Morning Bliss: Basic Makeup

Ofte kan det være nok å bare legge den helt nødvendige makeupen, ingen øyenskygge, rouge, eyeliner eller highlighter, spesielt en lat søndag hvor du likevel ønsker å ikke være helt sminkeløs. Ellers er en fin base et godt utgangspunkt for et bra resultat.

For å legge en fin basemakeup bruker jeg disse produktene:

Primer fra Bodyography: Jeg bruker clear. Denne er kjempefin, og påføres over hudkremen din. En primer fyller ut fine linjer og rynker i tillegg til å og en silkeglatt, varig og feilfri base.

Under Eye Eoncealer fra GloMinerals: Dette har vært min favoritt i flere år nå, helt super for å dekke blå ringer under øynene. Jeg bruker fargen natural. Gir næring til huden under øynene, så denne må ikke brukes som vanlig concealer, men kun under øynene da den vil bli for fet ellers i ansiktet.

Camouflage Concealer fra GloMinerals: Også en favoritt, denne svikter aldri, og venninnen min ønsket seg faktisk denne til jul etter at hun prøvde min, den er så bra 🙂 God dekkevne som varer gjennom dagen, i tillegg til å tørke ut eventuelle urenheter. Jeg bruker fargen  natural i denne også. Må ikke brukes under øynene.

Studiomakeup Perfecting Finish Foundation: Ny favoritt som jeg er veldig fornøyd med, den er veldig lett i konsistensen, men har en super dekkevne. Gir jevn og glatt hud, med en matt overflate. Jeg bruker fargen Beige Natural.

Hot Mama fra The balm: Det beste pudderet for å unngå en blank overflate.

Evntuelt solpudder fra for litt farge,  min nye favoritt er uten tvil Chocolate Soleil Matte Bronzing Powder fra Too Faced: Dette er helt fantastisk, gir veldig fin farge og lukter helt nydelig sjokolade! Jeg får alltid lyst til å ta meg en jafs 🙂

Nå får du 20 prosent rabatt på både primer, concealere, the balm sexy mama og foundationen fra Studiomakeup. Too Faced bronzing pudder får du 10 prosent rabatt på, og koden du kan bruker er tgwqt.

annonse 

102 kommentarer

 1. Michelle

  Nydelige deg! Så fint bilde av deg Caroline 😀 Ja, sant chocolate Soleil er bra?! Er veldig fornøyd med det selv 🙂

 2. Hei,

  Bare lite tips; primer skal ikke under hudkremen din. En primer legges over hudkrem, men under selve sminken. Dersom du legger den under hudkremen, så vil du det bli vanskelig for hudkremen din å trekke inn i huden, og gi den næringen den skal.

  1. Fotballfrue

   Hehe, en skriveleif 🙂

 3. Det virker så lett når du skriver, men å feste dette i ansiktet er noe heeelt annet:P
  Har lurt litt på en stund nå hvilke produkter du bruker før du føner eller retter ut håret. Evt om du bruker spray eller «krem». Er så mye på markede å vil gjerne vite fra noen som er ærlig:)

 4. Nydelige du <3

 5. Hei, takk for tips! Jeg har veldig lyst å prøve ut sminken, men syns det er vanskelig å finne riktig farge på nett. Jeg er pakistaner, og har lyse brun hud. Hvilke farger skal jeg bestille for Under Eye Eoncealer, Camouflage Concealer og Studiomakeup Perfecting Finish Foundation? Jeg liker ikke å bestille concealer og foundation på nett fordi jeg er redd for å bestille feil farge… Finnes disse i noen butikker?
  Håper du kan hjelpe meg 🙂 Ha en fortsatt fin søndag! Klem <3

 6. Camilla Stensen

  Kjære Caroline!
  Kan du anbefale en foundationkost som kanskje ikke koster en formue? Er på desperat jakt, har nettopp bestilt foundationen som du anbefalte!:D

  1. Fotballfrue

   Elsker kosten fra GloMinerals 😀

 7. Hei Caroline!
  Takk for en super blogg. Synes du kler hårfargen din så utrolig godt. Jeg har alltid vært helt blond, og nå prøvde jeg meg på noen toner mørkere, det ble ikke så vellykket som ditt for å si det sånn…
  (Jeg bor i utlandet, de er dessverre ikke så erfarne med blonde farger her, så burde vel strengt tatt ikke tatt sjansen.. )
  Jeg bare lurte på om du vet noe om stripene/fargene du har nå? Kalde/ varme toner, hvor mange forskjellige striper, hvilke farger….? Er helt rådvill jeg nå, må prøve å få en tilnærmet «normal» farge… Håper på tips, og ønsker deg en god søndags kveld 🙂

  1. Fotballfrue

   Uff, så leit å høre 🙁 Jeg skal høre med Carina neste gang, skal dit til neste uke 🙂

   Klem!

   1. Kristin

    Så bra du skal dit neste uke! Tusen takk, setter veldig stor pris på noen tips 🙂
    (hadde vært greit å bli kvitt dette «grå-grønne» håret så fort som mulig, hehe :)) klem klem

 8. Hei Caroline!
  Vet du noe mer om når vinnerne får kalendergavene sine?
  Klem <3

  1. Fotballfrue

   Har du fått epost fra Coverbrands?

   – C

 9. Hei Caroline 🙂 Er GloMinerals-produktene milde mot huden? Har selv ganske sensitiv hud og lurer på om GloMinerals kunne være et bra valg:) Håper du har hatt en fin søndag! Klem fra Tone<3

  1. Fotballfrue

   Ja, det er de 🙂

   Klem!

 10. Hei, hvilken farge har du i Too faced solpudderet?

 11. Vet ikke om jeg fikk sendt kommentaren eller om den bare ikke er godkjent.. Men jeg har lagt merke til at du lager så fine julekort og innbydelser til forskjellige anledninger, og så lurte jeg på om du kunne gi noen tips? Liksom hvordan du lager de/bestiller de og sånt? Skal lage konfirmasjonskort og er ikke så flink til sånt.. 🙂

  1. Fotballfrue

   Det kan jeg sikkert gjøre 🙂

   – C

 12. Elisabeth

  Hei:) kommer du til å teste noe fra Too Faced? Kunne godt tenke meg å prøve noen produkter derifra, men vil gjerne høre din mening først. Og så er det jo stas om vi skulle få en rabattkode!

  1. Fotballfrue

   Dette pudderet er jo derfra 😉

 13. Supre tips!
  Hva anbefaler du å påføre roundationen med…? Har prøvd så mange ulike svamper/koster men finner ikke den perfekte,
  Håper du kan hjelpe meg:-)

 14. Amalie14

  Jeg har prøvd glominerals under eye concealeren, og jeg elsker den! Den gjør underverker når det vises at jeg er trøtt.
  Har det forresten hendt noen gang at du har fått produkter du skal teste ut som ikke er superduperalfaomegaperfekt? Det virker bare som de fleste bloggere som skriver annonser og slikt alltid er fornøyd..:) Men ikke misforstå, jeg tror nok ikke du er typen til å lyve om hva du synes heller, hehe!:-)

  1. Fotballfrue

   Jeg omtaler ikke produkter som jeg tester og ikke liker, ser ikke helt poenget med det 🙂

   – C

   1. Jeg for min del ville vært minst like interessert i å høre om hvilke produkter som ikke er gode nok. Så slipper vi kanskje å kaste bort penger på et produkt som ikke lever opp til forventningene 🙂

 15. Hvor bred seng har dere? Er den og nattbordene fra IKEA? 🙂

  1. Fotballfrue

   Den er bare 150 😉 Sengen er Skeidar, nattbordene IKEA og knottene er fra Kremmerhuset.

   – C

 16. Tusen takk for gode tips og herlig inspirasjon, fine Caroline 🙂

 17. Linn-Therese

  Du var utrolig pen på det bildet 🙂
  Du kledde veldig godt å gå med helt rett hår, burde gjøre det oftere syns jeg! 😀

 18. Du er så utrulig vakker 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, fine deg <3

 19. Hvor er brettet ditt fra? Fantastisk fint 😀

  Må få sakt at du er den største inspirasjonen i livet mitt. Både på helse og ernæring, men også på å aldri gi opp håpet og følge drømmene. Hver gang jeg leser blogger din og se bildene får jeg lyst til å gjøre noe mer med livet. Om det så er å lage en smoothie, ommøblere eller om det er å gå å få orden på noe som har blitt liggende lenge. Du er et fantastisk forbilde, Caroline. Det må du vite!
  Jeg ble faktisk vegetarianer etter jeg begynte å lese bloggen din. Ikke det at du er det men jeg innså at dette var noe jeg ville gjøre med livet mitt og har ikke spist kjøtt siden. Dette har hjulpet meg så mye som med selvtilliten min og har så mye mer overskudd til både meg selv og de rundt meg.

  Aldri slutt med det fantastiske arbeidet du gjør for oss. Det sitter så mange på denne siden av skjermen hver dag som du endrer livet til. Du er helt fantastisk 🙂

  1. Fotballfrue

   Det er fra Sia 😀

   Tusen takk for så fine ord, Anette! Det varmer virkelig <3 Veldig glad for å høre at du har gjort endringer i livet ditt som har vært positive 🙂

   Klemmer 🙂

 20. Du kler så utrolig godt det litt mørkere håret! 🙂

 21. Skiensjenta

  Hei! Jeg bor i Skien og lurer på hvor du shopper når du skal inn til byen her? Jeg synes aldri jeg finner så fine klær som du finner:) er det bare på Herkules du handler eller finnes det noen bortgjemte butikker her??:)

  1. Fotballfrue

   Handler mye på nett, noen ganger i byen som for eks. på BikBok eller H&M, men mest på nett og når jeg er i Oslo 🙂

   – C

 22. Åh dette passet kjempe fint! Trenger en ny camouflage concealer, og en rabattkode var flott :))

 23. Jeg er ikke så veldig glad i å bruke foundation, men bruker istedet mest pudder. Vil du anbefale å bruke en primer under uansett? Kikket litt på bodyography neutral som i tillegg gir littegranne glød til huden. Hva tenker du om dette?

  1. Fotballfrue

   Den har jeg ikke testet, men ettersom jeg er så glad i clear, kan jeg ikke se hvorfor ikke denne skulle svare til forventningene 🙂 Du kan fint bruke primer selv om du kun bruker pudder 🙂

   – C

 24. Hei, Caroline!
  Bra innlegg! Elsker slike 😀 kan du skrive et om mascara også? Sliter med å finne en som ikke ryr.
  Hvor lenge varer rabattkoden? 🙂

 25. Perfekt timeing for meg:) akkurat d eg skulle handle i dag:)

 26. Hei! Hvor lenge varer den koden/rabatten? 🙂

 27. Elsker dig Hund! 🙂 Det ser rigitg hyggeligt ud!
  Kig meget gerne forbi min blog hvis du får tid http://www.bysignebendixen.com 🙂

 28. Bruker du milk chokolate eller chokolate i bronzeren? 🙂

  1. Fotballfrue

   Chocolate bruker jeg 🙂

   – C

 29. Du er så flott og fin, Caroline. Virkelig! Jeg leser innimellom gjennom kommentarene dine, og jeg blir helt sjokkert over hva folk får seg til å si. Hvis de virkelig mener det de skriver, kan de ikke bare vise nok folkeskikk til å holde det inni seg? Uansett, du er alltid kreativ og innleggene dine er aldri kjedelig! Det er en grunn til at jeg har vært fast leser i snart 3 år! Hoi, som tiden går! Husker jeg begynte å lese den mens dere drev med bryllupsforberedelser 🙂 Lykke til videre med bloggen, du er best!

  1. Fotballfrue

   Å, så god du er, tusen, tusen takk <3

 30. Du er spesielt vakker når du er så naturlig 🙂

  Ha en fin uke, skjønneste Caroline. Klem, klem.

 31. Marthine

  DU er såå fin, Caroline! <3

  1. Fotballfrue

   Tuuusen takk 😀

 32. camilla s

  =) Du ser helt nydelig ut uten masse makeup! Vakker er du, akkurat som du er!

 33. Såå fint överkast/sengeteppe! Vart kan man hitta det? 😀

  Kramar

  1. Fotballfrue

   Home & Cottage 😀

 34. Hvilken farge har du på solpudderet? 🙂

  1. Fotballfrue

   Chocolate 🙂

   – C

 35. Hei 🙂 Er det lov å spørre hvilken fargekoder frisøren bruker på håret ditt? Er selv lys blond og strever med å finne en litt mørkere farge som ser naturlig ut.

  1. Fotballfrue

   Jeg vet ikke dessverre, men skal dit neste uke, så jeg skal spørre da 🙂

   Klem!

 36. skjer med kun to innlegg per dag a?

 37. Kristine N

  Hei. Kanskje et vanskelig spørsmål, men vet du om concealeren er god å brukæ for oss med sensitiv hud? Har aldri prøvd Glo Minerals, så det er så vanskelig å vite om en tåler det, i tillegg til at Coverbrands ikke har oppdatert ingerdienslistene sine..
  Ellers må jeg bare si at du ser helt fantastisk ut. Ha en nydelig søndagskveld:)

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀 Kan ikke skjønne hvorfor den ikke skulle passe til sensitiv hud, alle glo sine produkter er rene 🙂

   Klem!

   1. Kristine N

    Tusen takk for svar:D Da skal jeg klikke den hjem. Må prøves:)

 38. Vakker som alltid, Caroline:) Jeg lurte på om du/- og Lars Kristian kunne si deres mening eller kunnskap om et spørsmål som har plaget meg en stund nå. Jeg spør dere hovedsakelig fordi jeg har lagt merke til at du Caroline ofte bruker det som et argument når det oppstår diskusjoner o.l. om din vekt og størrelse, men også fordi jeg ser på dere som såpass oppdaterte mye av trening og kosthold. Nemlig hvor reel er BMI? Jeg er en jente på 166 cm og med en vekt på 70 kg. Ifølge BMI min er jeg et stykke over grensen på overvektig, dvs. stadiet jeg er på er «overvektig», men nært under fedme. Helt generelt, uavhengig av hva man følger av «retningslinjer», så er jeg fullt klar over at 70 kg er litt mye. Men at jeg mer enn overvektig er jeg derimot usikker på og jeg kjenner at dette plager meg. For meg er en som er overvektig, en som man kan først og fremst se har mer enn en god del for mange kg av fett. Jeg setter det også selvfølgelig i sammenheng med helseskader som en kan ha og som fort kan oppstå. Da diabetes 2, hjerte og kar sykdommer osv. Tilbake til meg. Utseendemessig vil jeg argumentere for jeg slett ikke ses som en jente med en god del for mange kg av fett. Dermot har jeg alltid hatt en kraftig benbyggning. Så mine ekstra kg ligger stort sett på lårene, hofter og rompe. Magen min er relativt slank, men igjen kraftig er jeg. Str mine består som regel av 38 og 40 nedentil. Men ved at BMI mer eller mindre setter meg ved grensen til fedme, vil det også siat de setter meg rett under faresonen for å bli utsatt for nevnte fedmelidelser og sykdommer. Noe jeg ikke er enig i. Ut fra dette alt dette kan man jo se at BMI ikke er nok til å ta med vekten av f.eks. muskler. En idrettsutøver på 185 cm kan jo faktisk ende med at bli kategorisert som overvektig på BMI pga. musklene, så igjen hvor reel er BMI?
  Håper dere kan ta dere tid til å komme med deres mening og svar og takker på forhånd.:)

 39. Kass kamera bruker du? Elsker bildene❤

 40. Michelle

  Så flott du er Caroline! Håper du får en fin søndag videre 🙂

 41. Du er så utrolig fin, du fotballfrue 🙂 🙂 Elsker bloggen din!

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, snille <3

 42. Gleder meg veldig til bilder av Hugos og Ronaldos gjenforening 🙂

 43. Du er blitt sååå fin på håret!! Det var fint før også, men du fikk virkelig fram det beste gjennom denne fargen synes jeg:) Også er du sååå vakker uten mye sminke! Likte det veldig veldig godt:) Og så lurer jeg fælt på hvor du har kjøpt de fantastiske strømpene?? Fabelaktige til den brune huden din! Ønsker deg en strålende kveld♥

  1. Fotballfrue

   Tuuusen takk, snille 😀 De er fra Match 🙂

   Klem!

 44. Hei! Vet du noe om øye concealeren passer til oss med parfyme allergi og ekstremt sensitiv hud? Er så redd for å prøve nye produkter, men får lite søvn for tiden og trenger noe superbra for å dekke disse mørke blåe ringene mine. Hilsen nybakt mamma 🙂

 45. Må nesten prøve noke av det 🙂

 46. Det er så fint med naturlig makeup (hvis resultatet ser like rent og naturlig ut, slik det gjør på deg mener jeg)! Jeg må forresten også innrømme at jeg viste et bilde av deg fra instagram til frisøren min sist jeg var der, hihi. Synes du ble så utrolig fin med en mørkere farge, og ba om noe i likhet. Har selv hatt den samme lysblonde fargen på håret de siste årene, så det var på tide med en forandring 🙂 Superfornøyd ble jeg i alle fall! Ha en god kveld, og en fin start på den nye uka i morgen <3

 47. Eg legger produktene (nesten alle de du anbefalte), men når eg skriver inn koden står det at koden er ugyldig? Hva må eg gjøre?:o

 48. Malin (Ola)

  Hehe, vet du hva jeg gjorde? Jeg ringte Lasse! Hehe, det var egentlig ikke meningen, skulle ringe en bekjent i Skien, men kom borti feil tall, så da ringte jeg plutselig Lars-Kristian! Btw elsker dialekten hans… Ålesund in my heart!

 49. Ragnhild

  Du er så vakker, og jeg mener det når jeg sier at du trenger ikke et gram sminke du! Men jeg har bare et bare et spørsmål; i tidligere innlegg mener jeg du har skrytt over smashbox sine primere, mulig jeg tar feil 🙂 Men hvilken vil du si er best av smashbox sine og denne du bruker over? Har prøvd alle verdens primere, men ser ikke ut til å finne en som passer meg!

  Men det var alt jeg lurte på 😀 Ha en fin start på uken, fine deg!

 50. Du er vakrere når du er nøytral og nesten sminkeløs enn når jeg har stått timesvis foran speilet og virkelig lagt ned full innsats. 😉 Dette er en ekte feel good blogg, nok av dem med sort innhold som er *legger om til barnslig stemme* så tøffe og sinte og forbanna og provoserende og sorte og grå. *rekker tunge*

  Nei, takke meg til treningsinpirasjon, egenpleieinspirasjon, interiørinspirasjon, matinspirasjon og livsglede!

  Stå på, snart en ny uke på trappene!

 51. Når eg legger varene i handlekurven og skriver inn koden kommer det opp at den er ugyldig, hva må eg gjøre da?:)

 52. gilmakeup.blogg.no

  Vakker er du uansett..god natt!

 53. Ann-Kristin

  Så utrolig fine nattbordslamper! Hvor har du fått tak i de? 🙂

 54. Må starte med å si at du ser fantastisk ut!! 🙂 Et spørsmål.. Hvilke koster bruker du til concealerne? Får dessverre veldig mørke ringer under øynene, spesielt ved lite søvn 🙁 Vurderer å prøve den du nevner og fint å kjøpe en passende kost også 🙂 Håper på svar.

  1. Fotballfrue

   Jeg bruker en concealer brush, eller en foundation brush 🙂

   – C

 55. Anne Mari

  Du er SÅ inspirerende! Du er et forbilde for veldig mange! Virkelig!

 56. Sover du i pysj ,eller er det bare koseklær? 🙂

 57. Lizbeth Osnes - Behind the scenes.. Kommenterer tilbake :)

  Du er så nydelig! Fy søren! 🙂 Jeg lurer på om du har en anbefaling til foundation jeg kan bruke? Jeg har UTROLIG tørr hud i ansiktet som flasser dersom jeg bruker sminke, ikke særlig pent =/

  ♥ Lizbethosnes.com – Gravid og lykkelig!

 58. bruker camouflage concealer og er kjempefornøyd! 🙂 men hvorfor kan man ikke bruke denne under øynene?

  1. Fotballfrue

   Den tørker bla ut kviser, og det er ikke bra for den sarte huden under øynene. Under eye concealer, som er ment for under øynene, vil heller gi næring til området. Den skal derfor ikke brukes for å dekke kviser / urenheter.

   – C

 59. Evan del Rey

  Kjempefine bildet!

 60. Så fine bilder av deg!:) Men til noe helt annet; hvor har du kjøpt det brettet sminken din står på? Beklager spm hvis du har skrevet om det før, men det er bare så utrolig fint!:)

 61. Heisann ! Supre tips for avslappet sminke, MEN – hvordan får du med deg de 20 % på Primer og Foundation via Coverbrands ?? På forhånd takk :))

 62. Hei! 🙂 Kunne du lagt en sminkevideo med de produktene?? Er lenge siden du har hatt en video nå, og kunne gjerne likt en sminkevideo fra flinke og fine deg! 🙂

 63. Birgitte

  Hei Caroline..

  Hvor har du købt dit nattøj henne? Så fint:-)

 64. Victoria

  Hvor er den t-skjorta fra? Var veldig stilig! 🙂

 65. Ingvild Aasheim

  Hvor er den rosa bikinien med «frynser» fra, den du har på deg i et bildet med runwaydreamz shortsen? Den er utrolig fin! 🙂 <3

  1. Fotballfrue

   Takk! Gina Tricot 🙂

   – C

 66. Ingvild Aasheim

  Hvor er den rosa bikinen med «frynser» fra? Den er utrolig fin! <3

 67. Nydelig! Syns du e penest uten masse sminke 🙂

 68. Akkurat det innlegget jeg trengte nå, er ute etter å oppdatere sminkepungen! Takk 🙂 Ellers synes jeg du fortjener litt ros, for den gode jobben du gjorde med bloggen i 2012, 2013 blir sikkert minst like bra. Du er virkelig flink! <3

 69. Hei! Jeg lurte på hvor lenge rabattkoden varer? 🙂

 70. Christine

  Hei
  Siden du klarte å lure meg til å kjøpe flere produkter nå så kan du kanskje lage en video på hvordan du gjør når du legger alle disse forskjellige produktene? Det hadde jeg satt stor pris på. 🙂
  Fin blogg du har.
  C

 71. Charlotte

  Hei:D er D farge beige du har i fondation? Finner ikke beige natural.

 72. Hei Caroline,

  Rabattkoden tgwqt kommer opp som ugyldig kode… 🙁

  Tusen takk for en inspirerende blogg!

 73. For en inspirerende og flott blogg! magisk!
  Har du tips til ulike «verktøy»/påføring metoder til de forskjellige produktene??
  mvh ei som er grønn på området, men gjerne vil teste og få til!

  1. Fotballfrue

   Absolutt 😀 Det kommer i et eget innlegg også 😀 Tenkte gjøre en luksus / budsjett på gode makeup-koster 🙂

   Klem 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *