Story of my life

Tapas. Vin. Venner. Vin. Latter. Vin. Venner. Byen. Danse. Vin. Hjem. Fy søren! Jeg er. . så. . sliten! Har ligget som et slakt på sofaen i absolutt hele dag, har ikke gjort noe som helst. Stakkars kroppen min. Kan ikke skjønne hvorfor jeg er så slem med den. Men det var innmari hyggelig i går, så jeg kan vel si at det var verdt det og at det garantert kommer til å gjenta seg 🙂 Dessuten er det mandag i morgen og da skal jeg trå til igjen. Det må bare bli den beste uken hittil i år, så mye gøy som skjer og jeg skal være flink med treningen igjen. Denne uken har vært så som så, hadde planer om å avslutte med et brak i dag, men det kan jeg bare glemme. Har foret kroppen med vann, pepsi max og en diger hamburger and that’s it. Pluss masse gojibær trukket med raw sjokolade, da. NAM! Skal snart pakke koffertene mine, jeg reiser jo til hovedstaden i morgen. Faktisk har jeg laget pakkeliste, utrolig nok. Noe godt må jo komme ut av dette også!

Håper deres søndag har vært noe bedre enn min 😉

60 kommentarer

 1. Michelle

  kjenner igjen den følelsen av en slik dag! men når man har hatt det kjekt kvelden før så er det bare en kjempe god følelse, til tross for lite produktivitet, masse ikke-så-alt-for-sunn-mat og gjerne litt hodepine fra dagen før 😛 Forstår ikke de som greier å gjennomføre slike dager hver uke, men en sjelden gang er bare kjekt! 😀 lykke til med pakkingen og turen i morgen 🙂 <3

 2. Åh, jeg vet hvordan du har det! Men bakrus er et godt tegn på hvor gøy du hadde det kvelden før.:)

  God klem til deg. I morgen er alt bra igjen.:)

 3. Hei Caroline 🙂 Kan du vær så snill å skaffe rabattkode for Smilelab? Har så lyst å prøve den, men synes den er så dyr 🙁

  Takk! 😀

 4. Uææææ, drikker du virkelig brus med kunstig søtning? Les denne: https://www.alun.dk/sund-kost/aspartam.html?utm_source=Facebook
  Ellers må jeg si at du var nydelig på det grønne bildet.

  1. Et tips, kildekritikk… Det kommer du langt med 😉

   1. Christine

    Hihi, liker at du har skrevet «Koffert 1» på pakkelista, godt å se det er andre som også har med seg mye på reise! 😉 kunne du forresten lagt ut et bilde av gifteringen din? Gjerne på. Ser den bare på avstand, den ser så fin ut 🙂

   2. Fotballfrue

    Har en del bilder av den ute, blant annet på innlegget om makeup og litt lenger ned, der jeg har satt sammen detaljbilder fra bryllupet vårt 🙂

    Klem!

 5. Samme her! Men her jeg bor har det bare snødd og snødd i hele dag, så veldig deilig å slippe å gå ut egentlig 🙂 Nå skal jeg lage meg biffsnadder og se filmer Blue Valentine med Ryan Gosling – det er ikke feil på en søndag! God tur til Oslo imorgen 🙂

 6. Dei gojibæra såg kjempegode ut! Kvar får du kjøpt dei? 🙂

 7. under opplæring

  Mmmmmm….hvor får man kjøpt dissse go`bitene da???! Er d mye karbos pr 100 g i de? Må jo være et supert lørdagsgodis det da! ;)))))))

 8. Hei:)

  Bare lurer på om den conceleren du bruker fra glo minerals er god på å dekke dype mørke ringer under øynene? Bruker nemlig briller, så har fått dype brune poser under øynene 🙁 evt en annen god conceler du kan anbefale?

  1. Fotballfrue

   Hmm, den er i hvert fall helt knall til å dekke ringer under øynene generelt, give it a try!

   Klem 🙂

 9. God kveld! 🙂 Dagen din høres helt lik ut som min! Likevel har jeg god samvittighet, for i går før festlighetene løp jeg min første halvmaraton på tredemølle! Det er mye takket være inspirasjon fra deg! 🙂 Tusen takk for at du inspirerer meg til å nå nye mål! 🙂

 10. Caroline du er virkelig et kjempe stor inspirasjon i hverdagen min, du er like vakker inni som utenpå. Kjærlighetslivet som du og din kjære har får hjertet mitt til å smelte av misunnelse. Jeg har derfor et spørsmål.

  Har et spørsmål ang parforhold!
  Er i en vanskelig situasjon, med en jeg var sammen med i 5år. Men han valgte å gå sin egen vei da han startet å studere i en annen by, fordi han ikke kunne se at det var mulig å få det til å funke med avstandsforhold. Ble veldig skuffet over at han ikke elsket meg nok til å prøve. Han fant seg derfor en annen en i hele 4mnd uten å si noe til meg. Vi fortsatte å møte hverandre i denne perioden da jeg trodde vi fortsatt var i et stadie hvor vi skulle finne en løsning. Han innså heldigvis at det han gjorde var feil med denne nye jenta, ettersom følelsen for meg fortsatt var sterke. Situasjonen som oppstod har ført til at jeg ikke stoler helt på han.
  Likevel har vi vært mye sammen. Nesten som et par igjen, noe jeg synes er vanskelig ettersom jeg ønsker å gi forholdet en ny sjangse da jeg ikke ser noe problem, ettersom jeg føler vi har det godt når vi er sammen. Å bli sammen igjen virker veldig uaktuelt for han ettersom vi studerer i hver vår by.
  Han sier han elsker meg og vil ikke gi slipp på det vi har etter snart 7, han viser også tegn til frykt for at jeg skal velge å gå min vei. Men jeg forstår ikke hvordan man kan elske noen og ikke ta et større steg videre sammen i livet. Har noen ganger tenkt å gå min egen vei,men etter så mange år er det virkelig vanskelig. Spesielt når man ikke kunne tenkt seg en annen mann i livet
  Trenger derfor noen kloke ord fra en vis dame som deg.
  Takk <3

  1. Hei ser du ikke har svart, men jeg håper du ikke glemmer lille meg 🙂 ha en fin dag

 11. Du har ikke tips om wrinkle fillers? Hadde blitt SÅ glad for tips:)

  1. Fotballfrue

   Hva er det? :p Har ikke noe tips der, dessverre.

   – C

 12. Hei.
  Hvor får man kjøpt goji bærene? Er fullstendig avhengig av smågodt, og de bærene må jo være MYE bedre.. 🙂

 13. Du kan bare være glad du er sosial og har mye venner og lever livet nå før du får barn og akkurat det blir litt vanskeligere.Faktisk nå misunner jeg deg faktisk litt situasjonen.Hehe,ja,lenge siden jeg har vært både på byen og fyllesjuk,så da er det nok lett å si:P Men ihvertfall,tror man bare har gått av en totalt utblåsing sammen med venner innimellom,selv om dagen derpå er grusom.

 14. Lizbeth Osnes - Behind the scenes.. Kommenterer tilbake :)

  Huff, du blir i alle fall bedre i morgen da! 🙂 Lurer på hva som skjedde med Skyheels (?) forresten? Haha, sånn helt ut av det blå 🙂

  ♥ Lizbethosnes.com – Gravid og lykkelig!

 15. Hey caroline. I love the pictures on your blog, unfortunately i dont understand what you are writing

 16. Hey caroline. I love the pictures on your blog, unfortunately i dont understand what you are writing

  1. Nathalie

   Use Google translate 🙂 copy + paste 😉

 17. Ikke si du er slem med kroppen din da, Caroline, når du er sånn ca den i så måte flinkeste personen som finnes til å nettopp pleie kroppen din – det er jo så og si jobben din 🙂 Håper du får en god uke 4! 🙂

 18. For et nydelig bilde av deg i sort hvitt! Hørtes ut som en litt hard kveld på byen, men det er jo lov, sånn en gang i blandt 😉

 19. Margrethe

  Hehe, godt å se at vi er flere 😉 Jeg feiret bursdagen min i går, var veldig helt da, not so much today 😀
  Mandag blir fantastisk! Blanke ark, trening, skole og mye fornuftig, gleder meg allerede 🙂
  Ha en fin kveld 🙂

 20. Marita Ø

  Det kjennes kanskje litt ekstra på kroppen når man har hatt en vellykket kveld 😀 Hihi! Kjenner meg godt igjen i alle fall.. Selv hadde jeg en hvit helg, noe som føles deilig i dag! Dagens trening ble utendørs i nysnø, perfekte kuldegrader og sol! Deilig 🙂 Nå gleder jeg meg vanvittig mye til en ny uke! Fortsatt god søndag til deg, i morgen er du nok frisk og rask igjen 😉

 21. Det er lov å ha en slakk dagen derpå dag på sofaen i ny og ne! Herlig å høre at du koste deg og slapp ut håret i går 🙂

 22. Noen ganger er det godt å bare ligge i sofa hele dagen og være lat. Håper kroppen blir bedre i morgen. Når kommer gårsdagens antrekk? Har gledet meg siden du postet Black and White innlegget i går 🙂 Ha en fin og rolig søndag og god tur i morgen!

 23. Hei.
  Hvor får man kjøpt Goji bærene? Jeg er helt avhengig av smågodt, og de bærene må jo være ett mye bedre alternativ. Hvis det stopper cravingen da 🙂

  1. Fotballfrue

   De er helt fantastiske! https://super-helse.no/ 😀

   Klem!

 24. Kjenner følelsen etter hyggelig selskap ja.
  Hvor får man kjøpt de bærene med sjokolade?
  Nyt kvelden♥

  1. Fotballfrue

   https://super-helse.no/ 😀

   Klem!

 25. Hei, Hvor kjøper du Gojibærene med sjokolade? De ser såå gode ut! Ha en fortsatt fin søndag 🙂

  1. Fotballfrue

   https://super-helse.no/ 😀

   – C

 26. Hvor er det blitt av den andre hunden deres, vi ser han aldri mer på bloggde 🙁

 27. Cornelia

  Hvor lange og hvor mange turer går du med hundene dine vær dag? Skal selv skaffe meg hund, så setter stor pris på svar 🙂 Ha en fortsatt trivelig kveld Caroline!

  1. Det kommer selvfølgelig ann på hvilken rase du velger;-) Derfor viktig å sette seg godt inn i forskjellige raser, og ikke gå etter utseende, men etter hvor mye aktivitet og humør den spesielle rasen har. 😉 Men hunder som Caroline har skal du eller ikke se på som hunder som bare trenger noen småturer, de har behov for lange turer og god stimulering de også;-)

 28. Hvor kjøper du produktene du lager mat/snacks med? Raw, eco e.l?

 29. Hei!
  Jeg er fast leser av bloggen, og klikker meg inn flere ganger for dagen for å hente inspirasjon. Jeg synes oppskriftene dine ser veldig spennende ut, og har lyst til å prøve dem. Nå står yoghurtnøtter først for tur, men for å lage dette må jeg ha sevita. Derfor lurer jeg på hvor jeg kan kjøpe dette? Kan jeg bruke dette for å få mer vaniljesmak av tyrkisk yoghurt også? Det hadde også vært kjekt om du kunne kommet med noen middagstips for hybelboere som har ganske stramt budsjett 😀 Håper på svar! <3

 30. Hei!
  Jeg er fast leser av bloggen, og klikker meg inn flere ganger for dagen for å hente inspirasjon. Jeg synes oppskriftene dine ser veldig spennende ut, og har lyst til å prøve dem. Nå står yoghurtnøtter først for tur, men for å lage dette må jeg ha sevita. Derfor lurer jeg på hvor jeg kan kjøpe dette? Kan jeg bruke dette for å få mer vaniljesmak av tyrkisk yoghurt også? Det hadde også vært kjekt om du kunne kommet med noen middagstips for hybelboere som har ganske stramt budsjett 😀 Håper på svar! <3

 31. Hvor får man kjøpt sånne gojibær med raw sjokolade? Så godt ut:D

 32. Hvor får man kjøpt sånne gojibær med raw sjokolade? Så godt ut 😀

 33. Så bra du hadde det kjekt i går 😀
  Min søndag har for det meste gått til jobb på eldresenteret 🙂 No venter senga før det blir tidlegvakt i morra!
  God natt, vakring 🙂

 34. Hvor kjøper du gojibærene? 🙂

 35. Har ikke gjort stort annet, nei. Har ligget på sofaen i hele dag og øvd til tentamen på tirsdag. Føler meg endelig klar! Også er det et pluss at vi har fri i morgen (studiedag), da kan jeg sove lenge en dag til (:

 36. Christine

  Skrev en kommentar i ste. Ser den har havnet som svar til LK, det skulle forøvrig være ny kommentar! 🙂 Ha en god natt <3

 37. Hei søta.. Jeg har ett spørsmål, vasker du håret ditt hver dag, eller hvordan
  Gjør du det? Og hvis du skal trene hver dag, pleier du å vaske håret hver gang etter trening?
  Lurer på det, siden jeg blir veldig svett på håret etter trening, så må vaske set hver gang, og det
  er kjedelig! Håper på svar:) <3

  1. Fotballfrue

   Vasker det 3-4 ganger i uken 🙂 Tørrsjampo er veldig bra 😀

   Klem!

 38. Goji berries är helt sjuk nami nami nami 😀

 39. Karoline

  Elsker bloggen din! Vil du eller LK skrive om
  greens/supermat og deres meninger?

  1. Det kommer litt an på. Har du en hverdag hvor du ikke rekker å få deg det du trenger av mikronæringsstoffer, kan det være greit med et supplement i form av dette. Personlig mener jeg at du helt fint, med noen få unntak, dekker kroppens behov for mikronæringsstoffer ved å få i deg 5 om dagen, og at svært mange derfor bruker penger unødvendig på dette.

   1. karoline

    takk for svar! det florerer så mange meninger der ute, så blir litt forvirret. en ting som derimot blir mer og mer tydelig for meg, er sukkerets negative effekt på kroppen. hadde blitt kjempeglad for en artikkel om det, hvis du/dere har mulighet 🙂

 40. Hugo er virkelig et sjarmtroll. Fotogen er han også. Får så lyst til å skaffe meg hund når jeg ser de søte hundebildene dine. Ronaldo er riktig nusselig han også. Har ikke sett han på en stund. Kommer det snart noen bilder av den karen også, kanskje?….. Ha en fin mandag.

 41. Veldig off topic dette, men når jeg er på ipad/phone, så kan jeg se kommentarer som venter på å bli godkjent, mens jeg nå på vanlig pc ikke kan se det… På den første kommentaren om kunstig søtning hvor Lars Kristian har svart noe med kildekritikk, lå det en slik kommentar under som ventet på godkjenning i dagmorges da jeg leste på paden, (husker ikke i forbifarten HVA det stod) mens nå ser jeg den ikke.. vet ikke om det har noe med pc/mobil versjon å gjøre jeg, men tenkte bare å si i fra 🙂

  1. Fotballfrue

   Merkelig :/ Har hatt litt problemer med kommentarfeltet ipad / iphone kontra mac / pc, men skal sjekke det nærmere 🙂

   – C

   1. Nora C

    Det har jeg også lagt merke til 🙂 Ser alle kommentarer inne på iphone, men ikke på pc..

 42. Hei,
  du hadde så fin lyselykt på bordet. Hvor har du kjøpt den?
  Er på jakt etter en fin til kjøkkenbordet!

 43. Amalie14

  Gojibær med sjokolade hørtes utrolig godt ut. Jeg har bare smakt vanlige gojibær, og det er så godt synes jeg:-)

 44. Vil først bare si at du er veldig flink til å motivere! Jeg studerer journalistikk på NKF og lurte på om du ville svart på noen spørsmål angående trening, til en artikkel jeg skal skrive 🙂

  1. Hvorfor tror du mange er så ivrige etter å begynne treningen i januar?
  2. Hva er dine tips til å holde motivasjonen oppe og fortsette?
  3. Tror du det er lettere å trene hvis man samtidig spiser riktig?
  4. Vil du si at det å ha en personligtrener er viktig?

  Det hadde vært kjempe fint hvis du hadde hatt tid til dette og hvis jeg kunne brukt deg som en av mine kilder til denne saken 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *