To lekre frisyrer på 1-2-3

Selv om du skal på ball eller fest, trenger du ikke bruke altfor lang tid på håret. Det finnes så mange enkle måter å lage en fin frisyre på, og dette er mine beste tips for raske resultater.

1. Varmebeskyttende arganolje fra Gun-Britt 2. Hårføner fra Gamma 3. Delingsklemmer 4. Bunshaper 5. Hårstrikk i metall 

Nyvasket hår er deilig, og jeg anbefaler å bruke arganoljen fra Gun-Britt før føning. Den er like god som alle de andre håroljene jeg har testet tidligere, og denne beskytter samtidig mot varmebehandling. Det er noe jeg virkelig trenger, så tommelen opp for det 🙂

Denne hårføneren er helt nydelig, ikke bare fargen, men også alt annet ved den. Gamma er merket frisørene bruker når de føner og styler kundene sine, så jeg ble veldig glad da jeg fikk denne tilsendt av Makestyle, ettersom jeg ikke trodde det var mulig for privatkunder å kjøpe den. Det som er spesielt med akkurat denne, er at den er gir kraftig utblåsning slik at håret blir tørt veldig kjapt, noe jeg er fullstendig avhengig av med alt mitt hår. Den er utrolig stillegående og veier bare 390 gram, perfekt for reise! Prisen er kanskje litt stiv, men til gjengjeld er føneren slitesterk og designet for å vare livet ut, den er tross alt  ment for å brukes av frisører hver eneste dag, på veldig mange kunder.

Pluss for at den har en utforming som gir minimal belastning på muskler og ledd 🙂 Du finner både denne og flere hårfønere her.

De fargerike delingsklipsene bruker jeg som regel for å feste håret i etasjer når jeg krøller det eller føner det. Kjekt å ha 🙂

♥ Favorittfrisyrer gjort på 1-2-3 ♥

Nummer 1: Bunshaper.

Å bruke en bunshaper er et godt alternativ de dagene du ikke rekker å vaske håret eller har dårlig tid, men den gir også en lekker frisyre som du lett kan bruke både på fest og ball. Denne bunshaperen er større enn noen av de jeg har hatt tidligere, og finnes her.

Det er ikke vanskelig å få til dette, her er en liten bildeserie for å illustrere:

1. Sett alt håret i en hestehale og tre på bunshaperen. 2. bøy deg fremover og fordel håret utover bunshaperen. 3. Ta en strikk rundt. 4. Nå ser det slik ut, og alt du trenger å gjøre nå, er å surre det resterende håret rundt bunshaperen, slik at det ser pent ut. Bruk hårlus for å feste. 

Nummer 2: Haircuff.

Denne frisyren er til og med enklere enn den forrige, og krever ingenting annet enn en hestehale og en hair-cuff. Hair-cuffen er så fin i seg selv at helt rett hår er kjempefint til denne, men dersom du skal noe spesielt er det jo ekstra fint å krølle håret 🙂 Du finner sølv her og gull her.

Makestyle gir alle leserne mine 10 prosent rabatt på produktene jeg har brukt i dette innlegget, rabattkoden du bruker er: Frumakestyle 🙂

annonse

97 kommentarer

 1. KVALITETS INNLEGG KALLER JEG DETTE 🙂 SUUUUUUUUUUUUPERT 🙂

  Å NÅR JEG IKKE TRODDE DET/DU KUNNE BLI BEDRE 🙂

  <3 Klem fra Ålesund 🙂

  1. Fotballfrue

   Hurra, glad du liker det ettersom jeg la ned mye jobb 😀

   1. Jezebel

    Kjempebra inlegg, og du ser jo helt stunning ut :O Som en Pink Swan eller noe 🙂 Jeg er helt håpløs på hår, får aldri til noe som helst, men skal virkelig prøve! Takk for inspo!

   2. Fotballfrue

    Haha, du er søt 😀 Tusen takk!

    Klemmer 🙂

 2. Nydelige deg <3
  Har alltid lurt sånn på hvordan man lager en ordentlig oppsatt frisyre sånn som dette. Tusen takk for tips! 😀

 3. Åååh, det første bilde kan du bare e-maile til victoria secrets-modellene, lover de blir grønne av misunnelse! Og tusen takk for dette innlegget, har alltid lurt på hvordan man egentlig gjør det med en sånn bun-shaper.. haha! Kvalitetsinnlegg, virkelig! 😀

  1. Fotballfrue

   Haha, søte deg :p Utrolig hyggelig at du likte innlegget 😀

   Klem!

 4. Veldig fint! Skulle ønske jeg også kunne lage den toppen, men håret mitt er ALTFOR tykt til det:(

 5. En såndär donits måste man ju då absolut skaffa!! hih,,

 6. Kristin

  Supert innlegg Caroline 🙂
  Så enkel & grei forklaring + step by step bilder, det må du gjerne gjøre mer av 😉

  Nydelig kjole også!

  Ha en fin dag 😀

  1. Fotballfrue

   Utrolig hyggelig at du likte det! Klart dere skal få mer 🙂

   Klem!

 7. For en nyyyydelig kjole!!! Perfekt! Kunne du sendt meg linken til kjolen:) ? Har så lyst på den!

 8. Haha, du sko visst kor mye eg har stressa når eg ska laga sån dounut!!! me 100 vis av fliseklemmer! Takk for det tipset med strikken SÅ mye lettere! haha Du e flinke! 😀 Ha en suuuper dag du er best <3

 9. Så nydelig kjole og så flott du var i den. Kjempefinr hårtips. Skulle bare ønske jeg hadde langt nok hår til å bruke tipsene dine. Jeg har spart i flere år, men graviditeter og amming har motarbeidet meg.

 10. Hei!
  Ville bare legge igjen et tips om at denne bloggen http://tinealice.blogg.no/, kopierte ditt innlegg og la det ut som sitt eget på bloggen, jeg kjente igjen både bildene og teksten og konfronterte henne, og da benektet hun det og sa det var hennes eget.. Ville bare si ifra. Dine innlegg og bilder har stor kvalitet over seg, og noe man kjenner igjen om folk driver og kopierer dine ting og skal ta kreditt for å ha laget noe bra, det gjorde meg forbannet i hvertfall! Etter flere kommenarer og beskyldninger slettet hun der,,

 11. Ida Sundsby

  Hvor er kjolen fra? Den var sykt fin!<3

 12. Du er så fin du! tusen takk for tips – kjempefint! Lurte på hvor kjolen din var fra siden den var helt nydelig 😀

 13. Madelaine

  Det vêr en kjempe fin kjole!! Hvor ligger butikken??
  Og, hvilken butikk er det?? Håper på svar!!
  Klem en som ELSKER den kjolen!!

 14. Hei, hvor kjøpte du de fine øredobber? Er forelsket i dem. Er de sølv med perler?

 15. Hei. Utrolig nydelig 🙂
  Vet innlegget er gammelt og du sikkert ikke svarer, men hvor kjøpte du denne kjolen fra Sherri Hill? Har utroolig lyst på den og leitet lenge etter den, men finner den bare på litt ‘skumle’ sider..

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *