Morgenstund har gull i munn

Starter dagen med et gammelt ordtak, men oi, så sant det er! Jeg er oppe og hopper, føler meg gal og følte meg enda galere da klokken ringte halv fem. . Men vil man, så må man. Og jeg vil opp tidlig, så da må jeg. Årsaken i dag er en treningsdate med Siri klokken halv syv, hvilket betyr at jeg må forlate Siljan klokken seks som blir akkurat nå.

Starter dagen med noe godt i skålen, har fått fullstendig dilla på dette! Kombineres med et par, tre, fire, fem espresso for å våkne til spinningtimen!

Alt du trenger er tyrkisk yoghurt blandet med vaniljekesam, toppet med din favorittfrukt. Jeg kjøpte inn ananas, røde druer og spisemoden mango før helgen, mine topp 3 fruktfavoritter! Knus gjerne litt valnøtter over også, og du har den perfekte starten på dagen. Og husk, det er alltid lov å forsyne seg flere ganger 🙂

Nå må jeg fyke, vi sees litt senere, da avslører jeg også vinneren av luke 24. Ha en toppen start på uken, fineste lesere ♥ Make the most of it!

129 kommentarer

 1. Ha en topp dag Caroline!!

  Klem 🙂

  1. Fotballfrue

   Tuuusen takk 😀 Du også 😀

   Klemmer!

 2. God morgen, damen! Godt vi er fler.:) Håper du får en strålende dag!

 3. Lizbeth Osnes - Behind the scenes.. Kommenterer tilbake :)

  Åh, nam! Det så virkelig fristende ut 🙂 Gleder meg til å gjøre innkjøp av både yoghurt og frukt etterpå! 🙂 Ha en fin treningstime, da!

  ♥ Lizbethosnes.com – Behind the scenes..

 4. God morgen Caroline!
  Kos deg på trening, du har en fantastisk kropp og du er så absolutt mitt forbilde uansett hva!<333

 5. Martine

  God morgen, Caroline! 🙂 Ha en god treningstime og en fin dag 🙂 Er det forresten lyst i Siljan nå? Her (25 minutter fra Ålesund) er det fortsatt bekmørkt, kjenner jeg begynner å gå lei av mørket nå!

  1. Fotballfrue

   Nei, det er mørkt til halv ni 😉 Tok bildene på lørdag!

   Klem 🙂

 6. Godmorgon =)
  Ser riktigt gott ut. Friskt och härligt med frukt. Igår åt vi en smaskig sallad hemma med bulgur, friskt och gott efter all julmat som man
  tryckt i sig. Dessutom tog jag mig en låååång härlig promenad. Love it <3
  Kram och ha en toppen fin måndag!

  1. Fotballfrue

   Hørtes ikke vondt ut 😉 Håper du får en fin mandag, søteste!

   Klemmer 🙂

 7. Marita Ø

  God morgen fine deg! Så utrolig koselig med morgeninnlegg, jeg ligger dessverre syk etter julen enda, så her har det vært en dårlig natt med søvn :/ Må bli frisk snart! Frustrasjonen av å ikke kunne trene ordentlig gjør meg så rastløs… Ha en herlig økt, ta gjerne en for meg også i dag! Haha 🙂 Klem

  1. Fotballfrue

   Uff, så synd at du fortsatt er syk 🙁 Sender den en god bedring-klem og gjør en ekstra innsats for deg <3

   Klemmer 🙂

 8. martine

  Ha en super fin dag 🙂

 9. Så herlig å høre om noen som spretter opp tidlig, og ikke minst m en gang klokka ringer:-) Jeg er alltid så trøtt når klokka ringer, og slumrer dessverre altfor lenge, med følge at jeg får d alt for travelt:( kanskje et innlegg om dette med litt motivasjon og tips?? Sikkert flere enn meg som sliter med dette…?!
  Har også et annet spm: Jeg har fått helt dilla på tyrkisk yoghurt og muslien din, det er SÅÅÅ godt:-D men hvor mye kan en spise av dette før det blir usunt og fetende??
  Klem og ha en fin dag:-)

  1. Fotballfrue

   Jeg kan se hva jeg får til, men det handler bare om vilje 😉 Det å ha en avtale med en venninne hjelper veldig på!

   Spis til du er mett, ett måltid kan ikke være fetende og usunt, det er det kun kosthold som kan.

   Klem 🙂

   1. Rita Hansen

    Utrolig bra kommentar – rett og slett et gullkorn. «Spis til du er mett, ett måltid kan ikke være fetende og usunt, det er det kun kosthold som kan».

    Og så vil jeg si takk for all inspirasjon som du gir meg 🙂
    I nov. 2012 tok jeg meg selv i nakken og begynte å trene igjen etter å ha vært innaktiv i 3 år, så nå blir ergometersykkelen flittig brukt 2-4 ganger i uken.
    Jeg fører sågar treningsdagsbok slik at jeg kan følge med på fremgang etc. Så igjen, tusen takk for at du deler din livsglede og treningsglede. Og ikke minst for at du oppfordrer til et sunt og næringsrikt kosthold med fokus på matglede.

  2. Mine morgenstunder har forvandlet seg siden jeg fikk wakeup light! Det skrur seg gradvis på i løpet av en halvtime inntil alarmen går av. Så behangelig, og det føles mye mer naturlig å stå opp. Noen ganger våkner jeg til og med bare fra lyset! Deilig 🙂

   Min er fra Lumie, og tror Phillips også har en 😉

 10. Karoline

  Mandag 🙂 Kunne du hatt ett innlegg med alle skoene dine?

  1. Fotballfrue

   Hehe, det tror jeg fort kan bli litt mye og litt kjedelig 😉 Men jeg har jo lagt ut bilder av skosystemet mitt, er en del sko der 🙂

   – C

 11. Hei!
  Leser bloggen din daglig og finner masse inspirasjon fra deg 🙂
  Trener du på treningssenter? Isåfall hva anbefaler du?
  (Heldig for deg at det er lyst der du bor, her er det svart som natta enda, eller er det gammelt bilde?:))
  Ha en fantastisk dag!
  Hilsen daglig fan 😉

  1. Fotballfrue

   Jeg trener på ELIXIA Skien, men trener for det meste hjemme ettersom jeg har alt jeg trener her 🙂 Bildet er fra lørdag!

   Klem!

 12. natterangler

  IKke at det har noen stor betydning, men jeg bare lurer på om bildene er tatt ved en annen anledning? Det kan umulig være dagslys så tidlig? Jeg var oppe i den tden selv og her er det ikke blitt lyst enda 🙂

  1. Fotballfrue

   Tok de på lørdag 🙂

   – C

 13. Anniken

  Så flink du er Caroline, ikke mange som hopper og spretter klokken 5 om morgenen 🙂
  Håper du får en sprek og fin mandag <3

 14. Nam… Det såg veldig godt ut! Tror jeg må prøve dette:-))

 15. Michelle

  Hei! Morgenfugl:) Når på kvelden legger du deg for å klare å stå opp så tidlig? Forresten, kan man spise druer, ananas og mango på lchf?

  Ha en fin dag!

  1. Du kan spise alt du vil på LCHF 🙂 Jeg la meg dessverre ikke før i elleve/halv tolv-tiden :/

   – C

   1. Dette stemmer ikke? Man kan jo ikke spise brød, loff, sukker, pasta, ris osv..eller mente du alt av frukt?:) Jeg har forresten gått på LCHF i en uke, og spiser ganske kjedelig nå i begynnelsen:/ Har du noen oppskrifter å legge ut, sier jeg jatakk!:)

   2. Fotballfrue

    Jo, du kan faktisk det 🙂 Det handler bare om mengde 😉 Om du spiser en brødskive eller litt smågodt er det fortsatt lavkarbo, det handler bare om mengde og hva du får i deg totalt sett 🙂

    Har masse oppskrifter her: http://fotballfrue.no/category/mat/ Og i boken min, selvsagt 🙂

    – C

   3. Åh kan ikke du forklare det for de som maser på meg også hehe… Alt trenger ikke å være sort/hvitt folkens 🙂 Lavkarbo betyr ikke nødvendigvis superstrengt regime, men sterkt redusert inntak av karbs! 😉

   4. Camilla

    Så man kan spise frukt med innhold av mer enn 5-6gram karbo på lchf? På en del andre lavkarbo-duetter er ikke det lov.. Men som du sier så er jo mengden avgjørende! Men hvis man bruker dietten for å gå ned i vekt – må man vel holde seg unna frukt?

    Uansett – det så veldig godt ut :))

   5. I utgangspunktet kan du spise hva du vil på et lavkarbokosthold, så lenge det totale inntaket av karbohydrater over en gitt periode ikke blir for høyt 🙂

    Men det er jo fornuftig å benytte seg så mye som mulig av de matvarene som er av best kvalitet, dvs med lite karbohydrater.

   6. Okei, men da ville jeg kallt det måtehold istedenfor lchf liksom. Smågodt er jo HØYkarbo!:p Moren min har spist masse fett og gått ned en hel haug med kilo, DET kaller jeg lavkarbo det:p

   7. Fotballfrue

    Men nå skal jo ingen av oss ned i vekt, da er det noe annet 🙂

    – C

   8. Om du har et LCHF-kosthold defineres hovedsakelig ut i fra hvor mye karbohydrater og fett du får i deg over en gitt periode, ikke ut i fra hvilke matvarer du spiser. Om du spiser en knekk sjokolade eller litt smågodt, er ikke det avgjørende. Det er totalen som gjelder.

   9. Fantasia

    Jeg har fulgt bloggen din i tre år og det er spennende å se at den utvikler seg sammen med deg:)
    Jeg husker tiden før LCHF og hvordan du spiste den gang. D sto blant annet bananer, smoothes og brunost høyt på listen. Da dere begynte på LCHF ble alt(tilsynelatende) veldig strengt og det var ekstremt sjeldent man kom over innlegg hvor du spiste bananer, smoothies og brunost. Jeg husker det var flere som stilte spørsmål rundt frukt, bananer, druer osv, hvor dere begge svarte med at det var for mye druesukker i diverse frukter, så det holdt dere dere unna. Nå (og kanskje det har noe å gjøre med enda mer kunnskap rundt ernæring), synes jeg det virker som at du ikke er like svart-hvit på hvilken mat du kan spise og ikke spise. Jeg vet du har fremmet et variert kosthold og at man som ofest mister lysten på karbs og sukker når man går over til LCHF(been there, felt that), men av det jeg har tolket av å ha fulgt deg så lenge, er at du virkelig unngikk alle form for karbohydrater som ikke var bra for deg, altså, at du var så regid på hva du kunne/ikke kunne spise, som en særdeles overvektig person som MÅTTE ned i vekt.
    Jeg sier ikke dette for å kritisere deg på noen som helst måte, for du er en stor inspirasjon og kunnskapsrik jente på mange områder, virkelig:) Jeg synes det bare er er godt å se at kostholdet ditt ikke lenger virker så ufattelig strengt, for selv om du ikke føler/synes det selv, kan det tolkes slik for de som leser det.
    Ønsker deg i fin dag videre og håper du hadde en super treningsøkt:)

   10. I en startfase vil det for noen være hensiktsmessig å kutte ut de fleste kildene som i utgangspunktet «ikke er lov». Frukt var noe vi kuttet helt ut, sammen med korn og produkter med sukker. Av de produktene vi kuttet helt ut, var frukt den som var nærmest til å ikke bli det. Vi spiser fortsatt svært lite frukt, og sjeldent mer enn typ 2 frukt i uken, så det er ikke så mye som har forandret seg.

    Årsaken til å kutte frukt er at vi heller ønsker å øke inntaket av grønnsaker, da det er et mye bedre alternativ.

    Ps! Ikke druesukker, men fruktose 😉 Nesten alle karbohydrater vi spiser blir brutt ned eller omdannet til druesukker/glukose i kroppen.

    – C

   11. Fantasia

    Oki og det er forståelig i starten. Men er sjansen for å få for høyt innhold av fruktose grunnen til at dere spiser så lite frukt? Når man er så friske som det dere er kan det jo virke en smule for regid å velge bort frukt!? For meg så virker det som at spesielt du har en diettplan som er nøye gjennomtenkt og at det kan synes på bloggen.. Jeg håper det kan være rom for denne form for synspunkter på bloggen din også:-)

   12. Innholdet av fruktose i frukt er ikke spesielt høyt. Den største kilden til fruktose kommer fra vanlig sukker 🙂

    Jeg synes ikke det er rigid å begrense en matvare for å øke inntaket av alternativet som er mye bedre 🙂 Jeg følger ingen diettplan, men forsøker å ha et sunnest mulig kosthold.

    – C

 16. Hmmm, så definitivt mye mer fristende ut enn min kaffe. Til mitt forsvar lager jeg frokost til barna. Havregrynsgrøt. De elsker det, selv får jeg ikke i meg mat så tidlig. Men din kunne jeg fint klart ser jeg! Ha en god spinningøkt – jeg tar min i kveld!

 17. Åh, mango er så utrolig godt!
  Håper spinningen resulterte i en knall pangstart på uken, og dagen, for dere begge. Ha en fin dag videre, Caroline 🙂

  1. Fotballfrue

   Det gjorde den, kjempedeilig var det! Håper dagen din blir fin 🙂

   Klemmer 🙂

 18. Hei! Meg og kjæresten har tenkt litt på å reise til Karpathos i sommer, og vi har faktisk sett på det samme hotellet dere var på. Lurte bare på hvor stor forskjell det var på dobbeltrom og suite, siden foreldrene dine var på dobbeltrom? og hvor dyrt det er for mat o.l. der nede? 🙂
  Ha en fin dag!

  1. Fotballfrue

   Mat er absolutt ikke dyrt 🙂 Prisforskjellen vet jeg dessverre ingenting om, men du kan jo lett finne ut dette via ving eller via hotellets hjemmeside? 🙂

   – C

   1. Takk 🙂 mente forskjellen på den måten hvor mye mindre det var, om standaren var dårligere osv 🙂

   2. victoria

    Ving har desverre kuttet ut reiser til Karpathos i sommer 🙁 Men Apollo flyr fortsatt og de tilbyr Alimounda på sine turer 🙂 Utrolig dumt at Ving ikke flyr dit lengre, foretrekker de over Apollo…

 19. Dette der er så godt! Jeg liker å blande i cottage cheese også, litt ekstra protein er aldri feil for en trenende skrott 😉
  Ha en fin dag! 🙂

 20. nam, det så kjempe godt ut! håper du hadde en fin spinning time 🙂

 21. Har dere lagt ned nettbutikken, Caroline? prøvde å komme meg inn på Treasures 🙁
  Ha en super dag, sprekingen! 🙂

  1. Fotballfrue

   Ja, det er en stund siden nå 🙂

   Klem!

 22. Men du…klokken halv fem er det vel neppe lyst ute? Det ser ut som om det er veldig lyst utenfor vinduet ditt på det ene bildet. Her er det ikke lyst og nå er klokken over halv ti…

  1. Fotballfrue

   Jeg tok bildene på lørdag fordi jeg visste jeg skulle tidlig opp i dag 🙂 Regnet med at det var åpenbart at bildene ikke var in the moment denne tidlige morgenen 😉

   – C

 23. Ingrid Svendsen

  Hei og hopp 🙂

  Hvordan var det på trening? Jeg skulle så innmari ønske jeg kunne trene om morgenen før jobb, men det åpner dessverre ikke tidlig nok til at det er mulighet 🙁 Morgentrening er det BESTE å starte dagen med 😀 Har nå sittet og bladd meg igjennom det siste oppsamlingsinnlegget, herregud så masse fantastiske bilder 😀
  Forresten så passet det fondue-innlegget perfekt. Samboeren og jeg elsker fondue, men det forrige settet gikk til h******* i fjor sommer, og vi fikk nytt til jul av svigers 😀 Gjett om jeg fikk fondue-inspo nå!!! Vi pleier ikke gjøre det på helt samme måten som dere, men tror jeg faktisk skal overtale samboeren til å prøve «ala Fotballfrue» neste gang 😀

  Sender deg en gooood mandagsklem <3

  Forresten, slenger på et lite spm til deg: Rett før jul sendte jeg deg en liten pakke med et brev…..har du fått det? Det ble sendt 22. des, så om du ikke har fått det kan det se ut som det ikke kommer. Var ingen big deal, men litt synd om noen skulle ha tatt det f.eks, bare fordi det stod ditt navn på :-/ Håper du har fått det 🙂

  1. Fotballfrue

   Vakre deg! Tenk at jeg ikke har sett denne kommentaren før nå, den har havnet i spamfilteret 🙁 Uff, beklager! Gjett hva jeg fikk i posten på mandag? Et brev fra skjønneste deg! Tusen, tusen takk! Jeg ble helt rørt jeg, Lars-Kristian lurte fælt på hva jeg stod og gispet for på kontoret :p Tusen takk! Smakte disse kapslene da jeg var hos mamma og pappa i julen og ble helt bergtatt, kanskje det beste jeg har smakt noensinne, så tusen takk for at du virkelig tok deg tid til å sende meg disse og i tillegg skrive så fine ord til meg. Du er gull verdt <3

   Håper onsdagen din blir fin <3

   Klemmer 🙂

 24. Åh! Dette så fantastisk godt ut 🙂 Fristet veldig for en vond mage, kan tenke meg dette er godt med jordbær om sommeren!

  Ha en super start på uken! 🙂

 25. Hei Caroline,

  hvis du trenger 5 espresso for å våkne om morgenen er det kanskje et tegn på at du står opp litt for tidlig og at du trenger mer søvn? 🙂

  1. Fotballfrue

   Det er nok en overdrivelse, må ikke ta alt jeg skriver så bokstavelig 😉

   – C

 26. Kristin

  Hei Caroline!

  Ok, nå skal jeg tørre å legge inn en kommentar 🙂 Har fulgt deg i et år og er så imponert over hva du får til!
  Jeg har spist lavkarbomat i litt over et år, og har gått ned ca 15 kg. Jeg er nå livredd for å gå opp igjen disse kiloene, og vet ikke helt hvordan jeg skal stabilisere vekten. Frokosten din ser himmelsk ut, men min første tanke var «neeei frukt, det kan jeg jo ikke spise..» Jeg savner frukt veldig!
  Har du noen tips til meg ang hvordan jeg best mulig kan gå over i stabiliseringsfasen?
  Jeg spiser ikke pasta, poteter, ris, søtsaker(bortsett fra 70% sjokolade), og jeg baker lavkarbobrød selv.
  Ha en super dag! 🙂

  1. Du kan fint spise frukt, selv om grønnsaker er å foretrekke. Forsøk deg frem med ulike frukter, å se om det påvirker vektnedgangen din. Anbefalt daglig inntak av frukt er ca 200 gram, så i utgangspunktet bør du ikke overskride denne, men det kjenner du på selv 🙂

   Et tips for å stabilisere vekten er å forsøke å øke matinntaket. Om du finner det vanskelig kan det smarteste være å gjøre det med flytende væske. Ett glass H-melk er kaloririkt, og kan være det som øker energi-inntaket ditt slik at du stabiliserer deg.

   En annen tilnærming kan være å innlemme litt mer karbohydrater i kosten, i form av fullkorn 🙂

   1. Jeg tenkte jeg kunne slenge meg på her med noen spørsmål om dere har tid setter jeg stor pris på deres mening 🙂 Sitter her med dataen på fanget og det er enklere å spørre oppfinneren bak oppskriftene enn å lete andre steder 😉

    Jeg trenger ikke så stor vekt nedgang, veier vel 5 kilo for mye etter mitt ønske, men det er ikke noe stress. Grunnen til at jeg legger om kostholdet litt er på grunn av vell være. lite karbohydrater gjør meg bedre. Vi har mye å bære på, vårt barn er meget syk og det blir mye styr og lite tanker rundt kosthold. Allikevel har vi aldri hatt et usunt kosthold, bare ikke et så godt planlagt ett. Slik som jeg har skrevet til deg før begynte jeg å følge bloggen din pga jeg trengte noe annet å tenke på, og her fant jeg mange gode oppskrifter, de har jeg og mitt syke barn hatt godt nytte av. Jeg trener ved hver ledige anledning, selv om det ikke blir like hardt som før, er litt sliten…. Gutten vår elsker müsli blandingen din forresten 🙂

    Så spørsmålene:
    Jeg bakte knekkebrødene dine for første gang her om dagen og de var så gode, de har til og med fått meg til å kutte ut brødet som jeg var helt avhenging av. Nå spiser jeg disse knekkebrødene både til frokost, lunsj og kvelds. Blir det for mye? (før var det brød i stede)

    Når det gjelder sjokolade, før var jeg en godtteri spiser delux, men nå smaker det ikke, har egentlig lite matlyst generelt, men det sier vel seg jo selv oppe i denne situasjonen. allikevel en mørk 70 % sjokolade gjerne med havsalt smaker jo godt inni mellom. Hva med den som heter fransk nougat, er den «tillatt»?

    Ellers noen gode råd? 🙂 Dårlig matlyst og dårlig tid og sliten – ikke en topp kombinasjon….

    Jeg koser meg når du legger ut oppskrifter og gleder meg til neste 🙂

    Ha en fin kveld 🙂

 27. Hei Caroline!
  Jeg lurte på om du hadde noen tips til å takle å bo under litt «rotete» omstendigheter. Jeg er veldig glad i at ting er ryddig og rent rundt meg, og får ikke ro i sjelen før oppvasken er tatt, klesvasken er pent brettet og alle overflater er ryddige og rene.
  Jeg skal nå flytte inn sammen med et par andre jenter, og jeg er bekymret for at de ikke er like ryddige som meg. Jeg er redd det vil bli litt dårlig stemnnig hvis jeg til en vær tid oppfører meg som «mammaen» deres og løper etter dem med jif-flasken, hehe.
  Har du noen tips? 🙂 Tusen takk!

  1. Fotballfrue

   Hold det ryddig på ditt område, så får du bare bære over med litt rot på deres felles plasser 🙂 Du kan jo fortelle dem hvordan du har det, så vil de sikkert ta litt hensyn uten at de skal føle noe press 🙂

 28. Jeg hadde også planlagt å stå opp tidlig (ikke så tidlig som deg da), men ble liggende i halvannen time til.. Heldigvis har jeg noen dager på meg før skolen starter og jeg MÅ opp tidlig. Frokosten så digg ut!

 29. Blir litt trist og lei av noen av kommentarene deres her. Virker som om noen er ute etter å ta Caroline og nesten leter etter feil. Caroline er kjemeflink med bloggen og planlegger godt. Og det må da være lov å overdrive litt uten å bli «tatt» for det. Mange kan vel kjenne seg igjen å overdrive litt, som at «i dag trengte jeg 10 liter kaffe for å våkne». De aller flese reagerer vel ikke på en sånn overdrivelse.

 30. Hei 🙂 ville bare si tusen takk for all inspirasjonen du har gitt meg. Jeg har endelig funnet treningsgleden, og koser meg masse:) har nå trent i ett år, og har masse energi å bruke på mann, barn, hus og hjem. H
  a en fortsatt fin dag:) klem:)

  1. Fotballfrue

   Fantastisk 😀 Så flink du er 🙂

   Klemmer!

 31. Så herlige bilder, du er virkelig en sann inspirasjonskilde 😀 Ha en fantastisk mandag!

 32. Hei, hopp og GOD mandag!

  Har et spørsmål som kanskje er like greit å spørre mannen om.. Trenger tips til pulsklokke til min kjære? 🙂 Har du/dere noen forslag?

  1. Fotballfrue

   Polar sine er jo veldig bra, men jeg liker nike + gps også 😀

   – C

 33. Det så godt ut! Du er flink til å komme med tips, jeg har en tendens til å nekte meg enkelte matvarer siden jeg spiser lavkarbo (og det er jo bare tull). Så takk for inspirasjon! <3 Ha en fin dag, hilsen en fast leser 😀

 34. Mmm, det så ut som en deilig frokost!

 35. Må si jeg er imponert over viljestyrken din!! Men hvorfor må du stå opp kl 4.30 når du ikke skal reise før kl 06? Det tar ikke så lang tid å kle på seg treningstøyet og spise frokost..jeg hadde prioritert søvnen….men det er meg.

  1. Fotballfrue

   Jeg satt og blogget i 40 minutter 🙂 Så ville jeg våkne med en kopp kaffe, vaske ansiktet, kle på meg, deretter måtte jeg ut og skrape bilen. Tiden går 😉

   – C

   1. Du er en utrolig flink blogger, Caroline. Tenk å stå opp så tidlig for å poste innlegg til oss lesere. Du er et skikkelig arbeidsjern, rett og slett 🙂

    Klem

   2. Jeg trener 06:30, å da står jeg alltid opp så tidlig at jeg rekker en god time hjemme på morgen. Ikke stresse, få sitte mens man spiser/drikker kaffe (er dessverre avhengig av espresso jeg). Å det har for meg gjort treningen mye bedre. Jeg har hvertfall mye mer å gi på treningen.
    De gangene man står opp, spiser i handa på vei til treningen blir ofte bare stress. Man tenker bare på hvor trøtt man er, å hvor tidlig det er.

    Å Caroline? Ha en strålende mandag vidre. Solstråla på grå mandager:-) I dag ble det dine mini pannekaker på oss her i huset. Elsket dem:-)

   3. Fotballfrue

    Håper du har hatt en kjempefin mandag <3

 36. Wow, flink du er som klarer å komme deg opp SÅ tidlig! Godt å få mest mulig ut av dagen. 🙂 Startet selv med løping i dag tidlig, og jeg sier det bare, en bedre start på dagen kan man ikke få!

  Dere som ønsker å jobbe dere oppover innen løping dette året kan gjerne ta en titt her: http://vero9cas.blogg.no/1357553181_run_with_me.html

 37. Frisk og deilig start på dagen! Jeg lurer på hvor det nydelige brettet er fra? Og fortell gjerne hvor stolene er fra også. . 😉

  Ha en fin uke!

 38. Å, du er så flink! Og den frokosten så himla god ut! Men nå har det seg sånn at jeg ikke kan spise vanlige melkeprodukter,
  og vaniljekesam er noe av det jeg savner mest :/ Så her går det i laktosefri vanlijeyoghurt når jeg finner det på butikken.
  Har prøvd soyayoghurt, men det blir ikke helt det samme. Dessuten kom jeg over en artikkel om at soya kunne virke inn
  på menstruajonssyklusen, så da ble jeg med ett litt skeptisk..Men nå babler jeg visst i vei her, sorry 🙂
  Ønsker deg en kjempefin uke! 😀

  1. Hei Tina, kan du link til den artikkelen?

   1. Tina A

    Hei Ann. Det er en stund siden jeg leste den, prøvde å finne den igjen, men fant den ikke-sorry 🙁
    Men jeg tror ikke soya vil ha den effekten på alle, kanskje noen andre som vet?

 39. Amalie S

  Flink du er!! Nå skal jeg bla litt i boken din og finne dagens middag 😀 Håper resten av dagen din blir bra!

 40. Den frokosten skal jeg prøve….lei av knekkebrød, trenger variasjon!! Elsker bloggen din forresten, høydepunkt i hverdagen;) Ha en strålende dag/kveld!!

 41. nam, det så kjempedeilig ut! alltid hardt å stå opp tidlig, men ingenting er den følelsen ettert en tiiiidlig treningsøkt, det er jo bare helt herlig å allerede ha rukket å trene når andre såvidt har klart å dra seg opp av senga 😉
  Men jeg lurte på en ting! Jeg prøvde meg på muslien din for ikke mange dagene siden, men i mangel på kaldpresset rapsolje, brukte jeg bare vanlig rapsolje. Vet du om det har noe å si, og om det spiller noen stor rolle? Muslien ble veldig god, hvis du ser bort ifra at jeg var litt vimsete, og selvfølgelig klarte å brenne den litt.. men skal prøve igjen snart uten å brenne, regner med den blir ganske mye bedre da, hehe 🙂

  1. Vil si at det er bedre å bruke vanlig rapsolje enn kaldpresset, da det varmes ganske bra opp.

 42. FOR en herlig start på en ny uke <3 Jeg liker ikke mandager, men jeg liker ALLTID å stå opp så tidlig som mulig. . En morgen uten kaffe er virkelig ikke det samme. . Det første jeg tenker på når jeg åpner øynene om morgenen er å tenke: KAFFE KAFFE KAFFE!

  Er ganske så kjent for den kaffedrikkingen min, og godt å høre at vi er flere:)

  Ellers, en deilig frokost på deg, med nydelige farger. . UMULIG å ikke bli glad av en sånn start på dagen! Halleluja:D

  Håper du fikk en fresh og FIN treningsøkt hottie, og at resten av dagen blir like bra!! Smask

 43. Karoline S

  Det så nydelig ut! Skal prøves ut første morgenen etter at jeg kommer hjem fra Lisboa, såfremt jeg rekker å handle. Har først 7 dager foran meg med 3 eksamener før jeg reiser hjem, så i mellomtiden får jeg bare tåle restaurant-mat – det er praktisk talt billigere å spise ute enn å lage mat hjemme, og som student gjør jo det ingenting – sparer både tid og penger når restaurantene ligger strødd omkring oss. Anbefaler Lisboa dersom noen som helst ønsker seg en storbyferie. 🙂

  Vil ellers si at jeg er imponert over deg og viljestyrken din, mitt nyttårsforsett (enn så banalt det høres ut) er å bli mer disiplinert og således energisk og rett og slett flinkere til å gjennomføre alt jeg ønsker, og der er du et godt forbilde. Tusen takk for det, Caroline! 🙂

 44. Trodde ikke du kunne spise frukt? Mener bestemt at du har skrevet det mange ganger.

  1. Vi har bare sagt i vi spiser minst mulig frukt, noe vi fortsatt gjør 🙂

   – C

 45. Wow du er jammen århundrets morgenfugl;) Men det er i grunn fantstisk deilig i lengden, elsker at når det er lunsj klokka tolv har jeg allerede rukket over sykt mye. Jeg tvang meg opp klokka fem i går for å ta flyet tilbake til skole og det var rett og slett grusomt og det samme var flyturen! Men – det ble jo desto lettere å dra seg seg opp på skolen i dag. Kjempedeilig frokost! Jeg hadde helt dilla på noe liknende da jeg bodde i Oslo.. tyrkisk youghurt med mango som er kjørt i en blender og musli og solisikkefrø oppå…»stjal» ideen fra Deli de Luca. Forresten super dessert når man har folk på besøk som ikke er overbegeistra for kake og is! 😀

 46. Hei;) såg herlig god ut den frokosten! Jeg lurer på hvor mye du spiser. En sånn skål? To, tre eller fem? Jeg spiser til jeg er mett, og det gjør sikkert du også. Men du trener jo mye og er da litt interessant å høre!;)

  1. Fotballfrue

   Til jeg blir mett 🙂 Ingen fasit 😉

   – C

 47. Hei igjen Caroline <3

  Lurte på om du kunne ta en titt på dette innlegget og komme med et tips på hvordan du ville hatt håret til denne kjolen. Skal på ball gjennom jobben til samboeren min til helgen, og jeg ANER ikke om jeg skal ha det opp eller ned..

  Det er ikke den hvite kjolen øverst på bildene, men den hvite og svarte. . .

  http://siljeeira.blogg.no/1357381360_lrdagsidyll_.html

  Tusen takk hvis du tar deg tid <3 Klem

  1. Fotballfrue

   Skjønne deg! Lekker kjole 😀 Siden det er ball kan du kanskje ha det opp? Spesielt om du er vant med å ha det ned, så føles det litt annerledes enn «hverdagslig» 🙂 Men så kommer det selvfølgelig helt an på hva du trives best med også, du skal jo føle deg fin selv! Forresten, alt kler den smukke 😉

   Klemmer!

   1. Tusen takk, jeg er så glad i den og gleder meg til å endelig få brukt den <3

    Og takk for svar også, snille deg <3 Jeg vurderer å ha det oppe ja, eller i en løs flette bak kanskje:) Jeg skal teste litt ut i dag tenkte jeg, så slipper jeg å stå noen timer før festen og bare: WÆÆÆ!

    Håper du får en flott dag Caroline <3 Klem Klem

 48. Det så fantastisk godt ut 🙂

 49. Amazing pics and blog <3

  I invite you to
  http://fashion-whoknow.blogspot.com/

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *