That dress

Denne kjolen er kanskje noe av det vakreste jeg har sett, og dersom jeg skulle giftet meg på nytt (ja, med samme mann) er det nesten så jeg ville valgt en som er prikk lik, bare hvit og lang. Den er enda nydeligere i virkeligheten, virkelig bare helt. . wow. . Så kjolen kom altså frem og omtrent samtidig fant jeg endelig bilder fra premierefesten i fjor, og da mennesker i jeans og lange gensere møtte meg, ble jeg så skuffet. Hvorfor kan ikke nordmenn bare slå ut håret og pynte seg litt mer? Det er jo så gøy!

Jeg landet altså på at denne kjolen er altfor mye, og det betyr at jeg får spare den til nærmeste festlige anledning, kanskje bursdagen min? Med mindre det plutselig dukker opp et ball 🙂 Så jeg endte opp med den lille sorte i stedet, den er i hvert fall safe. Jeg viser uansett kjolen med stor K mye bedre i morgen, jeg har til og med ordnet med rabatter til dere hos onlineformals! Dette er forresten en av kjolene Kendall Jenner står modell for, hun er så søt 🙂  

Mobilen er med, så kanskje vi instagrammes, facebookes eller blogges i løpet av kvelden 🙂

Håper dere har det fint ♥ 

87 kommentarer

 1. Henriette

  nydelig! sååå fin!

 2. yaya nova

  den kjolen var til å dø for!!!!

 3. Linn Kristine

  Det er helt klart den nydeligste kjolen jeg har sett noen gang!

 4. Woooah! For en kjole! Men den ligner jo littegrann på den ene du har på deg i dette innlegget: https://fotballfrue.no/2011/01/01/antrekk-nyttarsaften-2010-2011/

  Helt enig med deg i at nordmenn kan pynte seg mer ja! Det er jo, som du sier, SÅ GØY! Elsker å stå på badet med musikk og sminke og gjøre meg klar, for så å ta på finkjolen! Blitt smittet av deg, hihi:D
  Men du trenger uansett ikke en kjole med fjær og diamanter for å se fin ut;)

 5. Serpil@blog30something

  Hej Caroline,

  Det er fantastisk at følge din blog! Jeg synes, det er dejligt, at du er så glamourøs og en kvinde med stort K – og du står ved den, du er 🙂 Danskerne kan bestemt også være mere ambitiøse i deres tøjstil og påklædning når der er en lille anledning til det.
  Jeg var for nogle år siden til et Awards show, hvor jeg i sidste øjeblik måtte skifte til noget mere casual, da jeg så hvad de andre deltagere kom i. Jeg tror bestemt mit førstevalg havde været fint i mange andre lande, men jeg følte mig alligevel lidt ‘over dressed’ i forhold til de andre deltagere. Efter min mening var de nok lidt for ‘under dressed’ men de var til gengæld i flertal 🙂

  Super flot kjole!

 6. Kjolen var skikkeleg gøy! Veldig austeuropeisk kunstlaupschwung over den!

 7. Ann-Harriet

  Har tenkt på å kjøpe kjole fra onlineformals til gardeballet jeg skal på. Er det toll ved bestillingene? Og om det ikke skulle passe, kan man lett sende det tilbake? Og en siste ting, hvilken størrelse bestiller du i Sherri Hill-kjolene?

  1. Fotballfrue

   Ja, det er toll. Jeg bestiller strl. 0 eller 00 avhengig av om de lages i 00 eller ikke. Dette med å sende tilbake skal ikke være noe problem, men jeg har ingen erfaring med det :/

   – C

 8. Marita Ø

  Åh! *Speechless*! Herlighet, perfekt i mine øyner 😀 Så utrolig lekker! Du kommer til å stråååle i den, gleder meg virkelig til å se den på 🙂 Åh, vil bestille den meg selv med en gang… Ha en strålende kveld! 🙂

 9. sååå nydelig! vil ha,vil ha,vil ha 😀

 10. Magnhild

  Hvilken premierefest skal du på? Kan ikke huske å ha lest det noen plass.. 🙂

  1. Fotballfrue

   4-stjerners middag 🙂

 11. Den kjolen var virkelig helt UTROLIG nydelig! Alle jenters prinsessekjoledrøm <3 Tipper at du hadde eid alle om du likevel hadde gått for den, du rocker jo et hvert klesplagg på denne jord.

 12. Wow, den var fantastisk fin!! Men, den likner egentlig endel på en du hadde på deg en annen gang, var det en nyttårsaften tro?

  1. Fotballfrue

   Tror jeg vet hvilken du tenker på, men den kan ikke sammenlignes 😉

 13. Åh, kjære vene! Det der er den vakreste kjolen jeg noen gang har sett (sett bort ifra brudekjolen din). Den tok virkelig pusten fra meg… Helt enig- HVORFOR må nordmenn være så A4? Det er jo så gøy å pynte seg! Jeg krysser fingrene for at du får brukt den i nærmeste fremtid, for den er for fin til å bare henge i skapet. Det er ikke vanskelig å avgjøre på forhånd at du vil se ut som en prinsesse i denne kreasjonen! <3 Dersom du hadde vært på et ball der det var kåringer, så ville du lett blitt ballets dronning <3

  Jeg ønsker deg en fin kveld videre og kos deg! Selv om du ikke bruker denne kjolen, så er jeg 100% sikker på at den klassiske sorte kjolen er et supert alternativ. Du er en av de nydeligste jeg vet om <3 Stor klem fra Martine

  1. Fotballfrue

   Fine deg <3 Du er alltid så snill og god! Og du er en av de nydeligste jeg vet om, uten tvil! Håper du har det fint <3

   Mange, mange klemmer 🙂

 14. Åh wow, den var fantastisk fin 😀 Synd du ikke fikk brukt den i kveld..

 15. Wow! Nydelig kjole 😀
  Gleda meg til å sjå deg i den! Du er ein person som virkelig passer slike kjoler 🙂

 16. Så utrolig fin! Vedder på at du ser nydelig ut i den!:-)

 17. Tja, om folk trives i jeans og gensere må de da få lov til å gå i det? Smaken er som baken, og det er ikke bare din stil som er rett 🙂

  1. Fotballfrue

   Jeg har ikke sagt noe om det du nevner 🙂

   1. Ikke? Du fant jo bilder fra fjorårets premierefest og ble skuffet da jeans og gensere møtte deg? 😛 Om folk syns jeans er fint nok til en sånn anledning må de få gå med det 🙂 Det er opp til enhver å kle seg. Mulig jeg har feiltolket ditt innlegg fullstendig?

   2. Fotballfrue

    Ja, jeg tror nok du har feiltolket 🙂 Dette var ingen diktering på hvordan folk skal gå kledd, sier bare jeg skulle ønske folk var litt mer pyntet enn med jeans på premierefest. Sier ikke at det er feil.

    – C

  2. men det er absolutt ikke helt feil at norske folk er ALT for dårlig til å pynte seg.. det er jo gøy å pynte seg (jeg vet at akkurat det er subjektivt) men.. nå er vi av det kjønnet som kan gå i kjoler, glitter, hæler, med sminke, kan sette opp håret på alle mulige vis.. kvinnfolk har muligheten til d, men vi er ikke flink til å bruke den!

 18. Utrolig vakker kjole! En salig blanding av ballett og Vegas kanskje?
  Jeg perler kunstløpkjoler til min datters konkurranser og denne hadde vært perfekt til en av hennes Senior klubbvenninner i EM 🙂

  1. Fotballfrue

   Ja, absolutt 🙂 Den er enda finere i virkeligheten *sukk*

 19. Har du no forslag til hvor man kan kjøpe ballkjole, sånn stor til 10-klasse ballet? (Prinsessekjole)

  1. Fotballfrue

   JA 😀 Onlineformals.com 🙂 Kommer et innlegg senere denne uken, hvor jeg et tilbud med dere 😀

   Klem!

   1. Takk!!

 20. Den var helt nydelig!!!

 21. Linda-Louise

  Nydelig! Jeg stemmer for at vi alle, her og nå, blir enige om å pynte oss mer.. og oftere! » Cheeeers» !

 22. Kristine

  Åå, Gud, den var virkelig nydelig!! Perfeksjon:)

 23. Looks stunning! Hope you have a fab night! xx

 24. Nyyydeli kjole! Perfekt bursdagskjole, vi har forresten bursdag samme dag 😀

 25. Wow! Nydelig kjole!
  Elsker også den lange du hadde på nyttår!
  Såå fine begge to!! <3

 26. Woow! It’s gorgeous!

 27. Utrolig fin kjole! skulle gjerne hatt den i mitt skap 🙂
  Men siden kjolen koster flere 100 dollar, blir det ikke veldig mye toll da?

  1. Fotballfrue

   Jo, det blir det 😉

 28. Det var VIRKELIG #thatdress. Nydelig!

 29. For en nydelig kjole! Kanskje litt for kort for meg, men med din kropp går det nok srålende 😉

 30. Hei!
  Jeg bare lurte på om du har vært/er politisk engasjert? Eller på hvilken siden du følger du er? Håper du svarer.

  1. Fotballfrue

   Ja, det er jeg og det har jeg vært siden ungdomsskolen 🙂 Ønsker ikke dele mine politiske meninger på bloggen, da denne kun er ment å dekke det den gjør 🙂

   – C

 31. DEN kjolen! For en drøm 🙂 Kunne ikke vært mer enig om at folk kan pynte seg mer, går selv i kjole ved hver anledning jeg kan 😀 Min neste kjole måå bli en fra sherri hill, bare synd de er såpass dyre. Men er vel verdt det 😉 Ha en fin kveld vakre!

 32. Ååååååå, den var fin 😀

 33. Ååå HERREGUD så fiiiiin! Forelsket! Så dumt at du ikke får brukt den helt enda da, men verdt å spare på 🙂

 34. Amazing dress!!!!!!!

 35. En riktigt Princess goes Ballerina 😀 <3 Fin!

 36. Godmorgon <3 Vilken underbart söt klänning. Vilket toppen inlägg din man skrivit längre ner om kosten. Me like!
  Hoppas du får en toppen dag! Kram fina

 37. Caroline, it’s really perfect! ♥
  You inspired me, and i wearing dresses very often now) Thanks! Have a good day)

 38. årh hvor var den sikkelig fin og rosa 😀

  skjønner hvad du mener. sådan er det også i danmark

 39. Woooow, den var virkelig helt nydelig!!

 40. God morgen, Caroline! Stikker bare innom for å ønske deg en herlig dag her i iskalde Oslo. Håper gårsdagen ble bra 🙂

  1. Fotballfrue

   Gode Kamilla <3 Tusen takk, håper dagen din blir fin også 🙂

   Klemmer 🙂

 41. Så nydelig kjole. Enig med deg! Skulle ønske man kunne pynte seg sånn skikkelig her på berget litt oftere. Fin dag:-)

 42. Just wow <3

 43. «Der er nemlig kjolen jeg skal bruke på premierefesten, og dersom den ikke kommer har jeg ingenting å ha på meg, tok ikke med meg noe i backup. Shit.» ehmmm, hadde du backup? Eller måtte du ut å kjøpe den lille sorte? :p

  1. Fotballfrue

   Lars-Kristian hadde med 😀

   – C

   1. Amalie

    Herlig kjæreste som kan komme med sånt da:) Hvertfall du som har så my klær å lete igjennom, hehe. Den nye kjolen var jo bare helt nydelig da 😀

   2. Fotballfrue

    Hehe, husket nøyaktig hvor den hang, kunne ikke gå galt 😉

    Klem!

 44. argh, jeg vet, jeg HATER når nordmenn skal «pynte» seg. Mang en gang jeg har fått invitasjon til «galla» eller «black tie» også kommer sykt pynta opp, også bare… nei… folk i jeans. so i know what you sayin’!

 45. Hei! Har merket at du spiser veeldig mye lavkarbo, at når du baker, erstatter du en del ingridienser og gjør sånn at feks pepperkakene blir lavkarbo. Så kom jeg over denne artikkelen i dag; https://pluss.vg.no/2013/01/23/1096/1096_20326419#xtor=CS1-2-20326419%5BEkspert%3A+Lavkarbo+kan+gi+hjerteinfarkt%5D

  Tenkte du kanskje ville lese den! 🙂

  1. Det der tror jeg nok ikke så mye på, og det er heller ikke holdpeunkter for å hevde dette 🙂 Problemet til Retterstøl er at han ikke evner å se nyanser.

   1. Få deg noen nye argumenter snart. Alltid bruker du «det er ingen holdepunkter for blablabla» hvis det er noe du er uenig i, og at de som skriver slike artikler ikke evner til å se nyanser. Hva med deg selv? Vet ikke om jeg synes du har så nyanserte briller alltid heller. Kan du ikke heller komme med gode argumenter, i stedet for å komme med slike standard-kommentarer? Er ikke så mye hold i de heller, synes jeg. Jeg tror nemlig du er ganske god på det! 🙂

   2. Hvorfor skal kun jeg skaffe meg nye argumenter? De som kommer med disse påstandene har hatt de samme argumentene i 50 år. Hvorfor stiller ikke du de samme kravene til de? Om argumentet er relevant og godt, er det jo like gjeldene selv om du bruker det flere ganger.

    Retterstøl har stått på repeat i to år, skjønner ikke at han tør å åpne munnen atter en gang uten ett eneste nytt argument.

    Problemet med Retterstøl er at han ikke vet hva lavkarbo er. Han tror det handler om bacon og egg 24/7, og nulltoleranse for karbohydrater.

    https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/22208554

    Studier på mettet fett samsvarer ikke med dagens kostanbefalinger

    https://www.lakartidningen.se/engine.php?articleId=8291

    Er vi feilinnformert?

    https://jama.jamanetwork.com/article.aspx?articleid=202339

    Nesten 50.000 kvinner ble fulgt gjennom 8 år. Nesten halvparten ble randomisert til lavfettkosthold og skulle spise mer frukt og grønt. Resultatet ble ingen reduksjon i risiko for hjerte-/karsykdom. Det ble faktisk funnet forhøyet risiko for hjertesykdom i den statistisk signifikante lavfettgruppen. Det var heller ikke påvist lavere risiko for kreft. Lavfettgruppen hadde heller ikke gått ned i vekt, sammenliknet med de som spiste «vanlig» kost. Dette til tross for at lavfettgruppen mosjonerte mer.

    https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed?term=Meta-analysis%20of%20prospective%20cohort%20studies%20evaluating%20the%20association%20of%20saturated%20fat%20with%20cardiovascular%20disease

    21 forskjellige studier, med en oppfølgingstid som varierte fra 5 til 23 år. 347.747 personer var inkludert i analysen hvorav 11.006 fikk enten hjertesykdom eller slag. Inntaket av mettet fett var ikke assosiert med økt forekomst av hjerte- karsykdom. Korreksjon for alder, kjønn og kvalitet på den enkelte studie endret ikke på dette resultatet. Konklusjonen var at det ikke finnes bevis for at inntaket av mettet fett i kostholdet ga noen økt forekomst av hjerte- karsykdom.

 46. ser du sier at folk skal pynte seg mer. men det ekke alle som har rå til å kjøpe seg nye pumps og kjoler hver dag . hadde gjerne gjort det hvis lommeboka sa ja til det.

  1. Fotballfrue

   Trenger jo ikke noe nytt selv om du skal pynte deg?

   – C

 47. Heisann! Vet du når sendes sesongen av fire stjerners middag som du er med på? 🙂 og forresten, har jeg klart å gå glipp av offentliggjøringen av vinner på luke 24? Takk for svar! 😀

  Ha en fin dag!

 48. Caroline

  :O Nydelig!
  Jeg hadde faktisk en veldig lignende kjole, men for to år siden brant huset vårt ned, og da jeg skulle kjøpe en my, var den ute av salg :/ Sørger fortsatt over den den dag i dag. Fikk aldri brukt den engang. Men nå har du altså funnet en lignende kjole til meg 😀 hehe!

 49. Ingvild L

  Wow den var så fin! Så dumt du ikke fikk brukt den.

 50. å herre for en nydelig kjole! Helt enig med deg, nordmenn er redde for å pynte seg!

 51. Jeg synes den var nydelig, men kjæresten min syntes den lignet på en død muppet 😀

 52. DU har jo nesten dratt hverdagsglamour inn i Norge. Dra inn superglamour også da vel! Hadde vært awesome om du tok helt av! De andre er kjedelige, det er ikke du som er ekstra pyntete!! 😉 Stemmer for fancy kjole! 😀

 53. Den var nydelig! Håper du finner en anledning til å bruke den. Jeg syns nå det kunne vært kult om du hadde brukt den selv om de andre er lite pyntet. Håper du får en fin premierefest!

 54. how amazing! it is very fairytale like!:) Kisses! xo

 55. It is amazing dress!!!!It will suit you!!!!

 56. OMG, DRØMMEKJOLEN

 57. Amalie14

  Prinsessekjole!<3 Utrolig lekker! Synd at du ikke fikk brukt den da. Jeg er enig med deg, synes også folk kan pynte seg litt mer, mesteparten av årets dager bruker man vanlige klær.. Så hvorfor ikke benytte sjansen når man først har den..? Hmm, jeg skjønner deg der:-)

 58. Persille

  Enig, vi skulle hatt flere anledninger til å pynte oss 🙂 Og man skulle jo tro at en premierefest var det 🙂 Tror kanskje jeg hadde hatt på meg kjolen uansett jeg. Nordmenn vil blende inn…skulle bodd i Hollywood vett 😉
  Kendall Jenner er så spennende. Naturlig vakker!

 59. Ååå, så fin den va! Kordan e Sherri Hill kjola på størrelsen?;$

 60. the hungarian girl!

  CAROLINE!! jeg vil se den skjolen pó deg nó! 😀 Det er ikke caroline hvis du ikke tar pó deg den:D
  og hvis du gjőr det, vedder jeg pó at neste ór fölger de deg og de pynter seg mere:D komm igjen og star flodbölgen!!

 61. Julie Melby

  Wow, virkelig stunning!!!

 62. Skal snart på ball, og forelsket med helt i denne kjolen!! Kan du skrive mer om hvor den er fra, pris, hvor lang tid det til før den kom fra du bestilte den( om den var fra nettet) og lignende! Hadde satt veldig stor pris på det 🙂 må ha den, så absolutt! Helt nydelig

  1. Fotballfrue

   Har nettopp gjort det 🙂

   – C

 63. FOR en kjole! Stunning!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *