Forberedelser del II

Her går det i ett, er jo alltid mye å huske på når vi skal ha gjester uansett om vi blir ti eller fire. Dagen min startet så tidlig som syv med litt trening for å våkne. Det ble en kjapp løpeøkt i dag, ettersom beina mine er helt ødelagte etter gårsdagens 15 kilometer, og deretter litt obligatorisk mage og rygg 🙂 Kjapt, greit og deilig!

Så ble det bare å kaste seg i bilen og kjøre inn til sentrum på jakt etter ting vi mangler. Hater å være ute i siste liten, men noen ganger blir det bare sånn. Oppdaget i går kveld at tøyserviettene våre har blitt ødelagte, så jeg har jaktet Skien rundt etter noe lignende. Klarte å styre bort over to timer, trasket gågater opp og ned og i mente, spurte til og med en blomsterhandler før jeg ga opp. Haha 🙂 Kom hjem igjen for en time siden, med veldig mye annet enn hva jeg egentlig skulle ha, men litt ekstra krimskrams til borddekkingen er uansett alltid velkommen. Handlet også masse matvarer (igjen) pluss ingredienser til mojito 🙂 Så nå skal jeg gjøre bordet hundre prosent ferdig før jeg skal re opp til gjestene og starte med maten.

Hugo har også tatt sitt obligatoriske nyttårsbad og skulle ønske Ronaldo var her så han kunne ha noen å klage sammen med. Ronaldo er i Ålesund fortsatt, men kommer til oss igjen veldig snart, savner han ♥

Vi skrives litt senere i kveld, dere må ha en deilig siste dag i året så lenge, jeg er så glad for dere!

73 kommentarer

 1. Godt nyttår kjære Caroline <3 Takk for inspirasjonen du gir meg hver dag! Klem!

 2. du vet, man kan adde venner på den nye nike +. Tror du jeg kunne lagt til deg som ‘venn’ på nike+, ingen av venninnene har det 😛

 3. hvorfor ble ikke ronald med hjem ? 🙂

  1. Fotballfrue

   Vil ikke sende han i lasterommet på flyet, han er for stor til å ha i kabinen :/

   1. Er ronaldo unormalt stor til å være tibbe? Ettersom jeg husker så skal vel mankehøyden være under 30 cm og vekt max 7-8 på tibber, noe som er under målene for å kunne ta dem med i kabin….. Jeg har med mopsetispa mi som er 28,5 i mankehøyde og veier 8 kg…. hun går lett inn i den største Sherpabagen som går under setene…

   2. Må rette meg selv, hun er 9 kg så egentlig litt for tung til å være i kabin, men får fortsatt plass i bagen uten problemer. Da jeg ikke har annen håndbagasje, og hunden aldri bli veid så ignorerer jeg dette ekstra kg.. :p

   3. Fotballfrue

    Nei, men han har lagt på seg 2 (!!!) kilo hos svigers denne julen. Han har lett for å legge på seg, men har en standardvekt på 7 kg. Da vi kastrerte han, gikk han opp 2 kg lynraskt, og disse har vi slitt med å få av. . Det var kjempevanskelig, men nå er han altså tilbake igjen. Sånn blir det når han er borte fra oss og vanene sine i over 1 mnd., så vi har en jobb å gjøre når vi får han tilbake igjen 😉 Jeg tenker MANGE joggeturer :p

    – C

   4. Ushj skjønner hva dere sliter med! Frøkna mi ble kastrert(tok ut alt av livmor etc) og gikk opp ganske greit 1.5 kg. Prøvde lightfòr men da røyta hun noe helt sykt, så jeg valgte å skifte for med mindre fett, men fortsatt mye proteiner. Jeg fikk henne ned til rett rundt 8 men da virket det rett og slett ikke som hun trivdes. Konstant røyting og sulten! «Dessverre» kommer hun aldri til å bli en 7.5 kg mops, så jeg satte standardvekta hennes på 8,8-9,0 kg og driver heller med muskel»bygging» og masse trening.

    Så nå er hun en kraftig men «fit» mopsejente på 9 kg.. Men da hun fremdeles passer i bagen sin så får det bare være om hun er for «tung» til å være med som håndbagasje, kompenserer med å ikke ha svær veske selv hihi 😉

    lykke til med slankinga hans, utrolig hva rutiner kan gjøre, så dette går nok kjempe bra 🙂

   5. Fotballfrue

    Tusen takk, håper det går knirkefritt 😉 Høres ut som du har tatt noen fornuftige valg 🙂 Kan jeg spørre hvor stor sherpabagen kan være for at den skal kunne gå i kabinen? Hva er maxmålene? 🙂

    Klem!

   6. max på norwegian tror jeg er 43 x 31 x 20 cm, og sas Maks. 40 x 25 x 23 cm. alle er totalt 8kg (bur og bag) men de veier jo aldri og det er jo bagens størrelse som teller hovedsaklig. Jeg reiser alltid med Norwegian pga at det er lov med større bag..

    Sherpa bagen min husker jeg ikke nøyaktige mål på, men jeg tror jeg har ca 43x28x24… 🙂

   7. Fotballfrue

    Tusen takk for svar 😀 Skal sjekke om Ronaldo kan få plass i den største og krysser fingrene for det 🙂 Hadde jo vært helt topp å få med han ombord også 🙂

    Klem!

 4. Anne Lene

  Hallo 🙂
  Hvilken app bruker du for å logge treningene dine på tredemøllen?

 5. Skal du ha oppsatt hår i dag? isåfall kan du vise hvordan du gjør det visst det er mulig? 😀

 6. Godt nyttår C 😀 tenker ekstra på lille Hugo i kveld, håper ikke han blir for redd, mange hunder som ikke er glad i denne dagen 🙁 pleier han å være redd?

 7. Anette S.

  Takk for året som snart er gått!
  Takk for alle blogg postene, du er en stor inspirasjon!
  Godt nyttår til dere begge:)

 8. Så utrolig skjønn Hugo var, spesielt når han er klissvåt;)
  Godt nyttår, gleder meg til å følge bloggen neste år også!
  Kommer det forresten et innlegg om årets høydepunkt og et om dine nyttårsforsetter?:)

 9. Hahaha, så søt Hugo er på bildet! 😀 Må virkelig si, du er fantastisk kreativ og flink med selv små detaljer, til og med ‘kort’ på stjerneskudd. Bordet kommer til å bli flott! Takk for inspirasjon! Godt nyttår til deg og dine <3

 10. Er skrittakt det samme som pace? og betyr det hvor mange minutter du bruker på en km i gjennomsnitt?

 11. Det er jo derfor du har google! 🙂 Sparer et hav av tid, så slipper du å løpe rundt;)
  Ha en flott kveld:)

 12. Wow, du går virkelig all in når du skal ha selskap! Caroline: Norges Svar på Bree Van De Kamp 😉 Jeg er også over gjennomsnitt opptatt av detaljer, men jeg merker jeg tilgir meg selv lettere for mine ikke så perfekte sider etter at jeg har blitt mamma. Heldigvis. For det er mye en ikke får tid til 😛 Som bordkort f.eks. Men men, god middag skal det bli, og en koselig kveld med venner! 🙂 Ønsker dere en strålende nyttårsaften! Gleder meg til å se bildene fra kvelden deres! klemmer.

 13. Gleder meg til å se hvordan du har ordnet bordet, bildene ser utrolig fine ut:)) Lykke til med forberedelsene, og godt nyttår:)!

 14. Godt nyttår Caroline, ønsker dere en fantastisk dag!! :-))

 15. Hvorfor har Ronaldo vært så lenge i Ålesund?

  1. Fordi vi har vært i Mexico 🙂

   – C

   1. Ja, men hvorfor ble han ikke med hjem fra Ålesund nå nettopp da? Er han for stor for kabinen i flyet? 🙂

   2. Fotballfrue

    Ja, han er for stor for kabinen og vi vil ikke sende han i lasterommet :/

    – C

   3. Forstår GODT at dere ikke vil sende han i lasterommet! Uff…

   4. Men dere har jo vært 2 ganger i Ålesund etter dere kom hjem fra Mexico?.. uten å ta med dere hunden ned igjen..

   5. Vi ønsker ikke å sende han i lasterommet 🙂

    – C

   6. jeanette

    Veldig forståelig spør du meg 🙂 Kan umulig være noe bra for de stakkars små å sitte alene nede i lasterommet på et fly :/ Han gleder seg nok til dere kommer å henter an til neste år ;D

 16. Michelle

  Hei fine Caroline! Jeg vil bare onske deg et fantastisk godt nytt aar, takk for all inspo du har spredd gjennom bloggen i 2012 🙂 Haaper dere faar en fantastisk feiring der hjemme i kveld! Klemmer sendes over fra Mexico <3

 17. Marie Tjelta

  Må bare få si at du er en stor insprasjon!
  Etter å ha følgt med på bloggen din i flere år og blitt mer og mer inspirert av deg har jeg endelig funnet motivasjonen til å trene!
  2013 skal bli et sunnere år, vert å kjøpt meg sporty og lekkert treningstøy i romjulen!
  Vil bare takke deg for å gi meg motivasjon til dette!

  1. Fotballfrue

   Herlig innstilling 🙂

   Klem til deg!

 18. Jeanette

  haha, obligatorisk nyttårsbad! 😛

 19. Stakkars Hugo, haha han ser ganske så molefonken ut 😀

  Ønsker deg og dine et riktig godt nyttår Caroline, gleder meg til å følge deg videre i 2013! 🙂

 20. Helt enig med deg når det gjelder å ordne ting i siste liten, er gjerne da man ikke finner det man skal ha! Åå så skjønn Hugo er, selv har jeg verdens beste rottweiler, ikke like pen som deres, men herlig på sin måte og virkelig en bestevenn! 🙂 Bruker du en type «hundeshampo» når du vasker hundene, eller bare vann? Ha en strålende kveld og et godt nytt år, vakre deg <3
  Klem!

  1. Fotballfrue

   Hundesjampo 🙂 Alle hunder er vakre, virkelig mennesket beste venn 🙂

   Klem!

 21. Leser du krisssy?

 22. Amalie S

  Godt nyttår! Har nå lest bloggen din i ett år, og elsker den like mye. Takk for et år med inspirasjon og motivasjon! <3

 23. Berit Kristine

  Godt nytt år! Hvordan er det med Hugo og Ronaldo, er de redde for nyttårsrakettene? Her har det alt begynt å smelle, og Flora, den nye hunden min, løper engstlig rundt. Ikke tør hun ut heller. Gruer til alle rakettene senere i kveld.

  1. Ronaldo bryr seg ikke, men Hugo er vettskremt. Heldigvis er det ikke så mye raketter her som da vi bodde i Oslo eller da vi var på Norefjell 🙂 Bare oppfør deg som vanlig, og for all del ikke trøst henne, selv om du sikkert har kjempelyst. I fjor, da vi var i bryllup og det ble skutt opp masse raketter rett utenfor, la vi Hugo i sengen og satt på høy musikk til han. Da gikk fint 🙂

   – C

   1. Ikkje trøsta? Og lar du hunden din værr aleina på et rom når hunden e vettskremt?
    Det går kje an å forsterka redsel.
    For dei som vil ha korrekt og oppdatert info om kossen ein takle ein hund som e skuddredd så anbefale eg å se denna videoen og lesa denna artikkelen: https://dogmantics.com/2012/11/01/you-cant-reinforce-fear-dog-training/

    https://www.patriciamcconnell.com/theotherendoftheleash/you-cant-reinforce-fear-dogs-and-thunderstorms

    Har du ein hund som e skuddredd så droppe ein fest og fyrverkeri, og helle sette seg på badet elle et aent rom uten vindu, med rennande vann på + musikk, mens ein får hunden på andre tankar ved å gjørr litt godbitsøk, gi massasje, og rett og slett værr der for hunden.
    Festa og spisa god middag kan ein gjørr alle andre dagar i året…

   2. Fotballfrue

    Om jeg lar hunden min være alene når den er redd? Aldri. . Hvor har du det fra?

   3. Hvis du lese den siste setningen din om igjen så skjønne du vel at det kan misforstås «…la vi Hugo i sengen og satt på høy musikk til han…» . Virka som om dåkke la an på rommet, skrudde på musikken og gjekk ut for å sjå på rakettene sjøl. Men det va nå godt at det ikkje stemte då!

 24. charlotte

  Hei! jeg bare lurte på om du har veldig rask forbrenning? for når jeg løper 4km på ca samme tid forbrenner jeg bare halvparten av de kaloriene du forbrenner? hmm… gjør jeg noe galt eller har du et triks? 🙂 godt nytt år skjønne.

  1. Sikkert bare noe med innstillingene på klokken 🙂

   Godt nyttår til deg også!

   – C

  2. Vet ikke helt hvordan Nike klokken fungerer, men på pulsklokker regner en ut ca forbrenning ut fra alder, kjønn, vekt og hvilken makspuls en har. Så hvis du løper samme distansen på en lavere % av makspuls, forbrenner du mindre selv om du løper like fort. Det samme hvis du veier mindre enn Caroline.

  3. Tror ikke man skal ta de kcal forbrenningene med en klype salt. For å få ett nogenlunde nøyaktig resultat må du ha kjørt en max puls test først og stille inn klokken riktig i forhold til alder, kjønn, vekt osv. Er en haug med feilmarginer og det kreves ekstremt dyrt utstyr om man skal få der nøyaktig

   I tillegg er vekt og intensitet avgjørende faktorer

   Drit i akuratt hva den påstår du forbrenner og nyt at du er flink og trener!!!
   God nytt år

 25. Fastleser :*

  hva heter appen du har brukt på de øverste bildene? 🙂

  1. Fotballfrue

   nike+ ipod 🙂

   – C

 26. Åhh, ser for meg at bordet ser nydelig ut etter å ha sett bildene! 😉 Du er så flink til å ordne sånne fine ting! Ha en kjempefin nyttårsfeiring og godt nyttår! 🙂

 27. GODT NYTT ÅR, skjønneste Caroline 🙂
  Gleder meg til å følge deg på bloggen neste år også 😀

 28. Hei, Godt nyttår! 🙂 Kan jeg spørre hva din hvilepuls samt maxpuls ligger på? Regner med du har kontroll på dette ettersom du er veldig helsebevisst.

  Merker du svarer senere på kommentarer. Du klarer nok nyttårsforsettet med glans. Familiy first <3

  klem

 29. Du og dine får ha en herlig kveld og med ønsker om et riktig godt nyttår! 🙂 Håper på å få se nyttårskjolen din på også, den så alldeles lekker ut!

  Tenker Hugo synes det skal bli godt å få Ronaldo hjem også, rart hvor avhengig og glad en blir i disse dyrene <3 Håper de ikke blir altfor redd av rakettene!

 30. tenk om alle kunne være så perfekt som deg. sukk. jeg beundrer deg så inderlig.

 31. Marthine

  Godt nyttår til dere to fininger ❤

 32. Anne-Grete

  Kjære Caroline!
  Eg oppdaga bloggen din i vår/sommar ein gong, etter eit eller anna negativt medieoppslag om kor farlig du var for unge jenter. Då blei eg so nysgjerrig på kven dette skumle og farlige mennsket med denne helseskadelige bloggen var, at eg måtte innom og kike. Eg hadde såvidt kjennskap til den frå før gjennom å kritisere søstra mi for å følge den, uten å egentlig vite korleis bloggen din var (tenkte vel rosablogg i mitt vesle fordømmande vett ;)). Etter den kikken innom, der eg leste innlegget ditt der du «forsvarte» deg sjølv etter mediekritikken, har eg vore fast følgar og eg tok veldig feil, for sjølv om du for mange lever på rosa skyer, har du ikkje en rosa blogg!

  Vi lever veldig forskjellige liv. Eg er i 30-åra, er mamma, jobber i barnehage, trener ikkje, er ikkje flink med egenpleie (gikk i mammafella…) og har bare såpass med penger at det går rundt frå lønn til lønn. Likevel er vi like på langt viktigare ting, nemlig å bruke livet på å vere blid og glad (livet er jo for kort til å vere en surpomp), glede seg over veldig små ting i kvardagen, og sette stor pris på tid med familie og gode venna. Og det er jo viktigare enn alskens andre interesser som mote, sminke, reiser o.l. Og så har vi hund 🙂 Deilige kosebamsane. Bloggen din er ingen virkelighetsflukt, men en deilige drømme-seg-vekk-blogg imellom klesvask, legobygging og hundelufting. Eg syns det er deilig å kunne ta litt del i din «perfekte» verden, det er akkurat det eg vil ha og treng, en blogg som vise meg livets glade sider. Bad hair day, skittent kjøkken og en 3-åring som bli akutt spysjuk med diaré på nyttårsafta så vi må reise heim frå svigers, og sitte heime og sjå «Klovn» i kosebukse og hårstrikk med spybøtta ved vår side, det klare eg meg med å ha in real life 😉 Men ville eg ha bytta med noken? Aldri!

  Tusen takk for at du er du og at du har en så positiv og rosenrød blogg! Det trenger vi å drømme oss bort i! Gleda meg til å følge deg vidare i 2013! Håpa aftenen er fortryllande, gleda meg til å sjå bilder av deg i nyttårsantrekket! Godt nyttår! 🙂

  1. Fotballfrue

   Å, kjære deg! For en fantastisk kommentar, tusen takk. Så leit at 3-åringen deres ble dårlig i går, men så utrolig godt at h*n har så gode foreldre som gjør alt for at det skal bli bra likevel. Skjønner godt du ikke vil bytte med noen, og det skal du være glad for 🙂 Perspektivet blir nok annerledes når en får barn, og jeg gleder meg til å erfare det selv også 🙂 Takk for at min blogg kan være en liten pause for deg i hverdagen, håper du vil følge med videre i 2013 🙂 Ønsker deg alt godt i det nye året!

   Klem fra C 🙂

 33. Godt nytt år!
  Så sprek som du er burde du jo ha løpt nyttårstrimmen. Starter i Porsgrunn sentrum og ender opp i Skien sentrum. Kjapt lite løp med vann underveis. Årlig arrangement. Du kan jo delta neste år..?
  – Heidi

  1. Fotballfrue

   JA 😀 Det skal jeg notere meg!

   Klemmer 🙂

 34. Happy New Year 🙂
  I am so in love with your blog, I can not put it in words!!!
  Could do a new/updated work out routine please – how often you are running and which strength exercises you are doing 🙂
  Thank you so much for this – i really enjoy your work out posts because I am a fellow runner myself and I run as fast as you :))

  Also, I know you suffered from knee pain – I have got runner’s knees and can not get rid of them 🙁 I am really afraid that I can’t run as much as I would like to and don’t know how to start slow/recover while running… any tips and your own expericenes are very welcomed!!!!

  Geetings from Germany,
  Mel

 35. Haha fine (og rene) Hugo! Han så ikke superfornøyd ut men det gjorde nok godt;-) Godt nyttår Caroline, gleder meg til å følge deg videre! Og gleder meg helt vilt til å se bilder av deg i den fantastiske kjolen!!

 36. Borghild

  Hva heter appen? 🙂 godt nyttår, fine deg!<3

  1. Fotballfrue

   nike+iPhone 🙂

 37. Hva heter treningsappen? 🙂

 38. Victoria

  Kunne du vært så snill å legge ut enten et innlegg/video der du forklarer hvordan den (nike) treningsappen virker? 🙂 har den selv på min iphone, men den vil ikke virke 🙁

  1. Fotballfrue

   Du må ha chip i skoen 😀

   Klem!

 39. Jogger du hele tiden eller går du og sprinter også? 😀

 40. Hvilken app er det du bruker til å måle treningen? 🙂

 41. syntes ikke du har annet enn enkle treningstøkter jeg

  1. Fotballfrue

   Hva mener du? Synes du 15 kilometer etterfulgt av 30 min. styrke er enkel treningsøkt? :/ Det synes nemlig ikke jeg, så da har vi sikkert forskjellig syn på trening 🙂 Jeg løper ca. 50 kilometer i uken i tillegg til å trene styrke og er veldig fornøyd med det 🙂

   – C

 42. Amalie14

  Så skjønn Hugo er!!:-) Og du er flink som står på, som bare det.

 43. Marianne

  Hei! Hvilken app bruker du for å måle distanse, kalorier osv når du løper?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *