Cross my heart

Da er jeg innlosjert på Royal Christiania, og her skal jeg bli helt til fredag. Var noen timer hos Carina i dag, og har blitt så fin på håret igjen, kommer tilbake med informasjon angående hårfargen min, er jo så mange av dere som lurer på den 🙂

Bukser Maison Scotch – Bubbleroom / Genser Mixed From Italy – Bubbleroom /

Veske Issue 1.3 (adlink) / Smykke GoodNightMacaroonRing GoodNightMacaroon /

Sko Jeffrey Campbell – Nevernaked (utsolgt) / Klokke Daniel Wellington 

Boyfriendjeans fra Maison Sctoch i dag, så utrolig behagelige! Det er de samme som jeg hadde på fotoshooten med Bubbleroom. Disse bildene tok vi forresten på fredag, da vi var på Skotfoss Brug, men antrekket i dag er tilnærmet likt.

Nå skal jeg ut og jakte på litt mat, så skal jeg krysse alt jeg har av fingre og tær for at pakken min fra Fedex kommer frem i tide, slik at Lars-Kristian kan ta den med til Oslo i morgen. Der er nemlig kjolen jeg skal bruke på premierefesten, og dersom den ikke kommer har jeg ingenting å ha på meg, tok ikke med meg noe i backup. Shit. Ringte nettopp Fedex og nå er det visst Bring som har pakken. Sjekket status på Bring og nå har de endret dato fra i morgen til onsdag på levering. HVORFOR? Jeg ble jo lovet at den skulle komme i morgen tidlig. Dette er bare håpløst. Kanskje jeg må jakte antrekk i stedet. Ehe. Ikke gøy.

Ja, ja. . Wish me luck 🙂

87 kommentarer

 1. ingenting å ha på deg? du vil ikke omformulere den da? 🙂

  1. Fotballfrue

   Jeg er i Oslo, har ikke med meg backup 🙂

   – C

   1. hærlige du! kos deg!

   2. Da må du be Lars Kristian om å ta med en av de
    lekre kjolene dine i morgen, sånn just in case.
    Da slipper du i alle fall å jakte antrekk 😉

    Gleder meg til å se håret 🙂
    Ha et fint opphold i byen!

 2. Uuuuh, skorna är fabulous! 😀

 3. Hei!

  Hva spiser du typisk i løpet av en dag? Og har du noen viktige regler når det kommer til kosthold?

  🙂

  1. Fotballfrue

   Spiser ikke raske karbohydrater eller sukker, spiser heller fete meieriprodukter som ost, fløte, rømme, helmelk etc. 🙂 Det er en hovedregler. Ønsker ikke skrive hva jeg spiser detaljert i løpet av en dag, men jeg spiser meg mett 3 ganger daglig 🙂

   – C

   1. Kamilla

    Spiser du noen mellommåltider også da, eller kun de 3 gangene? Kanskje man ikke blir så sulten på et sånt kosthold du har, men jeg blir i alle fall sulten slik at jeg spiser minimum 4 ganger per dag og gjerne et mellommåltid i tillegg.. 😛 Men så spiser jeg kanskje ikke like mettende mat, siden det er mer karbo og mindre fett. Har du merket noen forskjell på det når du byttet kosthold? Vurderer litt å teste det ut, men vi får se.. 😛

   2. Fotballfrue

    Fett metter mer enn raske karbohydrater 😉 Spiser noen ganger mellommåltider 🙂

    – C

   3. Hvorfor ønsker du ikke å skrive det? det er nok mange som lurer og har lyst til å gjøre akkurat det samme som deg…

   4. Fotballfrue

    Kosthold er individuelt, og jeg ønsker ikke at noen skal sammenligne seg med meg. Det kan være mennesker som trenger mindre mat enn meg og det kan være mennesker som trenger mer mat enn meg, dette er noe enhver må finne ut av selv. Forslag til både frokost, lunsj, middag og mellommåltider har jeg ofte kommet med, så det er bare å snekre sammen noe ut fra det, som gjør deg mett 🙂

    – C

 4. This sweater is so cool! Love the cross on it, you look so stunning! Awesome booties!! Love to see your outfits:) Kisses!! xo

  1. Fotballfrue

   Thank you so much, sweetie!

   Hugs 🙂

 5. Herlige bukser! Så vakker du er 🙂
  God jakt!

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, og takk for lykkeønskningen! Trenger det :O

   Klem 🙂

 6. Det er ikke ofte en ser deg i dongeri bukse;) du var veldig fin i den buksa;) og en kjempefin hestehale;) du er jo alltid fin;);)

 7. Gorgeous outfit!! Kos deg i Oslo 🙂

 8. Hei 🙂 Jeg laget paien din i går, den var helt nydelig, tusen takk for oppskrift:-)
  Tenkte jeg ville gå i gang med yoghurt nøttene men får jeg lov å spørre deg om en ting tro.. Det står kokosolje i oppskriften, (om jeg husker riktig), hva slag bruker du? Er det cocosa du har, i så fall hvilken?

  1. Fotballfrue

   Ja, cocosa nøytral 🙂 Ikke den med smak.

   Klem!

   1. Stella

    Tusen takk! 🙂

 9. Så fin du er 🙂 Hvordan er buksen i str?

  1. Fotballfrue

   Normal, den starter på 25, men det ser ut til at den er utsolgt :/

   – C

 10. Fine deg!! Elsket smykke ditt. Krysser fingrene for at pakken kommer frem!
  Kos deg i Oslo 🙂

 11. Har du trukket vinner fra siste julekalender-luken? Elsker skoene dine!! 😀

 12. Åå, hatrer når pakker ikke kommer på tide. Bestilte ting fra både Nelly og X-life som skulle ha kommet i god tid før den 10. Januar da jeg reiste tilbake til england hvor jeg studerer, men ingenting kom. Stakkar foreldrene mine må dra på postkontoret og videresende.. Skikkelig dårlig.

  1. Fotballfrue

   JEG VET! Utrolig kjedelig, i hvert fall når det er sånn at jeg må ha det 🙁 Jaja :p Kan ikke helt stole på posten, dessverre :/

   Klem!

 13. Ohh! Den genseren likte jeg, for ikke å nevne ringen, nydelig! Akkurat min stil, liksom litt utenom det vanlige og slikt liker jeg 🙂

  Krysser alt jeg har for at pakken din kommer i tide og så skal jeg si til alle 4 pusene her i huset at de får krysse potene også, det skal du se vil hjelpe 😀

  Klem 🙂

  1. Fotballfrue

   Å, takk for kryssingen! Håper det funker 😉

   Klemmer 🙂

 14. Du er så nydelig, Caroline.. Got to love your style! 😉
  Ønsker deg en herlig start på uken. Ah.. så godt med opphold på favoritthotellet da, kos deg så mye 🙂

  1. Fotballfrue

   Ja, det er veldig godt 😀 Tusen takk for fine ord <3

   Klemmer 🙂

 15. Jeesus Christ så fin du er når du ikke pynter deg så alt for mye 🙂

  1. Fotballfrue

   Takk 🙂

 16. Heia! Gidder du å si ifra dagen før du er på programmet «4-stjernes middag»? :):)

  1. Fotballfrue

   Selvsagt 🙂

   – C

 17. De skoene – OMG! Så sjuukt kule, blei bare sittende å stirre på siste bildet av dem 😀
  Håper det du har bestilt kommer fram i tide!
  Klem <3

 18. Såå fine jeans til sååå fine sko!!!

 19. Elsker de skoene der!

 20. Hei!!

  Hva heter den gamle bloggen din??

  Hilsen fast bloggleser:-)

 21. Du kunne tatt på deg en søppelsekk og likevel sett smashing ut! Men håper selvfølgelig at kjolen din kommer.:)

 22. Michelle

  iiikk, det er faktisk krise situasjon det! Hjelper lite med fult walkin skap hjemme når man ikke har tilgang til det når man trenger det :O Masse lykke til! krysser fingrer og tær for deg! by the way, flotte bilder av deg her Caroline!! <3

 23. Kanskje du bare kan be mannen din ta med en kjole til deg hjemmefra hvis pakken ikke dukker opp i tide?

  1. Fotballfrue

   Jo, det er jo det jeg kommer til å gjøre, men jeg stoler ikke helt på at han tar med den riktige :p Uansett, ordner seg nok 🙂

   – C

   1. Tror nok Lars-Kristian er en av de få ektemennene i Norge som er best egnet til å klare den oppgaven, hehe 🙂 Han tar jo så mange antrekksbilder, og har jo et relativt godt øye selv. Så med de rette beskrivelsene går det sikkert helt fint! =D

 24. Herregud Caroline! Du er så fin 😀
  Enten du har pyntet deg med kjole, eller med «hverdagslige» klær
  ser du helt utrolig ut! Du er en flott person, med en super fin personlighet!

  <3

 25. Hei, jeg vurderer å få extensions ettersom jeg er utstyrt med tidens mest uheldige hårgener. Det er tynt, livløst, og jeg har rett og slett gitt det helt opp. Det hører med til historien at jeg også er ultrasløv når det gjelder pleie og stell og ikke minst styling. Da jeg giftet meg brukte jeg litt påsatt hår, og jeg har sjelden følt meg så fin. Du har jo helt fantastisk flott hår, er det mulig også med et heller begredelig utgangspunkt, som i mitt tilfelle? Må en bruke krølltang eller noe annet tidkrevende hver dag med extensions? Jeg har litt fall i håret, vil det si at jeg må rette det for at det skal se naturlig ut med extensions? Jeg kunne sendt en henvendelse til Hendrix, men tenkte du gir meg et ærligere svar:)

 26. Så gøy å se deg litt mer «casual», det kler deg. ALT kler deg 🙂

  Skal krysse fingre og tær for at kjolen kommer frem i tide!! Får håpe noen fra Bring leser bloggen din, og får litt dårlig samvittighet..hehe 🙂

 27. Et ganske rart spørsmål… Men foretrekker du at lesere skriver kommentarer til deg på bokmål eller dialekt?

 28. Så fint! Hvor mye koster det ca. for extension hos frisøren?

 29. Hanna, pl

  Hi! I must say, i just love your blog. You could write in english though, it would be so much more comfortable than using translator. I’m sure a lot of your fans would enjoy such a change. 🙂 i can’t believe how tiny you are! obviously treadmill is amazing shaper! i can not resist to ask how much calories do you eat? i can see so many yummy and healthy dishes on your blog. You are my example to follow 🙂

 30. Liker buksa altså!!

 31. Krysser fingrene for at det løser seg! Men så flott som du er kunne du gått med det du har på nå og fortsatt vært den fineste på hele festen 😉 Klem

 32. Hvilken størrelse har du?
  Jeg lurer på det siden jeg trenger nok en str større enn deg 🙂

  1. Fotballfrue

   I hva da? Buksene? Der har jeg 25 🙂

   – C

 33. Hei! Kan du prøve å få til et samarbeid med TV-Norge der vi kan se de fire episodene du er med i gratis på nett?Jeg vet de har betalt nett-tv, men håper å se det gratis på nett.

 34. Dette antrekket likte jeg godt 🙂 Skjønner ikke hvordan du alltid kan se så bra ut?! Du inspirerer så mye, Caroline! Håper du fortsetter å blogge i en lang tid fremover 🙂 Ha en fin kveld!

 35. Klokka di var kjempe stilig! Har lett lenge etter en slik type.. Hvilket merke er det og hvor har du kjøpt den? Må også bare fortelle deg at i går sprang jeg min første 10K, og mye av min motivasjon var fra deg! Takk!

 36. Det er ikke så ofte jeg gidder å kommentere på blogger lenger, men nå må jeg.. .Fy FELA for noen rå sko! Det er de kuleste skoene jeg har sett på lenge!

 37. Hei Caroline!

  Vet du hvor man får bestilt Green gate på nettet? Jeg samler på Ivy Pale Blue serviset 🙂

 38. Amalie14

  Jeg la så godt merke til klokken din – ble helt forelsket jeg nå! Så klassisk og fin:-)
  Håper kjolen kommer frem i tide. Ønsker deg evt. lykke til på kjolejakt, i farten..:)

 39. Åh, dette antrekket var dødskult!!

 40. På fredag skulle jeg ut å fly, og den pysa jeg er blitt med årene er det alltid en stor utfordring(uansett distanse) å sette seg i et fly.. Denne gangen fant jeg trøst i å tenke på at jeg er ikke den eneste, og kan du fly så mye som du gjør så kan jeg også!:-) dette hjalp ekstremt, og nå skal jeg utfordre meg selv til å fly mer for å få bukt med denne frykten!! ELSKER fargen på håret ditt:-O

  1. Fotballfrue

   Så bra du kan tenke sånn, det kommer til å gå så fint! Bare pust med magen! 🙂 Og tenk positivt, tillat deg selv slippe kontrollen, prøv i hvert fall. . 🙂

   Klemmer!

 41. Hei!
  Er skoene i semsket materiale? Helt utrolig råe!!

  1. Fotballfrue

   Ja, fløyel-ish 🙂

   – C

   1. Natalie

    Tusen takk for svar! 🙂

 42. Det var så mye kult på bildet av jeg ikke engang vet hvor jeg skal starte..Ringen, klokken, skoene, gensern..ja alt sammen jo:D!

  Elle

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀

 43. Line Marie

  Love. The. Shoes. 😉

 44. Det var noe fryktelig kule sko! Ææh! (Jeg er sliten i hele kroppen etter å ha holdt ut med planke-tipset du kom med tidligere i dag. Hadde helt glemt den øvelsen selv, den er jo så fæl og fin! 🙂 Takk for insp!)

 45. Skjønner akkurat hvordan du har det, er så utrolig kjedelig når det ikke blir slik man har planlagt…
  Men det er da det gjelder å tenke positivt, og gjøre det beste ut av situasjonen.. Det er jeg helt sikker på at du klarer, og at du blir like fin som du hadde planlagt!! Lykke til 🙂

 46. Lykke til, håper pakken kommer frem i tide! Krysser fingrene 🙂
  Elsket buksene!! Du kledde dem supergodt! Hadde vært gøy å få et glimt av deg i Oslo, er jeg heldig så får jeg det.
  Ha et fint opphold her, klem 🙂

 47. WoW! stilige sko!!

  Håper at du får kjolen din 🙂

 48. lurte om du har 4 pakker løshår??

  1. Fotballfrue

   Nei 🙂

 49. Wow, så fin du var i dag! Du kler alt fra glitter og glam til mer hverdagslig som i dag. Kjempepen og naturlig, og liker håret ditt 🙂

  Ønsker deg en fin uke!

 50. Veldig fine smykker! Er du fornøyd med nettsiden og levering? Kommer det toll på pakkene derfra?

  1. Fotballfrue

   Ja og ja 😉

   Klem!

 51. Dette var veldig fint. Avslappet og kult. Likte genseren kjempegodt, og perfekt match med ringen. Kunne tenkt meg den genseren, men tror ikke fargen kler meg helt dessverre.

  Jeg må dessuten få si at jeg elsker bloggen din.Jeg blir i godt humør av å titte innom her. Du inspirerer med treningsglede, livsglede, kjærlighet og fantastiske antrekk. Føler nesten at jeg er blitt glad i deg. Hadde jeg sett deg på gaten hadde jeg hatt lyst å gi deg en klem.

 52. veronika

  Så flott sminket du var her, Caroline. Elsket leppestiften! Vårsminken begynner å komme i butikkhyllene nå. Hvilke farger vil du gå for når våren kommer? Klem

 53. Du er så mye finere med mørkt hår! Ser virkelig voksen ut, sammenlignet med da du hadde blonde lokker.

 54. Hei 🙂 blei så nysgjerrig no eg, ka premierefest er det du skal på? 🙂 forresten, trenger et lite tips! har nettopp begynt å trene på treningssenter etter et halvt år pause, har trent andre ting innimellom, men ikkje særlig meir enn 1-2 økter i veka maks, innimellom ingen. kor mange økter ville du anbefalt meg å begynne med? er så gira, har lyst å trene kvar dag. men veit ikkje kor lurt det er, har ingen skade eller noke, har berre hatt pause pga økonomi og tid 🙂

  1. Fotballfrue

   På 4-stjerners middag premierefest 🙂 Synes 2-3 økter i uken er fint å starte med, du kan evnt. trene mer om du føler deg klar for det, men du trenger kanskje ikke trene så tungt i starten? Litt pilates, litt jogg, litt sykkel etc. 🙂 Så flink du er, forresten 🙂

   Klem!

   1. Tusen takk for svar! 😀

 55. Live Finnøy

  Herregud så fint!!!! LOVE IT!

 56. Henriette

  disse buksene kledde deg sååå mye bedre enn boyfriend-jeansene fra i sommer!!

 57. Digger klokka di!! Har vært på jakt etter en slik en lenge! Hvordan merke er det og hvor har du kjøpt den?
  Må også bare si at jeg løp min første 10K på søndagen.. Og mye av æren gir jeg til deg! Blir ordentlig motivert av å lese dine treningsinnlegg!! Keep up the good work!

 58. heisann Caroline, gleder meg til info om hårfargen din! Superdupert! Lykke til på premierfest 😉
  klem

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *