Silver Linings Playbook

God kveld ♥ Jeg er helt ødelagt, så nå trenger jeg å se en film med beina på bordet til en god middag før vi tar kvelden.

Oppskriften får dere mest sannsynlig på onsdag, gled dere! Spiste dette forrige uke også, og det er så godt!

Akkurat nå ser vi på Trinny og Susannah, haha, dauer av de to. Må være en befrielse å være så direkte, selv om noen helt sikkert ikke synes det er like hyggelig.

Rett etter dette skal vi se Silver Linings Playbook, noen som har sett den? Synes den høres veldig søt ut, og Bradley Cooper er jo en hunk! Har forresten tre hunks her hjemme selv, og alle tre i samme sofa. Det er så godt å ha den siste pelsdotten på plass igjen ♥ Håper dere har hatt en fin start på uken, vi sees i morgen 🙂

86 kommentarer

 1. Så deilig med god mat og film 🙂
  Kos deg masse 🙂

 2. borghild

  heia, så koselig! <3

  du jeg lurte på hvordan du får ipod + nike til og fungere, jeg får ikke til å aktivere sensoren, må man ha en chip eller noe sånt? 😀

  1. Fotballfrue

   du kjøper bare en chip til å ha i skoen, spør i sportsbutikken 🙂

   – C

   1. Hva koster en chip ca? Kan man ha den i andre sko enn nike? 🙂

   2. Fotballfrue

    Rundt 200,- 🙂

    – C

 3. Kos dere masse! Gleder meg til oppskriften :)…åhr.. Savner norsk TV! Trinny og Susannah blir ikke det samme på Deutsch akkurat. :S

 4. Det er en av de beste filmene jeg så på kino i fjor – de kommer jo litt før her i England.. Ha en riktig fin kveld og kos deg med film 🙂

 5. God natt <3 Vil bare si tusen takk for at du fikk meg til å ELSKE både mandager og trening! Du er en av mine største inspirasjoner 🙂

  klem!

 6. Åå, herlighet, jeg smelter av det siste bildet med deg og hundene! Såå søtt med det blikket opp på deg 🙂 Og såå koselig at dere alle sammen er samlet igjen, det skjønner jeg at må være helt supert! Håper dere koste dere med filmen og resten av kvelden 🙂

  Klem!

 7. Du er så inspirerende Caroline! Håper du vet det og får høre det ofte 🙂

 8. Jeg har ikke sett den nei! :/ Men kanskje jeg må det.

  For et fint bilde av dere tre, noen nydelige hunder du har. Mine to har hatt badedag (de hater det), men elsker å være nybadet! 🙂
  Ønsker deg fortsatt en flott kveld.

  Klem! 🙂
  https://rebekkafylling.com

 9. Elsker Trinny og Susannah! Det er noe med at de er så direkte som gjør det morsomt.

 10. Så skjønn topp du har! Hvor har du kjøpt den? 🙂

  1. Fotballfrue

   BikBok 🙂

   – C

 11. Namnam 🙂 Kos deg!

 12. Så fin liten familie, hehe 🙂 Kos dere og god natt!

 13. Hei 🙂 koselig du har det. Ta en titt innom http://www.amalieshus.blogg.no 🙂

 14. Den filmen er kjempebra! 🙂

 15. Jeg blir alltid like lattermild når de justerer puppene til disse stakkars damene….. og så føler jeg med «ofrene» når de står og ser seg i speilet fra alle kanter. Er liksom ikke så mange som jubler der…. og så griner jeg når de ser seg selv etter make over! Håpløs… 😉

  1. Fotballfrue

   Hahah, samme her! Herlighet, som jeg lo 😀 Morsomt 😉

   Klem!

 16. Aww det siste bilde er jo så søt. haha Ronaldo ser på deg, du ser i kamera og Hugo ser på TV. pelsdottene deres er skjønne. Ha en fin kveld. Jeg skal gjøre ferdig geografi lekse også er det forhåpentligvis natta for min del 🙂

  1. Fotballfrue

   Hihi, takk 😀 De er elskbare! Så flink du er som har jobbet med lekser 🙂

   Klem!

 17. Kjære deg… Var det alt du spiste til middag? Tenk på hvordan du fremstiller deg selv. Bitteliten porsjon + masse trening = sunt? Det ligner mye på min egen middag, men jeg hadde vel dobbel porsjon! Får håpe måltidene dine er større og oftere ellers i løpet av dagen. Hilsen en som trener omtrent like mye som deg 😉

  1. Fotballfrue

   Hjelpe meg for noen forutinntatte holdninger…

   Det er synd at du ikke har hørt om å forsyne seg flere ganger. Det gjør i hvert fall alltid jeg. .

   Synes også det er synd at jeg alltid må påpeke dette under slike bilder, jeg gjorde det ikke i dag, og da kommer du med slike antagelser. Synes det er helt feil av deg.

   – C

  2. Det er så synd at enkelte tar bloggen så bokstavlig… På en bra blogg (som denne) skal bildene være smakfulle, da særlig av mat og produkter, hørt om uttrykket «less is more»? men det slike stygge bloggtroll klarer å tolke ut av dette er: er DET alt du spiser? fremfor oj den retten så god ut!

   Ser også at flere etterlyser bilder med rot, bustete hår og krøllete klær, hvorfor?! Som jeg syns Caroline har sagt tidligere(og correct me if Im wrong, Caroline), bloggen er ikke henne, det er en del av henne. Det er som et motemagasin. Alle har rot i hjemmet sitt i en eller annen form, men det skal da ikke være med på bilder. Bilder i alle andre artikler blir ordnet, bakgrunnen blir ryddet, produktet blir satt frem og bildet blir tatt, hvorfor skal ikke dette gjelde denne bloggen, som er som et «webmagasin»….

  3. Ser jo også veldig lekkert ut på bilder med en overlasset tallerken..

 18. Hei! Har du noen tips for å unngå hundelukt i hus og leilighet? Får snart min første hund 😀

  1. Fotballfrue

   Får du liten hund? Våre lukter nemlig ingenting 🙂

   – C

 19. Jeg har fulgt litt med på bloggen din, starte mest for morro. Men det er faktisk veldig hyggelig lesing. Et innblikk i en verden langt fra meg og det liv jeg lever som en voksen dame på over 50 med vanlig rekkehus. Så har du et topp liv og jeg har faktisk også et topp liv i min hverdag uten glamor. Setter pris på gode oppskrifter 🙂

 20. victoria

  Hørtes herlig ut! Den filmen vil jeg også se, du må fortelle oss hva du synes 😀

  Ligger slengt i sofaen selv etter en real styrkeøkt som jeg ikke var noe motivert for å gjennomføre, men så utrolig deilig og verdt det når jeg endelig ble ferdig 😀

  Kooos deg, vakre Caroline 🙂

 21. Hei! Har prøvd en gang før, og prøver igjen; hva synes du om Lana Del Rey ? 🙂

  Ha en fin kveld og nyt filmen !

  1. Fotballfrue

   Hun er dyktig 🙂

   – C

 22. Myyyys <3 Var har du köpt tröjan? Den är superfin!

 23. Si gjerne hva du syns om filmen, trenger filmtips! Genseren din er forresten nydelig, ser ordentlig god ut 🙂 God kveld til dere alle fire!

 24. Hei, du skriver en veldig fin blogg! 🙂
  Når sendes de episodene av fire stjernes middag,
  Og «dama til…» På tv? Gleder meg masse til det kommer 🙂

 25. Den filmen er virkelig god. Fantastiske skuespillerprestasjoner og herlig kjemi mellom Bradley Cooper og Jennifer Lawrence. Håper dere likte den 🙂

 26. Inga Helene

  Ååå så godt å se.. -Hjertevarmen brer seg utenfor fylkesgrensen. . . <3 De 3 lykketrollene i sofaen <3 ! Endelig er Ronaldo tilbake i flokken sin:-D ( Hunder er så sterke flokkindivider. Det finnes flere tilfeller hvor en ellers frisk hund har dødd av sorg,etter å ha mistet sin nærmeste. Veldig sterke bånd,sterke individer og sterkt å oppleve. ) Ønsker dere alle en god natt og morgendag :o))

  1. Fotballfrue

   Ja, det er de virkelig. Nydeligste dyra i verden <3

 27. ååh den filmen er fantastisk! Jennifer Lawrence er virkelig en helt trolig skuespiller! Tror du kommer til å like den 🙂

 28. Gleder meg til oppskrift, så kjempe godt ut! Hvor kjøpte dere sofaen? elsker stilen din!

  1. Fotballfrue

   Den er fra TM Design 🙂

   – C

 29. Er oppskriften fra kokeboken din? 🙂

  1. Fotballfrue

   Nei 😉

 30. Lyckliga Ingrid

  Godt å se at alle er på plass igjen.:) Fisken så enormt god ut, gleder meg til å se oppskriften! Og så drømte jeg om deg i natt. Jeg husker ikke helt hva det var, men det var noe med den hatten haha.:)

 31. Lizbeth Osnes - Behind the scenes.. Kommenterer tilbake :)

  Åh, den maten så god ut altså! =) Jeg syns for øvrig (sikter til kommentarer over her) at det ser helt grusomt ut å forsyne seg med en hel masse på tallerkenet! Mye bedre å forsyne seg flere ganger, det ser i alle fall ikke grådig ut 🙂

  ♥ Lizbethosnes.com – Gravid og lykkelig!

 32. Åh! Jeg har såå lyst til å se den filmen 🙂 faktisk så lyst, at jeg drømte om Bradley Cooper og Jennifer Lawrence i natt 😛 Tror jeg må ta meg en tur på kino i morgen : )

 33. Birgitte

  Det bildet av deg og hundene var veldig fint 😀 Og maten så kjempe god ut, gleder meg til oppskrift 🙂

 34. Så søtt prikkete bestikk. Hvor er det fra?

  1. Fotballfrue

   Det er fra Green Gate 🙂

   – C

 35. Hei Caroline!

  Du har to nydelige hunder, altså 🙂

  Ville bare si at jeg titta innom Mulberry.com idag, og da så jeg at de hadde Lily with Tassels på salg! Så da tenkte jeg på deg 🙂 Et lite tips bare 🙂 Vet også at når de ikke lenger er på salg, så vil det ikke være mulig å få tak i lenger, utenom på Mulberrys egne outlets.

  1. Fotballfrue

   Oh, no! Finner ikke den sorte jeg har lyst på :/ Men de har jo alltid Lily Bag da, så kan jeg evnt. kjøpe tassels ved siden av 🙂

   – C

 36. hvordan ser dere den filmen ? laster dere ned? fra hvor da i såfall ? 🙂

 37. Alltid noen som bare må kommentere noe negativt 🙁
  Du er flott Caroline! Det stråler av deg! Ser godt at du tar vare på helsa di, og at du har det godt på innsiden 🙂

  Jeg har et spm om lavkarbo og vektnedgang. Jeg følger ikke dette kostholdet, men kunne tenkt meg å prøve for å gå ned noen få kg, men også fordi jeg ofte er oppblåst i magen, spesielt etter inntak av ris, pasta, brød… For ikke å snakke om sukker… Har hørt at lavkarbo fjerner sukkerbehovet. Ønsker å få finere hud også. Jeg er 31 år, og hadde ikke disse problemene tidligere. Men noe har skjedd med metabolismen og huden min…. Det er rundt magen » alt legger seg», så her må en kombinasjon av kosthold og trening til.

  Kan lavkarbo hjelpe for å oppnå ønskene mine? Og må man passe på fett innhold i maten om man ønsker vektnedgang/ holde vekten ved like?
  Jeg er helt grønn når det kommer til dette, men kanskje du eller andre her vet?

  1. Tusen takk, så god du er som kommer med så fine ord <3

   Lavkarbo vil absolutt hjelpe på søtsug og magefettet 🙂 Jeg vil heller si at du skal passe på karbohydratene, da fettinntaket vil styre seg selv. Spiser du for mye fett vil det være kvalmende, spiser du for lite vil du raskere bli sulten.

   Klemmer 🙂

   1. Ordene kommer fra hjertet, alle kan se at du lever et sunt og godt liv! Derfor er du til stor inspirasjon for mange 🙂 Hvem ønsker ikke en hverdag med energi, treningslyst, å leve sunt? 🙂

    Skal prøve lavkarbo og se om det er noe for meg.

    Tusen takk for svar Caroline 🙂

 38. Det såg veldig godt ut, gleder meg til oppskrift! Ikke bry deg om hva enkelte føler behov for å «ta deg» for, tror de fleste skjønner at det ikke var det eneste du spiste til middag, men noen klarer visst ikke å takle sjalusien sin.. Du både inspirerer og motiverer til en sunn livsstil 😉

  Ha en fin dag 🙂

  1. Fotballfrue

   Takk, søte deg <3 Håper du har hatt en fin dag 🙂

   Klemmer!

 39. Middagen ser kjempegod ut – gleder meg til oppskriften! 🙂

 40. Du har världens finaste blogg & världens sötaste hundar! Vad är det för raser? Tack för en jättefin blogg! Kram

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, søte <3 det er en langhåret chihuahua og en tibetansk spaniel 🙂

   Klem!

 41. Hvilket bestikk har du? Kjempesøtt 🙂

  1. Fotballfrue

   Fra Green Gate 🙂

   – C

 42. Hei Caroline

  Kan jeg spørre hvor stuebordet ditt er fra?

  1. Fotballfrue

   Tv-bordet her? IKEA. Vil du ha? Vi har kjøpt nytt 🙂

   – C

   1. Tenker på det hvite bordet med glassplate som man så vidt ser på bildet

 43. Silver Linings Playbook – var dere på kino? 🙂 Eller er den kommet ut allerede? Vil see!

  1. Fotballfrue

   Du kan kjøpe den på play.com 🙂 Ser det ut som vi er på kino? Hehe :p

   – C

   1. Den er ikke på play.com. Har veldig nylig kommet på kino, og kommer ikke ut for salg på en stund ennå.

   2. haha, nei derfor jeg lurte:) Fant den ikke på play jeg heller. Hvis du har en hemmelighet som gjør at du får se filmer før alle andre – let me know! 😀 Filmer ser jo kjempefin ut:)

 44. Nam, det så sunt og godt ut! gleder meg til du legger ut oppskrift på dette!
  Så fint bestikket var.. hvor er det fra? Ha en nydelig dag søte deg 😉

  1. Fotballfrue

   Green Gate 🙂

 45. Til Caroline sitt forsvar, jeg trener også relativt mye… og går på lavkarbo…. spiser du slik mat trenger du ikke de mengdene som høykarbo gjør. Det er bedre å bruke lang tid på å spise riktig mat, så klarer man kanskje å stoppe når man er behagelig mett fremfor å spise opp alt i et jafs og bli stappa. Hadde Tina sett min middag i går før 75 minutters intervallspinning hadde jeg vel blitt anmeldt til matpolitiet (finnes det egentlig noe slikt)?

  1. Fotballfrue

   Matpolitiet finnes her på bloggen 😉

   Klem til deg 🙂

 46. ninetta bagarelli

  Retten ser veldig fristende ut:-)
  Kan du ikke legge ut en ingrediensliste i ettermiddag, og oppskriften i morgen…? ;-D

 47. Amalie14

  Så deilig det så ut:) Er det laks?:D ser fram til oppskrift hvertfall.
  Så skjønt å se begge hundene med på bilder igjen, og ikke bare den ene,hihi<3

  1. Fotballfrue

   Ja, veldig godt 😀

   Klem!

 48. Bare lurte pa hvor pysjen med hunden pa noen innlegg siden er fra, og om du sover i pysj eller bruker det som koseklaer? Takk for svar! 🙂

  1. Fotballfrue

   Sover ikke med pysj 🙂

   – C

 49. Så fin genser, hvor er den fra?? 🙂

 50. Sissel i Molde

  Hei, mulig jeg tar feil av retten, men hvor er nøttene ?’
  Ellers må jeg bare få skryte av din bok. Skal ikke nekte for at forsommene var høyst til stede helt til jeg åpnet bok. Mega imponert, bestillte en til meg selv også. Var en ung frøken innom å bestilte den, jeg smugtittet når jeg fikk den inn, og dermed var det gjort. La den også ut på FB siden min som et tips til «alle» andre…. Men det var de nøttene da 🙂

  1. Fotballfrue

   Hvilken rett tenker du på? Dette er en annen rett enn den jeg la ut i går, denne kommer kanskje neste uke 🙂 Så hyggelig at du liker boken, tusen takk 😀

   1. Sissel i Molde

    ok – laks med nøtter under Silver Linings Playbook – det er den jeg venter på….. 🙂 Å vente skal jeg nok gjøre – blir fast leser av bloggen din, kanskje den eldste (44 år) – ups

   2. Fotballfrue

    Neeeida, du er ikke den eldste 🙂 Tipper farmor er den eldste 😉 Hehe 🙂 Takk for at du følger med 🙂 Oppskriften her kommer snart 🙂

    Klem!

 51. Silver Linings Playbook is an amazing movie!!! Worth the watch 🙂

 52. Hei!

  Flott blogg. Lekre møbler dere har. Vi har samme type og farge på sengegavl og vi vurderer spisestue stolene. Kan jeg spørre om hvordan møblene holdes «flekkfrie»??

  Anette 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *