Mine salgskupp

Ville bare titte innom for å ønske dere en fin kveld og for å vise dere salgskuppene mine 🙂 Jeg kan være ganske dårlig til å finne noe fint på salg, men jeg tror jeg ble litt inspirert av mitt eget innlegg her om dagen. Her er hva jeg har funnet:

Jakke fra Zara, har vært på jakt etter noe lignende lenge, og denne er kjempefin både nå og fremover. Lyse, fine farger, passer til både jeans, shorts, skjørt, kjoler og det meste.

Høye støvletter, også fra Zara. Kommer til å se mer og mer av knehøye støvletter fremover, så disse var et kupp!

Spisse nude pumps fra Stars by Jonas Hallberg. Disse tipset jeg også om i dette innlegget. SÅ FINE! Går til alt 🙂

Her skal roen senke seg hvert øyeblikk, jeg har gjennomført en deilig intervalløkt etterfulgt av styrke på mage og rygg, og Lars-Kristian sitter og studerer. Skal snart ta meg en eviglang dusj, vi har jo boblebad, men merkelig nok foretrekker jeg dusjen. Spesielt nå som det er så huskaldt, gradestokken her viste at det -13 ute til morgen i dag og jeg klarte så vidt å stå på tærne i gangen. SÅ KALDT! Så vi har brukt timesvis på å få varme ut dit og opp i øvre etasje, og nå er det så lunt og godt over hele. Gleder meg til å smøre meg inn med Ole Henriksen Lavendel Oil (alltid så godt etter trening) og deretter krype inn i joggebuksen med et glass rødvin veldig snart. Det er bare avslapning og god stemning som står på planen her i kveld, pluss hver gang vi møtes ♥

66 kommentarer

 1. Selv om vi har et stort og nytt badekar, så liker jeg også å dusje fremfor å bade. her er det -31 grader, bare snudd om på tallene deres 🙂 da er det bare å kle seg godt! 😉 ha en kjempefin helg.

 2. Marita Ø

  Høres ut som en deilig lørdagskveld i vente 🙂 Kos dere masse! Og den jakken fra Zara har jeg så innmari lyst på selv, var innom Zara selv i dag, men fant faktisk ikke noe jeg ville ha på salget.. Jeg er alt for dårlig til å finne klær og egentlig alt annet som er på salg! God lørdag <3

  1. Fotballfrue

   God lørdagskveld, fine deg <3

 3. Jakken var herlig!! 🙂
  PS: her viser gradestokken -26 grader… brrr DET er kaldt :’)

  1. Fotballfrue

   :O

 4. Så fin jakke! Zara har så fantastisk mye bra. 🙂

 5. Dette hørtes ut som en perfekt dag. Jeg likte jakken veldig godt selv. Ønsker dere begge en fantastisk lørdagskveld <3

  1. Fotballfrue

   Takk, det samme <3

 6. Så fin jakke 🙂
  Lørdagskvelden din høyrtes veldig deilig ut! Kos deg masse, det fortjener du 🙂

 7. Hvorfor ikke prøve seg med shoppestopp slik som mange andre gjør? Du har jo et hav av klær og sko og det er ingen tvil om at du har mer enn nok. Mange av dine lesere har ikke mulighet til å handle slik som deg. Et litt bedre forbilde tror jeg du hadde blitt om du kunne heller bruke de klærne du allerede har og mikser dem. Tar du utfordringen med shoppestopp feks til mai?

  1. Hvorfor?
   Hva med de leserne, meg inkludert, som elsker at handle klær og som blir inspirert av Carolines sine nye kjøp?
   Caroline er et kjempeforbilde i motebildet syns jeg da hun handler veldigt variert og fra mange rimlige kjedebutikker/ nettsider.

   Dog er jeg så, så lei sort høye støvletter og håpte på at vi sku slippe de for ei tid men smaken er ju heldigvis delt!
   De nude pumpsen var nydeli!

   1. Jeg er mer enig med Anne over her, Caroline har jo en HAUG med klær og det finns jo utallige kombinasjoner som går ann å prøve ut.. Litt leit å se hun nesten bare bruker et plagg én gang 🙁

   2. Kristin

    Enig enig! Ta utfordringen, utfold kreativiteten og inspirer på en ny måte:k)

   3. Anonym

    Jeg er enig med mange av dere i at hun burde ta den utfordringen. Det er jo helt tydelig at hun og mannen har en solid økonomi og kan unne seg all den luksusen de gjør. Noen av leserne kan kanskje også gjøre det,mens for mange unge blir det ett urealistisk forbilde. For hvor mange kan handle så mye klær,sko og tilbehør som hun gjør? Og det er ikke vanlig å ha kaffemaskin på hvert soverom,og få ny bil i julegave. Man skal passe på å bli blendet av misunnelse,men heller glede seg over andres lykke. Så kan man heller etterspørre litt ydmykhet fra Caroline over hvor heldig hun er som kan leve det livet hun gjør.

   4. Jeg mener ikke at C ikke skal handle klær i det hele tatt i fremtiden, og dessuten vet vi jo at hun blir sponset med mye. Men Anna; hadde du ikke blitt like inspirert om om C hadde brukt klærne sine(enda) flere ganger og kanskje mikset de med andre klær hun allerede har? Kanskje det hadde gjort at du hadde tatt en ekstra titt i klesskapet ditt og sett at du allerede har mye fint 🙂
    Med flere hundre par sko så bør du heller bli inspirert om hun har flere en ett plagg hun kan vise at hun matcher de med. Jeg er glad i klær og mote selv, men jeg synes dette nesten blir til det latterlige. Å sette opp et kamera på et jordet eller i en port og vise til nye klær hver dag imponerer dessverre ikke meg. At C er en fin jente og har masse fnt er det ingen tvil om. Jeg tror bare at en liten shoppestopp hadde imponert allerede trofaste lesere og muligens skaffet enda flere:-)
    Dessuten handler ikke dette om å ta C på noen som helst måte, men et tips og en utfordring må vel være lov å sende avgårde?! 😉

   5. frkpositiv

    Spent på hva Caroline mener!

  2. Christine

   Hvorfor ikke gjøre som du selv har lyst til og så kan vi få nyte nye innlegg om akkurat det du har valgt. DET var vel en god ide?

  3. Gi dere med å ta Caroline på alt, da! Jeg shopper veldig mye selv, og jeg er dessverre ung ufør etter en ulykke. Det igjen gjør at jeg trenger å føle meg bra med meg selv, og der hjelper klær mye! Og har jeg råd til det, shopper jeg. Hva vet vel vi er grunnen til at Caroline shopper «så mye», slik flere milliarder andre gjør? Da synes jeg heller vi skal «angripe» alle, og ikke kun en liten norsk blogger, som har god smak og kommer nyttige og billig tips 🙂

   Fortsett med det, Caroline!

  4. Jeg er enig i at en shoppestopp kanskje være en god idé. Ja, mange andre shopper på billige butikker som deg (og også litt dyrere), men du har nok mer midler til det og det tror jeg gjenspeiles i forbruket ditt. Tenker du ikke på miljøet og hvordan ditt overforbruk skader det?

  5. Ærlig talt! Shoppestopp? Caroline driver en fashion blogg, så mye av poenget er å vise frem outfits. Bare fordi hun legger ut bilder av nye klær vet ikke vi hvor mange ganger hun gjenbruker klær når hun ikke fotograferes. Liker du ikke «forbruket» hennes, finnes det mange andre blogger der ute. Folk lever livene sine slik de vil. De aller fleste vil ha et «overforbruk» av noe, enten det er klær, sportsutstyr, elektronikk, hobby, mat eller annet. Caroline kjøper heller ikke veldig dyre klær og i dag er faktisk klær forbruksvare. Kjøper man i kjedebutikkene er det mye dårlig kvalitet. Klær skapes ikke lengere for å vare i årevis. Sånn er det.

   Synes mange legger et umenskelig stort press på Caroline som «forbilde»! Herregud, flere lesere forventer jo at hun skal være alt fra pelsmotstander, veganer, vegetarianer, og hun bør ikke bruke skinnprodukter, og sminke som har blitt testet på dyr, og hun bør spise økologisk, men heller ikke spise for sunnt i tilfellet det trigger anorektikere og selfølgelig gi nesten alt hun tjener til veldedige organisasjoner. Og hun kan selvfølgelig ikke unne seg noe som helst av klær, biler og reiser pga miliøet. And the list goes on. Det er helt utrolig. Hun har valgt seg ut noen saker hun brenner for og that’s it! Ingen skal forvente noe mer! Det er flere av leserene som forventer at hun skal fronte deres gode sak og tar seg nesten nær av det om hun ikke gjør det. Hva er galt med dere? INGEN der ute i Norges land gjør/er alt dette. Forventer dere alt dette av forbildene dere har i deres liv? Mødre, venner osv.? Dette er bare tullete at folk skal komme her å gi henne en leksjon i det å være forbilde. Hun gjør en god jobb med det! SELVOM hun spiser kjøtt, bruker skinn og shopper mye. Det gjør henne ikke til et dårlig forbilde. Og argumentet «ja men hun har en offentlig blogg så hun har et ansvar mht unge» er helt irrelevant. Jeg har vært ung selv. Hadde jeg som 13 åring lest en blogg hvor forfatteren bruker *gisp*…en SKINNVESKE!!! hadde jeg nok kommet meg igjennom det. Slutt å undervurder barn og unge. De er faktisk ikke så naive som dere skal ha det til.

   Det meste av dette er ikke rettet mot deg Anne, eller shoppestopp forslaget, men jeg benytter anledningen til å si dette her. Har lest bloggen en stund og ser at det er mange i komentarfeltet som prøver å gi henne dårlig samvittighet for å ikke være like engasjert i en sak som de. Det er utrolig irriterende.

   1. Skulle gått an å like disse kommentarfeltene 🙂

 8. Hørtes ut som en herlig lørdagskveld!:) kos dere masse! klem<3

 9. Elsker den jakken fra zara! har lett etter noe lignende selv leenge !

 10. Du bør helle noen dråper lavendel i badevannet. Det er utrolig deilil og avslappende og dufter magisk! Barna mine fikk seg et lavendelbad i kveld. Og litt kokosolje i vannet så de er gode og deilige i huden! GOD LØRDAG!

 11. Kjempefin jakke 🙂 hvordan er den i str? vurderer selv og kjøpe den på nett.:)

  1. Fotballfrue

   Normal 🙂

   – C

 12. Ååå så kule støvletter! Sånne har jeg sett etter lenge. Jeg pleier heller aldri å finne noe fint på salg omtrent. Må nok ta meg en tur innom zara å se etter sånne ja:) ha en strålende kveld!

 13. Hei! Hvor mye kostet jakken?:)

  1. Fotballfrue

   559 🙂 Opprinnelig pris 999,- 🙂

   – C

 14. Slike lørdager er fantastisk. Min mann og jeg er på hytta og etter en lang skitur er en lang og varm dusj det beste etterfulgt av bodylotion og one piece, sistnevnte er jo egentlig et forbudt plagg, men gud så deilig å krype inn i. Vin, middag og «hver gang vi møtes» blir så bra:) Kos deg med mannen Caroline:)

  1. Fotballfrue

   Å, det hørtes helt nyyydelig ut! Kos dere 🙂

   Klemmer!

 15. Så fine stövler!! <3 Er de smale i leggen? Nesten alle stövler pleier å bli så vide på meg at det ser rart ut.

  1. Fotballfrue

   Nei, de er ikke smale 🙂

   – C

 16. Så fine ting du har funnet! Elsker slike jakker som den fra Zara, såå fin 🙂

 17. ååh merker jeg må ta meg en tur innom Zara snart… Ha en nydelig kveld og ta en slurk rødvin for meg også 😉

  1. Fotballfrue

   I will 😉

 18. Det er utrolig inspirerende å lese om nye innkjøp! Og sko får man virkelig aldri nok av 😉
  Det er gøy å lese!

 19. Så fine salgskupp 🙂 Sitter her med rødvinsglasset selv, klar for å se Hver gang vi møtes 🙂 Hos oss i Kviteseid er det hele -21 grader nå, så det er fyring på høyt nivå her og 😉 Ha en deilig kveld videre <3

  1. Fotballfrue

   Brrrrr.. Da er det godt å nyte inne 🙂

   Klem!

 20. hvor finner du støvlettene? leter på siden deres, men finner dem ikke :/

  1. Fotballfrue

   Da jeg kjøpte dem gikk jeg på «last sizes», så mye mulig jeg kjøpte de siste :/

   – C

 21. Jeg studerer i USA, og her er det 15 varmegrader i dag 🙂
  Kjempefin jakke!

 22. Tok meg selv i å høyt proklamere «Ååå, Fotballfrue, la meg ta en tur inn i din fantastiske verden».
  Noen ganger er det bare deilig å titte innom, se ditt blide åsyn og dine fine bilder av fine ting og tang. Er virkelig glad for at du blogger dine glade øyeblikk, og for at du også lar oss få et innblikk i dine triste. Fortsett med det du gjør! Du er flink!

  1. Fotballfrue

   Tusen, tusen takk <3

 23. Åååh, kos deg! Ole Henriksen Lavendel Oil hørtes veldig deilig ut 🙂

 24. Hei.

  Den jakken har jeg vært på jakt etter. Hvilken zara fant du denne?
  Kjøpte boken din i forrige uke og har allerede prøvd et par oppskrifter. Nam! Svært inspirerende.
  Takk for kjærlige tips.

  God kveld!

  1. Fotballfrue

   Nettbutikken 🙂

   Glad for at du liker boken 🙂

   Klem!

 25. Pumpsene var nydelige. Personlig synes pensko uten platå foran er mye renere og penere i snittet, synes platå foran fort kan se litt «klumpete» ut. Jakken var også lekker 🙂

 26. Her er det -23 nå, fyrer godt i ovnen =)

 27. Nina Yasemin

  Hei! Tenkte bare å tipse deg om at Mulberry Tassel vesken er på salg her: https://www.mytheresa.com/eu_en/tassel-bag-163543.html. Er også i sort, men var vel kanskje slik at du ville ha vinrød om jeg ikke husker feil..? 🙂

  1. Fotballfrue

   Det er lily with tassels jeg har lyst på 😀

   – C

 28. Pokker, det er akkurat slike støvletter jeg har vært på jakt etter. Jeg er som en «mini me» i kropp, liten og stutt, og jeg trenger ikke ha pløsete støvletter som trekker fokuset ned. Lange, glatte legger, ja takk! Men du får bare prise deg lykkelig for dine kupp. PS. Jeg hoppet rett i badekaret etter joggeturen i tolv minus. Men først skrubbet jeg meg, la en ansiktsmaske, fant frem drikke, beroligende musikk, tente et duftlys og startet boken Fifty Shades,,,,, Ha en herlig aften!

 29. Sier bare varmepumpe 😉

  Det har vi, og det er helt fantastisk! Huset er varmt hele døgnet
  🙂

 30. Amalie14

  Jakken var utrolig fin, vil også ha.. 🙂 Jeg fant meg også noe på salg idag, en svart blazer, og litt nødvendig undertøy:)
  Hørtes ut som dere hadde en fin lørdagskveld vente<3

 31. Camilla

  Hei:-) Jeg vil bare takke for at du er en inspirasjon for meg! Jeg vil bare vise deg hva jeg har oppnådd så langt 🙂
  http://www.millamalie.blogspot.com 🙂 Jeg kunne aldri tro at jeg skulle like trening, men du fikk meg på tanken – og det har gitt resultater 🙂

 32. Karianne O

  Hei Caroline! Digger jakken du har kjøpt på zara! Sitter og ser på den selv 🙂 Må jo bli perfekt til våren 🙂 Lurte på hvordan str er. Jeg er lett bredskuldret så er i tvil om jeg bør ha S eller M. Zara str guide har desverre ikke med skuldrene i målene sine så spørr derfor deg om råd 🙂 Hvordan synes du den er over skuldrene? God helg klem fra Karianne 🙂

  1. Fotballfrue

   Hmmm. . Gå for M 🙂

   Klemmer 🙂

   1. Karianne O

    Takk! Da gjør jeg det 🙂

 33. Well done:) the jacket is so chic! Happy sunday! Kisses! xo

 34. Sitter også å ser på jakken nå, men lurer på str. Hvilken str har du?
  Super fin jakke som jeg har sett etter lenge!

 35. hei, jeg har kjøpt ole henriksen travel kit, rens, tonic water og krem. er så glad jeg kjøpte liten for å prøve ut fordi
  jeg likte ikk lukten. kjøpte den oransje serien og jeg er ikke noe glad i appelsin lukt. men syns huden ble veldig fin. lurer på om du ver om det er en lik serie bare annen lukt? fant ikke når jeg lette etter det..
  en ting til;) etter jeg brukte tonic water var det akkurat som huden «brant» litt, følelsen gikk selvfølgelig over, vet du om det er fordi huden jobbes litt med eller er den for sterk på huden min?
  ha en fin fin søndag;)

 36. Silje I

  Det hadde vært utrolig tøft om du hadde blitt med på trenden «shoppestopp», Caroline. Du er en utrolig inspirerende kvinne, så hvis du henger deg på trenden, tror jeg mange flere vil gjøre det samme.

 37. -13? Her er det -30, så IKKE klag:P
  Morsomt når man ikke får startet bilen da:(

  Ønsker deg en fin dag! Klem

 38. Nydelig jakke! hvilken str har du i den?

  1. Fotballfrue

   34 / xs 🙂

   – C

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *