Black and white tonight

Nå er lørdagstreningen unnagjort og jeg skal snart hoppe i dusjen 🙂 Veldig klar for tapas i kveld, altfor lenge siden sist. Stod og glante inn i skapet mitt tidligere, og kom aldri på noe fornuftig sammensetning av noe av det som var der. Et tips om du ikke vet hva du skal ha på deg: LØP! Det gjorde jeg, og så kom det plutselig til meg. Ja, jeg vet. Tåpelig «problem», men sånn er det med de fleste av oss jenter. Kjenner at det er dags med en opprydning i skapet snart igjen, gjøre litt plass, gi bort litt, kanskje selge litt. Selv om jeg aldri får ut fingeren. Ville du kommet om jeg skulle hatt et salg? Det har jo vært ganske populært hos andre bloggere har jeg sett 🙂 Det får i så fall bli i Oslo.

Endte opp med sort og hvitt til kvelden, alltid safe. Så får det bli en blazer utenpå dette, strømper og en eller annen tykk jakke og skjerf. Tommel opp!

Nye sko fra Nelly (annonselenke) Utrolig fine, men kanskje litt vanskelig å gå i på glatta. .

Har dere spennende planer for kvelden? Håper den blir fin uansett  ♥ 

127 kommentarer

 1. Er veldig for salg i Oslo! 😀

 2. Spennende planer for kvelden ja- her ligger jeg slått ut for den åttende dagen av influensa.
  Du må ha en fantastisk kveld! 🙂

  1. Fotballfrue

   Uff, god bedring <3

 3. I love that statement nacklace, i have it also 😉
  And those shoes are soooo nice! <3 🙂

 4. Hadde garantert kommet om du skal ha et salg! Alle de andre salgene har vært i andre byer, så har ikke fått dratt på noen.. Et salg i Oslo ville vært kjempe gøy! Ha en super kveld 🙂

 5. Karianne o

  Jeg hadde kommet om du hadde hatt salg i oslo:) gjerne da etter arbeidstid;) ha en super tapas kveld! Nydelig antrekk som vanlig!

 6. Så utrolig søt du er, hahaha. Jeg kommer og møter deg i Oslooo 😀

 7. Amalie14

  Nam, tapas! Ville du kanskje kommet med noen lchf-oppskrifter på tapasretter?:-)
  Hadde helt klart kommet og sett på klærne dine om du hadde hatt salg! Men bor jo så laaangt unna!:-( Så det er litt umulig.. Men er sikker på at mange andre vil stille opp!:-)

  1. Fotballfrue

   Det er 7 stykk i boken min, hihi 😀

   Klem!

   1. Amalie14

    Ååå, så bra!:D Bare jeg som ikke er kommet så langt enda.. Hehe:-) Tenkte å lese en måned av gangen, og prøve ut etter som året går:)

 8. Kjempeflott antrekk!

 9. Hei, Caroline! Har nettopp kommet hjem fra treningssenteret, og ville bare dele at jeg har for første gang løpt/jogget 10km! Klarte det på én time og tjue minutt. Kroppen min er så sliten og det gjør vondt overalt, men det er verdt det!

  1. Fotballfrue

   Så flink du er 😀

 10. Så fint og elegant! Ha en fin lørdagskveld 🙂

 11. Jeg hadde helt klart kommet! God klem, håper du har kost deg/koser deg med tapas!

 12. Jeg synes du burde gi det, eller ha en eller annen konkurranse 🙂

 13. JA! hadde absolutt kommet hvis du hadde hatt salg! (hvis det hadde vært på sommerstid vel og merke..ellers bor jeg i Wien så da ville det blitt vanskelig).. men hadde møtt opp med penger, boka de og en penn i hånda for å rive til meg klær og få boka signert! ..og jeg tviler sterkt på at jeg hadde vært den eneste.. tvert i mot..jeg tror dørene hadde blitt rent ned av folk

 14. Regn med meg!!:-D det hadde vært utrolig kult om du hadde bestemt deg for det. 🙂

 15. Så ut som et fantastisk fint antrekk! Gleder meg til å lese hvor skjørtet er fra 🙂

  Har nettopp bestilt tur til Mexico og Privelege Aluxes 🙂 Har du noe tips som vi bare mååå gjøre/se mens vi er der? Vet du hvor mye det kostet å leie golfbil en hel dag?

  1. Fotballfrue

   Å, så deilig! Da har dere noe å glede dere til 🙂 Husker ikke hva vi betalte for golfbilen, men det var ikke dyrt 🙂 Spis ute i gatene, gjerne der jeg anbefalte og lei golfbil, ellers må dere bare nyte øya! Det er så fint der!

   Klem 🙂

 16. That’s sexy 😀

 17. Alt faenskap du skal tjene penger på.. Skam deg!

  1. Planen er å gi alt til et veldedig formål da, men…..

   1. Det er så trist at så mange i Norge sitter med så mye sinne. Det er helt utrolig hvordan folk skriver her i kommentarfeltet. Enten du beholder pengene selv eller ikke det er det bare du som har noe med (synes jeg i hvertfall). Det er ingen som tvinger noen til å kjøpe klærne dine. Jeg synes dette høres ut som en super idè Caroline.
    Nå har jeg nettopp spist frokost og drukket te. Perfekt start på denne flotte søndagen. Nå blir det litt oppgaveskriving før jeg skal se les miserables på kino i kveld. Gleder meg!!! 😀
    Ønsker deg en fin søndag Caroline <3

   2. Fotballfrue

    Høres ut som en kjempefin søndagsmorgen 🙂 Mye bedre enn min, jeg har så vondt i hodet (min egen feil) har ligget i sengen nesten helt til n og startet dagen med pepsi max og taco 😀 Haha! Må jo ha noen av disse dagene også 😉

    Klem til deg 🙂

   3. Er det mulig å være så forutinntatt? Helle: Skam deg! Dette er vel kanskje til og med den samme Helle som jeg ser at stadigvekk er frekk?

   4. Jeg er den Helle som svarte i magebilde-innlegget. Jeg har kun svart der, ingen andre steder, og jeg står for alt jeg skrev der. Det jeg skrev i kommentarfeltet på nevnte innlegg anser jeg overhodet ikke som frekt. Regner med at frua selv kan bekrefte at jeg ikke har skrevet kommentaren over her, dersom det skulle være nødvendig?

   5. Fotballfrue

    Kan bekrefte at det ikke var deg, ja 🙂

    . . haha, frua selv? :p

    – C

   6. Herregud for en stygg kommentar!
    Nå sier jo Caroline at hun skal gi bort pengene, men hva så om hun hadde beholdt dem?
    Hvor får du pengene dine fra Helle? Jeg går ut fra at du har jobb, hvor du på en eller annen måte bytter tjenester/kunnskap/varer mot penger. Det er helt normalt og sånn store deler av verden går rundt.
    Forresten syntes jeg det er veldig lurt å selge klær man ikke bruker, uavhengig av hva man bruker pengene til så er det veldig miljøvennlig.

    Nydelig antrekk forresten!! Du inspirerer meg Caroline 🙂

  2. Haha! Dør av denne kommentaren… At det går an å hisse seg opp over noe slikt 🙂 Aldri misunnelig vel Helle???Ærlig talt! Caroline driver denne bloggen som et firma (er jobben hennes og hun er utdannet journalist). Da skulle det bare mangle at hun tjente penger. Det gjør vel du også i jobben din??

   I tillegg er det faktisk flere som vil ha glede av et eventuelt salg som Caroline ville holdt. Jeg kommer desverre ikke inn i hennes størrelser så vil ikke vært aktuelt for meg, men ellers ville jeg definitivt ha kommet. En grei måte å få kjøpt fine klær til en grei penge. I tillegg er det jo veldig bra for miljøet men gjenbruk! Nei vet du hva… For min del spiller det ingen rolle hva hun tjener penger på eller bruker dem til. Akkurat som jeg ikke bryr meg om hvor dine penger kommer fra.

  3. Haha 🙂 och sen när blev det fel att tjäna pengar?

  4. Skal jeg og skamme meg da eller? Fordi jeg har solgt klær jeg ikke bruker? Sorry, men den må du litt lenger ut i jungelen med. Jeg har tom beholdt pengene selv :-O

  5. Jiiiiz!

 18. Sjeldent det gaar galt med svart og hvitt! 🙂

 19. Kjempefint antrekk! 🙂
  I går var jeg bare hjemme og slappet av etter en heltisk uke, håper du hadde en fin kveld da! 😀

 20. Lizbeth Osnes - Behind the scenes.. Kommenterer tilbake :)

  Nydelig antrekk altså! 🙂 Jeg syns alltid det å kjøre svart/hvitt er det enkleste når man virkelig mangler inspirasjon til hva man skal ha på seg 🙂

  ♥ Lizbethosnes.com – Gravid og lykkelig!

 21. Jeg synes du kan gi det bort klærne dine, synes det er en fin gest… 🙂

  1. Er vel enda bedre å selge og gi pengene til noe bra? Da bestemmer hun selv hvor dem havner.

 22. Henriette

  Jaa! Såklart jeg hadde kommet om du skulle hatt salg. Men jeg vil du skulle hatt det i Skien.. Helst siljan så blir det mer på meg 😀

 23. Hvor har du kjøpt den gardinen du har på det vinduet med tredemøllen? <3 klem

  1. Fotballfrue

   Det er en luxa flex 🙂 Bestilte gjennom svigermor 🙂

   Klem!

 24. Hei 🙂 Bruker du Cera Wand krøllstaven, og i så fall hva syntes du om den i forhold til Mast og Gorgeous? 🙂

  1. Fotballfrue

   JA 😀 Den er helt fantastisk! Elsker fortsatt de andre, men cera wand gir litt større lokker 🙂

   – C

 25. Ha,ha, må le litt nå. Salg på dine klær!! Hvor mange klarer og presse seg inn i dine størrelser?? Tror du må kontakte diverse støttegrupper for evt. kjøpere gitt.

  1. Fotballfrue

   Det er mange som bruker xs / 34 🙂

   – C

  2. HAHA. Det er nok flere som bruker str 34 enn du tror 😉

 26. Søte Caroline <3 Nydelig outfit 🙂 Har du forresten tips til hvor man kan reise i påsken? Ikke for dyrt, sol og strand? 🙂

 27. Håper kvelden ble fin!
  Må si at stilen din absolutt inspirerer, så gjennomtenkt! 🙂

  Hadde absolutt kommet om du hadde valgt å selge unna klær du ikke bruker 🙂

 28. Kristianne

  Var på spesialvisning av den nye tysknorske-filmen Nåde, superspennende og virkelig å anbefale hvis du leter etter en film der du må tenke en del. Den viser den nordnorske naturen og lyset veldig bra, kameramannen fikk pris for filmingen. Den er litt lang, men er virkelig verdt det 🙂

 29. Jeg hadde lett kommet til Siljan i alle fall 🙂

 30. Det er vel strengt tatt du som skal skamme deg Helle! Må være slitsomt å ha så mye misunnelse i kroppen sin… Men, slike kommentarer gir oss underholdning, det er sikkert og visst 🙂 Stå på flinke Caroline, ha en fin søndag 🙂

 31. Skam deg selv Helle, hva i all verden er det for en språkbruk?? Visste du hva Caroline skulle bruke pengene på kanskje?? Har ikke du noe med uansett!! Men god som Caroline er så velger hun å gi dem bort til noen som virkelig trenger det. Jeg undrer meg i blant hvorfor du med andre Helle i det hele tatt leser Caroline sin blogg når dere kun kommer med drittslenging? Jo jeg vet… SJALUSI heter det!!! Få deg et liv Helle, du gjør deg selv til latter på Norges mest leste bloggside. Caroline du er super og kommer til og forbli super, det viser jo lesertallene 😀 klem!!!

 32. Combination of black and white color – so trendy! Waiting for your look!
  http://raslinkina.blogspot.com/

 33. Marianne

  Hei!
  Hadde vært kjempeflott om du hadde laget et innlegg om løpetrening. Forslag til løpeøkter, intervaller med pulsklokke osv! Kanskje Lars Kristian kan lage det viss du ikke orker?
  Blir veldig inspirert av deg!!
  God klem

 34. Ann Kristin

  Hei Caroline!! 😀

  jeg lurte på hvor du kjøper alle klærne dine, spesielt sommerkjolene du har lagt ut på instagram!! 🙂 Synes stilen din er så utrolig fin, og finner ingen lette sommerkjoler som du har noen steder!! for eksempel hvor er kjolen du har som profilbilde kjøpt, samt de andre du har lagt ut!! 😀

  Håper du kunne svart!! 🙂

  Klem fra Ann Kristin

 35. jeg hadde kommet til et salg såfremt du ikke bare solgte klær.. men også vesker, sko, skjerf osv 🙂

 36. Hadde vært gøy med salg i Oslo! Var på nettenestea sitt, men da havna vi litt lenger bak i køen så det var ganske utplukket.. Men som sagt, klessalg er gøy! 😀

 37. Nydelig antrekk! Hvordan tar du vare på skoene dine nå når det er kaldt og salt på veiene, eks. Jeffrey campbell skoene dine? 🙂
  Har du hørt om Franske Alizée? Ønsker deg en fortsatt strålende søndag!

 38. Nydelig smykke! Hvor er det fra?

  1. Fotballfrue

   Zara 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *