Oppskrift-onsdag: Kremet kylling

Jeg vet det er flere som ønsker inspirasjon til mat i hverdagen, men ettersom dagene og ukene går er det fort gjort for meg å glemme at jeg faktisk kan dele oppsskriftene mine med dere og dessverre kan det derfor bli litt lenge mellom hver gang. Men nå er vi inne i et nytt år, så jeg tenkte at jeg hver onsdag i 2013 kan dele en  ny middagsoppskrift med dere! Blir ikke det bra? For det holder vel med en gang i uken? Til dere som ikke vet det, har jeg en del liggende ute under kategorien «mat» som du finner via drop down-menyen under headeren eller her.  Der er det både bakst uten mel og sukker pluss en god del middagstips og litt generelle innlegg om kostholdet 🙂 Jeg har spist lchf i to år nå, så det skal ligge en del oppskrifter der før du kommer til det helt gamle.

I dag får du oppskriften på kremet kylling, inspirert av boken til Anna Hallén: Lavkarbo Husmannskost. Denne er vanvittig god og lages på 1-2-3. Oppskriften er regnet til 4, men ettersom Lars-Kristian er en storspiser med stor S, lager vi alltid såpass mye.

Du trenger: ♥ 4 kyllingfileter ♥ 8 sjampinjonger ♥ 1 pakke bacon ♥ 5 dl. kremfløte ♥ 2 ss. fersk hakket timian ♥ 2 ss. fersk hakket persille ♥ cherrytomater ♥ salt og pepper

Slik gjør du: Sett ovnen på 225 grader. Skjær opp sjampinjong og bacon, og stek dette sammen i en stekepanne. Hell over fløten og la det putre i noen minutter. Krydre med timian, persille og smak til med salt og pepper. Har du ikke stor nok stekepanne til 5 dl. fløte, kan du ta sjampinjong og bacon over i en kasserolle når det er ferdigstekt og tilsette resten av ingrediensene der.

Legg kyllingen i en ildfast form, du trenger ikke krydre. Hell deretter blandingen over filetene og sett det hele inn i ovnen i 20 minutter.

Vi serverte med cherrytomater ved siden av 🙂

Håper det smaker ♥

194 kommentarer

 1. Karoline

  Åå..d så jammen meg godt ut:)

 2. Denne så god ut, må prøves neste uke! Elsker kremet, og elsker kylling.. tenk så godt det hadde vært med litt pasta til 😉 Ha en fin dag Caroline!

 3. Å fy det så farlig godt ut! Blir flott med oppskrifter hver onsdag, er allerede flittig med å bruke oppskriftene dine! 😀
  Ha en fin dag!

 4. Takk for tips, skal prøves. Retten passer jo fint til oss som har barn også! 🙂

 5. Har du smørt formen eller er ikke det nødvendig?:)

  1. Fotballfrue

   Nei, du trenger ikke det 🙂

   – C

 6. Så enkelt kan det faktisk gjøres 🙂
  Takk for tips på en ellers så ganske grå og tåkete onsdag her på Lørenskog!

  Mvh Grete

 7. Denne retten er fantastisk! Jeg lager den ofte selv 🙂 jeg pleier å gratinere med ost, og servere med ris.

 8. Dette er et dumt spørsmål som jeg vet man må gjøre som man foretrekker selv på. Men jeg lurer på hvor ofte du vasker treningstøyet ditt? Jeg syntes jo jeg aldri får nok treningstøy for å kunne vaske alt fra topp til tå etter hver gang.

  1. Fotballfrue

   Hehe 🙂 Buksene kan jeg vaske hver 2-3. dag for eks., avhengig av hvordan jeg trener de dagene jeg bruker den og hvor mye jeg svetter. Toppene og bh-ene må jeg nesten vaske hver gang eller annen hver gang, også avhengig av hvordan jeg har trent 🙂

   – C

   1. Yeay! Godt å lese hvordan andre gjør det så man ikke tenker at man er alene med å vakse dem så «sjeldent»:) takk for oppskrift, skal prøves neste uke/helgen!:))

  2. En del av de tynneste overdelene anbefales det av produsentene at man bare skyller etter bruk og lar de lufttørke. Det holder da å bare vaske de ca hver tredje treningsøkt. Dette sparer deg for mye vask, og er ikke noe vanskeligere enn at man tar med seg klærne inn i dusjen når man er ferdig med å trene.

 9. Fantastisk deilig det så ut. 🙂 sopp og bacon smaker så godt sammen! Jeg laget quiche med sjaminjong og bacon og smørdeigsbunn (på mandelmel) her om dagen, -SÅ godt.

 10. Åhh, dette er så godt! Mamma har laget noe lignende ett par ganger, men vi har ris ved siden av vi da 🙂

 11. Så hærlig! Har boken din, og liker veldig godt oppskriftene dine her på bloggen. Gleder meg til masse matinspirasjon fra deg fremover! 😀

 12. Dette så GODT ut 😀 Går det ann å legge brokkoli oppi også? Eller bør det serveres ed siden av?
  Klemmm :):)

  1. Fotballfrue

   Jeg ville tatt det ved siden av ettersom sausen blir så god med bare det som er i den her 🙂

   – C

 13. Jeanette

  Hei Caroline!
  Det så kjempe deilig ut og må definitivt prøves :o) Men jeg har et spørsmål som ikke har noe med saken å gjøre. Jeg er nemlig gravid og hadde termin for 4 dager siden. Nå sitter jeg bare hjemme og føler meg som en hvit oppblåst ballong som er i ferd med å sprekke og drømmer om å kunne ta sol. Det er dessverre ikke mulig nå, så jeg sitter og kikker litt på Coverbrands sine sider etter en selvbruning, men blir liksom ikke helt klok på hva man skal velge. Jeg vet at du ikke har hatt behov for det nå i det siste med tanke på Maxico og sånn, men vet jo også at du har testet litt forskjellig tidligere og lurer på hva du anbefaler?? (Tenker både på kropp og ansikt) Har du noen tips til en bleikfeit ballong?

  1. Fotballfrue

   Jeg er veldig glad i SunSpa chocolate 🙂 Den funker som bare det, gir en nydelig glød i 3-4 dager før den forsvinner uten å flekke 🙂 Lukter minimalt og er parabenfri 🙂

 14. Dwightinha

  Takk! Den varianten trengte jeg. Går i gang umiddelbart! Kunne ikke passet bedre faktisk.

 15. Det såg veldig godt ut! Hvor mange grader skal stekeovnen være på?

 16. never mind, såg det i innlegget nå 😛

 17. Cathrine R

  Noe som gjør denne retten ekstra god er hvis du drysser en håndfull cashewnøtter på toppen – pleier alltid jeg å gjøre 🙂

  1. Fotballfrue

   I kokeboken stod det faktisk at du skulle ha peanøtter på toppen 🙂 Men det hadde vi ikke 😉 Tipper det er kjempegodt 🙂

   – C

 18. Dette så aldeles nydelig ut! Mine barn er selektive vegetarianere (dvs pølser er ok, biff ikke), men jeg tror jeg kan få i dem dette. Er forøvrig ikke noe for at man skal «lure» barna, hjemme hos oss heter brokkoli nettopp brokkoli og ikke «supersterke småtrær» eller hva man blir rådet til. Jeg tror nemlig ikke ungene mine er så dumme og lettlurte. Derimot tror jeg, og erfaringsmessig funker det fint, at barn som er med på å lage mat spiser mer. Ja, til kremet kylling (tror forøvrig jeg kommer til å steke den litt først, kyllingen blir jo så bleik og rar uten og jeg spiser jo nesten like mye med øynene).

  1. Så enig! Men slipper ofte å mase med grønnsaker om barna er med å skjærer opp fordi de knasker mye underveis når de er råd.

 19. Det hørtes veldig godt ut! Takk for tips 🙂

 20. Å dette skal jeg lage til kjæresten når han kommer hjem fra forretningsreise!!:) alltid han som lager mat så nå får jeg en sjangse til å prøve meg:D takk for tips!!

 21. Michelle

  Det der så ut som en veldig god oppskrift Caroline! takk for at du deler slike med oss!! Må prøves 😀 <3 ha en fin dag gode deg!

 22. Å! Nå kommer jeg til å glede meg til hver onsdag med inspirerende matoppskrifter! Når man er student er det lett for at det blir lite variasjon i matveien. Laget forresten lasagnen din for noen dager siden og jeg må bare si at den var helt fantastisk og det blir ikke lenge til neste gang den skal lages:)

  Ha en strålende onsdag:)

  1. Fotballfrue

   Å, så bra du liker ideen 😀

   Klem!

   1. Maja J.

    Eller hva med søndag, slik at man kan ta den nye retten med i middagsplanleggingen for neste uke? 🙂

 23. Elisabeth L

  Wii, syns det er kjempe bra at du legger ut nye oppskrifter hver onsdag:D blir kjempe gøy, ser veldig godt ut!

 24. Mm, såå godt det ser ut! Nå ble jeg sulten 🙂 Denne retten må med på neste ukes middagsliste!

 25. That’s a good idea to post your recipes every week! Looking forward to the new one. By the way, is it possible to order your book in Russia?

  1. Fotballfrue

   Yes, I do think so 😀 Check out lillemaane.no 🙂

   Hugs!

 26. Det så kjempegodt ut,den skal prøves ut. Genialt med 1 oppskrift i uken 🙂 gleder meg til flere middagstips!

 27. Hei Caroline!
  (Dette spørsmålet er ikke relatert til innleggget)
  Det jeg lurte på er hvor man kan få kjøpt de bikiniene du gjorde en reklamefilm for, de fra porto br?
  Jeg har vært på nettsiden før, for lenge siden. Da brukte jeg linken du la ut, men nå når jeg skal inn å se på de igjen finnes ikke nettsiden…
  Finner heller ingen andre plasser hvor de selges.. 🙁
  Håper du kan svare på dette!

  1. Fotballfrue

   Ser på facebooksiden deres at de har problemer med nettsiden, sikkert oppe og går igjen snart 🙂

   Klem!

 28. Hei Caroline!
  Tusen takk for supre oppskrifter og massevis av inspirasjon i hverdagen! 😀
  Har aldri vært særlig til bloggleser, men jeg synes din utmerker seg på flere vis!

  Ønsker deg en super uke videre!

 29. Hei skjønne deg:)
  Det såg kjempe godt ut, skal jeg jammen prøve en gang.
  Over til helt noe annet, har du hørt om easy life(kurs om livsstilsendring), og hva tror du om det hvis du har hørt om det?
  Håper du svarer:).
  Klem:)

 30. Mmmm! Skal prøves! Supert med oppskrifter 🙂 du er helt fantastisk, Caroline. Klem 🙂

 31. Åh, det syns jeg var en god idé! Nyttårsforsettet mitt i år er å bli flinkere til å lage mat, tidligere har det gått i mye av det samme, så dette passet jo kjempebra 🙂 Denne oppskriften skal jeg faktisk prøve i dag! Klem

 32. Aleksandra

  Hei! Jeg bare lurte på om du kunne lage et motivasjonsinnlegg? Jeg har ingen motivasjon til å trene nå for tiden, og jeg skulle gjerne hatt litt hjelp. Og siden du er så sinnsykt flink til å trene og slikt, kanskje du kunne gi meg, og flere andre som sliter, litt motivasjon?:-)

  Klem!

  1. Hei Aleksandra.. Så at Caroline ikke har svart, derfor tenkte jeg å komme med et godt råd som jeg gjør da min motivasjon dabber.. Anbefaler de dagene du har dårlig motivasjon for å trene, om å søke på «treningsinspirasjon» på google … For og si det sånn – da kommer en seg opp fra sofaen!

 33. Kristine

  Hei! Så kjempe godt ut, er dette lavkarbo?

  1. Fotballfrue

   Ja, det er det 🙂

   – C

 34. ninetta bagarelli

  Dette så veldig godt ut:-)
  Veldig gøy med ukentlig matpost, både fordi du har mange gode oppskrifter, og fordi matbildene er veldig innbydende.- Jeg har savnet matinnleggene dine! 🙂 Hva med 2 innlegg i uken – en hverdagsrett, og en mer elaborert helgerett….? 😉

  1. Fotballfrue

   Hehe, vet ikke helt, må jo prøve å variere litt 😉 Men kanskje 🙂

   Klem!

 35. Veronica

  Hei du. Liker svært godt at det blir oppskriftonsdager :)! Jeg er ikke noe flink å prøve ut ting fra eget hode, er så kjedelig å feile, så derfor spør jeg. Er det mulig å erstatte fløte med noe annet? Jeg som ikke er LCHF’er føler at for mye i fløte i hverdagen ikke er så bra, hvertfall når jeg legger på meg bare av å se på sjokoladen i hylla (litt overdrevet;))..
  Uansett – takk for tips!

  1. Fotballfrue

   Vet ikke helt hva det skulle blitt :/ Fløten gir jo den deiiilige smaken 🙂 Null stress når du ikke spiser raske karbohydrater ved siden av 🙂

   – C

   1. Det går helt sikkert an å bruke vikingmelk i stedet for fløte Veronica! Denne oppskriften må bare prøves ut! Takk for tips 🙂

   2. Veronica

    Takk for svar begge to, denna skal på menyen neste uke :D!

  2. Kanskje det kan fungere med helmelk og rømme? 🙂

  3. Du kan fint bruke creme fraiche i slike former. Denne finnes også i en lett-variant som også tåler varme.

  4. Hei!
   Jeg brukte en blanding av fløte med bare 10 % fett og naturell yoghurt! Det ble kjempegodt

 36. Karoline S

  Dette så fantastisk godt ut, Caroline! Antar at jeg kommer til å bytte ut sjampinjongen med spinat eller noe annet snadder, er lite begeistret for sopp, men det er herlig med ordentlig god inspirasjon i matveien!

  Kanskje du har noen gode tips til medbrakt lunsj? Er så grundig lei av trøtte brødskiver med gulost, men er forferdelig dårlig på å være kreativ tidlig om morgenen. Har du noen forslag, eller kan dette være noe du vil skrive litt om i fremtiden?

 37. Dette ser kjempe godt ut! 🙂 Må prøve det en gang 🙂
  Hvilket merke er den ildfast formen? 🙂 Er det Rosendahl? 🙂

  1. Fotballfrue

   Ja 🙂

   – C

 38. Det der så utrolig godt ut! For oss som ikke tenker så mye på lavkarbo må det jo være super godt med Amandiepoteter til, og gjerne med skallet på 🙂 NAM!

 39. Hei C! Kan man bruke matfløte istedet for kremfløte? Vil det gjøre stor forskjell?

 40. NAM! Dette må jeg prøve ut en dag !!

 41. Er kyllingen rå på det bildet? den ser veldig rå ut blir ikke den gjennomsteikt?

  1. Fotballfrue

   Det nederste bilde er jo før ovnen :O Klart den er rå da 🙂

   – C

   1. Bra du sa det, for jeg skulle akkurat til å skrive en kommentar på at jeg ville ha stekt maten i 35 min sånn at filetene ble gjennomstekt. :o) Jeg steker alltid i 35 min på 200 grader, bare fordi jeg liker dem best da. :o)

 42. Hei!
  Jeg lurte på noe ang lchf, er ikke sikkert du vet noe om det, men jeg prøver 🙂 Mener å ha lest en plass at lchf hjelper på migrene, vet du noe om dette? Jeg sliter så utrolig mye med det, og det begynner å bli litt frustrerende at legen min bare gir meg en hel haug av medisiner, hvertfall når ingenting hjelper. Var hos en spesialist for en stund siden også, men da fikk jeg bare enda flere medisiner. Virker ikke som de kan noe om det, også blir jeg så frustrert over at piller liksom skal hjelpe på alt, liker ikke å knaske på en hel haug av piller.

  Maten så ihvertfall veldig god ut, og det var en veldig god ide med en ny middagsoppskrift hver onsdag 🙂

 43. Nam! Denne skal jeg prøve!

 44. Hvorfor bruker du aldri smykkene fra Hasla lenger? De var jo så *eeeeelsk*

  1. Fotballfrue

   Gjorde det seneste i går og ofte i Mexico 🙂

   – C

 45. Veronica Frostborn

  Åh en av mine favoritt oppskrifter fra boken 🙂 Sååå godt
  Klem

 46. JA!!
  til oppskrift hver onsdag!!!
  Boka di er nesten slitt ut her hehehe.
  Lage en oppfølger?????
  ha en fin onsdag!
  Takk for alt du gjør for oss!!
  Klem

  1. Fotballfrue

   Hihi, kanskje det 😀 Glad for at du liker den!

   Klem 🙂

 47. Okei, sikkert dumt spørsmål, men kyllingen ser jo rosa ut, blir den skikkelig stekt???
  Ha en fin dag:) <3

  1. Fotballfrue

   Om den blir stekt etter 20 minutter i ovnen på 225 grader? JA 😀 Hehe. Det bildet du sikter til er kanskje det nederste? Det er før ovnen 🙂

   – C

 48. Dere burde prøve å strø fetaost og litt småhakket soltørkede tomater også over før det settes i ovnen. Det blir ekstra godt.

 49. heisann. jeg har gått på lavkarbo i en uke nå og er utrolig kvalm hele tiden og skikkelig vondt i hodet. vet du om det kan ha noe med lavkarboen og gjøre? tror jeg må kutte ut dette her hvis ikke blir bare kvalm av å tenke på fløte og fett nå..

  1. Fotballfrue

   Vanskelig å si eksakt hva det kan være uten å vite mer om kostholdet ditt. Hvor mye karbs/fett/proteiner, hvor mye grønnsaker osv.

   Det er helt vanlig å føle seg litt kvalm og uvel, i tillegg til hodepine i starten, flere som gjør det. Ofte kan det ta 3-4 uker å bli kvitt dette. Anbefaler at du eventuelt tar en gradvis tilnærming hvor du kutter mer og mer på karbs og erstatter det med fett.

   1. jeg teller ikke fordi at jeg ikke har satt meg helt inn i dette ennå. men jeg tipper jeg er under 20 karbs per dag. jeg spiser litt langsomme karbohydrater. grønnsaker og brød helt uten siktet hvetemel. men jeg spiser brød med mye korn og rug osv. (får ikke ned lavkarbobrød) men ikke mye per dag. kanskje litt i uken. men ! det som er problemet er at jeg ikke vet om fullkornsprodukter blir regnet som langsomme…? :/
    men takk for at du svarte meg, da vet jeg værtfall det 🙂

   2. Fotballfrue

    Om du kun spiser grønnsaker som kilde til karbohydrater ligger du nok ganske lavt, kanskje litt for lavt for deg i begynnelsen. Spiser du brød hver dag? En skive kan inneholde så mye som 25 – 35 gram karbo. Jo grovere brødet er, jo langsommere er karbohydratene. Forsøk å spis mindre fett, og øk i stedet inntaket av karbohydrater fra f.eks brød. Så kan du forsøke å gradvis tilvenne deg 🙂

    Om du vil sjekke om karbohydrater er langsomme, kan du google GI tabellen. De med lavest score er langsomme 🙂

    – C

   3. Tusen takk for svar 🙂

   4. tror forresten at denne retten hadde blitt ekstra god med seterrømme 🙂

 50. Dette så utrolig enkelt ut! Dette må jo bare prøves! Så herlig, ser fantastisk godt ut, jeg gleder meg sånn til å prøve!:D
  Takk for at du deler oppskrift, hurra!

  Elle

 51. Dette så nydelig ut 🙂 Lurer på om bloggen er jobben din? For du har vel ikke en annen jobb ved siden av?

  1. Fotballfrue

   Jeg er utdannet journalist og driver eget firma 🙂 Bloggen er jobben min 🙂

   – C

   1. Hvilket firma?

   2. Fotballfrue

    Hvorfor lurer du på det?

    – C

   3. kanskje fordi du har skrevet at butikken din er nedlagt??

   4. Fotballfrue

    Men hvorfor skal hun vite hvilket firma? Hvilken rolle spiller det?

    – C

   5. Madeleine

    Hvilket firma driver du? 🙂

   6. Fotballfrue

    Bloggen 🙂

    – C

   7. Så.. Bloggen og.. Bloggen? 🙂
    Så veldig godt ut det du laget! Skal prøves en av dagene 🙂

   8. Firmaet er jo bloggen. Akkurat som Hegnar Online er Hegnar Online, og Aftenposten er Aftenposten 🙂

 52. Looks very good!:) Kisses!

 53. Så flink du er Caroline:)

  Dette så jo alldeles nydelig ut, så jeg skriver den av jeg:) Vi skal ha pizza til middag i dag, på sunt vis selvfølgelig:)

  Håper dagen din har vært flott, og at kvelden blir ENDA bedre:)

  Klem fra lille meg <3

 54. Dette så vanvittig godt ut, og ikke minst enkelt! 🙂 Hvor i ovnen steker du og på hvor mange grader (uten varmluft) ? 🙂

  1. Fotballfrue

   Midt i ovnen på 225 🙂

   – C

   1. Tusen takk for svar! 🙂 Endelig kan jeg prøve meg på å lage middag også, hehe. Nytter ikke å starte med en gourmet middag, så dette passet perfekt =D

 55. Genialt! Har savnet matinnlegg her den siste tiden! Spesielt middagstips, men alt er egentlig velkomment! Gleder meg til å prøve dette. Kanskje i kveld allerede!

 56. Dette så helt nydelig ut, skal testes denne uka:-)
  Takk for god inspirasjon til mat og trening!
  Og godt nytt år til deg og dine:-)

 57. Takk for inspirasjon! Det står en versjon av denne i ovnen akkurat nå. Liker godt å lage mat som gpr fort og spesielt i form så jeg kan rydde opp på kjøkkenet før middagen er ferdig.

 58. Jeanette

  Er veldig glad for at du deler mattips med oss 🙂 Denne hørtes herlig ut! Jeg har kikka i mat-avd din nå, og det er jo så mange gode oppskrifter! Men jeg savner mer middager/hverdags? 🙂

  1. Fotballfrue

   Ligger vel nesten kun hverdagsretter i matkategorien? 🙂 Salater, lasagne, kyllingfilet, fisk, slike ting 🙂

   – C

   1. Jeanette

    Jo, for all del, masse gode og spennende oppskrifter 😀 Gleder meg at du skal dele en i uken 😀 Elsker inspirasjon på matfronten, blir jo ofte at man spiser mye av det samme.. 😉

 59. Hei Caroline

  Alltid noe godt på kjøkkenet ditt ;-).
  Men i dag har jeg ledd meg skakk av deg og LK i 2010. Fant videoen med rockeringen. Snakk om komikveld! LK var helt konge. Kos deg, jente.

  1. Fotballfrue

   Hahaha 😀 Den er så priceless 😀 Klarer ikke se uten å grine :p

   Klem!

   1. Kan du linke til videoen ?? 🙂 Vil gjerne se :))

   2. Fotballfrue

    Du finner den i arkivet under «videoer» 🙂

    – C

   3. Hva heter videoen? Jeg finner den ikke!;)

 60. Den skal jeg lage til kjæresten til lørdag!
  Tror du det hadde gått an å ha løk i formen også? 🙂

 61. Ser godt ut! Noe annet som er veldig godt også er det samme som du legger ut her, bare med creme fraiche, hvitløkspulver og masse godt krydder, og evt. litt ost på toppen 🙂 Serveres med salat og cherrytomater.

 62. Dette så så godt ut at jeg var nødt til å lage det til middag idag. Var super godt…og så enkelt 🙂 Skal lages igjen veldig snart…

 63. Denne må prøves ut! Gøy med oppskrifter hver onsdag 🙂

 64. Åh NAM! Dette må prøves! Gleder meg til onsdager fremover nå! 🙂

 65. Ååååå,d såg kjempegodt ut!!! 😀 gler meg til å prøva, tusen takk for middagtips! Tommel opp for middagstips kvar onsdag! 🙂 Klem

 66. Fantastisk ide med oppskrifter på middag hver onsdag! Allerede prøvd denne, og det var kjempegodt:) Gleder meg til hver onsdag heretter 😉

 67. Yeay til hver onsdag:-D

 68. Cathrine

  Ser veldig godt ut:) det tenke jeg skulle prøve til helgen. Men lurer på om det holder med 20 min i ovnen?

 69. Hei,

  Kjempefint med oppskrifter hver uke. Takk for det. Har spist lavkarbo siden september (mannen ville ned i vekt og jeg ville vaere snill kone), og er naa virkelig overbevist om at dette er my new way of eating. Tidligere maatte jeg alltid passe paa for aa unngaa aa legge paa meg – naa kan jeg spise saa mye godt uten aa tenke paa det i det hele tatt (har hatt motsatt «problem», altsaa at jeg har gaatt ned uten aa ville det, faktisk, men jeg haaper det regulerer seg snart). Herlig at man föler naar man er mett paa en helt annetn maate enn för, herlig med mer energi og ikke minst herlig med all den gode maten. Jeg hadde trodd at jeg kom til aa savne karbohydratene, men det gjör jeg faktisk ikke (og hvis jeg gjör det, skeier jeg bare ut en dag). Jeg hadde ogsaa trodd at det kom til aa bli veldig begrenset hva jeg kunne spise, men det er det jo ikke i det hele tatt. Masser av godt man blander sammen selv etter fantasien, og oppskriftene dine (og andres) til inspirasjon paa toppen. Laksesalaten din er fantastisk, forresten. Tusen takk for at du fikk meg til aa pröve noe som jeg ellers aldri hadde gjort.

 70. Ja til oppskrift hver onsdag! Du inspirerer 🙂

 71. Storspiser? Haha, da tror jeg ikke du vet hva storspiser er hvis dere deler 4 kyllingfileter 🙂 Som oftest virker det som om LK spiser veldig lite til og være mann og idrettsutøver på det nivået, hvertfall når han driver med kondisjonsidrett. De fleste guttene jeg kjenner som trener styrke hver dag spiser nok 4 kyllingfileter selv til middag pluss poteter/pasta og grønnsaker. Og han får jo ingen carbs via potet/pasta/ris så da burde han vel spise litt mer av det andre for å få nok i seg.

  1. Lars-Kristian Eriksen

   Spiser lite? Haha 😀 Da tror jeg ikke du vet hva kalorier er og hva de forskjellige matvarene inneholder av det.

   Jeg har et matinntak som overrasker de fleste, og spiser langt over gjennomsnittet.

   Denne retten inneholder ca 3200 kalorier, så om du mener dette er lite for meg og Caroline har du et seriøst problem :p

   Jeg dropper potet, pasta og ris, og spiser matvarer med mye mer energi, kremfløte som i dette tilfellet. Disse guttene som du kjenner måtte spist 3 kilo poteter, eller 800 gram rå pasta for å få i seg like mye energi som det jeg gjorde bare fra kremfløten og baconet.

   Om de gjør det skal jeg løpe naken rundt i Oslo sentrum en hel ettermiddag 😉

   1. Haha, nå lo jeg! Er 4 kyllingfileter + en tjukk «saus» med kremfløte, sopp blant annet, lite for to stykker? Der tar du grundig feil C! Haha, jeg hadde jo bare spist 1 kyllingfilet viss jeg hadde den sausen der til…! Lars-Kristian spiser mer enn nok til å være fotballspiller. Ikke mangel på mat hos han! (ikke frekt ment Lasse, altså, slike som deg skal jo spise mye!)

 72. under opplæring

  Mmmmmmm!!!Så deilig ut jo!! ……………Tykner fløten mens den stekes eller blir d en tynn saus? Denne tror jeg må prøves til fredda! Og da vil lage steke blomkålris m hvitløk i ved siden av!!!Naaaam!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja,til masse mere oppskifter fra deg 😉 De er jo like flotte til både hverdags og helg 😉

 73. Hei Caroline!
  Håper du tenker litt på dyra når du promoterer er kosthold som inneholder såpass mye kjøtt og animalske produkter. Kjøp økologisk hvis du absolutt må ha! 🙂
  Det er fort gjort for oss som ikke spiser lavkarbo å oppfatte det som litt egoistisk… kan godt hende det er godt og sunt for deg og mannen din, men hva med hvilken effekt økt etterspørsel etter kjøtt har for dyrevelferden, miljøet og menneskeheten?
  Her kan du lese om hvordan kyllingfileten har det før den blir spist: https://dyrevern.no/fakta/landbruk/fjorfe/kylling/#fangenskap
  Og her kan du lese om hvordan baconet har det: https://dyrevern.no/fakta/landbruk/gris/#fangenskap
  Håper du vil se på linkene og ha dette i bakhodet neste gang du handler mat.

  1. Fotballfrue

   Akkurat det der et komplisert spørsmål som ingen av oss vet fasitsvaret på. Egoismen kan også snus på hodet, da det absolutt ikke er egoistisk å søke etter et kosthold som mest sansynlig gjør oss friskere.

   Et lavkarbokosthold trenger ikke bestå av mer kjøtt enn et hvilket som helst annet kosthold, med unntak av vegetarisme. Hva med animalske proteiner og deres evne til å mette bedre enn andre næringsstoffer? Hvilken effekt tror du det har på overvektsproblematikken vi ser i dag?

   Når det er sagt, så er jeg absolutt for at dyr behandles med verdighet så lenge de lever, og ikke minst at de får riktig fór. Vi handler økologisk så ofte vi kan 🙂

   – C

   1. Takk for svar!
    Jeg synes som deg at det er kjempeviktig at vi prøver å finne sunnere måter å leve på, og jeg har selvfølgelig fått med meg hvor bra resultater lavkarbo kan ha i forbindelse med behandling av overvekt. Jeg ser også hvordan vi i vesten ødelegger for oss selv med overforbruk av mat og overproduksjon av kjøtt. Kina og andre land følger rett etter oss og vil ha «sin del av kaka». For meg virker det egoistisk at jeg skal spise den maten jeg føler meg bedre av fordi jeg vil det, når jeg samtidig vet at produksjon av den maten har ringvirkninger som skader dyr, mennesker og natur.

    Lurer litt på hva du mener med at animalske proteiner metter bedre enn andre næringsstoffer? Dette vet jeg kanskje for lite om, for det har jeg aldri hørt før.

    Det finnes jo faktisk om veggiser som spiser lavkarbo, det er mange måter å gjøre det på 🙂 Blir glad når du sier at du bryr deg om dyrene! Med den enorme påvirkningskraften du har skulle jeg ønske du ville skrive f.eks. «kyllingfilet, helst økologisk» i neste oppskrift. En bitteliten innsats for bedre dyrevelferd 🙂

   2. Fotballfrue

    Proteiner metter bedre enn karbohydrater og fett. Dvs at du holder deg lenger mett etter et proteinrikt måltid, samtidig som den termiske effekten av proteiner er høyere enn fett og karbohydrater. Termisk effekt vil si hvor mye energi som trengs for å fordøye og metabolisere næringstoffene. Det kan derfor være positivt for overvektige og øke inntaket av proteiner mens de går ned i vekt, dette vil også minske tap av muskelmasse. Det samme gjelder forebygging av overvekt, da det motvirker et for høyt kalori-inntak.

    Overforbruk tror jeg er langt mer alvorlig enn hva forbrukerne velger at matvarer, vi kaster jo sikkert mat som kan mette en liten nasjon.

    – C

   3. Takk for forklaring. Hva som er best å få i seg for å gå ned i vekt blir jo folk aldri enige om, og det er nok veldig individuelt. Mye forskjellig som funker og ikke funker for forskjellige mennesker.

    Å være mer bevisst på hvilke varer vi kjøper kan jo være med å påvirke forbruket, tenker jeg. Ved å tenke seg om og kikke etter f.eks. Nyt Norge, Fairtrade og Debio vil man kanskje betale litt mer for maten meg også sette tilsvarende mer pris på den. Slik er det ihvertfall med meg, skjer ikke at jeg kaster en cherrytomat når pakka kosta 30 f***s kroner! Hehe. Men om den kosta 10 kr, kom fra First Price og smakte bajs uansett så er det liksom ikke så nøye…

    Igjen, takk for at du tar deg tid til å svare meg 🙂

   4. Fotballfrue

    Dette er basic fysiologi, påvist i studier og en ganske så generell oppfatning. Tviler på at noen er uenig i det 🙂

    Folk bør bli mer bevisst på kvalitet, og velge rene og naturlige produkter. Så du forresten dokumentaren som gikk på NRK 2 her om dagen? Handlet om matindustrien i USA.

   5. Jezebel

    Dette er ikke ment som svar på spørsmålet om hvorvidt man skal spise kjøtt eller ikke. Personlig mener jeg det er best å være bevisst på kilden, og å velge økologisk når man kan. Bor i USA, og velger alltid kortreiste, animalske produkter fra lokale gårder der storfe får gå ute og egg fra frittgående kyllinger. Anbefaler alle å se filmen «Food Inc», selv om den er forferdelig. Og er helt enig med at dyrehold i USA er helt forferdelig – dyr er pengemaskiner her, og blir behandlet deretter.

    En annen film som ikke bare omhandler kjøttindustrien, men menneskers forhold (eller mangel derav) til dyr generelt, er «Earthlings». En utrolig hjerteskjærende film med grusomme scener, men vi dyreelskere må kjempe for en bedre verden og bedre rettigheter for dyr. <3

   6. Maria U

    Ang at folk er uenige mente jeg at noen mener lavkarbo er genialt for å gå ned i vekt, andre mener man skal telle kalorier, noen vil ha masse grovbrød og helkorn, andre vil ikke ha noe korn, noen sverger til dietter osv osv. Du skjønner.

    Ja, jeg så den dokumentaren! Tror ihvertfall det er samme du snakka om, den med at det bare er 13 slakterier i hele USA? Det er så sykt… takknemlig for at jeg bor i Norge, veggis eller ikke 🙂

    Liker WWF reklamen du har på bloggen i atm:)

 74. Kunne du vist noen oppskrifter som er sunne til oss som er vegetarianere?
  På forhånd takk

 75. Måtte bare lage dette til familien i dag. Det var utrolig godt! Siden ingen av oss går på lavkarbo serverte jeg med ris og salat. Utrolig gøy med matoppskrifter her inne 🙂

 76. dette må være den raskeste måten å få hjerteinfarkt på! men hvis kolesterolen er høyere enn IQ’en. så hvorfor ikke.

  1. Lars-Kristian Eriksen

   Nå er jeg ganske sikker på at IQ-problematikken er på din side 😉

   https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/22810464

 77. Var rett i butikken for å handle inn fløte og sopp…. Det der var helt nyyydelig!=D Absolutt ikke den første oppskriften din som har falt i smak her i hus. Sikkert ikke den siste hell;)

 78. Amalie14

  Åå, herlig! Vann i munnen:D
  Jeg elsker sopp, og i kombinasjon med bacon (elsker det og) + kylling….kan nesten ikke tenke meg noe bedre<3

 79. Tusen takk for tips, skal lages snart :

  Kan gi deg ett middgstips i retur (du har sikkert prøvd det allerede):

  KYLLINGWOK
  Skjær kyllingfilet i terninger, stek i olje og karri på ei stekepanne.
  Ha over en boks kokosmelk.
  Bruk de grønnsakene du liker, jeg bruker;
  Champignon, squash, rødløk, paprika, gulrot, blomkål og brokkoli.
  Wok i olje, ha kyllingen over la det putre litt- server 🙂
  Kyllingen kan byttes ut med scampi. Kjempegodt!
  Snuppa mi på 2,5 år elsker denne retten 🙂

  1. Fotballfrue

   Ja, i hvert fall noe lignende 🙂 Veldig godt, tusen takk!

   Klem 🙂

 80. dette er et dumt spørsmål, men hvor mye ville du redusert de andre ingrediensene når man bruker to kyllingbryst i stedet for 4? 🙂

  1. Fotballfrue

   Halvparten 😉

   – C

   1. Haha det var det jeg tenkte. Men spurte for sikkerhetsskyld. Av og til synes jeg det blir litt lite når man halverer tilbehøret til kjøtt.
    Tusen takk for svar ihvertfall! Fantastisk at du legger ut oppskrifter 🙂
    Ha en fin kveld!

 81. Tuuusen takk for nydelig oppskrift!! Middagen ble fantastisk god i dag, gleder meg til rester i morgen :-). Deilig med pinjekjerner på toppen.

 82. Marita Larsen

  lurte på, hvor lenge skal du steke dette i ovnen for at kyllingen ikke skal være rå! har veldig lyst til og prøve dette ettersom at jeg ikke er så oppfinnsom når det kommer til matlaging!

  takk for gode tips og en favoritt blogg og lese! 🙂

  1. Fotballfrue

   Bare følg oppskriften her, så blir den ikke rå 🙂

   – C

 83. Lagde i dag- knallgod, og kyllingen ble så saftig!
  Takk for oppskriften 🙂

 84. dette så fantastisk godt ut og det tror jeg virkelig det er 😀 har veldig lyst å prøve det, men jeg har ikke stekeovn…
  tror du retten blir helt fæl hvis jeg steker kyllngen og så heller det som skal helles over etterpå?
  bør vel ha en ovn men… sånn er det å bo på studenthybel i oslo tydeligvis…
  ha en kjempe fin kveld/natt videre 🙂

  1. Fotballfrue

   Neida, da kan du bare bruke fløten som saus ved siden av, trenger ikke helle det over heller 🙂

   – C

 85. Lars Kristian:

  Du sier du spiser langt mer energi enn hva de fleste tror, kan du si noe om ca. hvor mye pr. dag? Variabelt, I know, men sånn pluss/minus. Jeg lurer, fordi jeg selv innbiller meg at jeg «tåler» mer energi når den spises iform av protein og fett.

  Og et spørsmål til (jeg spør deg, du virker som du har god peiling) i de fleste rettene deres er det ikke lett-varianten av ting, eks. rømme, fløte (matfløte ville vært langt magrere) osv. Er det for smakens skyld, siden ekte vare unektelig ofte er bedre, eller er det sånn på lchf at man må ha mye mettet fett for at det skal «funke?»

  Selv ville jeg vært fristet til å bytte ut noen helfete produkter med halvfete, rett og slett for å kunne spise større mengder 😀 Gitt at halvfete ikke inneholder masse karbo isteden, selvsagt.

  1. Lars-Kristian Eriksen

   Jeg spiser nok hva jeg trenger ut i fra kalorier, i og med at jeg er rimelig stabil i vekt. Totalinntaket mitt er veldig avhengig av hvor mye, og hvor hardt jeg trener, men ved kostholdsregistreringer pleier jeg å ligge på ca 3000 – 4000 kalorier.

   Vi spiser de naturlige varientene fordi de har mest fett, både pga smak og fordi vi anser det som det klart sunneste. Fett i kombinasjon med proteiner metter langt bedre enn proteiner og karbohydrater. For meg som trenger mye energi, er det også mye enklere å få i meg nok kalorier hvis jeg kan velge energitette matvarer, fremfor kornprodukter.

   Det er viktig å variere inntaket av de ulike fettsyrene, både mettet, umettet og flerumettet. Det er ikke gunstig å utelukkende spise mettede fettsyrer, da kroppen har behov for alle typer for at cellene våre skal ha optimal funksjon. De mettede fettsyrene er stabile og oksiderer ikke (det som skjer ved aterosklerose) så lett som de umettede. De umettede er ikke så stabile, noe som gjenspeiles i at oljer må oppbevares mørkt og i romtemperatur for å ikke bli ødelagt. Samtidig er de umette fettsyrene mer «bevegelige», og bidrar med å tilføre cellemembranen mer alastisitet og bevegelighet. Dette er spesielt viktig i de røde blodcellene, som ofte må bevege seg gjennom blodårer som er så trange at de må gå etter hverandre for ikke å stoppe opp.

   Helproduktene vil mette deg bedre en lightproduktene, og studier viser at et høyere inntak av fett i kosten på bekostning av karbohydrater, vil senke det totale kalori-inntaket 🙂

   1. Tusen takk for informativt svar. Egenskapene til de ulike fetttypene er greit å ha i bakhodet, er selv en sucker for nøtter, men flytende olje vil trolig være bedre mtp. umettet fett sånn jeg skjønner det. Hva mener du om kokosfett? Det er jo mettet, men for en stund tilbake var det en skikkelig hype for cocosa. Hvorfor?

    Har enda til gode å ikke gå i kjelleren på trening av høy intensitet når jeg ikke har inntatt godt med karbo på forhånd. Det er etter hva jeg forstår en kneik man må stå i en stund før kroppen venner seg til. Er så fasinert av dette kostholdet, da jeg tror det vil være til god hjelp for blant annet søtsug og cravings for sukker, sistnevnte får jeg i bøtter når jeg har sovet lite.

   2. Nøtter er forholdsvis likt de ulike vegetabilske oljene i fettsyresammensetning. Kokosfett er bra til f.eks steking, da det inneholder mye mettet fett som er stabilt, og derfor tåler høy temperatur. Matoljene har mye umettet fett, er ustabile, og tåler derfor ikke så godt de høye steketemperaturene.

    Personlig begrenser jeg de umettede fettsyrene til fisk, og spiser mest mettede fettsyrer i form av kjøtt og meieriprodukter.

    I forhold til trening vil det nok være litt tyngre i starten, men etterhvert vil det bli lettere og lettere 🙂

 86. Ragnhildur

  looks so good 🙂 im going to try this tomorrow l!! love when you share some recipes 😉

 87. Dette er jo så raskt og enkelt! Hvorfor har jeg ikke tenkt på dette før?! Ser himmelsk godt ut!;) Dette MÅ jeg prøve! Takk for inspirasjon, Caroline!:) Jeg har forresten alltid syns at mønstrete/ blomstrete bukserer dritkult. Har prøvd utallige par, men alltid følt det blir too much på meg selv. Det er én av de tingene jeg syns ser såå bra ut på «alle andre».. Før jul dristet jeg meg til slutt til å kjøpe et par likevel. Er hekta! Og nå har jeg plutselig to par i skapet!;) Og akkurat DÉT vil jeg takke deg for: du har gjennom bloggen din nemlig fått meg til å kjøre på med litt mer stæsj, litt mer mønster og litt mer mix-match (da jeg i bunn og grunn er en tilhenger av less is more). Ønsker deg en knallstart på dagen!:) klem.

 88. Nesten 2000 kalorier bare i fløten, PLUSS bacon på toppen. Dette er vel ikke akkurat hverdagsmat?

  1. Fotballfrue

   Klart det er hverdagsmat 🙂 Hva mener du med at det ikke skulle være det?

   – C

   1. For de som ikke spiser LCHF OG som passer på hva man putter i munnen er det vel ikke så smart å innta såpass mange kalorier på en hverdagsmiddag var det jeg tenkte på. Retten ser super ut men jeg ville valgt magrere meieriprodukter og mer grønnsaker og fullkornsris som tilbehør. Det er dog slik JEg velger å spise, som ikke er LCHF 🙂

   2. Fotballfrue

    Passer på hva man putter i munnen? Hva mener du med det? :/

    Verken jeg eller Lars-Kristian spiser mer kcal. i løpet av en dag enn det som er anbefalt / normalt, greia her er jo at vi spiser færre måltider enn de som ikke spiser lchf, og dermed går vi ikke i kcal-overskudd.

    – C

   3. Med det mener jeg at men er bevist hva man spiser og om man skulle spist halve den formen dere har laget så har jeg fått i meg nesten alt jeg skal spise i løpet av en dag for å holde vekten. Når bare kaloriantallet på fløten er på nesten 2000, pluss bacon, kylling og grønnsaker sier det seg selv at det blir litt i overkant. For deg som trener såpass mye så ligger du helt sikkert på et høyere kaloriantall enn hva jeg gjør som ikke trener så mye som deg 🙂

   4. Det er akkurat det som er poenget mitt. Ved å ha et kosthold med færre karbohydrater og mer proteiner og fett, vil kroppens metthets hormoner fungere mye bedre. Kroppen vil selv si ifra når du har spist nok, slik at kalori-inntaket ditt blir riktig.

    Det er bedre å være bevisst på kvalitet, enn mengde. Er du bevisst på kvaliteten vil mengden styre seg selv.

    De kaloririke matvarene som hele meieriprodukter er med på å holde det totale inntaket ditt lavt. Dette er det studier på som jeg godt kan linke til.

   5. Men det henger jo ikke på greip om man ser på middagen deres, kaloriinntaket blir vel neppe lavt om du har spist halve den formen. Jeg regner med at du spiser mer enn et måltid om dagen?

   6. Men du spiser til kroppen din er mett, og så stopper du. Ved å lytte kroppen på den måten vil den selv justere hvor mye du spiser, og dermed begrense kalori-inntaket av seg selv.

    Litt av poenget med LCHF er at du skal slippe å telle kalorier, dette vil styre seg selv 🙂

 89. Dette ble dagens middag, supergodt og super enkelt! Takk for bra tips !!:)
  Tilsatte i tillegg løk og chili… nam nam nam ! 😀

 90. Ingrid Svendsen

  Ååååh, fantastisk!!!! Herregud, denne må LETT prøves når mannen kommer hjem 🙂 Selv om vi ikke kommer til å spise opp hele, hehe 😉 Elsker konseptet «oppskrift-onsdag», og gleder meg allerede! Er det noe man ikke får nok av så er det gode middagsoppskrifter, sant? Og spesielt de kjappe og gode. NAM!

  Sååå glad for at du fikk brevet mitt 🙂 Og så herlig at du ble glad og rørt…..det var hensikten! Skulle bare mangle om man ikke kunne gi noe tilbake, du gir så mye hver dag. Uten unntak så blir jeg i godt humør av å lese bloggen din. Selv om du skulle skrive om et seriøst/trist/alvorlig tema, så sitter jeg igjen med en god følelse fordi du skriver så bra og reflektert rundt det, og jeg tenker hvor bra det er at det finnes mennesker som deg.

  Ønsker deg en helt topp torsdag <3 Selv skal jeg i begravelse i dag…..moren til min beste venninne….det blir helt forferdelig, men jeg er glad for at jeg kan være der og gi støtte til venninnen min. Er viktig å ta vare på hverandre <3

  Stor klem

  1. Fotballfrue

   Du er så herlig, tusen takk for så fine ord <3

   Ønsker deg lykke til i dag, begravelse er så innmari tungt! <3

   Klemmer tilbake

 91. Dette må jeg prøve! Kanskje alleredet til helga 🙂

 92. Kan jeg bruke matfløte i stedenfor? 🙂

 93. Hei, flotte Caroline 🙂

  Jeg pleier ikke spise direkte lavkarbo, men syns denne retten virket veldig spennende og vil gjerne prøve denne til middag idag.
  Holder på å gå ned i vekt da jeg er 25-30 kg overvektig, så lurte på om dette er noe jeg kan spise da som hverdagsmiddag? Og om det er ekstra godt med ost på toppen?

  Klem fra Emilie 🙂

 94. Jeg lagde denne til middag idag..,og både mann og barn (2år og 5år) elsket det!!! =)
  Vi hadde pasta og salat ved siden av da 😉

 95. Denne lagde jeg i går etter å ha lest innlegget ditt. Hadde to venninner på besøk og de synes det var helt fantastisk. Senere på kvelden kom kjæresten hjem med noen kompiser og smakte på restene. De synes det var så godt at de løp på kiwi (klokken 10.50) og kjøpte ingredienser, slik at jeg fikk lagd det til de til kveldsmat, haha! Vi spiste det med bakt asparges og salat. SÅ GODT! Jeg gleder meg til flere oppskrifter.

  1. Fotballfrue

   Haha, så bra 😀

 96. Cecilie Olsen Lundeker

  Hei!
  i dag etter skolen lagde jeg den retten til familien min (mamma, stefaren min, tante og broren min) og jeg har aldri fått så mye skryt for maten. Nå vil dem ha det hver uke fremover, siden det var SÅ godt. tusen takk for tipset! smakte helt fantastisk og kyllingen ble så god og «mør» i ovnen. tenkte jeg skulle prøve meg på tometsuppen og den greske kyllingsalaten i neste uke når jeg er ferdig tidlig på skolen! 😀 har du forresten noen gode tips jeg kan lage og ha med meg på jobb og skole, har ofte 8 timers vakter på jobb etter en dag på skolen, får bare 30 minutters pause og da er det ikke lett og finne på noe godt, enkelt og som holder seg i magen lenge som er lett å ta med seg. klem

 97. Denne må prøves, så knallgodt ut!
  Jeg mekket sammen noen utrolig gode kjeks her om dagen omkom til å tenke på deg.
  Legger ved link til oppskriften, om du vil prøve dem ut. Anbefales virkelig! 🙂

  https://lavkarb-karen.blogspot.no/2013/01/brown-sugar-cookies.html?m=1

 98. Hei. Må bare få si tusen takk for super oppskrift! Sambo var helt imponert (og jeg er ikke så dårlig til å lage mat til vanlig altså!) 🙂 Oppskriften din rakk til middag i 2 dager, til tross for at vi begge elsker å spise, så ble vi knallmette etter en servering. Lurte bare på en ting. Gjør det noe om jeg brukte matfløte i steden for vanlig? Følte bare det ble så innmari mye med vanlig, siden aktivitetsnivået er moderat.

 99. Deilig! Tror du at kremfløten kan byttes ut med creme fraiche? 🙂

  1. Fotballfrue

   Nei, det tror jeg ikke går. Poenget er at det skal stå å trekke for å få ut smaken av bacon, sopp og krydder. Blir vel litt vanskelig med creme fraiche?

   – C

 100. Kristina

  Endelig noe typen min likte!! Hadde løk oppi i tillegg (skal bort så måtte rydde ut av kjøleskapet) og serverte med ruccolasalat med søtpaprika. Digg!!! 😀

 101. Tusen takk for tips!! Har allerede prøvd det ut to ganger. Kjempe godt! 🙂

 102. Nam, nam. Har laget denne to ganger i løpet av uken. Siste gang i dag. Tilsatte litt cashewnøtter på toppen, og det var veldig godt til.

 103. […] found this recipe on the Norwegian blog, Fotballfrue, and hoped it tasted just as delicious as it […]

 104. Denne prøvde jeg i dag, NAM! 🙂

 105. I just put it to the oven. I hope that everything is done properly. :)))

 106. Hi!
  Is this cooking cream of cream you make whipped cream of that you’ve added to it?

 107. Har hatt det kjempemange ganger! Supergodt! 🙂

 108. Takk for en kjempefin oppskrift.
  Selv er jeg helt nybegynner på lavkarbo og trenger all inspirasjon jeg kan få nå for å klare å holde karbohydratene på et lavt nivå og legge fra meg gamle vaner som å alltid koke poteter til middagen 🙂
  Byttet ut soppen med spinat da jeg ikke liker sopp, og hadde isbergsalat, løk, agurk, limesaft og litt fetaost ved siden av for å friske opp litt, og det ble skikkelig godt.
  Gleder meg allerede til neste gang jeg skal lage dette :))

 109. Marianne

  Takk for super oppskrift! Jeg brukte en boks Philadelphia ost og 3 dl kremfløte isteden for 5 dl kremfløte. Sååå godt!

 110. Hei

  Hvor mange grader steker du på?

 111. Prøvde denne gangen med brokkoli i tillegg, og provence krydder. Kjempe godt!!

 112. Michelle

  Mmm 🙂 Så godt ut. Har du prøvd å servere dette til Nelia? 🙂

  1. Caroline

   Nei, men det var en lur idé 🙂 Tipper hun vil elske det!

 113. Oddny leijs

  Bruker du ris eller poteter ved siden av? Evt. salat

 114. Eli Aspen Tømmerbskke

  hei. kan jeg bruke ferdig kylling i denne retten?

  1. Caroline

   Da tror jeg det vil bli tørt om du skal smelte osten i kyllingen :/ Du kan jo eventuelt smelte osten, og så legge den inn i den ferdige kyllingen, men det vil jo ikke bli like bra :/

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *