Change of plans

God kveld ♥

Håper dere har hatt en fin dag 🙂 Her har det gått i ett med møter og gjøremål, veldig kjekt å få slike ting unna nå som jeg skal være her i Oslo så lenge. I dag var Lars-Kristian med meg rundt omkring, han har nemlig ikke reist til La Manga likevel for første gang noensinne, så han blir her med meg frem til fredag. Grunnen er selvfølgelig at han er skadet fortsatt, utrolig leit og kjedelig, men han kan vel ikke gjøre annet enn å reise rundt til leger, bli undersøkt og håpe på det beste. Vi har uansett hatt en veldig fin dag her, og i morgen skal vi på kostholdsseminaret til LHL, det blir spennenede!

Kom nettopp hjem fra deilig middag på San Leandro også, altfor lenge siden sist ♥

I går var vi jo på premierefesten for 4-stjerners middag! Det var utrolig hyggelig og jeg fikk så mange nye bekjentskaper, i tillegg til å treffe flere av menneskene fra innspillingen igjen. Så mange gode ♥ Rett og slett en kjempekveld som hodet lider litt for i dag, ehe. . Og så traff jeg Ole Martin! Det var stort, han er jo så flink 🙂 Ligger noen bilder ute på instagram, tenkte legge dem ut her etter hvert også.

Nå skal jeg sitte i denne godstolen frem til vi skal sove, må få unna litt diverse. I morgen har vi et møte 08.15, så vi skrives helt sikkert rundt da. Sov godt  ♥

69 kommentarer

 1. Du er så fin med briller! 😀 Hihi 🙂
  Intervjuet med deg på God Kveld Norge var fint, alltid like kjekt å høre stemmen din… 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, søte deg 🙂

 2. Benedikte

  Hei!
  Vil først si at jeg synes du har en kjempefin og inspirerende blogg som det er gøy å følge! Jeg jobber med dansefag og har mye erfaring med skader og kropp. Har ikke fulgt med så mye på hvilke skader din kjære har, men vil absolutt anbefale å gå til Tina Hessel i Oslo på Links -klinikken som ligger på Tullinløkka. Hun er ekstremt god til lese kropp og skader og jobber med alle typer mennesker. Anbefales!! Ha en fin kveld videre 🙂

  1. Fotballfrue

   Takk for tips, skal videreføre 🙂

   Klem!

 3. hehe, heter det ikke «change in plans?» 🙂

  1. Fotballfrue

   Nei, jeg tror ikke det.

   Jeg skulle jo i utgangspunktet reise hjem til Sarpsborg for å være der til den 05. februar, men ettersom Lars-Kristian ikke reiser likevel, er det en ganske stor endring i planene 😉

   ‘Change of plans’ means to change them completely and ‘change in plans’ means to have changes within the original plans.

   – C

   1. Caro har rett! Det heter change OF plans. Jeg bor nå i Storbritannia og har bodd store deler av mitt liv i USA og jeg har aldri, ALDRI hørt noen si «change in plans»…. Haha. Det høres bare veldig fornorsket ut, og dårlig engelsk ut! 😀

  2. Change IN plans er den direkte måten å oversette det fra norsk til engelsk, også feil i denne sammenheng. Det kan sammenlignes litt med For example (som forøvrig er ‘for instance’), en oversettelsesmåte som også ikke er helt korrekt. Det er kanskje bra ut, men både høres, og er feil! 😉 Med grunneleggende videregående engelskkunnskaper lærer man dette.

 4. Så bra du hadde ein fin kveld 🙂
  God natt vakre deg <3

 5. Hei Caroline! jeg bare lurte på om du kunne skrive et innlegg om utdannelsen din og hva du har jobbet med siden du ble ferdig utdannet? btw du er den beste bloggeren jeg vet om og du er utrolig inspirerende! hadde ikke hatt noe imot å leve ditt liv, haha 🙂

  1. Fotballfrue

   Takk, søte 🙂

   Ettersom jeg var utplassert hos klikk.no da jeg studerte, fikk jeg jobb hos side2.no da jeg var ferdig utdannet 🙂 Før dette jobbet jeg som en slags markedsansvarlig for Emil & Samuel, hadde ansvaret for det journalistiske på hjemmesidene deres. Så har jeg hatt egen spalte i bladet MASSIV og nå jobber jeg som journalist / blogger på heltid med denne bloggen 🙂 Sa opp jobben min hos Side2 da jeg bestemte meg for å satse på bloggen.

   – C

 6. Michelle

  uff, kjedelig for Lars.K håper de finner ut av det snart! 🙂 Utrolig brillefin du var! Hvilken briller der det?? Ha en fin kveld <3

  1. Fotballfrue

   Takk 😀 Det er ikke noe spesielt merke på brillene, har hatt de i evigheter 😉

   Klemmer 🙂

 7. Så kjedelig at han fortsatt er skadet! Tommy reiser til la manga i Mars, og jeg kan ikke akkurat si at jeg gleder meg altså. Den verste tiden på året, etter min mening :p

  Supersøt du var med de brillene 😀 Fina!

  1. Fotballfrue

   Takk, skjønne Silje <3 Å, skjønner du gruer deg, tiden de reiser er den verste perioden jeg vet om! Men på en måte synes jeg det helt merkelig at han ikke skal reise også :/

   Klemmer <3

 8. Det var synd å høre at Lars Kristian er skadet, god bedring til han! Siden du sa til fredag, drar han nedover da istedetfor? Det er jo kjempekjedelig å være skadet, men da får dere jo ekstra tid sammen – og tid til hyggelige middagsdater som i kveld :

  1. Fotballfrue

   Nei, vi reiser tilbake til Siljan på fredag 🙂 Han reiser ikke i det hele tatt 🙁

   Klem!

 9. Hei Caroline!
  Jeg har lest bloggen din siden du havnet på topplisten på blogg.no, men jeg er desverre svært dårlig til å kommentere. Skal prøve å bli mye flinkere 🙂 Jeg bare lurte på om du ville hjelpe meg med noe.

  Jeg har begynt å tenke seriøst på kosthold og trening nå i det siste. Har prøvd å satt opp ett treningsprogram ved hjelp av blant annet Fitnessbloggen, men der føler jeg de kun lager for de som vil bli veldig muskuløse og sterke. Dette er ikke mitt mål, mitt mål er å bli som DEG. Jeg synes du er utrolig fin, slank og tonet uten at det blir for mye muskler. Så jeg lurer på om du kunne laget et innlegg, skrevet en mail eller svart meg her på hvor jeg skal begynne og hva jeg burde trene i uka for å få en slik kropp som deg. Jeg er 19 år og veier knappe 49-50 kilo så er ikke ute etter noe vektnedgang, jeg vil kun få en stram, slank og tonet kropp (selvfølgelig muskuløs også – men med måte).

  Jeg leste blant annet at splitt trening ikke vil fungere (altså trene mage en dag, armer en annen dag, rumpe en annen dag) når man er nybegynner. Så du som er så erfaren innen trening, vil du vær så snill å hjelpe meg? Det hadde jeg satt utrolig stor pris på da det er din kropp som er min motivasjon 🙂

  Stor klem fra Malin

 10. Herrejesus, du er altså så fin. Du er den beste motiavasjonen i livet mitt ! 🙂 Ha en fin kveld søte deg

  1. Fotballfrue

   :O Så herlig du er! Tusen takk, søte!

 11. Fernanda

  I can’t speak Norwegian so I’ll just write in English (I think you speak it, right?): Caroline, I love your blog, you’re a star! 🙂 I’m from Brazil and I read it with the help of google translate because I love it, specially your fashion, lifestyle and workout tips, you’re such an inspiration! Although I’m Brazilian, I don’t know anything about soccer and I had never heard of your husband before, but you make an adorable couple! Anyway, from far away sending you my best wishes!

 12. Så bra du koste deg sweetie! ♥
  Aaaaw, så søte dere var i stolen! Du kledde de brillene! 🙂

  Nighty-night!

  *Klem*

 13. Så utrolig pen du er med briller! Du syns sikkert jeg er rar, men jeg skulle ønske jeg også måtte ha briller (lesebriller hvertfall), bare fordi det er så stilig 😀

  Håper Lars Kristian finner ut av det og kan være med laget sitt for fullt igjen snart! Han har jo vært skada lenge nå 🙁
  God bedring til han, så håper jeg du har hatt en fin dag ;))

  1. Fotballfrue

   Tusen takk søte deg, og tusen takk fra Lars-Kristian også 🙂

   Klemmer!

  2. Det er bare å gå innom en optiker å kjøpe briller uten styrke i glassene og du svært gjerne vil ha det. Behøver ikke ønske seg dårlig syn for å anskaffe seg briller 🙂

 14. Du er så utrolig flink og dyktig i alt du gjør, vakre Caroline! 🙂 Gleder meg utrolig mye til å se deg på 4 stjerners middag! 😀 Så fin du er med briller også forresten 🙂 Ha en fin kveld og sov godt <3

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, gode deg! Selv gruer jeg meg litt :p

   Klemmer 🙂

 15. Æsj så dumt med skader :/ God bedring til L-K.

 16. Jessica Hackney-Pearson

  Hi
  I’m Jessica and 22 years old, I live in Blackpool UK and I would just like to say I love your blog!
  Can I ask what brand are your glasses as I love them & will you be bringing out an english version of your book?
  Just I would love a copy of your book!
  x

 17. Vi ser skjelden noe til Robaldo for tiden?
  Driver du forskjellsbehandling av hundene,Caroline? 😉

  1. Fotballfrue

   Ronaldo har ikke samme type personlighet som Hugo, han trives best for seg selv og oppsøker oss når han føler for det. Hugo er helt annerledes og vi risikerer å tråkke på ham flere ganger om dagen fordi han er så avhengig av å være PÅ oss hele tiden. Jeg setter meg ned, så er Hugo der også, derfor er han ofte emd på bilder. Det nytter ikke å ta han bort bare fordi vi skal ta et bilde.

   Hugo og Ronaldo er to forskjellige individer med hver sin personlighet som må pleies deretter 🙂

   Håper virkelig ikke du mener det du skriver, det er ikke hyggelig at du antar noe slikt.

   – C

   1. Jeg skjønner deg utrolig godt der Caroline, jeg har to hunder som er akkurat på samme måte! En hundeelsker ville aldri funnet på å forskjellsbehandle, de er for fine på hver sin måte til å kunne gjøre det 🙂

   2. Det at Hugo er så avhengig av dere hele tiden er din feil, og det beror utelukkende på dårlig oppdragelse. En veloppdratt og selvstendig hund skal kunne bli liggende på sin plass selv om eieren går ut av rommet eller gjør noe annet. Det at du synes det er koselig og får tilfredstilt et behov du har betyr ikke at hunden har det bra. Han må lære seg å slappe av alene, men nå er det nok for sent.

    Det virker veldig som om Hugo er «din» og Ronaldo er mannen din sin.

   3. Fotballfrue

    Herlighet, hva er det du sier? Jeg kjenner da mine egne hunder, og det er ingen som er mer min enn noen andre sin. Du er tross alt ikke tilstede for å iaktta hva vi foretar oss med våre hunder. Hugo er oppdratt på best mulig måte, han er verdens snilleste hund, bjeffer aldri og vil bare ha kos og kjærlighet. Han er ingen gneldrebikkje, det har jeg sørget for i oppdragelsen hans. Det er lynne til Hugo som gjør at han er så kosete som han er, samt uendelig mye kjærlighet fra han kom til denne verden. I tillegg er chihuahua-rasen en hund som er svært avhengig av og knyttet til eierne sine. Han ligger på sin plass om vi ber ham om det, men dersom han vil hoppe opp i stolen når jeg setter meg, får han lov til det med mindre det er mat på bordet.

    Ronaldo er en svært selvstendig rase, og kommer til oss når han vil ha oppmerksomhet, dersom vi oppsøker han, flytter han seg som regel til et sted hvor han an være i fred. Han trives for seg selv, med mindre han og Hugo lekeslåss. Sånn er Ronaldo, han er en liten filosof, men trenger sin dose kjærlighet som han får når han vil og når det passer ham.

    Ikke kom her og fortell med hvordan jeg skal oppdra hundene mine, det burde du holde deg for god til.

    – C

   4. filippa

    Makan !!*risterpåhode*
    Vet du , jeg blir til stadighet forbauset her inne over hvor frekk folk kane være C!

    Vent til du får barn C ! Hvis du velger å fronte dette på bloggen så kommer det til å «hagle» inn kommentarer om alt fra det ene til det andre. Har lest noen blogger hvor blogginnhaver virk har fått så hattenhar passet… 🙁

    Dette er sikkert noe di har tenkt over… det vil bli diskusjon om alt hva du foretar deg (i enda større grad enn nå )
    ♥ HUSK at jeg har sagt -likevel håper jeg fu deler når den tid kommer ♥ 🙂

   5. Fotballfrue

    <3

 18. Har du prøvd tapasen på Rust? Etter min mening er den hundre ganger bedre enn SL, anbefaler deg hvertfall å sjekke:) Torsken med pistasj er helt vill!

 19. Elisabeth

  Hei Caroline :))
  Jeg lurte på om du kunne komme med tips til hva en bør gjøre for å oppnå drømmene sine, og hvordan man best mulig kan støtte noen som prøver på nettopp dette?
  Selv har jeg en samboer som prøver å oppnå drømmen om å leve av å være fotballtrener.

  Stor klem 🙂

  1. Les boka Drømmekraft av Ellen Vahr. Den er litt «rosa»
   og fremstår som om den passer best for kvinner, men også menn vil ha stor nytte av den.
   Ellen er en kunnskapsrik og erfaren dame, og boken er utrolig
   detaljert og godt gjennomarbeidet med konkrete tips. Anbefales på det varmeste 🙂

 20. Cecilie Hernandez

  Hei du:) hvor mange timer søvn har du til vanlig i gjennomsnitt egentlig?:) dere er jo oppe så tidlig hver morgen, så da lurer jeg på når lysene slukkes:) klem

  1. Fotballfrue

   Får mellom 5-7 timer med søvn i ukedagene, har litt lakenskrekk :/ Jobber med saken 🙂

   Klem!

 21. Blir nok kos å få ha mannen hjemme istedenfor 😉 Både for deg og hundene 🙂 Dere får ha en egen treningsuke hjemme da, vet du 😉

  1. Fotballfrue

   hehe, kanskje det! Boot camp 😉

   – C

 22. Kjedelig å høre at LK fortsatt er skadet! Krysser fingrene for at han blir klar til seriestart! 🙂 Du stråler virkelig om dagrn Caroline 🙂

  http://www.Getfit4fight.com – Crossfit, matoppskrifter, inspirasjon og Usa livet 🙂

 23. Hei, nyskjerrig som jeg er lurer jeg på hvordan det går med helsematen.no
  Ha en fin dag 🙂

  1. Fotballfrue

   Det vet jeg svært lite om selv, dessverre :/

   – C

 24. Godmorgon =) Jag skulle så gärna vilja se programmet. Men kan inte 🙁
  Lämnar en kram och önskar dig en strålande dag tjejen <3

 25. KUKKUUUUUU, säger lilla söta hunden 😀

 26. Å. jeg har forelsket meg i Hugo, den lille reven, han er bare så søt!

  1. Fotballfrue

   JA 😀 Jeg også <3 Og Ronaldo da, men han er ikke like kosete 🙂

   Klem!

 27. Karianne

  Hvor kan man få dett intervjuet ditt?

 28. Jeg skal til Oslo på kurs i fire dager i februar. Har du gode tips til restauranter å besøke? Hvor ligger San Leandro? Forslag til hva som er godt der feks?

  Veldig fin blogg du har! 😉 Følger med hver dag.

  Beate

  1. Fotballfrue

   Südøst Asian Crossover (bestill bord) San Lenadro Majorstuen og Delicatessen på Grünerløkka, Alex Sushi, Noodee. . 🙂 Nå kommer jeg ikke på mer i farten 😉

   Klem!

   1. Ligger ikke San Leandro på løkka??

   2. Fotballfrue

    Det ligger en i Vika, en på løkka og en på Majorstua. Vi trives best på den som ligger på Majorstua.

    – C

   3. Takk for tipset, 😉 Jeg skal sjekke de ut.

   4. Snakket med ei venninne som bor i Oslo og som jeg skal ut å spise med den ene kvelden, og vi blei enig om å går for Delicatessen. Gleder meg! Har du forslag til gode retter å bestille der? Jeg liker stort sett det meste. Hørte en ikke kunne bestille bord, så vi får komme oss avgårde før vi er alt for sultne.

    Ha en riktig fin dag og gratulerer med overstått bursdag! 😉

    Beate

 29. Hva heter du på Instagram?

 30. Hei 🙂
  Vi vurderer å skaffe oss hund, typisk familiehund som må tåle barn. Ønsker ikke så veldig stor hund…

  Hvilken av de to dere har ville du ha anbefalt? Tenker også på dachs eller cavalier king c.
  Hva tenker du? hvordan er de dere har i lynne etc?

  1. Fotballfrue

   Vi har to svært forskjellige hunder, så det kommer an på hva du er på jakt etter. Du kan lese litt om de her: https://fotballfrue.no/2012/09/20/lesersporsmal-our-babies/ 🙂

   – C

 31. Så spennende at du skal på kostholdsseminaret! Kanskje du kan skrive en oppsummering om det viktigste de snakket om? Jeg skulle så gjerne vært der, men bor i utlandet så hadde ikke mulighet til å komme.. 🙂

 32. It looks like a very nice and cosy time:) You look adorable in the last pic and your puppy too sweet! Kisses! xo

 33. så du er med på 4stjernesmiddag? Vet du hvilken uke du er med i ?:D vil gjerne få det med meg skjønner du!:) <3 forresten nydelig biskovov<3

  1. Fotballfrue

   Regner med det kommer 11.mars 🙂

   Klem!

 34. Amalie14

  Synd at han fremdeles er skadet, stakkars!
  Maten så utrolig deilig ut, nam nam:)
  Så søt Hugo er, alltid med på alt<3

 35. Hei, Fint intervju. Jjeg bare lurer på hvordan dere skal gjøre det når barnet (barna) begynner i barnehagen? Der blir det jo servert mye karbo, brødskiver, pasta, pannekaker, grøt osv. Synes dere det er greit at barna spiser som de andre der? 🙂

 36. Hei! Lurer egentli bare på hvilken etasje du bruker på Royal Christiania?:) var der torsdag-søndag , og synest jeg så snurten av deg i gangen vesiden av det romme jeg hadde!:) bodde på 1412. Så også bilder av den lilla stolen, og synst å huske vi hadde rom i 14 etasje sist også, fornjeg husker så godt den stolen:)

  1. Fotballfrue

   Det varierer, denne gangen var det 12. etasje 🙂

   – C

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *