GreenGate Mania

Flere har spurt om å få se på GreenGate-samlingen vår, så jeg har endelig fått tatt noen bilder til dere 🙂 Vi var så heldige å få en del av det vi manglet til jul, så nå har vi faktisk kvitttet oss med alt gammelt frokostservise og kommer bare til å bruke GreenGate fremover *drømmermegborttilfrokost* Vi samler på 4 sett som alle går sammen, og det ene settet er hva jeg har valgt å kalle for et juleservise. Rett og slett fordi det er rødt. Det kan selvfølgelig fint brukes i hverdagen også, men å holde dette kun til jul gjør det jo litt ekstra spesielt å ta det frem 🙂

Faye Red:

Vi har 3 forskjellige serier til enten 6,8 eller 12 gjester, i tillegg til 4 kaffekopper som jeg ikke har fått summet meg til å samle videre på, men som likevel går til alt vi har. Til jul fikk vi et nytt som vi har bestemt oss for å samle videre på, det heter Maloue White. Her har vi 4 fat, 6 skåler og 3 kaffekopper enn så lenge, og tenker å skaffe oss slik at vi har dette til 6 personer.

Det første jeg startet å samle på var Chloe Off White, det er helt nydelig!

Iva Pale Blue med eggeglass og skåler i Spot Pale Blue og Wendy White:

Alt kan brukes sammen, så tilsammen kan vi ha tidenes største frokost her 🙂 Liker!

Kaffekoppen i bunnen har vi bare 4 av og ikke noe annet, disse heter Pernilla White.

Vi har også duker, bordbrikker, kjøkkenhåndklær, bestikk og servietter som hører til mye av dette, så nå blir det bare å fortsette å samle på ting som går til alle disse seriene, som flere skåler, espressokopper, kakebokser, mer bestikk, flere bordbrikker og eggeglass, mugger og slike ting. Å, dette er så gøy! Minner meg om da jeg samlet på «porselen» til dukkene mine da jeg var liten, hehe 🙂

94 kommentarer

 1. Jeg har også begynt å samle på Green Gate.:) Mye pga deg hehe. Jeg synes det er SÅ fint og liker at man kan ha forskjellige mønstre som likevel passer sammen. (Og min kjære synes også det er fint!) Heldigvis er det ikke vanskelig å få tak i det i Bergen. Du hadde masse fint.:)

  Samtidig vil jeg ønske deg godt nyttår. Håper dere får en fantastisk avsluttning på året!
  God klem til deg.:)

  1. Hvor i Bergen får du tak i Green Gate? Jeg har kun sett det i en liten butikk, Holmhuset (?), men der var de veldig utplukket sist jeg sjekket..

 2. Tonje Ailin Birkeland

  GreenGate er helt sykt digg merke! Har mange forskjellige som du å har, og de er så fine å se på 😀

 3. Caroline

  Bruker du Green Gate til hverdags eller ved litt finere anledninger?

  1. Fotballfrue

   Til hverdag, til finere anledninger har vi porselen 🙂

   – C

 4. Hei! jeg er bare 16 år men har bestemt meg for å begynne å samle på dette flotte servise! Drømmer meg bort!!

  Bloggen din er kjempe inspirerende!
  Godt nytt år og jeg gleder meg til å følge deg videre!<3

 5. Hei! Jeg er bare 16 år men har allerede bestemt meg for å begynne og spare på dette servise! Drømmer meg bort!

  Bloggen din er veldig inspirerende!!!

  Godt nytt år og jeg gleder meg til å følge deg videre!<3

 6. GreenGate er så nydelig! Mamma er også helt avhengig, og vi har masse hjemme 😀 Er så gøy å kunne kombinere, så blir man ikke lei 😀

 7. Nydelig servise!! Vil også ha 😀

 8. Elsker green gate, og samler på tre forskjellige mønstre 🙂
  Vet du at det «juleserviset» går ut? Har du ikke nok av de bør du kjøpe det nå;)

  Ellers Godt Nyttår til deg og dine 😉

  1. Fotballfrue

   Ja, tror chloe off white er utgått også :/ Men vi har nok av begge deler 🙂

   Klem!

 9. Kære Caroline 🙂
  Hvis at i en dag skulle komme forbi holstebro (ligger i Danmark og er kåret for 4. År i træk som Danmarks flotteste handelsby) så synes jeg at i skal kigge forbi butikken moster D, hvor at jeg arbejder 🙂 det er en brugskunst og interiør butik og lige nøjagtig den stil som du godt kan lide 😉 vi har hele greengate serien bl.a. 🙂 … kram <3

 10. Kristin

  Åh, som deg har jeg mania! Jeg simpelten elsker Green Gate og klarer aldri å bestemme meg for hva jeg egentlig vil samle på. Alt er jo så nydelig! *sukk* Heldigvis går det an å kombinere mange av seriene da 🙂

  Nå har jeg nettopp vært på http://www.greengate.dk og kikket på den nye sommerkatalogen, som ikke gjør denne besettelsen noe enklere for meg, haha

  Akk, tror jeg er forelsket i den nye June Mint serien nå 😀 (og det meste av alt det andre også……)….

 11. skal kjøpe meg ny sofa og lurer på hvor du har kjøpt din og hva den heter?

  1. Fotballfrue

   Tenker du på den oppe eller nede?

 12. Hei 🙂 Jeg elsker bloggen din, Caroline – og etter at jeg såg deg på 4-stjernes middag følte jeg nesten at jeg kjente deg litt 😉 Selv om jeg er litt for «gammel» til å lese bloggen din, så gjør jeg det likevle.

  Utrolig mye fint du har fra GreenGate. Har dere fått med dere at http://www.hverdagsgleder.no også har startet med Greengate? Nokså snille priser til Norge å være 😉

 13. Hei
  Er du interessert i å selge noe av ditt servise som jeg gjetter på at du ikke bruker i ditt nye hjem lenger? Ta i så fall gjerne kontakt:)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *