Detaljer: Bryllupet vårt 2010

Det tok sin tid, men nå har jeg satt sammen noen detaljbilder fra da vi giftet oss 🙂 Dette er kun bilder fra selve bryllupsdagen og ikke fra hele helgen.

Jeg får en så merkelig følelse i kroppen når jeg sitter og blar gjennom disse bildene, herlighet. . For en helg det var! Og etter snart 3 år kan jeg fortsatt ikke forstå at vi er gift. Det føles som at jeg stod utenfor og så på det hele, nesten uvirkelig. Fjernt, men likevel nært..

De fine bildene er tatt av flinke Benny Ottosson 🙂 Dessverre er det noe jeg savner bilder på, som bryllupskaken vår, makronene, godteribordet og slike ting, og det kommer nok av at fotografen ikke var med hos hele dagen. Noen bilder av det har jeg jo, men ikke close-ups. Bilder kan man aldri få nok av, ta heller 3000 enn 1000, og ha gjerne fotograf til bryllupets ende! Det er et godt tips 🙂 Og så er det viktig å ta bilder med hodet og lagre det i hjertet for alltid ♥  

137 kommentarer

 1. Hentet mye inspirasjon fra deg til vårt bryllup! Og fikk liksom min vri på det. Husker det var så gøy å planlegge! Flink du var, Caroline 🙂

 2. Aww! Jeg husker det som var det igår…jeg har jo bladret alle jeres bryllupsbilleder igennem 1000 gange 😀
  Sidder også og leger med et bryllupsrelateret indlæg lige nu, <3 IT!!

  Det sidste billede kan jeg ikke huske har være på bloggen før, også rigtigt godt!

  Dejligste dag

  <3
  Pia Sabine

  1. Fotballfrue

   Tror ikke jeg har vist det siste før 😀

   Klemmer <3

 3. Blir aldri lei av å se på de rosa skoene dine <3 Prinsessedrøm! Må være utrolig fint å ha de til man blir gammel og grå og tenkte tilbake på alle de gode minnene.

 4. Silje cathrine

  Ååh, skulle ønske det var en «liker» knapp her!!! 😀 Så vakkert 🙂 Viktig det du sier – ta mentale bilder! Det har jeg sagt til alle venninnene mine som gifter seg. HUSK å stopp opp flere ganger iløpa dagen og NYT øyeblikket ! Det er så fint å tenke tilbake på 🙂 Nå har vi snart vært gift i 4 år og jeg sitter nå å kjenner min lille sønn i magen sparke og gleder meg til han kommer i april og vi kan fortsette eventyret vårt <3 lenge leve kjærligheten 😉
  Takk for masse vakre bilder og inspirasjon i hverdagen Caroline :))

 5. Mariell

  Herlige bilder, Caroline 🙂 For et drømmebryllup! Kan jeg spørre hva menyen var den dagen? Ble så nysgjerrig 🙂

  1. Fotballfrue

   Forrett: røkt laks serveres med løyrom, reker og vichysoissecréme
   Hovedrett: kalv med dragonrisotto, bakte tomater og olivenvierge
   Dessert: koksbavaroise med terrinne på flambert ananas, og sjokoladesorbét

   Vinmenyen var tilpasset maten, selvfølgelig 🙂 Har ikke skrevet ned hva slags vin vi hadde til hver rett, men jeg har det et eller annet sted 😉

   – C

 6. åååååh <3 vakkert

 7. Ingrid W.B.

  Åh, nå måtte jeg inn i bryllupsbildemappa og kikke på bildene fra vårt bryllup også. (Vi giftet oss i 2011) Kjenner igjen følelsen du beskriver! Men er utrolig koselig å se på bildene fra den dagen. Begge to smilte nesten rundt på vei ned kirkegulvet. Hihi. Jeg skulle også ønske jeg hadde enda flere bilder, enda vi har mange fine. Det kan aldri bli for mange! 🙂

  1. Fotballfrue

   Ja, det er fantastisk, litt vemodig også på en måte. Jeg blir sånn gladrørt 🙂

 8. Sara Maria

  ÅÅhh sukk…. *drømme seg vekk*.. eg elska fargane dåkke hadde i brullupet.. skikkelig romantisk, nostalgisk men samtidig glam <3 Sånn lika vi det 😀 Akkurat sånn vil eg og ha det .. <3 Men først må mannen "manne" seg opp og fri!! 😉

 9. Herlig inspirasjon!
  Du, kunne du gjort et innlegg om brudesminken sin?
  Altså hvordan du la den og GJERNE med bilder!
  Slike ting får vi aldri nok av!

 10. fine fine FINE detaljer!!!! du er så innmari flink. skulle ønske jeg visste hvem du var før jeg gifta meg sommeren 2011!!!!! men takk for at du har inspirert meg med andre ting – klær, interiør, trening. 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 🙂 Sikker på at du hadde en vakkert bryllup <3

 11. Dere hadde ett utrolig vakkert bryllup! <3 Er det virkelig tre år siden? Har jo fulgt bloggen siden før dere giftet dere 😀

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 🙂 Ja, er det ikke sprøtt hvor fort tiden går?

   Klem!

 12. Hei,
  Nydelige inspirsjonsbilder for meg som driver å planlegger mitt eget bryllup. Jeg kom faktisk over bloggen din når jeg googlet «River flows in you» og bryllup, har så lyst å bruke den som inngang i mitt eget bryllup og ser at du brukte denne. Det jeg lurer på er om han som spilte i deres vielse kunne denne sangen fra før, eller om dere fant noter til det. Organisten i vår kirke sa nemlig at vi måtte skaffe noter, så kunne han se om han klarte å spille den…. Hor fikk dere evnt tak i noter?

  Takk for kjempa mase inspirasjo til bryllupsplanlegging, love it 🙂

 13. Caroline

  Så koselig å se bilder, vil gjerne se flere 😀 hehe! Prater litt om bryllup med samboeren, så kanskje en forlovelse neste år? 🙂 forresten, de yogurtnøttene, prøv å lage de med frysetørkede bær. Det er virkelig godt 😀

  1. Caroline

   Kjapt spørsmål, hvilken olje brukte du til yogurtnøttene dine? extra virgin, eller pure? 🙂

 14. så nydelige bilder <3

 15. Dette spørsmålet er kanskje litt random, haha 😛 Ettersom jeg er en stor fan av din blogg, har jeg også sjekket ut den gamle bloggen din på blogg.no, men jeg syns du ser så mye annerledes ut nå sånn uteende messig. Selvfølgelig forandrer man seg over tid, men jeg spør for det.. Har du tatt plastisk operasjon på nesa eller andre steder?

  1. Fotballfrue

   Nei, jeg har aldri operert. Jeg har lært meg å sminke meg og blitt voksen.

   – C

 16. Hvor har du kjøpt den lommelerken? Den var fin 🙂

 17. Amalie14

  Så utrolig fint! Dagen så perfekt ut:) Jeg tviler ikke et sekund på at den var det<3

 18. Hei..lurer på hvor du har kjøp stolene til spisebordet ditt 🙂 bare mååå ha!! 🙂

 19. mamma til en liten gutt

  jeg har en liten 3 åring her ved siden av meg. Jeg gikk inn på bloggen din nå og da ser han bort fra barnetv og sier: oi, det var en fin prinsesse ( da pekte han på headeren din ). Hvis ikke det er søtt så vet ikke jeg.

  1. Fotballfrue

   Awww 😀

   1. mamma til en liten gutt

    Men det er jo sant 🙂 Du er nydelig Caroline, la aldri noen få deg til å tvile på det.

   2. Fotballfrue

    :O Tusen takk <3

 20. Hei, Caroline! Jeg har bestilt boken din på nettet, og gleder meg såå til å få den hjem i postkassen! Men jeg lurer på om det står slike dessertoppskrifter og bakeoppskrifter med steviasukker i den? Håper på svar 🙂 klem.

 21. Så himla vackert :)!

 22. Åååh, bordet var så fint dekket! Og ikke minst kjolen din.. (!!!)
  Har du noen tips for å «stramme» navlen, liksom…. Magen min er flat og sånn, men navlen.. den er så..rund? haha, håper du forstår 🙂

  1. Fotballfrue

   Haha, søta :p Jeg tror en navel er og blir en navel? 🙂 Den er sikkert finfin 🙂

   – C

 23. Det virker som det er dødslenge siden jeg startet og lese bloggen din! Det var jo lenge før du giftet deg. Husker spesielt godt da du hadde skrevet «FOTBALLFRUE – BRUD OM X MÅNEDER» osv. «Newly Wed» også da! Haha! Gøy! 🙂

 24. Kanskje du kunne startet eget firma som bryllups-planlegger ?? Du kunne godt få planlagt mitt!

 25. FOR et bryllup!! 🙂 Utrolig vakre bilder 🙂
  Bare lurer litt på om det er brudekjolen som er på det ene bildet? Syntes den så litt lilla ut på den øverste delen, og fikk ikke det helt til å stemme ift. bildene hvor du har den på. For der ser den jo helt hvit ut :p

  1. Fotballfrue

   Hvilket bilde sikter du til? Håper du ser forskjell på brudekjolen og kjolen til brudepikene 😉 Kjolen min er ivory.

   – C

   1. Hu mener nok bilde av kjolen som henger foran vinduet 🙂 Vakker kjole!

   2. Hehe, ja, det gjør jeg faktisk 😉
    Tenkte mer på det bildet av kjolen som henger foran vinduet 🙂

   3. Fotballfrue

    O, enda godt 😉 Det er kjolen min, men jeg stoffet med blomstene var tykkere enn kjolestoffet, det ser du på de andre bildene også 🙂 Tror bare det synes bedre på dette bildet ettersom lyset skinner gjennom den (den henger i vinduet) 🙂

    Klem!

   4. Tror hun siktet til bildet der kjolen henger i vinduet. Da ser overdelen litt lilla ut.. Bare fint, men kunne nesten se ut som en annen kjole/ underkjole?

   5. Fotballfrue

    Aha, skjønner 🙂 Tror det er fordi slepet henger opp bak (festet med nåler) og fordi det skinner fra de blå gardinene 🙂 Det er kjolen min 🙂

    – C

 26. Så fint! Du hadde bryllupet på bursdagen min 😀 En fin dag for oss begge!

 27. Åååh, nå fikk jeg lyst til å gifte meg! <3 sykt fine bilder…fikk masse inspirasjon <3

  hvor lager du de collagene som over her? 🙂 har lurt på det lenge, fordi jeg syns det blir så fint, haha, ga det mening? 😀 <3

  1. Fotballfrue

   Så bra 🙂 Setter de sammen i photshop, veldig tungvindt :/

   Klem!

 28. Valgte du helt selv hvordan buketten din skulle settes opp?
  Jeg jobber som blomsterdekoratør og legger veldig merke til at hånden din ikke engang rekker rundt stilkene? I en brudebukett er det normalt å bruke brudemetoden, altså kutte stilken på hver rose og erstatte det med ståltrå og florateip, slik at det skal være lett for bruden og holde den og for at den ikke skal være tung.
  Merkelig valg av dekoratøren og la alle stilkene være slik.

 29. Herregud så nydlig. Kan ikke fatte at det er 3 år siden? Da har jeg følgt bloggen din lenge, for jeg følgte den under bryllupsplanleggingen din også! 🙂
  Jeg giftet meg i sommer, 4. august, og først nå har jeg fått tid til å legge ut blogginnlegg om det, så er «midt oppi det» igjen nå. Har samme følelse som deg, det føles så uvirkelig! Nå giftet jeg meg som mye yngre enn det du gjorde, men likevel. Ta gjerne en titt på bryllupsbildene mine, har linket til bloggen min. Husker så godt alle detaljene dine, hvor sinnsykt gjennomført du gjorde ALT! Ble så sykt fasinert over det. Du er og blir en fantastisk perfeksjonist (i positiv forstand) som det er veldig morsomt å følge med på!

 30. Kjolen din er helt fantastisk!! Drømmebryllup 😀

 31. Å guuud, fikk frysninger når jeg leste «Jeg får en så merkelig følelse i kroppen når jeg sitter og blar gjennom disse bildene, herlighet. . For en helg det var! Og etter snart 3 år kan jeg fortsatt ikke forstå at vi er gift. Det føles som at jeg stod utenfor og så på det hele, nesten uvirkelig. Fjernt, men likevel nært..» Så skjønt! Utroolig nyydelig, rett og slett drømme brylluppet:)

 32. Hei 🙂 jeg gifter meg i mars og liker godt buketten din, skal prøve å få en som ligner 🙂 men hvor kjøpte du den nåla du har på stilkene ?

  1. Fotballfrue

   Den kjøpte jeg i London 🙂

   – C

 33. Nydelig! Har fulgt deg siden før bryllupet,
  og synes det er like flott hver gang du vise bilder fra den store dagen.
  Blir rett og slett litt gladrørt selv!

 34. Flotte bilder, Caroline!! 🙂
  Hva heter stedet/lokalene dere var på? Det var så nydelig der, og jeg kunne godt tenkt meg å hatt bryllupet mitt der selv..

 35. Eg er heilt forelska i bryllupet dåkkas 🙂

 36. Ingvill

  Hadde dere stort budsjett, og klarte dere og holde det? 🙂

 37. Hei! Skal selv gifte meg i August. Men jeg lurer på hvor kjøpte du øreringene dine, og armbåndet. Og hvor kjøpte du skoene?

  -M

  1. Fotballfrue

   Øredobber og armbånd fant jeg i London, skoene er fra Christian Louboutin 🙂

   – C

   1. Marthe

    Fant du no av de på nett?

 38. Michelle

  ååh, fantastiske bilder Caroline <3 Du var/er en av de fineste brudene jeg noen gang har sett!!! De bildene av dere fra den dagen er bare ubeskrivelig flotte!! Mye arbeid la du i den dagen, men ser ut som dere fikk drømmebryllupet tilslutt 😀 <3 herlig!!

  1. Fotballfrue

   Snille deg <3 Takk!!

 39. Emilie Marie

  Hei 🙂
  Så utroliiiiiig fin den lerken var! Hvor er den i fra?
  Har veldig lyst på en sånn en selv, hehe

  1. Fotballfrue

   Jeg husker ikke, dessverre :/

   1. Emilie Marie

    Åh:( husker du hvor du kjøpte den da? 🙂

 40. Såå vakkert skrevet!!!
  Utrolig fine bilder!!!
  Fikk lyst til å gifte meg nå med en gang jeg Hihi 😀 <3
  Du er utrolig vakker og jeg elsker bloggen din, og måten du blogger på!
  Håper du har hatt en fin helg! 🙂
  Go uke 😀 <3

 41. Tar av meg hatten for deg!! Du er fantastisk flink <3

 42. Hva heter rosene som fu brukte i bryllupsbuketten din? 🙂
  jeg skal gifte meg til sommeren, og syntes rosene var kjempe fine 🙂

 43. Disse bildene viser virkelig magien i en slik dag 🙂 Ser også at du har mye av den samme smaken som jeg har personlig, nå når jeg planlegger eget bryllup og samtidig driver egen nettside – om bryllup! Ta en titt om du vil, uansett ble jeg personlig veldig inspirert av flere av disse bildene 🙂

 44. Hei! Hvor fikk du tak i noter til innmarsjen i kirka? (Yiruma)
  Jeg gifter meg i mai, og har fått mye inspirasjon fra deg:)

 45. Hei hvor bestilte d kake og muffins fra? Fantastisk bukett oxo:-D

 46. Hei søte søte du!
  Jeg elsker bloggen din altså, er innom hver dag, jeg trenger tips til noe nytt og kreativt på lchf-fronten og du har så møe spennende

  1. Vivielena

   Hvor fikk du tak i de flotte brudepikekjolene? Vi skal ha gammelrosa som temafargen i bryllupet vår til neste år, og sliter med å finne fine brudepikekjoler, de dere hadde i deres bryllup var super søte.

 47. åhh guuud, du har gitt meg så mye inspirasjon ^^,
  Dagen min blir nokk ikke like fin som din, men like perfect blir den jo unsett <3
  Mannen min klarte endelig å gå ned på kne den 14.01.14, etter 8 år sammen(jeg var 14 når vi "fant" hverandre), 3 barn har vi fått, 3 hunder har vi, katt, vårt andre, eller på en måte tredje hus osv. jeg vil si det var på tide <3
  nå har jeg allerede lest gjennom hele bryllupskategorien din (hadde vell egentlig gjort det før den tid også)!
  Lest utallige blogger og googlet osv. gleder meg, men blir ikke før i 2015 at den store dagen skal finne sted.

  anyway, tusen takk for at du deler så mye, det er mye bra inspirasjon å hente her 😀

  1. Så spennende 😀 Gratulerer!!!

 48. Mye inspirasjon å hente her!!

  Jeg skal gifte meg i sommer og kan jeg spørre deg hvor du har kjøpt brokadevesten og det fine slipset til mannen din ? 🙂

  1. Brokadevesten leide vi, mens kravatet fikk vi sydd hos en skredder 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *