Tips til app på sengekanten

God lørdag, dere ♥ Her har vi ligget i sengen og lest nyheter i over en time, så nå er det vel snart på tide med frokost selv om jeg er mett på både kaffe og yoghurtnøtter. Jeg har lastet ned appen FlipBoard og er fullstendig avhengig, alt du trenger å gjøre er å lage din egen RSS-leser på Google reader (du trenger gmail-konto) legge til dine favoritter der, og vips så kommer de på FlipBoard og du er oppdatert hver eneste morgen. Det kan være alt fra blogger du leser, aviser (Dagbladet, Dagens Næringsliv, Aftenposten etc.), instagram, facebook og twitter. Jeg elsker FlipBoard og ville aldri vært foruten på morningene, dere vet . . da jeg ligger i sengen med kaffekoppen i 30 minutter for å våkne. Det perfekte tilbehøret til kaffen! Indeed.

Apropo instagram: Følg meg gjerne der 🙂 Prøver stadig bli litt flinkere til å ta bilder fra hverdagen, men noen ganger kommer det bilder fra bloggen også, både nye og gamle. I dag har jeg snart 90.000 følgere, craziness! Tusen, tusen takk Jeg heter @fotballfrue. Surprise! Her er et dryss fra uken:

1. I bilen på vei til Skien og møte 2. Bilsnacks! 3. Sekken min ♥ 4. Endelig er de perfekte boyfriendbuksene mine 5. Venter på min tur hos Petra / Face It i Oslo 6. Morgenstund i Siljan 7. Fra i går, prøvde meg på en grønn look 8. Hugo er en skikkelig avhengighetstass og følger etter meg absolutt overalt i huset 9. På ELIXIA 🙂 

Hvis du ikke har instagram, er jeg flink med facebook også 🙂

Ha en toppen lørdag, det skal vi! I kveld blir det tapas og vin i Skien ♥ 

58 kommentarer

 1. Marthine

  Ha en fantastisk lørdag, søte deg <3

  1. Fotballfrue

   Du også, skjønne <3

 2. God helg til deg og L-K! Nam tapas! Kos dere! Men du, hvordan er egentlig audien på vinterføre?

  1. Ikke like god som Ford Kuga (andre bilen vår), men den har firhjulstrekk, så kommer frem 😉

   God helg til deg også!

   – C

 3. Ha en fantastisk lørdag, Caroline! <3 etter jobb skal jeg hjem å lage de fantastiske yougurtnøttene, sitter å knasker på jobb.. hihi 😀 takk for opppskrift <3

  1. Fotballfrue

   Aaaahhh, deilig 😀 God jobbhelg og nyt fri i morgen 🙂

   Klemmer!

 4. Utrolig fin sekk! Hvor er den fra?
  Fine bilder du tar 🙂

  1. Fotballfrue

   Mexico 🙂

   – C

 5. Hei vakre deg! Jeg vil bare benytte lørdagsmorgenen til å fortelle deg at jeg har fulgt deg helt siden du startet bloggen din, men først nå innså hvor mye den betyr for meg. Får meg er bloggen din et magasin og en inspirasjonskilde som aldri tar slutt, og du gir meg mer enn du aner. Jeg blir så sint når jeg leser kritikken du innimellom får; senest ang. kroppsidealer og at du fremmer spiseforstyrrelser blant unge jenter. Jeg kunne ikke vært mer uenig! Jeg har selv slitt med et dårlig selvbilde, og det jeg vil kalle en «lett spiseforstyrrelse», der jeg i perioder fikk dårlig samvittighet av mat og kastet opp. Etter å ha lest bloggen din har jeg svart på hvitt sett at det går an å være slank og trent, samtidig som man koser seg med god mat. Jeg kan ikke huske sist jeg hadde en dårlig periode! Og det er mye takket være deg. Tusen takk for at du er den du er, og overse de negative kommentarene- du betyr mer enn du aner for mange av oss! God helg=)

  1. Fotballfrue

   For en fantastisk kommentar, Tina! Tusen, tusen takk <3 Takk for at jeg og bloggen får være en inspirasjon, utrolig godt å høre at det er lenge siden forrige periode 🙂

   Mange klemmer <3

 6. Hei Caroline! Elsker bloggen din<3 men jeg ville bare tipse deg om appen "nike training club" det er en app der du kan velge type trenings type og lengde, også er det en person som viser øvelsene, og sier hvor lenge du skal gjøre ver øvelse… Perfekt til trening hjemme!!

 7. Ååå genial app 😀 Eg følge deg!

 8. Du gjør meg glad 🙂

  1. Fotballfrue

   Neimen, tusen takk – det samme til deg 😀

   Klemmer 🙂

 9. Nice snaps! The first pic of you is very cute and love the green make up eyes and nails you have, fab!! xo

 10. Marita Ø

  Det ble sen frokost her også i dag, men det er det jeg elsker med lørdager, bare ligge litt lengre i sengen med TV, nyheter eller hva det måtte være og så lage en god frokost 🙂 Ønsker deg en super lørdag også 🙂

 11. Lisa Marielle

  Tusen takk, Caroline <3
  For at du er den DU er og lyser opp dagen min:)
  Jeg elsker bloggen din, og må si at du
  er forbildet mitt;)
  Har kjærlighetssorg, men dine herlige innlegg hjelper meg å
  fokusere på noe annet – så tusen tusen takk <3
  DU er fantastisk og helt unik!

  Klemmer

 12. Dette hørtes ut som en herlig app! Da kan jeg fort tenke meg en blir liggende litt for lenge og drar seg i senga 🙂

  Elle

 13. Det gjelder ikke dette innlegget altså, har prøvd å lete meg frem til noen svar her men spør bare siden jeg ikke finner noe 😛

  Jeg har løpt noen turer med nike + klokka nå og bruker chipen når jeg er på treningssenteret. Men nå siste turen så viste den veldig feil når jeg var ferdig. Kan det ha noe å gjøre med at jeg ikke har nike sko? Jeg har bare chipen langt nede i sokken. Burde jeg ha den under foten, eller spiller det ingen rolle så lenge jeg har den ved foten? Hehe.. Blir veldig takknemlig for svar 😉 Utrolig irriterende å få en skikkelig ufortjent dårlig tur på sida mi 😀

 14. Michelle

  Elsket den grønne sminken du har på det ene bilde der, bare helt nydelig!! Så deilig å dra seg litt ekstra i sengen på en lørdag 🙂 Ha en fantastisk dag videre <3

 15. Mye fine bilder!

 16. Hei:)

  Kan ikke du være så snill å komme med noen forslag til gode nettsider, blogg etc om mote, design osv?
  Leser bloggen din hver dag og synes den er super, har ikke funnet noen som kan sammenlignes:)) men, hadde vært fint og lest flere for mer inspirasjon. Du har inspirert meg masse, særlig i klesveien.
  Ha en fortsatt flott weekend, jeg er i Geilo og kjører ski med mannen og gode venner.

  Klem fra Tonje

 17. hei!
  jeg lurer på en ting angående kunstige søtningsmidler og svangerskap..jeg er gravid og lurer på om det er ok å fortsette å bruke sukrin og stevia som vanlig?Da jeg gikk gravid med første ble jeg bedt om å kutte ned på forbruk av alt med aspartam i,men disse er jo ikke i samme gruppe når det gjelder søtningsstoffer..kanskje LK kan svare på det?:-)

  1. Dette tør jeg ikke svare for sikkert på, så du bør nok spørre noen andre. Årsaken til at aspartam blir frarådet, er for å være føre var. Det er altså aldri blitt påvist at det har noen negativ effekt. I og med at Stevia er nokså nytt på det norske markedet, er jeg ganske sikker på at det samme gjelder der. Sukrin er jeg litt mer usikker på, men vil tro de samme rådene foreligger der 🙂

   1. Persille

    Kan jeg og spørre om en ting mens du er på tråden? 🙂
    Det gjelder søtning, av typen som er i f.eks. Fun Light, suketter og lettbrus. Jeg går på lavkarbo/lchf og er glad i lettbrus, og te med suketter i! Minst 2 per kopp 😉 Dette er liksom mitt godteri.
    Påvirker det insulinet? Og vil det igjen kludre med planen min om vektnedgang/ fettforbrenning?
    Klem fra Persille 🙂 Broren min heter det samme som deg 😀

   2. Det kommer litt an på hvilke søtstoffer du sikter til. Noen påvirker blodsukkeret, mens andre gjør det ikke. De fleste lettbrusvariantene og Fun light er søtet med Aspartam og Acesulfam og er helt trygt. Det påvirker ikke kroppens utskillelse av insulin, og vil ikke påvirke vektnedgangen. Suketter kan påvirke litt, men da er det snakk om store mengder. Innenfor ADI (anbefalt daglig inntak), vil ikke suketter påvirke insulin. ADI for suketter er vel for en person på 50 kilo ca 10 suketter.

   3. Persille

    Jamen da høres det jo ut som jeg er safe da.
    Takk for at du tar deg tid til å dele kunnskapen din! 🙂

   4. Bare hyggelig 🙂

    Lykke til!

   5. Syns jeg leste for kort tid siden av det de har sagt om aspartam ikke gjelder lenger? Det er altså ikke farlig. Mulig jeg husker feil 🙂

   6. Aspartam har, så lenge det har vært godkjent i Norge, ikek blitt ansett som farlig. Den siste rapporten var en gjennomgang av all tilgjengelig litteratur, for å se om de skulle endre anbefalingene, noe de ikke fant grunn til. I forhold til svangerskap og barn gjelder fortsatt de samme rådene 🙂

   7. Jeg personlig tror det er en grunn til at f.eks Japan ikke tillater aspartam,og bruker stevia i lettbrusen sin. Stevia er jo helt naturlig,påvirker ikke blodsukkeret,er BRA for tennene og masse annet nyttig. Jeg ville heller holdt meg til sukker enn aspartam i svangerskapet,og heller ha et moderat inntak av det.
    Jeg tror også aspartam og kreft har en sammenheng jeg,og flere andre med. Men det er en annen diskusjon. Alt med måte er vel en god regel?! 🙂

   8. Stevia har et langt lavere ADI enn Aspartam, og aspartam påvirker heller ikke blodsukkeret. Hvorfor tror du at det er en sammenheng mellom aspartam og kreft, når forskningen entydig viser at det ikke er det?

 18. Hei, bare en random ting og da går jeg til orakelet innen nettbutikker:) Vet du om man må betale toll fra mango?

  1. Fotballfrue

   Det tror jeg ikke du må, ettersom det er en butikk som også er i Norge 🙂 Må ikke betale toll fra Zara, og det blir jo samme greia 🙂 Ang. spm. under her, vet ikke hvordan det funker med retur, men det skulle vel ikke være noe problem 🙂

   Klem!

 19. Hei Caroline, takk for all inspirasjon du gir gjennom bloggen din, om alt fra mat, mote og interiør.

  Har et spørsmål til deg: Bruker du fremdeles vippeextensions fra Beauty Norway, og hvordan syns du de påvirker dine egne vipper? Har du prøvd å være uten etter at du satte på første gang? Bruker du vippeserum mens du har extensions?

 20. Og igjen om du vet om hvordan det er å returnere til dem igjen hvis man ikke er fornøyd?

  1. Jeanette

   Caroline skal vel ikke mått e bruke tid på noe du selv kan google/finne ut på butikkens nettside…

 21. I am addicted to your blog! You are such a beautiful woman and your home looks so adorable. Could you write a Post about your favourite exercises? Especially for slimmer legs? Your body looks so great and you are just an inspiration for me to do sports!:)

 22. Både sukrin og stevia er jo naturlige produkter i motsetning til aspartam og acesulfam, så jeg har hørt at det ikke skal være noe problem ved graviditet =)

  1. At de er naturlige behøver ikke å bety så mye, mange av de giftigste stoffene vi kjenner til eksisterer helt naturlig rundt oss. Aspartam har jo vært godkjent i mange år, men Stevia ble først godkjent ifjor. Jeg aner ikke om det medfører noen risiko, og sjansen er sikkert stor for at det aldri har vært påvist noen risiko. Men jeg tipper man jobber ut i fra et føre var prinsipp her også.

 23. Hei søte deg!

  Har bare et lite spørsmål ang LCHF 🙂 Hvordan fungerer dette kostholdet mtp antall måltider osv? Skal man spise når man er sulten, eller bør man holde seg til x antall faste måltider hver dag? Er jo oppvokst med at man skal spise mange, små måltider for å holde i gang forbrenningen, så tenkte jeg skulle høre med dere 🙂

  Klem!

 24. Hei Caroline
  Du har en kjempe flott blogg. Må nok se innom ganske ofte. Tips på yoghertnøttene dine, putt de oppi små muffins former. Da blir de ikke så mye klin, da kan du jo bare brette ned kanten. Ha en flott dag videre 🙂

 25. https://www.umb.no/forsiden/artikkel/lavkarbo-mot-livsstilssykdommer

  Endelig noen her i landet som ser det. Dette handler riktig nok om livsstilsykdommer, men det er langt flere som går rundt med ustabilt blodsukker enn disse betegnelsene omfatter. Studerte forøvrig ernæring i fjor, og der får man penta inn statens syn på det: «energiinntaket bør bestå av 70% karbohydrater per dag». Når man kommer ut i arbeidslivet er man også forpliktet til å jobbe utifra denne teorien. Det gadd jeg ikke mer. Når ble sukker og stivelse en naturlig del av vårt kosthold? Beklager random kommentar, men håper ihvertfall at dette når ut til noen av kritikerne som det er så altfor mange av her:-)

  1. Hvor studerte du ernæring?

   Jeg håper å få deltatt på konferansen, men ser den er fulltegnet. Skulle egentlig til Spania på treningsleir, men avreise er flyttet til lørdag, så har ikke kjøpt billett.

 26. Såå koselig å lese om Hugo og Ronaldo i buddy magasinet 🙂 Fine hundene ❤

  1. Fotballfrue

   Jaaa 😀 Det er fra i sommer 🙂 Søteste <3

 27. Lotte Karoline

  Du har en fantastisk blogg, Caroline! Elsker å lese den 🙂

 28. Flipboard er favorittappen min på iPaden min! Elsker det stilfulle designet og det gjør blogglesing til en drøm! 🙂

 29. Liker hverdagsbildene dine <3 blir liksom litt mer personlig 🙂
  Du er flink. Ha en fin kveld og helg.

 30. hei Caroline <3
  har bare ett spørsmål til deg angående hugo. Jeg er ei jente på 17 år å ønsker men en chihuahua. lurer bare på hvordan denne rasen egentlig er i praksis. oppførsel,bjeffing,sosial, kosete osv. HÅPER du kan svare: )
  KLEM <3

 31. Amalie14

  Du er så flink, 90.000 er sinnsykt mange! Men alle bildene er veldig fine da<3
  Hvis du vil sjekke ut min instagram, så heter jeg @amaliehem
  Tusen takk for tips til app, morningene er hellig for meg, da må jeg sjekke alt av sosiale medier:-)

 32. Love it 😀 härliga bilder!

 33. Hej. Hvor mange gram nødder er det tilladt at spise pr dag, om man er meget aktiv. Beklager min stavemåde, men jeg er fra Danmark:-) Følger bloggen og bliver meget inspireret. Klem Maria:-)

 34. Hei Caroline

  Har et spørsmål angående lavkarbo kosthold. Jeg har gått over til denne, og den passser meg veldig bra. Det eneste jeg synes er vanskelig er når jeg skal ut å spise, eller kommer på besøk til noen som har laget mat. Gjerne poteter eller brød. Mitt spørsmål er hva gjør du da?

  På restaurant, bestiller du da kjøtt, evt salat og lar være poteter, ris osv. Det finnes ikke egen lavkarbo meny heller.

  Når du er på besøk, sier du at du bare spiser lavkarbo, eller spiser du det du får servert?

  Dette lavkarbo kostholdet har vel ikke så mye for seg, hvis man ikke spsier det fullt ut?

  Mvh Heidi

 35. Hei!
  Hvor er den flotte boyfriend-jeansen kjøpt hen? 🙂

  Ellers vil jeg bare rose deg med at du er en stor inspirasjonskilde, på mange måter 🙂

 36. Hvor har du kjøpt den boyfriend-jeansen? Den var kul! 🙂

  1. Fotballfrue

   Bubblerrom 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *