Morning Bliss: Basic Makeup

Ofte kan det være nok å bare legge den helt nødvendige makeupen, ingen øyenskygge, rouge, eyeliner eller highlighter, spesielt en lat søndag hvor du likevel ønsker å ikke være helt sminkeløs. Ellers er en fin base et godt utgangspunkt for et bra resultat.

For å legge en fin basemakeup bruker jeg disse produktene:

Primer fra Bodyography: Jeg bruker clear. Denne er kjempefin, og påføres over hudkremen din. En primer fyller ut fine linjer og rynker i tillegg til å og en silkeglatt, varig og feilfri base.

Under Eye Eoncealer fra GloMinerals: Dette har vært min favoritt i flere år nå, helt super for å dekke blå ringer under øynene. Jeg bruker fargen natural. Gir næring til huden under øynene, så denne må ikke brukes som vanlig concealer, men kun under øynene da den vil bli for fet ellers i ansiktet.

Camouflage Concealer fra GloMinerals: Også en favoritt, denne svikter aldri, og venninnen min ønsket seg faktisk denne til jul etter at hun prøvde min, den er så bra 🙂 God dekkevne som varer gjennom dagen, i tillegg til å tørke ut eventuelle urenheter. Jeg bruker fargen  natural i denne også. Må ikke brukes under øynene.

Studiomakeup Perfecting Finish Foundation: Ny favoritt som jeg er veldig fornøyd med, den er veldig lett i konsistensen, men har en super dekkevne. Gir jevn og glatt hud, med en matt overflate. Jeg bruker fargen Beige Natural.

Hot Mama fra The balm: Det beste pudderet for å unngå en blank overflate.

Evntuelt solpudder fra for litt farge,  min nye favoritt er uten tvil Chocolate Soleil Matte Bronzing Powder fra Too Faced: Dette er helt fantastisk, gir veldig fin farge og lukter helt nydelig sjokolade! Jeg får alltid lyst til å ta meg en jafs 🙂

Nå får du 20 prosent rabatt på både primer, concealere, the balm sexy mama og foundationen fra Studiomakeup. Too Faced bronzing pudder får du 10 prosent rabatt på, og koden du kan bruker er tgwqt.

annonse 

102 kommentarer

 1. Når eg legger varene i handlekurven og skriver inn koden kommer det opp at den er ugyldig, hva må eg gjøre da?:)

 2. gilmakeup.blogg.no

  Vakker er du uansett..god natt!

 3. Ann-Kristin

  Så utrolig fine nattbordslamper! Hvor har du fått tak i de? 🙂

 4. Må starte med å si at du ser fantastisk ut!! 🙂 Et spørsmål.. Hvilke koster bruker du til concealerne? Får dessverre veldig mørke ringer under øynene, spesielt ved lite søvn 🙁 Vurderer å prøve den du nevner og fint å kjøpe en passende kost også 🙂 Håper på svar.

  1. Fotballfrue

   Jeg bruker en concealer brush, eller en foundation brush 🙂

   – C

 5. Anne Mari

  Du er SÅ inspirerende! Du er et forbilde for veldig mange! Virkelig!

 6. Sover du i pysj ,eller er det bare koseklær? 🙂

 7. Lizbeth Osnes - Behind the scenes.. Kommenterer tilbake :)

  Du er så nydelig! Fy søren! 🙂 Jeg lurer på om du har en anbefaling til foundation jeg kan bruke? Jeg har UTROLIG tørr hud i ansiktet som flasser dersom jeg bruker sminke, ikke særlig pent =/

  ♥ Lizbethosnes.com – Gravid og lykkelig!

 8. bruker camouflage concealer og er kjempefornøyd! 🙂 men hvorfor kan man ikke bruke denne under øynene?

  1. Fotballfrue

   Den tørker bla ut kviser, og det er ikke bra for den sarte huden under øynene. Under eye concealer, som er ment for under øynene, vil heller gi næring til området. Den skal derfor ikke brukes for å dekke kviser / urenheter.

   – C

 9. Evan del Rey

  Kjempefine bildet!

 10. Lillian

  Så fine bilder av deg!:) Men til noe helt annet; hvor har du kjøpt det brettet sminken din står på? Beklager spm hvis du har skrevet om det før, men det er bare så utrolig fint!:)

 11. Heisann ! Supre tips for avslappet sminke, MEN – hvordan får du med deg de 20 % på Primer og Foundation via Coverbrands ?? På forhånd takk :))

 12. Hei! 🙂 Kunne du lagt en sminkevideo med de produktene?? Er lenge siden du har hatt en video nå, og kunne gjerne likt en sminkevideo fra flinke og fine deg! 🙂

 13. Birgitte

  Hei Caroline..

  Hvor har du købt dit nattøj henne? Så fint:-)

 14. Victoria

  Hvor er den t-skjorta fra? Var veldig stilig! 🙂

 15. Ingvild Aasheim

  Hvor er den rosa bikinien med «frynser» fra, den du har på deg i et bildet med runwaydreamz shortsen? Den er utrolig fin! 🙂 <3

  1. Fotballfrue

   Takk! Gina Tricot 🙂

   – C

 16. Ingvild Aasheim

  Hvor er den rosa bikinen med «frynser» fra? Den er utrolig fin! <3

 17. Nydelig! Syns du e penest uten masse sminke 🙂

 18. Akkurat det innlegget jeg trengte nå, er ute etter å oppdatere sminkepungen! Takk 🙂 Ellers synes jeg du fortjener litt ros, for den gode jobben du gjorde med bloggen i 2012, 2013 blir sikkert minst like bra. Du er virkelig flink! <3

 19. Hei! Jeg lurte på hvor lenge rabattkoden varer? 🙂

 20. Christine

  Hei
  Siden du klarte å lure meg til å kjøpe flere produkter nå så kan du kanskje lage en video på hvordan du gjør når du legger alle disse forskjellige produktene? Det hadde jeg satt stor pris på. 🙂
  Fin blogg du har.
  C

 21. Charlotte

  Hei:D er D farge beige du har i fondation? Finner ikke beige natural.

 22. Hei Caroline,

  Rabattkoden tgwqt kommer opp som ugyldig kode… 🙁

  Tusen takk for en inspirerende blogg!

 23. For en inspirerende og flott blogg! magisk!
  Har du tips til ulike «verktøy»/påføring metoder til de forskjellige produktene??
  mvh ei som er grønn på området, men gjerne vil teste og få til!

  1. Fotballfrue

   Absolutt 😀 Det kommer i et eget innlegg også 😀 Tenkte gjøre en luksus / budsjett på gode makeup-koster 🙂

   Klem 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *