Cross my heart

Da er jeg innlosjert på Royal Christiania, og her skal jeg bli helt til fredag. Var noen timer hos Carina i dag, og har blitt så fin på håret igjen, kommer tilbake med informasjon angående hårfargen min, er jo så mange av dere som lurer på den 🙂

Bukser Maison Scotch – Bubbleroom / Genser Mixed From Italy – Bubbleroom /

Veske Issue 1.3 (adlink) / Smykke GoodNightMacaroonRing GoodNightMacaroon /

Sko Jeffrey Campbell – Nevernaked (utsolgt) / Klokke Daniel Wellington 

Boyfriendjeans fra Maison Sctoch i dag, så utrolig behagelige! Det er de samme som jeg hadde på fotoshooten med Bubbleroom. Disse bildene tok vi forresten på fredag, da vi var på Skotfoss Brug, men antrekket i dag er tilnærmet likt.

Nå skal jeg ut og jakte på litt mat, så skal jeg krysse alt jeg har av fingre og tær for at pakken min fra Fedex kommer frem i tide, slik at Lars-Kristian kan ta den med til Oslo i morgen. Der er nemlig kjolen jeg skal bruke på premierefesten, og dersom den ikke kommer har jeg ingenting å ha på meg, tok ikke med meg noe i backup. Shit. Ringte nettopp Fedex og nå er det visst Bring som har pakken. Sjekket status på Bring og nå har de endret dato fra i morgen til onsdag på levering. HVORFOR? Jeg ble jo lovet at den skulle komme i morgen tidlig. Dette er bare håpløst. Kanskje jeg må jakte antrekk i stedet. Ehe. Ikke gøy.

Ja, ja. . Wish me luck 🙂

87 kommentarer

 1. Kari FM

  Dette var veldig fint. Avslappet og kult. Likte genseren kjempegodt, og perfekt match med ringen. Kunne tenkt meg den genseren, men tror ikke fargen kler meg helt dessverre.

  Jeg må dessuten få si at jeg elsker bloggen din.Jeg blir i godt humør av å titte innom her. Du inspirerer med treningsglede, livsglede, kjærlighet og fantastiske antrekk. Føler nesten at jeg er blitt glad i deg. Hadde jeg sett deg på gaten hadde jeg hatt lyst å gi deg en klem.

 2. veronika

  Så flott sminket du var her, Caroline. Elsket leppestiften! Vårsminken begynner å komme i butikkhyllene nå. Hvilke farger vil du gå for når våren kommer? Klem

 3. Pauline

  Du er så mye finere med mørkt hår! Ser virkelig voksen ut, sammenlignet med da du hadde blonde lokker.

 4. Hei 🙂 blei så nysgjerrig no eg, ka premierefest er det du skal på? 🙂 forresten, trenger et lite tips! har nettopp begynt å trene på treningssenter etter et halvt år pause, har trent andre ting innimellom, men ikkje særlig meir enn 1-2 økter i veka maks, innimellom ingen. kor mange økter ville du anbefalt meg å begynne med? er så gira, har lyst å trene kvar dag. men veit ikkje kor lurt det er, har ingen skade eller noke, har berre hatt pause pga økonomi og tid 🙂

  1. Fotballfrue

   På 4-stjerners middag premierefest 🙂 Synes 2-3 økter i uken er fint å starte med, du kan evnt. trene mer om du føler deg klar for det, men du trenger kanskje ikke trene så tungt i starten? Litt pilates, litt jogg, litt sykkel etc. 🙂 Så flink du er, forresten 🙂

   Klem!

   1. Tusen takk for svar! 😀

 5. Live Finnøy

  Herregud så fint!!!! LOVE IT!

 6. Henriette

  disse buksene kledde deg sååå mye bedre enn boyfriend-jeansene fra i sommer!!

 7. Digger klokka di!! Har vært på jakt etter en slik en lenge! Hvordan merke er det og hvor har du kjøpt den?
  Må også bare si at jeg løp min første 10K på søndagen.. Og mye av æren gir jeg til deg! Blir ordentlig motivert av å lese dine treningsinnlegg!! Keep up the good work!

 8. Kristin

  heisann Caroline, gleder meg til info om hårfargen din! Superdupert! Lykke til på premierfest 😉
  klem

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *