Daffedag

God kveld, fineste ♥ Etter en liten tur i frisk luft tidligere, følte jeg hele verden snurret rundt meg, så jeg måtte bare inn i pysjen og ned på sofaen igjen, og her ligger jeg ennå. Nok et bevis på at helt om natta helt om dagen ikke alltid fungerer. . Nå er det uansett lenge til neste gang, og godt er det. Gleder meg til å ta fatt på en ny uke i morgen, da skal huset vaskes ned og alt som heter jul skal bort i tillegg til at det er tilbake til jobb, trening og alt som hører med. Fryd! Men først skal jeg bare nyte det at jeg faktisk har muligheten til å bare ligge her og se film etter film sammen med Lars-Kristian. Alle har vel godt av en litt meningsløs dag i ny og ne 😉 Akkurat nå er det The Inbetweeners som skal snurres!

Ha en fin kveld ♥

55 kommentarer

 1. Kos dere *s*

  Kram
  // Amanda

 2. Avslappet bilde! 🙂

 3. så søt pysj!! hvor er den fra? 🙂

  1. Fotballfrue

   Cubus 🙂

   – C

 4. ilike måte, har også bare slappet av idag 🙂

 5. Hei!

  Har fulgt bloggen din lenge og tenkte jeg skulle bake noen av oppskriftene dine.. Husker at din mor fylte 50 i fjor og at du laget noe kakelignende med en stang i.. Litt kakatapas aktig.. Har prøvd å finne igjen oppskriften, men mislyktes.. Kunne du ha linket til den eller noe lignende?

  Tusen takk! …. og godt nyttår!

   1. Ingvild

    Ja, tusen takk 🙂

 6. yaya nova

  hehe vi har også en skikkelig daffedag 🙂

 7. Jeg har likens pysj som deg! ELSKER DEN!! 😀
  Godt nytt år! 🙂

 8. Alle trenger slike dager i ny og ne, det hjelper til å lade batteriene:) Kos dere i kveld:)!

 9. Koselig

 10. Du burde sjekke ut «Love and other disasters» 😀 Morsom film!

 11. Godt nyttår, fine Caroline:-)
  Gleder meg til et nytt bloggår med deg, med masse inspirasjon, spesielt i forhold til kost og trening, men også kjedelige ting som å vaske hus osv;-)
  Jeg har vært flink i høst i forhold til kosthold, trening osv, men må innrømme at jeg har skeiet litt ut i jula, spist en del godter også, noe som jeg ikke har gjort på måneder.. Men mye mindre enn jeg har gjort tidligere høytider. Har ikke blitt så mye trening heller, men har hått mye turer med hunden + flere skiturer da.
  I morgen er det igjen tilbake til en bedre livsstil:-)
  Klem:-)
  P.s. lurer forresten på hvor du har kjøpt den søte pysjen din? Mener jeg har sett en sånn et sted, men kan ikke huske hvor..

  1. Fotballfrue

   Her har det også vært mye godteri, men det er jo ikke det du spiser / gjør mellom jul og nyttår som teller, men det du gjør mellom nyttår og jul 😉 Ikke sant? 🙂 Alltid godt når januar kommer, selv om det kan være litt tungt i starten 🙂

   Pysjen min er fra Cubus 🙂

   Klemmer!

 12. Mmmmmmmnei,,,dette er nok egentlig de mest meningsfulle dagene…nyt!

 13. jeg så lengere ned på bloggen din at du ser på pretty little liars! vet ikke om du har sett alle episodene enda, men jeg så du dpurte tter sesong 2 og jeg ser da serien ( elsker den ) på en nettside som alle sesongene er! den er het gratis! link:

  https://www.cucirca.com/2011/03/21/watch-pretty-little-liars-online/

  Når du trykker på en episode, så kommer videoen opp, og hvis det står VK rett ved «play» knappen så bør du se på den, den er den beste, den begynner med en gang og den stopper liksom ikke midt i eller underveis! hvis ikke du finner VK så trykker du på 2 3 eller 4 som du kan se på toppen av videoen!!!! så er den på en av de!

  ikke ALLE har kommet men 4 januar tror jeg, kommer resten av episodene i sesong 3. Gleder meg!! tenkte jeg bare skulle si i fra!

 14. Hvor er hyllen som er over sofaen kjøpt ? 😉

  1. Fotballfrue

   IKEA 🙂

   – C

 15. Har vert daffedag hos meg også 🙂 Deilig!

  1. Fotballfrue

   Tommel opp 😀

 16. Kos dere masse, nyt det siste av julefreden 🙂 Og godt nytt år til dere begge, gleder meg til å følge deg i 2013 <3

 17. Dåkke er så herlige 🙂

 18. Dåkke er så skjønne 🙂

 19. Så fint dere har det!:) Ta ein titt innom interiørbloggen min om du vil : http://www.amalieshus.no

 20. Daffedag er deilig 😉 Tror mange har hatt det i dag.
  Koselig hus, og fine møbler. Ligner vårt. hehe
  Jammen har vi samme pysj også 🙂
  Ha en fin kveld/natt 😉

 21. Å ligge i armkroken til kjæresten er vel ikke meningsløst..?
  Da er vi to i alle fall uenige 😉
  Syns du skal kose deg med goood samvittighet, du som ellers jobber så hardt 🙂

  Du er forresten nydelig selv i pysj 😀

  1. Fotballfrue

   Hehe, nei. Når du sier det sånn så er det jo alt annet enn det 😉

   Klem!

 22. Hvor har du kjøpt sofabordet? Likte det! 🙂

  1. Fotballfrue

   IKEA 🙂 Bor du i nærheten? Vi skal selge det / kvitte oss med det. Venter på et nytt 😀

   – C

 23. Lizbeth Osnes - Behind the scenes.. Kommenterer tilbake :)

  Awwwhh, så søte dere er altså! 🙂 Det er deilig med en rolig dag iblant, husvasken får vente til i morgen her også =)

  ♥ Lizbethosnes.com – Behind the scenes..

 24. Kan du blogge om yndlingsøvelsene di e med en treningsball? Elsker bloggen din!

 25. Kan du blogge om yndlingsøvelsene dine med en treningsball?

 26. så koselig bilde <3

 27. Inbetweeners er genialt 🙂 Godt nyttår!

 28. Håper formen blir på topp igjen i morgen! Det er godt (og nødvendig) med en daffedag iblandt 🙂

 29. Har vært en herlig daffedag her også. Fikk forøvrig igjen for at jeg ble liggende i senga og halvsove til klokka fire, haha. Så nå er jeg oppe midt på natta og koser meg med den herlige boken jeg fikk av deg. Har så utrolig mye glede av den. Verdens beste trenings og mat-inspirasjon, og for ikke snakke om at når jeg har to stykker så gjør de seg utrolig godt i bokhyllen som pynt også! <3 hihi

 30. Godt nyttår Caroline 😀 Utrolig flott bord du dekket på nyttårsaften, og du var også utrolig vakker som vanlig 🙂
  Gleder meg til å følge bloggen videre inn i det nye året 😀 Får så masse inspirasjon her!

 31. Ingrid Svendsen

  God morgen 🙂

  Jobb igjen her….æsj 😛 Men det hjelper å starte dagen med en kopp te og kikke på bloggen din, da blir man i bedre humør med en gang 😉 Har laget meg et slags nyttårsforsett…..at jeg skal bli flinkere til å kommentere på bloggen din igjen 😀 Har vært aaaaltfor dårlig den siste tiden :-/

  Jeg har nå sittet og nistirret på bildene fra nyttårsaftenen deres, alt så bare fantastisk ut!!! Du, maten, bordet du hadde dekket. Får lyst til å dekke et bord og lage middagselskap med en gang!!! Max inspo 😀

  Ønsker deg en fin dag, og at du får unnagjort alt du har på agendaen. Det er deilig å starte nytt og fresht etter en tid med fråtsing og daffing og farting hit og dit….. Jeg liker også å komme inn i rutinene igjen.

  Stor klem fra meg <3

  1. Fotballfrue

   Fine Ingrid! Håper du har hatt en fin juletid 🙂 Gleder meg til å høre mer fra deg, du er alltid så blid og søt 😀

   Håper du har en deilig dag!

   Klemmer 🙂

 32. Hei! Hvordan gikk det med hundene på nyttårsaften? Vår hund er kjempe redd dessverre :/ Kanskje du har noen tips?
  Godt nyttår til dere 🙂

  1. Fotballfrue

   Det gikk fint 🙂 Hugo var sammen med oss på soverommet fra rett før midnatt til det hadde gitt seg 🙂 Der lå han i sengen og hørte på veldig høy musikk på TV som gjorde at han ikke hørte noe til rakettene 🙂 Gjorde det samme i fjor også, så det anbefaler jeg 🙂

   – C

 33. Amalie14

  Hurra for at flere benyttet sjansen til å daffe litt:) Det må jo være lov, hvertfall 1. Januar!
  Men nå starter uken, og året for den saks skyld, nå blir det en real treningsøkt på meg! Gleder meg til å komme tilbake til hverdagen:-)

 34. Kan du blogge om yndlingsøvelsene dine med en treningsball?

  Elsker bloggen din!! <3

  1. Fotballfrue

   JA 😀

 35. Hei.
  Jeg lurer på hva forskjellen er på LCHF og lavkarbo?

  1. Fotballfrue

   Det er det samme 🙂

   – C

 36. God dag kjære Caroline <3

  GODT NYTTÅR til deg og dine, håper du hadde en flott feiring. . Noe jeg absolutt tror du hadde:) Gratulerer så mye med ny bil også, SÅ fin da og passer deg utmerket:)

  Her var det full rulle frem til lille julaften, vi var i Gøteborg på kose/shoppingtur og gjett om jeg var stressa da vi kom hjem den dagen! VASKE VASKE VASKE siste rest og kjøpe juletre:) Samboeren min var HELT utslitt stakkar da vi la hodet på puta den natten, hehe:)

  Ser at du også har hatt en fin jul, herlig <3

  Gleder meg masse til å følge deg videre i 2013, og måtte alle dine drømmer gå i oppfyllelse:) Jeg gleder meg til å ta fatt på det nye året og alt det måtte innebære. . I tillegg planlegger vi for fullt å flytte til Australia, der jeg skal studere videre. Både skummelt og spennende:)

  Håper du får en flott dag frøken <3 Klem fra lille meg!

 37. Åå, det hørtes deilig ut! Man trenger absolutt noen sånne dager innimellom; virker som det mest har gått i ett for dere de siste ukene uansett. 🙂 Men Caroline, hvor lang tid skal det egentlig ta med leveranser fra Daniel Wellington? Etter å ha sett bilder på bloggen din bare måtte jeg kjøpe en klokke til kjæresten i julegave, men etter en måned har den fortsatt ikke ankommet. Skjønner at det kan ta litt tid i julen, men jeg får ikke noe respons på kundeservicen heller. Ikke at du skal vite alt om Daniel Wellington, men jeg aner virkelig ikke hvem andre jeg skal spørre! Haha.

  1. Fotballfrue

   Uff, det høres jo ut som det kan ha hendt noe med bestillingen din :/ Det skal ikke ta så lang tid, tror det tok ca. 2 uker før jeg hadde min her. Her er den kontaktinfoen jeg kan finne: https://www.danielwellington.com/no/contact.php?id=19766

   Klem!

 38. Tusen takk for svar! Åå, så utrolig irriterende. Jeg har sendt to mailer til kundeservice, men jeg får ikke noe svar. Jeg får prøve å sende en direkte til eierne; studenter har ikke så masse penger å kaste ut vinduet, dessverre.

  1. Fotballfrue

   Nei, det forstår jeg. Det skal jo ikke være greit for noen å kaste bort penger på denne måten, håper det løser seg 🙂

   Klem!

 39. Hei:) jeg lurer på om du har en bra rundstykke-oppskrift?

 40. Berit Theresa

  Hvor har du kjøpt den hyllen på veggen? LIKER!! 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *