GreenGate Mania

Flere har spurt om å få se på GreenGate-samlingen vår, så jeg har endelig fått tatt noen bilder til dere 🙂 Vi var så heldige å få en del av det vi manglet til jul, så nå har vi faktisk kvitttet oss med alt gammelt frokostservise og kommer bare til å bruke GreenGate fremover *drømmermegborttilfrokost* Vi samler på 4 sett som alle går sammen, og det ene settet er hva jeg har valgt å kalle for et juleservise. Rett og slett fordi det er rødt. Det kan selvfølgelig fint brukes i hverdagen også, men å holde dette kun til jul gjør det jo litt ekstra spesielt å ta det frem 🙂

Faye Red:

Vi har 3 forskjellige serier til enten 6,8 eller 12 gjester, i tillegg til 4 kaffekopper som jeg ikke har fått summet meg til å samle videre på, men som likevel går til alt vi har. Til jul fikk vi et nytt som vi har bestemt oss for å samle videre på, det heter Maloue White. Her har vi 4 fat, 6 skåler og 3 kaffekopper enn så lenge, og tenker å skaffe oss slik at vi har dette til 6 personer.

Det første jeg startet å samle på var Chloe Off White, det er helt nydelig!

Iva Pale Blue med eggeglass og skåler i Spot Pale Blue og Wendy White:

Alt kan brukes sammen, så tilsammen kan vi ha tidenes største frokost her 🙂 Liker!

Kaffekoppen i bunnen har vi bare 4 av og ikke noe annet, disse heter Pernilla White.

Vi har også duker, bordbrikker, kjøkkenhåndklær, bestikk og servietter som hører til mye av dette, så nå blir det bare å fortsette å samle på ting som går til alle disse seriene, som flere skåler, espressokopper, kakebokser, mer bestikk, flere bordbrikker og eggeglass, mugger og slike ting. Å, dette er så gøy! Minner meg om da jeg samlet på «porselen» til dukkene mine da jeg var liten, hehe 🙂

94 kommentarer

 1. Så utrolig fint! Elsker slike farger og mønstre 🙂
  Jeg lurer på om du har en bra app man kan bruke når man løper på tredemølle for å telle kalorier, distanse osv.? Jeg har Nike sin og RunKeeper, men de går jo på GPS, noe som ikke funker så bra på tredemølle…

  Klem 🙂

  1. Fotballfrue

   Jeg bruker Nike GPS watch eller Nike+Ipod med chip i skoen, elsker det 😀

   Klem!

 2. Rikke Marie

  Hei! Er det en side på nette hvor man kan få en oversikt over alt som er i seriene? 🙂
  Har begynt å samle på noe men lettere for familie osv å vite hva de skal kjøpe hvis jeg kan gi eksakte navn.

  1. Fotballfrue

   Det er bare å google greengate og forsøke å beskrive mønsteret på det du vil ha, så er det ganske lett å finne ut hva det heter 🙂 Det gjorde jeg i forkant av dette innegget 😉

   – C

 3. Victoria

  Kjempe lekkert alt sammen:) Hvor anbefaler du å kjøpe på nett og i butikk? Har ikke klart å finne noen butikk som har godt utvalg.

  1. Hei! http://www.frudahl.no selger massevis fra green gate. Rask levering 🙂

 4. Hei Caroline. Så fint det var, hvor kjøper man dette?:)
  Ha en fin kveld, klem 🙂

  1. Fotballfrue

   I div. interiørbutikker eller på nett 🙂 Bare å google 🙂

   Klem!

 5. For en herlig samling, dere er heldige. Liker at alt faktisk går sammen, så dere kan mikse og matche. Må si det er noe ekstra koselig over Ivy Pale Blue,
  Sitter og drikker pepperkakete av en Faye Red-kopp nå, så var litt komisk å lese dette innlegget 🙂 Ha en fin søndag videre, i det hyggelige hjemmet deres.

  1. Fotballfrue

   Enig, det er så nydelig! Litt gammeldags på en måte 🙂 Kos deg masse, flinke Kamilla! Det fortjener du 🙂

   Mange klemmer 🙂

 6. Mye flott fra Green gate, personlig har jeg ikke turt å begynnecå fylle skapene-redd jeg fort skal bli lei av det:-(((
  Fikk en skål i den røde til venstre til jul, lekker!!!! Fikk også en fyrsikkeske boks, de var jo bare knall søte:-)))

 7. Disse er så fine og de går til så mye! Søkte litt rundt på nett og selv om GreenGate produktene er ganske mønstrete og fargerike så går til til nesten alt jo! Det er så fint:)
  Har sett et sett i grått og hvitt også, dette er veldig meg så jeg tror jeg må skaffe meg det når jeg blir eldre altså. Men disse er også superskjønne!!! Elsker det med de blå prikkene og blomster på <3

 8. Har akkurat brukt en time på å søke opp Greengate serviser og drømme meg litt bort i alle de nydelige fargene og kombinasjonene.. før jeg som vanlig klikket innom bloggen din, haha måtte le litt når jeg så hva som var overskriften på innlegget! men tusen takk, dette hjalp veldig (sliter sånn med å finne ut hvilke/et jeg skal starte å samle på :-)) Ha en fin dag videre, Caroline!

 9. Jøss, vil folk virkelig ha slikt? Jeg hadde kastet det, jeg. Godt vi er forskjellige.

 10. Green gate er nydelig, du har masse! men hva med pip serien? liker du ikke den?

  1. Fotballfrue

   Jo, men vi synes det holder nå 🙂

   1. Den tåler ikke oppvaskmaskin, så vil ikke si den er særlig praktisk..

   2. Fotballfrue

    hva tåler ikke oppvaskmiskin? Alt serviset går i den 🙂

 11. Kjempefint! Green gate har så mye fint<3

 12. Disse var kjempesøte, jentete så vet ikke helt hva mannen din mener? Fine 🙂

  1. Fotballfrue

   Haha! Visste dette kom 😉 Han synes det er kjempefint og.. and I quote: «Jeg liker det veldig godt, og det er mye finere enn den IKEA-dritten» 🙂 Vi ønsket oss det til jul begge to 🙂

   – C

   1. Aaaw, så søt han er^^

   2. Ikea dritten? høres snobbete ut. Det er vel typisk gutter å si noe slikt, men det finnes mye fint der som er ganske bra og ofte lurer de på hvor ting er kjøpt, og blir forundret når ting er kjøpt på Ikea og faktisk ser dyrt og fint ut…;-)

   3. Helt enig, Aline 🙂 IKEA har mye fint, men akkurat det vi hadde var ikke særlig lekkert.

   4. Ikea har vel ikke den beste kvaliteten på servise og glass og slikt, så da ville jeg heller investert i et skikkelig servise som en kan samle på og ønske seg i gave osv. som holder seg fint lenge 🙂

    Takk for innlegget Caroline! Selv fikk jeg Latte kopper i Fay Red til jul og elsker dem 🙂

   5. Tror neppe noe din fru har valgt ut ikke er lekkert 😉 Men kanskje det er noe dere har fått, må være det..hehe

 13. Likte best Chloe off White serien. Utrolig fint og nostalgisk <3

 14. Elsker Greengate-serien! Herlig, nostalgisk serie. Og så lurt å spare det røde til jul ;)))
  Elsker bloggen din, Caroline! Verdens beste og mest inspirerende blogg!

  Klemmer fra meg

 15. Åå, er så fint med GreenGate 😀

  Kommer du til å lage oppsummeringsinnlegg fra året som har gått?
  Hadde vært gøy 🙂

  1. Fotballfrue

   Ja, det skal jeg gjøre 🙂

   Klem!

 16. Utrolig fine kopper og krus 🙂 Likte best Chloe Off White settet, kjempe fint! 😉

 17. Så utrolig heldig du er! Fine er de alle sammen, gurimalla, en jentes sukkerdrøm!:D

  1. Fotballfrue

   Å, det likte jeg! Sukkerdrøm <3 🙂

 18. Har forelsket meg helt i Green Gate selv! Samler på Fay Red og Lina Red som er veldig fine å kombinere, noe som helt klart er det geniale med Green Gate 🙂 Har også to lattekopper i Pernilla White, og kan godt tenke meg å anskaffe to og to lattekopper i andre serier som kan kombineres med denne. Eller egentlig så har jeg vel lyst på alt, hihi 🙂 Ha en super kveld!

 19. Kjempe lekre sweetie!
  Min yngling må være Faye Red – Love it! ♥

  1. YNDLING…!!!!

   Beklager… måtte bare! Tåler ikke å se sånt 😉

   Godt nyttår Caroline!

 20. Minner veldig om «porselen» som jeg brukte til teselskap da jeg var liten, kjempe koselig! : )

 21. åh, de er så fine. Har allerede samlet meg opp tre forskjellige lattekopper fra Greengate. Man blir så godt humør av de nydelig dekorerte koppene i blomstermønster :- )

 22. Himmeeel 🙂

 23. På Nille fant jeg noe som nesten er prikk likt (eller helt likt) servise nr. 4 i form av en boks til å ha f. eks te oppi. I både blå og rosa. Veldig fin 🙂 Elsker det siste serviset der!! Du burde sjekke på Nille 😉

  1. Tror nok ikke Nille er så fristende fremfor GreenGate, men men

  2. Jeg syns også det på Nille ser helt kliss likt ut!!

 24. Hi,

  I can’t read this, because at best I know a handful of the Swedish language and certainly no Norweigian…!!
  However, looking at the pictures I think you’d like British Designer Cath Kidston. She’s my favourite!

  https://www.cathkidston.co.uk/

  Enjoy,

  Lx

 25. Hei!
  Har du noen forslag til hvordan man kan trene uten treningssenter og når man ikke har «løpemaskin»?

 26. Jeg har selv blitt Green Gate samler – synes det er nydelig! Vasker du ditt i oppvaskmaskin? Jeg får høre begge deler, at de tåler det og ikke tåler det. Fryktelig ork hvis man må vaske alt for hånd.,

  1. Fotballfrue

   Alt går i maskinen her 🙂

   – C

  2. Green Gate funker i maskin 🙂

 27. Amalie14

  Green Gate er drømmeserviset. Så nostalgisk og lekkert:-) Det er helt klart på listen over ting jeg SKAL ha når jeg blir voksen … 🙂

 28. Very lovely sets! xo

 29. Åhh, elsker GreenGate og er selv begyndt min samling, til når jeg flytter hjemmefra! (Er bare 18 år….)
  Jeg har indtil videre 3 lattekopper i Malou Flower White, Claire Multicolour og Ivy Pale Blue samt en teboks, et stort tekrus, 2 viskestykker og en dug 😀 Synes de små æggebærere er forfærdeligt nydelige!

 30. Jeg tror jeg aldri har hvert så misunnelig i hele mitt liv, haha. Har hvert forelsket i disse sååå lenge, men mor og far syns ikke noe om de… så hittil har jeg én skål…men elsker den!! Så driver ellers å sikler over alt det her, åååh en drømdrøm<3

  1. Fotballfrue

   Å, du kan jo ønske deg til jul og bursdag i fremtiden, samle opp litt til deg selv 🙂

   Klem 🙂

 31. Mamma har også sett på dette merke, men hun tviler siden det ikke er håndtak til krusene, er det vanskelig og drikke når kaffen og teen er varm?

  1. Fotballfrue

   Ser du ikke vi har begge deler i det røde da? har 4 krus med håndtak i fay red, det er tekopper 🙂 Kan jo brukes til kaffe også, de er stoooore. Fåes i flere mønster vil jeg tro 🙂 Men det er uansett null stress å drikke varm drikke av kaffekoppene, de er veldig tykke 🙂

   – C

 32. Seriøst?? Dette er et prakteksempel på forbrukersamfunnet. Hva skal dere med så mye dilldall-servise? En serie bør vel holde for de aller fleste.

  1. Om vi har 15 like fat eller 15 fat av ulike serier spiller da ingen rolle?

   – C

   1. jeanett

    hei. synd du ikke har en liker knapp for ellers hadde jeg trykket på den! Jeg er enig med deg! det er jo utrolig mange som har «vanlig» service, juleservice, påskeservice osv… det du har kan jo alltid brukes! jeg elsker det!
    og til deg Mona: lengere opp svarte caroline på et spørsmål med: tror det holder nå 🙂
    Hvorfor skal Caroline alltid angripes?
    Vi er vel ikke bedre enn om vi hadde vært i hennes sko hadde vi gjort det samme??
    Håper dere får en fin kveld og et knall bra 2013!!

 33. Fint, romatisk, yndig 🙂 Har koppene tynn eller tykk kant? Synes det har så mye å si når man skal drikke av dem 🙂
  Jeg har mine favorittkopper som jeg nyter grønn te av hver dag. Feinschmeiker.

 34. Hei Caroline! Jeg har sett i tidligere innlegg at du ser filmer og tv-serier når du trener via nettbrettet ditt. Kan du si litt om hvilket nettbrett du har, hva du bruker det til og hvilke programmer/applikasjoner du anvender for å se tv/film? 🙂

  Klem!

 35. Hei!
  Lurer på om du kan svare meg på dette?:
  – Kan man gå med bootcut-jeans i 2013, uten å være umoderne?
  – I såfall, hvordan ville du stylet den? Hadde vært morsomt om du lagde en fotoserie med det:)!

 36. Hei! Har lest bloggen din en stund nå og syns det er så fin blogg du lager, veldig allsidig:) Du virker også som en herlig person. Klem Ida

 37. Lille My Interiør

  Green gate er en favoritt! Og Fay red lattekoppen er utrolig fin med en svibel og litt mose/kongler oppi. Enkelt, men vanvittig julete! 🙂

 38. Ser vi samler samme kombinasjonen, i det nest nederste bildet. Valgte å gjøre det fordi jeg synest det ble for mye blomster med både tallerkener og kopper i samme… Hadde jeg begynt å samle nå hadde jeg nok valgt den son er grønn. Falt pladask for den første gang jeg så den.

 39. Sødt stel! (:

 40. Åh så fine!

  Jeg samler selv, kjempe gøy:) å alltid greit å finne noe å ønske seg til jul, bursdag osv.. Men er litt redd for å kjøpe for mye (mtp pris..), siden kansje om noen år er det noe HELT annet som er «inn».. Er ikke du redd det skal komme noe finere også sitter du igjen med mye som du ikke synes er så fint lenger? eller er det bare meg?

  Uansett, du virker som en herlig dame, Caroline, stå på!
  Klem <3

 41. Hei:-)
  Prøvde å legge igjen en kommentar på et av de andre innleggene men jeg kan ikke se at den har kommet igjennom. hvis dette blir dobbelt opp beklager jeg det!
  Jeg har lest bloggen din fra dag 1, synes du er en stor inspirasjon. Så full av energi at jeg hade blitt misunnelig av å ha halvparten;-)
  Over til poenget mitt; Jeg og min kjære skal gifte oss på nyåret, og jeg skulle ønske litt hjelp.. jeg er helt «grønn» når det gjelder nettshopping nemlig. Vi skal bare gifte oss i tinghuset med forlovere, og ingen andre skal få vite om det. ikke engang foreldrene våre;-) ingen av oss liker å være midtpunkt, eller «center of attentuin».. Allikevel ønsker jeg selvfølgelig å pynte meg litt, å ha en hvit kjole og hvite sko. kanskje med en jakke/bolero over. jeg handler aldri på internett og har prøvd å google, men har ikke funnet noe. ønsker ingen brudekjole men en pen, hvit enkel kjole. Jeg vet du er opptatt, men håpte kanskje du hadde 10 minutter til å tipse om nettbutikker, kanskjebtil og med linke til noe som du finner..
  Videre vil jeg ønske deg og din kjære en fortsatt fin romjul og et riktig godt nyttår! Gleder meg til å følge dere i årene som kommer!
  Klem Renate 🙂

 42. Caroline

  Er dette bare frokost servise ? Hvilket middagsservise har dere?

  Hva synes du om tattoveringer? Er det noe du kunne tenkt deg å ha f.eks? Eller synes du det ikke er fult så pent på damer som på menn? Mtp LK?

  1. Fotballfrue

   Ja, det er frokost 🙂 Vi har porselen som vi fikk til bryllup ved fine anledninger, men hverdag er det vanlig hvitt servise fra willeroy og boch 🙂 Jeg liker Lasse sin tatoveringer, på kvinner foretrekker jeg diskré, men noen kler jo mye. Det må være opp til hver enkelt 🙂

   – C

 43. Jeg liker at du skriver «VI har bestemt oss for å samle videre på»! 🙂 Jeg sier også ofte det om liknende ting, men sannheten er vel egentlig at jeg har bestemt og at om samboeren min unntaksvis har en mening om sånt så er det fordi den er presset frem og han svarer det han tror jeg vil høre 😀 Hehe… Er mannen din så engasjert i servisesamlingen eller kjente du deg igjen i min versjon?

  1. Fotballfrue

   Han vil gjerne fortsette å samle på dette, det er en felles avgjørelse vi tok da vi gikk gjennom alt vi har og det vi fikk til jul 🙂 Han ønsker seg ikke noe annet frokostservise, men det er klart han ikke er like ivrig som meg 😉

   – C

 44. Tone-lise kalvo

  FOR en lekker drømmesamling! <3

 45. hei. fay red er utgått modell nå, så da må du hamstre om du trenger mer…jeg har letet nettet rundt etter asjetter og lattekopper…har dette som juleservise også, men mangler en del..

 46. Åh.. det er så mye fint i GreenGate seriene. Vet helt klart hva jeg skal begynne å samle på så fort jeg har mitt eget sted å bo (:

 47. HELT fantastisk!!! Det er ikke noe som er hyggeligere enn å invitere venner over når man kan dekke bordet med et nydelig servise! Tror jeg skal investere i dette serviset jeg også, utrolig søtt og romantisk!

 48. Så fint det er alt sammen! Kunne tenkt meg å ha disse seriene som mitt servise når jeg flytter for meg selv. Hvor mye ca er det det koster?
  Kjempe kult at man kan bruke alt sammen! 🙂
  Godt nytt år!

  Klem 🙂

 49. Faye red skal dessverre gå ut no! Tenkte du måtte vete det:)

 50. Jeg har også begynt å samle på Green Gate.:) Mye pga deg hehe. Jeg synes det er SÅ fint og liker at man kan ha forskjellige mønstre som likevel passer sammen. (Og min kjære synes også det er fint!) Heldigvis er det ikke vanskelig å få tak i det i Bergen. Du hadde masse fint.:)

  Samtidig vil jeg ønske deg godt nyttår. Håper dere får en fantastisk avsluttning på året!
  God klem til deg.:)

  1. Hvor i Bergen får du tak i Green Gate? Jeg har kun sett det i en liten butikk, Holmhuset (?), men der var de veldig utplukket sist jeg sjekket..

 51. Tonje Ailin Birkeland

  GreenGate er helt sykt digg merke! Har mange forskjellige som du å har, og de er så fine å se på 😀

 52. Caroline

  Bruker du Green Gate til hverdags eller ved litt finere anledninger?

  1. Fotballfrue

   Til hverdag, til finere anledninger har vi porselen 🙂

   – C

 53. Hei! jeg er bare 16 år men har bestemt meg for å begynne å samle på dette flotte servise! Drømmer meg bort!!

  Bloggen din er kjempe inspirerende!
  Godt nytt år og jeg gleder meg til å følge deg videre!<3

 54. Hei! Jeg er bare 16 år men har allerede bestemt meg for å begynne og spare på dette servise! Drømmer meg bort!

  Bloggen din er veldig inspirerende!!!

  Godt nytt år og jeg gleder meg til å følge deg videre!<3

 55. GreenGate er så nydelig! Mamma er også helt avhengig, og vi har masse hjemme 😀 Er så gøy å kunne kombinere, så blir man ikke lei 😀

 56. Nydelig servise!! Vil også ha 😀

 57. Elsker green gate, og samler på tre forskjellige mønstre 🙂
  Vet du at det «juleserviset» går ut? Har du ikke nok av de bør du kjøpe det nå;)

  Ellers Godt Nyttår til deg og dine 😉

  1. Fotballfrue

   Ja, tror chloe off white er utgått også :/ Men vi har nok av begge deler 🙂

   Klem!

 58. Kære Caroline 🙂
  Hvis at i en dag skulle komme forbi holstebro (ligger i Danmark og er kåret for 4. År i træk som Danmarks flotteste handelsby) så synes jeg at i skal kigge forbi butikken moster D, hvor at jeg arbejder 🙂 det er en brugskunst og interiør butik og lige nøjagtig den stil som du godt kan lide 😉 vi har hele greengate serien bl.a. 🙂 … kram <3

 59. Åh, som deg har jeg mania! Jeg simpelten elsker Green Gate og klarer aldri å bestemme meg for hva jeg egentlig vil samle på. Alt er jo så nydelig! *sukk* Heldigvis går det an å kombinere mange av seriene da 🙂

  Nå har jeg nettopp vært på http://www.greengate.dk og kikket på den nye sommerkatalogen, som ikke gjør denne besettelsen noe enklere for meg, haha

  Akk, tror jeg er forelsket i den nye June Mint serien nå 😀 (og det meste av alt det andre også……)….

 60. skal kjøpe meg ny sofa og lurer på hvor du har kjøpt din og hva den heter?

  1. Fotballfrue

   Tenker du på den oppe eller nede?

 61. Hei 🙂 Jeg elsker bloggen din, Caroline – og etter at jeg såg deg på 4-stjernes middag følte jeg nesten at jeg kjente deg litt 😉 Selv om jeg er litt for «gammel» til å lese bloggen din, så gjør jeg det likevle.

  Utrolig mye fint du har fra GreenGate. Har dere fått med dere at http://www.hverdagsgleder.no også har startet med Greengate? Nokså snille priser til Norge å være 😉

 62. Hei
  Er du interessert i å selge noe av ditt servise som jeg gjetter på at du ikke bruker i ditt nye hjem lenger? Ta i så fall gjerne kontakt:)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *