Siljan og nyttårskjolen

Å, dere! Det kjennes så godt å være hjemme igjen. Vi har reist så mye hit og dit den siste tiden, at på én måned har vi ligget i sengen vår én eneste gang. Vi har hatt fantastiske ferieuker og enda bedre dager med familien, men nå kjenner jeg det er på tide å lande her. Hjemme. Flyet vårt gikk fra Vigra klokken 13 i går, men vi var ikke i Siljan før i åtte-tiden. Hadde en del ærender å gjøre i Oslo, måtte jo storhandle til nyttårsaften blant annet 🙂 Da vi omsider kom hjem laget vi mat, tente lys og fyrte i peisen, før vi brukte noen timer på å pakke ut både kofferter og julegaver. Så nå er alt på stell her, og dagen i dag går med til nyttårsvask av gulv og flater samt trening. Senere skal vi begynne å koke kraft til den helstekte kalkunen vi skal ha i morgen, og så må vi måke litt på gårdsplassen her. Det er så glatt! Måtte råkjøre med Audien min opp her i går kveld *haha* kjempegøy!

Her er kjolen jeg skal ha i morgen, den er så fin ♥ Fra Sherri Hill / Onlineformals.com med splitt foran og hjerteformet skjæring.

I ♥ it!

Hva synes du?

Vi skrives senere, nå skal jeg sortere alt serviset vårt fra Green Gate 🙂

97 kommentarer

 1. Siri Nilsen

  Rett og slett nyyydelig, det er hva jeg synes 🙂 Tror denne blir lekker-smekker på deg 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀 Gleder meg til å bruke den!

   Klem 🙂

 2. Kjempefin kjole selv om jeg helst foretrekker korte kjoler:-) ikke råkjør for mye med den nye bilen da;)

  1. Fotballfrue

   Hehe :p

 3. Nyyydelig er den 🙂 Du, et spm : Hvilke blogger leser du ?

  1. Fotballfrue

   Jeg leser ikke så mange, men jeg er innom de på blogglisten i ny og ne 🙂 I tillegg leser jeg i blant vivaluxury, kenzas, trineswardrobe, tuula og theblondesalad 🙂

   Klem!

   1. Tusen takk for at du svarer og ser leserne dine. Veldig mange bare overser spm.

 4. Oj oj!!!:)) I love it <3 Can't wait to see you wearing that dress!!!:)

 5. WOW, den var fantastisk! Du kommer til å bli superflott i den 😀

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀

   Klem!

 6. christina

  Tok du med deg Audien på flyet!?

  1. Fotballfrue

   Vi fløy fra Vigra (Ålesund) til Oslo. . og i Oslo stod begge bilene våre som vi kjørte fra Sarpsborg (hvor vi feiret jul) da vi fløy til Ålesund på onsdag. . 🙂

   – C

  2. Hahaha, her måtte jeg le litt.. Beklager

 7. WOW, det var en av de fineste kjolene jeg har sett, faktisk!! .) Den der vil du bli rååå-lekker i altså <3<3<3
  KOS dere, borte bra, men hjemme best 🙂

 8. Ser fin ut, men ikke sånn wow der den henger :p men blir nok bra flott på deg 🙂

 9. hei! Kunne du hatt et innlegg hvor du viser produkter du ikke har vært så fornøyd med? Hadde vært gøy å sett 😉 Du blogger jo nesten alltid om produkter du er fornøyd med så hadde vært gøy å sett hvem du ikke er så fornøyd med 😉

  1. Bra forslag 🙂

   1. Er vel ikke så veldig bra å reklamere for dårlige produkter og sette merker som kan være veldig bra i dårlig lys vel..?
    En toppblogger blogger ikke om dårlige produkter.

 10. Wow, du kommer til å se helt nydelig ut i den. Kos deg masse og godt nyttår!! 🙂

 11. OMG! it’s gorgeous!

  1. Heei! den kjolen var nydelig.. Jeg har et spm : Hvis du er i butikken liker du best at folk sier der er Fotballfrue eller Caroline?

 12. Hei kjære Caroline!
  Jeg har fulgt bloggen din siden du startet å blogge, men har ikke kommentert før nå. Du er full av inspirasjon, og så full av energi at jeg blir målløs. Jeg vet det sikkert er umulig i din travle hverdag, men jeg velger å prøve.. Jeg ønsker å be om ditt råd..
  Jeg og min kjære skal gifte oss i februar. Vi reiser bare på tinghuset, kun med forlovere. Ingen andre, verken venner eller familie skal få vite noe. Stusselig synes du kanskje, men verken jeg eller min kjære er glade i oppmerksomhet og det å være midtpunkt. Så dette er selvfølgelig topp hemmelig 😉 Selvom vi bare skal reise på tinghuset ønsker jeg å kle meg fint. Jeg ønsker en hvit penkjole som ikke er brudekjole. Men en pen hvit kjole, kanskje en svart bolero og svarte sko? Eller bare hvit kjole og hvite sko? Jeg handler aldri på internett, og vet ikke hvor jeg skal begynne å lete. Du har travle dager jeg vet det, men hadde kanskje håpet at du fant litt tid til å hjelpe meg med letingen? Om du kunne funnet en link eller to til noen fine kjoler? Jeg har prøvd, men synes det er så vanskelig…
  Ønsker deg og din kjære en fortsatt fin romjul, og et riktig godt nytt år 🙂 Gleder meg til å følge deg videre.

  Klem fra Renate 🙂

  1. Fotballfrue

   Hei Renate! Takk for fine ord 😀 Og gratulerer så mye med forlovelsen 🙂 Jeg synes du skal gå for hvitt all the way, du er jo bare brud en gang 😉 har du sjekket net-a-porter? De har så mye lekkert, og egen avdeling for brud! Videre kan du sjekke onelineformals.com og mytheresa.com for eksempel 🙂 Lykke til <3

   Klemmer!

 13. Så vacker klänning! Har du köpt den i Oslo, för du vet väl att det finns en liten butik på Frogner som har börjat sälja Sherri Hill klänningar?
  Den kommer du vara helt fantastisk i, lyllo L-K *s* (lyllo = heldige)

  Många kramar
  // Amanda

 14. Hei og god morgen til deg Caroline! Nydelig kjole du har valgt for å feire nyåret!
  Vil ønske deg og din mann godt nyttår, og takk for god og underholdende blogging i året som gikk!
  Du er en inspirasjon for mange kvinner, både unge og eldre.

  Til lykke med 2013!

  klem 🙂

 15. Jeanette Mathisen

  Kjempe lekker 🙂 Du kommer til å bli så fin, gleder meg til å se bilder av deg med kjolen på 🙂
  Ha en super nyttårsaften, og riktig GODT NYTT ÅR 🙂

  Jeanette Mathisen!

 16. Kjeempefin! Gleder meg til å se den på:))

 17. GLITTER<3<3<3<3

 18. That dress is just gorgeous! For sure will suit you beautifully! Kisses! xo

 19. Den var nydelig! Godt nytt år! 🙂

 20. Den følelsen av å komme heim er en av de beste i verden! Nyt det, tenk på alle gode minnene dere har tatt med dere! Ønsker deg en super nyttårsfeiring! Blir vel ikke vanskelig å feire ordentlig med den kjolen! Gleder meg til å se den på 🙂

 21. For en kjole!!

  Jeg har tenkt å ta spray-tan før nyttårsaften. Husker du har skrevet om mange du har vœrt veldig fornøyd med før. Er det noen av de du har kjøpt på butikken eller har du bare bestilt online?

  1. Fotballfrue

   Bestiller online 🙂 Sunspa!

   Klem 🙂

 22. Ååh, du kommer til å se ut som en gudinne i den!

 23. Dwightinha

  Kjenner følelsen av å lande hjemme, ja.
  Kjolen er helt deg! (og faktisk også lille meg he, he) gleder meg til å se den på deg.

 24. Den kjolen var bare helt fantastisk fin! Kler deg sikkert veldig godt 🙂

 25. Nydelig! Tipper du kjem til å sjå praktfull ut, slik som du ellers alltid gjer i kjolene dine 😀

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, søte! 🙂

 26. Så vakker kjole! Du kommer til å se strålende ut 😀

 27. Hei! den kjolen var nydelig<3

  Et spørsmål.. for eksempel hvis du er i butikken Liker du best at noen sier: Åå der er Fotballfrue eller Caroline?

  1. Fotballfrue

   Det har jeg ikke tenkt så mye på, de fleste spør faktisk om det er jeg som er Caroline og har bloggen fotballfrue 🙂

   – C

 28. Utrolig fin kjole! 🙂

 29. SarpeRaz

  Koke kraften i dag sa du? Hmm, kanskje det var litt lurt, enda en ting mindre å tenke på i morgen. Har du flere lure ideer på lager vedr. kalkunmiddagen så hyl ut. 🙂

 30. Nydelig kjole!!!!!! Er mest vant til å se deg i korte kjoler,noe du kler veldig godt, men du kan sikkert med hell variere lengden på festkjoler litt mer. Ellers må jeg si at jeg beundrer stilen din! Synes du sjonglerer mellom de ulike stilartene veldig bra. Smart trekk med den «nye»blonde hårfargen. Kler deg og hvor du er i livet enda bedre.
  Over til noe annet…ser dere skal ha kalkun i morgen.Kom over Andreas Viestad sine matsider i Dagbladet. Her skriver han om å steke kalkunen flat.Klipper den bare opp og presser den flat:) På denne måten blir den stekt riktig.Lårene trenger lengst steking i motsetning til bryststykkene som er øverst. Et lite tips bare..ligger ute på Dagbladets nettsider. Ha en fortryllende nyttårsaften!!!!

 31. Jeanette

  Helt fantastisk kjole! Gleder meg til å se deg i den:) Godt nytt år!

 32. Wow! du kommer til å glitre i morgen!
  Over til noen annet, er du villig til å selge zara kåpen din med skinnarmer?? utsolgt over alt 🙁

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀

   Dessverre, men jeg er altfor glad i den jakken :/

   Klem!

   1. Du får kjøpt omtrent lik kåpe hos Lene Orvik sin nettbutikk 😉

  2. Du får kjøpt omtrent samme jakke hos Lene Orvik sin nettbutikk 😉

 33. Åh, for en nydelig kjole! Av en eller annen grunn ender jeg som regel opp med kortere kjoler, men nå fikk jeg virkelig lyst på en lang modell 🙂 Så pen og du kommer til å stråle i den! Håper vi får se bilder av den på? Det gleder jeg meg til å se i så fall! Kjolene fra Sheri Hill er kjempeflotte. HIhi, søte deg! Ser for meg deg i den fine bilen opp den glatte bakken. Det er jo helt farlig å gå på isen nå! Vakre Caroline, jeg ønsker deg og dine et riktig godt nyttår! Kos dere alt dere kan i morgen <3 Tusen takk for et fantastisk bloggår med deg! Jeg gleder meg som et barn til hvert innlegg. Stor klem fra Martine <3

  1. Fotballfrue

   Du kommer til å være nydelig i en lang kjole! Du er vakker i alt <3 Takk for at du leser bloggen min og for at du er så god! Håper 2013 blir et bra år for deg <3

   Klemmer <3

   1. Åh, så herlig du er! Tusen takk for komplimentene. I like måte, skjønne! Det fortjener du <3 Klemmer tilbake!

 34. OMG den kjolen var helt sinnsyk! På en god måte altså. Skjønner hva du mente nå med at den passer bedre til storbyfeiring hehe 😛 Men who cares. På årets siste dag er det lov å være litt over the top-pyntet, selv om man bare er hjemme i stua. Jenter er jenter 😉 Hva skal dere spise på nyttårsaften forresten?

  1. Fotballfrue

   Takk 😀

   Vi skal spise helstekt kalkun med medisterdeig (stuffing) og tilbehør 🙂 Pluss forrett og dessert 🙂

   Klemmer 🙂

   1. Åh så deilig. Egentlig er det tradisjon med kalkun hos oss også, men siden jeg er høygravid og alle er litt småpjuske, så satser vi på noe litt enklere i år. Ta bilde av maten da. Da blir matmonsen Jona glad! 😉 klemmer!

 35. Hei:) lurer på hvilken str dere hadde på de små gave eskene til bryllupet?;) og hvor bestilte du godteriet fra?

 36. Åh ja, I know the feeling. Deilig å endelig kunne sove i sin egen seng! Deilig å reise, men åh så deilig det er å komme hjem igjen også.
  You lucky girl you, en Audi! Wow! Hahaha, ja bilen må jo testes, så en liten lokal råkjørings er vel lov? 😉 Hihihi
  Kjolen ser skikkelig smashing ut Caroline, Sherri Hill har altfor mye fint… jeg kunne seriøst kjøpt med meg halve butikken.

  Kos deg på nyttårsaften sweetie! ♥

  *klem*

  1. Fotballfrue

   Å, enig! Elsker alle kjolene, akkurat passe girly 😉

   Klemmer 🙂

 37. Hvilke green gate servise er det du samler på ??

  1. Fotballfrue

   Skal lage et innlegg om det 🙂 Mangler ikke mye før vi er i mål 😉

   – C

 38. Kjolen var rå lekker ❤❤ jeg har også slengkjole som deg:)

 39. Den var NYYDELIG!! *VIL HA* Hvordan er det med toll og porto når du bestiller derfra? Og hordan er str? Jeg bruker str xs/small og er 168 høy. Er usikker på om jeg må ha str 0 eller 2. Men det går vel an å sende den i retur hvis ikke? Ha en kjempe fin nyttårsfeiring. Du kommer til å se stunning ut 😀

  1. Fotballfrue

   Toll og porto er det samme som alltid, det kan du regne ut på forhånd 🙂 Jeg ville gått for 0 om jeg var deg, synes Sherri Hill er litt store i strl. , dessverre :/

   Klem!

 40. Lizbeth Osnes - Behind the scenes.. Kommenterer tilbake :)

  Nydelig kjole altså! Du blir helt sikkert knallfin i den 🙂

  ♥ Lizbethosnes.com – Behind the scenes..

 41. Den var sykt fin! Elsker fargen og diamantene foran. Du kommer til å kle den!
  Håper dere får slappet av hjemme en god stund nå da siden dere har vært på farten så mye i det siste. 🙂

 42. elisabeth

  Åhhhhhh, det var et nydelig innlegg, snøkuler med engler inni er så fine. Kjolen var fantastisk, du blir en skikkelig nyttårs prinsesse med den på ! Jeg har skrevet det før tro jeg, men jeg blir så utrolig inspirert av deg Caroline ! Du er så levende og griper hver dag maksimalt. Hvis jeg har en tung dag hjelper det å lese bloggen din, og når jeg har en bra dag føler jeg meg på samme frekvens som deg og blir enda mer ivrig og energisk.
  Kjør forsiktig ! Jeg husker at du ønsket deg en mulberry tassel bag i julegave, håper du fikk det .

  1. Fotballfrue

   Så snill du er, Elisabeth! Tusen takk for fine ord <3 Glad for at jeg kan inspirere <3

   Klemmer!

 43. Amalie14

  Kjolen er jo bare helt gorgeous!! Du kommer til å skinne i den:-)
  Jeg kjenner jeg gleder meg litt til morgendagen når du nevner kalkun. Hehe, det er så godt, og et fantastisk måltid å avslutte året med.

 44. Jeg kan ikke forestille meg at jeg hadde vært komfortabel med å skli rundt i denne på en nyttårsfest i mitt hjem haha. For amerikansk, dynastiet vibber får jeg 🙂 Men den er jo veldig deg 🙂 Ha en super nyttårsfeiring»

 45. åh den var fin!

 46. Så utrolig flott! Du kommer til å se aldeles nydelig ut,spesielt med tanke på at klærene ser om mulig enda bedre ut når de kommer på deg!

 47. Så utrolig fin den var!
  Jeg lurte på om du har prøvd Everyday Minerals sine to Kabuki Brushes? De som heter Big Kabuki Brush og Long handled Kabuki Brush. Hvis du har prøvd dem, hvilken av dem vil du anbefale å bruke til mineralpudderet fra Everyday Minerals? 🙂

 48. Helt nydelig kjole, Caroline! Vet du kommer til å bli dødsvakker i den 🙂
  Ønsker deg en fin nyttårsfeiring, og et godt nyttår <3 Masse klemmer fra Silje og Noah <3

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, vakre! Gøy at du har begynt å blogge igjen 😀

   Klemmer!

 49. Hvor er den snåkulen fra? Fineste jeg har sett på lenge!

  1. Fotballfrue

   Åhlens 🙂

 50. Caroline, kan jeg bare spørre deg om noe ang. brynpennen fra Bdb? Hva bruker du til å duse den ut med? 🙂

  1. Fotballfrue

   Den børste bak 🙂

   – C

 51. Den kjolen var utrolig nydelig, Caroline!

 52. Wow, for en nydelig kjole! Elsker fargen den har. Jeg tror ikke den blir «for glam» heller, for du kler glam så godt at du passer inn hvor du vil med det 🙂 Hvilke sko skal du bruke til ?

  Jeg har også nesten en lik snøkule – de er så skjønne 🙂

  Godt nyttår til deg og dine, Caroline.

 53. Wow, denne var himmelsk fin! Du kommer til å se nydelig ut i den 🙂 Hvilken størrelse har du? Godt Nyttår 🙂

  1. Fotballfrue

   Str. 0 🙂

   Klem!

   1. Er den å få i mindre?

   2. Fotballfrue

    Nei, ikke da jeg skulle bestille, men jeg ser nå at det finnes 00 🙂

    – C

   3. Fint! Tror 0 ville blitt for stor rundt livet. Takk for svar!

 54. WOW Croline! Den vil du være fantastisk flott i! Gleder meg til du skal vise bilder av deg i den 🙂

 55. Naaaaaw, den var bare rålekker altså!!! Håper du lykkes med håret og at du blir fin å se på i morgen. Hvis ikke blir det jo skikkelig misslykka kveld…

 56. Wow! I den der kjolen så kommer du tell å se ut som ei prinsessa 😀

 57. Åh, den blir du fin i Caroline, gleder meg til å se deg i den!

 58. Kjempe fin kjole, og kos deg mye i morgen! <3

 59. Er kjolen kjøpt på en nettside? I så fall hvilken? 🙂 Var kjempe fin!!

  1. Jeg fant det, hehe 🙂 God jul og godt nyttår!

 60. Nydelig kjole! You’ll be fab!

 61. Kjole-shopper`n

  Er Sheri hill-kjolene stor/små el normale i størrelsen? Vurderer å kjøpe til nyttårsballet, har blitt så «inspirert» etter å ha sett dine! Du, og de, er virkelig smashing! Godt nytt år, ha en hyggelig siste 2012-aften! 🙂

  1. Fotballfrue

   Litt store i strl. 🙂

   Klem!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *