Kontorrotte

Hei dere! Føltes fantastisk å starte dagen akkurat litt for tidlig i dag, så Siri og jeg satser på at dette blir en tradisjon fremover 🙂 Etter spinningtimen dro jeg hjem for å dusje og fikse meg, så har jeg egentlig bare blitt sittende her hjemme for å jobbe. Er fortsatt en del med nettbutikken som skal ordnes i etterkant også, og det som var lageret vårt er jo KAOS nå, så det er noe å ta tak i de nærmeste dagene. Reiste en tur inn til Skien for å ta antrekksbilder, men da jeg kom frem var kameraet utladet. Fytti. . Er ikke det #den følelsen så vet ikke jeg. . Frem og tilbake blir det ca. 50 minutter på dette føret. Helbom. Men da får det bli i  morgen i stedet.

Ellers er Hugo litt lei seg om dagen, han savner Ronaldo så fælt, tror ikke han helt vet hvor han skal gjøre av seg. . Savner er stort hos oss også, så det skal bli helskjønt å få hentet ham til helgen. Han har jo vært i Ålesund siden vi reiste til Mexico, og selv om vi var der rett før julaften og i romjulen, føler jeg det er evigheter siden sist. Forresten! Han har gått opp 2 kilo mens han har vært borte, så nå er han et stykke unna standardvekten sin igjen, akkurat som før vi kastrerte ham. Vi snakker seriøs trimming fra mandag av! Uff. Om han bare visste hva som venter. Muhaha 🙂

Nå skal jeg få av meg finstasen og se en episode av Pretty Little Liars før vi starter med middagen. Lars-Kristian kom nettopp hjem, nå har treningen startet igjen, så det er nesten dobbelt opp frem til seriestart. Å, forresten! Jeg har bare et par episoder igjen av Pretty Little Liars på Netflix, noen som vet når sesong 3 kommer ut der? Jeg tror ikke jeg klarer å vente! Det betyr at få løpeøkter fra nå er jeg tilbake til musikk på ørene, og da trenger jeg en solid update på den fronten. Skal snekre sammen en liste de kommende dagene, så kan jeg dele den med dere 🙂

Har drukket litervis med kaffe i dag, så nå er jeg tilbake på tekjøret igjen – med melk!

Håper dere har hatt en fin mandag hittil ♥

147 kommentarer

 1. Jeg har alltid vært litt «skeptisk» til disse små hundene, men Hugo gjør at jeg regelrett blir sjarmert! For en nydelig skapning! Nå sitter jeg her å venter på middag som min samboer mekker fra boken din, gleder meg vilt til Lisboasalat! 😀 For tiden er boken min bibel, og gjør LCHF lett som en lek! Ha en fin dag videre!

  1. Fotballfrue

   Å, han er så skjønn! Og bare snill, virkelig eksemplarisk 🙂 Alt ligger i oppdragelsen, det blir ingen bjeffehund eller gneldrehund med mindre eieren er sløv eller ikke gidder 😉

   Å, den salaten er amazing! Kos deg 😀 Veldig glad for at du liker boken min 🙂

   Klemmer!

 2. Gleder meg til spillelisten din! 🙂 trenger en update med treningsmusikk selv!

  Klem

 3. Du bør sjekke denne listen på spotify, den har masse subscribers og er helt super til trening 🙂

  https://open.spotify.com/user/meyermorten/playlist/2SeIVo2NAUbqm4dlYu79OL

  1. Fotballfrue

   TAKK 😀

   1. Emilie

    https://open.spotify.com/track/2diFgjrMX6Kf3PlOYru7f0 spesielt denne sangen som også er på listen… den er så sykt kul!

 4. Lisa Marie -

  PLL sesong 3 sendes i USA nå, så vet ikke når det kommer på Netflix 🙂 er premiere igjen i morgen (USA) <3

 5. Har ikke så mye å komme med på musikkfronten.. men om du trenger en ny serie,kan jeg virkelig anbefale The Lying game! Kan kanskje minne litt om PLL, men har en egen vri på ting! Anbefales! Så hele sesong 1 i løpet av få dager i sommer!!

  1. the lying game anbefales! kanskje litt yngre målgruppe enn pll (yngre jenter i serien), men virkelig å anbefale! bøkene er skrevet av samme forfatter som pll 🙂

 6. Den har allerede kommet ut. Sjekk tv-links.eu 🙂

 7. Åå, det bildet av deg og Hugo var herlig!

 8. Hej Caroline.
  Du kan streame alle serier inde på Project free tv. det er gratis og der popper en reklame op men de trykker du bare bort. Vil anbefale dig at vælge dem som hedder «gorillatv» eller «nova» eller «moveshare».
  derinde kan du også se hvornår de bliver udgivet i USA. Hvilke dage de har premiere osv. 🙂

  er selv besat af pretty little liars.
  vil anbefale dig at se «the lying game» det er den samme som har lavet pretty little liars 🙂

  held og lykke :))

  1. Enig med deg! Jeg ser alle serier der, samt filmer. Og finnes det ikke på Free Tv finnes det på https://www.1channel.ch/. Der er alt oppdatert, og blir lagt ut dagen etter det vises i USA 🙂 Ingen nedlastning, kun streaming.

 9. Du burde se på White Collar når du er ferdig med PPL! Kjempebra seire :):) New Girl, Suits, How I Met Your Mother og The Big Bang Theory kan også anbefales!

 10. Ser du sesong 2 på netflix?? 🙂

 11. Se Revenge! Utrolig bra og spennende serie som man blir helt hekta på 🙂

  1. Fotballfrue

   Snakket akkurat med mamma og det sa hun også 😀 Så det får bli den mens jeg venter på sesong 3 😉

   – C

   1. Revenge er superbra serie 🙂 I tillegg hvis du liker litt spenning, kan The Killing (amerikanske versjonen) være noe for deg:) Handler om drapet på en ung jente..jeg klarte ikke stoppe å se på den 😀

   2. Siri Nilsen

    Anbefaler som nevnt ovenfor her, Revenge 🙂 Selv har jeg laget meg en bruker på http://www.sidereel.com På denne siden kan du tracke alle serier som du ønsker og følge, du får en ukentlig oversikt hvilken dag seriene sendes og siden er ikke annet enn genial. Pretty little liars som Revenge finner du inne på https://eztv.it/showlist/ Du trenger bittorent eller annet program for å få lastet ned seriene, og linkene er virusfrie.

    Forøvrig kan du laste ned den nyeste episoden av PLL på torsdag, da seriens nyeste episode sendes i USA på onsdag. Du finner den her https://eztv.it/shows/372/pretty-little-liars/

   3. det er en kjempebra serie! en kraftig dose girl power kan man vel si:D.. hun blir rimelig rå etter hvert hun der hovedrollen altså!

 12. sesong 3b (del 2 av sesongen) starter i morgen i USA. Men du kan se epsiodene her: https://www.free-tv-video-online.me/internet/pretty_little_liars/
  De legges ut en dag etter at de har gått i USA (eller sent på natten).
  BTW: 9 Januar kommer sesong 2 på DVD, og som noen har sakt så er Lying Game er av samme forfatter som PLL, så kan anbefales!

 13. Gleder meg til treningsmusikk-innlegget kommer, trenger en update der jeg og!! Men jeg lurer på en ting, kjørte du helt til Skien bare for å ta anntrekksbilder? Er ikke det både bortkastet tid og penger, i tillegg til forurensing, når du bare kan gå utenfor døren? Får det ikke helt til å stemme..

  1. Fotballfrue

   I dag var fotografen i Skien 😉 I tillegg er antrekk en del av bloggen som jo er jobben min, derfor er det viktig for meg med et best mulig resultat, og det får jeg ikke utenfor døren her. Da bruker jeg mer enn gjerne to timer av dagen min på å kjøre dit, ta bilder og kjøre hjem igjen.

   – C

 14. Margrethe Sandnes

  Jeg vet ikke når Pretty little liars kjem ut på netflix, men du får sett det på http://www.cucirca.com eller watchseries.eu, det kommer nye episoder hver tirsdag. Jeg er super hekta, gleder meg som et lite barn til resten av sesong 3 kommer ut! Ha en fin kveld 🙂

 15. Episodene som har kommet ut av Pretty Little Liars ligger her: https://www.1channel.ch/watch-350641-Pretty-Little-Liars
  – Det er ikke like bra kvalitet, men det funker 🙂

 16. Bartenina

  Hva??! Er sesong to på netflix? jeg fant den ikke så jeg måtte gå andre veier for å få sett det, er blitt heeeelt hekta (tusen takk for deeet 😛 ). Hvorfor finner ikke jeg sesong to? 🙁

  1. Fotballfrue

   Sikkert fordi du har norsk netflix 🙂

   – C

   1. hva har du?? jeg fikk til å se gossip girl i norge, men ikke hvor jeg er nå. vet du hvorfor?

 17. Hei C, her er PLL: https://www.free-tv-video-online.me/internet/pretty_little_liars/season_3.html, kos deg med den og trening..
  Klem 🙂 🙂

 18. Hei Caroline, har litt krise nå etter at jeg sprayet meg med fitness sunspa, jeg ble flekkete….når jeg holdt inne knappen hele tiden så kom det plutselig små sprut med ekstra og nå så er det skille de plassene….vil dette gå bort når jeg vasker meg eller vil de flekkene vises….bør jeg kanskje bare vaske meg nå isteden for å vente 6-8 timer?? Godt nytt år til deg forresten:)

  1. Fotballfrue

   Uff, så leit! Hvordan hendte det? Jeg har faktisk aldri opplevd dette selv. Det vil nok jevne seg etter en dusj i morgen selv om det ser flekkete ut nå 🙂

   Klem1

   1. Ja hvordan jeg fikk til det spør jeg meg selv;) jeg og samboern fikk oss en god latter, spøkte med at jeg så ut som om jeg nettopp har vært å fikset på bilen;) hehe:) men det ble ganske bra dagen etter:)))) litt små skille på armene, men jeg gir ikke opp:))

 19. Hei hei.
  Håper du tar deg tid tid til å lese dette. Jeg vil gjerne dele dette med alle norges jenter da jeg personlig begynner å bli mektig lei av gutter som kun er ute etter en ting. Da jeg selv brant meg på dette, bestemte jeg meg for å heve meg over han og ikke la han tråkke på meg. Det gjorde jeg på denne måten:

  https://www.youtube.com/watch?v=q4UpJY0CQME&feature=youtu.be

 20. Du er så inspirerende! Jeg haaater egentlig mandager, men det må jo vœre fantastisk å tenke som deg. Nemmelig at mandag er ukas beste dag. Fremover skal jeg prøve å tenke sånn selv. Jeg kom nettopp hjem fra Elixia så en god start på uka fikk jeg ihvertfall 😀 wee.

  Sesong 3 av PLL spilles i USA nå, så blir vel en stund til den kommer på Netflix. Men du kan jo se den på nettet. Det er SÅÅÅÅ spennende nå. Gled deg 😀

  Klem!

 21. Kristina

  Du tar så fine bilder 🙂 Hva slags kamra har du?

  1. Fotballfrue

   Sony alpha 330 🙂

   – C

 22. Jeg vet ikke noe om Pretty Little Liars på netflix, men på Megashare.info så kan du se Pretty little Liars Sesong 1 og 2 og 3!!

  1. Fotballfrue

   😀

 23. Så fine bilder 🙂
  Begynte å sjå PLL i helga og eg er hekta! Blir noken episoder av det i kveld her og 🙂

 24. Hvor har du sett sessong 2 av pretty little liars? Som jeg vet har dei berre sessong 1 på netflix og vil veeldig gjerne se sessong 2 også! Er helt hektet! 🙂

  1. Fotballfrue

   Jeg har amerikansk netflix 🙂

   – C

  2. Siri Nilsen

   Her kan du se både sesong 1, 2 og 3. https://eztv.it/shows/372/pretty-little-liars/ Du må ha bittorent eller annet nedlastningsprogram.

 25. Det er noe med «besteforeldre» og å skjemme bort, både mennesker og dyr. Hehe. Hver gang bestemoren til samboeren hadde hatt onkelen sin hund, ble det streng slankekur. Men ikke så lett å si nei til hundeøyne.

  1. Fotballfrue

   Hehe, jeg vet 😉 Skjønner jo at det blir sånn da, men denne gangen var det så veldig mye :p

   – C

 26. Håper ikke du kjører denne hunden for ille nå da, bare fordi han har gått opp 2 kg. Ikke verdens undergang vettu;-) Bedre med noen kg for mye, enn for lite:)) Så har han litt og gå på om han evt skulle bli syk, få diare osv,,

  1. Fotballfrue

   Han skal veie 7 kilo, dette har veterinæren vår også vært klar på 🙂 Det er hans idealvekt og det beste for hans beinbygning. Beina hans skal tross alt kunne bære på kroppen og per i dag er han å anse som overvektig. Han har faktisk hatt en vektøkning på 29 prosent, det er ganske ille. Vi vil bare hans beste og det er at han går ned disse kiloene 🙂

   1. He he jeg må bare le litt. Stakkars lille Ronaldo som er blitt overvektig 😛 når du skriver det på den måten så er jo faktisk 2 kg mye for den lille kroppen! Det tar nok ikke lang tid før han er like sprek og fit som resten av familien:)

   2. Inga Helene

    Uff…får litt vondt av lille Ronaldo stakkar..! <3 Lett for meg å si,og jeg sier det allikevel…. – Så unødvendig. All lykke til,til han og dere sammen,Caroline.

   3. VELDIG feil det du sier der Hege! Absolutt IKKE en fordel med noen kilo for mye enn for lite. heller motsatt. nå er ikke hundene til Caroline av de tyngste rasene akkuratt, så hofter er jo ikke like utsatt. men det er aldri en fordel for dyr å veie noe kg for mye. Ellers er det sant som du sier å ikke presse de for mye, men det tenker jeg Caroline har full peil på:)

   4. Prøvde å skrive en kommentar i stad, men ser ikke ut som den ville være med i dag:) Det jeg prøvde å si er at du tar dessverre helt feil der Hege. Det er absolutt ikke riktig at hunder (+katter og andre) har godt av å være noen kilo for mye enn for lite. Det virker som det er en greie for folk at dyra skal ha litt og «ta av», men de er mye mer utsatt enn oss mennesker i feks hoftene for sykdommer. Det beste for dyra er og heller veie en kilo eller to under hva som er anbefalt, særlig de utsatte rasene! Men jeg er sikker på Caroline har full kontroll og virker som en gjennomgod eier på alle måter:)

  2. Er ikke helt det samme for hunder som det er for mennesker. 2 kg på oss utgjør vel egentlig ingen forskjell, utenom hva man kanskje føler seg best med. For en hund kan det jo fort bli helsefarlig :/

   Min border collie ble satt på «diett» litt hardere trening så fort noen påpekte at hun hadde blitt litt tykkere! Er ikke alltid lett for eieren å se forskjellen 🙂

   1. Inga Helene

    L H : » Noen påpekte at hun hadde blitt tykkere..» ? » Er ikke alltid lett for eieren å se forskjellen » ? sier du. Jeg er SÅ uenig med deg som det går an å bli. Hundens EIER burde absolutt være den første til å observere dette. Og ikke først og fremst se det,men KJENNE det på sin egen hund.
    Gjennom daglig berøring i form av kos,stell og pleie kjenner man veldig raskt forandringer i / på sin egen hund. Viktig del av et hundehold. Og,det går også helt fint an å veie sin kjære på fire bein 🙂
    Vil nevne i samme slengen her,at det finnes flere tilfeller av overvekt/undervekt blandt hunder som ikke skyldes matinntak og mosjon. Men derimot ubehandlet sykdom. – Typisk er stoffskiftesykdom.

   2. Fotballfrue

    Kjenner alltid etter på mine to om jeg føler det har blitt en endring 🙂 Lærte at en skal kjenne etter over ribbeina på siden. Det er ikke sikkert alle er klare over faren ved overvekt på hunder, spesielt ikke små raser, så det er kanskje noe som burde vært mer fokus på :/

    – C

  3. Hege, ikke uttal deg om ting du ikke har peiling på, for dette er tydelig et område du er helt kunnskapsløs.
   På en Rottweiler er ikke 2 kg verdens undergang, men på en Tibetansk spaniel, og hvilken som helst annen liten hund så er to kg drøyt mye! Her snakker vi om hunder som ikke skal gå opp mer enn 500 gram før det merkes på kroppen (både innvendig og utvendig). En hund skal ikke ha «litt å gå på», dette kommer så raskt tilbake på hunder om dem blir syke, at det er mer farlig om dem lever med det lille ekstra til vanlig. Håper du ikke har hund om du har denne innstillingen.

 27. Jeanette

  Hvor så du sesong 2 ?

  1. Fotballfrue

   Amerikanske netflix 🙂

   – C

 28. Jeg er faktisk lei av ALL musikk om dagen. Ble veldig lite oppdatert på musikkfronten i desember, pga jeg hørte på julemusikk, så det er på tide med litt musikktips!
  Føler jeg har hørt all musikk som finst, eller så liker ikke jeg noe musikk som er «på toppen» for tiden..

 29. haha, godt det ikke bare er her i hus vi får tilbake hunden etter ferie, noen kilo tyngre enn da vi forlot han;) Vi har en flatcoat retriver som i utgangspunktet er veldig stor (høyde/lengde) men etter 17 dager på Fillippinene kom vi hjem på lørdag til en hund som plutselig var blitt ganske stor over magen også;) Så nå er vi i full gang med slanking og ekstra mye trimming – noe han ikke er heeelt tilfreds med, hvertfall ikke på matfronten;)

 30. Sesong 3 er ute, men ikke hele sesongen. Så jeg vil tro at når alle episodene er ute, så vil den komme på netflix 🙂

 31. Om du trenger en ny serie å se på, så anbefales Revenge 🙂
  Kos deg!

 32. Heisann!

  Jeg har netflix selv, men kan ikke helt skryte av utvalget der.. det er sikkert en stund til den kommer ut!
  Derfor pleier jeg å se alle seriene mine på denne siden: https://www.tv-links.eu/, funker veldig bra som oftest!
  Er bare til å søke på den serien du ser på, og velge mellom ulike linker. Jeg velger alltid »allmyvideos,net» elns, de fungerer raskt!
  (Kommer opp en del reklame desverre, men det er bare til å ta bort..)

  Ha en finfin kveld 😀

 33. Det blir gjerne slik når man har to hunder, at de savner hverandre (selvom Ronaldo har glade dager hos «bestemor»!) Jeg fikk en hund til for noen måneder siden, en tispe, og når løpetiden kommer skal hannhunden vår til «besto» slik at det ikke blir valper. Lurer litt på hvordan hun kommer til å reagere…? Håper det går fint med Ronaldo, at han er tilbake i normalvekt på null komma niks. Det pleier jo å gå ganske fort å slanke de, synes du ikke? Jeg har det motsatte problemet, og prøver å få hannhunden vår til å gå opp i vekt ved hjelp av høyenergifór og olje på maten. Det tok ganske lang tid før han la på seg 2 (trengende) kg faktisk.

  1. Fotballfrue

   Å, neeei 🙁 Som vi slet med Ronaldo etter at vi kastrerte han, de 2 kiloene han gikk opp da satt virkelig fast 🙁 Men så klarte vi det . . og nå er de altså tilbake 😉

   Er hun veldig avhengig av hannhunden, da? Dersom de er så close som Hugo og Ronaldo vil det gå fint i noen dager, og så kommer det dårlige humøret :/ Men det går sikkert fint 🙂 Smart av dere å skille dem, hehe :p

   Klem!

 34. Mathilde

  Her I USA begynner den nye sesongen I dag!!

 35. Anbefaler deg Suits på det sterkeste, Caroline! Sesong 3 begynner i USA neste uke. Vanskelig å beskrive den, men det handler om advokater. Litt som Boston Legal, men overhodet ikke det samme :p IMDB forklarer bedre enn meg: https://www.imdb.com/title/tt1632701/.

 36. Hei 🙂 Utrolig flott blogg du har! Du er en super inspirasjon for meg. At du prioriterer og er så lysten på livet gjør at jeg finner tilbake til det om jeg titter innom her på en dårlig dag 🙂 Bare lurte på om du kunne ha et innlegg med musikktips som passer til trening, gjerne en hel liste?

  Keep on going!

 37. Jeg blir rett og slett «hundesyk» av den lille sjarmøren din. Jeg som i utgangspunktet ikke er noen fan av små hunderaser og alt… Blir vanskelig når vi skal bestemme oss for hvaslags hund vi skal ha!

 38. Linn Cecilie

  Visste du at te med melk setter ned forbrenningen (pga melken)? 😛 Tenkte bare å legge til litt unyttige info!

  1. Fotballfrue

   Jeg tror du skal høre med vedkommende som fortalte deg dette, hvor h*n har hørt det fra…

 39. Æsj, så kjedelig å lese, for en bomtur! :S Jeg pleier å lade batteriet hver kveld, jeg, så jeg er klar for uansett hva som må knipses dagen etter, er liivredd for utladet batteri :/ Ellers kan jeg dele med deg at vi prøvde pizzaoppskriften fra boken din i dag, og både mann og lillebror ELSKET det!

  Klem fra Elle

 40. Kristianne

  Hei. Bare lurer på hvordan du klarer å komme deg opp så sinnsykt tidlig? Hvor får du motivasjonen fra? Og blir du trøtt utover dagen? Og hadde du klart deg uten kaffe utover dagen når du står så tidlig opp? Det er jo helt vanvittig inspirerende at du står opp så tidlig, for ønsker å bli et A-menneske!!
  Klem<3

 41. Trener du hundene dine?

  1. Fotballfrue

   Nei, ikke noe særlig annet enn turer og leker som søk for hjernetrim etc. 🙂 Hugo elsker å jogge med meg, men Ronaldo er veldig lat :/

   – C

   1. anniken

    Skjønner. Har i alle fall lest at det er veldig bra å holde hundene sine aktive annet enn å bare gå tur et par ganger om dagen.

   2. Fotballfrue

    Ja, det er sant 🙂

 42. Det er så koselig hjemme hos deg Caroline og jeg bare elsker hunden din! 🙂

  Ps. Du er en del på tv ser jeg. Du burde absolutt prøve HD powder, som er beregnet til det. Jeg har skrevet litt om den her: https://curlyme.dk/2013/01/07/disse-produktene-bor-alle-ha/

  Klemmer

 43. Trenger du ny serie så kan jeg anbefale vampire diaries! Jeg ble helt hektet midt under eksamensperioden (noe som var veldig dumt :p ). Titta bare innom den fordi jeg i utgangspunktet var skråsikker på at jeg ikke kom til å like den da OTH og criminal minds er mer i min gate. Er ikke helt inn i vampyrgreiene og har ikke engang sett noen av twilight filmene. Det ble skikkelig swing and a miss, for jeg ble hektet med èn gang!

  1. Vampire Diaries rock! 🙂 Walking Dead er også en av de beste.

 44. Hei Caroline!
  Hvordan skaffer jeg meg amerikansk netflix? 🙂

 45. Har du sett dette (https://www.girlsplay.com/game/caroline-true-makeup/) på nettet, inspirert av deg?

 46. https://watchseries.li/
  Er finner du alt av serier! Siden er nede av en eller annen grunn, men fra 15 januar skal den funke igjen 🙂
  Har sett sesong 3 nå, utrolig spennende, så bare og glede seg 🙂

 47. Hvordan får man amerikansk netflix?? 😀

  1. Fotballfrue

   Har svart på det over her, flere andre har også svart 😀

   – C

 48. Har du sett Modern Family? Den er også på Netflix! Garantert latter!! 🙂

  Forresten – har du vurdert å følge trenden med et shoppingfritt år? Du kunne jo tatt det som en utfordring her på bloggen din 😉

  Følger deg hver dag!

  S 🙂

  1. Fotballfrue

   JA 😀 Haha! Veldig morsomt 🙂

   Klem!

 49. Åh, Caroline! Jeg må bare si at jeg synes bloggen din er helt vidunderlig! De dagene jeg føler meg nede er det bare å klikke seg inn her å lese alt det fine du skriver 🙂 Skikkelig feelgood blogg rett og slett! Ønsker deg og din mann alt godt i det nye året 🙂

  Slenger på et lite spørsmål, er ingen bedre å spørre enn deg, du har en faktastisk fin og misunnelsesverdig kropp! 🙂
  – Jeg ønsker å gå ned i vekt. Jeg veier 75 kg og er 173 høy. Er hverken usunn eller sunn, har prøvd å kutte ned all brus og søtsaker med sukker i det siste 🙂 Skulle gjerne gått ned 10 kg(!!) Har du noen tips? 🙂

  Stor klem til deg!

  1. Fotballfrue

   Synes virkelig du er på god vei 🙂 Har du lest noe om lchf? Det har en fantastisk effekt mtp. å nå idealvekten sin, enten det er å gå opp eller ned 🙂

   Klemmer 🙂

 50. Elsker det nye mobiloppsettet når jeg leserbloggen din på mobilen, men når jeg skal lese den på tab’n min får jeg litt problemer… Jeg kommer direkte til mobil utgaven og da blir skrift og bilder veldig forstørret. Eks et bilde kan dekke hele skjermen og blir vrengt og strukket så det ikke så fint å se på.. Finnes det en knapp eller noe som jeg ikke er klar over slik at jeg kan lese den på «pc-utgaven»? 😉

 51. Michelle

  kanskje like godt at han ikke vet hva som venter han av hard trening! hihi =P Gleder meg til spillelisten din, jeg trenger en seriøst update p den fronten!

 52. Hei! Hvis du ikke klarer å vente med å se så kan du gå hit: https://www.cucirca.com/2012/06/05/watch-pretty-little-liars-season-3-online/
  Bruker den siden selv for å se serier, funker bra. 🙂

 53. annkristin

  Når åpner nettbutikken 🙂

 54. Så flink du er! 🙂

 55. hvis du ikke klarer å vente kan du jo alltids laste det ned på pirate bay, om du er så badass:-D verdens beste serie!

 56. ElisabethH

  Jeg anbefaler VELDIG en serie som heter Hart of Dixie – den er skikkelig feelgood og morsom! Og romantisk. 😉

 57. Fyr løs med treningsmusikk! Trenger sårt noe nytt på ørene!
  Skal løpe løp på søndag så jeg må ha noe snasent å lytte til.

  Stå på videre, du gjør en god jobb med bloggen forresten!

  melissa

 58. Så sjønn han er! 😀
  Har forresten kommet på en ting som mangler i stua deres; et piano :)) Hehe, du som hadde spillt før og synger litt vettu 🙂
  Klem <3

  1. Fotballfrue

   Det har vi faktisk, mitt gamle (før meg mamma, og før henne mormor), men det står fortsatt hos mamma og pappa, vet ikke hvor jeg skal få plass i dette huset. Kanskje i fremtiden 🙂

   Klem!

 59. Pernille

  Kan du anbefale noen steder å reise på ferie med kjæresten? Gjerne noen steder som ikke er så dyrt. Har ikke råd til tur til maldivene i en alder av 18 år, men om dere har reis noen andre fine steder du anbefaler!

  1. Fotballfrue

   København, Paris, London, Roma, Alghero 😀

 60. Kan du være så snill å fortelle hvordan man får amerikansk netflix? 🙂

 61. Hehe, nå lo jeg høyt av å lese hva Ronaldo har i vente, etterfulgt av ond latter 😉 herlig 🙂 lykke til med slankekur! Skjønner savnet er stort hos dere alle nå. Det et så tydelig at dere er så glade i de to små, og virkelig jobber for deres beste ..det varmer mitt dyreglade hjerte 🙂 nå skal jeg sove, tidlig opp (..men absolutt ikke kl 04.30, hehe) ;p nattinatt 🙂

 62. Hei og hopp! Tusen takk for nok en uke fylt med avslapping og inspirasjon<3 Jeg lurte på en liten ting. Husker nemlig at du la ut en smoothie-oppskrift hvor du brukte spirulina for en tid tilbake. Benytter du deg av superfood/lignende kosttilskudd? I så fall, hva er erfaringen din med det? Har det pulveret som heter Purley Greens max selv, men det er jo så uendelig mye annet det ute også! Vanskelig å vite hva som faktisk fungerer. Ha en god dag, søte deg:=)

 63. For å skaffe amerikansk netflix: Bruk firefox – gå på add ons – søk opp media hint og innstaller dette. 🙂

  Tar nok litt tid før PLL ses. 3 kommer på netflix, ettersom at det fortsatt går på tv i USA (nettopp startet opp etter 3 mnd pause). Har anbefalt deg å se Revenge før, så du kan jo kanskje prøve det 🙂 Ellers er Once upon a time en veldig koselig eventyrserie, med de klassiske figuerene, men vet ikke helt om det ligger innenfor dine preferanser 🙂

 64. Husk på at det lille hjertet til hunden din ikke er så godt trent som deg, og ditt hjerte.Det kan være farlig og begynne å trene hunden din i det tempoet du har trent deg opp til, vær forsiktig og ikke press han for hardt. Værste jeg ser er folk som presser de lille små hundene sine så altfor hardt, eieren tenker desverre kun på seg selv.. 🙁 Lykke til! Jeg snakker av erfaring 🙂

  1. Fotballfrue

   Jeg skal da ikke trene Ronaldo som jeg trener meg selv? Hvorfor tror du det?

   – C

 65. Hei du:) Har du sett filmen som heter «hvordan får hun det til» eller «how does she do it» eller noe, med sarah jessica parker? Den burde du virkelig se for der minner hun meg helt fantastisk mye om deg! Kun positivt såklart, det er jo ikke noe negativt med å bli sammenlignet med henne 😀 Og jeg ser at mange har foreslått revenge! Den har jeg hørt mye om og MÅ se, men virkelig; Gossip Girl er verdens beste serie!

  Klem klem du er et flott forbilde Caroline 🙂

 66. Caroline

  har noen spørrsmål ang lchf 🙂
  så lenge man spiser lite karb. har det ikke noe si om hvilken type fett man spiser da? kan jeg kose meg med ei lita skål med barepisker krem f.eks eller noen av de søte gode oppskriftene fra boka di uten at det ødelegger noe?
  har du noen matpakketips? hehe… synes det er så uvant å pakke ned mye pålægg og et lite knekkebrød..
  har helt mista motivasjonen til å trene og spise sunt nå..

  1. Caroline

   noen som har noe råd, vet noe om dette?

   1. Fotballfrue

    Kvaliteten på maten du spiser er alltid viktig, enten det gjelder karbohydrater, proteiner eller fett. Det spiller ingen rolle hvor lavt inntaket av karbohydrater er. Spis rent kjøtt, og varier mellom rødt og hvitt. Pass på å spise fet fisk minst 2-3 ganger i uken. Bruk smør og meieriprodukter i pureer, og kaldpresset olivenolje i salater. Dette vil gi en fin variasjon av de ulike fettsyrene 🙂

 67. Benedikte

  Dette kommer til å hørtes utrolig nerdete ut, men én av de største grunnene til at jeg synes bloggen din er så bra er på bakgrunn av at du skriver så godt/grammatisk riktig. Jeg er en «sucker» for god grammatikk, og det er så altfor mange bloggere som virkelig ikke kan skrive til tross for godt innhold. Have an awesome week! 🙂

  1. Fotballfrue

   Så hyggelig å høre, tusen takk 😀

   – C

 68. Vet ikke helt hvor de har kommet i den serien der, men om du går inn på http://www.medialink.no og trykker der, så får du netflix på amerikansk, der er jo ofte flere episoder av ting som ikke er kommet til Norge enda 🙂

  1. Vi har amerikansk Netflix 😉

   – C

 69. Te og nøtter hørtes godt ut!

 70. Katarina Kristine

  Først og fremst vil jeg si at jeg elsker bloggen din og er innom den hver eneste dag! Kjøpte boken din med en gang den var i butikken og har laget mange av de gode oppskriftene!

  Så til hvorfor jeg egentlig legger igjen en kommentar; Jeg kom over en blogg istad som er veldig sterk. Dette en jente som forteller om sin oppvekst med en voldelig far. Veldig sterk historie som rørte meg veldig. Dette er en litt tabu sak som jeg syntes ikke kommer nok frem i media. Hvis du har tid så anbefaler jeg og lese denne bloggen med to innlegg. Den rørte meg til tårer, noe jeg tror andre også vil.

  http://www.defectivebutterfly.wordpress.com

  1. Fotballfrue

   <3

 71. For å se sesong 3 gå på http://www.curcia.com. Denne siden fungerer veldig fint og det er haugevis av serier 🙂 Ha en god dag.

 72. Stakkar Hugo, ikke bare bare å være borte fra sin kjære bestevenn :/

  Btw, på http://www.1channel.ch kan du streame live Pretty little liars, hvis du ikke orker å vente 🙂

  http://www.Getfit4fight.com – Sunn livsstil, trening, inspirasjon, motivasjon og Usa livet 🙂

 73. Hei Caroline! Hvis du trenger en ny serie kan jeg anbefale vampire diaries! Jeg har ikke sett noe twilight og er egentlig ikke helt med på den vampyr trenden som har vært, men denne serien tok meg med engang. 🙂

  1. Fotballfrue

   Har startet å se på det, synes bare det er lit skummelt mens jeg løper :p Er så redd for å falle av mølla 😉

   – C

 74. Du MÅ se Dexter det er verdens beste serie. Er totalt hekta

 75. Hvordan får man gjort om den norske versjonen av netflix til amerikansk?

  -c

 76. Har ikke sett pretty little liars, men vis du mangler noe å se på så kan du prøve «Dead Drop Diva», ligger to sesonger på nettflix av det.
  Handler om en tynn, perfekt model som dør og blir «født på ny» i kroppen til en plussize advokat. Hun tar med seg minner og personlighet fra sitt første liv, men får også kunnskapen til den nye kroppen sin.
  Jeg så de to første sesongene på nettflix og har måttet fikse sesong tre og fire etterpå, jeg ble hekta!

  Ellers håper jeg du får et godt nytt år!

 77. Ann Kristin

  Hei!! Når åpner nettbutikken, hvis den ikke allerede er åpen da!! 😀

  1. Fotballfrue

   Den er lagt ned 😉

   – C

 78. Victoria

  Åh, du bør så absolutt kikke på Pitbull sitt nye album Golbal Warmin! Jeg synger og løper om hverandre når jeg hører på noen av sangene, så er absolutt en vinner på treningslista. Noen av mine favoritter er Feel this moment (Med innslag fra riffet i take on me, skikkelig feelgood!), Last night, Have some fun, Tchu Tchu Tcha (med Enrique Iglesias, wræff!), Don’t Stop the Party, Hope We Meet Again, Party Ain’t Over.

  Håper noe faller i smak!!! 😀

 79. Siv Marit

  Elsker boken din:) masse gode oppskrifter:) fikk den til jul.. 😀 har glutenallergi så oppskriftene passer meg bra:) sjekk ut min spilleliste: https://open.spotify.com/user/1125874714/playlist/4SZ3fRLNUQlf4HkblikDVG

 80. Hvorfor har Ronaldo vært så lenge borte?

  1. Fotballfrue

   Se svar over! . . 🙂

   – C

 81. Hei! Jeg bare elsker bloggen din:) Du bare lyser glede og motivasjon!
  Jeg bruker også netflix, også bare lurte jeg på om det er lovlig å gjøre slik at man får det amerikansk?:)

 82. Hei!

  På denne siden https://www.free-tv-video-online.me/internet/pretty_little_liars/ er serien lagt ut allerede. Bruker denne siden selv 🙂

 83. Hvorfor har Ronaldo oppholdt seg så lenge i Ålesund?

  1. Fotballfrue

   Vi reiste til Mexico den 03. desember, da overleverte vi Ronaldo i Oslo hvor faren til Lars-Kristian jobbet den aktuelle dagen. Han kjører mye Oslo-Ålesund, så han tok med seg Ronaldo til Ålesund. Hugo leverte vi i Sarpsborg hos mine foreldre den 26. november. Vi kom hjem fra Mexico 19. desember og fløy til Ålesund dagen etter for begravelse. Ronaldo er for stor til å ha på flyet, så han ble igjen i Ålesund. Fra Ålesund reiste vi til Oslo og fra Oslo til Sarpsborg den 22. desember for å feire jul. Der møtte vi Hugo igjen. Så fløy vi til Ålesund 2. juledag og bestemte oss for å ha med Hugo ettersom vi fikk inntrykk av at han savnet Ronaldo veldig. Ronaldo er som sagt for stor til å være med i kabinen, så vi må time det slik at vi får han tilbake neste gang faren til Lars-Kristian er i Oslo . . som er på søndag 🙂 Så på søndag kjører vi inn til Oslo og henter han. Håper dette oppklarte!

   Tilsammen har hundene vært ca. like lenge borte.

   – C

 84. Du kan se pretty little liars på feks project free tv. Det er streaming da. Men hvis du bare søker på det på google, så er det den øverste linken. Linken er iallefall free-tv-video- online. me/ internet – Uten de mellomrommene, men det kan vel havne i spamfilteret hvis ikke.. Og der syns jeg de har ganske så god kvalitet. 🙂 Det har jo vært «julefri» på alle tvserier nå, men pll begynner igjen idag i Usa, så der kan du se alle episodene hver onsdag 🙂

 85. Sesong 3 er ikke ferdig vist i USA engang, og netflix er UTROLIG trege med å oppdatere… Så jeg tviler desverre på at de oppdaterer med det første 🙁 Du kan jo prøve noe annet imens, Bones, Gossip Girl og Veronica Mars er utrolig spennende serier de tilbyr 😀

 86. Jeg vil også anbefale Revenge.
  En annen serie som jeg har blitt hekta på er Nashville.

 87. Dere har sikkert prøvd det men anbefaler det alikevel 🙂 Tispa mi veide 4 kilo for mye og fikk streng beskjed at hun måtte ned i vekt. Nå var ikke hun like liten som din. (min var 30kg og skulle ned til 26kg.) Jeg begynte å gi henne slanke foret til Hills, både tørr og våt og hun raste ned i kilo. Hun gikk faktisk ned til 25 kilo 🙂 når hun nådde vekten så byttet jeg til hills sin hundemat som inneholder mindre fett. Hvis dere ikke har prøvd det så vil jeg anbefale det. 🙂

 88. Hei
  Hva koster det å ha amerikansk netflix?

  1. Fotballfrue

   Koster vel 79,- for abonnementet, og så koster det ca 30 i mnd for,- for et abonnement hos http://www.unblock-us.com 🙂

   – C

 89. Amalie14

  Kjipt det med kameraet, men sånt skjer iblandt..:/
  Stakkars Hugo, kan se på han på bildet at hodet henger litt, men gjett hvilken lykke han kommer til å vise når Ronaldo kommer tilbake!:D
  Gleder meg til du kommer med treningsmusikk, er nok flere som trenger update i den gården.. 🙂

 90. Ååå! Sesongavslutningen på s2 er SÅ spennende! Stod på kne i sofaen selv, og ropte til tven! Nå vil jeg ha s3 ASAP!

 91. Så koselig du gjør det med brett og lys! Kan tenke meg at teen liksom blir ekstra god, når man gjør det lille ekstra 🙂 Har sett den lilje telysholderen før men skulle så gjerne vite hvor den kan kjøpes? Husker du hvor du har den fra?
  Ha en fin dag videre!

  1. Fotballfrue

   Kremmerhuset 🙂

   Klem!

 92. Hei vakre Caroline! Jeg er også hekta på Pretty Little Liars! Hehe.. Det er en utrolig bra serie og du må glede deg til sesong 3! Den holder på å sendes i USA nå, så den kommer ikke på Netflix med det samme. Jeg ser det på http://www.cokeandpopcorn.eu. Der kan du se episodene gratis uten bruker på både pc, iPhone og iPad. Hvis du vil vente til den kommer på Netflix, anbefaler jeg deg å se 90210 eller The Lying Game. Kjempebra serier det også! Stor klem <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *