Black and white tonight

Nå er lørdagstreningen unnagjort og jeg skal snart hoppe i dusjen 🙂 Veldig klar for tapas i kveld, altfor lenge siden sist. Stod og glante inn i skapet mitt tidligere, og kom aldri på noe fornuftig sammensetning av noe av det som var der. Et tips om du ikke vet hva du skal ha på deg: LØP! Det gjorde jeg, og så kom det plutselig til meg. Ja, jeg vet. Tåpelig «problem», men sånn er det med de fleste av oss jenter. Kjenner at det er dags med en opprydning i skapet snart igjen, gjøre litt plass, gi bort litt, kanskje selge litt. Selv om jeg aldri får ut fingeren. Ville du kommet om jeg skulle hatt et salg? Det har jo vært ganske populært hos andre bloggere har jeg sett 🙂 Det får i så fall bli i Oslo.

Endte opp med sort og hvitt til kvelden, alltid safe. Så får det bli en blazer utenpå dette, strømper og en eller annen tykk jakke og skjerf. Tommel opp!

Nye sko fra Nelly (annonselenke) Utrolig fine, men kanskje litt vanskelig å gå i på glatta. .

Har dere spennende planer for kvelden? Håper den blir fin uansett  ♥ 

127 kommentarer

 1. Kan du blogge om yndlings-øvelsene dine med en treningsball?

 2. Birgitte

  Jeg hadde definitivt kommet hvis du skulle ha salg 😀

 3. Jeg ville DEFINITIVT kommet på et slikt salg, hadde det ikke vært for at jeg bor 8-9 timer unna Oslo. Kunne du ikke i så fall lagt ut klær på en salgsblogg i tillegg? Fordi når du har en så stor blogg som du har er det helt sikkert mange som vil kjøpe, men som ikke bor så nærme Oslo at de kan komme.

  Ha en fin kveld 😀

  1. Linn Cecilie Bakås

   Bra forslag!

  2. Jaaa Caroline! Salgsblogg!!!!

 4. Jeanette

  Hvor har du kjøpt det råstilige skinnskjørtet??:)

 5. Jeg kommer på salg hvis jeg får muligheten! :))

 6. For et flott antrekk! Har du et tips til et bra hotell sentralt i København? Viktig at det er god og variert frokost:)
  Ha en super kveld! Tapas er alltid godt:)

  1. Fotballfrue

   Hotell Admiral 🙂

   – C

 7. Bor midt i landet jeg men jeg måtte tatt en Oslo tur om du skulle ha salg! 😀 Du har jo utrolig god smak! Klem fra Olga

 8. Jeg hadde kommet om du hadde hatt det i Skien, hihi 🙂

 9. Nå ble jeg glad! Synes jeg har sett veska og smykket før, og den peplum-tingen? Jeg synes det er så fint når man kan bruke det samme om igjen i ulike kombinasjoner. Kan du ikke lage et innlegg hvor du i løpet av én måned bruker klær de fleste har i skapet: en enkel sort bukse, sorte støvletter, en strikkegenser, en cardigan, og kombinerer det på nye måter? De fleste av oss har ikke mulighet til å kjøpe noe nytt til enhver anledning, og det hadde vært til stor hjelp og inspirasjon og se hvordan man kan kombinere de samme plaggene på nye måter.

  1. Fotballfrue

   Peplumtingen er ny 🙂 Er et belte. Smykket brukte jeg på julaften og vesken brukte jeg i Mexico 🙂

   Klem!

 10. du inspirerer, elsker stilen din å bloggen din!

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀

   Klem!

 11. 87-modell

  Hei Caroline,

  Jeg husker du skev et innlegg en gang om en type barberhøvel som du og Lars-Kristian bruker. Og at dere får tilsendt nye barberblad en gang i måneden eller noe sånn.

  Jeg har søkt i søkefeltet men finner ikke igjen innlegget. Jeg husker at jeg la merke til at det ikke var så dyrt som man kanskje skulle trodd. Har du en link til innlegget, evt. en link til websiden som selger dette? 🙂

  Mvh
  Hilde

 12. Kristiane

  Kan du heller starte en salgsblogg? 🙂

  1. Fotballfrue

   Beklager, men det orker jeg ikke. Hadde det en gang, og det var så mye styr.

   – C

 13. Utrolig kule sko!!

  Ønsker deg en fin tapasaften.
  Mine planer er ikke fullt så spenstige; skal se Hver gang vi møtes. Jeg elsker Lene Marlin og musikken hennes. <3

  1. Fotballfrue

   Å, vi setter det på opptak 🙂 Hun er så flink!

   Klem!

 14. Kristine N

  Om jeg hadde kjøpt klærne dine? Selvfølgelig! Krysser alt jeg har for at det tilfeldigvis blir salg når jeg skal til Oslo første helgen i mars:p Kos deg masse med tapas:)

 15. Hei , jeg hadde kommet, men bor litt langt unna. Kan du ikke selge noe på nett.+

  Så til slutt – Du er nydelig,og har en fin blogg
  God helg

 16. You never go wrong with black and white:) Fab combo, love the heels and the statement necklace! xo

 17. Tipper ditt salg ville blitt mest populært av alle bloggerne 😉 Jeg skal ut med de fineste jente jeg vet om i kveld. Kos dere masse med tapas og vin, og ha en strålende kveld. Kjempekult antrekk, forresten! 😉 Klem

 18. Ida Charlotte

  Hei! Ja! Jeg ville tatt en tur om du skulle solgt klær! 😀 men kan du ikke evt. gjøre det i Grenland OG Oslo?? Vil helst slippe å dra helt til Oslo når du faktisk har mange lesere i nærområdet ditt også :))
  Klem <3

 19. Vi skal også spise tapas i kveld!! Men et litt mer avslappa antrekk enn deg da. Her går det i joggebukse og tights.. Sjekk ut bloggen vår=)

 20. Ha en fin kveld!

 21. Nydelig! Hvor kjøpte du toppen og skjørtet fra? 🙂

  1. Fotballfrue

   Kan skrive det i et antrekksbilde i morgen, jeg 🙂

   – C

 22. Hadde gjerne kommet løpende om du skulle hatt et salg! Men Oslo blir litt langt unna for dagsreise:/

 23. Jeg hadde kommet!!! 😀

  1. Fotballfrue

   Hurra 😀

 24. Fint antrekk……vil selvsagt komme hvis du har salg.

 25. Ville bare ønske deg en strålende kveld, Caroline. Du komer nok i hvert fall til å stråle i det antrekket. Det gjør du alltid 🙂 Håper du får til et salg i Oslo en dag – jeg kommer!

 26. Jeg ville definitivt kommet til Oslo om du hadde solgt der ja :-)!

  Elle

 27. Hadde garantert kommet hvis du skulle hatt et salg i Oslo 😀

 28. Ja, salgsblogg!! 🙂

 29. Elsker black and white 🙂

 30. Vart har du köpt ditt fina halsband?

 31. Jeg hadde helt klart spart opp masse penger og tatt toget til oslo for å handle fra garderoben din! 😀

 32. Ville gjerne kommet, men jeg antar at du ikke har noe i min størrelse (40)
  Ha en fin kveld!

 33. Magnhilc

  Jeg kunne veldig tenkt meg å kjøpe klærne dine, men hadde nok aldri dradd dit for å kjøpe de.. Det er ikke alle blogglesere som her mulighet til å reise til verken Bergen, Kristiansand eller Oslo bare for å kjøpe klær fra en blogg når det tar 6, 20 og 10 timer å kjøre dit :/ jeg holder en knapp på at du selger de over nett! Hvorfor har ikke du opprettet deg en bloppis?? 🙂

 34. Elisabeth

  Hei, og god helg Caroline :)!

  Før jeg kommer med spørsmålet mitt, ser jeg med nødt til å komme med noen gode ord til deg. Av hele mitt hjerte må heg si at jeg er så stolt av deg! Jeg er stolt av at du er så positiv og blid, en sann humørspreder. Det er så fint å lese bloggen din innimellom amming og bleieskift.
  Så var det spørsmålet. For fire mnd siden fikk jeg og min samboer verdens nydeligste gutt, og nå ønsker jeg å overraske han litt. Jeg ønsker å vise han hvor glad jeg er for at vi er sammen, og nå har blitt en liten familie 🙂 Har du noen tips? Kanskje Lars Kristian kunne kommet med noen forslag fra en manns synsvinkel?

  Ha en super kveld! Klem fra trofast leser <3

  1. Fotballfrue

   Så herlig du er, tusen takk for så fine ord <3

   Gratulerer med helt sikkert verden nydeligste lille gutt 🙂 En mann setter jo pris på god mat, så dersom du har mulighet kan du jo lage en helaften hjemme hos dere, overraske han når han kommer fra jobb på en fredag for eks.? 🙂 Det er mitt beste tips, disk gjerne opp med 3-retter og deg som servitør i kimono, hihi 😀 Skal høre med Lars-Kristan om han har noen forslag også, jeg 🙂

   Klemmer til deg 🙂

   1. Elisabeth

    Tusen takk for svar, det setter jeg stor pris på 🙂
    Da blir det en helaften hjemme i stua på fredag, der jeg tenker å prøve meg på en av dine oppskrifter 😀
    Venter i spenning på Lars Kristians forslag!

    Stor klem til deg :))

 35. Enkelt og lekkert outfit 🙂

  Kan du gi noen tips til en enkel tapas servering?
  Vi spiser ikke svin, og jeg er ikke noe flink til og være kreativ på kjøkkenet.
  Mannen kokkelerer ofte, men da går det i tyrkisk/kurdisk mat.
  Jeg savner noe nytt!:)

  Ha en fin kveld 😉

  1. Fotballfrue

   Jeg skal se hva jeg kan finne på, det e rmye godt man kan gjøre med fisk, blant annet tunfisk 😀 Devil egs for eks. 🙂 Jeg ahr oppskrifter på 7 av mine favoritter i boken min, kan helt sikkert dele dem her etter hvert 🙂

   Klem!

 36. Perfekt antrekk! (ok, kanskje ikke de skoene på glatta,hehe) Kos dere masse på tapaskveld!

 37. I dag skal jeg prøve å få en så fin kveld som mulig. Fikk et lite sammenbrudd før i dag, og det tar virkelig på kreftene. Får hente ny energi i nøttene jeg fikk fra den fine samboeren min ♥

  Kos dere med tapas og hverandre i kveld ♥

 38. De skoene har jeg også sett på, sååå fine! 😀

 39. Wow! Så utrulig fint antrekk 😀
  Du kjem til å sjå nydelig ut 🙂 Kos deg masse i kveld!

 40. Hei! Følger bloggen din å ville bare tipse deg, om du ikke vet d fra før da, at green gates fay red har gått ut av sortimente deres!

 41. Frøken89

  Jeg drar straks avgårde på fest med jobben. Vi skal også spise tapas 🙂 Kos deg masse, det skal i alle fall jeg 😀

 42. Supert med et salg! Problemet er bare at ingen passer klærne dine..

  1. Nei, du har selvsagt helt rett. Det er derfor Caroline må sy sine egne klær, fordi det ikke finnes størrelser for slanke jenter. Eller så var det sånn at mennesker kommer i alle størrelser og fasonger, og at det antageligvis ville kommet et drøss med jenter for å kjøpe Caroline sine klær, i normale størrelser som selges i stort sett alle butikker i Norge og på nettet. Dessuten kommer hun sikkert til å selge tilbehør også. Tror du ikke?

 43. Ååhh, ja! Jeg hadde kommet! Men hva med å starte en bloppis? (www.bloppis.no) Super enkelt for både selgere og kjøpere! 🙂 Jeg har selv solgt og kjøpt skatter der. Tone Damli og Mette Marit bruker det og, for å nevne noen. Kos deg ikveld! 😀

 44. Smashing outfit! Kos deg med tapaskveld sweetie ♥
  Her er det yoga, blogg, og deretter bare 100% chill på planen.
  Kjempe koselig om du stikker innom. 🙂

  God helg videre!

  *kisses*

 45. Ja, du burde ha salg i Oslo! 🙂

 46. Når du har å mye fine antrekk, så kan du vel ha på noe du har brukt før…? Jeg kjøpte f.eks kun en ny kjole i desember i hvit og sort og stylet den forskjellig til hver fest hele julen. Om noen mennesker så kjolen to ganger gjør ingenting så lenge den er fin synes jeg, men nå er mitt klesbudget ikke så stort da 🙂

 47. God helg, Caroline! Håper dere får en strålende aften med venner og tapas.:) I kveld er det meg og Ole (Henriksen) som har en date.

 48. Jeg kommer! 😀

 49. Hei, Caroline! Jeg bare lurte på hva du oppbevarer yoghurtnøttene i mens du har de i fryseren? 🙂 Jeg la mine på matpapir, og det var ikke lurt, i og med at papiret satte seg fast på selve nøttene.. :p

  1. Fotballfrue

   Jeg hadde de på bakepapir, null stress 🙂

   – C

   1. Andrea

    Takk for svar! Har laget ladning nr. 2 nå, hihi 🙂 *mums*

 50. Sunniva H

  Jeg ville garrantert kommet på et eventuelt salg hvis du hadde holdt det! Perfekt hvis det hadde vært i Oslo 😀

 51. Er veldig for salg i Oslo! 😀

 52. Spennende planer for kvelden ja- her ligger jeg slått ut for den åttende dagen av influensa.
  Du må ha en fantastisk kveld! 🙂

  1. Fotballfrue

   Uff, god bedring <3

 53. I love that statement nacklace, i have it also 😉
  And those shoes are soooo nice! <3 🙂

 54. Hadde garantert kommet om du skal ha et salg! Alle de andre salgene har vært i andre byer, så har ikke fått dratt på noen.. Et salg i Oslo ville vært kjempe gøy! Ha en super kveld 🙂

 55. Karianne o

  Jeg hadde kommet om du hadde hatt salg i oslo:) gjerne da etter arbeidstid;) ha en super tapas kveld! Nydelig antrekk som vanlig!

 56. Så utrolig søt du er, hahaha. Jeg kommer og møter deg i Oslooo 😀

 57. Amalie14

  Nam, tapas! Ville du kanskje kommet med noen lchf-oppskrifter på tapasretter?:-)
  Hadde helt klart kommet og sett på klærne dine om du hadde hatt salg! Men bor jo så laaangt unna!:-( Så det er litt umulig.. Men er sikker på at mange andre vil stille opp!:-)

  1. Fotballfrue

   Det er 7 stykk i boken min, hihi 😀

   Klem!

   1. Amalie14

    Ååå, så bra!:D Bare jeg som ikke er kommet så langt enda.. Hehe:-) Tenkte å lese en måned av gangen, og prøve ut etter som året går:)

 58. Kjempeflott antrekk!

 59. Hei, Caroline! Har nettopp kommet hjem fra treningssenteret, og ville bare dele at jeg har for første gang løpt/jogget 10km! Klarte det på én time og tjue minutt. Kroppen min er så sliten og det gjør vondt overalt, men det er verdt det!

  1. Fotballfrue

   Så flink du er 😀

 60. Så fint og elegant! Ha en fin lørdagskveld 🙂

 61. Jeg hadde helt klart kommet! God klem, håper du har kost deg/koser deg med tapas!

 62. Jeg synes du burde gi det, eller ha en eller annen konkurranse 🙂

 63. JA! hadde absolutt kommet hvis du hadde hatt salg! (hvis det hadde vært på sommerstid vel og merke..ellers bor jeg i Wien så da ville det blitt vanskelig).. men hadde møtt opp med penger, boka de og en penn i hånda for å rive til meg klær og få boka signert! ..og jeg tviler sterkt på at jeg hadde vært den eneste.. tvert i mot..jeg tror dørene hadde blitt rent ned av folk

 64. Regn med meg!!:-D det hadde vært utrolig kult om du hadde bestemt deg for det. 🙂

 65. Så ut som et fantastisk fint antrekk! Gleder meg til å lese hvor skjørtet er fra 🙂

  Har nettopp bestilt tur til Mexico og Privelege Aluxes 🙂 Har du noe tips som vi bare mååå gjøre/se mens vi er der? Vet du hvor mye det kostet å leie golfbil en hel dag?

  1. Fotballfrue

   Å, så deilig! Da har dere noe å glede dere til 🙂 Husker ikke hva vi betalte for golfbilen, men det var ikke dyrt 🙂 Spis ute i gatene, gjerne der jeg anbefalte og lei golfbil, ellers må dere bare nyte øya! Det er så fint der!

   Klem 🙂

 66. That’s sexy 😀

 67. Alt faenskap du skal tjene penger på.. Skam deg!

  1. Planen er å gi alt til et veldedig formål da, men…..

   1. Det er så trist at så mange i Norge sitter med så mye sinne. Det er helt utrolig hvordan folk skriver her i kommentarfeltet. Enten du beholder pengene selv eller ikke det er det bare du som har noe med (synes jeg i hvertfall). Det er ingen som tvinger noen til å kjøpe klærne dine. Jeg synes dette høres ut som en super idè Caroline.
    Nå har jeg nettopp spist frokost og drukket te. Perfekt start på denne flotte søndagen. Nå blir det litt oppgaveskriving før jeg skal se les miserables på kino i kveld. Gleder meg!!! 😀
    Ønsker deg en fin søndag Caroline <3

   2. Fotballfrue

    Høres ut som en kjempefin søndagsmorgen 🙂 Mye bedre enn min, jeg har så vondt i hodet (min egen feil) har ligget i sengen nesten helt til n og startet dagen med pepsi max og taco 😀 Haha! Må jo ha noen av disse dagene også 😉

    Klem til deg 🙂

   3. Er det mulig å være så forutinntatt? Helle: Skam deg! Dette er vel kanskje til og med den samme Helle som jeg ser at stadigvekk er frekk?

   4. Jeg er den Helle som svarte i magebilde-innlegget. Jeg har kun svart der, ingen andre steder, og jeg står for alt jeg skrev der. Det jeg skrev i kommentarfeltet på nevnte innlegg anser jeg overhodet ikke som frekt. Regner med at frua selv kan bekrefte at jeg ikke har skrevet kommentaren over her, dersom det skulle være nødvendig?

   5. Fotballfrue

    Kan bekrefte at det ikke var deg, ja 🙂

    . . haha, frua selv? :p

    – C

   6. Herregud for en stygg kommentar!
    Nå sier jo Caroline at hun skal gi bort pengene, men hva så om hun hadde beholdt dem?
    Hvor får du pengene dine fra Helle? Jeg går ut fra at du har jobb, hvor du på en eller annen måte bytter tjenester/kunnskap/varer mot penger. Det er helt normalt og sånn store deler av verden går rundt.
    Forresten syntes jeg det er veldig lurt å selge klær man ikke bruker, uavhengig av hva man bruker pengene til så er det veldig miljøvennlig.

    Nydelig antrekk forresten!! Du inspirerer meg Caroline 🙂

  2. Haha! Dør av denne kommentaren… At det går an å hisse seg opp over noe slikt 🙂 Aldri misunnelig vel Helle???Ærlig talt! Caroline driver denne bloggen som et firma (er jobben hennes og hun er utdannet journalist). Da skulle det bare mangle at hun tjente penger. Det gjør vel du også i jobben din??

   I tillegg er det faktisk flere som vil ha glede av et eventuelt salg som Caroline ville holdt. Jeg kommer desverre ikke inn i hennes størrelser så vil ikke vært aktuelt for meg, men ellers ville jeg definitivt ha kommet. En grei måte å få kjøpt fine klær til en grei penge. I tillegg er det jo veldig bra for miljøet men gjenbruk! Nei vet du hva… For min del spiller det ingen rolle hva hun tjener penger på eller bruker dem til. Akkurat som jeg ikke bryr meg om hvor dine penger kommer fra.

  3. Haha 🙂 och sen när blev det fel att tjäna pengar?

  4. Skal jeg og skamme meg da eller? Fordi jeg har solgt klær jeg ikke bruker? Sorry, men den må du litt lenger ut i jungelen med. Jeg har tom beholdt pengene selv :-O

  5. Jiiiiz!

 68. Sjeldent det gaar galt med svart og hvitt! 🙂

 69. Kjempefint antrekk! 🙂
  I går var jeg bare hjemme og slappet av etter en heltisk uke, håper du hadde en fin kveld da! 😀

 70. Lizbeth Osnes - Behind the scenes.. Kommenterer tilbake :)

  Nydelig antrekk altså! 🙂 Jeg syns alltid det å kjøre svart/hvitt er det enkleste når man virkelig mangler inspirasjon til hva man skal ha på seg 🙂

  ♥ Lizbethosnes.com – Gravid og lykkelig!

 71. Jeg synes du kan gi det bort klærne dine, synes det er en fin gest… 🙂

  1. Er vel enda bedre å selge og gi pengene til noe bra? Da bestemmer hun selv hvor dem havner.

 72. Henriette

  Jaa! Såklart jeg hadde kommet om du skulle hatt salg. Men jeg vil du skulle hatt det i Skien.. Helst siljan så blir det mer på meg 😀

 73. Hvor har du kjøpt den gardinen du har på det vinduet med tredemøllen? <3 klem

  1. Fotballfrue

   Det er en luxa flex 🙂 Bestilte gjennom svigermor 🙂

   Klem!

 74. Hei 🙂 Bruker du Cera Wand krøllstaven, og i så fall hva syntes du om den i forhold til Mast og Gorgeous? 🙂

  1. Fotballfrue

   JA 😀 Den er helt fantastisk! Elsker fortsatt de andre, men cera wand gir litt større lokker 🙂

   – C

 75. Ha,ha, må le litt nå. Salg på dine klær!! Hvor mange klarer og presse seg inn i dine størrelser?? Tror du må kontakte diverse støttegrupper for evt. kjøpere gitt.

  1. Fotballfrue

   Det er mange som bruker xs / 34 🙂

   – C

  2. HAHA. Det er nok flere som bruker str 34 enn du tror 😉

 76. Søte Caroline <3 Nydelig outfit 🙂 Har du forresten tips til hvor man kan reise i påsken? Ikke for dyrt, sol og strand? 🙂

 77. Håper kvelden ble fin!
  Må si at stilen din absolutt inspirerer, så gjennomtenkt! 🙂

  Hadde absolutt kommet om du hadde valgt å selge unna klær du ikke bruker 🙂

 78. Kristianne

  Var på spesialvisning av den nye tysknorske-filmen Nåde, superspennende og virkelig å anbefale hvis du leter etter en film der du må tenke en del. Den viser den nordnorske naturen og lyset veldig bra, kameramannen fikk pris for filmingen. Den er litt lang, men er virkelig verdt det 🙂

 79. Jeg hadde lett kommet til Siljan i alle fall 🙂

 80. Det er vel strengt tatt du som skal skamme deg Helle! Må være slitsomt å ha så mye misunnelse i kroppen sin… Men, slike kommentarer gir oss underholdning, det er sikkert og visst 🙂 Stå på flinke Caroline, ha en fin søndag 🙂

 81. Skam deg selv Helle, hva i all verden er det for en språkbruk?? Visste du hva Caroline skulle bruke pengene på kanskje?? Har ikke du noe med uansett!! Men god som Caroline er så velger hun å gi dem bort til noen som virkelig trenger det. Jeg undrer meg i blant hvorfor du med andre Helle i det hele tatt leser Caroline sin blogg når dere kun kommer med drittslenging? Jo jeg vet… SJALUSI heter det!!! Få deg et liv Helle, du gjør deg selv til latter på Norges mest leste bloggside. Caroline du er super og kommer til og forbli super, det viser jo lesertallene 😀 klem!!!

 82. Combination of black and white color – so trendy! Waiting for your look!
  https://raslinkina.blogspot.com/

 83. Marianne

  Hei!
  Hadde vært kjempeflott om du hadde laget et innlegg om løpetrening. Forslag til løpeøkter, intervaller med pulsklokke osv! Kanskje Lars Kristian kan lage det viss du ikke orker?
  Blir veldig inspirert av deg!!
  God klem

 84. Ann Kristin

  Hei Caroline!! 😀

  jeg lurte på hvor du kjøper alle klærne dine, spesielt sommerkjolene du har lagt ut på instagram!! 🙂 Synes stilen din er så utrolig fin, og finner ingen lette sommerkjoler som du har noen steder!! for eksempel hvor er kjolen du har som profilbilde kjøpt, samt de andre du har lagt ut!! 😀

  Håper du kunne svart!! 🙂

  Klem fra Ann Kristin

 85. jeg hadde kommet til et salg såfremt du ikke bare solgte klær.. men også vesker, sko, skjerf osv 🙂

 86. Hadde vært gøy med salg i Oslo! Var på nettenestea sitt, men da havna vi litt lenger bak i køen så det var ganske utplukket.. Men som sagt, klessalg er gøy! 😀

 87. Nydelig antrekk! Hvordan tar du vare på skoene dine nå når det er kaldt og salt på veiene, eks. Jeffrey campbell skoene dine? 🙂
  Har du hørt om Franske Alizée? Ønsker deg en fortsatt strålende søndag!

 88. Nydelig smykke! Hvor er det fra?

  1. Fotballfrue

   Zara 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *