Luksus VS. Budsjett

Nå er det altfor lenge siden forrige luksus vs. budsjett-innlegg, så da jeg kom over disse skoene på Nelly.com, måtte jeg jo lage noe på det!

Alle kvinner bør ha et diamantbesatt par med pumps i skosamlingen, men det trenger selvfølgelig ikke være ekte saker, noe som ligner duger mer enn nok (selvsagt) og jeg synes begge disse parene er utrolig lekre 🙂

Luksus fra Friis & Co til 1349,-Budsjett fra NLY Shoes til 499,- 

annonselenker

Her er det en prisforskjell på nesten 1000 kroner, og for å være ærlig ser jeg ikke store forskjellen. Hva synes du?

33 kommentarer

 1. Wow! Nesten helt like. Likte selvfølgelig de dyre best, jeg og mine dyre smak.. 😉
  ——
  https://hannaten.blogg.no/1358721408_mer_meg.html Verdt og lese? 🙂

 2. Wow, superfine! Ikke store forskjellen nei, bortsett fra prisen selvfølgelig 🙂

 3. Oii, ikke store forskjellen nei!
  Kvalitenten er nok forskjellig, men like fine er de!

  btw, digger bloggen din!

  God uke! 🙂

 4. Å, jeg hater sånne «alle kvinner bør ha»-utsagn… Jeg er en kvinne, og det kommer ikke på tale at jeg skal ha noe sånt i skosamlingen, er det noe galt med meg da?

  Haha, måtte bare få ut frustrasjonen, som ikke egentlig er rettet mot Caroline, jeg vet at dette er en vanlig måte å beskrive et «must-have» item, men jeg blir like irritert hver gang jeg leser noe sånt.

  1. Fotballfrue

   Haha :p Men det er jo sant 😉

   – C

   1. Mariell

    Mener du at det er sant at alle kvinner bør ha «diamant»sko? :p Hadde skjønt det hvis det var enkle sorte pumps liksom, men kan virkelig ikke se noen grunn til hvorfor man «bør» ha «diamant»belagte sko. Håper virkelig det var figure of speach, og at du ikke oppfordrer til en slik ekstrem materialisme…

   2. Fotballfrue

    Figure of speech!

 5. Jeg hadde garantert gått for budsjett 🙂

  1. Elisabeth

   Jeg også… synes rett og slett den var finere når plattformen ikke delte opp skoen.

 6. Christina

  Det er dejligt at du lægger noget ind som både findes i både budget og luksus! 🙂

  (Hvis du har tid og kan overkomme det) Kan du så lægge nogle forslag ind til en basis-garderobe på budget?

  Fantastisk blog! 🙂

 7. Anne-Grete

  Nei det var ikkje store forskjellen, gitt! Syns faktisk dei frå Nelly var både finast og såg «dyrast» ut. Likte at det var en kontrastfarge inni og syns at tjukkelsen på hælen var finare på Nelly sin sko. Dei var veldig lekre, men eg klara bare ikkje å gå med så høge og tynne hæla, er kjemperedd for å tråkke over og forstue ankelen :-S

 8. Hei Caroline! Jeg har nettopp tatt silikon, og som du sikkert vet kan man ikke trene på x antall uker etter operasjonen. Jeg vet ikke om du har noe kjennskap til dette på noen som helst måte, men vet du tilfeldigvis om alternative treningsmuligheter? Har tenkt å prøve å gå lange turer, men det blir jo så kjedelig etterhvert…. Du er så kreativ så tenkte du kanskje kom på noe, selvom du ikke har vœrt igjennom det selv! 🙂

  1. Fotballfrue

   Høres så vondt ut :O Men håper du får et fint resultat 🙂 Jeg har dessverre ingen erfaring eller råd her, men du kan jo, som du sier, gå turer 😉 Kjenner noen som har gjort det samme som deg, og på dem ble det dessverre kun med gåturer til armene kunne beveges skikkelig igjen 😉 Da hev de seg på sykkelen 🙂

   KleM!

 9. Marita Ø

  Jøss! Nærmere enn dette kommer man vel ikke 😀 SÅ lekre sko! De fra Friis & Co var kanskje hakket penere i skinnet, men jeg er litt pirkete når det gjelder sko! Hihi 🙂 Begge parene var i alle fall utrolig lekre, og om jeg skulle handlet nå, hadde det nok blitt budsjett, for lommeboken sin skyld :p Takk for tips!

 10. Julie Melby

  De var fine!! E-l-s-k-e-r sko, og flere av venninnene mine forguder alle jeg har! Samme med kjoler, og alt ellers av klær. «Penklær» selfølgelig! Bra vi er fler, du har jo hele himmelen mens jeg har en liten sky i forhold. Haha, forguder noe jeg og. Klesskapet ditt.

 11. Hei! Prøver å finne bloggen din på flipboard, men finner ingen rss, bare twitter bruker og youtubebrukker. Finnes bloggen din på flipboard?

  1. Fotballfrue

   Du må lage deg en rss på google reader 🙂

   – C

 12. Haha jeg må virkelig le når jeg finner slike artikler, tror de blander din sunne livsstil med en syk diett:

  Boken om Skinny Bitch-dietten ble for noen år siden gitt ut av to forfattere med bakgrunn fra modellbransjen i Los Angeles. Særlig etter at skinny bitch nummer én, fotballfrue og ex-spicegirl Victoria Beckham frontet dietten, har den tatt av. På denne dietten skal du kun leve av grønnsaker, soyaprodukter, nøtter, te og økologisk rødvin. Kjøtt er bannlyst, og brus og smertestillende sees på som den verste giften.

  1. De omtaler ikke Caroline OG VB, kun VB 🙂 «Fotballfrue og ex-spicegirl». Lett å misforstå 😀

 13. Tenker, den dyre har en opphøyning som kan gjøre det litt lettere for foten, mens den billigere har en tykkere hæl som kan hjelpe på balansen… Men sånn utenom det så var de veldig like 😮 Hadde kanskje valgt de dyre ^^

 14. Godmorgon <3 Vilka fina , verkligen. Jag använder gärna skor med klackar fast inte för höga, är redan 1.74 lång och får för mig att
  det skulle se dumt ut då med höga klackar?! =) Men älskar det och finns ju så mycket fint.
  Nelly har verkligen bra och snygga kläder. Fick hem ett paket därifrån för ett tag sedan med, lycklig!
  Ha en toppen fin dag tjejen. Kramen

 15. Ikke store forskjellen på disse 🙂
  Synes faktisk at NLY skoene er finest, da de er uten synlig platå»- såle. Dermed en renere, enklere look 🙂

 16. tjaaaa – ser nå litt forskjell 😉
  Men begge er jo etterligninger etter Miu Miu – so er dritdyre, men sååååå mye finere 😉

 17. Jeg synes faktisk de fra Nelly var finere. Renere i snittet og så mer classy ut, rett og slett. Men så er jo butikker veeeeldig flinke til å ta bilder av produktene sine, noe som er grunnen til at jeg sjeldent bestiller noe fra nett uten å være 110 % sikker 🙂

 18. Will do 🙂 takk

 19. Ikke store forskjellen nei, og av disse var ‘budsjett’ skoene finest.

 20. Begge var kjempefine! Kunne tenkt meg noe lignende, men kanskje bittelitt lavere 🙂 Lurer på om det finnes?

 21. Helt enig med deg! Synes ofte at «budsjett-varene» er de fineste:-)

 22. Jeg likte «luksus-skoene» best. Jeg sverger til ekte skinn, både fordi det puster bedre, og tilpasser seg foten bedre. Og jeg liker lukten av skinn haha;) Og så likte jeg skinnskoene her fordi de hadde platå. da virker man like høy, men avlaster foten i mye større grad:)

 23. Amalie14

  Oj, nesten prikk lik jo! Ville nok ikke betalt en 1000 lapp ekstra når de nesten så helt like ut..:) Slike ting kan man jo spare mye på:-)

 24. Så fine 🙂

 25. Helt ærlig så syns jeg faktisk de fra Nelly var finere.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *