Relaxed in my baroque jeans

Jeans Asos / Genser Mango / Lue Ellos / Sko Mango / Ring Treasures / 

Endelig fikk jeg surret meg til å bruke disse buksene! De er jo så mye i seg selv, og da er det greit å holde tilbehøret rolig. Jeg har ikke gjort så mye spennende i dag, jobbet for det meste og nå skal vi lage middag før jeg gleder meg til å trene litt. Ettersom jeg har bestemt meg for å kutte ned på løping fremfor andre aktiviteter, blir det noen lange løpeøkter denne av uken i stedet, har i hvert fall en lang planlagt i dag 🙂 I morgen skal jeg på kino med Siri, historien om Pi. Noen som har sett den eller lest boken?

Håper dere har hatt en fin onsdag, tenk at helgen snart er her igjen ♥

101 kommentarer

 1. Wou! <3 <3 🙂

 2. Har sett den. Den er utrolig bra ! Gled deg 🙂

 3. HELT fantastiske bilder, du er nydelig! 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, søte du 🙂

   Klem!

 4. This one is one of my fav look from you, the pants are so gorgeous and suits you:) love the booties as well, looking flawless!

  1. Fotballfrue

   Thank you so much, sweetie 😀 You make me happy!

   Hugs!

 5. Jenny Kristine

  Har både lest boken Life of Pi og sett filmen i 3D. HELT MAGISKE begge to! Definitivt en av de beste bøkene som omhandler filosofi, religion, mirakler, dyreliv og vennskap og filmen i 3D er noe av det råeste jeg har sett. Du burde glede deg masse,!!

 6. Dette var et utrolig fint antrekk! Den buksen kledde du virkelig, skjønne Caroline 🙂 Jeg gleder meg til å høre hva du har lyst til å trene i tillegg til løping. Trenger litt inspirasjon! Jeg vet at du ikke legger ut treningsprogram lenger (?), men det hadde vært veldig kjekt med tips til alternative aktiviteter. Du er så god på sånt!

  Åh, Life of Pi er helt, helt, helt fantastisk! Jeg har lest boken og sett filmen. Lesehest som jeg er så liker jeg best boken, MEN faktisk så er filmen en av de fineste jeg har sett i hele mitt liv. GLED deg, sier jeg bare! Tårene trillet 🙂 Ikke ofte det gjør hos meg.

  Jeg håper du nyter kinoopplevelsen og får en strålende kveld videre. Som du vet- jeg elsker å få ta del i livet ditt gjennom bloggen <3 Du er herlig! Stor klem fra Martine <3

  1. Fotballfrue

   Vakre deg, tusen takk <3 Skal se hva jeg får til ang. innlegg, har et i planene i hvert fall 🙂

   Klemmer 🙂

   1. Åh, så bra! Gleder meg til å lese det 😀 <3

 7. Den buksen kledde du! Fargen sto virkelig til håret ditt. Føler du har den perfekte hårfargen siden den passer til alle klærne du har. Kjøper du alltid klær som passer til håret ditt? Hehe!

  1. Fotballfrue

   Hehe, nei, ikke akkurat 😉 Men tusen takk 😀

   Klem!

 8. Fine bukser. Man trenger ikke så mye annet dill til antrekket når buksen er så fin 🙂 Kan jeg spørre om de skoene er helt glatte under? føler ofte mango skoene er det og det fungerer over hodet ikke for bambi-jona på vinterføret 😛

  1. Fotballfrue

   Veeeldig glatte under :p

 9. Så veldig tøff bukse!
  Historien om Pi er kjempe fin, gled deg 🙂

 10. Elsker antrekket og buksene!
  Bildene er fantastiske, har alltid lurt litt på hvem som tar bildene? Er det Lars-Kristian? 🙂

  1. Fotballfrue

   Ja, det er det 🙂 Tusen takk 😀

   Klem!

 11. Jupp, det der var helt riktig genser og lue, elsker kontrastene. Fornuftig å bedrive litt variert trening, og restituere innimellom. Og drikke vann, jeg tror du har et kaffeinntak på linje med mitt og det er visst litt for høyt sier doktoren (og det er etter at jeg egentlig har trukket fra et par kopper, kremt). Ha en herlig kveld!

 12. Solveig Brekka

  Ja! Jeg har lest både boken og sett filmen i 3D!!! Utrolig bra, jeg elsket begge<3 Du har virkelig noe å blede deg til!!!!! Helt eventyrlig, både i film og bok.

 13. Utrolig flott! 😀 Du stråler som alltid 🙂 Elsker buksen med barokkmønsteret(?)! Så forresten nettopp en video av deg på youtube da dere danset justdance! Haha, måtte le stort da du ropte «Looooser!» 😀

  1. Fotballfrue

   Haha, den er gammel :p Men likevel, ler fortsatt av den jeg også 😉

   Klem!

   1. Haha, så den igjen nå, ler like mye hver gang! Looooooser! hahahahahaha! Litt alkohol med i bildet eller?.. 😀
    Ha en fin kveld videre og sov godt Caroline! 😀
    Ønsker deg alt godt! Du er forbildet mitt! Når jeg flytter på hybel neste år, skal jeg begynne å lage masse oppskrifter fra deg! Alt du lager ser så forferdelig godt ut, iallefall den kremet kyllingen! Tror jeg skal lage den neste uke når jeg skal lage middag i «heimen»! 😀

   2. Fotballfrue

    Haha, mye mulig :p Takk for at du leser bloggen min så ofte, Malin! Setter stor pris på deg 🙂

    Klemmer 🙂

 14. Åå, den buksen er nydelig! Det at den er såpass mye i seg selv gjør den ekstra fin, men også vanskelig å få brukt. Du er alltid så flink til å sette sammen antrekk 🙂

  Håper du har hatt en fin onsdag også, og at den ender minst like bra med en lang løpetur! Kos deg 🙂
  Har ikke sett filmen, men har hørt flere syns den er veldig bra!

 15. Marita Ø

  Strålende vakker er du 🙂 Og den buksa kledde deg utrolig bra! Fikk lyst på en selv jeg 😀

 16. Så filmen for noen dager siden.. Den er så vakker! Gled deg 🙂

 17. Ida Johnsen

  Nydelig bukse! Me want!

 18. Eg fikk helg i dag så er ganske så glad 😀
  Litt spesielle bukser, men du passa dei virkelig! 🙂

 19. hvor er du fin 🙂
  sikke nogle lækre ting <3

 20. Så nydelig du er!

  Ville bare fortelle deg at søsteren min og jeg laget pizzaen du har skrevet oppskriften til i dagboken din. Og den ble kjempe god! Du er et utrolig stort forbilde, og en stor inspirasjon.
  Jeg har nettopp skrevet et innlegg om at vi hadde laget pizzaen på bloggen min, gjerne ta en titt om du vil se hvordan den ble 🙂

  Klem Julie

 21. Så lekre bukser! De likte jeg virkelig!
  Gled deg til filmen, den er så fint regissert og laget 🙂 En opplevelse i 3D!

  Kos deg resten av kvelden (:

 22. Denne hårfargen er fantastisk til deg, ekstremt kledelig 🙂

 23. Lyckliga Ingrid

  Så fine bilder! Max heldig med lyset også.:) Jeg har ikke sett filmen eller lest boksen, men jeg har hørt enormt mye fint om begge og har også paner om å se den!

 24. Hei!

  Det antrekket var jo bare smashing! 😀

  Men apropos trening så lurte jeg forresten på en liten ting. Jeg skal gå til innkjøp av tredemølle å har sett en del på Sportsmaster sine, men klarer ikke helt bestemme meg for hvilken jeg skal gå for. Har du noen tips? Har sett litt på den du har i tillegg til de nye modellene t55i og t75i. Kan du kanskje lage et nytt innlegg om din tredemølle? 😀

 25. Har lest boken, virkelig til å anbefale! Vakker og skal se filmen neste tirsdag tenker jeg! Kos deg masse, heldig!

 26. Filmen er kjempekjekk! Gled deg! 🙂

 27. Det kommer virkelig fram at du bruker mye tid på bloggen din, Caroline! Blir helt overrakset over kvaliteten på alle innleggende dine. Godt nyttår til deg og Lars-Kristian! 🙂

  1. Fotballfrue

   Å, så gøy 😀 Tusen takk!

   Godt nyttår 🙂

 28. Det kommer virkelig fram at du bruker mye tid på bloggen din, Caroline! Blir helt overrakset over kvaliteten på alle innleggene dine. Godt nyttår til deg og Lars-Kristian! 🙂

 29. Du fortjener virkelig ikke alt peset med vektfokuseringen din, Caroline! Kroppsbygningen din er jo slank, jeg har fulgt med på bloggen din fra dag 1 og uansett hva slags kosthold du har fulgt har du vært slank og fin. Du spiser masse SUNN mat, skeier ut når du vil (og dette har du både vist og skrevet på bloggen) og trener. Skjønner virkelig ikke hva som kan være galt i dette… Syntes folk burde få meg seg all info og ta en bakgrunnssjekk før de slenger med leppa 🙂 Ser også at du legger utrolig mye arbeid i bloggen din, noe som er mer enn de fleste aner, og det syntes!

  Hilsen meg 🙂

  1. Fotballfrue

   For en fin kommentar, Turid! Tusen takk <3

 30. Den er utrolig bra! Begynnelsen ganske lang og treg, bare å holde ut.. hehe. men filmen er kjempe god!

 31. Du ser smashing ut! Virkelig ikke alle som kan ta på seg en slik bukse
  og se så bra ut! Sier det igjen, du er en av de Norges vakreste!
  Jeg leste Life og Pi for 2 år siden da jeg var ute og backpacket. Leste et lass med
  bøker i løpet av de månedene, og må si at jeg faktisk ble litt skuffet.
  Nydelig historie og bra språk (på engelsk da), men synes den brukte altfor
  lang tid på å ta seg opp. Men det er bare min mening:-)
  Tror filmatiseringen er veldig bra da, så du har nok noe å glede deg til:-)
  Forresten, setter veldig pris på matoppskrift-onsdager! Helt supert!

  God Sørlandsklem 🙂

 32. Så filmen på søndag, og den er suuperfin! trist, men samtidig koselig ;))
  Du burde glede deg.. masse!

 33. Ganske off topic, men kikka gjennom videoene dine, og lurte bare på om det blir noe mer enn teaseren fra Vilamendhoo? Ha en fin kveld videre!

  1. Fotballfrue

   Det fikk jeg dessverre aldri tid til :/

 34. Fint antrekk! Nå som du skal variere treningen litt, tar du fram rockeringen igjen? Mener å huske at du dansa litt zumba for en stund siden (lenge siden?) også, er dette noe du kommer til å prøve igjen?

  1. Fotballfrue

   Rockeringen er fremme rett som det er, ikke så mye zumba lenger, men jeg har begynt med spinning igjen 🙂

   – C

 35. Så den i romjula, var fantastisk!!

 36. Flotte bilder og fine deg 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk <3

 37. Kristina

  For et herlig antrekk Caroline =) Må bare få si at du er så utrolig inspirerende, og på grunn av det,så kom jeg meg på treningssentret idag for først gang på nesten 2 år!! 😛 Så tuseen takk for at du er den du er, og for at du deler så mye av deg selv med oss lesere =)
  Klem =)

  1. Fotballfrue

   Herlig innsats :))

 38. Hei Caroline!
  Jeg ville bare si at du er utrolig inspirerende og jeg har lyst til å bli akkuratt som deg! Du er et stort forbilde også for videregående jenter, jeg tar halvparten av klassen min i å snike seg inn på bloggen din støtt og statig.
  Hilsen Julia, 17 år

  Forresten! Du minner meg veldig om Bree i Frustrerte Fruer 😉

 39. Vakker som alltid:) de buksene var bare så lekre!!!:) og alt kler den smukre;) du kler jo absolutt alt å da;) synes det er kult du bruker ting som ikke alle andre tør;)

 40. Den buksen var skikkelig fin!

 41. Fine bukser! 🙂 Du er like flott som alltid! kos deg på kino imorgen!:) klem fra meg<3

 42. Hei Caroline! Så kjempefine bilder du/dere tar!!! Har et lite spørsmål ang oppstart av low carb kosthold – gikk dere gradvis over til low carb for å «venne» kroppen til det? Synes det er veldig spennende med denne typen kosthold, men vet ikke helt hvor jeg skal begynne ….:-) Du har virkelig inspirert meg til å ta noen grep og takket være deg har jeg tatt opp igjen løpingen også !!!!! Nå er jeg ute og løper titt og ofte og kjenner hvor utrolig mye energi jeg får av det.

  Klem fra meg

  1. Fotballfrue

   Nei, vi kjørte på fra starten av 😉 Var både slapp og tørst og kvalm de første ukene, men så ga det seg og pang! Så mye energi 🙂

   Klem!

 43. Så nydelig du er!

  Ville bare fortelle deg, at i dag laget jeg og søssteren min pizzaoppskriften din som er i dagboken. Du er et stort forbilde og en veldig stor inspirasjon. Har forresten laget et innlegg på bloggen min om at vi laget dette, hadde vært kjempe morsomt om du hadde tatt en titt, og si hva du syntes 🙂

  Klem Julie!

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, Julie <3 å, den pizzaen er jo virkelig snadder 🙂 jeg skal titte!

   Klem 🙂

 44. Kjempe flott antrekk! Du er fin 🙂

 45. Amalie14

  Fantastisk fine bilder av deg!
  I <3 your style!!:-)

 46. Boken er fantastisk! Skal se filmen i neste uke, men tipper at boken er bedre (som alltid) 🙂

 47. Charlotte Rystad

  Har både lest boken og sett filmen – og kan virkelig annbefale den! Den er helt fantastisk! 🙂

 48. Filmen er så vakker! Gled deg! 🙂

 49. Du kler alt! Også denne buksa, likte mønsteret kjempegodt:) Jeg så historien om Pi for noen dager siden, synes den var ganske rørende men ikke så veldig original. Syntes personlig den var veldig «hollywood». Men historien om gutten som spiller hovedrollen er jo utrolig interessant, tydeligvis fant de denne gutten helt tilfeldig og kaller ham et naturtalent. Hvis jeg husker riktig er han fra ganske fattige kår i India, så at filmen ble en så stor suksess har sikkert endret livet hans radikalt! Klem:)

  1. Fotballfrue

   Gleder meg til å se 🙂 Tuusen takk for fine ord <3

   Klem tilbake!

 50. Så filmen i går! Kjempefin film, satt med tårer i øynene mange ganger…

 51. You can go inhere and check out my blog: https://www.facebook.com/SheilaLukmanBlog. It would mean a lot to me. I love your blog, and it is inspiring me!

  1. Fotballfrue

   I will, thank you :))

 52. ååh den filmen!<3
  Tror det er en sånn "hat eller elsk"-film. Overhørte noen i kinoen som sa det var den verste de hadde sett.
  Jeg derimot, setter denne på topp 5-listen. Amazing!

 53. Knallstilig antrekk, synes du er så flink til å sette sammen alt fra litt røffe antrekk til de mer elegante.
  Lurte fælt på jeg om du kunne laget ett innlegg med trender for månedene fremover, trenger litt inspo og henter mye herfra 🙂
  Ha en flott kveld videre 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀 skal se hva jeg får til 🙂

   Klem!

   1. Solveig

    Flotters, ha en strålende dag 😀

 54. Jeanette

  Hei, nydelig antrekk! Men et spm utenom det…. Ditt bryllup inspirerte .. Jeg skal ha konfirmasjon snart, og lurte på hva slags sted du fikk laget invitasjonene, bordkort mm. .?.

  1. Fotballfrue

   Lurer på om det var bryllupsinvitasjoner.no, rett og slett 🙂

   – C

 55. Du er så utrolig vakker, Caroline!

  1. Fotballfrue

   Å, tusen takk, fine deg <3

 56. gorgeous pants!

 57. Flott antrekk, likte buksen! Jeg lagde laks med pesto i dag (brukte rømme i stedet for tyrisk yoghurt), og det ble utrolig godt!! Kommer til å spise det senere i uken også. Tusen takk for tips, du inspirerer stadig 🙂

 58. hvilken str har du i skoene fra mango? så store ut?

  1. Fotballfrue

   Flate sko ser jo gjerne litt lengre ut 🙂 Det er 39, sitter perfekt 🙂

   – C

 59. Jeg kunne aldri passet slike bukser, men du derimot, ser så fin ut uansett hva 🙂

  Elle

 60. Så fin du er Caroline <3

  Jeg lurer på om det er den genseren jeg også har. . Er det mønster bak på genseren, og litt gjennomsiktig på en måte? Jeg syntes den var så fin da jeg kjøpte den, men klarer bare ikke å bruke den siden den klør SÅ forferdelig:(

  Om du har noen tips, så kom gjerne med det:)

  Jeg har ikke sette denne filmen, heller ikke lest boken, men jeg har hørt at den skal være veldig bra:)

  Ønsker deg en flott dag, klem fra meg <3

  1. Fotballfrue

   Ja, blonder 🙂 Har ikke merket noe til kløe jeg :/ Kanskje du kan ha en sort singlet under? 🙂

   Klemmer 🙂

   1. Tenke på det, men var redd det ville bli litt «rart» om singletten vistes under. . Men det er jo bedre enn å ikke få brukt den i det hele tatt:) Så jeg skal prøve det:)

    Tusen Takk:)

 61. Ragnhild

  Så utrolig fint! Og du fikk jo en smaching ass i de buksene 😉

 62. For noen utrolig stilige bilder! Er så lett å se at du tenker kvalitet fremfor kvantitet med bloggen 😉

  Men er du ikke like langt om du skal trappe ned på løpingen men legger inn lengre økter i stedet?

  Til slutt må jeg bare få lov til å si TA VARE PÅ HVERANDRE, hver eneste dag! Vi fikk nettopp en utrolig trist nyhet om at eldste sønnen til et vennepar akkurat var kasjet med mopeden sin med motkommende bil. Livet stod ikke til å redde og ble brått revet bort fra oss. Det skjer så PLUTSELIG! Fikk ikke sjans til å snu meg før beskjeden kom, og den endrer manges liv med en gang. Uvirkelig.

  Ha en fin dag 🙂

  1. Fotballfrue

   Kondolerer. Det er så vondt å miste noen <3

 63. Elisabeth Marie

  Hei Caroline 🙂
  Har et spørsmål om hundene deres. Vi har en tibbegutt på 6 år, han begynner å bli ganske så gretten nå 😛 MEN, vi har så problemer med at han røyter no vanvittig… Det er hår overalt jo! Børster han hver dag, etter morgenturen, men alikevel. Er det det samme med deres tibbe? Har du evt noen tips?

  Ha en strålende dag så lenge! 🙂 klemklem

  1. Fotballfrue

   Ja, fy søren. Han røyter noe helt vanvittig :O Vi børster han en gang om dagen og gleder oss alltid til vinteren (som nå) da er det mye bedre. Sommeren er uutholdelig :/ Må rett og slett støvsuge hver dag :/

 64. elisabeth

  Stilfullt og gjennomført antrekk fra topp til tå !!!!!!Ellers også, du er alltid velkledd. Men dette var noe helt spesielt. Kanskje røffheten ?

 65. Caroline KN

  Åh! Så utrolig fint! Elsker buksene,de var kjempe kule! 😀

  <3 <3

 66. Så lekkert antrekk og stilig acessories; Men skolettene er helt merkelige… 😉

  1. Fotballfrue

   Takk 🙂 Synes det er de som gjør antrekket, jeg da 🙂

   – C

 67. marigona

  åh fine fine deg!
  Har ikke hatt pc på en god stund nå så har ikke fått lest bloggen din på en stund, og det er skikkelig kjiipt! Men nå skal jeg følge med igjen! 😀

 68. Hei. 🙂

  Jeg kikket litt på asos etter buksene, men greide ikke å finne de..
  Hvis du har tid, ville jeg satt enormt stor pris på om du kunne linke buksene!? De var perfect! 🙂

  Takk! 🙂

  1. Fotballfrue

   Ser ut til at de er utsolgt, de het baroque skinny jeans :/

   – C

 69. Är det jeans?

  Sorry att jag skriver på svenska, men jag är från Polen och jag pratar lite svenska. Jag tror att du kan förså mig. Jag tycker att din blog är fantastisk och du är en vacker kvinna!! Jag älskar din blog!! Hälsningar!!!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *