Be colorful

Nå har den nye kolleksjonen med treningstøy landet hos GetInspired, så jeg tenkte det passet perfekt å tipse dere om dette i dag, etter gårsdagens innlegg om treningsglede 🙂 Selv hadde jeg treningsfri i går, så jeg gleder meg veldig til å starte med ny energi i dag, spesielt med det fine settet jeg fikk tilsendt fra GetInspired her om dagen:

Topp / Bukse / Bag (♥) 

Rosa er jo så fresht på trening, men jeg liker å se at det også kommer andre farger på treningstøyet, som gult, blått og grønt. Det beste med treningstøy er at alt er lov, her kan du mikse og matche alle regnbuens farger om du vil, uten at noen ser rart på deg. Folk blir jo bare glad av å se farger! Her er mine favoritter fra nyhetene:

1. Topp fra Röhnisch 2. Refleksvest fra Röhnisch 3. Topp fra Röhnisch 4. Tights fra Röhnisch 5. Topp fra Casall 6. Topp fra Casall 7. Løs tee fra Röhnisch 8. Sportsbh fra Casall 

Alle nyhetene finner du her. Happy shopping av treningsglede 🙂

annonse 

87 kommentarer

 1. Å, så mye fint og fresht! Det rosa settet var jo bare helt nydelig 😀

 2. Så freshe klær! Viktig med litt farger i hverdagen 😉

 3. Hva heter objektivet du bruker? evt innstillinger på kamera siden du får så uklar bakgrunn. Det funker ikke så bra med bare portrett innstillingen på canon sitt «vanlige» objektiv. 🙂
  Du tar veldig fine bilder!

  1. Fotballfrue

   Takk 🙂 Her måtte vi bruke vidvinkel på de av meg, ettersom det ikke var tilstrekkelig med plass for fotografen for å flytte seg bakover 😉 Bruker ofte 50 mm. linse, eller standardobjektiv. Trikset er å ha lav aperture om du vil blure ut bakgrunnen med «vanlig» linse, men 50 mm. blir den nesten bluret ut uansett. På nærbildene er det 50 mm. som er brukt.

   – C

   1. Takk for raskt svar 🙂 jeg får prøve meg litt frem!

   2. Hva mener du med aperture? Er det blender du mener?

   3. Fotballfrue

    blenderåpning, ja.

    – C

   4. Man må ha stor blenderåpning for å få «bokeh», men stor blenderåpning= lavt tall 🙂

 4. Her var det UTROLIG MYE FINT! Wow! Og du ser fresh ut, som vanlig Caroline!

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀 Sov så dårlig i natt, så det blir tungt å trene nå selv om jeg har hatt en fridag :O Men det er vel bare å ta det litt rolig og forhåpentligvis får jeg masse energi etterpå 🙂

   Klem!

 5. Lyckliga Ingrid

  Rosa er helt klart den beste fargen å trene i!:)

  1. Fotballfrue

   Enig! Men nå har jeg lyst på blått og gult også kjenner jeg 😀 Den blå buksa her er jo helt rå!

   Klem!

 6. Hei 🙂 Elsker bloggen din er leser den fast hver morgen og kveld, jeg har et lite treningspm til deg. Til vanlig danser jeg 2 timer 2 ganger i uken, og fra å med mars blir det 4 ganger i uken. I oktober i fjor satte jeg meg en mål ved å komme ned i spagaten, jentespagaten innen juleaften. I desember hadde jeg igjen ca 10 cm før jeg var helt nede. Men så fikk jeg sikkelig vondt i venstre lår, og når jeg går ned i spagaten etter å ha tøyd så begynner jeg å riste å skjelve kjempe mye i den foten. Det er virkelig ubehagelig og jeg kjenner at jeg klarer ikke å komme ned, for det er akkurat som om muskelen strammer seg uansett hvor mye jeg slapper av og puster. Har prøvd å ta det rolig og ta god oppvarming og tøying. har du noe forslag til hvorfor beinet mitt er sånn evt hvordan jeg kan komme ned ? 🙂 Får bare mer lyst til å komme ned og trene mere av bloggen din, du få meg alltid i bedre humør, håper på svar 🙂

  Stor klem Anette!

 7. Jeanette

  fine sko du har! hvor er de fra?

  1. Fotballfrue

   Adidas 🙂

   – C

 8. ELSKER det!
  Röhnisch <3

 9. Nyyyydelige detaljer på den rosa toppen! Kan ikke beskrive hvor godt det blir når den digre babykulen er borte, og jeg passer inni normale klær igjen… Da skal det shoppes treningstøy!

 10. Cathrine

  Se hva som poppet opp på Facebook-siden min? :O Lars-Kristian?
  https://www.facebook.com/kristine.solheim1990?fref=pymk

  1. Fotballfrue

   Hahha, dauer. Ja, det er jo han 😉

 11. Hvor har du kjøpt den fine engelen i trappa?

  1. Fotballfrue

   Det vet jeg ikke, var en gave fra mamma og pappa 🙂 Mener hun sa den er fra Joesfines Vertshus i Sarpsborg.

   – C

   1. Haha! Digger kommentaren din her, Caroline;D 😀

   2. Fotballfrue

    Hvorfor det? :p Jeg er seriøs, altså :p

   3. Hehe, ja jeg vet det <3 Jeg synes bare du var så skjønn når du først svarte at du ikke visste hvor den kom fra, så svarte du på hvor den var kjøpt ;p hehe:D

    Oj da, jeg leste den igjen nå, og ser at jeg leste en "pitteliten" feil:p Der du skrev "Mener hun sa den er fra Joesfines Vertshus i Sarpsborg.", leste jeg: " MEN hun sa den er fra Joesfines Vertshus i Sarpsborg"…… hehe.. Da forstår du vell? 😉

   4. Fotballfrue

    Haha, ja :p Skjønner hva du mener 🙂

    – C

 12. WOW, så utrolig flotte ting. Jeg blir helt inspirert når jeg ser på deg! 🙂
  Du ser så fresh ut!

  Kan jeg spørs hvilket program du bruker når du setter samme collage ? 🙂

  Ha en nydelig onsdag! 🙂
  Rebekka
  https://Rebekkafylling.com

 13. Jeg elsker detaljene rundt halsen på toppen din, det er så mye fint å få kjøpt! Ja til treningsklær som belønning!!!!

 14. Din sportstop er super fin 😀

 15. Tine andresen

  Jeg lurer på om ting ang bloggen din. Er det slik at du selv bestemmer reklamen som vises på sidene av bloggen og over? er det slik at det er reklame du kan stå for? ser det reklameres en del i forhold til chiliforte.. Hva tenker du egentlig om det «kosttilskuddet?»

  1. Fotballfrue

   Nei, det er Nettavisen som styrer bannerannonsene.

   – C

 16. Det var mye herlig treningstøy! Blir ordentlig glad av alle de fine fargene, og du var skikkelig lekker i knallrosa 😀

 17. Hei Caroline!

  Jeg er altfor glad i sofaen min, og vil bytte den ut med noen paller 😉 Jeg vurderer sterkt å begynne å bevege på meg. Problemet er at det er vanskelig å få tak i treningstøy som er stort nok. Derfor lurer jeg på om du vet hvor store størrelser GetInspired har?
  XL blir for lite…

  Takk for svar!

  1. Fotballfrue

   De går bare opp til xl :/ Men jeg tror h&m fører større 🙂

   – C

 18. Hei Caroline

  Treningstøyet var skikkelig lekkert.
  Et spørsmål som ikke har noe med dette innlegget å gjøre: Har du sluttet med lash extensions? Hvorfor?
  Jeg brukte det kjempelenge, men fikk skikkelig infeksjoner i øyene etterhvert, så måtte dessverre kutte ut :/

  Linda

  1. Fotballfrue

   Ja, det har jeg. Sluttet fordi jeg ønsket en pause, hadde det vel i ca. 6 mnd. og ville se hvordan vippene mine taklet dette. De taklet det dårlig, så nå venter jeg fortsatt på at de skal bli som før igjen :/

   – C

   1. Vippene fornyer seg hver 90. dag så de har nok blitt som normalt igjen nå hvis det er flere mnd siden du tok det av

   2. Fotballfrue

    Nei, det har de absolutt ikke. Jeg ser jo det selv 🙂

   3. Skjønner. Jeg har lest mye om dette, og jeg ser flere skriver at man skal gå til proffe osv..Det gjorde jeg, gikk til samme som deg en periode, men fikk fortsatt øyeinfeksjoner. Har vært uten i 1 år og først nå de siste mnd at vippene mine har kommet seg igjen. (Hadde et ilte tilbakefall og tok nye vipper for en stund siden, men fikk max infeksjon, og måtte gå tilbake for å fjernet de etter 4 dager) Aldri mer!
    Ps: Du ser like vakker ut uten vippene Caroline 🙂

    Linda

   4. Fotballfrue

    Uff, hørtes ikke noe særlig ut med infeksjon 🙁 Er jo noen som reagerer på limet, så det kan ha vært det? Trude er jo kjempeflink 🙂 Det er nok bare det at jeg gikk for lenge :/ Har hatt lyst til å ta det igjen jeg også, men har klart å la være 😉 Selv om det er utrolig fint og veldig deilig å slippe mascara 🙂

    Klem!

  2. Samme her, fikk infeksjoner i hytt og pine da jeg hadde lash extensions. Vippene ble også VELDIG korte da jeg fjernet de, så anbefaler heller å prøve feks Priori Lash Recovery vippeserum som jeg har hatt superresultater med – nå er vippene like lange som sa jeg hadde extensions. Kjøpte den på Artesia Spa i Oslo. Lite tips bare, lykke til 🙂

 19. Ingrid.W.B

  Ah. Falt for fristelsen og måtte klikke hjem treningstightsen med rosa detaljer. (reklamen funker, mao. 😉
  Har hatt planer om å kjøpe en lenge altså, og nå er den endelig bestilt!
  Can’t wait! 🙂

  Fin dag til deg!

  1. Fotballfrue

   Men den er råfin, gled deg 🙂

   Klem!

 20. Pernille

  Bloggen din er superinspirerende til trening! Selv elsker jeg å trene, men jeg tråkte over for ca 3uker siden, og den dumme foten vil aldri bli bra igjen 🙁 jeg lurte på om du hadde noen tips til cardio trening jeg kan bruke til foten blir i orden? Løping og spinning er helt uaktuelt ettersom spinningskoene presser på der det er vondt og løping sier jo seg selv at går dårlig. Bloggen din er kjempefin 🙂

  1. Fotballfrue

   Så bra 😀 Synd å høre om foten din, kjedelig å være skadet 🙁 Kan du ikke gå lange turer og evnt. hve deg på elipsemaskinen? Hvordan er det å være med på saltrening? Kanskje ikke optimalt? Elispe skal vel gå fint uansett vil jeg tro, og kjøp deg noen litt for store sko som du kan bruke akkurat nå 🙁

   God bedring <3

  2. Persille

   Svømming?

 21. Nydelig!!!:) hvordan er toppen i lengden? Er den lengre enn andre topper du har fra rønisch? Liker best de som er litt lenger:)

  1. Fotballfrue

   Den er egentlig som de andre 🙂

   – C

 22. Åå det var mye fint, liktetoppen din spesielt med de stroppdetaljene! 🙂

  Elle

 23. Christina

  Hei! Dette spørsmålet hører ikke helt til dette innlegget, men jeg bare lurer..
  Jeg har lulu-toalettmappen, og den har blitt ganske stygg oppi av både eyeliner og foundation.. Jeg får det ikke vekk med vanlig klut og vann, går det ann å ha de i vaskemaskinen? 🙂

  1. Fotballfrue

   Det ville jeg ikke gjort :/ Prøv makupbrush-cleanseren fra Nilens Jord, den er veldig bra 🙂 Eller kanskje en annen såpe vil duge!

   – C

 24. Helt råe innlegg du har om kosthold og trening. Herlig. Takk!!

 25. Amalie14

  Blir alltid supergira på å se fresht treningstøy:-) Getinspired har jo utrolig mye fint!

 26. Den blå tightsen er den fineste treningstightsen ever!

  1. Fotballfrue

   I know! Jeg ønsker meg den selv 😀

   – C

 27. Herlig med litt farger! Fikk samme fargene i ett nike sett til jul, en føler seg jo så fresh. Nå er det hardtrening for å få bort og strammet opp den «ikkegravidemagen». 😉 Forresten, hvilke enkle treningstips har du for å lett stramme opp mage og rompe? Veier 47 kg, så er ikke kiloene som er det største problemet, en føler seg bare litt «dvask» 😛 hehe..

  1. Fotballfrue

   Du kan ta en titt på dette innlegget: https://fotballfrue.no/2012/06/05/de-mest-effektive-ovelsene-for-kroppen/

   Kjempefine øvelser som er helt topp for å stramme opp 😀

   Klem!

 28. Fuchsia is my fav color, I love your top:) I should update my look when I make sport:) You look great as always:)

 29. Godt å se at du også kan se trøtt og sliten ut iblant:p Bra at du ikke bare legger ut bilder av deg selv med masse sminke, men at vi også får se hvordan du faktisk ser ut:)

 30. Rosa og flott treningstøy!

  Dette høres kanskje ut som et dumt spørsmål, men jeg jobber mot en myk og fleksibel kropp! ; Tror du det er like godt å bruke disse klærne når man tøyer, som når man trener?. Eller ville du anbefalt annet/ løsere tøy ?

  1. Fotballfrue

   Disse er tøyelige, så tommel opp 🙂 Tøyer masse selv 🙂

   – C

 31. Hei! Lurer på om du har lyst til å selge den uglen din med ris i? 🙂 Svar meg gjerne på mail.

  Mvh Sunniva

  1. Fotballfrue

   NEEEII :O

 32. Michelle

  er så sant som du sier, når det kommer til treningstøy så er alt lov! !! Og ja, farger hjelper å humøret faktisk 😀 Håper du får en god trening i dag!! klem <3

 33. Hei Caroline

  Øhm.. Føler meg en smule dum som spør om dette, men jeg må nesten spørre. Den chippen til Nike+ kan den brukes til alle joggesko, eller må man ha de Nike skoene som har sånn hull under sålen til chippen?

  1. Fotballfrue

   Du kan putte den under sålen i en hvilken som helst sko, men det er bare utvalgte nike-sko som har egen plass til chipen. Og Adidas 🙂

   – C

 34. Elsker fargene og takk for motivasjon!! Har vært syk og har ikke fått kommet ordentlig i gang med treningen for 2013!:( Trenger faktisk litt nytt treningstøy med farger, derfor lurte jeg på hvilken størrelse bruker du i den rosa toppen og thightsen på bildene?:)

  1. Fotballfrue

   xs i begge 🙂

   – C

 35. Hva heter løpeskoene dine fra asics? (link til skoene —>) https://fotballfrue.no/2012/10/11/enjoy-life-this-is-not-a-rehearsal/ Har prøvd å trykke på linken men jeg tror de er utsolgt..:/

  1. Fotballfrue

   De er dessverre utsolgt, ja :/ Skoene heter Asics Ayami Koyoko.

   – C

  2. Siste rest ligger ute i nettbutikken nå, du finner de her: https://www.getinspired.no/merker/asics/asics-ayami-kyoko.html

 36. Hei!
  Lurte på en ting, kanskje litt rart spørsmål men..
  Trener moren din på EVOfitness i Sarpsborg?
  Har sett ei dame der som ligner så sykt på moren din skjønner du! Hehe :-))
  Super bra blogg forresten! Får masse inspirasjon!! <3

  1. Fotballfrue

   Nei, de har treningsrom hjemme 🙂

   Tusen takk, søte!

 37. Åh, herlige, flotte Caroline <3 Rosa må være en av de fineste fargene på deg! Du stråler jo! Tusen takk for fantastiske treningtips også 🙂 De skal jeg lagre på Mac´en. Det er sjeldent jeg ikke vil trene, men slike dager forekommer også av og til. Da er det fint med slike tips! Jeg så at du har svart på det spørsmålet jeg stilte deg angående tredemølle 🙂 TUSEN TAKK! Jeg ringte treningspartner og de sa at den fra Nordic Track er en de har hatt aller lengst. Jeg glemte å spørre om demping da, men sendte en mail. Jeg er helt amatør på løping, så jeg er så usikker på hvilken jeg skal gå for. Om jeg skal velge den du har eller denne. Hva tror du? (Vet det er vanskelig for deg å avgjøre når du ikke har sett/prøvd den jeg snakker om da, men :/ )

  Jeg ønsker deg en nydelig kveld og håper du har det bra <3 Du må vite at jeg er så takknemlig for at du gir oss som lesere så mye motivasjon og glede! Lots of love <3

 38. Hei Fotballfrue, kommer med et treningstips til de som har lite penger, små barn eller dårlig tid. For å slippe barnepike og bruke masse penger kan du ta på deg treningstøyet hjemme, sett fram vaskebøtta og gyv løs på gulvene med vaskekluten ned på alle fire. Gå opp trappene hent skittentøy – gå ned trappene til kjelleren hvis du har vaskemaskin der. Spring ut med søpla osv. Jo bedre jo flere ting du finner på underveis bare hold et raskt TEMPO-TEMPO -TEMPO på alt du gjør innen for tre kvarter. Dette gjorde jeg bevisst 2-3 ganger i uka, ble både svett, gikk ned i vekt og fikk nyvasket hus til helgen. Men du må BESTEMME DEG og gi deg selv en belønning etterpå med et yndlingsprogram på tv f. Eks

 39. Charlotte

  Kan du please legge ut en detaljert oppskrift på hvordan jeg kan få vaskebrett mage slik som deg? Trenger en stykk slik mage innen juni :-))

 40. Hei!
  Hva heter fargen dere har på veggene i stua?
  🙂

 41. Hei,

  Har du noen nyttårsforsetter?;) Og noen tips til å klare å holde de?

  1. Fotballfrue

   Hehe, nei, det har jeg faktisk ikke 🙂

 42. Har du seriøst en pute i trappa til vanlig? :p

  1. Fotballfrue

   Ja, hva med det?

 43. Charlotte

  Se hva jeg fant på weheartit, hehe, du har tydeligvis motivert noen! 🙂

  https://weheartit.com/entry/48563919/via/BokaLovesShopping

 44. Va fint, hiihhiiii JAG HAR EN LIKADAN PALL SOM DEJ 😀

 45. Hei! Hvor er krakken fra? 🙂

 46. må spør løpeeksperten, hva vil du anbefale å starte med for en som har løpt relativt lite på mølle tidligere men vurderer å prøve litt?? har gått på noen gruppetimer i uka og i tillegg trent litt styrke på egenhånd. men altså ikke løpt så mye.. hva tror du kan være en realistisk distanse å prøve seg på? 🙂

  1. Fotballfrue

   Start med 2.5 km. og gjennomfør på 15 min. Der startet jeg 😉

   1. Tomine

    da kjører vi på! takk for tips!! 🙂

 47. Hei Caroline!

  Hvor kan jeg finne de kjempefine røde Adidas ClimaCool skoene? Jeg vil gjerne kjøpe disse. Men dessverre kan jeg ikke finne disse.

  Kan du hjelpe meg?

  Hilsen Elise.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *