Kontorrotte

Hei dere! Føltes fantastisk å starte dagen akkurat litt for tidlig i dag, så Siri og jeg satser på at dette blir en tradisjon fremover 🙂 Etter spinningtimen dro jeg hjem for å dusje og fikse meg, så har jeg egentlig bare blitt sittende her hjemme for å jobbe. Er fortsatt en del med nettbutikken som skal ordnes i etterkant også, og det som var lageret vårt er jo KAOS nå, så det er noe å ta tak i de nærmeste dagene. Reiste en tur inn til Skien for å ta antrekksbilder, men da jeg kom frem var kameraet utladet. Fytti. . Er ikke det #den følelsen så vet ikke jeg. . Frem og tilbake blir det ca. 50 minutter på dette føret. Helbom. Men da får det bli i  morgen i stedet.

Ellers er Hugo litt lei seg om dagen, han savner Ronaldo så fælt, tror ikke han helt vet hvor han skal gjøre av seg. . Savner er stort hos oss også, så det skal bli helskjønt å få hentet ham til helgen. Han har jo vært i Ålesund siden vi reiste til Mexico, og selv om vi var der rett før julaften og i romjulen, føler jeg det er evigheter siden sist. Forresten! Han har gått opp 2 kilo mens han har vært borte, så nå er han et stykke unna standardvekten sin igjen, akkurat som før vi kastrerte ham. Vi snakker seriøs trimming fra mandag av! Uff. Om han bare visste hva som venter. Muhaha 🙂

Nå skal jeg få av meg finstasen og se en episode av Pretty Little Liars før vi starter med middagen. Lars-Kristian kom nettopp hjem, nå har treningen startet igjen, så det er nesten dobbelt opp frem til seriestart. Å, forresten! Jeg har bare et par episoder igjen av Pretty Little Liars på Netflix, noen som vet når sesong 3 kommer ut der? Jeg tror ikke jeg klarer å vente! Det betyr at få løpeøkter fra nå er jeg tilbake til musikk på ørene, og da trenger jeg en solid update på den fronten. Skal snekre sammen en liste de kommende dagene, så kan jeg dele den med dere 🙂

Har drukket litervis med kaffe i dag, så nå er jeg tilbake på tekjøret igjen – med melk!

Håper dere har hatt en fin mandag hittil ♥

147 kommentarer

 1. Michelle

  kanskje like godt at han ikke vet hva som venter han av hard trening! hihi =P Gleder meg til spillelisten din, jeg trenger en seriøst update p den fronten!

 2. Hei! Hvis du ikke klarer å vente med å se så kan du gå hit: http://www.cucirca.com/2012/06/05/watch-pretty-little-liars-season-3-online/
  Bruker den siden selv for å se serier, funker bra. 🙂

 3. annkristin

  Når åpner nettbutikken 🙂

 4. Så flink du er! 🙂

 5. hvis du ikke klarer å vente kan du jo alltids laste det ned på pirate bay, om du er så badass:-D verdens beste serie!

 6. ElisabethH

  Jeg anbefaler VELDIG en serie som heter Hart of Dixie – den er skikkelig feelgood og morsom! Og romantisk. 😉

 7. Fyr løs med treningsmusikk! Trenger sårt noe nytt på ørene!
  Skal løpe løp på søndag så jeg må ha noe snasent å lytte til.

  Stå på videre, du gjør en god jobb med bloggen forresten!

  melissa

 8. Ingvild

  Så sjønn han er! 😀
  Har forresten kommet på en ting som mangler i stua deres; et piano :)) Hehe, du som hadde spillt før og synger litt vettu 🙂
  Klem <3

  1. Fotballfrue

   Det har vi faktisk, mitt gamle (før meg mamma, og før henne mormor), men det står fortsatt hos mamma og pappa, vet ikke hvor jeg skal få plass i dette huset. Kanskje i fremtiden 🙂

   Klem!

 9. Pernille

  Kan du anbefale noen steder å reise på ferie med kjæresten? Gjerne noen steder som ikke er så dyrt. Har ikke råd til tur til maldivene i en alder av 18 år, men om dere har reis noen andre fine steder du anbefaler!

  1. Fotballfrue

   København, Paris, London, Roma, Alghero 😀

 10. Kan du være så snill å fortelle hvordan man får amerikansk netflix? 🙂

 11. Hehe, nå lo jeg høyt av å lese hva Ronaldo har i vente, etterfulgt av ond latter 😉 herlig 🙂 lykke til med slankekur! Skjønner savnet er stort hos dere alle nå. Det et så tydelig at dere er så glade i de to små, og virkelig jobber for deres beste ..det varmer mitt dyreglade hjerte 🙂 nå skal jeg sove, tidlig opp (..men absolutt ikke kl 04.30, hehe) ;p nattinatt 🙂

 12. Hei og hopp! Tusen takk for nok en uke fylt med avslapping og inspirasjon<3 Jeg lurte på en liten ting. Husker nemlig at du la ut en smoothie-oppskrift hvor du brukte spirulina for en tid tilbake. Benytter du deg av superfood/lignende kosttilskudd? I så fall, hva er erfaringen din med det? Har det pulveret som heter Purley Greens max selv, men det er jo så uendelig mye annet det ute også! Vanskelig å vite hva som faktisk fungerer. Ha en god dag, søte deg:=)

 13. For å skaffe amerikansk netflix: Bruk firefox – gå på add ons – søk opp media hint og innstaller dette. 🙂

  Tar nok litt tid før PLL ses. 3 kommer på netflix, ettersom at det fortsatt går på tv i USA (nettopp startet opp etter 3 mnd pause). Har anbefalt deg å se Revenge før, så du kan jo kanskje prøve det 🙂 Ellers er Once upon a time en veldig koselig eventyrserie, med de klassiske figuerene, men vet ikke helt om det ligger innenfor dine preferanser 🙂

 14. Husk på at det lille hjertet til hunden din ikke er så godt trent som deg, og ditt hjerte.Det kan være farlig og begynne å trene hunden din i det tempoet du har trent deg opp til, vær forsiktig og ikke press han for hardt. Værste jeg ser er folk som presser de lille små hundene sine så altfor hardt, eieren tenker desverre kun på seg selv.. 🙁 Lykke til! Jeg snakker av erfaring 🙂

  1. Fotballfrue

   Jeg skal da ikke trene Ronaldo som jeg trener meg selv? Hvorfor tror du det?

   – C

 15. Hei du:) Har du sett filmen som heter «hvordan får hun det til» eller «how does she do it» eller noe, med sarah jessica parker? Den burde du virkelig se for der minner hun meg helt fantastisk mye om deg! Kun positivt såklart, det er jo ikke noe negativt med å bli sammenlignet med henne 😀 Og jeg ser at mange har foreslått revenge! Den har jeg hørt mye om og MÅ se, men virkelig; Gossip Girl er verdens beste serie!

  Klem klem du er et flott forbilde Caroline 🙂

 16. Caroline

  har noen spørrsmål ang lchf 🙂
  så lenge man spiser lite karb. har det ikke noe si om hvilken type fett man spiser da? kan jeg kose meg med ei lita skål med barepisker krem f.eks eller noen av de søte gode oppskriftene fra boka di uten at det ødelegger noe?
  har du noen matpakketips? hehe… synes det er så uvant å pakke ned mye pålægg og et lite knekkebrød..
  har helt mista motivasjonen til å trene og spise sunt nå..

  1. Caroline

   noen som har noe råd, vet noe om dette?

   1. Fotballfrue

    Kvaliteten på maten du spiser er alltid viktig, enten det gjelder karbohydrater, proteiner eller fett. Det spiller ingen rolle hvor lavt inntaket av karbohydrater er. Spis rent kjøtt, og varier mellom rødt og hvitt. Pass på å spise fet fisk minst 2-3 ganger i uken. Bruk smør og meieriprodukter i pureer, og kaldpresset olivenolje i salater. Dette vil gi en fin variasjon av de ulike fettsyrene 🙂

 17. Benedikte

  Dette kommer til å hørtes utrolig nerdete ut, men én av de største grunnene til at jeg synes bloggen din er så bra er på bakgrunn av at du skriver så godt/grammatisk riktig. Jeg er en «sucker» for god grammatikk, og det er så altfor mange bloggere som virkelig ikke kan skrive til tross for godt innhold. Have an awesome week! 🙂

  1. Fotballfrue

   Så hyggelig å høre, tusen takk 😀

   – C

 18. Vet ikke helt hvor de har kommet i den serien der, men om du går inn på http://www.medialink.no og trykker der, så får du netflix på amerikansk, der er jo ofte flere episoder av ting som ikke er kommet til Norge enda 🙂

  1. Vi har amerikansk Netflix 😉

   – C

 19. Te og nøtter hørtes godt ut!

 20. Katarina Kristine

  Først og fremst vil jeg si at jeg elsker bloggen din og er innom den hver eneste dag! Kjøpte boken din med en gang den var i butikken og har laget mange av de gode oppskriftene!

  Så til hvorfor jeg egentlig legger igjen en kommentar; Jeg kom over en blogg istad som er veldig sterk. Dette en jente som forteller om sin oppvekst med en voldelig far. Veldig sterk historie som rørte meg veldig. Dette er en litt tabu sak som jeg syntes ikke kommer nok frem i media. Hvis du har tid så anbefaler jeg og lese denne bloggen med to innlegg. Den rørte meg til tårer, noe jeg tror andre også vil.

  http://www.defectivebutterfly.wordpress.com

  1. Fotballfrue

   <3

 21. For å se sesong 3 gå på http://www.curcia.com. Denne siden fungerer veldig fint og det er haugevis av serier 🙂 Ha en god dag.

 22. Stakkar Hugo, ikke bare bare å være borte fra sin kjære bestevenn :/

  Btw, på http://www.1channel.ch kan du streame live Pretty little liars, hvis du ikke orker å vente 🙂

  http://www.Getfit4fight.com – Sunn livsstil, trening, inspirasjon, motivasjon og Usa livet 🙂

 23. Hei Caroline! Hvis du trenger en ny serie kan jeg anbefale vampire diaries! Jeg har ikke sett noe twilight og er egentlig ikke helt med på den vampyr trenden som har vært, men denne serien tok meg med engang. 🙂

  1. Fotballfrue

   Har startet å se på det, synes bare det er lit skummelt mens jeg løper :p Er så redd for å falle av mølla 😉

   – C

 24. Du MÅ se Dexter det er verdens beste serie. Er totalt hekta

 25. Hvordan får man gjort om den norske versjonen av netflix til amerikansk?

  -c

 26. Har ikke sett pretty little liars, men vis du mangler noe å se på så kan du prøve «Dead Drop Diva», ligger to sesonger på nettflix av det.
  Handler om en tynn, perfekt model som dør og blir «født på ny» i kroppen til en plussize advokat. Hun tar med seg minner og personlighet fra sitt første liv, men får også kunnskapen til den nye kroppen sin.
  Jeg så de to første sesongene på nettflix og har måttet fikse sesong tre og fire etterpå, jeg ble hekta!

  Ellers håper jeg du får et godt nytt år!

 27. Ann Kristin

  Hei!! Når åpner nettbutikken, hvis den ikke allerede er åpen da!! 😀

  1. Fotballfrue

   Den er lagt ned 😉

   – C

 28. Victoria

  Åh, du bør så absolutt kikke på Pitbull sitt nye album Golbal Warmin! Jeg synger og løper om hverandre når jeg hører på noen av sangene, så er absolutt en vinner på treningslista. Noen av mine favoritter er Feel this moment (Med innslag fra riffet i take on me, skikkelig feelgood!), Last night, Have some fun, Tchu Tchu Tcha (med Enrique Iglesias, wræff!), Don’t Stop the Party, Hope We Meet Again, Party Ain’t Over.

  Håper noe faller i smak!!! 😀

 29. Siv Marit

  Elsker boken din:) masse gode oppskrifter:) fikk den til jul.. 😀 har glutenallergi så oppskriftene passer meg bra:) sjekk ut min spilleliste: http://open.spotify.com/user/1125874714/playlist/4SZ3fRLNUQlf4HkblikDVG

 30. Hvorfor har Ronaldo vært så lenge borte?

  1. Fotballfrue

   Se svar over! . . 🙂

   – C

 31. Cecilie

  Hei! Jeg bare elsker bloggen din:) Du bare lyser glede og motivasjon!
  Jeg bruker også netflix, også bare lurte jeg på om det er lovlig å gjøre slik at man får det amerikansk?:)

 32. Hei!

  På denne siden http://www.free-tv-video-online.me/internet/pretty_little_liars/ er serien lagt ut allerede. Bruker denne siden selv 🙂

 33. Hvorfor har Ronaldo oppholdt seg så lenge i Ålesund?

  1. Fotballfrue

   Vi reiste til Mexico den 03. desember, da overleverte vi Ronaldo i Oslo hvor faren til Lars-Kristian jobbet den aktuelle dagen. Han kjører mye Oslo-Ålesund, så han tok med seg Ronaldo til Ålesund. Hugo leverte vi i Sarpsborg hos mine foreldre den 26. november. Vi kom hjem fra Mexico 19. desember og fløy til Ålesund dagen etter for begravelse. Ronaldo er for stor til å ha på flyet, så han ble igjen i Ålesund. Fra Ålesund reiste vi til Oslo og fra Oslo til Sarpsborg den 22. desember for å feire jul. Der møtte vi Hugo igjen. Så fløy vi til Ålesund 2. juledag og bestemte oss for å ha med Hugo ettersom vi fikk inntrykk av at han savnet Ronaldo veldig. Ronaldo er som sagt for stor til å være med i kabinen, så vi må time det slik at vi får han tilbake neste gang faren til Lars-Kristian er i Oslo . . som er på søndag 🙂 Så på søndag kjører vi inn til Oslo og henter han. Håper dette oppklarte!

   Tilsammen har hundene vært ca. like lenge borte.

   – C

 34. Du kan se pretty little liars på feks project free tv. Det er streaming da. Men hvis du bare søker på det på google, så er det den øverste linken. Linken er iallefall free-tv-video- online. me/ internet – Uten de mellomrommene, men det kan vel havne i spamfilteret hvis ikke.. Og der syns jeg de har ganske så god kvalitet. 🙂 Det har jo vært «julefri» på alle tvserier nå, men pll begynner igjen idag i Usa, så der kan du se alle episodene hver onsdag 🙂

 35. Sesong 3 er ikke ferdig vist i USA engang, og netflix er UTROLIG trege med å oppdatere… Så jeg tviler desverre på at de oppdaterer med det første 🙁 Du kan jo prøve noe annet imens, Bones, Gossip Girl og Veronica Mars er utrolig spennende serier de tilbyr 😀

 36. Jeg vil også anbefale Revenge.
  En annen serie som jeg har blitt hekta på er Nashville.

 37. Dere har sikkert prøvd det men anbefaler det alikevel 🙂 Tispa mi veide 4 kilo for mye og fikk streng beskjed at hun måtte ned i vekt. Nå var ikke hun like liten som din. (min var 30kg og skulle ned til 26kg.) Jeg begynte å gi henne slanke foret til Hills, både tørr og våt og hun raste ned i kilo. Hun gikk faktisk ned til 25 kilo 🙂 når hun nådde vekten så byttet jeg til hills sin hundemat som inneholder mindre fett. Hvis dere ikke har prøvd det så vil jeg anbefale det. 🙂

 38. Hei
  Hva koster det å ha amerikansk netflix?

  1. Fotballfrue

   Koster vel 79,- for abonnementet, og så koster det ca 30 i mnd for,- for et abonnement hos http://www.unblock-us.com 🙂

   – C

 39. Amalie14

  Kjipt det med kameraet, men sånt skjer iblandt..:/
  Stakkars Hugo, kan se på han på bildet at hodet henger litt, men gjett hvilken lykke han kommer til å vise når Ronaldo kommer tilbake!:D
  Gleder meg til du kommer med treningsmusikk, er nok flere som trenger update i den gården.. 🙂

 40. Ååå! Sesongavslutningen på s2 er SÅ spennende! Stod på kne i sofaen selv, og ropte til tven! Nå vil jeg ha s3 ASAP!

 41. Så koselig du gjør det med brett og lys! Kan tenke meg at teen liksom blir ekstra god, når man gjør det lille ekstra 🙂 Har sett den lilje telysholderen før men skulle så gjerne vite hvor den kan kjøpes? Husker du hvor du har den fra?
  Ha en fin dag videre!

  1. Fotballfrue

   Kremmerhuset 🙂

   Klem!

 42. Hei vakre Caroline! Jeg er også hekta på Pretty Little Liars! Hehe.. Det er en utrolig bra serie og du må glede deg til sesong 3! Den holder på å sendes i USA nå, så den kommer ikke på Netflix med det samme. Jeg ser det på http://www.cokeandpopcorn.eu. Der kan du se episodene gratis uten bruker på både pc, iPhone og iPad. Hvis du vil vente til den kommer på Netflix, anbefaler jeg deg å se 90210 eller The Lying Game. Kjempebra serier det også! Stor klem <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *