Luksus VS. Budsjett

bilder her, her, her og her

Selv om jeg fortsatt har planer om at neste veskekjøp skal bli en Mulberry Lily With Tassels i enten sort eller burgunder, tar jeg stadig meg selv i å kikke med beundring på Chanelvesker. Det hadde vært utrolig gøy med en slik i samlingen, men jeg vet ikke helt om jeg synes det er verdt summen. Den er jo tidløs og går til det meste, men jeg er uansett i tenkeboksen og dessuten må det bli en stund til den eventuelt blir min. Var farlig nær å trykke «add to bag» tidligere, da jeg kikket litt på asos og oppdaget  at de har fått en avdeling som heter Vintage Designer Bags. Asos har faktisk flere Chanelvesker under denne fanen, så dersom du vurderer å gå til innkjøp av en selv, men ikke tør å handle på for eksempel ebay eller andre utenlandske nettbutikker, anbefaler jeg deg å ta en titt 🙂 Se for eksempel på Chanel Leather Barrel Bag, utrolig tøff! Jeg har kun god erfaring med Asos, og de leverer i løpet av 2-3 dager dersom du velger ekspresslevering, perfekt!

Det finnes Chanel-inspirerte vesker så og si overalt, men jeg synes ikke noen kan måle seg med originalen. Likevel er det kanskje greit å kjøpe en lignende først, for å se om den faktisk blir brukt såpass mye at det er verdt å kjøpe den originale? Du finner den super-rimelige vesken her, mens originalen kan du kjøpe her (annonselenker).

111 kommentarer

 1. Chanel tester jo kosmetikken sin på dyr og sånt, så jeg har lurt på en ting: når man kjøper f.eks en veske, «støtter» det bare chanel’s veske-industri eller går det til andre ting som f.eks dyretesting? 🙂

  Ha en fortsatt fin dag, Caroline! <3

  1. Chanel tester IKKE på dyr. Verken kosmetikk eller andre ting.

   1. Catharina

    Cici: Chanel tester på dyr. Merkelig at både PETA og andre dyrevernsorganisasjoner, OG andre bloggere som er opptatt av dette temaet jar Chanel på sin liste….

   2. Fotballfrue

    Chanel står ikke på listene som tester over dyr, men heller ikke på listene over produkter som ikke tester på dyr. Det betyr at organisasjonene som kontrollerer dette ikke helt har oversikt.

    – C

   3. Chanel bruker ingredienser som er dyretestet, dermed støtter man dette ved å kjøpe noe fra Chanel.

   4. Fotballfrue

    Men hvorfor står de da ikke på listen over merker som tester på dyr?

    – C

   5. https://dyrevennligebloggere.com/dyretesting-liste/ Scroll ned på siden og du finner Chanel i liste nr.2. Hvis du besøker hildechristina sin blogg kan du også lese svaret hun fikk fra Chanel da hun spurte. 🙂

   6. Fotballfrue

    Takk for tips 🙂

    Selv følger jeg Dyrevernalliansen, og stoler mest på dem.

    – C

   7. Du har tidligere sagt at Chanel tester på dyr……hvorfor skifte mening? Og de fleste skriver chanel på nei listen.

   8. Tidligere stod de på listene til dyrevernalliansen, men det gjør de ikke nå lenger 🙂

    – C

 2. Cathrine

  Min store drøm er en Chanel veske har lovet å kjøpe en til meg selv når jeg er ferdig med studiene mine;) Bra med tips på sider hvor man kan kjøpe ekte i Norge. Lurte på om du vet hvor man kan få tak i ekte Chanel øredobber? 😉

 3. LUKSUS!!

  Når jeg er ferdig med bacheloren skal jeg kjøpe meg en chanel som belønning.

 4. Åh nydelig! Men LITT over mitt budsjett de Chanelveskene… Mine dyreste vesker har kostet rundt tusenlappen, og det holder når man har små barn. Ellers går jeg rundt og er LIVREDD for at noe skal skje med vesken min hehe! Når de er store nok til å skjønne at de ikke kan bruke veskene mine som husker, så kanskje slår jeg til med en litt mer glam-veske 😉

 5. Ja, det var lurt tips å se hvor mye man faktisk bruker en lignende veske først 🙂 Min eneste designer veske har jeg selv kjøpt på eBay og har hatt en kjempegod erfaring med det og kjøpte meg en Mulberry messenger bag, men så er ikke Mulberry veskene like dyre som de fra Chanel da hehe så var litt mer overkommelig for meg 🙂 Synes uansett at det er opp til hver enkelt hvor mye penger man vil bruke på ting, personlig tenker jeg kvantitet framfor kvalitet (hehe), men hvis jeg var tålmodig nok til å sette av penger hadde det vært veldig morsomt med noen flere designer vesker 🙂 I tillegg så ‘tjener’ man jo inn på dyre innkjøp for det har en tendens til å bli brukt mye mer en budsjettkjøp 🙂

 6. Eh, nei. Kjør originalt!

  Eller ingenting.

 7. Hei Caroline:)
  Dette er første gang jeg kommenterer til tross for at jeg har fulgt bloggen din helt siden første gang jeg så deg da du jobbet på gina i ski:)
  Det hadde vært veldig snilt om du kunne lagd et innlegg som handler om trening og tema motivasjon eller hjelpe meg med følgende.
  Jeg har sliti veldig med vekta de 2 siste årene pga deprisjon og medisin bruk. har du noe tips for fettforbrennings trening eller hva de beste tipsene for å komme ned i vekt er?
  Jeg har lenge sliti med å finne en p-pille som fungere uten å få migerene eller føle meg som en ballong, har du noe erfaring eller tips?

  Alt i alt tusen hjertelig takk for svar

  1. Hei 🙂

   Jeg skal se hva jeg får til, men det er jo svært aktuelt nå som vi er i januar 🙂

   Mitt beste tips i forhold til å forbrenne fett er kostholdsendringer fremfor trening. Kutt ned på inntaket av raske karbohydrater, spesielt sukkertøy, sjokolade og brus, men også juice kan være en fornuftig ting å kutte ned på, eller kutte helt. Kutter du ut juicen, som er å anbefale, bør du øke inntaket av frukt og grønt ellers for å kompensere for vitaminer og mineraler.

   Kutter du ut dette har du kommet langt på vei.

   Ønsker du å gjøre enda større endringer, vil jeg anbefale deg å øke inntaket av proteiner og fett. Proteiner og fett, spesielt proteiner, metter mye bedre enn karbohydrater, og vil derfor bidra til å senke det totale kalori-inntaket. Dette vil også hjelpe deg til å miste mer fett enn muskler, noe som er å foretrekke.

   Har du planer om å trene i tillegg, anbefaler jeg kardiotrening, enten på mølle, ute, på sykkel eller i aerobicsalen. Velg noe du synes er gøy, og som ikke er et mas å gjennomføre. Etter hvert kan du spe på med styrketrening, som vil øke forbrenningen din ytterligere. Muskler trenger mer energi enn fett 😉

   – C

 8. Uff. Jeg er en jente som liker mote og vesker, men når en enkel liten veske skal koste så mye synes jeg det blir for dumt. Jeg har aldri skjønt greia med designervesker. De er jo ikke noe penere enn andre vesker? Eller er det bare jeg som ikke skjønner greia? Kanskje jenter tror at de synes de dødsdyre veskene er mye finere, men det er jo bare fordi de veit hvilket merke vesken kommer fra. Det er jo bare en helt plain svart veske med en gullogo på?? Jeg forstår virkelig ikke! Og greit nok, dette med kvalitet kan jo være et argument, men jeg tviler på at den kvaliteten er verdt 16 000? Begynner å bli på grensa til ekkelt, spør du meg. For et samfunn vi lever i. Jeg kan vedde på at om du tok de to veskene du la ut som eksempler og byttet om, hadde alle hatt kjempelyst på den billige, fordi de trodde det var Chanel.

  1. Jeg har tre Mulberryvesker, og var nylig i et land der det bugnet av fake Mulberry til rundt 1000 NOK. Lett å se/føle forskjell. Du betaler ikke bare for «merket» men du betaler for godt design og for godt håntverk. Dette er vesker du har livet ut, vesker som kan selges eller arves videre. Jeg er opptatt av miljø og bærekraftighet og må si det er å foretrekke å kjøpe dyre, ordentlige vesker framfor rimeligere skit som går i stykker, blir umoderne og som man blir lei av. Dyr og god design framfor billig bruk og kast. Syns forøvrig du ikke skal gå for kopien Caroline. Vent heller og kjøp the real deal Og garantert – du kommer ikke til å angre på en Chanel, og hvis du skulle gjøre det er det jo bare å selge den videre! 😀

  2. Heeelt enig!!! Trodde de var omvendt til jeg så prisen jeg;)

   1. Helt enig med deg, Merete! Jeg har både Celine, Dior, Miu Miu, Gucci, LV, Mulberry, Marc by Marc Jacobs og sist men ikke minst, my pride and joy, en Chanel Timeless Classic Jumbo, som jeg kjøpte i London like før jul 😀

    Elsker, elsker, elsker dem alle, og liker å se på det som min «hobby» 😉 Mange har jeg også solgt i løpet av de siste årene, da jeg ikke brukte dem så mye lenger. Da får jeg både igjen litt penger, og jeg slipper å kaste noe som fremdeles er fullt brukbart (som mange dessverre gjør med billigere ting). Er man litt «grundig» i oppbyggingen av en sånn veskesamling, får man nydelige ting i god kvalitet, som både holder år etter år, og holder seg i verdi. Mye bedre for miljøet også å kjøpe færre dyre ting, enn mange billige. Uansett så synes jeg folk skal få bruke pengene sine på det de selv vil 😉

    Jeg har nettopp begynt å blogge og tenkte å legge ut bilder av veskesamlingen min, hvis du vil så kan jeg jo si fra så du får tatt en titt, Caroline? 🙂

 9. Det er jo helt ille priser på disse originale veskene :O
  Men ÅH så flotte! 🙂

 10. Jeg hadde investert i Chanel. Varer hele livet, kvaliteten er på topp, sømmen ryker ikke etter noen måneder og den går til absolutt ALT. Ikke et spørsmål en gang.

 11. Har utrolig lyst på en Chanel veske også, men det tror jeg blir med drømmen. 🙂 Ellers blir det en tur til en vintage butikk:o)

 12. Wow, en VESKE til nesten 17.000.. Prøv å rettferdiggjøre det til en person som som ikke har råd til tak over hodet eller klær på kroppen. Kvalmt!

  1. Hva i all verden er kvalmt med det? De fleste som har råd til en slik veske har jobbet hardt for pengene sine. Er det kvalmt å bruke det på noe en ønsker seg?

   – C

   1. Nå er det slik at uansett hvor mange timer du jobber tror jeg de 17000,- ville skaffet deg mye større lykke om du brukte dem på andre enn deg selv. Fakta er slik at de fleste i verden jobber hardere enn oss nordmenn, og selv om du synes du jobber grusomt mye er det en hel verden der ute som gjerne ville byttet med deg, men som aldri i verden ville få den sjansen. Spør noen av dem som syr noen av klærne du velger å bruke? Klart man skal få bruke pengene på seg selv, men en plass går grensen synes jeg. Om du vil kan du få kontaktinformasjon til mange personer som driver hjelpearbeid der 100% av pengene går til feks barna de har omsorg for. Jeg vet feks om en liten skole der 70 barn får skolegang i Pakistan, og det koster bare 2500,- å drive denne skolen pr mnd. Tenk hva pengene for den vesken kunne vært brukt til, og for en lykke du ville følt:)

   2. Jeg bidrar til veldedighet i tillegg til å bruke penger på meg selv. Tipper de fleste som har råd til denne type vesker gjør akkurat det samme 🙂 Det ene utelukker ikke det andre. Ga blant annet 20 000,- sammen med Cover Brands til Rikshospitalet rett før jul.

    Du kan gjerne gi meg kontaktinfo, men det forandrer ikke min mening 😉

   3. Helt enig med deg Caroline! Så lenge en jobber for pengene og gir noe ellers til en eller annen organisasjon kan en med god samvittighet unne seg noe dyrt av og til! Vi kan heller ikke jobbe og tenke hele veien at noen har det verre enn oss. Må få lov til å nyte de pengene vi har tjent. Litt kan vi gi, men hvor står det at vi skal handle klær på H&M og andre billig butikkene og gi overskuddet til andre som har det verre. Jeg har selv folk jeg hjelper til så godt jeg kan, men unnskyld meg jeg vil også nyte pengene jeg tjener. Har tross alt slitt for det i mange år på skolebenken, pådratt meg gjeld og alt som hører med. Har til å meg forandret etternavn for å kunne få jobb i dette landet (er ikke fra Norge),har opplevd krig og var selv en av de som trengte hjelp for å klare oss når jeg var liten! Allikevel sitter jeg ikke her og hakker ned på andre sine ønsker og prioriteringer! Pluss det er ikke vår feil at Pakistan og andre land har slik politikk og religion som tar fra de fattige og gir til de rike for det meste og skaper bare mer konflikter og krig! Guuuud jeg blir provosert når folk skal hakke ned for at noen vil spare penger og kjøpe noe dyrt! Har selv ingen veske eller noe annet så dyrt, til og med bilen min er ikke mer enn 15 000kr verdt, men allikevel syns jeg at de som vil burde få kjøpe det de vil! Hadde gjort det selv hadde jeg fått mulighet. Argh!

   4. Hei.. helt enig med den siste kommentaren her. men vil også tilføye at vi i Norge gir jo mer en nok uansett. Gjennom SKATTEN. Jeg blir sjokkert hver gang jeg ser på statistikkene over hvor mye Norge gir til u-land. Tenk hvor mange miliarder kroner vi har gitt til utvalgte land, og enda har ikke alle fått sko på føttene en gang. Det er ufattelig å tenke på. tanker som : hvor blir det av alle pengene, kommer lett da!
    Uansett så er det ikke Caroline som gjør det største utfallet her med å vurdere å kjøpe seg en veske til 17.000 tenk på de som svir av hundretusener på shopping daglig og det er som hundrelapper for dem. Det merkes ikke på kontoen deres engang. Ja, for de finnes.. Bare fordi Caroline har en blogg der hun skriver om de,t så er det jo bare et par tastetrykk unna for oss å slenge noe dritt om det, så trenger vi ikke å gjøre det. Hvis hun har lyst å kjøpe den veska, så må hun få gjøre det uten å bli sett på som kvalmsekk.. Hva vet vel vi om hennes prioritering på sparing til denne veska, kanskje hun har lagt av penger hver måned til den og skrantet inn på andre ting. Dette handler også litt om disiplin og forhold til penger. Og om du har klart å spare deg opp til noe du har ønsket deg lenge, er det bare helt rettferdig at du kjøper den også, spør du meg;=)

   5. Marthe C

    Julie / Kari :
    Etter skatt får jeg utbetalt 17.000 kr i en alder av 31 år. Jeg har ikke gått høyskole eller tatt videre utdanning etter vgs, så jeg kan ikke velge på øverste hylle når det gjelder jobb, jeg må jobbe meg oppover, og bare håpe jeg kan bli flink til noe så noen er villig til å betale MEG , for noe JEG kan best 🙂 så NEI jeg kan ikke kjøpe meg en veske ti 17.000 kr, men jeg gleder meg over de som kan det, for du må ikke glemme at vi har alle ulike stå sted i livet. Å glede seg over andres suksess er noe jeg alltid har gjort, det får meg ti å strekke meg enda litt lenger. Ikke være misunnelige jenter, please. Heller ikke prøv å frarøve noen gleden av å gi , dere setter bare dere selv i ett dårlig lys. Å glede seg over andres suksess, er en fantastisk følelse. Dere burde prøve det 🙂

    Gå for Chanel’en Caroline, e har to designer veske sjøl , men begge to har e fått i gave av fantastisk mann 🙂 🙂 E har LV , for det e det e lika 🙂 Du skulle sett me når e fikk min Louis Vuitton Westminster PM :)!!! E bare grein å grein :)!!! Haha…. samboeren min bare ?????????????????????? !! hoho, glemmer aldri øyeblikk 🙂 Gleden var stor 🙂 :)!!

    Nyt dem ,nyt alt, du fortjene det :)!!!

   6. Uenig i en ting du sier her Caroline,at de fleste som har råd til en slik veske også gir til veldedighet. Det er ikke mitt intrykk, jeg syns ofte det er de som har minst, som skraper sammen noen slanter til veldedighet. Man ser ofte at de som f.eks gir til dyrevern, har veldig lite penger å rutte med. Mange med penger syns jeg er altfor hovne og arrogante, og kaster penger hit og dit, på mye annet enn fornuftige ting. Så jeg syns at de med få midler, ofte har de største hjertene, og er mer bevisst over at man har et ansvar i å hjelpe andre enn seg selv.

   7. Det er greit det, mitt inntrykk er at de som regel er flinke til å gi 🙂 Husk at de som har mest penger, også som regel betaler mest skatt, og derfor også gir mye til veldedighet.

    Jeg er fristet til å si at det du påstår nå er ganske fordomsfullt :/

    – C

   8. Det er nok ikke fordomsfullt, jeg har sett og erfart det med egne øyne.

    Er lov å ha sin egen mening, og baserer aldri det på kun ting jeg tror..

   9. Fotballfrue

    Uansett hvor mye du har sett og erfart, blir det jo kun anekdoter. Det er jo langt i fra nok til å kunne gi en generell vurdering av mennesker som har mye penger.

    At det er ditt inntrykk kan jeg ikke si noe på, men dine erfaringer trenger ikke å bety at det gjelder de fleste andre også. Vi har jo mange venner fra fotballmiljøet som tjener svært bra, alle de er hyggelige og har gode verdier.

    – C

   10. Mange av dere bloggere har jo AS og tar ut aksjeutbytte og betaler dermed ikke mye skatt i forhold til de som tjener like mye men skatter bort 45/50%, eller er det feil? For øvrig ville jeg valgt en 2.55 selv dersom økonomien sa jeg kunne, men gjelder bare å spare i noen år;)

   11. Fotballfrue

    Jeg tror jeg er den eneste av toppbloggerne som har aksjeselskap, resten har vel enkeltmannsforetak. Jeg tar ut lønn opp til det nivået hvor det ikke lenger lønner seg, og så tar jeg aksjeutbytte. Overskuddet i selskapet gir grunnlag for firmaskatt, som er på 28%. Det som er igjen etter at firmaskatten er betalt, kan jeg ta aksjeutbytte av. Aksjeutbyttet må jeg så skatte 28% av. Totalt blir det da 48,25% skatt av det totale beløpet.

    – C

   12. Hm, de fleste misforstår hele sammenhengen her. Absolutt ingen som skal nekte deg å kjøpe en veske, men målt i lykke tror jeg du ville blitt mye mer tilfreds med deg selv om du brukte pengene på andre enn på en veske. En veske er tross alt en død ting du ikke kan gjøre glad – selv om du blir gladere som individ. Om du bruker pengene på andre blir både de og du lykkelige. Ikke verre enn det faktisk:)

   13. Det er jo det som er poenget mitt, Kari… Jeg bruker jo penger på andre også, selv om jeg eventuelt skulle kjøpe denne 🙂

    – C

   14. Vet du Kari – det er mer enn arrogant å skulle bestemme hva andre bruker sine egne penger på! Caroline gir til veldedighet OG bruker pengene SINE på seg selv i tillegg. Det er ikke noe motsetningsforhold her! Selv om du (noe jeg tar som en selvfølge siden du er så kategorisk) bruker ALLE pengene dine på andre mennesker, er ikke det et valg du kan ta for andre!

   15. Merete

    Hvorfor dette stadige gnålet om at Caroline skal drive veldedighet? Jeg kan ikke se at hun har noe mer forpliktelse til det enn alle vi andre. Og jeg må si det er mye mindre kvalmt å kjøpe en ordentlig, varig designveske som aldri vil havne i noens søppelbøtte, kontra å kjøpe massevis av billige vesker som kastes når de blir slitt eller umoderne.

   16. jeanette

    Som Caroline selv sier; det ene utelukker ikke det andre.

    Selv om mennesker som jobber hardt for pengene sine vil kjøpe seg en fin veske fra feks chanel, betyr ikke det at de ikke gir penger til veledighet og bryr seg om andre mennesker.

    Og legge igjen sånne kommentarer gjør heller ikke verden til et bedre sted..

   17. Ettersom at Caroline for det meste satser på kvallitet fremfor kvantitet, kan det nesten garanteres at de som lager klærene hennes, har det bedre enn H&M slavene. Jo billigere klær er, jo billigere må man regne med at arbeidskraften er, så ved at Caroline bruker over gjennomsnittet på klær (dette er ikke noe jeg vet eller konstanterer, men antar) unngår hun å støtte slaveindustrier.

    Norge er kanskje et av landene hvor man må jobbe minst for pengene sine, men nordmenn er også verdens mest effektive, som gjør opp for at vi jobber færre timer..

    Personlig ville jeg heller brukt 17 000 kr på å dra på en deilig ferie eller evt. førerkortet, men det er snakk om hva man selv vil og ønsker. Har Caroline så mye å bruke på en veske, så er det hennes privatsak. Så lenge hun ikke skaper en gjeldsfelle for seg selv, og føler at hun utøver noe godt i verden, burde alle andre passe på seg selv og sine penger.

   18. Elisabeth D

    Jeg blir litt kvalm av mennesker som ikke unner andre godt! Greit at Caroline i våre øyne kanskje «tjener mye bare på å blogge», men jeg tror det er vanskelig for mennesker som ikke har en så stor blogg å skjønne hvor mye arbeid som ligger bak.. For å ikke snakke om boklansering, nettbutikk og andre ting som Caroline bruker/har brukt mye tid på..
    Det er vel lov å velge selv hvordan man ønsker å bruke sine egne penger? Jeg synes selvfølgelig også at 17000 kr er mye på en veske, men så har jeg ikke råd til å kjøpe det heller mens jeg fortsatt er student.. Min mening er at så lenge man har råd til det er det lov å unne seg noen skatter av og til.
    Til dere som kritiserer: Reiser dere aldri på ferie, kjøper klær, spiser et bedre måltid ute? Hvorfor gjør dere dette da? Burde ikke disse pengene heller gå til de fattige i andre deler av verden? (satt litt på spissen vel å merke).

    Vi nordmenn er heldige som er blitt født inn i en velferdsstat, og jeg synes også at om man har mulighet burde man støtte veldedighet, med en liten sum hvertfall (noe Caroline gjør). Jeg synes likevell det er feil at vi skal måtte «straffes» med å bruke mye tid å krefter på å studere og tjene egne penger for å så bare gi dem videre til andre mennesker….

   19. Anonym

    Ja på en måte Caroline. Jeg elsker bloggen din og ser veldig opp til deg.
    Meeen, når dere store bloggere blant annet deg, alltid skal være så gode forbilder osv, hjelpe barn i fattige land, ikke bruke sminke som er testet på dyr osv. Så blir det litt dumt at dere skal kjøpe dere en så dyr veske når dere allerede har 500 andre designer vesker.
    Jeg har lyst på en selv jeg også, men det får bli i drømmeland.

    Bare tenk over det om det er såå verdt det som du tror….

  2. Hvorfor skal man rettferdiggjøre det? Hvordan man bruker egne tjente penger behøver man virkelig ikke unnskylde seg for!

   1. Syns nesten det er flaut og rett og slett for dumt å lese det dere skriver!
    Hvorfor i all verden skal Caroline jobbe så utrolig mye som hun gjør, og tjene så mye penger som hun gjør, hvis hun ikke skal få bruke det på seg selv?
    Fordi at Caroline og Lars-Kristian lever godt, så har de et større ansvar enn oss andre til å hjelpe fattige?!
    Syns det er respektløst å skulle fortelle Caroline hvordan hun skal bruke pengene sine.
    Er så enig med Bente, man skal VIRKELIG ikke måtte unnskylde seg for hvordan man bruker EGNE TJENTE penger!

   2. ENIG! Helt utrolig at noen synes de har rett til å bestemme eller mene noe om andre menneskers bruk av sine egne penger. Som en Kari skrev litt lenger opp «Klart man skal få bruke pengene på seg selv, men en plass går grensen synes jeg.» Hvorfor skal grensen gå et sted? Utrolig frekt og utrolig respektløst, og det skyldes vel bare at man er bitter for at man ikke har den samme muligheten selv. Typisk norsk jantelov. Greit nok om man sier at man personlig ikke ville ha brukt så mye penger på én ting, men det er da også noe helt annet.

    Jeg kjøpte en sort Chanel Timeless Classic Jumbo i Caviar i London før jul; helt vanvittig dyr, men også helt vanvittig verdt det! Og ikke minst en fantastisk følelse å kjøpe noe som jeg har hatt lyst på så lenge, med penger jeg har JOBBET for og tjent selv. Rett og slett verdig en #DENFØLELSEN 😉

    Haters gonna hate, og det kunne ikke brydd meg mindre! Kjøp deg en Chanel om du har lyst og råd Caroline, vi er mange som backer deg 😀

   3. ENIG! Helt utrolig at noen synes de har rett til å bestemme eller mene noe om andre menneskers bruk av sine egne penger. Som en Kari skrev litt lenger opp «Klart man skal få bruke pengene på seg selv, men en plass går grensen synes jeg.» Hvorfor skal grensen gå et sted? Og hvorfor skal noen legge seg borti andre menneskers grense for pengebruk? Utrolig frekt og utrolig respektløst, og det skyldes vel bare at man er bitter for at man ikke har den samme muligheten selv. Typisk norsk jantelov. Greit nok om man sier at man personlig ikke ville brukt så mye penger på én ting, men det er da også noe helt annet.

    Jeg kjøpte en sort Chanel Timeless Classic Jumbo i Caviar i London før jul; helt vanvittig dyr (mye dyrere enn den i dette innlegget), men også helt vanvittig verdt det! Og ikke minst var det en fantastisk følelse å kjøpe noe jeg har ønsket meg så lenge, med penger jeg har JOBBET for og tjent selv. Rett og slett verdig en #DENFØLELSEN 😉

    Haters gonna hate, og det kunne ikke brydd meg mindre! Kjøp deg en Chanel om du har lyst og råd Caroline, vi er mange som backer deg 😀

  3. Designervesker er, i motsetning til billigvesker, håndsydd i europeiske land, av voksne høyt utdannede mennesker. Bare det forsvarer kjøpet. Samt at vesken er tidløs, klassisk og er stas å kunne arve for ev barn. Og som Caroline skriver, hva hun bruker sine egne opptjente penger på er strengt tatt hennes sak.

  4. Benedicte

   «kvalmt» ??
   Dummeste jeg har hørt!!
   Caroline støtter og bruker mye tid på å gi andre både penger,glede ,motivasjon osv !!
   HVORFOR skal ikke hun få lov til å spare og unne seg noe hun virkelig ønsker seg?
   Så da spør jeg deg Julie, får du dårlig samvittighet hver gang du kjøper deg nye klær,sko, (uten at de er ødelagte) ?? Om du bryr deg så mye om andre så synes jeg ikke du skal unne deg noe av dette, for tenk på alle de som ikke har råd til dette?? Alt handler om forskjellig økonomi og verden er slik at folk har bedre råd enn andre. Som fører til at folk bruker penger forskjellig !!
   Jeg er for å hjelpe andre som trenger det, men du kan fint gjøre begge deler !!

 13. Jeg skal ha en chanel veske en eller annen gang! Må bare bli litt flinkere til å spare 😉 hvorfor valgte du alexaen din i oak istedenfor svart?:) jeg har den selv i svart, men merker jeg begynner å bli klar for å oppdatere på veskefronten. Har jo tross alt hatt den i over to år! Du hadde ihvertfall kledd en chanel veske veldig godt, uten tvil! 🙂

 14. Kan du blogge om yndlingsøvelsene dine med en treningsball?

  Elsker bloggen din!! <3

 15. Madeleine

  Chanel 2.55 ligger vel på ca 25.000 kr? Jeg har begynt å få mer og mer sansen for den veska i det siste. Ikke bra. Drømmen hadde vært en Celiné mini luggage, chanel 2.55, prada saffiano og en givenchy antigona 😀 Krysser fingrene hver lørdag for å vinne i lotto :/

 16. Åhhh, Caroline – ville bare fortelle deg at jeg fikk Phillip Lim 3.1 Paschli Satchel i julegave – vill jubel på julaften 🙂 Den er mye finere enn på bildene, og den kommer jeg til å ha resten av livet 😀

 17. Undrende

  Galskap og kjøpe veske til over 16.000,- det sier noe
  om hvor blasert forhold du har til penger hvis du gjør det.

  1. På hvilken måte er det blasert?

   Man kan ikke si at man har et blasert forhold til penger på bakgrunn av å kjøpe en eller flere dyre ting. Blasert kan du kalle meg den dagen jeg slutter å glede meg over de hverdagslige tingene, og faktisk kun finner glede i å bruke mye penger.

   1. Og jeg vet INGEN som gleder seg over hverdagene som du, Caroline – du er en mester i å se lyspunkter over alt, og det gjør så godt at du mer enn villig deler med oss lesere 😀

   2. Takk 🙂

    – C

   3. lurven

    Skal du være seriøs så må du tåle at andre har en annen mening enn du. Det er nemlig slik at i MIN verden er det blasert å tåpelig å bruke så mye penger på en VEKSE, en VESKE?!?! Det er så bortkasta arbeidstid, penger og krefter at jeg har ikke ord. Om jeg hadde 17 000 tilovers ville jeg heller reist på en ferie el brukt pengene på noe som var mer nyttig enn en veske. Men dette skjønner ikke du og det får vi bare leve med. Jeg skjønner ikke deg heller.

   4. Hvor har jeg antydet at folk ikke kan ha en annen mening enn meg? :p

    Jeg bare påpekte at «undrende» bruker ordet blasert helt feil, og tydeligvis ikke forstår hva det betyr.

    At du mener det er bortkastede penger har jeg ingen problemer med, bortsett fra at jeg er uenig.

    Spørsmålet er vel heller om du respekterer at jeg har en annen mening enn deg?

    – C

   5. Undrende

    Jeg vil bare si at jeg veldig godt vet at blasert betyr likegyldig og det er akkuerat det forholdet du har til penger.

   6. Ja, det betyr likegyldig, men ikke på den måten du tror. Hadde jeg bare funnet glede ved å kjøpe dyre vesker og det å generelt leve et luksusliv, men ingen glede ved små hverdagslige ting, da hadde jeg vært blasert. Ingen er blasert kun fordi de kjøper noe som er dyrt…

    Jeg/vi sparer masse penger hver eneste måned, og gir også flere titalls tusen til veldedighet iløpet av året. Har da alt annet enn et likegyldig forhold til penger..

   7. lurven

    Joda, jeg aksepterer at du har en annen mening enn meg, men som sagt av noen for noen mnd siden , så går du til angrep med en gang noen kritiserer seg.

   8. Fotballfrue

    Når noen kommer med konstruktiv kritikk aksepterer jeg det, men når det kommer ubegrunnede personangrep, da forbeholder jeg meg retten til å forsvare meg. Jeg kan uansett ikke se hvor i denne tråden jeg har kommet med et angrep tilbake? Jeg spurte deg bare et berettiget spørsmål om du aksepterte min mening, da jeg satt igjen med et annet inntrykk.

    Å si at jeg har et blasert forhold til penger er et personangrep, og vedkommende har heller ikke noe grunnlag for å si dette. Du/dere er hjertelig velkommen til å si at det er tull å bruke så mye penger på en veske, men ikke kom med personkarakteristikker av andre som mener noe annet.

    – C

   9. Ja, det er jeg enig i. Hvis du er uenig, Caroline – så kan du vel bare si det. «Her er vi to uenige. men det er ok!» I noen tilfeller synes jeg også dere blir litt arrogante og nedlatende. Det kler dere ikke. Velger dere å tillate kommentarer, må dere akseptere at det kommer ting som ikke faller i smak. Dere kan jo bare overse det?

   10. Fotballfrue

    Det er jo det jeg skriver, Mina :p Leser du ikke kommentarer før du kommenterer selv? Om noen er uenige i noe jeg gjør, så er jo det helt greit, skriver jeg. Men om vedkommende kommer med personkarakteristikker er det noe helt annet.

    Er vi arrogante og nedlatende? Ikke få meg til å le 😀 Vedkommende over her kaller meg blasert, er ikke det nedlatende? Jeg bare påpeker at hun åpenbart ikke vet hva ordet betyr, da hun bruker det helt feil. Man er ikke automatisk nedlatende fordi man vet bedre enn noen andre.

    – C

   11. Hele denne kommentaren din er et eksempel på nedlatende og arrogant språkbruk. «Leser du ikke kommentarer før du kommenerer selv?»
    Hva mener du egentlig nå? At en kaller deg blasert skal vel ikke gi deg rett til å opptre på samme måten? Blir ikke det feil?
    I et nnet innlegg var det snakk om å lese aviser på nett eller på papir. En kommenterte at det er noe eget med avisa i papirform fordi den har mer stoff og det er noe eget å holde i ei avis. hel grei kommentar, vel? Da svarer du: Du er altså ikke klar over at papirutgavene er å få på iPad? Hørt om VG+ for eksempel? Her var det ikke snakk om personangrep. Denne måten å skrive på av en som kaller seg journalist, er ikke ok – og heller ikke særlig smart. Dette kommentarfeltet er ikke bare et sosialt forum, men også en del av en større meningsutveksling. Her har du ansvar for å være seriøs og ha journalistisk integritet

   12. Fotballfrue

    «Hele denne kommentaren din er et eksempel på nedlatende og arrogant språkbruk. “Leser du ikke kommentarer før du kommenerer selv?”»

    Nei, det er det ikke. Den forrige kommentaren du la igjen ga inntrykk av at du ikke hadde lest mine tidligere kommentarer. Et helt berettighet spørsmål. Spørsmålet er på ingen måte stilt på en nedlatende måte. Som du ser, er det en til som lurer på det samme.

    Hva mener du egentlig nå? At en kaller deg blasert skal vel ikke gi deg rett til å opptre på samme måten? Blir ikke det feil?

    Hva mener egentlig du nå? Jeg skriver jo klart og tydelig at jeg ikke opptrer på samme måte. Enda et eksempel på at du ikke leser kommentarene mine ordentlig.

    I et nnet innlegg var det snakk om å lese aviser på nett eller på papir. En kommenterte at det er noe eget med avisa i papirform fordi den har mer stoff og det er noe eget å holde i ei avis. hel grei kommentar, vel? Da svarer du: Du er altså ikke klar over at papirutgavene er å få på iPad? Hørt om VG+ for eksempel? Her var det ikke snakk om personangrep.

    Nei, det her er ikke et personangrep, men en åpenbar faktafeil. Vedkommende hevder at det er mer innhold i papiravisene enn hva du får på iPad, noe som er helt feil. At det er noe spesielt med å holde en avis i hånden har jeg ikke sagt noe på, selv om jeg ikke har samme følelsen. Et eksempel på hvor jeg viser at det er greit å være uenig i forhold til det å ha en papiravis fremfor iPad, men samtidig påpeker at vedkommende kommer med en åpenbar faktafeil.

    Kravene er like for både meg, deg og alle andre. Synes du det er seriøst av deg å kommentere under fem forskjellige nick?

    – C

   13. Undrende

    Men å ta med alle kommentarene gjør du ikke ….
    Da blir det ganske feil med flere kommentarer her

   14. Fotballfrue

    Alle kommentarer som ikke er personangrep eller usaklige på et eller annet vis blir tatt med. Så, nå kan du undre på hvorfor en av dine kanskje ikke har kommet med.

    – C

   15. Undrende

    Hadde blitt overrasket hvis du hadde tatt den inn. Traff nok et ømt punkt.

   16. Fotballfrue

    Ja, spesielt siden det kom fra en anonym kommentator her på bloggen som ikke kjenner meg :p For å være helt ærlig så husker jeg ikke helt hva du skrev en gang.

    Klarer ikke la vær å syns synd på deg, håper ting løser seg for deg.

    – C

   17. lurven: du skriver følgende; «Om jeg hadde 17 000 tilovers ville jeg heller reist på en ferie el brukt pengene på noe som var mer nyttig enn en veske. Men dette skjønner ikke du og det får vi bare leve med. Jeg skjønner ikke deg heller.» Er det DU som skal bestemme HVA som er nyttig for andre?? Det er like idiotisk av deg å påstå at å bruke pengene på ferie er mer nyttig enn å kjøpe ei veske, som at du beskylder oss som kjøper dyre vesker for å være tåpelige. Hele poenget er vel at folk bruker SINE penger på det som er nyttig for DEM – eller har jeg misforstått? Er du ansatt som et slags økonomipoliti som skal bestemme hva folk skal ville bruke pengene sine på? Get a life!!

 18. Hvis du skal ha den klassiske Chanel vesken så koster jo den 26 000, så den er jo 10 000 kr dyrere enn den du har lagt ut 🙂 Etter min meningen er det drømmevesken!! Jeg har selv to Mulberry og en Louis Vuitton, som jeg er veldig glad i, men Chanel er Chanel 🙂

  1. Jg kjøpte min chanel classic double flap i new york for ett år siden. Jg betalte nesten 27000,- for den. Verdt hver eneste krone. Jg har brukt den så mye og hever ethvert antrekk! Det er mye penger, spes når man ikke får tilbake tax i usa. Jg valgte uansett å kjøpe den der fordi ryktene sier at prisene bare vil gå opp og de blir også vanskeligere å få tak i.

 19. Jeg prøvde å skrive en kommentar på tlf her isted, men ser ikke ut som jeg fikk det til :p

  Jeg skal definitivt ha en Chanel veske en eller annen gang i livet! Må bare bli litt flinkere på sparefronten 😉 Jeg lurte forresten på hvorfor du valgte å kjøpe alexaen din i Oak? Jeg har selv en i svart, og jeg er veldig fornøyd med den 🙂 Det eneste dumme er at de kun har 1 års garanti på veskene sine, noe jeg synes er litt lite for å være et så dyrt merke? Jeg har hatt min i over to år nå, så begynner å kjenne på følelsen om det er på tide med noe nytt, hehe.

  En ting er ihvertfall sikkert, og det er at du kommer til å kle en Chanel helt utrolig bra, uten tvil! Jeg stemmer for at du går for Chanel, de er jo så classy og du kommer sikkert til å ha den til du er 90, minst!

 20. Caroline!
  Först och främst, det finns en vintage butikk i Oslo, på Bokstavevein (som heter Vintage) som säljer Chanel 2.55 (både 23 och 25 cm, de klassiska). Där finns också den stora jumbon. Priserna är från 11.000 kr. Hade du kommit hade du säkert fått bra pris *s*

  Sedan så är det väl inte så att bara för att man köper en väska för flera tusen kronor att man inte skänker pengar till välgörenhet. Det ena utesluter inte det andra. Ja, de pengarna hade hjälpt fattiga barn i Afrika, men är det inte så att vi i västvärlden borde sätta mer press (både vi «vanliga» samt politikerna) på de som styr och ställer i de länderna? Annars kommer väl sådana länder aldrig ta sig ur fattigdomen. Förstå mig rätt, jag skänker till välgörenhet samt att vi (jag och min syster faktiskt) har ett fadder barn. Men det är kanske inte det man pratar mest om. Men för mig är det lika självklart att stödja Plan, Rädda barnen med flera samtidigt som jag köper mig en dyr väska!

  Hoppas ni får en fin onsdags kväll!

  Kram
  // Amanda

 21. Oooooh de er fine da, man kan ikke nekte for det. *sukk*
  Men nei, tror nok ikke Chanel kommer seg inn i min garderobe med det første er jeg redd, men men. Hårreisende prisklasse, javisst, men de er er også rålekre!

  Synes begge veskene er fine jeg, men etter å ha kjøpt en del vesker i forskjellige prisklasser, så har jeg erfart en hinsides kvalitetsforskjell – noen ganger så lønner det seg å bruke tusenlappene og ikke hundrelappene. Til hvert sitt brukt, og til hver sin lyst 🙂

  Har man råd, så har man råd, ikke noe å skamme seg over det. 😉 Jeg skulle gjerne blitt bedre kjent med den svarte klassikeren til Chanel, no doubt!

  *kisses*

 22. Jeg har min tredje kopi av Chanel-veska og bruker disse til de går sønder og sammen, men jeg ville likevel aldri brukt en slik sum på en ekte. Et sted går grensa 🙂

 23. yaya nova

  love it! dyyyr men hadde jeg hatt råd til det hadde jeg kjøpt den originale, du får den sikkert litt billigere om du kjøper den på Chanel butikken i Paris 😉
  ikke la folk gi deg dårlig samvittighet, du jobber hardt for pengene dine og folk som ikke tror det vet ikke hvor hardt det er å ha en blogg som alltid er up to date og interessant! du gir generøst til veldedighet og viser ofte at du er engasjert i forskjellige hjertesaker:)

 24. Jeg ville nok heller valgt å bruke pengene på en ferie, kjøpt meg ny seng og sofa eller noe lignende, før jeg kjøpte en slik veske. Dessuten syns jeg den budget veska var veldig lekker også!

  Jeg har nok også lest at andre topp-bloggere som har kjøpt seg en slik veske, har vært ganske fornøyde!
  Det er nok viktig å tenke på hvor mye man faktisk kommer til å bruke en slik veske, hvis man skal betale så mye for den.

  Lykke til i tankeboksen 🙂

 25. Ser det er en del meninger her, og jeg er enig både i at 16-17 tusen er mye for en veske OG at man bør bruke pengene man har jobbet hardt for,på noe man ønsker seg. Dessverre tar bruk-og-kast-kulturen veldig overhånd! Å ta en opprydning i skapet sitt for og se hva man faktisk har (jepp, selvom man ikke har et rotete skap!) kan være greit. JEG utfordrer DEG til å ikke kjøpe klær/tilbehør i 2013, Caroline! 🙂 Du har så mange fantastiske klær, og er et stort forbilde for mange. Dette er mitt nyttårsforsett, for det gjør noe godt for egen økonomi og ikke minst hele kloden. Det hadde vært KJEMPEKULT om du tok utfordringen min, da du er en person et vidt aldersspenn av jenter ser opp til. Man kan alltids redesigne gamle plagg og arrangere byttekvelder. Venter i spenning! Ha et godt nytt år! 🙂

 26. Madeleine

  Artig at det alltid skal bli så mye rabalder når det er snakk om designervesker. Det er visst ikke «lov» å bruke så mye på en veske. Men det er ingen som reagerer negativt hvis man bruker 15000 – 20000 på en to ukers party tur til magaluf i fellesferien. Eller hvis noen drar på byen ca annenhver helg og bruker ca 1000 kr på en utekveld så er det heller ingen som reagerer på det. Da har man brukt ca 25 000 kr på byturer på et år. Like mye som en chanel 2.55 koster. Og for ikke å snakke om de som røyker. Det er hvertfall å kaste bort penger. Så hvis man sammenligner to mennesker med ca like inntekter og utgifter så velger den ene å røyke bort 25.000 på et år mens den andre ikke røykeren valgte heller å spare og en kjøpe en veske 🙂

  1. Cathrine

   Den kommentaren der likte jeg meget godt, Madeleine! 🙂

   1. Madeleine

    Takk,hyggelig å høre 🙂

 27. Hei fantastiske Caroline!
  Først og fremst vill jeg si at du er en utrolig stor inspiriasjon for meg, helt klart mitt store forbilde på mange måter! Har fulgt bloggen din i en del år nå, og jeg må si du virker som en helt fantastisk person! 🙂
  Nå har jeg et spørsmål til deg, det har seg nemlig slik at jeg er en jente som nettopp har fylt 18 år og har blitt diagnosert (hvis det er det man sier, hoho) med anoreksi.. Ting er ikke helt topp, så jeg prøver og ta små skritt om gangen og bli frisk, selv om dette ikke er veldig lett. Uansett, poenget mitt er, idag da jeg var hos sykologen min rådet hun meg til og begynne på LCHF og dette passer jo meg igrunnen bra siden jeg fikk den fine boka di til jul! Men, så sa hun også at ernæringsfysiologen min kommer nok til og fraråde meg dette, så nå står jeg litt i mellom og vet ikke helt hva jeg burde velge, om jeg skal begynne på LCHF eller fortsette med et vanligt sundt kosthold. Og slik tilg er nå er jeg heller ikke frisk nok til og trene. Så da er spørsmålet mitt til deg altså, om du har noen meninger eller råd anngående dette ? hoho 🙂

  Stå på Caroline, du er fantastisk! Klem fra meg! 🙂

  1. Fotballfrue

   Vet ikke om jeg burde gi så mye råd i denne situasjonen, men jeg ville nok stolt mer på psykologen i dette tilfellet. Om ernæringsfysiologen fraråder deg lavkarbo på grunnlag av at han/hun mener det er usunt i forhold til fettinntak o.l, ville jeg i hvert fall stolt på psykologen 😉

   – C

 28. Kjør på!!!
  Det er en investering for livet, en classc flap eller 2.55 blir aldri feil, og kan gå i arv. Dessuten er varditapet mye mindre på en Chanelveske en feks. en bil….
  Men Chanel har syke prisøkninger, betalte rett under 25.000 i våres og når jeg var i Paris igjen hadde de gått opp 150 euro… De øker prisene sine med 8-10% to ganger i året…

 29. Den enkelte må selv få bestemme hva en ønsker å bruke penger på, og så vil det nok alltid være slik at orskjellige mennesker ønsker å bruke penger på forskjellig måte. Det bør en ha respekt for.

 30. Tror alle vi som leser dette bruker penger på unødvendige ting. Uansett om det er en sjokolade til 20 kr, elller en veske til nesten 17000! Det er ikke bestandig jeg heller er enig i alt du gjør Caroline, m/en du fortjener respekt fra alle leserne dine, du som respekterer alle og alt, i alle sammenhenger:-) fortsett som du gjør, det er en fryd og følge deg!

 31. Du handler da på IKEA og blander dyrt og billig design , du tjener egne penger.. Skjønner ikke hvorfor du ikke skal unne deg veska jeg;-) jeg har modalu Pippa modellen og jeg digger den!

  1. Fotballfrue

   Ikke jeg heller :p

   – C

 32. Amalie14

  Den orginale synes jeg er mye finere!:) Prisen derimot ligger ikke under min komfortsone, hehehe! Kanskje en gang ……..

 33. Tror vi alle bruker penger på unødvendige ting, uansett om det er en sjokolade til 20 kr, eller en veske til 17000. Ikke alltid jeg heller er enig med deg, Caroline, men du fortjener å bli respektert, du som respekterer alle og alt i alle sammenhenger. Fortsett som du gjør, det er en fryd og følge deg!:-)

 34. Kjøpte meg min chanelveske i april i fjor, til min 20årsdag.
  Måtte ut med 28 000 kr for å få den lille herligheten, men jeg har aldri angret en dag.
  Er jo tross alt en veske som holder i flere tiår. Kvaliteten, utseendet og følelsen på vesken er jo helt fantastisk.
  Helt ærlig Caroline, du har økonomien til det – så jeg sier go for it! Du vil heller ikke angre 🙂

 35. Elisabeth

  Har aldri kommentert her før, men vil på forhånd gratulere deg med ny veske! Selv om jeg kunne gjort så mye med pengene mine (studielån++) valgte jeg for ikke lenge siden å kjøpe meg en Mulberry. Jeg vet den kommer til å vare og jeg følte at det virkelig var en premie for alle overtimene og jobbingen. Man har veldig godt av å unne seg noe fra tid til tid! Kjør på med veske, man kan ikke angre på Chanel!! 🙂

 36. Hei Caroline!

  Jeg vil også få tipset deg om https://www.vintageb30.no/. Han har butikk i Oslo og selger bl. a vintage Chanelvesker. Jeg kjøpte min der og er veldig fornøyd(den måtte sendes da jeg ikke bor nær Oslo)med både service og veske:) Akkurat nå har de ikke så mange fra Chanel inne, men det kommer nok flere etterhvert. Jeg har også fått inntrykk av at det er rimeligere her enn andre plasser(på nett og i utland). Dette er uten tvil den beste investeringen jeg har gjort! Nå sparer jeg opp til nr 2 i samlingen min:)

  1. Takk for tips 🙂

   – C

  2. Vil fraråde deg på det sterkeste å handle der. De som driver den har 0 peiling og kjøper alle veskene sine fra japanske underlevrandører og ebay. Tror ikke de bevisst selger fake, men de har hatt en og annen glipp innomellom.
   Å kjøpe en sånn ting brukt vil aldri gi deg den samme følelsen som å gå ut av Chanel butikken i Paris med din splitter nye veske under armen…

 37. ALDRI i liiiiivet hadde jeg brukt nesten 20.000 på ei veske. huff, blir kvalm av tanken, haha. det er jo to månedslønner for meg da. :-p

 38. Lily With Tassels er på julesalget til mulberry.com 😉

  https://www.mulberry.com/#/storefront/c6813/7501/moreviews/

  -Men blir vel fort gjort ikke så mye å spare med toll og mva :-/

  De har løse tassels og 🙂

  https://www.mulberry.com/#/storefront/c6817/8114/moreviews/

  https://www.mulberry.com/#/storefront/c6817/7528/moreviews/

 39. Elisabeth

  Slike diskusjoner tror jeg kommer opp hver gang du har en slikt innlegg Caroline (vurdering av kjøp eller kjøp av noe som koster litt mye) – )). Helt enig i at verden ikke er så «sort/hvitt» som enkelte her hevder,og det ene utelukker definitivt ikke det andre. Kjent selv litt på det når jeg kjøpte den den vesken jeg hadde ønsket og spart til som belønning til meg selv etter vel gjennomført eksamen. Pengene kunne vært brukt til mye annet fornuftig…. Men, er det ikke greit da av og til å nettopp unne seg noe ekstra når man har jobbet hardt og lenge for det ? Gir selv mye i måneden til gode formål, og ja…det kunne helt sikkert vært mer, men er nok over gjennomsnittet. Har god økonomi, og vet med meg selv at jeg har jobbet hardt for å komme der jeg er i dag både med studier og det å «ta sjangser» i jobbsammenheng. Du har jammen tatt noen sjangser selv, som er verd å feire ved suksess!. Unner deg massen en Chanel, og kjøp den med god samvittighet hvis det er den du ønsker deg. Det er faktisk en «investering», og har også en annenhåndsverdi hvis den skal selges igjen. Hvem vet hvor mye penger vi ellers bruker på klær og sko som blir kassert etter endt sesong pga. dårlig kvalitet eller «siste mote». Det er ikke nødvendigvis god økonomi eller spesielt miljøvennlig. Stor klem – ))

  1. Fotballfrue

   Takk 😀 Jeg har lyst på lily with tassels, men den har de ikke der :/

   – C

 40. Forstår ikke problemet… Caroline er gammel nok til å bestemme selv, vi lesere trenger ikke gjøre det for henne. Skulle gjerne hatt en slik veske, og kansje en dag……

 41. Har tillat meg å linke ditt innlegg i mitt. Håper det er greit:)) https://casahappy.blogg.no/1357458181_nr_andres_lykke_blir_.html
  Ønsker deg et spennende og innholdsrikt 2013 C og fortsett å gjøre det du gjør best…være deg selv:)) Klem fra SjefsDivaen:))

  1. Fotballfrue

   Selvsagt er det greit, fine deg <3

   Håper du ahr hatt en deilig juletid go er klar for et nytt år 🙂

   Klemmer!

 42. Har hatt det sååå fint:)) Og fikk verdens beste bursdag/julegave….den vakreste stolen fra Kartell…Louis Ghost Chair….I`m in heaven:)) Vi har kjøpt hus som er under oppussing, Casa Happy..gleder meg som et barn til innflytting 1.juli for da er sønnen ferdig på skolen:)) Det blir så godt med en ny start og positive forandringer:)) Og du…gå for for Chanel-vesken du! Finfin uke til deg og varmeste klemmer tilbake:))

 43. […] Jeg blir stadig forundret over å se misunnelsen som herjer i dette landet…eller i denne verden som vi bor i. Nå sist var det Fotballfruen som fikk gjennomgå…igjen….Hun har min fulle støtte og jeg beundrer henne som menneske. Fordi hun ønsker å kjøpe seg en Chanel veske til 17000,- så er det plutselig en invitasjon å regne til offentlig henging. Det virker som at det å glede seg på andres vegne…dèt er vanskelig det! Hvorfor i all verden er det slik? Og hva er det med de som mener det er helt greit å kalle folk for egoister og hentyde om at vedkommende ikke har verken empati eller forståelse for andre?? Jeg har såpass psykologisk innsikt at jeg forstår hvorfor andres lykke kan bli veldig smertefull…fordi det minner vedkommende på hva h*n selv ikke har eller har fått til…og kanskje aldri vil få den muligheten, en følelse som gjør at man føler seg mindre verdt og mislykket. Og i all enkelhet så retter vi den følelsen dit den IKKE hører hjemme….hos den andre. Verden vil aldri bli et bedre sted så lenge misunnelsen får lov til å herje. Folk dreper i sinne, sjalusi og misunnelse! Når folk har jobbet hardt og ikke gått over lik for å få det de har, så er det faktisk ingen andres business å fortelle vedkommende hva h*n bør/skal bruke pengene på…sånn er det med den saken:) Link til innlegget: https://fotballfrue.no/2013/01/02/luksus-vs-budsjett-18/ […]

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *