Knee High Boots & Pin Studs

Hatt Zara / Genser Cubus /

Bukse BikBok / Ring Hasla /

Boots Zara / Sekk Mexico 

Nå kom Lars-Kristian og jeg nettopp hjem fra noen timer i Skien, vi har vært en tur på kafé og ikke minst fått unna ukens viktigste ærend: Å handle inn alt vi trenger for middagsuken. Hehe, kanskje det kjedeligste i verden, men det finnes ikke noe bedre enn et stappfullt kjøleskap som er klart for en variert middagsuke sammen med en detaljert meny for hver dag 🙂 Så nå kan jeg krysse det av listen. Nå skal jeg sette meg godt tilrette foran macen igjen, med fyr i peisen og kaffe med krem i koppen tror jeg et par nødevndige timer akkurat her skal gå så det suser. Deretter er det klart for middag og forhåpentligvis litt annet tidsfordriv før det blir natta. Jeg holder blant annet på å planlegge en liten burdagsfeiring med jentene 🙂 I morgen tidlig reiser jeg til Oslo for møter og diverse  ♥

115 kommentarer

 1. Kristin

  Så fin du var i dag! Du ær alltid så flott från topp till tå, alltid med det lilla extra 😉 Gillar frisyren!!
  Tycker det ær svårt att klæ sig fint i den hær kylan :/ Man vill ju bara packa in sig i lager på lager.
  Ser fram emot middagstipset på onsdag førresten 🙂 Ha en finfin kvæll 😀 kram

 2. Hei 🙂 jeg har veldig lyst på hund, og vurderer langhåret chihuahua, slik som Hugo 🙂 jeg er 20 år, bor i en 20m2 leilighet og studerer.. Kan du anbefale meg den hunderasen? Noe spesielt jeg må tenke på? Veldig glad for råd

 3. Ulrikke

  Når spiser du ditt første måltid på hverdagen? 🙂 Trener du fastende?

  1. Fotballfrue

   Spiser som regel frokost i syv-åtte tiden 🙂 Trener med noe i magen.

   – C

 4. Kjempestilig antrekk, jeg blir så inspirert! Vet du om de har noen lignende sekker på en nettbutikk eller om man kan få kjøpt en lignende her i Norge? 😀 Hatten var også kjempekul, men hadde nok dessverre ikke turt å gått med den selv. Håper du har hatt en kjempefin dag! Klem

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, det samme, skjønne! Jeg har lenge vært på jakt etter en slik sekk, så jeg ble så glad da jeg fant den i Mexico 🙂 Har dessverre ikke funnet noe lignende her :/ Men Asos har et ok utvalg tror jeg 🙂

   Klem tilbake 🙂

   1. Bergenser

    I Bergen har vi noe som heter Amandasekk, som ligner litt. Den er veldig lys når den er ny, så den må dusjes og settes ut (i regnet) før den blir så fin. Kjøpes på Amanda i Bergen, om du skulle ta turen en gang.

 5. Det så nesten ut som du var gravid på det ene bildet, pga genseren, hehe 😀

 6. Så enkelt, men samtidig skikkelig fint antrekk!

 7. Dette antrekket likte jeg meget godt! 🙂

 8. Coolt med hatt och knähöga stövlar! Var kommer ryggsäcken ifrån? 🙂 Den var superfin!

 9. Ååå, du er så fin Caroline! 😀 Og en kjempeinspirasjon innen trening, din spreking!! <3

 10. jeanette

  Utrolig fin du er 😀 Og jeg smelter sånn over å se de to lykkelige hundene deres, supersøte! <3

 11. Så nydelige bilder av deg 🙂 Og jeg elsker skoene! Har satt de på ønskelista mi 🙂

 12. Damn, woman! Du har virkelig fått dreisen på oufit`s det siste året, du ser virkelig bra ut! Dessuten syns jeg håret ditt nå ser bedre ut enn noengang, du kler fargen utrolig godt!

  Jeg fant ikke mye stil-inspo hos deg før, men nå er du skikkelig rockstar når det kommer til kule antrekk det faktisk GÅR ANN å gå med.. (I motsetning til veldig mange motebloggere som tar`n ut så mye at det blir klovnete)

  Kudos, girlfriend! (*knipser med fingrene slik mørkhudede bootywomen gjør i USA..*

  Line Victoria – underliv.com

  1. Fotballfrue

   Hahaha, du er søt og da 😉

 13. Ikke så begeistret for akkurat den hatten,men sekken derimot…!Så utrolig heldig du er som fant den!Helt fantastisk fin!

 14. love your look!

 15. Du kler virkelig ALT!! 🙂 <3

 16. åå, haha…fikk skikkelig askeladden følelse av dette antrekket!

 17. Du är alltid så vacker, varje dag. Hur lyckas du med det..? I dag var du så fin i din hatt, du kan verkligen bära upp hattar. Minns den bourgognefärgade från i höstas, den var du också så fin i. Ha det gott!

  1. Fotballfrue

   Så snill du er, tusen takk 🙂

 18. Inger-Lise

  Kan jeg spørre hvor du har kjøpt sekken din? Den var kjempeløft.

 19. Wow, utrolig stilig antrekk. Dette likte jeg kjempe godt. Har du noen steder eller personer som du henter inspirasjon fra ?
  Klem 🙂

 20. Hei vakre Caroline!

  Må bare si at du ser rå kule ut!

  Klem<3

 21. Perfekt, would wear it on the same way

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *