To lekre frisyrer på 1-2-3

Selv om du skal på ball eller fest, trenger du ikke bruke altfor lang tid på håret. Det finnes så mange enkle måter å lage en fin frisyre på, og dette er mine beste tips for raske resultater.

1. Varmebeskyttende arganolje fra Gun-Britt 2. Hårføner fra Gamma 3. Delingsklemmer 4. Bunshaper 5. Hårstrikk i metall 

Nyvasket hår er deilig, og jeg anbefaler å bruke arganoljen fra Gun-Britt før føning. Den er like god som alle de andre håroljene jeg har testet tidligere, og denne beskytter samtidig mot varmebehandling. Det er noe jeg virkelig trenger, så tommelen opp for det 🙂

Denne hårføneren er helt nydelig, ikke bare fargen, men også alt annet ved den. Gamma er merket frisørene bruker når de føner og styler kundene sine, så jeg ble veldig glad da jeg fikk denne tilsendt av Makestyle, ettersom jeg ikke trodde det var mulig for privatkunder å kjøpe den. Det som er spesielt med akkurat denne, er at den er gir kraftig utblåsning slik at håret blir tørt veldig kjapt, noe jeg er fullstendig avhengig av med alt mitt hår. Den er utrolig stillegående og veier bare 390 gram, perfekt for reise! Prisen er kanskje litt stiv, men til gjengjeld er føneren slitesterk og designet for å vare livet ut, den er tross alt  ment for å brukes av frisører hver eneste dag, på veldig mange kunder.

Pluss for at den har en utforming som gir minimal belastning på muskler og ledd 🙂 Du finner både denne og flere hårfønere her.

De fargerike delingsklipsene bruker jeg som regel for å feste håret i etasjer når jeg krøller det eller føner det. Kjekt å ha 🙂

♥ Favorittfrisyrer gjort på 1-2-3 ♥

Nummer 1: Bunshaper.

Å bruke en bunshaper er et godt alternativ de dagene du ikke rekker å vaske håret eller har dårlig tid, men den gir også en lekker frisyre som du lett kan bruke både på fest og ball. Denne bunshaperen er større enn noen av de jeg har hatt tidligere, og finnes her.

Det er ikke vanskelig å få til dette, her er en liten bildeserie for å illustrere:

1. Sett alt håret i en hestehale og tre på bunshaperen. 2. bøy deg fremover og fordel håret utover bunshaperen. 3. Ta en strikk rundt. 4. Nå ser det slik ut, og alt du trenger å gjøre nå, er å surre det resterende håret rundt bunshaperen, slik at det ser pent ut. Bruk hårlus for å feste. 

Nummer 2: Haircuff.

Denne frisyren er til og med enklere enn den forrige, og krever ingenting annet enn en hestehale og en hair-cuff. Hair-cuffen er så fin i seg selv at helt rett hår er kjempefint til denne, men dersom du skal noe spesielt er det jo ekstra fint å krølle håret 🙂 Du finner sølv her og gull her.

Makestyle gir alle leserne mine 10 prosent rabatt på produktene jeg har brukt i dette innlegget, rabattkoden du bruker er: Frumakestyle 🙂

annonse

97 kommentarer

 1. Zuzana K.

  Hiii Caroline, your hair looks so gorgeous every day!! 🙂
  By the way, do you remember me? I was asking before some time about your hottie owl. Just want to say BIG thanks for help and tip! I am so exided about my hottie bird, especialy right now in my period time. Big hug <3

  1. Fotballfrue

   Of course I remember you 😀 Thank you for still following 🙂 And yes, the hottie owl is a lifesaver 😉

   Hugs!

   1. Zuzana K.

    I am following you daily for almost 2 years dear 🙂
    I would like to ask you something about your house too, but can I sent you an email? I don´t know to which of your email address? Thank you again.

 2. Kjempe flott innlegg! Og den kjolen var du fantastisk fin i! 🙂

 3. Marita Ø

  Den første er SÅ lekker 🙂 Og du, kjolen var helt nydelig på deg 🙂 Og en ting til, beina dine er utrolig HOT! Ønsker deg en fin onsdagskveld 🙂

 4. Hei Caroline 🙂
  Jeg lurte på om du hadde noen tips til hvordan jeg kunne stylet denne kjolen;
  https://nelly.com/no/kl%C3%A6r-til-kvinner/kl%C3%A6r/festkjoler/tfnc-777/turlington-sequin-dress-777092-23/

  Tusen takk på forhånd:)

 5. Kendall who? Det er absolutt deg som skulle ha vært på Sherri Hill photoshooten fordi denne kjolen ser ut som den er ment for deg. BARE DEG og INGEN andre! Du blir penere med årene som går, Caroline. Det er en stor forandring fra da du blogget på blogg.no og nå. Elsker bildene og frisyrene og kjolen selvsagt.
  Det jeg elsker med bloggen din er at man ser at du legger inn sjelen din i hvert og eneste innlegg + at du er virkelig aktiv i kommentarfeltet. Jeg har ærlig talt aldri sett en blogger som engasjerer seg og bryr seg om leserne sine sånn som du gjør. Og du har ikke «Slutt å klagg, jeg har jo ett liv utenfor bloggen (noe som du har)» innstilling. Du er positiv hele tiden og inspirerer i alt du gjør. Du er med hånda på hjertet DEN BESTE bloggeren i hele verden! Ha en fin dag videre 🙂

  1. Fotballfrue

   Nå får du meg til å rødme her, herlighet :O Tusen takk for så fine ord, jeg blir helt satt ut <3

   Mange klemmer <3

 6. Takk! Nå har du gjort det lettere for meg å få `the bun` frisyre:) Du er rå!

 7. Hei.

  Vet du svarte på dette for noen dager siden, men finner ikke igjen kommentaren nå…. :/ Jeg har så lyst til å lage sånne krøller foran ved ansiktet, sånn allá «pretty-little-liars»-styling. Sånn at håret liksom vipper ut fra ansiktet, om du skjønner hva jeg mener…. ? :p

  Men, nå husker jeg ikke hvilken krølltang eller -stav du sa du bruker om dagen til å få store krøller? Jeg har en vanlig liten krølltang, men synes de korketrekkerne blir så små…. Håper du kan hjelpe meg! 🙂

 8. Det er akkurat det jeg gjør når jeg har liten tid til hverdag & fest, hehe 🙂

  btw, den hair-cuffen selges på H&M til under 50-lappen.. Just as you know 🙂

 9. Jeg har slitt med å få til den første frisyren, men du forklarte det så godt at jeg tror jeg kan få det til nå! Takk 😀
  Du er nydelig i den nye kjolen!

 10. Lisa-Mari

  Hei Caroline 🙂

  Jeg kommenterer sjeldent men er likevel en fast leser!
  Dette innlegget likte jeg 🙂 Takk!

  1. Fotballfrue

   Så bra du likte det 😀

   Klem!

 11. Kjempefine frisyrer, og så nydelig du var i den kjolen!

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, skjønne <3

 12. Alice Sutherland

  For en nydelig kjole! Bruker alltid haircuffs eller dounuten når jeg har en dårlig hårdag. De er jo så elegante begge to, at jeg nesten slipper å tenke på de ukontrollerte krøllene mine som ikke orker å bli tammet av rettetangen..

  Fikk boken din til jul av kjæresten min, noe som viste seg å resultere til gode middager på bordet hver eneste uke! Hihi 🙂 Har aldri vært flink i matlaging, og har alltid hatt et ønske om å kunne lage god og sunn mat, og boken din passet jo helt perfekt. 😀

  Ha en god kveld videre, Caroline!

 13. Caroline, you look stunning with the dress, fits you! I love with the high bun hairstyle, thanks for the tutorial:) Kisses! xo

  1. Fotballfrue

   Thank you so much, sweetie!

   Hugs 🙂

 14. Jeg får alltid problemer når jeg skal surre håret rundt bunshaperen og feste det. Hårlusene glir bare ut og blir ødelagt.. Hvordan fester du de?? 🙂

 15. Hanna :-)

  Du kler den «bunshape»-frisyren så sinnsyyykt godt!!! Ser skikkelig nydelig og fint ut :-)<33

 16. Veldig fine og enkle frisyrer, bruker de masse selv!
  Den kjolen var heelt fantastisk <3

 17. Så enkelt og lekkert! Jeg ble så forelsket i den nyyydelige Sherri Hill kjolen din, at jeg måtte lage et innlegg om de kjolene på bloggen min 🙂

  Ha en fin dag flinke, nydelige deg <3

 18. Hei Caroline 🙂 Du har teip extension, har du ikke? Jeg har det men jeg synes det synes litt når jeg har håret i hestehale :/ De underste føler jeg stikker litt frem. Har du noen tips for at de ikke skal bli så synelige? Det kan hende det er bare jeg som føler på det!

  1. Fotballfrue

   Bruk et speil for å se bak når du ordner deg, så ser du i hvert fall hvordan det blir 🙂 Jeg kan føle de stikker litt ut når det er lenge siden forrige gang jeg heiset det.

   – C

 19. Sarah Yousef

  Du er vakker i kjolen……takk for de fine tipsene…..selv bruker jeg arganoil og elsker den.

 20. Herlig innlegg! Og, nydelig kjole 😀

 21. Så fine og enkle! 🙂

 22. Man kan også først feste håret i hestehale, deretter starte med bunshaperen ytterst på hestehalen, og rulle den innover mot hodebunnen. Da slipper man å feste det resterende håret rundt frisyren- det er allerede gjemt inne i bunshaperen ettersom håret rulles med bunshaperen innover mot hodebunnen. 🙂

  1. Det pleier jeg å gjøre! Spesielt hvis du har langt og ikke så tykt hår blir ofte ballen veldig liten (selv om man har stor bun) og det er mye hår igjen å surre rundt slik at ballen blir stående langt ut fra hodet. Da er det veldig mye finere å begynne ytterst og rulle seg innover:)) det er litt vanskeligere, men øvelse gjør mester!

 23. Skikkelig bra innlegg, Caroline!! 🙂 Likte det utrolig godt.
  Jeg fikk akkurat en sånn hairbun i posten fra h&m her om dagen! Tenkte istad at jeg måtte søke opp på bloggen hvordan man fikser håret, meen såå kom dette innlegget 😀 Og du er SMASHING i kjolen, fineste!

 24. Dress is perfect, like you 🙂

  Greetings from Serbia 🙂

 25. For en fantastisk flott kjole, den passet deg kjempefint! Kan du skrive et innlegg om eller iallefall skrive når du er med på Fire stjerners middag? 🙂 Den uka MÅ jeg følge med, gleder meg allerede! 🙂

  1. Fotballfrue

   Det skal jeg gjøre 🙂

   Klem!

 26. Nydelig og elsket tipsene! Du har så fint hår.. 🙂
  Jeg lurte på noe. Hvem liker du best av jentene i Pretty little liars? Hvem synes du har finest stil? Kan du lage et innlegg «dress like Hannah» eller noe lignende hvor du finner antrekk inspirert av de forskjellige jentene? Elsker stilen til de jentene!

 27. Guud for en kjole! Me want <3

 28. Fantastisk kjole, du ser ut som en litem struts eller påfugl 🙂

  1. Fotballfrue

   Hahaha 😀

 29. Christine

  Hvor er kjolen fra?
  Du er helt nydelig! Bra innlegg!

  1. Fotballfrue

   Sherri Hill 🙂

   Klem!

 30. Amalie14

  Kjekt med inspirasjon for håret, blir alt for ofte slett hår på meg..:) Og disse var jo superenkel å få til:-)
  Må også nevne at kjolen satt utrolig flott på deg, utrolig fin, både du og kjolen!<3

 31. Dette var et veldig bra innlegg! Fine frisyrer,bilder og fin dame ^^
  Jeg skrev et innlegg på bloggen min og anbefalte innlegget ditt;)
  Håper det var greit 😉 du ser det på Ilovehair.blogg.no !

  Velkommen for mer inspirasjon til frisyrer på bloggen min 😉

 32. Kjempe bra innlegg 🙂 Gjerne flere slike 😀
  Og kjolen var skikkelig flott på deg 🙂 Ha en flott kveld 🙂

 33. Du er så fin Caroline, og for en nydelig kjole!
  Hadde gjort mye for de bena dine, eller hele kroppen generelt!:)

  1. Fotballfrue

   :O Tuusen takk 😀

   Klem!

 34. Michelle

  Takk for tipsene! Og gud så nydelig bilde av deg! Den nye kjolen var virkelig lekker!!! <3

 35. «bruk hårlus for å feste»..? :p

  1. Fotballfrue

   Det er et annet ord for disse små hårspennene 🙂 https://ndla.no/nb/node/84083

  2. huff, ja hårlus.. ordet alene gir meg spunk.. minner meg bare om barneskola, høsten og det årlige varslet om at noen i klassen har fått leieboere i toppetasjen

 36. Hei, likte egentlig ikke kjole når du viste den frem i forrige innlegg men den var mye penere på. Syns den ble ganske stilig egentlig. Utrolig kult at du pynter deg så mye. Syns vi nordmenn gjør det alt for skjelett. Lurte på en ting. Du skrev et innlegg hvor du hadde på deg mye grønt. Det ble veldig fint men jeg lurer på hvor mye kan du egentlig ha av en farge før det blir for mye? Er det en «regel» på det eller må du se det ann? Noen tips?

  Klem:)

  1. Fotballfrue

   Det tror jeg blir opp til deg og hva du liker, føler deg vel med og synes ser fint ut 🙂 Jeg følger i hvert fall ingen regler 🙂

   Klem!

 37. Så flott du er og kjolen satt som skapt for bare deg! 🙂
  Hvor er du her hen? Tenkte på siden du fikk kjolen igår og har den på idag.

  1. Fotballfrue

   Vi er i Oslo 🙂 Jeg har vært her siden mandag, men Lars-Kristian kom i går og hadde den med.

   – C

 38. Heeelt nydelig Caroline! Både kjolen og du! Syns du skal gå for denne på premieren jeg.. så får heller alle de andre føle seg mindre freshe 🙂

  1. Fotballfrue

   Tuuusen takk, søte 😀 Premierefesten var i går 🙂

   Klem!

   1. Melissa

    Hahaha… ups, der ser du hvor godt jeg følger med!! 🙂 Nå er det bingen på denne jenta her.. Sov godt!

 39. Hei Caroline! I kveld lagde jeg laks med chevré og eplesalat til meg og kjæresten, og jeg må si at det var ordentlig godt 🙂 Håper du fortsetter å legge ut nye oppskrifter hver onsdag! Men kjæresten min var ikke like begeistret for eplesalaten som jeg var, har du noe forslag til annet tilbehør? Jeg tenker at det må være noe søtt og friskt for å jevne ut den fete og kraftige smaken fra fisken og osten.. ha en fin kveld 🙂

  1. Fotballfrue

   Liker han melon eller mango? Det kan gi en god salat 🙂 Litt avokado og mango sammen med bladspinat for eks. 😀

   Klem!

   1. Aaah smart! Han er veldig glad i begge deler, da prøver jeg det neste gang 🙂 Dette var en super oppskrift for meg som ikke liker laks alene, men eeelsker chevré 🙂

 40. Wow! du er så utrolig vakker! du er ett stort forbilde, elsker bloggen din!
  Elsket frisyrene, kan du lage ett innlegg med frisyrer til løst hår og? <3

 41. Herregud du er så fin, og bare bildene i seg selv er lekre jo! Du er så flink:-)!

  Elle

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, Elle <3

 42. Nydelig kjole! 🙂
  Ja til flere frisyre tips 😀

 43. Hei Caroline! Så deg nettopp på godkveldnorge på film. Hadde ikke forestilt meg Lars-Kristian sin stemme slik, eller dialekten. Det er litt rart å si, men når jeg leser får dere deres egen stemme i hodet mitt. Så jeg blir like sjokket hver gang du snakker! Haha:P

 44. E.N.D.E.L.I.G, fikk jeg en skikkelig beskrivelse på hvordan man lager en bunshaper! Og forresten, kjolen din var n.y.d.e.l.i.g!

 45. Caroline du burde ta en titt på denne siden https://shop.libertyblue.co.uk/collections/rings

  Jeg tror du virkelig hadde likt disse ringene, elegante med romantisk vintage preg:)

  1. Fotballfrue

   De var veldig skjønne 🙂

 46. Margrethe

  Hei C! Takk for fine hårtips. Et spørsmål: bruker du en litt annen teknikk på bunshaperen i dette innlegget https://fotballfrue.no/2011/07/14/make-your-own-bunshaper/ vs i dagens? Kunne du i så fall vist hvordan du gjør det i det «gamle» innlegget? Føler meg som en pirker her, men er bare fordi jeg sliter litt med å få det fint selv slik at jeg må ha det inn med teskjeer! Akkurat som om toppen blir litt annerledes, med en annen «snei» over i det gamle innlegget enn dagens.. Men begge er veldig fine altså 🙂

  Ellers, takk for fine kostholdstips og inspirerende blogg! Du er #1 🙂

  M

  1. Fotballfrue

   Ja, nå har jeg en mye enklere teknikk, går mye kjappere 🙂 Jeg må nesten vise den gamle teknikken på video om jeg skal forklare bedre enn de gamle bildene :/ Skal se hva jeg får til!

   Takk for fine ord, snille deg <3

   1. Margrethe

    JippiJA til video 🙂 Elsker donut´n!
    God helg!

    Klem til fine deg <3

 47. Åh, takk for flotte tips 😀
  Og det roper foressten «STUNNING» all over you i den nye kjolen! 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, snille du <3

 48. FOR et bra innlegg, tusen takk! 🙂 Men si meg, hva har du brukt for å få de krøllene? Mine blir alltid så korketrekker-aktig..
  Klem!

  1. Fotballfrue

   Her har jeg brukt cera wand 😀

   Klemmer 🙂

 49. Ett tips for er å starte med bunshapere på tuppen av håret og rulle den innover mot hode, da slipper man ekstra hår som man må snurre rundt 🙂

 50. Herregud Caroline. Jeg gir meg ende over. Du er helt fortryllende overjordisk vakker i denne kjolen!! Ah, eyecandy<3 Brukte du denne på premierefesten likevel?:) Samme med den gullkjolen du hadde til nyttårs, jeg ELSKET den!!!! Skulle gjerne hatt noe fra Sherri Hill selv merker jeg, det får bli når jeg får bedre råd…en gang…der fremme… Hehe. *Drømmesegbort*

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, så snill du er 😀 Sherri Hill har jo nesten bare fine kjoler, får aldri nok! Det er jo nesten så det ikke er bra. . Nei, jeg brukte ikke den. Jeg brukte en sort en, du kan se et intervju her: https://www.tv2.no/underholdning/gkn/fotballfrue-med-lavkarbo-og-trening-i-4stjerners-middag-3971598.html

   Klem!

 51. KVALITETS INNLEGG KALLER JEG DETTE 🙂 SUUUUUUUUUUUUPERT 🙂

  Å NÅR JEG IKKE TRODDE DET/DU KUNNE BLI BEDRE 🙂

  <3 Klem fra Ålesund 🙂

  1. Fotballfrue

   Hurra, glad du liker det ettersom jeg la ned mye jobb 😀

   1. Jezebel

    Kjempebra inlegg, og du ser jo helt stunning ut :O Som en Pink Swan eller noe 🙂 Jeg er helt håpløs på hår, får aldri til noe som helst, men skal virkelig prøve! Takk for inspo!

   2. Fotballfrue

    Haha, du er søt 😀 Tusen takk!

    Klemmer 🙂

 52. Nydelige deg <3
  Har alltid lurt sånn på hvordan man lager en ordentlig oppsatt frisyre sånn som dette. Tusen takk for tips! 😀

 53. Åååh, det første bilde kan du bare e-maile til victoria secrets-modellene, lover de blir grønne av misunnelse! Og tusen takk for dette innlegget, har alltid lurt på hvordan man egentlig gjør det med en sånn bun-shaper.. haha! Kvalitetsinnlegg, virkelig! 😀

  1. Fotballfrue

   Haha, søte deg :p Utrolig hyggelig at du likte innlegget 😀

   Klem!

 54. Veldig fint! Skulle ønske jeg også kunne lage den toppen, men håret mitt er ALTFOR tykt til det:(

 55. En såndär donits måste man ju då absolut skaffa!! hih,,

 56. Supert innlegg Caroline 🙂
  Så enkel & grei forklaring + step by step bilder, det må du gjerne gjøre mer av 😉

  Nydelig kjole også!

  Ha en fin dag 😀

  1. Fotballfrue

   Utrolig hyggelig at du likte det! Klart dere skal få mer 🙂

   Klem!

 57. For en nyyyydelig kjole!!! Perfekt! Kunne du sendt meg linken til kjolen:) ? Har så lyst på den!

 58. Haha, du sko visst kor mye eg har stressa når eg ska laga sån dounut!!! me 100 vis av fliseklemmer! Takk for det tipset med strikken SÅ mye lettere! haha Du e flinke! 😀 Ha en suuuper dag du er best <3

 59. Så nydelig kjole og så flott du var i den. Kjempefinr hårtips. Skulle bare ønske jeg hadde langt nok hår til å bruke tipsene dine. Jeg har spart i flere år, men graviditeter og amming har motarbeidet meg.

 60. Hei!
  Ville bare legge igjen et tips om at denne bloggen https://tinealice.blogg.no/, kopierte ditt innlegg og la det ut som sitt eget på bloggen, jeg kjente igjen både bildene og teksten og konfronterte henne, og da benektet hun det og sa det var hennes eget.. Ville bare si ifra. Dine innlegg og bilder har stor kvalitet over seg, og noe man kjenner igjen om folk driver og kopierer dine ting og skal ta kreditt for å ha laget noe bra, det gjorde meg forbannet i hvertfall! Etter flere kommenarer og beskyldninger slettet hun der,,

 61. Ida Sundsby

  Hvor er kjolen fra? Den var sykt fin!<3

 62. Du er så fin du! tusen takk for tips – kjempefint! Lurte på hvor kjolen din var fra siden den var helt nydelig 😀

 63. Madelaine

  Det vêr en kjempe fin kjole!! Hvor ligger butikken??
  Og, hvilken butikk er det?? Håper på svar!!
  Klem en som ELSKER den kjolen!!

 64. Hei, hvor kjøpte du de fine øredobber? Er forelsket i dem. Er de sølv med perler?

 65. Hei. Utrolig nydelig 🙂
  Vet innlegget er gammelt og du sikkert ikke svarer, men hvor kjøpte du denne kjolen fra Sherri Hill? Har utroolig lyst på den og leitet lenge etter den, men finner den bare på litt ‘skumle’ sider..

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *