tar det lang tid før en får kjolene når en bestiller?

  2. HEI!
    Betaler du toll når du bestiller fra onlineformals?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *