Makeup Look: It’s all about green

Det er gøy å eksperimentere med makeup, og jeg har blitt mye flinkere med årene. Tidligere satt jeg fullstendig fast mellom beige og bruntoner, helst helt matte farger uten snev av skimmer, men den siste tiden har jeg virkelig fått øynene opp for litt mer spennende ting. Det er utrolig mye lekkert på markedet, og akkurat nå er det mye snakk om emerald green og grønt generelt, så jeg bestemte meg for å teste ut en look basert på nettopp det 🙂

Dette er produktene jeg har brukt:

1. Soft Blend Eye Shadow i fargen Jungle Green 2. Soft Blend Eye Shadow Khaki Twist 3. Soft Blend Eye Shadow Nearly Nude 4. Color Smooth Eyeliner i fargen Forrest green 5. Eyeshadow Pencil i fargen Green EP 3 6. Dazzle dust i fargen Emerald 72 

For å skape denne looken la jeg først Nearly Nude som en base på hele øyelokket og opp mot øyebrynet, deretter brukte jeg Jungle Green på hele lokket før jeg markerte globallinjen med Khaki Twist. Det er viktig å duse ut fargene hele tiden. Jeg brukte samme metode som i dette innlegget. Helt nede ved vippekanten la jeg Eyeshadow Pencil som jeg duset ut med fingrene slik at den blandet seg litt med fargen på øyelokket. Jeg avsluttet med å legge Dazzle Dust fra øyekroken og inn mot midten av øyet, og duset ut denne slik at overgangen ble fin. Brukte også Dazzle Dust under øyet sammen med Color Smooth Eyeliner.

På neglene har jeg brukt Green Grass fra Green Room / Dose, dette er et helt nytt merke hos Coverbrands og lakkene er utrolig bra. Veldig dekkende og enkel å legge. Toppet det hele med Across The Universe fra Deborah Lippmann.

Har du lyst til å prøve på noe lignende? Nå kan du få 25 prosent rabatt på alle produktene jeg har brukt i dette innlegget, bortsett fra på neglelakkene. Koden du bruker zgbup og den varer ut 24. januar 🙂

annonse 

80 kommentarer

 1. Wow! det var utrolig kult, du er sååå flink til og sminke deg!♥

 2. Kjempefint! Ble liksom ikke for mye heller!:)
  Men jeg har et spm ang trening, en venninne fortalte meg at man burde ha 48 timers mellomrom mellom hver gang man trener samme muskler, hvis ikke får de ikke tid til å bygge seg opp, hva mener du/dere om det? Jeg trener nemlig ofte samme muskler dagen etter, men er det «bortkastet»?

  1. Det kommer helt an på hvor hardt du trener den 🙂

   1. Og.. Baseøvelser som knebøy og markløft som igjen er veldig tunge og belastende øvelser bør man aldri trene to dager på rad 🙂

   2. Prøv å fortell det til en styrkeløfter, Lene 😛 Det spørs jo helt på intensiteten. Om du trener til maks bør man nok ha en dags hvile, men det er helt uproblematisk å f.eks trene knebøy hver dag, så lenge du tilpasser intensiteten 🙂

 3. Så fine leppene dine ble etter ny fylling 😀

  1. Fotballfrue

   De er egentlig litt hovne her, men takk 🙂

   – C

 4. Wow! Så flink du er 😀 Bare et spørsmål; den fantastiske gifteringen din! Fikk du den av Lars-Kristian da han fridde? Eller har du to ringer? :p

  1. Fotballfrue

   Det var den Lars-Kristian fridde med 😀

   Klem!

   1. Mariell

    Da har han i såfall en helt fantastisk smak!!! Heldige deg 🙂

   2. Fotballfrue

    Ja, jeg ble helt blown away 😉

    Klem!

   3. Benedicte

    Jeg vurdere også å ta forlovelsesringen som giftering for jeg eeeeelsker den 🙂

 5. Jeg spurte for litt siden om du unne gi noen tips og si hvordan du lager/bestiller julekort, innbydelser og slike ting! trenger tips til konfirmasjonsinnbydelser.. Du sa at du sikkert kunne lage et innlegg om det. Men hvis du ikke lager innlegg, kan du bare svare her? 🙂

  1. Fotballfrue

   Tidligere brukte jeg ofte decorium, men de har byttet eiere og har ikke denne tjenesten lenger :/ Du kan fint oppsøke et trykkeri som lager for deg, som for eks. kortshop.no, de er veldig flinke og lager akkurat det du vil ha, sender den forslag per mail 🙂 For å gjøre det litt mer personlig anbefaler jeg å ta turen innom Panduro og kjøpe litt div. som du kan pynte innbydelsene med selv 🙂 Det gjør ofte jeg, da vil jeg ha de så enkle som mulig fra trykkeriet, slik at jeg kan gjøre min egen vri.

   Klem!

 6. Jeanette

  det kledde deg veldig godt

  1. Fotballfrue

   Tusen takk for det 😀

   – C

 7. Den deborah Lippmann neglelakken var fantastisk fin. Fikk lyst på den til! Hilsen neglelakk-junkien 😉

  1. Fotballfrue

   Den er helt rå 😀

 8. Åh, kjempefint! Fargene passer deg utrolig godt! Fin makeup til fin dame 😀

 9. You look stunning in the first photo! I have a huge crush on this color, so cool nails! I should try!! Happy sunday! xo

  1. Fotballfrue

   Thank you so much, sweetie! Have a wonderful sunday!

   <3

 10. Wow, du kledde grønt utrolig godt!
  Hurra for rabattkode, skulle akkurat til å legge inn en bestilling på Coverbrands med disse øyeskyggene. Så bra timing 😀
  Forresten, du har utrolig NYDELIGE øyne…!

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, gode deg! Oppdaterer med rabattkode så snart jeg vet!

   Klem 🙂

 11. Wow, du ser fantastisk ut :D! Synes du er så utrolig flink til å variere med sminken! Kan jeg spørre, er det mest øyesminken + leppene du varierer fra hverdagssminken, men samme hudsminke, eller bytter du mellom ulike foundation/pudder? 🙂

  Ha en fortsatt fin søndag! Klem Elle

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, snille <3

   Jeg bruker den samme foundation, rougen og pudderet etc. hver dag, så det er bare lepper og øyne jeg varierer 🙂

   Klemmer 🙂

 12. Denne looken kler du veldig godt 🙂 kjempefint! Men ang. Deborah Lippmann lakkene; Jeg sliter med å få dem av neglene. Glitteret sitter bom fast. Nå skal det sies at jeg ikke har prøvd den neglelakkfjerneren som hører til lakkene, men med vanlig er det helt umulig. Noen tips? 🙂

  1. Fotballfrue

   Skjønner hva du mener, det krever litt å få det av 😉 Jeg bruker å gå over et par ganger med neglelakkfjerner og dersom det ikke er borte, filer jeg bort resten 🙂

   Klem!

   1. Renate

    Ha fjerner på en bomullsdott, legg den rundt fingeren og surr alufolie rundt. Ha det på i 5 minutter og dra hele røklet hardt av. Da får du av det meste, må bare gå over litt til på vanlig måte! 🙂

   2. Dette kan jeg bekrefte! 😀 Jeg spurte på noen parfymerier, og alle anbefalte denne metoden. I stor grad framfor sterkere negllakker! Når du har hatt bomullspaden på en liten stund (et par minutter) så trenger man bare å dra over neglen en gang med samme ´paden. Eventuelt det andre som sitter igjen er det bare å gni litt hardere på. Super metode!

   3. Et veldig godt tips ang glitter neglelakk er å ta en halv bomullspad med rikelig neglelakkfjerner på, så snurre den rundt neglen. Etterpå fester du paden til neglen ved å ta aluminiumfolie rundt hele den øverste delen av fingeren. La det være på noen minutter før du tar det av! Ser veldig komisk ut, men fungerer flott! 😉 Slik: https://www.nihrida.com/2013/01/how-to-remove-glitter-nail-polish.html

   4. Veronica

    D.L fjerneren fungerer best, men et tips er å holde en pads m neglelakk fjerner en liten stund før man gnir den vekk.. eller ha en base farge under så går det også lettere av. Men tar litt ekstra tid å fjerne en glitter lakk iforhold til en vanlig lakk.

  2. Jeg har også hatt samme problem! Men hvis man bruker vanlig blank neglelakk (eller en annen farge – sånn som Caroline har gjort her) under glitterlakken, er det lettere å få den av 🙂

  3. Prøv å kjøpe ren aceton på apoteket. De har det bak disken. Det er sterkere en neglelakkfjerner, men veldig effektivt. Pass på å kun bruke det når du trenger det, for ofte er ikke bra.

 13. Dette var superfint!! 😀 er veldig glad i bruntoner selv, så kanskje det er på tide med litt eksperimentering her òg 🙂

 14. Kjempefine farger til deg! Både på neglene og øyensminken 🙂

 15. Persille

  Herregud så utrolig vakker du er!
  Makan <3

 16. Marita Ø

  Woah 😀 Så lekkert det bildet var av deg! Jeg må bli litt flinkere til å eksperimentere litt mer med farger selv, tror jeg. Kjører som regel veldig safe til hverdags i alle fall.. Ønsker deg en fin søndag (selv om facebook forteller meg at du kanskje har en liten hangover, haha)! Kos deg i alle fall 🙂

 17. Michelle

  utrolig nydelig sminke på deg! Grønn kledde deg utrolig godt. Pleier selv å sminke meg med grønntoner de gangene jeg ønsker å leke litt ekstra med fargene!! Kjempe gøy å eksperimentere som du sier 🙂 hihi

 18. WOW, den första bilden blow me away! Hade passat på ett Vouge cover *s*

  Är väldigt dålig på att våga testa nya färger, är osäker på vad jag passar i. Får ta en konsultation hos Kicks i veckan.

  Hoppas ni får en underbar söndag!

  Kram
  // Amanda

  Ps. Har en liten tävling på bloggen, kika in vettja =)

 19. For en fin look! Jeg er veldig glad i bruke grønt selv, det fremhever både det brune og det grønne i øynene mine.:) Kommer ikke til å tørre å lese innlegget med rabattkoden til Coverbrands hehe. Har handlet way too much der de siste dagene! Pakkene kommer jo neste dagen etter bestilling. Farlig!

 20. Christine

  Du er fantastisk vakker! Ha en fortsatt fin søndag! 🙂

 21. Åh så fine lepper du har! Hva er det du bruker på dem? Altså på dette bildet? Fargen var hvertfall nydelig 😀

  1. Fotballfrue

   Her har jeg ingenting på leppene 🙂

   – C

 22. Uff, det er kanskje fælt å si dette, fordi det kan tolkes som at jeg mener du ikke er pen til vanlig. Men! Du er så flott med restylane i leppene, du kler det utrolig godt 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀

 23. Hei! Lurte på om du kunne lage en sminke video hvor du viser hvordan du utfører det. Og ikke bare skriver ned hva du har gjort:)

 24. Woaw! Så flott det ble 🙂 Veldig stilig bilde.

  1. Fotballfrue

   Takk 😀

 25. heej! väldigt fint nagellack. 😀

 26. Så utrolig fint det første bildet av deg er 🙂
  Jeg liker så godt øyenbrynene dine. Bruker du kit fra coverbrands?
  <3

  1. Fotballfrue

   Jeg bruker brynpenn fra studiomakeup akkurat nå 😀

   Klem!

 27. Ditt søte lille yougurtnøtt ekorn! 🙂

  1. Fotballfrue

   Haha 😀

 28. Kan jeg spørre hvor du fyller leppene? Synes du det er vondt?
  Synes det er så mange som får så stygge lepper etterpå så er ikke alle som er like flinke, noen blir så klumpete.
  Er nok viktig å gå til de rette stedene 🙂

  1. Fotballfrue

   Jeg går til Petra hos Face It på Majorstuen i Oslo 🙂 Det er ikke smertefritt, men det er ikke noe særlig vondt heller synes jeg. Men smerte er jo individuelt, så det kommer jo helt an på 🙂 Du får bedøvelseskrem og den fungerer veldig greit, det er bare noen steder du kjenner at det stikker 😉

   – C

   1. Hvorfor gjør du det? Synes det så litt «restylane» ut jeg..

   2. Fotballfrue

    Det er ikke så rart, jeg var der på tirsdag og tok bildene på fredag, så jeg er fortsatt hoven 😉

    – C

   3. Rachel

    Hehe.. Bra svar c, du svart jo ikke på spm!

   4. Fotballfrue

    Neivel? Jeg svarer jo på hvorfor det kan se restylane ut. Fordi jeg er hoven 🙂 Jeg gjør det selvfølgelig fordi jeg synes det er vakkert. Føler meg så fin med fyldige lepper 🙂

    – C

 29. Visst är det skoj med smink =) Och wow, du är så otroligt fin på den första bilden, som alltid <3 Hoppas du har det fint tjejen.
  Det där nagel lacket var jättehärligt med. Måste handla hem lite nytt.
  Skickar en kram och önskar dig en fin söndags kväll…..

 30. Hei!
  Kan jeg spørre hvor du har fullt i leppene? Skal ta Restylane selv, men klarer ikk bestemme meg for hvor jeg bør ta det! Vil at det skal ta det. Veldig viktig for meg med profesjonelle ansatte som virkelig kan det de gjør! På forhånd takk! Klem trofast leser i flere år

  1. Fotballfrue

   Face It på Majorstuen i Oslo, Petra er utrolig dyktig 🙂

   Klem!

   1. Johanne

    Oi, her ser jeg at innlegget mitt har blitt veldig rart, da jeg skrev dette fra mobilen.
    Men tusen takk for svar! Litt tryggere med gode anbefalinger når man skal teste noe nytt, som er umulig å skjule hvis man skulle være uheldig, da dette sitter midt i tr***et 😉
    Ha en fin helg med søte Hugo-gutt og Ronaldo <3

   2. Hvor mye fyller du i leppene? Har du i både under og overleppen? 🙂

   3. Fotballfrue

    Har vel aldri tatt noe mer enn 1 ml., men vi jobber mot litt mer fylde på sidene oppe nå, så da kan det være det blir noe mer. Jeg har litt under, men mest oppe.

    – C

 31. Fin neglelakk 🙂 Må bare si at jeg for første gang på lenge gleder meg ti mandag og en ny uke 🙂 Takk for inspirasjon fra deg 🙂 Hilsen en kommende mamma 🙂

  1. Fotballfrue

   Gratulerer med graviditeten 🙂 Gleder meg enormt mye til i morgen selv 😀

   Klem!

 32. Hei =) Så at du ser på pretty little liars på ipaden når du løper, jeg selv har en iphone 5 og det hadde vært motiverende å ha noe å se på når jeg står på mølle/ellipse , men det jeg lurer på er hvordan du får serien «over på»/ inn på ipaden ? hvis du skjønner hva jeg mener ?bruker du noe spesielt program ?

  =)=)

 33. Wow! Du var SYKT pen, du er utrolig flink til å sminke deg! 🙂

 34. Flott makeup, og kjempefin fylling i leppene! Smashing 😀

 35. Wow, du er bare så flott, Caroline! Leppene ser også veldig bra ut, glemmer hele tiden at du har fylt de, helt til folk kommenterer det her. Så det betyr bare at det ser naturlig ut 😉 Også elsker jeg øyebrynene dine, syns det gjør hele ansiktet hvis man har fine øyebryn. Ønsker deg en super uke 🙂 Klem

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, skjønne deg!

   Håper du har en fin mandag 🙂

   Klem!

  1. Du er sååååå pen! Jeg så på 4-stjernes middag, da du var med! Du virker så hyggelig og du var KJEMPE flink til å lage mat!❤

   ❤Klem Ingrid❤

 36. Tone-Lise Kalvø

  Så fiiiint bilde 😀

 37. Eg har grønn med lit Blåtind i augene, vil dei fargene passe meg?

  1. Fotballfrue

   Å, ja! Det hørtes nydelig ut 🙂

 38. Emilie Nilsplass

  Åååååh, så fint!! Elsker at du har makeup-looks!! Håper du kan gjøre d litt oftere 😀

 39. Anne-Grete

  Eg syns du var utrulig fin med denne sminka, du kan godt driste deg på litt meir heavy sminke som det her oftare! Du såg veldig voksen og sofistikert ut (vel, sofistikert ser du jo ut heile tida, men her fekk du et skikkelig voksent preg som er meint som eit kompliment ;-))

 40. Marianne

  Kjempefin:)! Øyenbrynene dine er veldig fine, hvordan har du fått dem slik?

  Hilsen Marianne 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *