Zig Zag

Hei dere ♥ 

Skjørt GoodNightMacaroon / Bluse GoodNightMacaroon  

Sko Friis & Co – Bubbleroom / Jakke Zara / Veske 3.1 Philip Lim 

Nå kom jeg nettopp hjem fra et veldig hyggelig møte med BikBok i Skien, så nå er jeg mett på kaffe og har tenkt til å jobbe litt med mailbesvarelse før jeg tar tak her hjemme 🙂 Det står aldri 0 nede på Mail som ligger på Docking, hvorfor kommer jeg aldri under 19? Det skjer seriøst aldri. Kanskje dagen i dag er da det er på tide å få den i 0, vi får se 🙂 Ellers har jeg tenkt til å planlegge resten av uken. I morgen skal jeg ha en fotoshoot på fine Skotfoss Brug, så jeg må pakke med meg litt klær for det, og på lørdag skal vi ut og spise med Katrine og Bård. Gleder meg! Søndagen går nok stort sett med til å pakke, for på mandag reiser jeg til Oslo, på tirsdag er det premierefest på 4-stjerners middag (hurra ♥ ) pluss at jeg skal være gjesteprogramleder sammen med Christine Dancke på NrK p3, og på onsdag reiser Lars-Kristian til La Manga mens jeg tar med meg hårballene til Sarpsborg og blir der en god stund. Det skal bli skjønt å få litt tid med både familie og barndomsvenninner igjen, savner alt sammen hver eneste dag. Så jeg har altså en del pakking foran meg, og dere vet. Caroline + koffert = katastrofe. Jeg klarer aldri i verden å holde meg til en eneste koffert i det som mest sannsynlig blir to uker, så her må det seriøs planlegging til verks. Vi snakker detaljert planlegging, liste over alt fra sokker til smykker. Så det er vel bare å starte. Men først: Mail! Og så må jeg ønske dere en fin, fin kveld ♥ Her har jeg ukens andre treningsfrie dag, etter en veldig aktiv forrige uke bestemte jeg meg for å ta det litt rolig denne uken. Å, ja. Det glemte jeg helt å nevne i stegene til den treningsglade listen min: Restitusjon. Ikke tren for mye. Ikke tren så du blir lei. Kanskje jeg skal føre på det? Det er i hvert fall veldig viktig 🙂 

Vi sees snart ♥ 

95 kommentarer

 1. Dette var da virkelig noen ordentlige bilder? Synes de var kjempe fine! Og det er du og. Lykke til med pakking, hihi. Klem

  1. Fotballfrue

   Endret litt på teksten 🙂 Tusen takk, men jeg foretrekker jo å gjøre litt mer ut av det 🙂 Men i dag fikk vi ikke tid :/

   Klem tilbake 🙂

 2. Der kom endelig antrekket med jakken, herregud den er så fiin :-)!!

  Elle

 3. Du ær så flott Caroline! Tusen tack før att du inspirerar- varje dag!
  Jag undrar om du har något tips till pynting och borddekoration till dåp. Min son ska døpas i februari.
  Eller om du kan tipsa om en sida på nætet som kan vara till hjælp!
  Tack på førhand! Kram

 4. Hei hei 🙂 Du har så utrolig mye fint treningstøy fra getinspierd. Jeg ønsker meg virkelig så mye derfra, men er litt dyrt for min lommebok. Tror du du kunne prøvd å fått til noen rabatter? 🙂 Klem Mari

  1. Fotballfrue

   Jeg kan jo høre 🙂 Det var nettopp salg da, har du sjekket det som er igjen der?

   – C

   1. Mari S

    Tusen takk for svar, ja fant noe 🙂 Men skulle ønske det kom salg på de fine treningstightsene fra Røhnich! Elsker dem, og nå klarer jeg ikke bruke noen andre på trening 😀 Så behagelige, og stramme 🙂

 5. Superfint antrekk! Den jakken er altså så fin 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 🙂

   – C

 6. Hei! Jeg har et spørsmål som jeg lurte på om du kunne svare på. Du skriver jo hele tiden at du jogger og jeg har begynt å jogge selv!
  Hvor lang oppvarming- og nedtrappingstid bruker du? Og kjører du intervaller? Altså; hvordan kjører du løpeøktene dine? 🙂

 7. Persille

  Caroline, nå lager jeg den kylling med fløtesaus – retten din! Namenam :p

 8. Syns det er så morsomt at du tar ordentlige antrekksbilder og reiser rundt og gjør de så fine og morsomme 😀 Jeg bor på Skotfoss faktisk, 10 min fra bruket 🙂
  Elsker bloggen din, det er denne siden jeg sjekker oftest hver dag <3

 9. Margrethe F.O

  Flotte deg! Du er min inspirasjonskilde #1, virkelig et forbilde!
  Veldig søtt å se en hardt jobbende fotograf bli speilet i skotuppene dine, hihi 😀

  1. Fotballfrue

   Hihi 😀

 10. I’m in love with your photos on the snow!! It cause here in my city never snows so it amazing to see:) So classy look, love the jacket and the blouse!! Good luck on the packing! xo

 11. Som du jobber og står på! Ha en fin kveld;D

 12. Marita Ø

  Fiiine jakken! Du ser smashing ut 🙂 Høres ut som du har litt av hvert å gjøre fremover! Godt at du har planen full når Lars-Kristian reiser bort 🙂 Jeg gleder meg sånn til å følge med på 4-stjernes middag! Vet du sånn ca. når din gruppe vises på skjermen? 🙂

  1. Fotballfrue

   Jeg gruer meg litt, kjenner jeg :p Min gruppe skal på fra 18. mars 🙂

   Klem!

 13. Hei, igjen!:) For noen vakre bilder av en vakker kvinne:) For en innlegg siden la jeg inn en kommentar som jeg ikke fikk svar på. Jeg har et håp om at den gikk i glemmeboka på dere og prøver meg igjen;P :

  Vakker som alltid, Caroline:) Jeg lurte på om du/- og Lars Kristian kunne si deres mening eller kunnskap om et spørsmål som har plaget meg en stund nå. Jeg spør dere hovedsakelig fordi jeg har lagt merke til at du Caroline ofte bruker det som et argument når det oppstår diskusjoner o.l. om din vekt og størrelse, men også fordi jeg ser på dere som såpass oppdaterte mye av trening og kosthold. Nemlig hvor reel er BMI? Jeg er en jente på 166 cm og med en vekt på 70 kg. Ifølge BMI min er jeg et stykke over grensen på overvektig, dvs. stadiet jeg er på er “overvektig”, men nært under fedme. Helt generelt, uavhengig av hva man følger av “retningslinjer”, så er jeg fullt klar over at 70 kg er litt mye. Men at jeg mer enn overvektig er jeg derimot usikker på og jeg kjenner at dette plager meg. For meg er en som er overvektig, en som man kan først og fremst se har mer enn en god del for mange kg av fett. Jeg setter det også selvfølgelig i sammenheng med helseskader som en kan ha og som fort kan oppstå. Da diabetes 2, hjerte og kar sykdommer osv. Tilbake til meg. Utseendemessig vil jeg argumentere for jeg slett ikke ses som en jente med en god del for mange kg av fett. Dermot har jeg alltid hatt en kraftig benbyggning. Så mine ekstra kg ligger stort sett på lårene, hofter og rompe. Magen min er relativt slank, men igjen kraftig er jeg. Str mine består som regel av 38 og 40 nedentil. Men ved at BMI mer eller mindre setter meg ved grensen til fedme, vil det også siat de setter meg rett under faresonen for å bli utsatt for nevnte fedmelidelser og sykdommer. Noe jeg ikke er enig i. Ut fra dette alt dette kan man jo se at BMI ikke er nok til å ta med vekten av f.eks. muskler. En idrettsutøver på 185 cm kan jo faktisk ende med at bli kategorisert som overvektig på BMI pga. musklene, så igjen hvor reel er BMI?
  Håper dere kan ta dere tid til å komme med deres mening og svar og takker på forhånd.:)

  1. BMI er ikke alltid et særlig godt mål, da muskler veier mer enn fett. Dette sees spesielt hos idrettsutøvere, som selv med lav fettprosent blir klassifisert som overvektige av BMI. Har du derimot lite muskler, kan BMI av og til underklassifisere deg.

   Er jo litt vanskelig å si så mye om deg, uten å kjenne noe mer til situasjonen, men ut i fra hva jeg vet så er ikke din situasjon nødvendigvis helsefarlig. En god indikator er om du har noen av følgesykdommene som diabetes, høyt blodtrykk etc. At du ikke har så mye magefett er bra, da det er assosiert med større risiko enn fett på hofter og lår.

   Håper dette var oppklarende 🙂

   1. Takk for et godt svar, Lars- Kristian!:) Jeg har faktisk nettopp vært hos legen og tatt en «helhetssjekk» og alt stod bra til, så vidt legen kunne se. Så diabetes e.l. har jeg hvertfall ikke. Men hvem vil i såfall BMI kunne være et godt mål for? De som er så flott slank som din kone er eller i nærheten kanskje? Og som så klart ikke fokuserer seg kun på å bygge muskler? Og et siste spørsmål, om du vil ta deg tid. Om jeg skulle ha hatt som et mål og gå ned/- og stramme inn er du «for» vekt eller ved måling av cm? Som du vet er det et tonn av ulike teorier og meninger der ute i kostholdsverden og mens min PT mener jeg skal måle meg nevnte legen veing da jeg spurte henne. Kunne vært interessant med en til fagkyndig sin mening.;)

   2. På generelt grunnlag er BMI et godt mål for å bygge en risikoprofil, og at du ikke har noen av følgesykdommene nå, betyr ikke det at det ikke kan komme på et senere stadie. I tillegg vil man kunne se an hver person for så å gjøre justeringer i forhold til BMI, slik at det blir mer korrekt.

    Det beste i forhold til vektnedgang er jo å miste fett og bevare muskelmasse. Da er det mest hensiktsmessig å måle cm i stedet for vekt 🙂

   3. Cathrine R

    Du er så flink du, Lars-Kristian! Caroline er heldig som har deg, og omvendt 🙂

 14. Du er bare altfor fin, Caroline!
  Lykke til med både mailbesvaring og planlegging av pakking, her brukes kvelden til prøveøving (pluss litt blogglesing) 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, skjønne! Lykke til med prøve 😀

   Klem!

 15. you are looking shiny happy and very beautiful)
  dont you have some moments in your life,when you want throw all in your life and eat sweets in front of TV set?)))
  because as for me sometimes i come at home after work and dont want nothing. dont want training dont want do something useful. just sweets and TV or inet(( what are you doing in same situations?)
  thank u for answer)

  1. Fotballfrue

   Yes, of course 🙂 And if I feel like it, I do it 😉

   I know what you mean, and I feel that way too, so that is why I always try to work out in the morning 🙂

   hugs!

   1. You are a great girl!!!!!!

 16. Du er like nydelig som alltid, Caroline! Og gjett hva vi spiste i dag? Laks, og det smakte himmelsk! Gleder meg allerede til en ny oppskrift neste onsdag 😀

  1. Fotballfrue

   Ja, sant den er god? Så glad du likte det 😀

   Klem!

 17. Ville bare si ifra om at jeg prøvet meg på den oppskriften med kremet kylling i dag, og det ble veldig vellykket.

  Ønsker deg og dine en fin kveld videre.

  1. Fotballfrue

   Å, nam 😀

   Fin kveld til deg også 🙂

 18. Du er så flott, Caroline! Sier det bare om og om igjen 🙂 Jeg må bare takke deg for det fine treningsinnlegget! Masse inspirasjon og tips å hente. Jeg begynte på Stamina i forrige uke, har vært 3-4 ganger nå, og det er kjempegøy! Morsomt å ha det gøy når man trener, slik at man nesten lengter tilbake når man ikke er der! Når du snakker om restitusjon.. Bruker du å tøye? Jeg hører så mye forskjellig, blant annet at om man tøyer ødelegger man for restitusjonen, mens andre sier motsatt. Hva mener du? Lykke til på premierefest! <3

  1. Fotballfrue

   Så gøy å høre 😀 Jeg MÅ tøye, har fått streng beskjed fra fysio, uten tøy og bøy ville kneskaden vært tilbake for lengst, det er i hvert fall minerfaring 🙂

   – C

 19. Jeg blir alltid så glad og imponert over å lese igjennom kommentarfeltet ditt, Caroline! For det første så er det så mange herlige mennesker som inspireres av deg (IKKE rart <3). For det andre så er du så utrolig sterk og takler de mindre fine uttalelsene på en måte jeg virkelig ikke har sett før. Du er så standhaftig og… ja, jeg vet ikke helt hva jeg skal si! Blir bare målløs av beundring. Jeg vet jeg har skrevet noe lignende tidligere, men jeg vil bare gjenta det. Du er et sunt og godt forbilde! Et av mine største forbilder.

  Og dette antrekket da! Så fantastisk flott 😀 Jeg har sett den jakken på flere jenter, men dette er den beste kombinasjonen jeg hittil har sett. Er det et smykke du har på deg eller sitter det fast på blusen? Utrolig pent!

  Jeg håper du kommer til bunns i mailinnboksen din og at du får en god natts søvn! Mange klemmer til deg, vakre skapning <3 🙂

 20. Such a lovely look! I love nacklace <3

  https://pinkhanger.blogspot.com/

 21. Hei Caroline!
  Har fulgt bloggen din i over ett år nå, men aldri lagt igjen kommentar før. Har funnet ut at jeg er nesten avhengig av å sjekke bloggen din hverdag. Så da er det vel på tide å gi deg en ros for en flott blogg. Gir meg en god puase med «feelgood» i hverdagen 🙂
  Digger at du legger ut oppskrifter med fisk, er så lite kreativ selv når det kommer til fisk. Også må jeg bare si at du ser fantastisk flott ut!! Er bare LITT sjalu på den jakka….satt på zara.com å skulle bestille, men når jeg kom til kassen var den utsolgt:( (typsik meg å sitti i evigheter på nettbutikken før jeg går til kassen) Håper jeg finner noe lignende før våren kommer. Ha en fin kveld, klem Sissel

  1. Fotballfrue

   Tusen, tusen takk for fine ord! Nå ble jeg glad 🙂 Håper du får en deili og avslappende helg 🙂

   Mange klemmer 🙂

 22. Det fjerde bildet av deg var veldig fint! 🙂

 23. Veronica

  Herregud, du er jo bare så pen Caroline!! Vet du, jeg gleder meg sånn til å følge bloggen når du og Lars-Kristian en gang blir foreldre. Jeg er superspent på når det skjer :)))) Ha en fin kveld vakre du!

 24. bilde nummer 4 er helt magisk! <3 så nydelig du er, kos deg i Sarpsborg!

 25. Så vakker du er 😀
  Jakka er nydelig på deg 🙂

 26. Ah, elsker den jakken! Du ser fantatsisk ut som vanlig! 🙂
  Men jeg lurte på om du vet noen effektive øvelser for mage, rumpe og innsiden av låret som jeg kan gjøre hjemme? 🙂
  Ha en fin kveld videre! <3

 27. Bilde nr. 4, knallfint!! =)

 28. Så fiint!:D

  Forresten:Har du noe tips til ha man skal spise etter at man har trenet?
  Noe sunt òg enkelt og lage?:)

  1. Fotballfrue

   Det er så mye 🙂 du kan spise nøtter, yoghurt med bær, pålegg, ost. Ja, slike ting 🙂 Jeg er veldig glad i cc blandet med tyrkisk yoghurt toppet med bær, nøtter og litt mørk sjokolade 😉

   Klem!

 29. Har du farget håret enda litt mørkere, eller ser det bare slik ut? Uansett så kledde du det 🙂

  1. Fotballfrue

   Nei, det bare ser sånn ut pga lyset og fordi jeg er så bleeeeik nå :p Skal heldigvis til frisøren på mandag 🙂

   – C

 30. Amalie14

  Jeg bare elsker den jakken din! Så utrolig fin:-)
  Lykke til med pakking, Caroline. Du har mye som skjer framover:) Bra at du er flink å planlegge da i hvert fall:)

 31. Linn Annie

  Hei, Caroline! Jeg har akkurat bestilt boken din, og jeg gleder meg såå til den ligger i postkassen! 🙂 Men jeg bare lurte på en ting – står det dessertoppskrifter og bakverk med stevia-sukker i den? Håper på tilbakemelding 🙂 Klem.

  1. Fotballfrue

   Ingenting med stevia, har stort sett brukt sukrin, noe splenda 🙂

   – C

   1. Linn Annie

    Okei, kjempebra 🙂

 32. hei!

  apropos pakking, har du like god smak i kofferter som i alt annet du eier? skal kjøpe ny koffert, men er så usannsynlig mye stygt på markedet…. hva anbefaler du?

  1. Fotballfrue

   Du vil ikke høre råd fra meg på dette området, min koffert er utrolig stygg og slitt, får aldri kjøpt meg ny :/ Skal kjøpe meg en Samsonite innen 2013 😉

   – C

   1. haha, derfor vi aldri får se bilder av den da! jeg har hatt ny koffert på listen i flere år, men får bare ikke summet meg til å kjøpe. ny innen januar måned får bli målet!

 33. Hi. It is possible to read your book in English?
  I have only just come across your blog and I am addicted to it!
  You have inspired me to start running again! xx

 34. Så flott du er! 🙂 Lurte foresten på hvor høy du er?

  1. Fotballfrue

   170 🙂

   Klem!

 35. Du burde virkelig gå for mørkere hår, det er åpenbart din naturlige farge som kler deg best, nydelig 🙂

 36. Det nestsiste bilde er helt fantastisk! Den blå jakke, de blå øyne og så det mørke hår – spesielt i toppen. Du hadde sett helt fullstendig amazing ut med alt håret like mørkt som etterveksten, og så de blå øyne og den blå jakken, og…… 🙂

 37. Hei! Jeg har et spørsmål om hår. Jeg har alltid hatt tykt og glansfullt hår som har vært enkelt å jobbe med. Men det siste halvåret så er det blitt helt umulig 🙁 umulig å gre, tørt og bare kjipt. Jeg bruker hårkur og olje to ganger i uka, men det ser ikke ut å hjelpe det grann. Jeg har farget det for en stund siden, men det har aldri blitt til et problem før. Og jeg har farget håret mitt i mange år. Nå skal det sies at jeg er gravid, men jeg har ikke lest at tørt hår er en av «bivirkningene», men heller at håret skal bli finere. Har du tips til meg? Hilsen tørr hårtust :p

 38. Charlotte

  Titter innom for å ønske deg en strålende helg 🙂

 39. Åh, fine Caroline! Nå ble jeg skikkelig trist.. Leste over her at din gruppe på 4-stjerners middag skal vises fra 18.mars..? Jeg har gledet meg sånn til å se den uken, men gjett hva, jeg reiser til Gran Canaria den 18.mars.. Snakk om nedtur :p

  1. Fotballfrue

   Noooo, så kjedelig 🙁 Du kan helt sikkert se i reprise 🙂

   Klem!

 40. Du er helt sjuukt fin! <3 du kler virkelig alt! <3 får så mye inspirasjon i klesveien fra deg 🙂 (mens jeg kommenterer nå, må jeg benytte anledningen til å si at jeg er fast leser, elsker bloggen din, får masse inspirasjon og motivasjon, men er ikke så aktiv i kommentarfeltet..hihi)
  Ha en fin kveld, du også! og lykke til med planleggingen…og pakking av kofferten 😀

  God natt når du kommer så langt <3

 41. Helt seriøst! Hvorfor er ikke du victoria secret modell?? Tok meg selv i å «sukke» da jeg så de siste bildene av deg..! Du ser smashing ut, og virker å være en sterk, omtenksom person med bena på jorda!! Forresten så ser du helt nydelig ut på håret <3
  Pokker, jeg har blitt glad i deg jeg! Herregud så nørdete;p <3

  1. Fotballfrue

   Så snill du er, tusen takk for så fine ord, søte deg <3

   Ang. VS: Jeg tror for det første at jeg ikke er høy nok og for det andre har jeg nok ikke sjans :O 🙂

   Du er bare god 🙂

   Klem!

 42. Du er utrolig fin:) jeg digger klesstilen din 🙂 ha en superfin helg fine deg:)

 43. Cathrine R

  Takk Caroline, for at du er den du er 🙂 Selv er samboeren min borte på befalsopptak uten mobil og får ikke lov til å bruke mobil før tidligste neste søndag, merker at det er tungt :/ Og han vet heller ikke når han får permisjon til å reise hjem… Derfor gjør jeg som deg og reiser hjem til familien etter skoleuken er ferdig nå til onsdag og blir helt til søndag 🙂 Flyttet til Hønefoss i sommer for å bo med kjæresten min, og har derfor veldig få venner her – så det skal bli godt å komme hjem til familien og gamle venninner 🙂

  Stor klem til deg!

  1. Fotballfrue

   Forstår veldig godt at det må være tungt, men da er det utrolig godt med venner og familie rundt seg, så det er lurt av deg å reise hjem 🙂 I tillegg går jo tiden fortere da 🙂

   Håper du får en deilig helg!

   Klemmer 🙂

 44. Hei Caroline!
  Jeg synes mange av oppskiftene dine ser kjempegode ut, men da jeg hverken har interesse av eller råd til å spise LCHF selv lurte jeg bare på om det er mulig å bytte ut jkbm/mandelmel/osv. med vanlig hvete- eller speltmel, og sukrin/osv. med sukker? Altså, «vanlige» varer, om du skjønner?

  Håper på svar!

  1. Fotballfrue

   Det er ikke noe dyrere å spise LCHF, må bare påpeke det. Du kan gjerne erstatte varene med hvetemel og sukker, men mandelmel trenger du nesten halvparten av, så da å du i så fall doble 🙂 Sukrin er det samme.

   – C

 45. Høres ut som du kommer til å få to kjempefine uker, selv om L-K ikke er der 🙂 Elsker antrekket!

 46. Hei Caroline. 🙂 Var innom den gamle bloggen din her om dagen og det var veldig artig å se hvordan stilen og looken din har forandret seg siden da du startet den. Du så kjempeflott ut da og, men du ser så utrolig mer vakker ut med den litt mer naturlig looken du har nå! hadde kanskje vært gøy å tatt et «før og nå» innlegg? 🙂 ha en ellers strålende morgen. Klem Stine fra NKF

  1. Fotballfrue

   Haha, godt en forandrer seg 😉 Det kan jeg sikkert gjøre 🙂

   Klem tilbake 🙂

  2. hvor finner du den gamle bloggen din, Caroline? har lyst til å lese den!

   1. Fotballfrue

    Det er bare å bla seg bakover her, tok med alt fra den gamle over hit 🙂 Sjekk under arkiv, så kan du bla deg helt til 2009.

    – C

 47. Sà denne jakken pà nett, og tenkte neei…. Men den er jo knallfin, elegant og stilig! 🙂
  Kanskje jeg likevel skal bestille den….? 😀
  Hvordan er den i str? Kjedelig om jeg mà bytte den og sende tilbake om den er for liten/stor….

  Ha en flotters dag!

  1. Fotballfrue

   Ser ut til at de kun har en igjen på «last sizes» :O Så da må du forte deg 😉 Den er normal i strl. 🙂

   Klem!

 48. Hei Caroline.

  Vil bare si at du har en veldig fin og inspirerende blogg. Jeg leser den hver dag, og har derfor bitt meg i merke at du ofte bruker engelske overskrifter. I blant kan det være effektfullt, men svært ofte tror jeg du like gjerne kunne skrevet på norsk. Jeg sier dette siden det er så mange som leser bloggen. Du har nemlig anledning til å sette et godt eksempel når det gjelder det norske språk. For eksempel ser jeg ikke noe i veien for at dette blogginnlegget kunne hett «Sikk sakk»?

 49. Rita Hansen

  Flotte bilder, av en flott dame 🙂

  Jeg lurte på en ting, siden jeg er ny i «treningsgamet». Hvordan vet jeg om jeg har trent nok? og hvor lang restitusjonstid jeg må ha. Jeg har endelig kommet inn i «rytme» på treningen min. Dvs. jeg trener nå 4 ganger i uken på ergometersykkel. Mellom 55 – 70 min hver gang, etterfulgt av uttøyning. Men jeg er veldig usikker på om mengden er riktig osv. (startet å trene siste uken i november, etter å ha vært innaktiv de siste 3 årene).
  Hadde blitt veldig glad om du svarte, har googlet og prøvd å lese meg frem til det, men finner ikke noe «ordentlig» svar…

  1. Det finnes ikke noe fasitsvar på hva som er «nok» trening, det bestemmer du selv ut i fra hva som er målene dine. Ønsker du å jobbe målrettet, defineres «nok/riktig» ut i fra hva som tar deg til målet ditt på en best mulig måte. Du kan sikkert trene hardere enn det du gjør nå, men om det er hensiktsmessig ut i fra målene dine tviler jeg på.

   Om du sykler 50 – 70 min på ergometersykkel ca 4 ganger i uken, tror jeg ikke du trenger å tenke så veldig mye på restitusjon. Om kroppen din ikke blir restituert frem til neste økt, vil du merke det i form av stiv og sår muskulatur, det er en god pekepinne 🙂

   Lykke til videre!

   – C

   1. Rita Hansen

    Takk for svar 🙂

    «Promblemet» mitt i forhold til restitusjon mellom øktene kommer av at jeg har leddgikt. Det gjor at min muskulatur alltid føles stiv og øm (betennelse i leddene, forkalkninger etc). Derfor er det vanskelig å tilpasse. Målet mitt på sikt er derfor rett og slett å komme i bedre form generellt. Jeg må derfor, etter råd fra raumatologen, trene de store muskelgruppene for ikke å belaste kroppen på en slik måte at treningen forverrer sykdommen.

    Uansett, jeg er fornøyd med å ha «tatt tak», og kommet igang. Takk for innspirasjonen 🙂

    God helg til deg, mann og vovsene 🙂

 50. Birgitte

  Hvor er de nydelige skoene fra??? 😀

  1. Fotballfrue

   Har linket dem, de er fra Friis & Co 🙂

   – C

 51. Var du ikke på Costume award i går? 🙂

 52. Etter du byttet hårfarge så har du byttet stil totalt :-/ bytt tilbake til den stilen du hadde, så mye bedre!! 🙂 Nå er mange av outfitene dine bare merkelige og ikke særlig fine

  1. Fotballfrue

   Jeg har ikke endret stil i det hele tatt 🙂 Kan du forklare meg hva du mener?

   – C

 53. Love this Outfit! Absolut

 54. Hei!
  Jeg har begynt å teste en app som heter «Netrobe», det er et digitalt klesskap. Der kan du ta bilder av klærne dine og sette dem sammen til antrekk, antrekkene kan du også feste til forskjellige dager på en kalender. Kanskje denne appen kan være til hjelp, eller være morsom å teste ut. Hvis du har lyst til å teste den hadde det vært fint med noen tips, for å forstå den bedre.
  Og tilslutt, du er en god inspirasjonskilde!!

  1. Fotballfrue

   KULT! Takk for tips 😀

   Klem 🙂

 55. elsker stilen din! hvor er smykket fra, det var nydlig!?

  1. Fotballfrue

   Takk! H&M 🙂

   Klem!

 56. Love this Outfit! elsker stilen din! vakker!!!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *