Mine inspirasjonsbilder: Bryllup 2010

God lørdag, beste lesere!

Vi hadde det så utrolig hyggelig i går, og løksuppen vi lagde. . Fy søren! Løksuppe er helt himmelsk og selv om det er tidkrevende, er det utrolig enkelt å lage. Det blir garantert mer av det fremover 🙂

Nå er det bare 4 måneder til Siri og Kristoffer skal gi hverandre sitt ja, og den tiden går uendelig fort. Jeg blir så glad av å prate om bryllup og ikke minst, veldig inspirert. Jeg var jo veldig opptatt av detaljer da vi skulle gifte oss, og jeg har ikke oversikten over hvor mye tid jeg brukte på å finne inspirasjon til akkurat det vi var ute etter. Jeg har ganske vanskelig for å kvitte meg med ting, spesielt ting som betyr noe for meg, så jeg har selvfølgelig tatt vare på alt som heter insirasjonsmapper på dataen min, og selv om jeg har byttet fra PC til Mac siden 2009-2010, har bildene blitt med meg. Jeg tror jeg kommer til å lagre dem for alltid, hver gang jeg blar gjennom husker jeg nøykatig hva jeg tenkte og hvilke ideer jeg fikk da jeg så dem.

Jeg har lagret mapper navngitt med hår, kirkepynt, borddekking, bryllupskake, sko, kjole, tilbehør, div. pynt, invitasjoner, bukett. Ja, det meste, og akkurat det er et tips til deg dersom du er i ferd med å planlegge ditt drømmebryllup:

♥ Lag mapper med inspirasjon på dataen

♥ Kjøp så mange bryllupsmagasiner du kommer over. Klipp ut bilder som inspirerer deg og lag din egen perm med inspirasjon. Det gjorde jeg, selvfølgelig, og permen var rosa. Hehe 🙂

Vel, her kommer noen av favotittbildene mine fra da jeg planla vårt bryllup. Jeg er sikker på det finnes mange gifteklare der ute på jakt etter litt inspirasjon ♥

Kanskje jeg skal lage et lignende innlegg med detaljer fra bryllupet vårt? Hadde vært gøy 🙂

96 kommentarer

 1. Så fint!!! XOXO

 2. Cathrine

  Dette kan du! Jeg har to jenter som skal konfirmeres om ikke så lenge om ikke så lenge, og jeg fikk inspirasjon av disse flotte bildene 🙂

 3. GØY! Ja til flere inspirasjonsbryllup, gjerne fra din feiring 🙂 Gleder meg sånn til å planlegge mitt eget!

 4. Michelle

  Jaaa 🙂

 5. Ja lag et slik innleg fra bryllupet deres! Jeg skal gifte meg i sommer, og trenger all den inspirasjonen jeg kan finne!

  1. Fotballfrue

   Da gjør jeg det 😀

   1. JIPPI!!! Gleder meg 🙂

   2. Susanne

    JA 😀

   3. Ingvild

    Samme her!! Inspirasjon til å få sammenheng i detaljane!:)

 6. Elsker bloggen din !

 7. Hei og god helg 🙂
  Fin og inspirerende blogg! Løksuppe, åh.. hørtes godt ut i denne kulda, deler du oppskrift??
  Ha en fin lørdag.

  1. Fotballfrue

   Ja, det kan jeg gjøre 😀

   Klem!

   1. Tirill

    Så bra 🙂 Kanskje det kan bli morgendagens middag?? 🙂

 8. Kathrine

  Kan du være så snill å si hvordan foundation du bruker og hvor den er kjøpt? 😀 Har i mange år vært ute etter en foundation som holder lenge og som ikke glinser så mye, men finner den liksom aldri. Derimot ser din hun så veeldig fin ut 🙂

 9. Benedicte

  Jaaaaaaa *lykke* er endelig forlovet og selv om den store dagen ikke er før i 2014 så har jeg så lyst til å planlegge. Lokalet ble booket denne uken 😀 Men HVOR finner du inspirasjon? Vurderer seriøst å kjøpe pc. Har bare brukt ipaden de to siste årene. Er ikke like lett å planlegge på den føler jeg = åååå som jeg gleder meg til bryllupsmesser, kjoleprøving og ikke minst å si ja til mannen i mitt liv!

  1. http://www.stylemepretty.com er en kjempefin bryllupsblogg! 🙂

 10. så flink du er :)! Kan ikke du legga ut filmen når du går opp kirkegolvet :D? (syns eg huske den blei lovt ;)?)

  1. Fotballfrue

   Har valgt å holde den privat 🙂

   – C

 11. Åh, her ble øynene mine trillrunde og glitrende av inspirasjon! Nå må jeg imidlertid
  roe meg helt ned for jeg er nemlig godt gift med en super mann. 🙂

  Jeg ønsker meg oppskriften på løksuppen, om du har mulighet til å dele den?

  En superfin lørdag ønskes deg, du skjønne kvinne! 🙂

 12. Fantastiske inspirasjonsbilder! Håper du lager noe lignende fra deres bryllup:) Ønsker deg en flott lørdag!

 13. Elsker dine detaljer! Råflott.. Skylle gjerne ha sett en lignende innlegg fra bryllupet deres, selv om jeg har sett mange bilder fra før. Hehe. Må jo bare elske det 😀

 14. Så snodig, satt akkurat å kikket på disse bildene fra innlegg i 2010! Ha en fin dag!

 15. hei. hvor er kakeke fra?
  var superfine 🙂 veit at makronene var fra sebastian og bruno. de er så super-gode! nam.

 16. Kjempefine bilder! Selv om jeg ikke har planer om å gifte meg ennå så elsker jeg å se på bryllupsbilder av kjoler og dekorasjoner. En blogg som er helt fantastisk er https://greenweddingshoes.com/ Det er så utrolig mye fint og der er kan man finne MASSE inspirajon.
  Ha en fin lørdag 🙂

 17. Åh herlig! Min beste venninne skal gifte seg i sommer, skal tipse henne om dette innlegget 😉 Og JA takk til kollasj fra bryllupet deres! Veldig gøy å se selv om jeg ikke har tenkt å gifte meg igjen med det første 😛 Kunne du tenkt deg å gifte deg igjen? -fornye løftene sammen med en liten gruppe familie og venner tenker jeg da? Jeg syns det virker kjemperomantisk å feire forholdet sånn etter noen år. Kanskje 20 år? hvis jeg klarer å vente så lenge med å lage selskap haha!

 18. Michelle

  aaah, slike bilder gir så godfølelse! Håper det en dag kommer hvor jeg selv skal stille som brud og har en stor fest å planlegge til! Det virker så utrolig kjekt å planlegge en slik dag.. selv om det sikkert er utrolig mye arbeid! De vet sikkert du alt om!! 😀 Ja, lag et innlegg med detaljer fra deres dag, de bildene fra deres bryllup er så utrolig fine! Du var den nydeligste bruden virkelig <3

 19. Vi giftet oss helt privat. Familien fikk vite det dagen etter. Hadde kokk hjemme som fyrte i peisen, tente alle levendelys og serverte oss en fantastisk tre retters middag. Etter det nøt vi begivenheten og hemmeligheten bare oss to:) Anbefales også;)

  1. Fotballfrue

   Ja, det er jo også en måte å gjøre det på 🙂 Men jeg ble så nysgjerrig, man må jo ha vitner? 🙂

   Klem!

   1. Jo da, vi hadde forlovere. Og jeg fikk et lite utdrikkningslag;)

 20. Så herlige inspirasjonsbilder! Kan nesten ikke vente til den dagen jeg selv skal gifte meg, herreguud, for en drøm. Men først må jeg vel finne noen å gifte meg med… 😛 Hadde vært fint om du satte sammen detaljer fra ditt eget bryllup også ja 🙂 Jeg mottok forresten boken din i går, og har allerede forelsket meg i den. Har akkurat gått over (nesten)lavkarbo, og du er til stoor hjelp. Flotte deg!

 21. What a beautiful wedding inspiration! So romantic:) Kisses! xo

 22. JA! 😀 Hadde vært kjempegøy å få se detaljer fra deres bryllup! Storesøsteren min skal gifte seg neste sommer (Så eg er kanskje litt tidelig ute), men eg skal tipse henne om å gå inn på bloggen din å se litt 😀

 23. Ja! Snælla gør det! Gifter mig i Augusti och ær mitt uppe i planeringen!

 24. Mange fine bilder, med fin ispirasjon 🙂 Jeg har en mappe på datamaskinen min der jeg samler på bilder av bryllups-inspo. En liten jentes drøm om å stå hvit brud på en strand 🙂

 25. Hege engebakken

  Hei Caroline. Kjenner igjen noen av detaljene fra deres eget bryllup. Både blomstene(selv om båndet var i en annen farge) og krukkene med godis-genialt:) Ha en super helg, ikke lenge til mandag nå….

 26. Hanne finnerud

  Hei!
  Artig blogg å følge:-)) jeg ser i et tidligere innlegg at du venter på pretty little liars, seson 3. Jeg har lett netflix rundt etter sesong 2 jeg. Har du sett sesong 2 der?
  Hilsen fra Hanne
  Takknemlig for svar………hekta:-))

  1. Fotballfrue

   Du kan jo bare se gratis via den linken jeg delte i går 🙂 Jeg har amarikansk nettflix, der er sesong 2. Du må endre DNS 🙂

   – C

   1. Jannike

    Jeg finner ikke tilbake til linken som du delte i går :/ er det mulig at du kan dele på nytt? Har lett meg gal etter sesong 2 av PLL.. Klem

   2. Fotballfrue

    Den ligger jo i innlegget tre innlegg ned :/ Innlegget heter You are fab!

    Klem!

   3. Jannike

    Ah, der var den vet du! Endelig 🙂 hihi, takk!

   4. Fotballfrue

    🙂

 27. Emilie J

  Veldig morsomt! Bare et lite tips, du burde lagre alle bildene på en minnepenn. Slik at du har dem hvis noe skulle skje med pc’n (:

  1. Fotballfrue

   Det er gjort 🙂

   – C

   1. Emilie J

    Så bra! veldig smart av deg. Gått på den smellen et par ganger selv 😛

 28. åhh 🙂 så koslig!

  vet du når du trekker vinneren av luke 24? 🙂

  1. Fotballfrue

   Ja, beklager. Det tar litt tid, men jeg annonserer det på bloggen 🙂

   – C

 29. Anette S.

  Takk for at du deler!
  Det hadde vært knallbra om du kan lage et innlegg med detaljer fra deres bryllup!
  Vi satser på å gifte oss i September, og er midt i planlegginga nå!:)

 30. Ja! Slike innlegg, og innlegg om bryllup generelt ønsker jeg mer av! 🙂

 31. Marita Ø

  Å.. Det må være noe av det flotteste, morsomste, koseligste og veldig minnerikt å sitte med bryllupsplanlegging og finne inspirasjon, selv om det helt sikkert er veldig tidkrevende også 🙂 Gleder meg til det blir min tur! Del gjerne dine bilder også, selv om det ikke er bryllup på gang kan jeg hente inspirasjon til andre ting også jeg 😀

 32. For et herlig innlegg <3 Jeg skal gifte meg neste år, så jeg blir kjempe glad for slike innlegg. Jeg har tittet i arkivet ditt flere ganger alt og selvføgelig lest bryllup-sidene i boken din MANGE ganger 😀 Jeg har nettopp kommet fra en flott løpetur ute i det flotte vinterværet. Håper du også får en flott lørdag 🙂

 33. Nydelige bilder… syns slike rosa «drømmebryllup» ser så vakre ut. Selv hadde mannen og jeg et rimelig bohemsk bryllup som var skreddersydd for oss. Vi ga vårt ja under blå himmel langt oppe i fjellene. Helt fantastisk <3
  Heidi Klum er nydelig på håret på det ene bildet forresten!

 34. Hadde vært supert – bryllupet ditt virket jo helt perfekt! Har fulgt med på bloggen din i maaange år og er overrasket over hvor talentfull du er til det meste 🙂 ha en fin dag Caroline!

 35. Utrolig herlige inspirasjonbilder 🙂
  Kan jeg spørre hvor du fikk ordnet håret ditt til bryllupet? Du var jo helt nydelig 🙂 <3

  Klem Elle
  http://www.mrselle.com

  1. Fotballfrue

   Hadde med egen frisør til herregården, søskenbarnet ti Lars-Kristian 😉 Bildet av Heidi Klum her var inspirasjonen 🙂

   Klem!

 36. Fantastiske billeder <3
  tak for et rigtig godt indlæg <3

 37. Helt underbart! hoppas jag också får möjlighet att gifta mig en dag!

 38. Vet du hvor den lyserosa brudekjolen til høyre er fra? 🙂

 39. Ingrid Marie Morewood

  Ja! gjør d!:-)

 40. Noen av de bildene er i min inspirasjonsmappe også 🙂 Vi gifter oss nå i sommer, og selv om det er mye å gjøre er det utrolig moro 🙂

 41. Hadde vært gøy med oppskrift! God helg 🙂

 42. Amalie14

  Herlig! Gleder meg til min store dag, om veldig mange år, hahaha:-)
  Vil veldig gjerne se fra ditt bryllup, tipper alt var på stell der! 😀

 43. 4 mnd igjen for meg og!! 🙂 gleder meg til å bli kone 🙂

 44. Ååå, jeg vil også planlegge bryllup! Mangler bare mannen :/
  Fint innlegg forresten 🙂

 45. Takk for inspirasjon! Du har jo svært god smak. Jeg er på leting etter DEN rette kjolen og da min forlover bor i London har jeg tenkt å ta turen dit for å se hva jeg kan finne der. Du vet vel tilfeldigvis ikke om noen bryllupskjolebutikker som kan være verdt å teste ut i London (også evt i Oslo området)?

  1. Fotballfrue

   Jeg fant min hos Johanna Hehir, du MÅ sjekke ut Chiltern Street! Det er en DRØM! Bare bryllupsbutikker nedover hele!

   Lykke til <3

   1. Tusen takk! Gleder meg masse 🙂

 46. Det hadde vært gøy med et sånt innlegg! Bryllup er så fiiint… Forresten! Vil bare fortelle deg at du er helt utrolig nydelig, og at du er til inspirasjon for meg på så utrolig mange gode måter. Du virker som et utrolig godt menneske, Caroline! God lørdag til deg, mange gode klemmer

 47. Ah, akkurat det bildet med candy buffeten hadde jeg i min inspirasjonsmappe også:)

 48. Tiril Killi

  Hei Caroline!

  To venninner og jeg skal skrive en artikkel for Aftenposten ang Instagram og hvordan det har utviklet seg, spesielt hvordan kjente mennesker får mange følgere osv. Alle tre følger deg på Instagram, så vi lurte på om du hadde tid til svare på et par spørsmål over telefon eller mail. Vi kommer fra Oslo Private Gymnasium på Aker Brygge og hadde blitt veldig glad hvis du vil delta og hjelpe oss 🙂

 49. Veldig fint 🙂

  Hentet inspirasjon fra deg da jeg giftet meg i sommer 🙂

  Elsker bloggen din fotballfrue 🙂

 50. Ja! Jeg synes absolutt du burde legge ut bilder av detaljene fra deres bryllup 🙂

 51. Kjæresten har i det siste spurt om hvilken type forlovelsesring jeg vil bli fridd til med, så jeg har selvsagt laget flere mapper med inspirasjon til et fremtidig bryllup allerede! Et detaljert innlegg fra deg hadde vært veldig kjærkomment:) Kom gjerne med tips til oss fremtidige bruder i samme slengen!

 52. Så mange fine og inspirerende bilder! <3 hadde vært gøy å se detaljer fra bryllupet ditt, ja 🙂

  lurer på en ting: hvor lager du sånne collager som det over? 😀

 53. Ja, lag et innlegg med bilder fra bryllupet deres 🙂

 54. Gleder meg til detaljer fra deres bryllup!

 55. Men, så perfekt! 🙂 Takk! Jeg sitter selv å planlegger mitt eget bryllup ( og har en bryllupsblogg ;-p )og får massevis av inspirasjon fra ditt. Skulle blitt kjempeglad om du gjorde et eget inlegg om det også. Selv om jeg kan sitte i dager med det du allerede har da 😉

 56. Ja, gjør det! 😀 Vi skal gifte oss i august 2014, og jeg leter stadig inspirasjon 🙂

 57. lekkre bilder . dere bryllupp ble jo så flott!

 58. Masse fiint! Planlegger bryllup selv nå, og det er jo sååå gøy! Vil bare få til alt, men man må jo kutte litt, hehe. Gleder meg sånn til å gifte meg med verdens beste mann i juni <3

 59. Sier ikke nei til et slikt innlegg fra deres bryllup, det var jo så vakkert <3 skal selv gifte meg i juni 2014 så planlegging må til. Kunne du ha lagt ut noen linker til inspirasjonssider/blogger som du har brukt også?? Jeg har søkt litt rundt på nettet, men synes liksom ikke jeg finner de riktige sidene :/

  1. Fotballfrue

   theknot.com og marthastwart.com anbefales 🙂 Er vel de jeg brukte i tillegg til google 😉

   Klem!

   1. Tusen takk 🙂
    Klem!

 60. Veldig fin inspirasjon! 🙂 Gjerne flere slike innlegg.

 61. Karianne O

  Det hadde vært supert Caroline! Planlegger sommerbryllup i 2014 så det hadde vært perfekt!! 😀

 62. Synes alt med bryllupet deres så utrolig vakkert ut, og man kunne se at du er nøye med detaljer! Men jeg lurte på sånn i forhold til budskjett, klarte du og holde det og hvor stort var det om du hadde? 🙂

 63. Kjempefint innlegg, Caroline 🙂 Jeg skal i et sommerbryllup i Thailand om ikke så lenge, og jobber med å få antrekket klart. Jeg tror jeg har bestemt meg for en rød kjole med en kjempefin veske jeg fikk av kjæresten min til jul fra Celine (diamond clutch) i svart og beige. Hva slags sko tror du vil være fine til og hva slags smykker passer til rød kjole? Jeg hadde blitt veldig takknemlig for et svar da jeg beundrer stilen din 🙂

  Ha en fin lørdagskveld 🙂

 64. Veronica

  Ååh, det hadde vært fantastisk!:D Det er ikke lenge til jeg skal si ja til mannen i mitt liv selv 🙂
  Jeg har spurt i et tidligere innlegg, men hvis du har tid og det er noe du vil, kunne du ha laget et innlegg med frisyrer for overvektige bruder med ikke så altfor langt hår? Jeg syns ikke jeg finner noen fine selv..

  1. Fotballfrue

   Jeg synes du skal ta hensyn til hva du liker, jeg 🙂 Ansiktsfasongen har jo mye å si, og det kan være lekkert med litt lengde om du for eks. har mye byste 🙂 Men dersom du likevel trives med håret oppsatt, synes jeg du skal gå for det 🙂

   Klem!

 65. Veldig fine bilder 🙂 Alltid behov for inspirasjon!

 66. Karoline

  Hva med et «lesernes bryllupsdetaljer/inspirasjonsbilder»-innlegg ala kroppscollagen du laget? Virker som du har en del lesere som er gift eller som skal gifte seg snart. Det morsomste hadde kanskje vært om alle delte virkelige bilder med fine detaljer fra sitt bryllup, men alternativt kunne jo alle få dele sitt favoritt-inspirasjonsbilde, også de som ikke går med gifteplaner!
  -Karoline

 67. Så gøy! Får lyst til å gifte meg en gang til når jeg ser slike innlegg! =D

 68. Aa saa fine bilder! Har du oppskrift til loeksuppen?
  xxoo Hege

 69. Åå, jeg gifter meg om 5 måneder og det krible ekstra i kroppen når jeg finner slike inspirasjonsbilder 🙂 Herlig!

 70. Åå, jeg gifter meg om 5 måneder og slike inspirasjonsbilder gjør at det kribler godt i kroppen! Spennende og herlig! Til kommende bruder eller andre bryllupsintresserte dere bør sjekke bloggen til Kristine som giften seg i sommer, https://kristinesside.blogg.no/

 71. Har du en link til den rosa brudekjolen på bildet rett under det bildet med rosebladene i kremmerhus? Den ser så fantastisk fin ut og skulle gjerne funnet et bedre bilde av den.

 72. Hvor mye brukte dere på bryllupet deres?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *