Den siste ukedagen

God morgen, fine ♥ I dag er det fredag – igjen – og jeg skal prøve å unngå enda flere gloser om hvor fort tiden går. Men fort. . Ja. Det går fort. Jeg startet dagen med yoghurtnøtter og kaffe før frokost, drømmer jo nesten om yoghurtnøtter om natten, det finnes ikke noe bedre for tiden. Føler jeg skylder dere litt bedre bilder, så jeg skal oppdatere innlegget med oppskriften med nye etter hvert, i tillegg har jeg gjort noen småjusteringer på oppskriften. Så sjekk det ut! Nå er smaken, om mulig, enda bedre 🙂

Ellers har jeg brukt morgentimene på å pakke en koffert som skal med til Skotfoss Bruk, og nå skal jeg snart komme meg i dusjen. I dag blir det formiddagstrening, ikke det jeg er altfor fan av, men sånn må det bli. Og så skal vi lage løksuppe igjen i kveld, så da blir det bilder så dere får oppskriften på onsdag 🙂

Fikk forresten en ganske diger pakke fra Bubbleroom i går, med noen av klærne jeg brukte på fotoshooten med dem i oktober. Endelig er den søte Cupcake t-skjorten min  ♥ Den er jo laget for late søndager! Bubblerrom-magazine lå også ved, og jeg ble så positivt overrasket. Det har fått en makeover og er utrolig fresht nå! Ikke minst tykt, elsker tykke blader! De tynne minner meg om Sarpsborg Arbeiderblad midt i uken.

Uansett, vil ønske dere en toppen fredag, så sees vi underveis 🙂

36 kommentarer

 1. Lisa Marie -

  Den t-shorten er så søt! 😀

  Men jeg lurer på en ting:) Hva mener du/Lars-Kristian om å starte dagen med et glass juice til maten? Har lest enkelte treningsblogger som mener dette er fy-fy! De mener frukten skal spises, ikke drikkes 🙂

  1. Om du skal starte dagen med juice eller ikke avhenger av kostholdet ditt ellers, men jeg er enig i at frukt skal hovedsaklig spises. Det er mye mer næring i selve frukten, enn hva det er i flytende form.

 2. tykke blader er best! Spent på løksuppeoppskrift altså, den hørtes så deilig ut! 🙂 ha en god trening da !

 3. har bestilt primeren og fundationen som du anbefalte! virker bra de, men hvordan påfører du fundationen? for følte at når eg tok den på ble den skjoldete og dekket ikke så bra, ble egentlig bare litt brunere.. Har brukt en «svamp» å påføre med, og det har funket bra med andre fundationer eg har brukt! 🙂 Hva bruker du, og hvordan gjør du det? Kan du lage en sminkevideo? 🙂

  1. Fotballfrue

   Brunere? Da har du bestilt for mørk, er jeg redd 🙁 Du skal helst ha en tone lysere enn huden din, aldri mørkere.

   Jeg bruker foundation brush, aldri svamp. Du får et mye jevnere resultat med brush 🙂 Dette er absolutt den beste foundationen jeg har brukt noen gang, så jeg skjønner ikke hvordan du har klart å bli skjoldete :/ Er svampen du bruker gammel?

   – C

 4. FY FADER CAROLINE! De yoghurtnøttene er magi! 🙂 TAKK, du har reddet meg, nå kan jeg endelig begynne å spise yoghurtnøtter igjen. hihi 🙂
  God trening, formiddagstrening har sin sjarm da. Jeg befinner meg alltid blant de eldre da, det er liksom da de tørr å hive seg ut i det .
  Ha en superduper fredag! 🙂

 5. Michelle

  Å må vi vente helt til onsdag? Trodde oppskriften kom til å komme denne uken! Hadde lyst å lage den i løpet av helgen:)

 6. Ha en super fredag! Cupcakes t-shirten var skikkelig søt:)

 7. Caroline, du er så søt og herlig! Nå leser jeg deg hele tiden. Jeg ønsket å spørre, hvor lenge har du vært blogging og hvor du kan se de tidligste innleggene? Jeg bruker Google-søk Sender, slik at ordforrådet kan være feil, beklager. Jeg kommer fra Russland.
  Caroline, og du selv gjør håret for det nye året?

  1. Fotballfrue

   Så søt du er 😀 Litt usikker på den siste, men lurer du på om jeg gjorde håret mitt selv på nyttårsaften? I så fall, ja 🙂

   Klem!

 8. Marita Ø

  Jeg også er blitt veldig fan av yoghurtnøtter, men jeg har bare smakt de som kjøpes i butikk enda.. Burde kanskje prøvd din sunnere variant 🙂 Fin fredag til deg også 🙂 Nå skal jeg i vei på noen forelesninger, før jeg skal ønske helgen hjertelig velkommen 😀

 9. Ha ei god helg, Caroline 😀

 10. I’ve never had these so I’m curious to find out how to make them!
  xo

 11. Jeg vil bare tipse om at hvis noen klager over kalori-innhold i kylling-retten igjen, kan de bare bytte ut fløte med cream freash og droppe bacon. Det gjorde jeg, og det smakte godt uten at jeg trengte å klage på deg 🙂 Flott, ikke sant?

  God helg til deg og dine!

 12. Hei! Gleder meg til å prøve oppskriften på yoghurtnøttene – setter pris på at du deler denne.

 13. Jeg lurte på en liten ting anngående yoghurtnøttene:) Jeg lagte yoghurtnøtter en gang (da brukte jeg en annen oppskrift), men den var veldig lignende. De ble ikke stive, bare når de kom rett fra fryseren. Jeg synes ikke det er så digg å knaske iskalde nøtter, men heller ikke romtempererte nøtter hvor yoghurttrekket er helt klissete. Spørsmålet mitt er derfor om dine kommer her rett fra fryseren, eller om de virkelig er stive i romtemperatur:)?

  Katrine

  1. Fotballfrue

   De blir klissete etter hvert :/ Men jeg spiser dem så raskt uansett 🙂

   – C

 14. du er så flink 🙂

 15. Hei Caroline, prøvde å lage nøttene og de ble kjempegode! Jeg har ett spørsmål til deg, unnskyld visst det er litt rart. Men i LCHF kosthold så har jeg fått inntrykk av at man kan spise sånne salater som rekesalat, italiensk salat osv. Men hvordan spiser du det da når man helst skal unngå brød og sånt?

  1. Du spiser det med gaffel 🙂 Sammen med mye annet godt pålegg.

   – C

 16. Å starte fredagen med yoghurnøtter hørtes ikke feil ut! Ha en fin helg, fine Caroline <3

 17. Morsom t-skjorte:) jeg syns nesten all snacks med yoghurt trekk er godt. Min favoritt er tørkede jordbær med yoghurt trekk:) ønsker deg en god helg Caroline:) digger bloggen din bare mer og mer! Keep up The good work:)

  Klem fra særpejente:)

 18. Marianne

  Hehe.. SA midt i uka ja.. Fønni..

  1. Fotballfrue

   Er så tynn, den!

 19. Since you’re also a dog lover, here is a great tip for you: DOGGY SHAPED CUPCAKES:

  https://prinsessavanessa.blogspot.fi/2013/01/doggy-cupcakes.html

  😀 Aren’t they cute?

 20. Kan du være snill å legge ut link til den t-skjorta, var så utrolig kul, og jeg har søkt på Bubbelroom, men finner den ikke….)-:

 21. Kan du legge ut en oppskrift på cupcakes?:)

  1. Fotballfrue

   Har en i boken min som er helt magisk! 😀

   1. Amalie S

    Apropos den oppskriften, jeg har lett overalt etter sukkerfritt vaniljesauspulver, men finner det ikke! Har stått lenge og glodd på hvert eneste et av produktene i «bakehylla»; haha. Hvor kjøpte du det og hvordan ser pakken ut? 🙂

 22. Amalie14

  Hehe, søt cupcake t-skjorte:-)
  Jeg synes det er så bra at du har begynt å ha oppskrifter jevnlig hver onsdag:) Før ble det litt lenge mellom hver gang synes jeg.. Men nå har jeg noe å glede meg til hver onsdag, som er den værste dagen…:)

 23. Tusen takk for at du introduserte meg for de yoghurtnøttene, dro med meg en pose fra butikken i går bare for å teste og de var sinnsykt gode.Skjønner du var avhengig av de en periode 😉 Nå må jeg nok teste ut den sunne varianten din også. Ha en flott helg!

 24. Hei.
  Jeg har lest mye om lavkarbo, spesielt her av deg og LK. Og det virker som det gir dere så mye energi!
  Men kom over denne artikkelen, og blir litt forvirret av alle disse som skal si at lavkarbo ikke er bra?
  Er det noe i det de sier?

  https://www.side2.no/m/?articleId=3551830

  Kommer nok uansett å følge deres råd, elsker boken din, den ligger alltid fremme på kjøkkenbenken 😀

  1. Dette er vel bare en artikkel om hva som er trendy å spise i 2013? Jeg tror ikke folk skal henge seg så mye opp i det, men heller konsentrere seg om sine egne behov 🙂

 25. Christina

  heisann! 🙂

  Jeg har prøvd utallige oppskrifter som inneholder sukrin, men jeg synes smaken av sukrin er altfor «kald» viss du skjønner hva jeg mener? Hvordan synes du sukrin smaker? Liker du den «kalde» smaken? Vet du om et annet alternativ?

  klem<3

  1. Fotballfrue

   Jeg skjønner hva du mener, jeg bryr meg egentlig ikke noe om den 🙂 Men du kan for eks. kjøpe sukrin + i stedet, det skal være bedre ift. det kalde .)

   Klem!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *