Copper Gold

Noen flere bilder av gårsdagens kjole fra Sherri Hill ♥

Lurer på når jeg skal få brukt denne igjen, kan ikke komme på andre anledninger enn ball eller nyttårsaften som passende for en slik kjole. Men det er jo så gøy å pynte seg, og på nyttårsaften er det lov å glitre om kapp med stjerneskudd og alt annet 🙂

Håper det var flere glitrende jenter i går – over hele verden ♥

158 kommentarer

 1. Wow, perfekt 🙂

 2. Du er så nydelig! Godt nyttår 🙂

 3. Rett og slett nydelig 🙂

 4. Tiril D

  For en utrolig fin kjole, den var helt nydelig til deg! Håper du hadde en hyggelig og minnerik kveld i går.
  Syns du hadde så fin brunfarge, er det fargen som sitter igjen etter Mexico? Eller selvbruning/ solarium? Hvilke selvbruningsmerker anbefaler du? De skal helst ikke være for dyre for en studentlommebok. Sikkert svart på det utallige ganger før, men må allikevel høre. 🙂

  Godt nyttår til deg og dine! 🙂

  1. Fotballfrue

   Det er forhåpentligvis litt som er igjen etter Mexico, selv om den forsvinner kjapt :/ Så har jeg tatt litt selvbruning i ansiktet for litt ekstra glød 😉 Det er jo der den forsvinner kjappest :/

   Klem!

 5. Godt nyttår beste Caroline!:) gleder meg til å følge med på bloggen din og fortsette å la meg beundre og inspirere av deg i året som kommer:) og WOW! For en kjole! Du ser helt helt nyyyydelig ut!! <3

 6. yaya nova

  Godt nytt år søte deg!! din blogg er den eneste jeg følger og det med god grunn! du er rett og slett fantastisk flink! og en ren inspirasjon:) selvom vi er veldig forskjellig, er du fortsatt et forbilde for meg!
  forresten ser du ut som en gudinne i den kjolen 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk for fantastisk tilbakemelding <3

 7. Åh. Du er et stort forbilde for meg og andre. Kjolen var kjempe fin til deg og du er så nydelig!!<3

 8. Hei. Hvor er hyllen dere har over sofaen fra?

  1. Skulle ha vært på innlegget over, men du skjønner vel hvilken hylle jeg mener 🙂

   1. Fotballfrue

    IKEA er den fra 🙂

    – C

 9. Hei 🙂 Nydelig kjole, hvor får man kjøpt Sherri Hill kjolene?? 🙂

  1. Fotballfrue

   Jeg har bestilt alle mine på onlineformals.com som jeg har linket til 🙂

   – C

 10. Et ord: NYDELIG!

  1. Fotballfrue

   <3

 11. Heilt fantastisk nydle! 🙂

 12. Wow, nydelig kjole og det er du også, virkelig strøken! Godt nyttår 😀

 13. Fyttirakkern, så fin du er! Du hadde sklidd rett inn på kongehuset, jo 😀

  1. Fotballfrue

   Hahaha, søta :p Tusen takk 😀

 14. Nydelig dame i en nydelig kjole:)

  Hadde du alternativer til sko?
  Godt nytt år:)

  1. Fotballfrue

   Nei, jeg brukte disse 🙂 Men de forsvant før midnatt 😉

   – C

 15. Den kjolen var nydelig, og du kledde den godt 🙂 Men jeg vil anbefale deg å kjøpe en ekstern blits til kameraet ditt. Da blir det så mye mer liv i bildene – farger og detaljer kommer mye bedre frem. Innendørsbilder på denne årstiden har så lett for å bli litt «tamme» om du skjønner hva jeg mener 🙂

  1. Fotballfrue

   Uff, ja! Jeg skjønner veldig godt hva du mener. Skal se hva jeg kan finne, takk for tips 🙂

   – C

 16. Hei!
  du jeg gikk å bladde litt nedover bloggen din, hvor jeg fant et innlegg hvor du hadde skrevet om Pretty little liars? og du lurte på om sesong 2 kom, vel jeg har sett alle sesongene på en side som alle sesongene er på. Link:

  http://www.cucirca.com/2011/03/21/watch-pretty-little-liars-online/

  og hvis du trykker på en av episodene så kommer det opp en video, ikke sant? og da bør du se på den som det står VK rett ved der man trykker på «play» altså nederst i venstre hjørne. det er den beste, den stopper ikke imens du ser på og begynner med en gang du trykker paly. men hvis det ikke kommer opp med en gang, det med VK så kan se oppå toppen av videoen hvor det står 1 2 og 3, så trykker du på en av de også velger du somsagt den VKèn!!!
  tenkte jeg bare skulle si ifra, men det kan godt være at du har sett alle….men resten av sesong 3 kommer på fredag eller lørdag, ihvertfall på denne siden!!!

 17. Breathtaking!! Vakker du er 🙂

 18. så fantastisk flott! skinner om kapp med fyrverkeriet

 19. Jeg vet ikke hva jeg skal si at du ligner på i denne kjolen, men det er hvertfall noe glamorøst og vakkert 🙂 Nydelig er du (og kjolen)!

 20. Wow, du er virkelig en gulljuvel, Caroline! 😀 Både kjolen, skoene og tilbehøret var helt nydelig, og satt som et skudd på deg! Flotta 😀

 21. Denne kler du utmerket! 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀

 22. Kaltrina

  Herregud Caroline! Da du først tok bilde av kjolen hengende, tenkte jeg bare » jaja.. just another sequin dress» men fy søren, denne tok pusten fra meg… jeg vet dette kanskje høres utrolig teit ut, men du vurderer ikke tilfeldigvis å leie den bort for en kveld til Nyttårsball? For den er jo helt stunning og ubeskrivelig fin jo1

  1. Fotballfrue

   Tuuusen takk 😀 Jo, det er klart jeg kan! Når er det nyttårsball, da? 🙂

   Klem!

   1. Kaltrina

    Har sendt deg melding på facebook 🙂 kan sende mail også om det blir lettere å svare? 🙂

 23. ellen reppen

  SMASHING!

 24. Godt nyttår! For en feiende flott dame du er. Synes det er så forfriskende å se at noen tør å pynte seg ordentlig for slike anledninger. Du har jo flere Sherri Hill kjoler, og jeg lurte på om de har noen for for «innebygd bh»? Er det noen cup inni der som holder alt plass?

  1. Fotballfrue

   Ja, det er litt innebygd padding 😀 Hjelper med bh under også, så det blir nok til å holde den oppe 🙂

   – C

 25. Ingvild

  Nydelig kjole! Du er utrolig vakker! Godt nyttår 🙂

 26. Michelle

  Utrolig nydelig kjole, du straaler! Haaper dere koste dere maks i gaar!! Herlige bilder fra kvelden 🙂 La oss haape paa at 2013 blir et godt aar for oss alle <3

 27. Å guuud Caroline!! Du er den fineste! Og i den kjolen ser du fantastisk ut! <3 Godt nytt år til deg og dine! 🙂

 28. Du ser helt fantastisk ut! 🙂

 29. Nydelig kjole! En drøm, rett og slett 🙂

  Jeg har kommentert noen ganger på innleggene dine, og vunnet catzy konkurransen. Jeg har nå fått min egen blogg, der jeg gir et innblikk i min vei tilbake fra anorkesien – både hvordan jeg var før, og hvor langt jeg har kommet. Jeg har nå fått min egen blogg der du kan følge min vei mot livet som frisk, samt få et innblikk i hvordan jeg hadde det da jeg var på mitt sykeste. Kom gjerne med tips og tilbakemeldinger – jeg er helt fersk på bloggfronten.

  http://strongandhealthy.blogg.no/

  Tenker du er glad for å være tilbake i hverdagsrutinene dine igjen, og ikke minst sove i din egen seng 🙂 Ønsker deg en strålende dag!

  Mvh
  Ingrid

 30. Amalie14

  Du er en drøm! Så utrolig fin, til enhver tid. Og kjolen sitter som støpt til deg. Skulle tro at du var tatt ut av en eller annen premiere i Hollywood 🙂
  Og jeg elsker spesielt snittet på siden! Da får du jo også vise de veltrente leggene dine;))

  1. Fotballfrue

   Snille deg! Tusen takk <3

 31. åh. du ser ut som en prinsesse!

 32. Heia Caroline!
  Jeg liker veldig bloggen din. Du er også så utrolig fin brun. Hvordan har du egentlig fått den kjempefine bruuuuuune hudfargen din? Hvordan kan jeg også få tak i den?
  Hilse Elise.

  1. Fotballfrue

   Den får du i Mexico 😉 Hehe :p Ellers er det mye hjelp på boks også, for eks. SunSpa som er min favoritt innen selvbruning 🙂

   Klem!

 33. Hei! Jeg var innom her og kommenterte flotte deg i den praktfulle kjolen… igår, men beklageligvis så klarer jeg ikke å se at du har fått den.
  Jeg ser også at det er en annen dame som heter det samme nick, så derfor har jeg lagt ut min private email som referanse. Så da vet du hvem jeg er i real life.

  Bloggen din er veldig koselig og interessant å følge.

  Da forsøker jeg igjen; Godt Nytt år, du skjønne Caroline! 🙂

 34. Heisann 😉 Jeg har agentur på Sherri Hill I Norge. Hvordan får jeg et lite møte med deg?;)

  1. Hei!

   Send en mail til marked@fotballfrue.no 🙂

   – C

 35. elisabeth

  Godt nytt år Caroline !! Kjolen var utrolig fin på deg. Strålende.Ingen over , ingen ved siden !Mangemangemangemangemange klemmer til deg.

 36. Michelle

  Den kjolen satt VELDIG flott på deg!!! Nydelig!!

 37. Solveig

  Heidu!:)
  Vil du skrive litt om Sherri Hill kjolene, jeg ønsker meg 21103:) å lurer litt på om str, hvor du får tak i de og prisene ?
  det hadde vært kjempefint om du skriver litt om designerkjolene dine, de er så vakre og har lyst på mange selv:)
  Du er en inspirasjon !:)

 38. Veronica

  Nydelig kjole!! 🙂 Og dere har det så fint hjemme 🙂 Vet du hva slags farge dere har på veggen i stua? Den er veldig fin og varm, samtidig som den er lys 🙂

 39. Helt nydelig kjole!

 40. Annonym

  Har du tenkt på å selge denne kjolen? Hvilken størrelse er den i?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *