Youghurtnøtter uten sukker

Å, fy søren! Dette må dere lage! Er det en ting jeg craver stort sett etter hver eneste treningsøkt, er det youghurtnøtter, og dersom jeg har vært en tur i Skien på ELIXIA går turen alltid innom Kiwi for å kjøpe mer enn en neve med slike, nok til å mumse hele veien hjem som er 20 minutter. Etter trening er det jo helt greit, men disse inneholder mye sukker, og jeg vil gjerne kunne mumse hele dagen, noe jeg forsåvidt gjorde det året jeg bodde alene i Oslo og butikken ved siden bugnet over av disse. .  Så i kveld lagde jeg min egen variant – helt uten sukker! De smaker selvfølgelig ikke som originalen, men fy søren. De nærmer seg!

Du trenger:

♥ usaltede cashewnøtter og mandler, eller andre nøtter ♥ tyrkisk yoghurt – jeg brukte ca. 200 gram ♥ steviadråper med vaniljemsmak

♥ 3-4 ss. sukrinmelis ♥ 1 ss. kokosolje

La yoghurten renne godt av seg først, du legger bare det du skal bruke i et kaffefilter som du plasserer over en dyp kopp eller lignende, og lar det være der i en times tid, eller lenger om du har god tid. Helst 2-3 timer, da blir den ordentlig tykk og god. Når du fjerner filteret vil du se en god del vann på bunnen, og yoghurten har blitt mye tykkere 🙂 Ha yoghurten over i en ny bolle og bland inn ingrediensene. Kokosoljen må være flytende. Smak til så du får den søte smaken du er på jakt etter.

Tilsett deretter nøttene og bland godt. Legg så nøttene på bakepapir, skill dem fra hverandre og sett det hele inn i fryseren i ca. en time.

Vil du ha mer yoghurt rundt, kan du ta vare på litt av blandingen før du tilsetter nøttene, og deretter legge en liten kladd med yoghurtlanding over hver nøtt tilslutt, før de går i fryseren. Det skal jeg gjøre neste gang.

Kos deg! NAM 🙂

124 kommentarer

 1. Hei! Om du ser på Grey’s Anatomy?:-)

  1. Fotballfrue

   Nei 🙂

 2. ÅH, nam!! Må prøve meg på disse! 🙂 Hvor kjøper du Steviadråper? Er det som vanlig vaniljeessens som du kan kjøpe på dagligvarebutikken?

  1. Fotballfrue

   Stevia er kraftigere i smaken, tipper de har på helsekosten 😀

   – C

 3. Oi, så deilig ! har aldri sett disse i butikken før, kanskje det blir en ny favoritt ! 😉
  Ha en fin kveld videre, og sov godt ! 🙂

 4. Oi, så deilig ! har aldri sett disse i butikken før, kanskje det blir en ny favoritt ! 😉
  Ha en fin kveld videre, og sov godt 🙂

 5. Spiste yougurtnøtter etter trening idag jeg også! Hadde faktisk tenkt å spørre deg om du spiser sånne mtp lchf, og nå har du allerede svart før jeg har spurt;)

 6. Ser gott ut 😀 blir hungrig, men får inte äta denna vecka.. BUUU 😀

 7. Å steike skinn, hva er det du driver å legger ut din lille fristerinne! Her prøver jeg å komme meg inn i en bikini og så poster du denne? Hva er det du tenker på? Dette er en desember- oppskrift, når jeg kan krype inn i en onepiece og bli der til januar. OK, jeg eier ikke engang en onepiece, men å herregud dette må testes! Jeg gikk forbi slike nøtter i stad, med sukker, og gikk ut igjen på trass. Jeg ryker på denne her, det merker jeg inni magen min…. TAKK! <3

 8. Herregud dette skal jeg prøve!!!

 9. NAMS! Den fantasien din altså! Fikk lyst til å teste med en gang 🙂

 10. Jeg er nøttegal og jeg elsker disse med yoghurt på jeg og! Må prøve din variant en gang.
  Jeg bare lurer på en liten ting: vet du hvordan man lager cashewsmør?? Altså det samme som peanøttsmør bare med cashewnøtter istedenfor???? Jeg er hekta på nøtter så…. Haha!

  1. Fotballfrue

   Tipper det er det samme som å lage peanøttsmør? Mose og mose til det blir smør :))

 11. Åh, nam!! Ser godt ut 😀

 12. Dette skal jeg prøve!
  De man får kjøpt i butikken er både dyre og inneholder mye sukker som du skriver. Men hvordan blir disse når man har hatt de oppe av fryseren en stundt? Ser for meg at yoghurten renner av og at det bare blir klin…

  klem<3

  1. Fotballfrue

   Litt klin blir det, men det går fint an å ha de i en skål og spise de opp 🙂 Sett de i kjøleskap om du ikke spiser alt på en gang 🙂

   – C

 13. Therese T

  fantastisk, caroline! trur eg kunne levd av yoghurt-nøter, dette må prøvast! 🙂

 14. Ææææ, tusen takk for oppskrift! Youghurtnøtter er det BESTE jeg vet, så det skal smake med en sunnere variant!!

  Hvor kjøper du tyrkisk youghurt foresten? 🙂

  1. Turkisk yoghurt finner du på Meny 🙂

  2. Du finner tyrkisk yoghurt på alle dagligvarebutikker 🙂

 15. Hei!

  Har et lite spørsmål. Jeg spiser ikke lavkarbo(og tror forsåvidt ikke at jeg ville klart det heller). Uansett, hvordan vil det da være for meg å spise noen måltider lavkarbo? F. eks lage lavkarbo-kake, eks. droppe poteter av og til. I forhold til at jeg normalt sett vil spise endel karbo, også nå få i meg mye fett? Nå er det ikke slik at jeg er ute etter å gå ned veldig mye i vekt eller noe, eventuelt bare stramme opp litt rett og slett.

  1. hvis du vil stramme opp: TREN og spis sunt!

 16. Ser veldig godt ut, men jeg sverger til vann etter trening. Noen ganger proteinbar, druer/banan eller recovery shake/proteinshake. Kommer helt an på treningsøkten.

 17. Takk gud. Kanskje dette betyr slutten for yoghurtnøtt-naskingen min på Kiwi HVER ENESTE DAG. I hope so.

  1. Fotballfrue

   😀

   1. Godt å se jeg ikke er den eneste som tar 1-2 biter yoghurtnøtter på handleturen,hihi:)

 18. Ååå, det så greit digg ut! Det må prøves, takk for at du deler så mange, gode oppskrifter med oss 😉 Klem

 19. Gurimalla, disse MÅ jeg lage. Elsker yoghurtnøtter! Jeg lurte på en ting. Hva er egentlig forskjellen på tyrkisk yoghurt og vanlig naturell yoghurt? Jeg ser mange bruker tyrkisk yoghurt til mat, men jeg har ennå ikke prøvd det, så jeg lurer på hvorfor det foretrekkes fremfor «vanlig» yoghurt. DU ER SÅ FRESH OG FLINK 🙂

  1. Fotballfrue

   Naturell er mye magrere og tynnere, smaker ikke like fyldig som tyrkisk, egner seg ikke spesielt bra til slike ting som dette :/

   – C

 20. Den må jeg prøve en gang! 🙂

 21. Kan du ikke lage et innlegg som handler om hvor du henter ideer til hva du vil kjøpe og ta på deg og hvordan du går fram når du skal lage et antrekk?

  Tror veldig mange hadde ønsket og blitt glade for dette! 😀

 22. Tusen hjertelig takk for denne oppskriften, Caroline! Nøtter er det beste jeg vet, og jeg spiser det som snacks nesten hver dag. Liker å variere mellom valnøtter, cashewnøtter eller yoghurtnøtter. Dette skal jeg lage meg masse av til helga!

 23. Lizbeth Osnes - Behind the scenes.. Kommenterer tilbake :)

  Ååhhh, nam! <3 Nøtter er så innmari godt!

  ♥ Lizbethosnes.com – Gravid og lykkelig!

 24. God morgen <3
  Kan du vise hvordan du lager de hjemmelagde bounty bitene dine? De såg såå gode ut :))

  Ha en fortsatt fin dag, Caroline!! Du er stort forbilde! :))
  Klem fra Jorid <3

  1. Caroline har lagt ut Bounty oppskriften og steg for steg tidligere.
   https://fotballfrue.no/2011/06/17/oppskrift-bounty/

 25. Åh, jeg elsker youghurtnøtter! Men jeg bare lurer på om jeg kan bytte ut steviadråpene med vanlig vaniljeessens? Vil det ha noe å si for smaken? Også enda en ting, hvor får jeg kjøpt kokosoljen? 🙂

  1. Fotballfrue

   Synes stevia er mye bedre, men du kan jo prøve 🙂 De har på helsekosten 🙂

   – C

 26. ååå fantastisk!!
  Jeg også er HELT hektet på youghurtnøtter- og Så en oppskrift UTEN sukker – den MÅ jeg prøve 🙂 tuuusen takk, fine Caroline

 27. Åh, disse skal jeg prøve! Jeg har konstant cravings etter yughurtnøtter, og med en kjøpmann med verdens største nøtteutvalg som nabo, gir jeg etter for fristelsen litt for ofte. ‘Heldigvis’ blir jeg litt småkvalm etter noen få, så mengden begrenser seg selv :-P. Da skal det bli bra med et sukkerfritt alternativ. Takk for at du delte 🙂

 28. Er det ikke sjokolade rundt yoghurtnøttene også? Nå vet ikke jeg hvordan yoghurt og sjokolade går sammen, men det kunne jo gått ant å prøve å smelte hvit sjokolade, la den avkjøles litt og røre inn yoghurten før man rører nøttene i røra? Kan tenke meg at det «legger» seg mere rundt nøttene da:)

 29. Ser at du aldri skriver noe om pure eller extra virgin kokosolje, bruker du alltid sistnevnte? Har hørt at pure kun anbefales for steking, hva tenker du om det?

 30. Skjønner virkelig ikke hvilken youghurt du mener!
  Kan du legge ut bilde(av hvordan den ser ut) og hva den heter.
  Har spurt på meny, men finner det ikke

 31. ElisabethH

  Det så kjempegodt ut!! 🙂

  Jeg lurte på – min supercraving for tiden er scampi i ‘cocktailsaus’ – og den sausen består faktisk ikke av noe annet enn (hovedsakelig) Heinz ketchup, pepperrot og tabasco. Jeg som i utgangspunktet haaater ketchup synes jo det er spesielt at jeg elsker denne dip’en – men jeg lurte på, har du noe forslag til hva man kan bytte ut ketchup med – det er jo rimelig mye sukker i har jeg forstått. 🙂

  1. Fotballfrue

   Tror det skal være litt mindre i chilisaus. Du kan jo også bruke tomatpurré og tilsette litt sukrin 🙂

   – C

   1. ElisabethH

    Tusen takk – jeg lurte litt på tomatpure men det er jo ikke like syrlig som ketchup. Men selvfølgelig – sukrin! Det skal prøves! Takk for hjelpen min kostholdsguru! 🙂

   2. Fotballfrue

    Haha, søte deg 😀 Ingen problem! Du kan jo evnt. ha litt lime i også 🙂

    – C

   3. ElisabethH

    Ja – det skal en del sitronjuice i sausen/dipen i utgangspunktet. Den er seriøst dritgod, selvom jeg vet at det ikke høres sånn ut! 😉

   4. Fotballfrue

    Tviler ikke 😀 Kanskje jeg får prøve selv 🙂

    – C

   5. Kristin

    Kanskje Idun sin sukkerfrie ketchup kan være et alternativ Elisabeth? 🙂 Den med grønn kork!

   6. ElisabethH

    Ja, vet du hva, hvis dere liker sauser med litt ‘pang’ i seg (den er jo litt sterk pga tabasco og pepperrot)så synes jeg absolutt det. Denne sausen passer til all sjømat (type scampi/kamskjell/osv) – serverte det som forrett i et middagsbesøk for en tid tilbake og alle var veldig begeistret, hver minste dråpe forsvant. Her er oppskriften jeg brukte – gjort på nøyaktig et minutt! 🙂

    Og takk for tipset Kristin – jeg tenkte jeg skulle prøve den, men samtidig smaker den ganske annerledes enn Heinz sin ketchup – ikke sikkert det spiller så mye inn på den FERDIGE smaken da. 🙂 Verdt å teste uansett!

    https://www.cdkitchen.com/recipes/recs/416/Basic_Cocktail_Sauce12036.shtml

   7. Kjøp ketshup som er søtet med stevia da vel.. Selges i sverige 🙂

   8. ElisabethH

    ..men det er litt langt å dra til Sverige fra Bergen. 🙂 Jeg skal trikse og mikse litt så blir det sikkert bra! 🙂

 32. Linn Viktoria

  Ååå Caroline du er virkelig en fantastisk inspirasjonskilde! Disse nøttene blir jeg nødt til å prøve i helgen, har nemlig en stooor forkjærlighet for yoghurtnøtter jeg også. Har bestemt meg for at 2013 er skal bli det året jeg virkelig utfordrer meg selv, å det er mye takket være deg! Har lest bloggen din i noe som føles som en evighet nå og jeg blir så inspirert av både hvor flink du er til å trene, og hvor fantastisk mye god og sunn mat du lager. Har tidligere kun prøvd de litt søtere oppskriftene fra boken din, og det med god hell, men nå må jeg nesten bevege meg videre på hverdagsmaten! Håper oppskriften på laksemiddagen du hadde her en dag kommer snart, for det så farlig godt ut 😀

  Håper du får en fin uke videre, jeg har selv klart å gjennomføre morgentrening man-fre kl 06.30 hele forrige uke og frem til nå, er meget stolt av meg selv! Har alltid vært så misunnelig på deg som virker som et skikkelig morgenmenneske, så nå har jeg bestemt meg for at det skal jammen meg jeg også bli, får jo så utrolig mye mer ut av dagen.

  Fortsett å blogg slik som du gjør, så håper jeg du vet at selv om jeg ikke alltid kommenterer så setter jeg alltid like stor pris på innleggene dine! Du er fantastisk Caroline, stå på! <3

 33. Hei på deg 🙂
  Jeg har så lyst å se serier når jeg trener. Nå gir jeg snart opp ipaden, hvordan får du lagt inn seriene på ipaden? Treningssenteret jeg trener på er nede i en kjeller og har ikke dekning der så får ikke streamet. 🙁

  Du er utrolig flink, og du har gang på gang de siste årene motivert meg til å løpe! Og det er fordi jeg ser at du får det til. Jeg har trent aktivt hele min oppvekst og konkurert mye, men jeg har kun drevet med statisk idrett, det vil si at jeg er utrolig tung i kroppen når det kommer til løping, og begynner å bli utrolig lei av å ha så tunge steg. Har du noen tips for å endre på dette?

  klemmer

  1. AneMarthe

   Da laster du bare ned på ITunes 🙂 men da må du enten kjøpe de gjennom iTunes eller laste dem ned som mp4 og legge dem inn i iTunes fra datamaskinen din.

 34. NAAAM!! 😀

 35. Har prøvd å lage mine egne jeg og, men de ble ikke noe bra. Takk for oppskrift. Skal prøve denne!! 😀

 36. Det så veldig godt ut! Men noe helt annet: Hvor har du kjøpt de stolene med hjul på? Synes de er så fine!

 37. Jeg elsker yoghurtnøttes og skal definitivt prøve disse! Men tror du at det går ann å bruke mager kesam istedefor tyrkisk yoghurt? Og må det være kokosolje, eller går det ann å bruke en annen jeg finner i skapene hjemme tror du? Tusen takk for at du kommer med slike oppskrifter, og tusen takk for motivasjonen du gir meg:)

  1. Fotballfrue

   Du kan helt sikkert droppe oljen, men yoghurtlaget stivner bedre av oljen 🙂 Tror det blir litt ekstra klissete uten. Prøv gjerne med mager kesam, men la det renne GODT av seg først 🙂

   – C

   1. Caroline

    jeg har prøvd med mager kesam og uten olje. det blir veldig klissete, men smaker fortsatt fantastisk godt! de siste som hadde halvveis «smeltet» endte opp i en liten skål og jeg tok frem en skje 😛 hehe, fortsatt namme nam! så det kan være en grei måte å spare litt kalorier på hvis man er opptatt av det og ikke bryr seg om kliss 😛 haha

 38. Yoghurtnøtter er den største utgiften min, de er rett og slett fantastisk gode!:) så dette må jeg bare prøve! Veldig godt tips både for pengeboken og helsen!

 39. Hei :-)’
  jeg lager lavkarbo yougurth nøtter ejg synest er enda bedre enn de du har laget her
  jeg tar yogurth på samme måte som deg men så blander jeg heller inn 1 plate hvit smeltet sukkerfri sjokolade
  rører det inn i yogurthen og dypper nøttene i det, legger de i kjøleskapet til det stiviner

  det er helt utrolig digg 🙂

  1. Fotballfrue

   Bruker du også steviadråper eller noe annet? Takk for tips, skal prøve det også 😀

   – C

 40. Oi spennende! Oppskriften er lagret og skal definitivt prøves ut!! Tusen takk for at du deler med oss 😀

 41. Åh… yoghurtnøtter er det beste jeg vet! Alltid innom Kiwi og fyller opp en boks i helgene 🙂 Men hvordan skal de oppbevares? I kjøleskap?

  1. Fotballfrue

   Ja, i kjøleskap etter du har hatt dem i fryseren 🙂

   – C

 42. Tror du det hadde funket og putte yoghurtblandingen i en liten form av noe slag med bakepapir og stappe masse nøtter oppi, sette i fryseren og skjære opp i biter? Da får man jo mye mer yoghurt rundt nøttene vil jeg tro? 🙂

 43. Åh, nå har jeg akkurat prøvd å lage! Venter på at de skal få en time i fryseren 🙂 Var litt vanskelig å få nok yoghurt på (jeg ELSKER masse på. hehe), men da jeg var ferdig og satte dem i fryseren, slo det meg at det kanskje er en idè å ha yoghurtblandingen i isterningformer, og så legge en nøtt oppi? Så blir det litt mindre søl og kliss utenom! Takk for oppskrift, dette må jo bare bli bra 🙂

  1. Fotballfrue

   Ja, det går jo an 🙂 Men da blir det kanskje mer yoghurtnøtteklumper? Men det er jo like godt det 😀

   Klem!

 44. Lchf gav meg ett nytt liv

  Ååååå herre akkurat nå som jeg har spist en neve etter tidenes shopping runde. Det der reddet du min craving andre ganger. Det skal sååååå prøves 🙂

 45. Katarina

  You just made my day! 🙂 Sliter også med cravings etter yoghurtnøtter. Dette er jo GENIALT!

 46. Persille

  Hvorfor tyrkisk og ikke yoghurt naturell?

  1. Fotballfrue

   Yoghurt naturell er fattig på smak, altfor mager og inneholder mer vann. Den er tynnere enn tyrkisk og egner seg ikke 🙂

   1. Persille

    Oja 🙂 Har alltid lurt på det, fant ingen ordentlige svar på google heller.
    Takk for at du tar deg tid til å svare 😉

 47. Malene :)

  Takk for genialt tips 😀 elsker å gomle på dette men ja mye sukker,
  greit som lørdagsgodis erstatter 😛
  Malene-

 48. Gurimalla! Dette må testes ut! Eg elsker nøtter og mandler,kunne spist de hver dag! Tusen takk for oppskriften søta!

  Klem;)

 49. Gurimalla! Detta må testes ut! Eg elsker nøtter og mandler,eg tror eg kunne spist de hver dag! Tusen takk for oppskriften søta!

  Klem;)

 50. Vet du noe om hvor mye kalorier det er i yoghurten på vanlige yoghurtnøtter? For jeg kjøpte en pose med sånne, men jeg spiser bare yoghurten utenpå. Så da vet jeg ikke hvor mange kalorier det er i det 😛 Hvis du vet noe om det blir jeg glad for svar 🙂

 51. Bamsemumsen

  Tjuhuu…dette ska prøves,har virkelig savna yogurtnøtter,slutta å spise dem etter at jeg fikk vite de var full av palme-olje:)ha ein superfin dag søta :))

 52. Amalie14

  Jeg visste ikke at du likte yoghurtnøtter så godt, derfor var det så pussig å lese det nå. For jeg for også et slags sug etter nøtter, spesielt med yoghurt, etter trening! Og nå har du reddet meg fra å spise unødig mye sukker!:D Dette må stå på listen for neste ting jeg skal lage..:)

 53. hehe off for ett graps. Såg ud som du bare hadde skvetta det på de i en fart 😛 . hehe men du e søde då me alt du prøve på <3 du e jo bare goe 🙂

 54. Kan man bytte ut den kokosoljen med noe annet som man kan få kjøpt på dagligvarebutikk?:-)

 55. Nam!! Dette vil jeg teste, har alt bortsett fra kokosolje! Har du noe alternativ til det??

 56. Nam!! Dette må jeg prøve – har alt bortsett fra kokosolje, har du noe alternativ??

 57. Prøv å lage med sukrinmelis istedet for sukrin neste gang, det er supergodt ! 🙂

  1. Fotballfrue

   Takk for tips 🙂

 58. Hei 🙂
  Vil anbefale disse youghurtnøttene også. De er sunne og sukkerfrie:

  https://lilleu.blogg.no/1332080419_hpls__eller_hpefull.html

  Silje

  1. Fotballfrue

   De var litt mer avansert, men er sikkert enda bedre 🙂

   – C

 59. Yoghurt nøtter er (desverre) altfor godt 😉 Takk for oppskrift, skal jammen teste ut denne med smeltet hvit sukkerfri sjokolade -og ha i former.. Elsker mye yoghurt rundt nøttene :))

 60. Jeg har også lagd disse tidligere, men brukte da gresk yoghurt. Den er tykkere, så fester seg lettere! Slipper å sile først også 😉
  Gjorde det samme med ferske jordbær som jeg delte i to og dyppet i yoghurt før jeg frøs også, nam! 🙂

 61. Hei! Jeg lurte på hvor du får kjøpt tyrkisk yoghurt?
  Jeg har vært innom alle butikker i nærheten og ingen som har 🙁

  1. Fotballfrue

   Kiwi, Joker, Meny, Spar, Ultra. . 🙂

   – C

 62. Hei!
  Hvor får du tak i flytende kokosolje?

 63. Jeg antar det er kokosolje uten kokossmak?

  1. Fotballfrue

   Ja 🙂

   – C

   1. Ahhrg, skulle ønske du hadde skrevet akkurat den delen nøye… spesielt når den vanligste kokosoljetypen er nettopp den som faktisk smaker kokos.

   2. Fotballfrue

    Beklager :/

 64. Hei=) Ser syykt digg ut, skal prøve det;) Jeg spiser lavkarbo og gjort det i nesten 2 år, love it. Jeg bor i Køben og skulle kjøpe boken din da jeg var i Norge på juleferie, men nei, hadde for mye å gjøre. Kan man bestille den på nett og hvor og kan den bestilles til Køben???=)

  1. Fotballfrue

   Ja, det kan du 🙂 Lillemaane.no sender overalt 🙂 Send gjerne en mail og spør hva det koster fra dem 🙂

   – C

 65. Hvor mange nøtter blir det av denne oppskriften? 🙂

  1. Fotballfrue

   Det kan du velge, kommer an på hvor mye yoghurt du vil ha rundt hver 🙂

   – C

 66. Hei Caroline. Leser bloggen din hver dag. Veldig inspirerende !Jeg lurte på om du bruker nøytral kokosolje eller den med smak på yoghurt nøttene du lager ? Klæm Mon

  1. Fotballfrue

   Nøytral 🙂 Men tror ikke det gjør noe med litt smak heller, sikkert bare veldig, veldig, veldig godt 😀

   Klem!

 67. Jeg prøvde en litt annen variant – men som ble kjempegod! Brukte samme fremgangsmåte.

  Yoplait vanlije youghurt 0 %fett/sukker. (1 lite beger – 125g), en neve ulike nøtter, og 1ss sukrin melis. Ble veldig godt!

  🙂

 68. Hei 🙂 Du skrev 3-4 spiseskjeer sukrinmelis, men så var det bilde av kun sukrin? kom det tilfeldigvis med på bildet eller kan man bruke sukrin i stedet?

  1. Fotballfrue

   Har endret oppskriften, ble mye bedre med sukrinmelis 🙂 Kommer oppdaterte bilder etter hvert!

   – C

 69. Mmm dette var nydelig!!!
  Lagde halvparten med et lag mørk sjokolade rundt også, det også smakte helt fantastisk!
  «En bit og du er hekta» passa fint på denne oppskriften! hihi

 70. Birgitte

  Når man tar disse nøttene ut igjen av fryseren, vil de smelte etter en stund da, eller kan du ha de med deg, feks: på skolen og så holder de seg like fine? 🙂

 71. Ååå så godt det ser ut!! Holder på å lage disse nå. Gleder meg til å smake! Du er en fantastisk inspirasjonskilde, Caroline! Tusen takk for at du er som du er:-) klem

 72. Hvor kjøper du tyrkis yoghurt`? 🙂

 73. sukrinet, må det være smeltet eller ikke?:) disse skal jeg lage !:D

 74. Heihei!

  Tror du det er mulig at jeg kan bytte ut sukrinet med tagatesse i denne oppskriften? Liker ikke smaken på sukrin noe særlig så er derfor jeg spør. Elsker derimot yoghurtnøtter så denne oppskriften skal prøves ut i dag 😀 Om jeg i såfall bytter ut sukrinet, har du noen anbefalinger om hvor mye tagatesse jeg eventuelt burde ta i bruk i oppskriften?

 75. Hva vil flytende kokosolje si? Kjøpte kokosollje i dag, og den er ikke flytende…

  1. Fotballfrue

   Hehe, bare la den stå femme :p

 76. Hei:) Takk for fin blogg:)

  Ville bare komme med et tips som jeg oppdaget da jeg hadde litt lite tyrkisk yoghurt..Jeg halvblandet nemlig med seterrømme og dermed fikk jeg den litt «sure» smaken som det er på de originale:) Ellers brukte jeg vaniljeessens istedenfor stevia dråper da jeg synes smaken er litt for dominerende.

  Ha en strålende helg:)

 77. […] går bestemte jeg meg for og teste ut yoghurtnøttene til Caroline, og de falt virkelig i smak. Eneste negative jeg har og si er at de på en måte […]

 78. kan jeg bruke vanlig vaniljeyougert i stede for tyrkisk, og heller droppe steviadråpene? 🙂

  1. Fotballfrue

   Bare la den renne GODt av seg da den er veldig tynn sammenlignet med tyrkisk :/

 79. Hei Caroline,
  Jeg lagde disse i dag, og de ble kjempe gode 🙂 Jeg lagde også en blanding med litt kanel i, og det passet perfekt. Kjempe godt nå som det begynner å bli høst, og ikke minst når julen kommer om noen måneder 🙂 Ha en fin helg, og takk for alle fine oppskrifter.
  -Klem

 80. Hei!
  Jeg har prøvd å lage youghurtnøtter etter denne oppskriften, og det ble veldig god smak 😀 Men når jeg tok de ut av fryseren, smeltet de nesten med en gang. Hva kan det komme av?

 81. Victoria

  Jeg puttet blandingen og nøtten i en hjerteform (sånn til å lage sjokolade i), og de ble kjempesøde 🙂

 82. […] Prokrastinering – å utsette det man bør gjøre med andre gjøremål Som fersk forskerblogger har jeg de siste dagene foretatt lettbeint ’research’ på andres blogger. Det er kjølige sommerdager for tida, så det passer bra. I går, mens jeg studerte innholdet i ulike ’utdanningsblogger’, begynte jeg å fyse på noe søtt. Jeg fyste på yoghurtnøtter. Yoghurtnøtter er svinaktig dyrt, så jeg googlet meg frem til oppskrifter på hjemmelagede yoghurtnøtter og fant opp til flere. De fleste dukket opp i andre blogger. En av dem var fotballfrue sin. Oppskriften hennes finner du her. […]

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *