Copper Gold

Noen flere bilder av gårsdagens kjole fra Sherri Hill ♥

Lurer på når jeg skal få brukt denne igjen, kan ikke komme på andre anledninger enn ball eller nyttårsaften som passende for en slik kjole. Men det er jo så gøy å pynte seg, og på nyttårsaften er det lov å glitre om kapp med stjerneskudd og alt annet 🙂

Håper det var flere glitrende jenter i går – over hele verden ♥

158 kommentarer

 1. Det er ikke kjolen som er finest, men den vakre damen inni <3

  1. Fotballfrue

   Du er vel skjønn! Tusen takk <3

 2. Åh, for en drøm av en kjole! 🙂 Godt nyttår til deg!

 3. Så gøy å se litt flere bilder av deg i kjolen. Skulle akkurat til å spørre om du kunne vise 🙂 Du kunne jo solgt kjolen kanskje? Auksjonert den bort til høystbydende og gitt pengene til en god sak? Bare sånn, hvis du ikke tror du får brukt den mer uansett 😉 Jeg glitret forresten også litt i min vintage 80-talls paliett-jakke med skulderputer i går. hehe ikke like glam som deg men. 80-tallsbarn 😉

 4. Lizbeth Osnes - Behind the scenes.. Kommenterer tilbake :)

  Fy søren, du ser SMASHING ut! 🙂 Vakre, nydelige deg 🙂

  ♥ Lizbethosnes.com – Behind the scenes..

 5. Amazing!!
  This dress is really a dream!

 6. Fy for en smashing kjole! Du er helt nydelig i den 🙂

 7. you look fab!

  1. Fotballfrue

   Thank you, sweetie 😀

 8. truly flawless:) xo

 9. Utroolig fin kjole! Herlighet, sikkert den fineste jeg har sett.. Nydelig kvinne som bærer den også! 🙂

 10. Så utrolig nydelig kjole! Håper du hadde en nyttårsaften med familie, venner og masse kjærlighet! Godt nytt blogg-år! Klem! 🙂

 11. Vi kan ha en liten gala middag hos mig. Har också en långklänning som sällan kommer till användning *s*
  Två flugor i en smäll, killarna kan ha smoking eller frack!

  Kram
  // Amanda

 12. Jeanette

  åhh,så fantastisk vakker! Mangler bare en rød løper! Du ser ut som en filmstjerne.Lars Kristian er en heldig mann 😀

  1. Fotballfrue

   Hahah, søte deg! Tusen takk 😀

   Klem!

 13. Utrolig vakker kjole!! Du og mannen får holde noen selskaper med tema «glitter & glamour», da har du en perfekt anledning til å bruke kjolen oftere.

  -Malin:-)

 14. That gown is so incredibly beautiful. I hope you get to wear it again <3
  xo

 15. Veronica ISA

  Herregud så vakker du er! Jeg har bestemt meg for at 2013 er mitt år! Jeg er kone og mor og setter alltid alle andre først, noe som har ført til lite trening og dårlig kosthold i et par år. Nok er nok, jeg tar herved helsen min tilbake! Men i den anledning lurer jeg på noe! Hender det noengang at du skeier skikkelig ut? Og da mener jeg type at du rasker med deg sjokolade og potetgull når du handler 😉 Eller spiser du aldri slikt? Spiser du noe godterier ved spesielle anledninger, som julen o.l.? Er så usikker om jeg skal kutte ut ALT slikt, eller om jeg skal la meg selv få lov en gang i blant…!!! Takknemlig om du orker svare 🙂

  1. Fotballfrue

   Herlig tankegang, dette klarer du nok kjempefint 🙂

   Ja, det hender absolutt at jeg skeier ut, og i Mexico og de påfølgende juledagene har jeg vel skeiet ut sånn ca. hver dag 😉 Men det er bare for en kort periode og derfor ingenting jeg ser på som noe farlig. Det er jo helheten som teller 🙂 I helgene skeier jeg alltid ut med vin og god mat, jeg er ikke så glad i godteri, men det blir litt sjokolade i ny og ne. Mørk sjokolade og nøtter blir det ca. hver helg 😉 Synes ikke du skal kutte ut alt, men hold det til helgene 🙂 Og tenk alt med måte!

   Klemmer!

 16. ÅÅh så fin kjole! Godt nytt år til dere:)

  Lurte på en ting angående lavkarbo mm:

  Hvor handler du feks sukrin, kokosfett ol? Har du tips til internettsider hvor jeg kan handle dette og hvilke produkter som kan være lurt å handle på nett? Gjerne norsk nettbutikk og:) Andre kan også komme med tips! Gjerne der det er billigst (er blakk) 🙂

  1. Fotballfrue

   Jeg handler for det meste på helsekosten 🙂 Du får noe på iherb.com også 🙂

   – C

  2. Ja på iherb.com finner du mye, til en veldig billig penge! For eksempel om du skal kjøpe kokosmel så kan du kjøpe det på den nettsiden til bare 5dollar, mens i Norge koster det jo mellom 100-200 kr. Derfor lønner det seg å handle slike ting på den siden! Og om du handler for under 200kr (m/frakt), så blir det ikke toll! 😀 Så lurt å handle i flere omganger om du skal ha mye!
   Anbefaler å gå litt rundt i butikker der du bor å sjekke prisene på ulike slike varer, så kan du sjekke det opp mot prisene på f.eks iherb.com, og sjekke om det lønner seg eller ikke 🙂
   Eneste minuset er at om du bestiller det på den siden fra USA, så kan det ta en stund før du får det..

 17. Den kjolen satt som et skudd på deg! SÅ fin, og nydelig :):)

 18. Hilde Kristin

  fantastisk kjole, kledde eg også utrolig godt!
  Den kan også brukes i bryllupp da i og med at den ikke er hvit, men kanskje litt risky i og med at den er så smashing at den kan stjele opmerksomhet fra bruden <3

 19. Herregud du er PERFECT!! <33

 20. Flott kjole! Kva med håret,har du eit nærbilete? Kva frisyre landa du på?

  1. Fotballfrue

   Nei, dessverre :/ Glemte å ta detaljfoto i går, alt gikk så fort. Det ble som du ser i hvert fall 😉 Det meste opp i en bunshaper på siden, men også litt ned på sidene, krøller 🙂

   – C

 21. Kan jeg spørre hvor dere har kjøpt spisebordstolene?

  1. Fotballfrue

   De hvite med kryss? De er fra Skeidar 🙂

   – C

 22. Hei!

  Du har det veldig fint, men jeg lurer på en ting. Blir det ikke litt som å bo i et utstillingslokale? Alt er veldig perfekt og kanksje litt lite avslappet i stilen? Eller er det lov å håpe på at det ser litt bomba ut hos dere innimellom?

  1. Fotballfrue

   Er det avslappet om det ser bombet ut? Hvordan må det se ut for at det skal være avslappet?

   – C

   1. ser at noen har rappa navnet «mitt».. 😉

   2. Fotballfrue

    Med stor A :p

   3. Avslappet kan f.eks være at det ligger et eller annet på bordet som kanskje ikke har akkurat samme fargenyanse som alt annet, men som får det til å se ut som om noen bor der. At det kanskje ligger ei avis et sted? Men det gjør det kanskje.

   4. Avis? Lever vi ikke i 2013? 😉

    Vi slapper best av når det er ryddig, og det er helt naturlig for oss å legge bort ting når vi er ferdig medmdet.

    Når jeg i tillegg skal ta bilde og legge det ut, så tar jeg vekk ting som ikke skal være med.

   5. Leser du ikke aviser? Ok, så dere rydder unna rot før dere tar bilder? Hvorfor det, egentlig? Jeg (og kanskje flere?) hadde synes det var mye mer interessant å se et autentisk miljø. Nå er det som å se i en katalog.

   6. Jo, men ikke papirutgavene. Leser de på iPad 🙂 Nei, vi rydder ikke unna rot før vi tar bilder, men tar vekk enkelte ting som ikke hører hjemme på bildet. Vi er flinke til å holde det ryddig, og slipper derfor at det blir rot.

    Sikkert flere som føler det samme som deg, vi er jo forskjellige, men det er sikkert mange som foretrekker det slik jeg gjør også. Det er vi som bor her og vi som bestemmer hvordan ting skal være, skjønner ikke hvorfor det skal være et problem at det er ryddig. Det er bare sånn jeg er, jeg klarer ikke å ha det på noen annen måte. Du foretrekker det helt sikkert på din måte, og om det er litt rot, hadde jeg aldri sagt noe på det 🙂 Men jeg hadde heller aldri klart å bo i det.

    – C

   7. Det er ikke et problem, Caroline. Var bare litt nysgjerrig.

   8. Eg syns faktisk det er litt «irriterende» å lese blogger som ikke «rydder» unna når dei skal ta bilde:) Syns det er flott at det en skal ta bilde av er det som kommer i fokus:) Eg selv skriver interiørblogg og skal eg blogge om kjøkkenet tar eg ikke akkuratt bilde av middagsbord med panner og slikt:) Alle gjør hjemmene bloggbare:):)

    Ingenting er så deilig som et ryddig og rent hus:):) Dere har det flott caroline:) God nyttår til deg og dine:) måtte 2013 bli mye bedre enn 2012:)

   9. Anita A.

    Alle har egne preferanser. Noen liker det uryddig rundt seg, føler seg mer komfortabel slik, mens andre er mer som Caroline. Jeg personlig MÅ ha like kleshengere og perfekt avstand mellom hver og en! Alt i skapet må være organisert etter min måte. Sånn trives jeg å ha det. Regner med at Caroline gjør det også. Det er en del av personligheten vår 🙂

   10. Hvaa avis er jo det mest nostalgiske og koseligste man kan finne på å lese om morgenen. Med trykksverte på tommelen og hele pakken! 😀

   11. Fotballfrue

    Hehe, jeg liker å lese magasiner og blader, men aviser synes jeg er best å lese på nett 😉

    – C

   12. Mamma til 4

    Avslappet for meg er når jeg har det ryddig rundt meg. Av rot blir jeg stresset og slapper ikke like godt av, men det betyr ikke at jeg lager stress ut av å rydde for det. For meg er det helt naturlig å rydde etter meg og unaturlig å slenge rundt meg. Jeg klarer dette selv med 4 barn i huset og uten stress. Så hva som er avslappet er helt individuelt.

    Jeg blir helt matt av all den kritikken du får. Vi er da alle forskjellige og det er vel det som gjør verden så herlig 🙂

    Så til de som kritiserer alt og skal forandre andre til å bli som dem…. La andre være seg og du være deg og nyt livet 🙂

    Godt nytt år Caroline 🙂

   13. Fotballfrue

    Godt nyttår <3

   14. Mamma til 4: Kunne ikke falle meg inn å fortelle noen at de skulle forandre hvordan de hjemme. Jeg synes bare det er imponerende å kunne leve i et hus og samtidig ha det så strøkent. Og når Caroline legger ut bilder av hjemmet sitt (noe er vel reklame?) – er det vel for å få kommentarer? Er alt som ikke er applaus automatisk negativt og kritikk? Det må da være greit å si det som det er? Og takk for gode råd, Mamma til 4 – jeg skal forsøke å nyte livet 🙂

    Caroline: Hvis dette på noen måte var sårende, unnskyld.

   15. Fotballfrue

    Reklame når jeg legger ut bilder av hjemmet mitt? Det har vel aldri skjedd. Hva skulle det være?

    Nei, det er ikke sårende, jeg skulle bare ønske folk kunne akseptere at vi er forskjellige 🙂

    – C

   16. Beklager, trodde noe av interiøret ditt var sponset, men har visst ikke fulgt med i timen.

    Aksept for forskjellighet?Jammen, det er jo nettopp det motsatte som skjer på denne bloggen. Alle skal mene det samme. Alle skal heie uforbeholdent på alt du gjør, har og sier. Det er vel ikke akkurat «å akseptere at vi er forskjellige»? Det behøver vel ikke være noe negativt i at du vil ha det som du vil, mens jeg aksepterer ei avis på bordet (og kanskje til og med en kaffekopp). Vi kan vel utveksle tanker om sånt, finne ut at vi er forskjellige og allikevel ikke starte krig. Det er mye hos deg som er flott, men min mening er at det blir for perfekt. Det er min mening. jeg har da ingen planer om å få deg til å bli noe annet enn den du er. Hvorfor skulle jeg det?

   17. Fotballfrue

    Nå henger jeg ikke med. Når har jeg sagt at alle skal mene det samme? Jeg skriver jo nettopp at jeg synes det er helt ok dersom andre føler dette er «for perfekt» og heller foretrekker det jeg anser som litt for rotete. Har du ikke sett hva jeg skriver? :/

    Lenger opp skriver jeg dette: «Sikkert flere som føler det samme som deg, vi er jo forskjellige, men det er sikkert mange som foretrekker det slik jeg gjør også. Det er vi som bor her og vi som bestemmer hvordan ting skal være, skjønner ikke hvorfor det skal være et problem at det er ryddig. Det er bare sånn jeg er, jeg klarer ikke å ha det på noen annen måte. Du foretrekker det helt sikkert på din måte, og om det er litt rot, hadde jeg aldri sagt noe på det 🙂 Men jeg hadde heller aldri klart å bo i det.»

    Jeg synes det er helt greit at du synes dette er for perfekt, det viktigste er at vi som bor her trives her 🙂

    – C

   18. Mamma til 4

    Hei Ann
    Hvis du føler det jeg skrev var myntet spesielt på deg eller du tok det som kritikk beklager jeg det. Da har jeg nok ordlagt meg feil.

    Jeg synes Caroline får mye pepper og det kan se ut som om hun ikke gjør noe rett i noens øyne og det synes jeg er synd. Så min kommentar var rettet mot all den kritikk hun får. Det at vi har forskjellige syn og meninger er jo som det skal være 🙂

    Håper dere har en fantastisk kveld 🙂

   19. Står mer i papiravisene enn på nett! No helt annet å holde ei avis vel!

   20. Du er altså ikke klar over at papirutgavene er å få på iPad? Hørt om VG+ for eksempel?

    – C

   21. VG er Se og Hør med sport. Det er åpenbart at du ikke leser særlig mye seriøs journalistikk eller litteratur.

   22. Må være fryktelig å være så forutinntatt, klix? Glad jeg ikke er det.

    Jeg er enig i karakteristikken av VG, men det var kun et eksempel jeg trakk frem, da deres løsning pdd er den beste. Du får blant annet Aftenpostens papirutgave på nett også.

   23. Jezebel

    Klix, det er åpenbart at DU ikke har fått med deg at det er mange andre aviser enn VG man kan lese på iPAD, samt magasiner, bøker (og JA – deriblant klassisk litteratur…) Pluss at det er mer miljøvennlig. Men slike som deg vet vel kanskje ikke det…. Snakk om å være pretensiøs!

 23. Nydelig kjole og godt nyttår til deg Caroline;D

  1. Fotballfrue

   Takk 😀 Godt nyttår 😀

   – C

 24. Fin kjole men way over the top for en nyttårsaften….

  1. Fotballfrue

   Nyttårsaften skal man jo pynte seg, da er alt lov 🙂

   – C

   1. Jeanette

    Syns det er så trist med sånne «regler» om hvorvidt man kan pynte seg skikkelig eller ei. Nyttårsaften er en perfekt anledning å skinne om kapp med stjernene, syns nå jeg! 🙂

   2. Persille

    Word. Ta på deg kjolen når du føler for det, Caroline 🙂 En date ute med mannen din, eller bare hjemme…lage god middag, rødvin, jazz på anlegget… Og kjolen, kanksje uten sko?
    Eller på jentekveld, alle jentene med sine yndlingskjoler mens dere ser på sex and the city eller noe annet jentete.

   3. Fotballfrue

    JA 😀 Liker forslagene dine 😉 Takk 😀

    Klem!

 25. For en utrolig fin kjole! Rett og slett nydelig!

  Jeg ser etter en penkjole selv og lurer derfor på hvor lang tid det tok fra du bestilte kjolen til den kom i posten?

  Godt nytt år til deg og dine 😉

  1. Fotballfrue

   En liten uke 😀

   Klem!

 26. Fy flate, Caroline! Nå har du overgått deg selv altså 😉 For en feiende flott nyttårskjole! Og ikke minst, den var kledelig til deg! Helt praktfull! På sin plass er det vel også å ønske favorittbloggeren min et riktig godt nytt år! 🙂 Gleder meg til å følge deg videre. Du gjør hverdsgen så mye lysere, det skal du vite. Stå på videre 😀

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, skjønne! Så snill du er 🙂 Godt nyttår til deg også!

   Klemmer 🙂

 27. For en fantastisk kjole!

 28. Stoffet ser så tungt ut! Hvordan holder den seg oppe? Jeg ender alltid opp med å gå rundt og dra opp kjolene – det ser jo kjempeteit ut…. 🙁

  Kjolen er NYDELIG!!!!

  1. Fotballfrue

   Prøvde å dra den opp da ingen så 😉 Den er dessverre litt tung, ja. Men om den hadde sittet litt bedre, hadde det hjulpet mye 🙂

   – C

 29. For en nydelig kjole 😀 Godt nyttår 😀

 30. Godt Nyttår

  Nyyydelig kjole og nyyydelig jente 🙂 Vi feiret en rolig kveld med gode venner og vår ganske nye, fantastiske baby. Ikke så glamorøst som hos deg, hehe. Skulle IKKE bli en sånn mor med bustete hår og avskalet neglelakk…..meeen sånn har det blitt…. Takk, Caroline, for at du tilfører litt hverdagsglamour inn i livet mitt. Gleder meg til å følge deg i 2013 🙂 Klem! 🙂

 31. KristinV

  Du er vakker, Caroline! 🙂

 32. åå, du ser ut som en gudinne! <3
  Hvor mye må man regne med å betale i toll for en slik kjole? Tenkte å skaffemeg en slik kjole til en avsluttning til sommeren, og da er det jo greit å vite hvor mye man må ut med 🙂

 33. Marianne

  Fineste kjolen jeg har sett noen gang, elsker glittet og stas. Spesielt på nyttårsaften! Godt nytt år til deg og dine 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀 Godt nyttår tilbake 🙂

 34. Rett og slett helt nydelig var du!

 35. Praktfull kjole:)
  Godt nyttår til deg og dine
  Håper dere hadde en magisk aften – jeg var så «heldig» å jobbe.:,
  men kom hjem 21.20 til dekket bord og blide gjester.

  Gleder meg til å følge deg i 2013

  klem fra Tonje

  1. Fotballfrue

   Så bra at du rakk feiringen, ikke dårlig med gjester og det hele som venter på deg 🙂 Håper du hadde en fin kveld 🙂

   Klemmer!

 36. Kjolen var nydelig, borddekking og hus likeså. Og det går fint an å ha det ryddig samtidig som det er hjemmekoselig. Personlig skjønner jeg ikke at gamle tallerkener på bordet og gårsdagens kaffekopp symboliserer kos, takk og pris at vi er forskjellige. PS. Barn som blir oppdratt i slike hjem lærer seg også å ta vare på tingene sine og rydde bort etter bruk. 😉 Godt nytt år! *mumler en liten for pokker* 😉

  1. Fotballfrue

   Hehe 😀 Jeg er helt enig med deg. Men ja, det er tydelig at folk er forskjellige 😉 Jeg får helt klaus om det står brukte kaffekopper og fat fremme, sånt finner man bare ikke her. Men sånn er jo vi 🙂

   Klem og godt nytt år 😀

   1. Og så tanken på å stå opp dagen etter for å begynne å rydde? Som om det ikke er vanskelig nok å komme seg opp? Nei, takke meg til forberedelser, rutiner og orden! Og jentene mine på 7 og 9 år er «samme ulla», de ordner egne rom, loftstue og legger klær på plass. I tillegg til at de rydder etter seg når de har spist osv. Hilsen en som faktisk gleder seg litt til hverdagene igjen!

   2. Hvem har sagt noe om skitne, gamle tallerkner og kopper? Er det ikke noe mellom disse ytterpunktene? Hvor er gråsonen her? Jeg er ikke helt sikker på oppdragelseteorien heller. Er nok sånn at en del unger blir det motsatte av det de kommer fra.

   3. Fotballfrue

    Noen unger blir sikkert det motsatte, andre ikke, men spiller det egentlig noen rolle så lenge det ikke blir en svinesti? Folk som har det sånn, har det fordi de trives med det, om eventuelle barn skulle vokse opp til å trives med det motsatte, så gjør de det fordi de trives med det. Ingen av delene er jo feil.

    Uansett så er jeg uenig med deg, og tipper de fleste barn vokser opp og tar med seg de fleste av verdiene og meningene til foreldrene. Hvis ikke er det jo meningsløst å forsøke å påvirke et barn i positiv retning om din teori skulel stemme.

    – C

 37. Hei. jeg bare lurte på hvordan du ser på pretty little liers på ipaden? laster du det ned på ipaden så den slipper å ha nett mens du ser på, eller hvordan gjør du det?

  1. Fotballfrue

   Ser på Netflix 🙂

   – C

 38. Hei Caroline, og godt nyttår. Vi har veldig ulik klesstil men synes stilen din er smashing allikevel-jeg er bare ikke den typen som går i korte kjoler og høye sko. Men den kjolen Caroline, var bare helt utrolig vakker på deg. Looooooking goooooood:)

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀 😀

   Godt nyttår 🙂

 39. Anita A.

  Helt nydelig kjole og nydelig dame! Hvordan er det å bestille fra den nettsiden? Hvordan er størrelsene, og er det britiske eller amerikanske størrelser?

  1. Fotballfrue

   Det er amerikanske størrelser 🙂 Det går helt fint å bestille fra denne siden, har de kjolen inne (på lager) tar det rundt 7 dager før du får den 🙂 Om de må bestille fra hovedlager tar det litt lenger tid, men dette får du beskjed om 🙂

   – C

 40. WOW! kjolen, håret, sminken, skoene, hele deg – PERFEKT ! Du er så nydelig! inspirasjon <3

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, så god du er! 🙂

 41. Den kjolen var bare RÅ lekker, den kledde du virkelig godt!
  En slik kjole må en lage en tilstelning til for å få bruke igjen! En vårfest eller, fargen passer jo kjempe godt til høst! Rett og slett en høstgalla! 🙂 Det er bilder og et innlegg jeg veldig gjerne skulle sett! 🙂

 42. Helt nydelig kjole! Men er den ikke veldig tung? Hvordan får du den til å ikke gli ned?

  1. Fotballfrue

   JO! Den er litt for tung, men det går fint om den sitter ordentlig over bysten 🙂

   – C

 43. Godt nyttår, Caroline! Gleder meg til å følge deg gjennom enda et år 😀

 44. For en vakker dame, og en fantastisk inspirasjon 😀 godt nytt år Caroline, gleder meg til flere år med bloggen din:)

 45. Godt nyttår, Caroline! Nydelig kjole. Vil si den får deg til å se ut som en gudinne 🙂

 46. Vakker!! Godt nyttår, Caroline 🙂

 47. Fy søren så fin den kjolen var! Du har virkelig mange fine kjoler, men denne toppet virkelig alt! 🙂

 48. Inga Helene

  Ett riktig Godt Nytt År ønskes dere alle fire! – Og takk for allt du delte med oss lesere i året som gikk 🙂 Du ser nydelig ut i den elegante kjolen,Caroline. Veldig kledelig til deg. Og det er ikke første gangen du minner meg om avdøde prinsesse Grace av Monaco, i hennes yngre dager.

 49. Du ser bare heeelt fantastisk ut 🙂 Som alltid! Ønsker deg et godt nyttår 🙂

 50. Wow, perfekt 🙂

 51. Du er så nydelig! Godt nyttår 🙂

 52. Rett og slett nydelig 🙂

 53. For en utrolig fin kjole, den var helt nydelig til deg! Håper du hadde en hyggelig og minnerik kveld i går.
  Syns du hadde så fin brunfarge, er det fargen som sitter igjen etter Mexico? Eller selvbruning/ solarium? Hvilke selvbruningsmerker anbefaler du? De skal helst ikke være for dyre for en studentlommebok. Sikkert svart på det utallige ganger før, men må allikevel høre. 🙂

  Godt nyttår til deg og dine! 🙂

  1. Fotballfrue

   Det er forhåpentligvis litt som er igjen etter Mexico, selv om den forsvinner kjapt :/ Så har jeg tatt litt selvbruning i ansiktet for litt ekstra glød 😉 Det er jo der den forsvinner kjappest :/

   Klem!

 54. Godt nyttår beste Caroline!:) gleder meg til å følge med på bloggen din og fortsette å la meg beundre og inspirere av deg i året som kommer:) og WOW! For en kjole! Du ser helt helt nyyyydelig ut!! <3

 55. yaya nova

  Godt nytt år søte deg!! din blogg er den eneste jeg følger og det med god grunn! du er rett og slett fantastisk flink! og en ren inspirasjon:) selvom vi er veldig forskjellig, er du fortsatt et forbilde for meg!
  forresten ser du ut som en gudinne i den kjolen 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk for fantastisk tilbakemelding <3

 56. Åh. Du er et stort forbilde for meg og andre. Kjolen var kjempe fin til deg og du er så nydelig!!<3

 57. Hei. Hvor er hyllen dere har over sofaen fra?

  1. Skulle ha vært på innlegget over, men du skjønner vel hvilken hylle jeg mener 🙂

   1. Fotballfrue

    IKEA er den fra 🙂

    – C

 58. Hei 🙂 Nydelig kjole, hvor får man kjøpt Sherri Hill kjolene?? 🙂

  1. Fotballfrue

   Jeg har bestilt alle mine på onlineformals.com som jeg har linket til 🙂

   – C

 59. Et ord: NYDELIG!

  1. Fotballfrue

   <3

 60. Heilt fantastisk nydle! 🙂

 61. Wow, nydelig kjole og det er du også, virkelig strøken! Godt nyttår 😀

 62. Fyttirakkern, så fin du er! Du hadde sklidd rett inn på kongehuset, jo 😀

  1. Fotballfrue

   Hahaha, søta :p Tusen takk 😀

 63. Nydelig dame i en nydelig kjole:)

  Hadde du alternativer til sko?
  Godt nytt år:)

  1. Fotballfrue

   Nei, jeg brukte disse 🙂 Men de forsvant før midnatt 😉

   – C

 64. Den kjolen var nydelig, og du kledde den godt 🙂 Men jeg vil anbefale deg å kjøpe en ekstern blits til kameraet ditt. Da blir det så mye mer liv i bildene – farger og detaljer kommer mye bedre frem. Innendørsbilder på denne årstiden har så lett for å bli litt «tamme» om du skjønner hva jeg mener 🙂

  1. Fotballfrue

   Uff, ja! Jeg skjønner veldig godt hva du mener. Skal se hva jeg kan finne, takk for tips 🙂

   – C

 65. Hei!
  du jeg gikk å bladde litt nedover bloggen din, hvor jeg fant et innlegg hvor du hadde skrevet om Pretty little liars? og du lurte på om sesong 2 kom, vel jeg har sett alle sesongene på en side som alle sesongene er på. Link:

  https://www.cucirca.com/2011/03/21/watch-pretty-little-liars-online/

  og hvis du trykker på en av episodene så kommer det opp en video, ikke sant? og da bør du se på den som det står VK rett ved der man trykker på «play» altså nederst i venstre hjørne. det er den beste, den stopper ikke imens du ser på og begynner med en gang du trykker paly. men hvis det ikke kommer opp med en gang, det med VK så kan se oppå toppen av videoen hvor det står 1 2 og 3, så trykker du på en av de også velger du somsagt den VKèn!!!
  tenkte jeg bare skulle si ifra, men det kan godt være at du har sett alle….men resten av sesong 3 kommer på fredag eller lørdag, ihvertfall på denne siden!!!

 66. Breathtaking!! Vakker du er 🙂

 67. så fantastisk flott! skinner om kapp med fyrverkeriet

 68. Jeg vet ikke hva jeg skal si at du ligner på i denne kjolen, men det er hvertfall noe glamorøst og vakkert 🙂 Nydelig er du (og kjolen)!

 69. Wow, du er virkelig en gulljuvel, Caroline! 😀 Både kjolen, skoene og tilbehøret var helt nydelig, og satt som et skudd på deg! Flotta 😀

 70. Denne kler du utmerket! 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀

 71. Kaltrina

  Herregud Caroline! Da du først tok bilde av kjolen hengende, tenkte jeg bare » jaja.. just another sequin dress» men fy søren, denne tok pusten fra meg… jeg vet dette kanskje høres utrolig teit ut, men du vurderer ikke tilfeldigvis å leie den bort for en kveld til Nyttårsball? For den er jo helt stunning og ubeskrivelig fin jo1

  1. Fotballfrue

   Tuuusen takk 😀 Jo, det er klart jeg kan! Når er det nyttårsball, da? 🙂

   Klem!

   1. Kaltrina

    Har sendt deg melding på facebook 🙂 kan sende mail også om det blir lettere å svare? 🙂

 72. ellen reppen

  SMASHING!

 73. Godt nyttår! For en feiende flott dame du er. Synes det er så forfriskende å se at noen tør å pynte seg ordentlig for slike anledninger. Du har jo flere Sherri Hill kjoler, og jeg lurte på om de har noen for for «innebygd bh»? Er det noen cup inni der som holder alt plass?

  1. Fotballfrue

   Ja, det er litt innebygd padding 😀 Hjelper med bh under også, så det blir nok til å holde den oppe 🙂

   – C

 74. Nydelig kjole! Du er utrolig vakker! Godt nyttår 🙂

 75. Michelle

  Utrolig nydelig kjole, du straaler! Haaper dere koste dere maks i gaar!! Herlige bilder fra kvelden 🙂 La oss haape paa at 2013 blir et godt aar for oss alle <3

 76. Å guuud Caroline!! Du er den fineste! Og i den kjolen ser du fantastisk ut! <3 Godt nytt år til deg og dine! 🙂

 77. Du ser helt fantastisk ut! 🙂

 78. Nydelig kjole! En drøm, rett og slett 🙂

  Jeg har kommentert noen ganger på innleggene dine, og vunnet catzy konkurransen. Jeg har nå fått min egen blogg, der jeg gir et innblikk i min vei tilbake fra anorkesien – både hvordan jeg var før, og hvor langt jeg har kommet. Jeg har nå fått min egen blogg der du kan følge min vei mot livet som frisk, samt få et innblikk i hvordan jeg hadde det da jeg var på mitt sykeste. Kom gjerne med tips og tilbakemeldinger – jeg er helt fersk på bloggfronten.

  https://strongandhealthy.blogg.no/

  Tenker du er glad for å være tilbake i hverdagsrutinene dine igjen, og ikke minst sove i din egen seng 🙂 Ønsker deg en strålende dag!

  Mvh
  Ingrid

 79. Amalie14

  Du er en drøm! Så utrolig fin, til enhver tid. Og kjolen sitter som støpt til deg. Skulle tro at du var tatt ut av en eller annen premiere i Hollywood 🙂
  Og jeg elsker spesielt snittet på siden! Da får du jo også vise de veltrente leggene dine;))

  1. Fotballfrue

   Snille deg! Tusen takk <3

 80. åh. du ser ut som en prinsesse!

 81. Heia Caroline!
  Jeg liker veldig bloggen din. Du er også så utrolig fin brun. Hvordan har du egentlig fått den kjempefine bruuuuuune hudfargen din? Hvordan kan jeg også få tak i den?
  Hilse Elise.

  1. Fotballfrue

   Den får du i Mexico 😉 Hehe :p Ellers er det mye hjelp på boks også, for eks. SunSpa som er min favoritt innen selvbruning 🙂

   Klem!

 82. Hei! Jeg var innom her og kommenterte flotte deg i den praktfulle kjolen… igår, men beklageligvis så klarer jeg ikke å se at du har fått den.
  Jeg ser også at det er en annen dame som heter det samme nick, så derfor har jeg lagt ut min private email som referanse. Så da vet du hvem jeg er i real life.

  Bloggen din er veldig koselig og interessant å følge.

  Da forsøker jeg igjen; Godt Nytt år, du skjønne Caroline! 🙂

 83. Heisann 😉 Jeg har agentur på Sherri Hill I Norge. Hvordan får jeg et lite møte med deg?;)

  1. Hei!

   Send en mail til marked@fotballfrue.no 🙂

   – C

 84. elisabeth

  Godt nytt år Caroline !! Kjolen var utrolig fin på deg. Strålende.Ingen over , ingen ved siden !Mangemangemangemangemange klemmer til deg.

 85. Michelle

  Den kjolen satt VELDIG flott på deg!!! Nydelig!!

 86. Heidu!:)
  Vil du skrive litt om Sherri Hill kjolene, jeg ønsker meg 21103:) å lurer litt på om str, hvor du får tak i de og prisene ?
  det hadde vært kjempefint om du skriver litt om designerkjolene dine, de er så vakre og har lyst på mange selv:)
  Du er en inspirasjon !:)

 87. Veronica

  Nydelig kjole!! 🙂 Og dere har det så fint hjemme 🙂 Vet du hva slags farge dere har på veggen i stua? Den er veldig fin og varm, samtidig som den er lys 🙂

 88. Helt nydelig kjole!

 89. Har du tenkt på å selge denne kjolen? Hvilken størrelse er den i?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *