Min morgen

Hei og hopp! Er det noe liv? Se på den fine utsikten min! Jeg har fått et kjempefint rom på Royal Christiania, med balkong og det hele, så jeg kan ikke klage 🙂

Her ringte vekkeklokken på slaget fem og jeg spratt opp, ettersom jeg uansett sover forferdelig dårlig alene. Fikk gjort unna litt mailbesvarelse og diverse, mistet litt av arbeidstiden i går kveld fordi jeg heller prioriterte sosial omgang hos Charlotte og Philip, og det er jeg glad for! Savnet er stort for tiden, og dessuten har de kjøpt seg ny leilighet, så det ble et lite glass vin og sladder der ♥ 

1. Trøtt! 2. Fine bassenget på Royal Christiania 3. Yummy in my tummy før trening 4. Spagaten! 5. Frokost ♥ 6. Sidehev med vekt 

Ellers har jeg gjort unna både trening, frokost og etter trening-nøtter på morgenkvisten, det ble 5 raske kilometer pluss styrke, og nå er jeg veldig klar for dusjen. Vi høres kanskje på radio? Jeg er på P3 fra 11-13!

Have a great day 😉

 ♥ 

79 kommentarer

 1. Have a great day <3

 2. Oj vilken underbar utsikt <3 härligt!

  Hihiiiii titta på den här roliga bilden: https://prinsessavanessa.blogspot.fi/2013/01/camel-eats-child.html

 3. For en fantastisk utsikt og start på dagen! Jeg ble nesten sparket ut av sengen i dag, dødtrøtt, jeg må få lagt meg tidligere når jeg trener så mye for jeg merker faktisk at jeg trenger mer søvn. Samtidig gir treningen meg så mye energi at jeg ikke merker jeg er sliten før jeg legger meg og faller i «koma light»! Får skru over på P# jeg nå, da? Lykke til med sendingen, dette klarer du fint!

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, tiden gikk så fort og plutselig var jeg ferdig 🙂 Det var hyggelig 😀 Kjenner til den følelsen du beskriver 😉

   Klem!

   1. Du var kjempeflink! Jeg «led med deg» under intervjuet…. Offside- regelen sitter nå? ;)) HERLIG!

   2. Fotballfrue

    Hahaha, takk 😀 Ehe, den kommer seg 😉

 4. Deilig morgen, men kan tenke meg det var iiiiskaldt ute på balkongen!! Brr… Fortsatt god tirsdag 🙂

  1. Fotballfrue

   Hehe, det var ikke en varm fornøyelse, men måtte jo ta et bilde når utsikten var så fin 🙂

   Klem!

 5. Lyckliga Ingrid

  Ha en strålende dag, fine Caroline! Mine to arbeidsuker er over og jeg starter friperioden min med tre timer på fjellet med de to beste firbeinte.:)

  1. Fotballfrue

   Høres skjønt ut 😀

   Klem!

 6. FEM PÅ MORGENEN!? Herregud, jeg skjønner ikke hvordan du klarer det! Når legger du deg da? 🙂 Klokka 5 til morgenen i dag (i natt) så lå jeg dau i søvne, hadde ikke klart å stå opp for alt i verden. Hadde vekkeklokka mi på 8, og slumret helt til 9:20 før jeg klarte å våkne, og jeg er likevel stolt av at det fortsatt er morgen når jeg starter dagen :p haha. Gi meg litt tips a, need it, for jeg er et totalt b-menneske og kunne fint sovet til 12 i dag i hvert fall hvis jeg ikke hadde hatt vekkeklokka på… ! :O

  Ha en fin dag! =)

  1. Fotballfrue

   Jeg vet ikke hvordan jeg klarer det, jeg bare gjør det. Er som en maskin, men må jo sove litt ut nå og da 😉 I natt la jeg meg vel halv tolv :p

   Klem!

 7. Så vakkert bilde av hovedstaden 🙂 Ha en fin dag.

 8. Michelle

  ja, for en fin utsikt! Herlig!! Så flink du er å stå opp så tidlig, du var 1 time oppe før meg =P Jeg har hatt 1 time styrke + 1 time kondisjon, så det var deilig med påfyll av mat nå!! Er veldig klar for å nyte dagen videre, det er jo sol ute, jippi! 😀 Ha en nydelig dag Caroline, kos deg i storbyen! <3

  1. Fotballfrue

   Flinka 😀 Det er søren ikke dårlig, får bli en lenger økt på meg i morgen 😉

   Klem 🙂

 9. Å, så fint bilde av utsikten! Ha en fin dag:)

 10. Kos deg masse :-))

 11. Er det kokosterninger i koppen der? Hvor kjøper du dem? Det eneste stedet jeg har funnet sånne er på frokosten på Rica-hotellene.. De er SÅ gode:D

  1. Fotballfrue

   SÅ GODT! Elsker kokos! Disse var nede ved frokosten, tok med meg opp 😀 Vet de har en pose som heter cocoloco på Meny og Kiwi blant annet, men der er det så mye annet rart i tillegg :p

   Klem!

 12. HJELP!!
  Nyttårsforsettet mitt dette året er å gå ned en del kilo og trene ihvertfall 3 ganger i uka, har også startet med lavkarbo igjen.
  Jeg syns jeg har vært så flink og holdt meg unna det jeg skal holde meg unna og virkelig gjort en innsats på trening. Men vekta mi går bare opp eller står på det samme over en lang tid.. Jeg mister litt lysta til å trene når jeg ser at jeg bare går oppover i vekt og jeg fortstår ikke hva jeg har gjort galt…. Har du eller Lars Kristian noen råd til meg?:S en vanlig dag hos meg består av følgende måltider: frokost: 2 egg og bacon + 2 glass melk, lunsj: tyrkisk yoghurt, bringebær, en neve mandler og to t-skjeer vaniljekesam, middag: en kyllingfilet og litt grønnsaker. jeg trener man, ons og fre og da løper jeg som regel 4 km (driver å jobber meg fram;) ) og tar styrke på ben og armer annenhver gang. Hvis jeg trener så spiser jeg som regel ett eller to kokte egg etter trening.
  Nå kutter jeg ut tyrkisk yoghurt og bruker heller cottage cheese, men vet ikke hva annet jeg skal kutte ned på..
  Hadde satt utrolig stor pris på svar!! Begynner å miste treningsgleden når vekta viser det den viser….:((

 13. Caroline

  Dere bestilte tur til Maldivene via Mantareiser, og mener å huske dere betalte rundt 100 000? Var det for to personer inkludert flyreiser og hel/halvpensjon? Hvis ikke, hvor mye kostet flyreisen i tillegg? Hadde satt stor pris på svar! 🙂

  1. Fotballfrue

   Ja, det stemmer. Tror vi betalte rundt 90.000,- dette var for bryllupsreisen til en resort med litt høyere standard enn hvor vi var i 2011. Prisen var inkludert alt som er, PLUSS vin på flyet, høhø 😀

   1. Caroline

    Supert! Tusen takk for svar 😀
    Vurderer å dra dit med kjæresten, bare så vi har en viss peiling på hvor mye det vil koste 🙂 Vi har bestemt at den gangen vi skal gifte oss så skal bryllupsreisen til Bora Bora… men satan det er dyrt! haha *spare spare* 😉

 14. Åh herregud det bassenget hadde jeg ikke sagt nei til…. ha en toppen tirsdag!

 15. Høres ut som en flott dag (på tross av det ukristelige tidspunktet, jeg skjønner ikke at du klarer!) 🙂

  Jeg benytter anledningen til å «reklamere» litt for det siste innlegget på min blogg. Jeg håper du vil ta deg 7 minutter og se videoen på slutten av innlegget. Jeg syns dette emnet er så viktig, og jeg har så lyst at flest mulig skal få innblikk i valg som mange kvinner, og familiene deres må ta hvert år, i Norge og i verden.

  Ha en super dag, og en flott uke! 🙂

  1. Fotballfrue

   Det skal jeg gjøre, veldig kjekt å høre fra deg igjen!

   Klem 🙂

 16. Elisabeth

  Ah.. for en energibunt du er!! Takk for at spark i ræva 🙂
  Det er bare å slutte med unnskyldninger å komme seg opp litt tidligere om morra`n så blir det!

  1. Fotballfrue

   Ja, men det er helt sant 😀 Opp og hoppe, gjør det til rutine, så går det etter hvert på auto 😉

   Klem!

 17. Herlig!! Kos deg masse masse 🙂

 18. Christine L

  Hvilke øvelser gjør du når du tøyer? 🙂 Siden du er så myk!

 19. Hei, hører på deg nå på P3, kjemekjekt:-)

  1. Fotballfrue

   Å, så hyggelig 😀

 20. Cathrine

  Så utrolig flink du er!
  Jeg er håndballspiller og stiv som en stokk, når jeg tøyer ut kommer det ut ganske mange smerteskrik for og si det sånn.. Har du noen tips tøying? 🙂 25 år og går ned i spagaten, ikke dårlig!

  1. Fotballfrue

   Jeg tøyer egentlig som jeg alltid har gjort, men har alltid vært veldig myk akkurat der :p Tøyeøvelser er litt vanskelig å forklare synes jeg :/ Hvordan gjør vi dette? :p

   Ps. 26 på mandag 😉

   – C

   1. Christine L

    Du kan feks. legge ut bilder, eller små videosnutter for å vise! 🙂

 21. Ahhhh! Jeg hører på deg på P3 akkuratt nå. I’m fan-girling :O. Det er bra at vi har fritime på skolen akkuratt nå slik at jeg kan følge med 🙂 Ha en fin dag videre!

  1. Fotballfrue

   Så gøy du fikk det med deg 🙂

   Klem!

 22. Åhh nå fikk jeg en hyggelig start på dagen 🙂 Blir alltid i godt humør av å lese innleggene dine 🙂 OG, jeg lagde Kremet kylling til mannen igår(han er kokk,så det var ca første gang jeg lagde noe som helst) . Det ble en suksess 🙂 den er så god! Ha en deilig tirsdag 🙂

  1. Fotballfrue

   Så gøy 😀 Den middagen er jo bare en ener 😉

   Klem!

 23. du svarer superbra for deg på radio ! helt deg selv <3

 24. Hei! Jeg har tenkt kjøpe meg en pulsklokke, men er veldig usikker på hva som er bra.. Jeg trener veldig mye, hovedsaklig spinning, og nå synes jeg det er på tide å investere i noe så jeg kan se progresjonen osv. Bruker du det? Og hvilken har du i såfall? Eller har du kanskje skrevet et inlegg om det tidligere? Du er en stor inspirasjonskilde! Takker for svar 🙂

 25. Hei, så fin utsikt du hadde. 🙂 Kos deg masse i Oslo. 🙂
  Veldig fint innlegg om deg i varden i dag. 🙂 Gleder meg te å sjå deg i 4stjernes middag! 😀
  Ha ein fantastisk dag! 😀

 26. Hører på deg nå! :)) Blir gøy å høre hva slags oppdrag du får!

 27. Kos deg masse søte!! 😀 nyyyt og slapp av, hihi

 28. Lurte på noe ang. yougurtnøttene, om jeg tar de med på skolen i en boks, vil yogurten holde seg eller «smelter» den tror du?:)
  Og blir ikke nøttene veldig harde i frysen? Må få lagd de snart!

  1. Fotballfrue

   Trooor kanskje de vil smelte 🙁 Men prøv 😉 De holder seg i romtemperatur en times tid.

   Klem!

   1. Enklere Liv har jo matbokser med kjøleelement…. ;))

 29. Marita Ø

  Åh, søren! Jeg har vært ute å løpt ærender til nå, så jeg fikk ikke med meg deg på radioen.. Ser ut som du har hatt en flott start på denne dagen i alle fall 🙂 Herlig! Ønsker deg en fin tirsdag 🙂

 30. So cute photos and morning routine! You too have a good day!:) xo

 31. Kan jeg spør hvor lang tid du brukte på 5km? 🙂 og hva er det raskeste du har løpt det på? Det langsiktige målet mitt er 20min, men har enda ett godt stykke igjen for å klare det enda. Trenger litt motivasjon for å ikke gi opp på 23min.

  Ha en flott dag videre, Caroline! 🙂

  1. Fotballfrue

   I dag brukte jeg 25 minutter 🙂 Husker ikke det raskeste, men det er bare en måte å finne ut det på, løpe 😉 Kan sjekke ila. uken jeg, hvor fort jeg kan klare 🙂

   Klem!

   1. Takk for svar! Hadde satt stor pris på å høre resultatet 🙂

 32. For ein deilig morgon 🙂

 33. Greit å komme seg opp tidlig og få mye ut av dagen! Spesielt når man er så effektiv som du! 🙂 Håper det gikk bra på radioen!

 34. Hei Caroline 🙂 Kan du ta noen bilder av badet på Royal Christiania? Jeg holder på å skal bygge hus og trenger inspirasjon til badet! Så et bilde du la ut på Instagram og det så heelt nydelig ut! Har så lyst å lage et bad med hotell-«feeling». Om du kunne gjort et innlegg med bilder fra hotellet feks? (Hvor du har med bilder fra badet :))

 35. Hei Caroline,
  må takke for en fantasktisk blogg som gir masse inspirasjon!! Tusen takk!!

  Sitter å funderer på LCHF (sikkert som mange andre i januar, haha) og har lest mye av det du har skrevet. Har gått igjennom alle innleggene under «mat» og fått masse tips. Har derimot et spørsmål og det er om dere spiser sushi og hvordan dere i tilfelle løser det med tanke på risen. Her i huset elsker vi sushi og har veldig lite lyst til og undvære det selv om vi skal gå på lchf.

  Hilsen Emma

  1. Fotballfrue

   Vi spiser sashimi med rømme ved siden (bland det med wasabi – nam!) og soyasausen som hører til, så spiser vi også noen makiruller innimellom 🙂

   – C

 36. Jeg fikk dessverre ikke med meg radioprogrammet. Vet du om det finnes som podcast?
  Ha en super dag 🙂

  1. Fotballfrue

   Kan ikke finne noe, men skal sjekke utover dagen 🙂

   Klem!

 37. Hei Caroline!
  Jeg har fulgt bloggen din siden juli. Jeg syntes du er utrolig flink til å dele med deg og setter sammen en urolig morsom og bra blogg å lese! Man får veldig lyst til å klikke seg inn her igjen og man trenger ikke lete lenge for inspirasjon til alt mulig!
  Jeg lurte litt på hårrutiner og hva slags produkter du bruker, som sjampo, balsam, hårkurer o.l. Har du laget et innlegg om dette før eller er dette noe som du har muliget eller ønske om å lage? Mvh Kamilla 🙂

 38. Trener du (tøyer) for å komme ned i spagaten jevnlig? Eller er du bare så myk naturlig? =)

  1. Fotballfrue

   Jeg er ganske naturlig myk, men tøyer også etter hver eneste treningsøkt 🙂

   – C

 39. Kunne du linket til radiointervjuet om det er mulig?:)

 40. JEg vil også ned i spagaten, men er veldig stiv fra naturens side :(( Tøyer 30 min hver dag, og håper på å merke resultater etter noen måneder 🙂 At jeg ihvertfall klarer å bli LITT mykere.

  Det er så fint å sove på hotell syns jeg! Misunner dere som får gjøre det så mye, selvom jeg skjønner at dere kan gå litt lei etterhvert 😛 Eller nei, jeg skjønner ikke det 😉

  God tirsdag i Oslo!!

 41. Oi for en utsikt, så heldig du er :-)! Stod du opp klokken 5 alt! Er det noen med disiplin, så er det deg :-)! Flinkis!

  Elle

 42. Hei 🙂
  Ville bare legge igjen en liten hilsen. Du får alltid gjort så mye, utrolig flink! Har du alltid kunne gått ut i spaghate, eller er det noe du har øvd på nå i de senere år?
  Ha en fin dag, spreken!

  Stine B

 43. Når du tar side hev, hvor har du vekten og løfter du hofta eller ett ben ? 🙂

 44. Amalie14

  For et fint bilde av Oslo:-)
  Må si du er utrolig flink å komme deg opp om morningene. Det ble morratrening på meg og idag, men jeg sto opp klokken 6, og det var fælt nok det..! Hehe, men er digg med mye energi etter trening da, føler at dagen blir den beste på lenge!:D

 45. Sprekt! =) Lurer på hvor lang tid du brukte for å tøye deg ned i spagaten? Med mindru du bare alltid har kunnet det? Jeg startet i forrige uke, og skal helt ned innen mai, satser på å klare det.

 46. Aaahhh, send over litt morgenfuglenergi er du snill 🙂 Har som mål å
  komme meg opp kl 6, men er jammen ikke ofte det går nei …. Zznork 🙂

 47. Jeg hørte deg på radioen i dag, caroline. Virkelig fint å høre deg! du virker så smart, avlsappet og genuint nydelig. Tommel opp for deg 🙂 xxx

 48. Charlotte

  Gotta love Royal Chistiania, en av mine favs i Oslo 🙂 du er inspirerende! 😀

 49. Åh, du er heldig som kommer ned i spagaten! Bra jobba 😀

 50. Hvor kan man kjøpe produktene fra the raw chocolate company?

 51. Så utrolig koselig 🙂
  Jeg ville bare fortelle deg at i dag så jeg boka di for første gang in real life! Og herregud for en herlig bok, også så personlig liksom.. med bilder fra ditt bryllup og bare dine bilder!! Jeg virkelig elsket den! Jeg er bare snart 16 år, og ønsker meg den boka uten tvil til jeg flytter for meg selv ;))
  Stå på, du er så flink Caroline <3

  1. Fotballfrue

   Så hyggelig at du liker den, tusen takk 😀

   Klemmer!

 52. Hadde så håpet jeg kunne få svar på kommentaren jeg sendte inn, men den er ikke her:,(

 53. Flott utsikt! 🙂
  Bytta over til P3 to minutt på ett (fordi det var reklame på de andre), men da var det akkurat for sent til å høre deg.. :S
  Syns du er kjempeflink til å tenke på trening og kosthold! Jeg prøver hver dag, men alt blir bare halvhjertet. Mangler energi og motivasjon.
  Stod opp klokka 5 i dag jeg også, men ikke etter eget ønske.. Men hadde ikke noe valg da to små gutter stod og ropte om at de ville stå opp…*hjelp* men men, ny dag i morgen, og jeg sa de måtte sove til klokka 8 i morgen. Som om det nytter. hehe 😛

 54. For ein deilig morgen 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *