Oppbevaringstips

God torsdag, fine ♥

Da jeg var en tur i sentrum i går fant jeg disse oppbevaringsboksene hos Søstrene Grene.

Vi har jo noen lignende i walk-in skapet vårt til blant annet sko, slips, belter og småting, så da jeg fant noen som var hakket mindre tenkte jeg at disse var perfekt til oppbevaring sminke og hudpleie. Vi har ikke så god skapplass på badet, så jeg må prøve å være så kreativ som mulig, og på denne måten er det så mye mer oversiktlig. Etuiene til både sminke og hudpleie i dag er jo uansett så lekre, så det gjør ingenting at det står fremme. Synes i hvert fall det ble fresht med disse og tenker jeg skal kjøpe et par til å ha over de to her også. Prisen var under hundrelappen 🙂

Nå har jeg nettopp gjennomført en litt tung løpeøkt, var så vanskelig å stå opp i dag siden jeg sov forferdelig dårlig i natt. Tror jeg kunne gjort en fin jobb på sirkus med alle de stillingene jeg testet ut for å sove, det blir i hvert fall siste gang jeg gjør en treningsøkt klokken ti på kvelden. Jeg var forresten på Radio 1 i noen minutter under frokostshowet, noen som hørte?

Jeg får fortsette jobben min her, så sees vi litt senere! Håper solen skinner hos dere også 🙂

60 kommentarer

 1. Viktoria

  Så utrolig smart! 🙂 Blir nok å ta meg en tur på butikken etterpå.

 2. Elsker de boksene! Har mange allerede, de er fantastiske å oppbevare neglelakk og annen pynt i! I de bitte små(som jeg også fant på SG) har jeg bobbypins, hårstrikk og små øredobber som man ellers har lett for å miste!

  Veldig fint og enkelt 🙂

 3. hehe! sånne har jeg og, brukt til akkurat det samme.. geniale! 🙂

 4. Veldig fine og praktiske!

 5. Lizbeth Osnes - Behind the scenes.. Kommenterer tilbake :)

  Solen skinner i alle fall på innsiden; i dag var dagen vi endelig ville komme ut med at jeg er gravid =D Hihi, håper du får en fantastisk dag – det skal jeg 😀

  ♥ Lizbethosnes.com – Gravid og lykkelig!

  1. Fotballfrue

   Herlighet, så gøy, Lizbeth! Gratulerer så mye 🙂

   Klem!

  2. Persille

   Gratulerer fra meg og 🙂 Så lykkelig du må være ♥ Gleder meg til det blir min tur.
   Koselig med et lite frø 🙂

   1. Lizbeth Osnes - Behind the scenes.. Kommenterer tilbake :)

    Tusen hjertelig takk altså 😀 Er helt overlykkelig 🙂 Klem!

 6. Ikke dumt:) vil bare tipse deg om at du ikke burde la de stå på gulvet når du har varmekabler på, da blir produktene fort dårlig:/

 7. De så praktiske ut! Hva snakket du om på radioen? Får ikke hørt det her i Germany vettu, -med mindre de har lagt det ut på nett? Ha en super torsdag!

 8. God ide!
  Hva heter hotellet dere var på i Italia i høst? 🙂 Var det et fint hotell?

 9. Hehe, se på den luringen som sikkert nyter et varmt baderomsgulv 🙂 Våre hunder hadde et hat-elsk-forhold til badet, da det både er det varmeste og deiligste rommet i huset, men også der det fæleste i verden foregikk (les: bading!).

 10. Sov dårlig i natt jeg også :/
  Hugo var så søt på bilde her at jeg bare smelter helt. Ser ut som han får vind i ansiktet og må lukke øynene. Ha, ha..
  Ha en fortsatt strålende dag! 🙂

 11. Smart! Ha ein fin dag 😀

 12. Nice thing! I see you read a lot of magazines. How do you organise them? Where do you keep them? Or do you throw them away right after you read them? Maybe you will show it in some posts. Thanks for inspiration!

 13. Hvor har du kjøpt kosten som ligger i boksen på bilde nr 2. ? 🙂

  1. Fotballfrue

   Den er fra Glo 🙂

   – C

 14. Hvorfor ikke kjøpe en kommode? Har en fra IKEA som rommer vannvittig mye! 🙂

 15. Amalie Terese

  Pass på sminken din! har du varmekabler i gulvet, så blir det for varmt, og da kan den ødelegge sminken din!. Sminke skal jo ikke oppbevares i høyere temperatur enn 24 grader tror jeg.

  Det lasset med sminke kunne jeg også tenkt meg <3

  1. Tenkte det med det samme jeg så det: kremer og make-up på VARMEKABLER!! It’s a NO NO!!!

 16. Tirill Skodje

  Hei 🙂 Jeg har et skole prosjekt om deg og jeg lurer på en ting, hvor mange sko par har du? 🙂

 17. Hei skjønne Caroline. Kan du si meg hvor den fine kurven er fra? Og hvor stor er den?! Har lett etter liknende kurv som det en god stund nå og denne ser midt i blinken ut. 🙂

  1. Fotballfrue

   Kurven er fra Kid 🙂 Vet ikke målene på den, men den er perfekt å ha håndklær i 🙂

   – C

 18. Hei Caroline!
  Jeg er akkurat blitt gravid, og lurer på om du kan laget ett innleggom graviditet og LCHF? Spiser nemlig LCHF nå, og vil nødig leggeom…
  Klem <3

  1. Du skal ju kanske spørre folk som faktiskt har utdanning innen det & erfaring med graviditet? 🙂

   1. Fotballfrue

    Du kan fint følge et lavkarbokosthold selv om du er gravid, men jeg vil ikke anbefale deg å være i ketose. Spis moderat med karbohydrater, ca 100 – 150 gram, da er du trygg 🙂

    Men som nevnt over her, så bør du prate med en ernæringsfysiolog, da det er en del tilskudd du bør ta også.

    – C

 19. Skikkelig smart med sånne bokser, oversiktlig 😉
  Men sikkert ikke så smart å ha de rett på det varme badegulvet, tenker da på kremen mot varmen.
  Ha en fin dag 😉

 20. You are very well organized!:) xoxo

 21. Michelle

  Takk for tipset! en god oppbevaringplass til produkter og sminke er et must altså! Er lite fan av å ha produktene strødd rundt, det å ikke finne produktene man trenger når man trenger det pga. rot!! =P

 22. Så fine de kurvene var! Men tåler hudpleieproduktene eventuelle varmekabler på badet?

 23. Helt enig i at disse var fine, og forpakningene på kosmetikken er også så fin at man godt kan la det stå fremme!
  Men ville ikke satt boksene på gulvet hvis dere har varme i gulvet, da blir produktene raskt ødelagt! 😉

 24. Marita Ø

  Så genialt! Er på utkikk etter litt mer oppbevaringsesker til diverse på badet selv 🙂 Her har jeg fått til en gåtur ute i frisk luft i dag, denne forkjølelsen/influensaen skulle virkelig sitte i mye lengre enn jeg håpet… K-j-e-d-e-l-i-g! Ha en fortsatt fin torsdag Caroline 🙂

  1. Fotballfrue

   Uff, håper virkelig det ikke er lenge til du kommer deg 100 prosent nå! Sender den en god bedring-klem!

   1. Marita Ø

    Du er god <3

 25. Hei.

  Du skriver om så mange produkter som er favorittsminken og ny favoritt til sminkepungen osv.
  Men kunne du ikke laget et innlegg hvor du skrev hvordan hverdagssminken din er? Hvilke produkter du bruker hver dag. Er så vanskelig å henge med når det er så mange du skriver om over tid… 🙂

 26. Det er vel ingen tvil om at du elsker OH-produktene etter å sett den fulle oppbevaringsesken 😉
  Jeg er også veldig fan av disse produktene – det er som å være på spa hver morgen og kveld.
  Men jeg lurer på en ting – har du testet invigorating night gel? Jeg blir ikke helt klok på den, nemlig.. Blir så «stiv i maska».
  Har du gjort deg noen erfaringer med den?

  Evnt noen andre som har prøvd den?

  1. Fotballfrue

   Føler det akkurat som deg! Mye mulig det er poenget, at den skal være sånn og virke over natten? 🙂

   Klem!

 27. Fine og smarte bokser! Mitt tips er å ikkje oppbevare hudpleieprodukt, sminke og hårpleie på gulv i badrom eller andre rom der det er varmekabler. Det kan bli for varmt t.o.m i badromsinnredninga dersom man har godt med varme på. Ønsker deg en finfin dag:-)

 28. De var kjempefine! Men du burde ikke ha de stående på gulvet om dere har varmekabler…….. 🙁

 29. Desverre skinner nok ikke solen her.. -.- VELDIG kule oppbevaringsbokser! 🙂 Ha en fin dag videre! <3

 30. Hei Caroline! 🙂 Eg les bloggen din nesten kvar dag, å set pris på det gode humøret ditt! Du er flink å sette saman antrekk, men eg synest alltid det ser så kaldt ut. Eg har store problem med å kle meg både fint og varmt. Har du tips til ein frostpinne som vil kle seg bra?

  1. Fotballfrue

   Hmm. Lag på lag er jo kjempefint, og det finnes mange lekre jakker for tiden 🙂 Sjekk for eks denne artikkelen https://costume.no/article/167488-slik-beholder-du-stilen-i-vinterkulden/gallery/717899 🙂

   1. Takk! Skal prøve det 😉

 31. Kjempelurt! Men har dere varmekabler på badet? Pass på å ikke la boksene stå rett på gulvet hvis det er varmekabler. Har gjort den samme blekka selv, satt esker med sminke og kremer rett på gulvet der det er varmekabler, resultatet var at de harsknet og ble dårlige nokså fort:/ Litt kjipt hvis det skjer, da må de bare kastes. Sett de oppå noe:)

 32. Malin Victoria

  Hei Caroline! 🙂 Har fulgt deg på bloggen din en stund nå, og må si det er veldig hyggelig å få «delta» litt i din hverdag. Jeg har ett spørsmål ang hudpleie serien Ole H. Vet du om noen butikker som fører merket ? Svar mottas med stor takk:-) Ha en flott ettermiddag og kveld. Med hilsen Malin Victoria

  1. Fotballfrue

   Hei Malin Victoria 🙂 Så hyggelig at du følger med! Jeg tror Kicks skal føre Ole Henriksen, ellers vet jeg div. spa-salonger har det også 🙂

   Klem til deg 🙂

   1. Anniken

    Kicks sluttet å føre OH senhøstes 2012. Ekspeditrisen jeg snakket med hadde ingen god forklaring på hvorfor, men trodde kanskje det kunne ha sammenheng med at de ikke klarte å matche gode tilbud hos diverse nettbutikker…

 33. Tror ikke det er noe lurt å ha disse stående på et varmt baderomsgulv. Produktene kan bli dårlige.

 34. Så smart! Jeg tror nok at jeg skal skaffe meg et par stykker i nærmeste framtid 🙂

 35. Amalie14

  Så utrolig smart. Når man har mye produkter og sminke så blir det jo bare uoversiktlig inne i et baderomsskap. Ting man ikke bruker hver dag blir bare dyttet innerst etterhvert… Så må man greve ut alt før å få tak i en ting når man først skal bruke det:S *hater det*
  Uheldigvis har vi ikke Søstrene Grene her jeg bor:( Men kanskje jeg finner noe lignende hvis jeg kikker på noe andre butikker:)

 36. Hei, jeg leste igjennom kommentarene dine på et innlegg for et par dager siden og skjønte at dere brukte https://www.unblock-us.com for å få amerikansk netflix. Du kunne ikke fortalt akkurat hva dere gjorde for å «aktivere» den? Må man betale på den nettsiden (https://www.unblock-us.com) eller trekkes pengene fra kortet du brukte da man registrerer seg på netflix første gangen? Jeg skrev inn eposten min der det sto man skulle, men skjedde ikke så mye mer etter det…. 🙁

  1. Fotballfrue

   Du fyller bare ut e-posten din slik du gjorde, og så følger du instruksene, det er super enkelt 🙂 Hvilken beskjed fikk du opp etter at du tastet inn e-posten da?

   Første uken er gratis, og så får du en mail hvor du selv velger om du vil fortsette abonnementet. Du betaler denne tjenesten på siden av Netflix.

   1. Det kommer «If you have paid subscription, please click on the link in your Activation Instructions email. It will reset browser cookie to the correct email address.» Det er bare det som står, og jeg har ikke betalt noe eller fått en email om noen ting. Rart 😮 Kan jo hende den er registrert likevel.. Skal netflixen bare bli amerikansk når dette er gjort eller må man gjøre noen endringer på TVn også? Nå føler jeg meg ikke sœrlig smart her…

   2. Fotballfrue

    Nei, du må endre DNS på iPad, PC, Mac eller Apple TV, men det blir forklart veldig enkelt. Husker ikke helt hva som kom opp hos oss, men det var veldig greit å sette opp :p

    – C

 37. Tusen takk for tips, Caroline. Søstrene Grene har så mye fint! Har nettopp kjøpt vår første leilighet, og jeg har vært litt bekymret over hvor jeg skal gjøre av produktene mine ettersom badet er litt trangt. Dette skal jeg forsøke 😉 ha en fin kveld!

 38. I love the clean and fresh look of the transparent boxes. Great way to keep everything neat and organized. 🙂

 39. Herlig!! Må løpe å kjøpe dem asp. Har sett etter enkle oppbevaringsbokser lenge 🙂 ha en fin dag!

 40. Malin Victoria

  Hei igjen, og takk for svar! Jeg får se litt rundt jeg da 🙂

  Klem

 41. Så fine dem var!!! Passer utmerket på vårt nye bad og i walk in closeten vi har ordna! :)) Takk for tips!

 42. Hei, hvor er den søte statuen fra som du har stående ved siden av stolen?:)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *