10 ting du bør se etter på januarsalg

Flere har spurt om jeg kan komme med tips til hva en bør se etter på januarsalget, så her kommer noen guidelines med utgangspunkt i collagen under.

1. Trench eller vinterjakke: Gå til innkjøp av en klassisk trenchcoat, den går aldri av moten. Du kan også trygt bruke penger på en god vinterkåpe, ettersom vi har vinteren en god stund til. Sats på en i sort, brun eller mørkeblå. Den beige under er fra Cacharel og den sorte er fra H&M.

2. Treningstøy: Finner du noe rimelig, fresht treningstøy du liker, er det bare å slå til! Fargesterkt treningstøy er alltid en motivasjon. Både jakken og joggeskoene under er fra Reebook.

3. Skinn: Både skinn, blomstermønster og pastellfarger vil komme mer og mer fremover, så du kan like gjerne se etter noe på salg. Det kan lønne seg å tenke mot vår og sommer 🙂 Disse skinnbuksene er på salg hos H&M.

4. Beige pumps: Selv om jeg eier fryktelig mange sko, er det beige pumps jeg som oftest ender opp med når jeg ikke finner andre sko til å matche antrekket. Beige pumps går til absolutt alt. Når du handler på salg er det, som nevnt, lurt å tenke fremover, og pumpsene i collagen under har spiss tå som vi kommer til å se mye av både til våren og sommeren. Finnes her.

5. Den lille sorte: Går aldri av moten og kan brukes år etter år, bare du kjøper det rette, tidløse snittet. Kjolen i collagen under er klassisk med både hvitt og sort, fra H&M til 199,-

6. Blyantskjørt: Kommer for fullt denne sesongen! Dessverre fant jeg ingen på nett som jeg synes var spesielt fine, men jeg er sikker på det finnes et greit utvalg ute i butikkene.

7. Undertøy: Undertøy går aldri av moten, med mindre vi snakker Snoopy og Pusur, så dersom du kommer over noe dyrt og lekkert til redusert pris, er det ikke dumt å slå til. Det samme gjelder undertøy generelt, H&M, Cubus og Kappahl har også mye lekkert, og nå tipper jeg du får veldig mye fint til en hundrelapp eller mindre. Jeg fant et som jeg likte veldig godt fra Fauve, koboltblått er helt nydelig!

8. Boots: Like aktuelt år etter år, lekkert til bukser, skjørt, kjoler og stort sett alt dersom du føler for å være rocka en dag. Disse sorte fra  Sheperd kan du trygt beholde gjennom flere sesonger.

9. Mary Janes: Mary Jane skoene er klassikere, og nåtidens modell har reimen rundt ankelen. Disse kan brukes til både kjoler og skjørt og i lang tid fremover. Smart å gjøre salgskupp på slike sko, spesielt på akkurat disse til 199,- fra NLY Shoes.

10. Se etter designerklær eller vesker på salg: Ok, så fant jeg et blyantskjørt likevel, men dette er langt fra det rimeligste til tross for at det er på salg. Har hatt lyst på dette fra Stella McCartney lenge og nå er det 50 prosent, typisk at størrelsen min er borte, for det er nå du bør slå til på klassiske desginerklær.

nellylenkene er annonselenker

Andre tips:

♥ Lag gjerne en liste over hva du trenger før du legger ut på shopping.

♥ Kjøp basisplagg.

♥ Ikke gjør impulskjøp

♥ Ikke kjøp for stort eller for smått kun fordi det er ett igjen av det plagget du har så lyst på, det kommer garantert til å bli liggende innerst i skapet.

Lykke til 🙂

64 kommentarer

 1. Den kjolen fra H&M var veldig fin! Men de har den sikkert ikke i min str regner jeg med….

  Jeg lurer på om du løper på for-eller bakfoten? Jeg har kjøpt meg barfotsko fra Vibram,og de virker veldig gode å løpe på forfoten med. Har du prøvd dette?

  Klem fra meg 🙂

  1. Fotballfrue

   Aner ikke, har vært på Løplabbet og sett meg selv løpe, men jeg er usikker :/

   – C

   1. Andrea

    Ut i fra det jeg har sett på bilder, ser det ut som om du løper på bakfoten 🙂 Selv har jeg nylig lagt om til forfotløping – og det er en ny verden! Tok litt tid å vende seg til, og jeg var veeldig støl i leggene i flere uker, men nå kjenner jeg ingen smerte i verken knær eller hofte lenger – noe jeg slet veldig med på lengre distanser før. Jeg har en del venner som løper på toppidrettsnivå, og alle løper forfot. Dette skal visst være en mer energieffektiv, raskere og bedre måte å løpe på, da det er slik vi er skapt for å løpe 🙂

    Janne, Vibram-skoene skal egne seg svært godt til forfotløping 🙂

   2. Fotballfrue

    Kanskje jeg får sjekke ut dette, da 😀

    Klem!

 2. Hallo! Kjempefint innlegg. Men jeg lurer på en ting! Hva er du utdannet til? Hvilke linje gikk du på vgs. og hva tok du etter vgs? 🙂 Stor fan!

  1. Fotballfrue

   Jeg er utdannet journalist, gikk allmennfag på vgs med studieretning innen realfag.

   Klem!

 3. I agree with every thing here. Last year I bought a gorgeous pair of leather boots in the January sales for half the price!
  xo

 4. Likte dette innlegget veldig godt! 🙂 Håper du kan lage et innlegg om vårens trender, det hadde jeg satt stor pris på 😀

 5. Hvor er den sorte kåpen fra?

  1. Fotballfrue

   H&M 🙂 Sjekk ut salget online 🙂

   – C

   1. Den jakken der er veldig liten i str! Gå opp en str minst!

   2. kristin

    Hei

    Sjekket HM online nå,men jeg finner ikke jakken jeg. Tar de den bort om den er utsolgt?
    Mvh Kristin

 6. Tenkte å høre om du visste om noen plass de har Uggs classic short i chocolate eller lys brun, på salg?
  Jeg bestilte meg fra creativelounge.se, til bare ca 1100 SEK, men da de skulle sende de viste det seg at at det var feil størrelse i esken:-( Kjempeskuffet:-(

  1. Fotballfrue

   Dessverre :/ Uff, skjønner at det var kjipt. Men har du sjekket ute i butikkene? Da får du jo prøvd dem på også 🙂

   Klem!

   1. Jeg kjøpte mine classic short på salg hos Asos i august. Sjekk der 🙂

 7. Fine tips 😉

 8. For et bra innlegg! Jøye,meg. Dette må du ha brukt en god tid på. Eller alle innleggene dine idag må du jo ha brukt mye tid på! Superbra alle sammen, takk for det:) Så meg akkurat ferdig med julesalget-shoppingen idag, men nå gav du meg et tips om den klassiske trench coaten. Så da blir det litt mer surfing, hehe. Ha en god kveld!:)

  1. Fotballfrue

   Så hyggelig at du likte det, det gjør meg så glad 😀 Å, den er fin! Must for alle. Tenk at jeg mistet min klassiske i flytteprosessen, kanskje jeg også må se etter en ny 🙂

   Klem!

 9. hehe, holder med deg i å skrive en liste! Er fort gjort å stå der i mellom «SALG»-plakatene og få stjerner i øynene og glemme seg helt! 😉

 10. Takk for tips. Selv om teksten virker litt uredigert, som om du kanskje la ut teksten før den var helt ferdig? ikke likt deg, hehe.
  Ha en fortsatt fin kveld 🙂

  1. Fotballfrue

   Jeg holdt på med det siden klokken halv åtte, og da klokken nærmet seg ti ville jeg bare publisere :p Skal gå gjennom nå, jeg 🙂

   – C

 11. Hei!
  Ville bare si ifra at jeg så mulberry tasselbag på salg på mytheresa.com. Siden er helt sikkert, så slå til!
  Nina

  1. Fotballfrue

   Det er Lily With Tassels jeg ønsker meg, ikke den store Tasselvesken 🙂

   Klem!

 12. For å få mest mulig utbytte av salget, lønner det seg å gå for de varene som er dyre i ugangspunktet. En designervare til halv pris. som passer min stil, er det ultimate salgskupp :)) Skal til Oslo med en venninne til lørdagen og håper å gjøre ett kupp eller to :))

 13. Jamen der er så mange lækre ting på udsalg, kan slet ikke holde mig til 10 items 😀

 14. Takk for gode tips! Kanskje jeg endelig skal få kjøpt meg en ny trenchcoat.. 🙂

 15. Satser på at det er noen fine, høyhælte sko på salg jeg kan unne meg når jeg er ferdig med innleveringene mine nå om en uke. Det skal bli motivasjonen for å stå på fremover 😀

 16. Michelle

  Ingen dum innlegg, takk for gode tipse Caroline!! Ja til flere innlegg med tips til diverse, det er alltid kjekt å ta med seg 🙂

  1. Fotballfrue

   Så bra du likte innlegget 🙂 Håper forresten kofferten din har kommet frem nå, synes så synd på deg!

   Klem 🙂

   1. Michelle

    hehe, den kom kvelden etter! Heldigvis.. vet ikke helt hva jeg skulle gjort om ikke! Men man lærer virkelig av alle opplevelser.. Kan le av slike historier i senere tid, heldigvis 😉 bedre lykke neste tur håper jeg!
    <3

 17. Tusen takk for herlige tips :-)! Skal ha de i bakhodet fra nå av 😉

 18. Godmorgon =) Toppen. Jag har shoppat lite kläder på rean och lite kläder till barnen. Toppen. Man kan verkligen fynda.
  Idag ska jag ta tag i och städa garderoben, skänka alla kläder som jag aldrig använder och fylla på med dom nya. Härlig känsla.
  Kram finaste du och ha en toppen fin dag nu!
  Nu en kopp superfruit te med gojji och havtorn, min favorit, att den dessutom är fylld med nyttigheter gör det bara ännu bättre <3

  1. Fotballfrue

   Ja, det er nok lurt 😀 Høres ut som du har hatt en deilig start på dagen, håper den fortsetter sånn 🙂

   Klemmer 🙂

 19. Bra innlegg 🙂 Fine tips nå i januar.

 20. Hva er dine meninger om uttalelsene til Marte Krogh i VG?

  1. Fotballfrue

   Jeg synes det er flott at hun oppfordrer til mer aktivitet. Selvfølgelig er det lettere for henne å få til dette når hun har så mye hjelp som hun har, men mitt inntrykk gjennom bloggen og bekjente er at dagens mødre ofte gir opp veldig fort. Jeg har ingen erfaring omkring dette selv, men jeg håper og tror at jeg kommer til å klare denne balansegangen med barn og aktivitet veldig fint når den perioden kommer, jeg har jo en mann som er utrolig hjelpsom, så jeg ser ikke at det skal bli et problem. En hjelpsom mann som stiller opp håper jeg de fleste er heldige å ha, både når de har fått barn eller bare generelt 🙂 Jobber man 8-16 som Rygg nevner, er jo ikke dette en hindring. Da har du faktisk mye igjen av dagen, og en time med trening er utrolig lite av dagen om du ser helheten 🙂 Det handler også om å dele på oppgavene i hjemme om man ikke er velsignet med å en au pair eller vaskehjelp.

   Men igjen, det er opp til hver enkelt hvordan de vil prioritere, og jeg ønsker ikke å fortelle noen hva de bør gjøre. Men jeg håper selvfølgelig at jeg klarer å balansere et rent og ryddig hjem samt aktiv trening hjem med barn og familie når den tid kommer.

   – C

   1. filippa

    Går mer på vilje. har 2 små, vi har hatt søvnløse netter i 6 år (ille enda!) nå men for meg så er trening min velvære: min fritid der jeg kan fokusere på noe annet enn hus, hjem, barn osv. det er ME TIME 🙂 hehe
    Jeg trener mandag spinn kl 17, pump tirs 21 (etter barna er lagt), onsd spinn (2030), fred: pump kl 10. også gjerne en økt i helgene hvis det passer seg slik.
    Prøver å ikke måtte trene mellom 16-20 for da er det KOSETID med barna. Etter en dag i bhgen er de DE som står i fokus 100 %. Men planlegging gjør mye. Jeg gjør klar mesteparten av middagen dagen før slik at det er bare å ta det ut av kjølen og inn i ovnsette på komfyren.

    Men det er hektisk, og litt slitsomt:) Men vi setter ungen først uansett <3
    Når mannen har trenedager trener han 06, evnt rett etter jobb så han er hjemme rett før 17. Er vi heldig så har i barnevakt fra 21-22 så vi kan trene ilag 🙂 <3 men det skjer dessverre sånn en gang i mnden;)

    Når det kommer til rent og ryddig hjem, hadde jeg det heeelt perfekt med nummer 1. Jeg tok alt- hele tiden (seriøst!) men nå har jeg slækka litt, alle spør hvordan vi klarer å ha det så rent og ryddig, men jeg kjenner i perioder at jeg skulle gjerne hatt et par timer estra til husarbeid for å ha det best mulig (med meg selv ang rent og system)… men sånn er det, jeg har prioritert det bort for å få tid til trening 🙂

   2. Husk at en 8-4 jobb for foreldre også inkluderer henting av barn i barnehagen, kjøre fra og til, lage middag, og å ta vare på barna til de sovner. Dersom man har tredemølle hjemme, burde det jo gå fint. Er jo ikke alle som har råd/plass/prioritert det.

    MEN trening er noe man HAR tid til, det gjeder bare å TA seg tid til det 🙂

   3. Fotballfrue

    Ja, det er jeg klar over, men håper jo at dette er boe en kan selw på, evnt hente annen hver dag eller uke. Men som sagt, jeg har null erfaring omkring dette, så jeg ønsker egentlig ikke si noe mer 🙂

    – C

   4. Mamma2

    Jeg er litt enig jeg. Jeg er alenemamma til to små og minstemann legger seg senest 18.30, da er han ferdig for dagen;) Jeg jobber 100% og vi er hjemme og klar for middagslaging rundt 16.45. Når eldstemann da er i seng så må alt av husarbeid gjøres. Jeg har ikke plass til tredemølle og kommer meg ikke ut om kveldene. MEN, jeg har dvd-spiller og en hel hylle med treningsdvd`er 😀

    På den måten får jeg holdt meg aktiv selv om jeg ikke kommer meg ut. Syns også mange kommer med unnskyldninger, jeg gjorde det før selv. Man må se løsninger, ikke hindringer ;D

   5. Hei Caroline!
    Jeg er alenemamma til en jente på 3 år, og jeg jobber 100% og går på skole. Jeg begynner dagen kl. 05.30 og ca. kl. 7 er vi på vei til barnehagen. Klokken 8 begynner jeg på jobb, og jobber da til 4, for så å vere hjemme rundt 5. Da har jeg 2 timer til å tilbringe sammen med jenta mi før hun skal legge seg, og på de to timene skal vi både spise middag og hun skal bade, leke, kose osv. Når hun har lagt seg bruker jeg ca. 2-4 timer hver kveld på selvstudie, da jeg er nettstudent og ønsker gode resultater. Så gjentar jeg, hver dag. I helgene er jeg også alene med jenta mi, da hun ikke har noe far. Den tiden er svært verdifull og selv om vi er mye ute og er aktive, er det ikke trening i den forstand. I tillegg til dette skal jeg balansere venner, rengjøring, familie, og andre ting som dukker opp i hverdagen som min tur å bake rundstykker til barnehagen, innleveringer som hoper seg opp, osv. Hvor er det du mener jeg skal legge inn treningen?

   6. Fotballfrue

    Som jeg også skriver over: skal du ha tid, må du ha hjelp. For alenemødre må det finnes løsninger som for eks. å ha treningsrom / utstyr hjemme eller å løpe ute med barnevognen. Vet også at det finnes mange senter som tilbyr barnepass, så det skal være mulig å få det til 🙂 Du trenger ikke trene hver dag, men hva med en gang i uken hvor du bruker en disse to timene, og deretter i helgene? Eller bare i helgene, for da har du kanskje fri?

    Men igjen, dette er ikke en diskusjon jeg er kapabel til å ta, ettersom jeg ikke har noen erfaring.

    – C

   7. Nå må dere huske på at Caroline kun uttrykker sin mening med et forsiktig spørsmålstegn etter. Hun «angriper» ingen, eller kommer med bastante påstander:) Hun skriver jo også at hun ikke har erfaring. Jeg har heller ingen erfaring med dette, men har en søster som har små barn og er i en 100% stilling. Hun bor derimot med faren til disse barna. Hun klarer faktisk som regel å gjennomføre 3-4 treningsøkter i uken. De har vaskehjelp annenhver uke, og stort sett så trener hun enten på kveldene, da etter 19, eller så tar hun med seg ungene på barnepasset b.la. Elixia tilbyr i helgene. Jeg kommer heller ikke med noen påstander her, mer drøftinger. Min søster har som sagt en mann der de veksler med legging og diverse, og som nevnt også vaskehjelp som gir hun litt ekstra tid på den fronten. Jeg har full forståelse for at situasjoner som det du er i Hanne, så er det nok adskilligere vanskeligere å få presset inn en treningsøkt enn i den situasjonen som f.eks. min søster er i. Men jeg er også bunn og grunn litt enig i det Marthe Krogh sier (dog kanskje ikke så «krass» i meningene mine). Men som nevnt jeg har aldri vært i den situasjonen, så jeg i likhet med Caroline her velger å trå varsomt i uttalelsene mine.:)

   8. Her hvor jeg bor er det et treningssenter, det tilbyr ikke barnepass. Og såpass trangt som jeg bor er det ikke plass til noe treningsutstyr, ikke tillater økonomien innkjøp av det heller.. Barnevognen blir også vanskelig, da jenta både er i trassalderen og vil «GÅÅÅÅ SØØØL», og vi sjelden bruker den da vi går mest i skogen eller i fjøra i helgene. Som sagt vil jeg bruke tid på henne i helgene, da jeg ser alt for lite av henne i ukedagene. Tror nok mange undervurderer hvor mye tid man faktisk bruker sammen med barna sine..

   9. Fotballfrue

    «Når hun har lagt seg bruker jeg ca. 2-4 timer hver kveld på selvstudie, da jeg er nettstudent og ønsker gode resultater.»

    Stikkord: Prioriteringer. Greit at du velger å studere fremfor å trene, men dette beviser at om du hadde prioritert annerledes hadde du fått det til. Det er fullt mulig å bytte 30 minutter av studiene med trening, 2-3 ganger i uken, uten at det nødvendigvis går ut over resultatene. Ikke glem at trening, på lik linje med studier, er en investering i fremtiden.

    «Og såpass trangt som jeg bor er det ikke plass til noe treningsutstyr, ikke tillater økonomien innkjøp av det helle»

    For å trene trenger du ikke mer enn 1 eller 2 kvadratmater. Utstyr er det hvert fall ikke behov for, så den unnskyldningen går ikke 😉

    «Tror nok mange undervurderer hvor mye tid man faktisk bruker sammen med barna sine.»

    Flott at du bruker mye tid på datteren din, men av og til har du lov å tenke på deg selv. Det er absolutt ikke egoistisk og bruke noen timer i løpet av uken på selvpleie fremfor datteren din.

    Til slutt så kan det å gå tur og leke med datteren din fint gå under kategorien trening. Utfordre deg selv litt og øk intensiteten når du leker med henne, om du forstår meg riktig 😉

    – C

   10. Jeg er selv 2-barnsmor, til en 3-åring og en baby på 8 uker. Jeg velger å se på trening som en investering, en investering i min egen helse. Jeg prioriterer å få trent både fordi jeg vil holde meg sunn og frisk og fordi det gir meg mer overskudd i en allerede stressende hverdag. Ikke minst mener jeg at jeg skylder barna mine det! Man trenger da absolutt ikke personlig trener, hushjelp og au-pair for å klare treningen selv om man har små barn. Jeg trener på Sats, enten er babyen på minisats eller så velger jeg timer som feks StrongMama eller BabyStep da kan hun være med. Men man trenger absolutt ikke trene på treningssenter, putt barna i vogn og gå/løp tur feks…

    Nå er jeg i permisjon, men før jeg gikk ut i den jobbet jeg i 100% stilling som sykepleier. Så jeg kjenner til hverdagen med levering/henting i barnehage og middagslaging når man kommer hjem. Så jeg tenker at trening/ikke trening er en pioriteringssak, og jeg prioriterer å trene!

   11. Fotballfrue

    Veldig bra 🙂

   12. Sølvi

    Dans! Sett på glad musikk, ungene her (3 og 5 år) storkoser seg og synes det er kjempegøy. Og snuppa synes zumba er gøy. Sånn løser vi det på travle dager. Blir nesten ikke som trening igjen det hele tatt.

 21. Jeg slo til på en kåpe her om dagen, før kr 599, nå kr 179!:) *KUPP* Btw, vet du om det er ok å drikke pepsi max på lavkarbo? Har lest på forum at det slår mange ut av ketose osv, og de går tregere ned av det. Men pepsimax er godteri for meg så….kansje LK kan svare hvis du ikke er sikker:)

 22. Skindbukserne fra H&M er så fine! Men jeg kan ikke finde dem inde på deres hjemme side 🙁 Kan du måske skrive linket? 🙂 🙂

 23. Elisabeth

  Hei! Jeg har lastet ned appen din til iPhone, men får den ikke til å funke. Hver gang jeg forsøker å komme inn, kaster den meg rett ut igjen. Fungerer den ikke eller er det noe feil med min telefon?
  Hilsen Elisabeth 🙂

  1. Fotballfrue

   Den var sånn en periode, men skal være fin igjen nå :/ Så merkelig, skal sjekke opp!

   – C

 24. Heisann!
  Må bære si at æ har fulgt dæ nu i nån måneda, i starten va æ litt skeptisk, pga media sin vinkling av dine lchf meininge førr unga. Leste innlegg etter innlegg og må ærli sei at æ blei POSITIVT overraska! Leste ditt innlegg om barn å lchf å skjønte fort at æ hadde latt mæ «lure» av aktøra innenfor nyhetsverdenen!:-P
  uansett, dt æ vil si e at du e en fantastisk inspirasjonskilde! Har nu bestemt at treninga skal på dagsplanen ijænn, treningsdagboka fikk æ i julegave;-) samt at en så så gjennomført stilig person som du e kjæm md tips tell klea på h&m og cubus og fremme en økonomisk løsning, dt e bære SUPERT!!!:-D

  Håpa du får en fiiin dag, dt førrtjæn du:-D

  1. Fotballfrue

   Tusen takk for så fine ord og på DEN fine dialekten 😀

   Håper du har en fin dag 🙂

 25. Du inspirerer meg så sykt mye, Caroline! Tusen takk 🙂 Har lest bloggen din i mange år nå, og elsker den fortsatt!

 26. Hei! 🙂

  supert innlegg:)

  Men, jeg finner ikke den svarte jakken på H&M, verken på salglisten, eller på hovedlisten. (?)
  Kan du legge til en link? 🙂

  Mvh Lene:)

  1. Fotballfrue

   Da er den sikkert utsolgt :/ Fant den online i går under salg og jakker 🙂

   – C

   1. dammit:/ 😉

   2. Elisabeth

    Tips. Mange som bytter/returnerer. Følg med, – plutselig er den inne igjen 😉

 27. Kjempebra tips! Jeg har alltid en regel når jeg er ute å shopper: jeg kjøper aldri noe jeg er litt usikker på, da vet jeg at jeg kommer til å angre. Bruker da heller litt ekstra penger på noe jeg vet jeg blir fornøyd med 🙂

 28. du mangler link på den lilla jakken 🙂 11 produkt med bare 10 linker 🙂

  1. Fotballfrue

   Har linket til treningsjakken 🙂

   – C

 29. Amalie14

  For et nyttig innlegg:-) På meg blir det nok treningsklær/sko og trenchcoat, eller en annen type kåpe:)

  Forresten, hvor lenge bruker januarsalget å vare? Vet du det?:)
  Takk for fine tips..:)

 30. Tusen takk for tips 🙂 Har lenge ønsket meg et par svarte lave støvletter og fant noen på salg til 50% 😀 det var en god følelse! Herlig med et slikt innlegg!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *