Oppsummering 2012: Januar – April

Flere har etterspurt oppsummering av året som har gått, så i år som i fjor og året før, kommer det her. Fire måneder av gangen 🙂

Januar: I 2011-2012 ble året avsluttet av et fantastisk bryllup på Geilo. The Holmens giftet seg og vi hadde det helt fantastisk! Her var nyttårskjolen den gangen, min første fra Sherri Hill.

Lars-Kristian har som oftest fri de første helgene i januar før det braker løs med trening og fotball, så vi bruker alltid å benytte sjansen til å være sosiale disse helgene. I fjor var intet unntak og vi hadde det så hyggelig med besøk, turer i Siljanskogen, store frokoster, boller, kakao og latterfylte middager:

Jeg jobbet og jobbet og jobbet og jobbet med boken min for å få den ferdig:

Og så var det plutselig tid for covershoot!

Jeg ble 25 og hadde verdens beste mamma og pappa på besøk, ettersom Lars-Kristian var på treningsleir. Ble servert jordbær, champagne og gaver på sengen, fantastisk!

Februar: Og Lars-Kristian var fortsatt i La Manga, så jentene tok turen til Siljan for å feire meg. Det ble turer i snøen og aking på dagen, og vin til karaoke på kvelden 🙂

Lars-Kristian kom endelig hjem, og vi reiste til København for å ferie mine 25 år. Vi spiste middag på fantastiske Umami, lunsj på The Royal Café  og shoppet til vi droppet 🙂

Flinke fotograf Benny Ottosson kom på besøk til Siljan på selveste Valentinesday, og vi hadde en liten shoot til boken min samtidig som vi dro til Skotfoss Brug og hadde fotoshoot for nettbutikken Treasures 🙂

Mars: Innledet den første vårmåneden med å lage en fantastisk lavkarboversjon av skoleboller. Nam!

Deretter oppdaget jeg det første vårtegnet som var svært etterlengtet etter en lang vinter. .

Jeg sendte brudekjolen min avgårde på utstillingen «Prinsesse for en dag» hos Hadeland Glassverk. .

. . og snøen startet omsider å smelte 🙂

Vi fikk endelig kaffekrokstolene våre fra TM Design, og stuen begynte så smått å komme på plass.

Boken min kom ENDELIG fra trykken og jeg var nesten mer i Oslo for å gjøre intervjuer og gå i møter, enn jeg var i Siljan.

BOKLANSERING!

Bokbad hvor jeg møtte utrolig mange, fantastiske lesere. .

. . og STOR fest med venner og familie på kvelden 🙂 Fantastiske dager som fortsatt er litt uvirkelig for meg. .

Jeg var på forsiden til DetNye, en helt fantastisk opplevelse som også er noe uvirkelig å tenke tilbake på.

Fra shooten:

Jeg var på SENKVELD sammen med Steffen Iversen og Kjetil Jansrud. Dette var en kjempespennende opplevelse, og jeg er så glad for at jeg fikk muligheten til å være med 🙂 Rett etter innspilling dro jeg videre til Cosmopolitan Beauty Awards, og dagen etter var jeg helt ødelagt, men lykkelig, av alle inntrykkene.

April: Startet rolig med påskefeiring i Ålesund. .

. .  og årets første sykkeltur.

Tippeligaen var i gang og Lars-Kristian scoret ENDELIG mål i sin første kamp for ODD:

Så reiste vi til hovedstaden for å være med på en episode av VGTV’s Foppall:

Og jeg hadde min første boksignering på Sandvika Storsenter, husker jeg ble helt overveldet over hvor mange som møtte opp 🙂

Vi koblet fullstendig av på hytta..

. . og kunne endelig kaste ytterjakken!

April ble avsluttet med en hyllest til kvinnekroppen, hvor jeg oppfordret dere til å sende inn bikinibilder som jeg kunne bruke i en collage for å få fokuset bort fra «den normale kvinnekroppen» For hva er egentlig normalt? Alle kvinner er unike og vi burde være stolte av oss selv, uansett fasong.

Sjekk resten av innlegget her og her. Kanskje vi skal gjøre noe lignende snart igjen? Jeg har nemlig en sminkefri collage i tankene 🙂

Del 2 av oppsummeringen kommer i morgen ♥

75 kommentarer

 1. Så morsomt å lese <3
  Men du, har du noen bra treningssanger nå? Med bra trøkk i! ::D

  1. Fotballfrue

   Her går det jo for det meste i serier om dagen, men jeg skal se hva jeg har på listen nå, kanskje jeg kan ta de med i neste innlegg 🙂

   Klem!

   1. Ja, det stemmer jo det! Bra med serier vil jeg tro 🙂 Men jeg jogger ute, så da blir det ikke like enkelt, hehe.
    Jeg har også et annet spørsmål til deg. Har en stor drøm, og du er den eneste jeg føler at jeg kan spørre om noe enkelt ang. det. Men jeg vil helst ikke skrive det her i kommentarfeltet, da det er et ganske sterkt emne. Har du en mail jeg kan nå deg på? Hadde satt så stor pris på det:) Veit du sikkert får mange lignende henvendelser, men jeg HÅPER så inderlig jeg kan få spurt om det jeg vil 🙂 <3

   2. Fotballfrue

    Se på kontakt meg 🙂

    – C

 2. For et helt fantastisk år du har hatt, du lever virkelig drømmen:)! Stå på, du er så utrolig dyktig! INSPIRASJON!

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀 2012 har vært helt amazing, virkelig. Kan ikke skjønne at noe skal kunne toppe dette!

   Klemmer 🙂

 3. Flott innlegg 🙂 Hvor mange Sherii hill kjoler har du? 4? 🙂
  Fantastiske kjoler 😀

  1. Fotballfrue

   3 kjoler fra Sherri Hill og en fra Jovani som jeg ikke har brukt ennå 🙂

   – C

   1. Ingeborg

    Jeg tenkte på du har vel 4 Sherri Hill? Den lilla fra nyttårsbryllupet, den blå fra bursdagen din, den grønne fra boklanseringen og den nye du hadde på nyttårsaften 🙂

   2. Fotballfrue

    Haha, ja! Det stemmer 🙂 Noen som følger bedre med 😉

    Klem!

 4. Sminkefri i dag er ikke hva sminkefri var før. Nå har vi jo tatoerte øyebryn, vippe-extensions og selvbruning i ansiktet, så det blir ikke naturlig om Norges befolkning skal sende inn en sminkefri versjon av seg selv..

  1. Hanna :-)

   Ikke alle er sånn 😉

   1. Når jeg er sminkefri er jeg virkelig sminkefri. Ikke fargede bryn engang! Regner med det finnes flere som meg 😉

   2. Persille

    Det gjør det Hanne 🙂 Ingen fargede bryn, ikke noen tatoveringer i ansiktet. Ikke sminke fra i går, ikke eyelashextentions. Ikke lypsyl med farge. Ikke selvbruning.
    Det er faktisk ganske deilig av og til 🙂

   3. Det finnes helt klart flere som «deg», hvis jeg sminker meg MYE har jeg på concealer, pudder, blush og mascara, men som regel holder jeg meg til mascara og en nøytral leppomade 🙂 Er jeg uten sminke, har jeg virkelig ingen sminke på, whatsoever. Så en sminkefri collage syns jeg kunne vært en god idé!

   4. enig sminke er å ikke ha en eneste dæsj med sminke, selv om noen mener å pudre seg med mineral pudder og tegne opp bryn er å være sminke fri.:P
    Hadde vært gøy med sminkefricollage, men da da håper jeg virkelig folk legger ut bilder som ikke er tatt av framsiden av iphone feks, som man faktisk ser mye bedre ut på, fordi den skjuler mye detaljer, og at det er bilde som faktisk viser ansiktet tydelig og ikke på et mils avstand

   5. Caroline

    Enig med Hanna. Ikke alle er sånn. Tatoverte øyenbryn?!
    Det er jo ikke pent I DET HELE TATT! Tommel opp for artig forslag! Jeg skal sende inn jeg!;)

    Flott innlegg, kjære navnesøster! Kanskje litt tidlig å spørre Caroline, men har dere noen planer for sommeren 2013? Ååå gleeeder meg sånn til varmere vær at det kribler i magen! Stor klem fra en trofast leser på 28;)

   6. Madeleine

    Skjønner ikke hvorfor så mange skal ha fordommer mot tatoverte bryn? Se på Ida Wulff sine bryn: https://www.idawulff.com/2012/12/17/girlsnight/girlsnight2/. De ser jo helt naturlige ut. De er gjort av den fantastiske Sol Hegge 🙂

   7. Fotballfrue

    Det kan være kjempefint 🙂 Tror de fleste tenker på slik det engang var 😉

    – C

  2. Skjønner godt hva du mener, men jeg tror ikke dette gjelder flertallet av Norges kvinnelige befolkning. 😉

 5. For et fantastisk år du har hatt, Caroline. Jeg blir helt målløs, du er så heldig så får være med på så masse spennende! Uansett så har du fortjent alt <3 jeg har fulgt bloggen din gjennom hele året, og det er kjempemorsomt med tilbakeblikkene! Kjenner også at jeg gleder meg fryktelig til våren etter å ha sett disse bildene, aaaah <3

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 🙂 Synes hele året er helt surrealistisk, det har vært så utrolig spennende 🙂 Ser frem til dette året og håper jo at det kan bli like bra, om ikke bedre 😉

   Klemmer!

 6. Året har gått så fort, virker ikke så lenge siden jeg leste innlegget om at dere reiser hjem fra bryllupet på Geilo! Sminkefri collage høres bra ut!;)

 7. Tommel opp for sminkefri collage (Y(

 8. Solveig Brekka

  Så nydelig du er!

 9. FOR noen fantastiske bilder og minner å ha Caroline <3

  Håper du vet selv hvor flink du er, jeg blir utrolig inspirert av deg på mange måter:) Måtte dette året bli enda bedre!! Jeg har store planer og drømmer for dette året, og jeg gleder meg til å ta fatt i de:)

  Jeg er forresten med i Brun og Blid sin konkurranse om å bli deres modell i 2013, så om du har lyst og selvfølgelig mulighet, så kan du gjerne gi meg en stemme der:) Du finner link fra bloggen min, eller på deres sider. . Blir nok hardt og skulle vinne, men den som intet våger, intet vinner, er det ikke det man sier?:)

  Ønsker deg en flott dag videre, du har nok vært i sving lenge vil jeg tro:) Klem fra meg!

  1. Fotballfrue

   Så gøy, jeg skal stemme på deg! Lykke til, søte <3

   Klemmer!

   1. Tusen takk snille deg <3 Setter STOR pris på det! Blir spennende å se. . Og om det ikke går nå så kanskje juryen plukker meg ut blant de 8 personene som ikke kom med:)

    Ha en fortsatt fin kveld, HUGS!

 10. Du er så flott, Caroline! Misunner ditt pågangsmot til tross for alle «hatersene» der ute. Ønsker deg alt godt for 2013!

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, det samme til deg <3

 11. Utrolig fin oppsummering av året som har gått synes jeg:)
  Liker bloggen din så utrolig godt, og gleder meg hver dag jeg våkner til å lese den.
  Virker for meg som om du lever ut din drøm og har et veldig fint liv:) Virker som det kommer av god innstilling og bra utstråling:)
  Du er et veldig godt forbilde:)
  Syns
  at sminkefri collage kan bli veldig bra:) Kanskje det kan fjerne noe av presset for de som føler at de trenger sminke hver dag for å føle seg fine:) Veldig forskjellig hva folk mener om sånt, men jeg går uten sminke hver dag omtrent, og føler det er okei, for det er jo tross alt meg og sånn jeg ser ut:) Og siden du for mange garantert er et godt forbilde, så kanskje det kan hjelpe de som har et vanskeligstilt forhold til sminke!:)

 12. Lisa Marielle

  Caroline, du er FANTASTISK!

  Ønsker deg alt godt for 2013 og gleder meg til å følge deg videre:)
  Elsker forresten bildet av Hugo & Ronaldo, de er sååå skjønne <3

  Klemmer

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, så snill du er <3 Ja, de er virkelig noen hjerteknusere 🙂

   Klemmer tilbake 🙂

 13. Ja til sminkefri-collage 🙂 For et fantastisk år, og det er bare de første månedene. Gleder meg til fortsettelsen! Og godt nytt år, Caroline 🙂

 14. All these photos are too great! You always look gorgeous, love your style!:) xo

  1. Fotballfrue

   Thank you so much 😀 You are too kind!

   Hugs 🙂

 15. Super gøy å se tilbake 😀
  Jeg bare lurer på om når 4 stjerners middag begynner på tv? Gleder meg til du kommer på skjermen ;D

  1. Fotballfrue

   I mars 😀 Jeg skal på premierefest ila. januar, det blir så spennende 😀

   Klem!

 16. Å så gøy, gleder meg 😀 Skulle du ikke være dama til Leo også? 😛 ser for meg at det blir kjempe morsomt! 😉

  1. Fotballfrue

   Hehe, jo :p

 17. Når kommer vinneren av kalenderen ut?

  1. Fotballfrue

   I løpet av denne uken 🙂

   – C

 18. Jeg elsker bikinicollagen! Fantastisk tiltak! JA kjør på med sminkefri collage! 🙂 Har du oppskrift på bloggen på de skolebollene? Dødde jo nesten når jeg så det bildet. Boller og kanelsnurrer noe av de få ikke-lavkarbo matvarene jeg savner mest. hehe mest nostalgi involvert tror jeg…

 19. Tommel opp for sminkefri collage!!

 20. Virker som du har hatt et kjempeflott år med mye som har skjedd. Godt nyttår til deg, håper dette året blir like bra – om ikke bedre!

 21. For en fin start du hadde på året gleder meg til fortsettelsen. Mye jeg hadde glemt.
  jeg lurte bare på en ting, Kan du skrive et innlegg om planleggingsfasen av bryllupet. Hvordan dere bestemte sted, fargetema, mat gjester pynt ja det meste egentlig og komme med litt tips til forskjellige årstider etc.

 22. Herlige bilder! Godt nytt år!

 23. Heisann, ville bare si takk for all inspirasjon og «tidsfordriv» du har gitt meg i 2012! Elsker å drømme meg bort i alle de fantastiske klærne du har, ofte jeg kommer hjem med noe inspirert av deg! Og ikke minst, takk for motivasjonen du gir meg, ikke bare innenfor trening, men også innenfor sunn matglede! Jeg går ikke på lavkarbo, og kommer nok heller ikke til å gjøre det, men det er både titt og ofte jeg bruker dine oppskrifter! 🙂

 24. Godt nyttår, Caroline. Ønsker deg alt godt for det nye året! 🙂

 25. Marthe C

  Jeg er med på sminke FRI kolllasje 😉

  Jeg tar utfordringen lett, var ikke like bekvem med kvinnekropp kollasjen…. da jeg er tjukkebolla 🙂

  men men, sminke fri kan jeg gjøre, for jeg går uten sminke hele tiden 🙂
  Gleder meg 🙂 hihi

 26. Hei! Dette har ikke noe med inlegget å gjør selv om du ser fantastisk uy!! 😉 så jeg håper du ell lk kan svare på dette: spiser dere ikke så mye av langsomme karbohydrater (det virkeri kke sånn) for jeg har lyst til å begynne på grovkarbo livsstilen og lurte dab på om det er like bra med alt fettet? Håper på svar.. Det er på en måte lchf med litt fiber eller langsommebkarbs da.. Beklager mye skrivefeil

 27. Hej tjejen =) Tack snälla för denna summeringen av året som gått, härligt att se. Ser fram emot nästa del.
  Hoppas du har en god fortsättning på det nya året.
  Kram kram söta <3

 28. Så fin oppsummering! Jeg oppdaget bloggen din i april og kjøpte boken din som jeg har hatt mye glede av. Har fulgt deg siden og det kommer jeg til å fortsette med fordi du er en flott inspirasjon i hverdagen. Ønsker deg et supert år i 2013!

 29. Du er så utrolig flott Caroline!! Du utstråler så mye livsglede og inspirasjon, jeg blir så glad av å lese bloggen din. Jeg leser en god del blogger- og sparer alltid din til sist. Avslutter med den som gir meg mest 🙂

  Inderlig godt nyttår til deg og Lars Kristian. Jeg håper jeg får oppleve det dere har sammen en dag 🙂

  Hilsen Karen

 30. Godt nyttår! Jeg lurer på hvilket forhold har du til mat og om du har noen gode oppskrifter?

 31. Så utrolig mye fint du har opplevd 😉 Ser ut som du har hatt en nydelig år! Håper 2013 blir minst like bra 😉

 32. fastleser

  Hei,ville bare si hvor fantastisk du er!
  Jeg begynte og følle deg/bloggen etter jeg så det på sendkveld!
  Og har følt deg siden!!
  Vil bare du skal vite hvor stor innsperasjon du er for meg!<3
  Jeg vil bare takke deg for at du er deg!!
  Og gleder meg til og føle deg gjennom dette nye året!og ønsker deg all hele og lykke!!stor klem fra fastleser!:)

 33. Wauw havde næsten glemt hvordan du så ud med blond hår! (Synes nu stadig du klæder brunette bedre :-D) Dette indlæg var sjovt at læse, og sikke et indholdsrigt år du har haft 🙂

 34. Marita Ø

  Helt utrolig å lese faktisk! Dette må være fantastisk å se tilbake på 🙂 Ønsker deg et like godt år i 2013! Jeg gleder meg til enda et nytt år med deg og bloggen 🙂 Du er fantastisk!

 35. HVORDAN har jeg gått glipp av de fylte grønne greiene (squash?aubergine?) som er på det ene bildet? Har du lagt ut oppskrift på dem? Hvis ikke, kan du? De så vannvittig gode ut! 🙂 Ha en flott dag 🙂

 36. Så fint innlegg, SÅ mye fint du har fått vært med på!! Hærlig…

  Hvordan kamera har du, og hvordan objektiver bruker du ?? 🙂 Er på jakt etter nye objektiver 🙂 Håper dere får en finfin kveld!

 37. Så gøy å lese oppsummeringen! Ser ut som du har hatt ett fantastisk år 😀 Uvant å se bilder av deg med lyst hår nå, savner det litt jeg… 🙂

 38. Amalie14

  Så gøy og se tilbake, du har jo opplevd en hel del som alle vi andre bare kan drømme om:-) Du er heldig. Men du jobber for det!:)
  Det var også artig å se deg med det blonde håret, så uvant, men fint. Men nå ser jeg at du kler bedre litt mørkere, synes jeg;-)

 39. Hei!

  Jeg stemmer for sminkefri-collage! Hvis det blir noe av, stiller jeg definitivt opp med bilde 🙂

 40. Anita A.

  Er du sikker på at collagen er fra, ja november, og ikke april? Haha, jeg kan virkelig ikke fatte hvor tiden ble av. Føler blant annet det bryllupet var for et par uker siden, men jaggu meg har det gått et helt år.

 41. Åh, jeg elsker dette innlegget! 😀

  Jeg stemmer for en sminkefri collage! Da tør til og med jeg å sende inn bilde 🙂

  Godt nytt år, Caroline! 😀

 42. Så fin oppsummering! Du har hatt et fint år, gøy å se! Jeg begynte å følge deg fra omtrent april. Samtidig kjøpte jeg boken din, som jeg har hatt veldig glede av. Jeg vil fortsette å følge bloggen din, du er en positiv inspirasjon! Det som inspirerer meg mest er den positive innstillingen din til livet og tilstedeværelsen din i hverdagen. Ønsker deg et supert nytt år i 2013 🙂

 43. Fin blogg du har! Hvor er sofaen fra stuen din ifra?

 44. Ingrid Svendsen

  Herregud så mye spennende du har opplevd i 2012 😀 Når man ser alt på en gang sånn som her, så er det jo virkelig enormt mye!! Mange av tingene hadde jeg glemt 😉 Var så rart å se deg med skikkelig blondt hår igjen (bildene fra tidlig 2012) 🙂

  Håper 2013 blir like bra for deg, selv om det skal godt gjøres å toppe det her!! Jeg skal i hvert fall følge deg og heie deg fra gjennom hele 2013 også, det er helt sikkert! Gleder meg noe enormt til å se deg på skjermen i mars.

  Forresten så har jeg jo ikke gratulert deg med den fantastiske nye bilen din!!!!!!!! For en sinnsyk gave 😀 Endelig hadde mannen din vett på seg til å kjøpe en skikkelig bil!!! (Er Audi-frelst og synes ingen andre biler kan måle seg. Så nå fikk du endelig en bil som kler deg 100%, hehe)

  Klem til deg

 45. Hei, Caroline!
  Jeg syns håret ditt er så nydelig på de bildene fra da du besøkte Senkveld. Hvordan lager du disse bølgene?
  Klem fra Mari 🙂

  1. Fotballfrue

   Jeg hadde vært hos en hårstylist og gjort dette, så det er ikke noe jeg klarer selv 😉

   Klem!

 46. Jeg er helt imponert over hvor mye du har gjort i løpet av det siste året! Og som andre skriver; hvor SYKT fort det har gått! Elsker bildene fra Det Nye-shooten, hvor du har på deg Blue Monday-genseren 🙂 Så søt, og så fin med en litt stor og rufsete flette!

  Godt nyttår kjære du! xx

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀 😀

   Godt nyttår tilbake!

   Klem 🙂

 47. Lusa_på_gangen

  Hei, hvilke stilige sko har du på deg på fotoshooten?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *