Hårfrisyrer: Nyttårsaften

Satt og surfet litt etter inspirasjon til nyttårsfrisyren i går, har så lyst til å gjøre noe litt annerledes og nytt, men jeg føler nesten jeg har prøvd alt som kan gjøres med mitt hår, så jeg får se om jeg rekker å sette av nok tid til å øve meg på noe. Jeg skal ha en lang, fotsid kjole, og da er det ekstra lekkert med oppsatt hår.

Fant denne collagen, og synes alle er utrolig fine, må prøve å finne noe pynt å ha i håret i hvert fall 🙂

/ bilde herfra 

Det ble litt sent i går, så vi har faktisk bare rukket å stå opp, dusje og pakke, og nå sitter vi og spiser litt frokost før vi skal kjøre utover til Vigra. Uff, det blåser noe helt forferdelig her i dag, ikke noe gøy i det hele tatt. Har stigende puls allerede. . Men krysser fingrene for at det går bra. Det gjør jo som regel det. . ♥

76 kommentarer

 1. Amalie14

  Alle var utrolig fine. Når du har oppsatt hår, setter du opp sveisene selv? Isåfall er du utrolig flink:-)
  Det går sikkert helt fint, Caroline, du er så tøff så!

  1. Fotballfrue

   Ja, jeg gjør det alltid selv 🙂 Takk 🙂 Krysser alt jeg har for at det går bra <3

 2. Ingrid E

  Så utrolig mye fint!

 3. God tur <3

 4. Anita A.

  Syns du skal prøve deg på Sophia Bush frisyren. Den var utrolig fin! 🙂

  1. Tenkte jeg skullle si akkurat det samme. Frisyren var nydelig 😀

 5. These hairstyles are very posh and chic! Wish I was able to make some of them:) xoxo

 6. Nydelige alle sammen, men likte den siste best fordi den var enkel og litt twenties 😉 passer fint til fotsid kjole det 🙂

 7. Merethe Døvle

  Hei, Caroline! 🙂

  Her for en stund siden lagde du et innlegg hvor du reklamerte for Daniel Wellington klokker. I bunnen av innlegget la du igjen en rabattkode som ga leserne dine 15 % avslag. Det begynner å bli lenge siden, og jeg klarer ikke å finne innlegget igjen. Det jeg lurte på var om denne koden fortsatt gjelder? Isåfall, hva er koden?

  Takk på forhånd! 🙂

  1. Fotballfrue

   Her er innlegget: https://fotballfrue.no/2012/12/05/daniel-wellington/ Koden varer ut desember 😀

   Klem!

   1. Merethe

    Å, nå ble jeg glad! Da blir det investering i ny klokke. Tusen takk! 🙂

 8. Tror alla hade passat dig fint, du är otroligt duktig med att fixa ditt hår… Önskar jag kunde göra mer än att sätta upp det i en hästsvans… =(

  När får vi se klänningen?? =)

  Kram
  // Amanda

  Kika in för årets julklapp från LV

  Ps. Takk för tipset angående träningen och kläder! <3

  1. Fotballfrue

   Nå er den ute 😀

   Klemmer!

 9. Å, her var det mange fine! Kan tenke meg at en av de blir lekre til kjolen din 🙂 Lykke til på flyturen, det går nok kjempefint <3 Syns du er så flink som hopper i det og flyr såpass mye til tross for flyskrekken!

 10. Du burde sjekke http://www.youtube.com/letsmakeitup1 . Hun er kjempeflink og har mange fine, men enkle måter å sette opp håret på:)!

 11. Åå, så fine 🙂 Bare lurer på om vinneren av luke 24 er offentliggjort? 🙂 Fortsatt god jul!

  1. Fotballfrue

   Tenkte vente til over nyttår 😀

   Klem!

   1. Hanne N

    Okei 😀 Ah, venter i spenning!

    Ha en fin dag 🙂

 12. Åh, så masse fint 🙂 No skulle eg gjerne hatt tilbake det lange håret mitt kjenner eg…

 13. Hei! Siden du er ute etter hår inspirasjon vil jeg anbefale min hårblogg! Den er proppet full av nyttårs frisyre tips:)
  Det er bilder, videoer og tips på vei helt fram til nyttårsaften:) Håper du stikker innom og får et knippe inspirasjon!
  <3

 14. Her var det mye fint! Men du «slår» dem alle ned i støvlene hva skjønnhet angår. Ikke stress for mye da, nyt kvelden! Du kommer til å stråle uansett!

  1. Fotballfrue

   Så snill du er, tusen takk <3

 15. https://www.cutegirlshairstyles.com er en side du burde sjekke da! 🙂 bare søk opp noe av det du kunne tenkt deg! helt utrolig mye kult på den siden! <3

 16. https://www.cutegirlshairstyles.com er en side du burde titte innom! 🙂 alt mulig av hårfrisyrer som ser kjempe bra ut! 🙂 bare å søke på det du kunne tenkt deg! <3

 17. Åee, det var mange fine frisyrer! Og flyturen går nok kjempe fint skal du se. Jeg synes du er kjempe tøff og flink som flyr så mye, selv om du har flyskrekk 🙂 Lykke til!

 18. Hei Caroline!

  Dette spørsmålet egner seg vel ikke akkurat til dette innlegget, men håper du kan svare meg uansett! Jeg har sett at du har med deg Ipaden på trening for å se på serier eller film. Dette syntes jeg ser helt topp ut, og har noen spørsmål angående det. Kjøper du serier og filmer på Apple Store, eller laster du de ned på datamaskinen først? Hvordan overfører du i såfall de til Ipaden? Hvis du ikke gjør noe av dette, finner du seriene på nett, men da må du jo ha på 3G nettet?

  Håper virkelig du kan svare meg og forklare i detaljer hvordan du gjør det. Jeg tror nok det er flere enn meg som lurer på det samme.

  Bloggen din er en stor motivasjon for meg både innenfor mat, trening og skjønnhet. Stå på, flinke Caroline 🙂

  1. Fotballfrue

   Å, dette er Lars-Kristian sitt felt dette med filmer. Ang. serier så anbefaler jeg netflix, det funker på trådløst nett også 🙂 Jeg har 3G nett også, slik at jeg kan se overalt 🙂

   Klem!

  2. Karianne

   Jeg laster ned filmene på dataen først, konverterer de til mp4 i «Any Video Converter» (som også må lastes ned), også over på iPaden gjennom iTunes. Så gjør du på samme måte som du ville gjort med musikk, altså synkroniserer iPaden. Jeg syns det er en kjempegrei måte å gjøre det på, men det tar litt tid! 🙂

 19. Ragnhild

  Hei!:) jeg lurte på om du kunne laget et innlegg eller videoblogg om hva slags bh man kan bruke under kjoler med bar rygg og/eller som er stroppløs? Det hadde hjulpet meg kjempemye for nyttårsaften, skoleball osv…:)

  1. Fotballfrue

   Vet du, jeg bruker ikke bh under slike kjoler. Men det finnes mye bra du kan bruke om du ikke vil gå uten, bla. hollywood fashion tape eller bh som kommer uten stropper og uten rem over ryggen, det får du blant annet på cubus 🙂

   Klem!

 20. Åh, nå ble jeg inspirert i alle fall! Utrolig flotte frisyrer!

 21. God tur nedatt til utkant-Noreg;) Håpar flyturen går bra, det bles kanskje mindre enn det gjorde i går kveld? Følgte med på Widerøe i går kveld, og det måtte faktisk avbryte landinga. Som om ikkje det var gale nok gjekk det i ei merkeleg løype der dei såvidt gjekk opp, men kretsa i låg høgd innanfor dei nærmaste fjella. Eg hadde nok krepert viss eg hadde vore ombord, for flyskrekken min blir berre verre med åra:s Heldigvis kom flyet seg fint ned på andre forsøk. Ned kjem ein seg alltid (litt galgenhumor må til)!

 22. Lizbeth Osnes - Behind the scenes.. Kommenterer tilbake :)

  Mye fint! Lurer på hva jeg kommer til å gå for, min første nyttårsaften på mange år som BRUNETTE og ikke blond, haha 🙂

  ♥ Lizbethosnes.com – Behind the scenes..

 23. Åå, skulle ønske jeg klarte å sette opp håret… Håret mitt er så glatt at ingenting hjelper på det… Dessuten er det tynt og føler det ikke duger til stort annet enn rett ned eller i en hale.

 24. Hei, og god jul:)
  Har tenkt å prøve å lage bountyene dine, elsker kokos!Lurer bare på om du valgte den kokosfetten med eller uten kokosfett?Prøvde å finne det i oppskriften og kommentarfeltet, men fant det ikke.

  1. Fotballfrue

   Kokosfett er jo kokosfett 🙂

   1. Therese

    nja, d fantes visst to krukker av samme merke, en me nøytral smak og en me kokossmak (begge med bilder av kokos) regner me d e en me kokossmak egentlig da..

   2. Fotballfrue

    Men hun spurte jo om jeg brukte den med eller uten kokosfett :p Hehe 🙂

   3. Therese

    haha, jeg mente med eller uten kokossmak:P er en med nøytral smak og en med kokos. krukkene har to forskjellige farger på papiret som er på (tror den ene er grønn, den andre brun)

   4. Fotballfrue

    Hehe :p

    Jeg bruker den grønne 🙂

    Klem!

   5. Therese

    Takk for hjelpa:)
    gleder meg til å prøve disse!

 25. Så mange fine frisyrer! Skulle ønske jeg var litt flinkere til å stelle håret mitt :/

 26. Carita S.

  Hei! Jeg bare lurte på hvilken av krøllstavene du har testet her på bloggen, du er mest fornøyd med? Liker du Exclusive Curler fra MAST eller Gorgeous Curl Wand best? Jeg vil gå til anskaffelse av en av de, og så lurte jeg på hvilken av de du har vært mest fornøyd med 🙂 Setter stor pris på svar:) Ha en fortsatt herlig jul!
  Mvh Carita

 27. Håpa dåkka flytur va bedre enn min!! Turbulens til de grader!

  1. Fotballfrue

   Turbulens her også, men ikke det verste jeg har opplevd. Ubehagelig uansett :/ glad for at du kom deg like hel ned på bakken 🙂

   Klem!

 28. Elisabeth

  Tenkte jeg skulle si i fra at på mobilversjonen så er det reklame for Treasures. På tide å fjerne den?

  1. Fotballfrue

   Ja, det får vi fikse på 🙂

 29. Superfine! Ikke alltid så enkelt med dette håret, er ikke bare bare med langt hår. Gleder meg veldig til å se nyttårskjolen din! 🙂
  I dag var jeg på Ark for å kjøpe boken din, men de var dessverre utsolgt- så jeg har bestilt den, tar sikkert en uke eller to…jeg kan nesten ikke vente, jeg gleder meg sånn 🙂 🙂

  1. Fotballfrue

   Å, så gøy! Håper du liker den 🙂

   Klem!

 30. blogg meeeer!

  1. Fotballfrue

   Beklager, men jeg kom nettopp hjem. Reiste fra Ålesund klokken 12, flyet gikk 13, var i Oslo klokken 14, og måttte hente biler etc., slik at vi var i byen rundt 15.30. Der måtte vi handle inn til nyttår og for et par timer siden kom vi omsider til Siljan. Har dessverre ikke hatt mulighet til noe mer i dag :/

   1. bare veldig fan av bloggen din;) skjønner du ikke får tid da ja.

    =)

   2. Fotballfrue

    Nå er vi hjemme igjen og tilbake til rutiner, så da blir ting som før 🙂

    Klem!

   3. Birgitte

    Nei, huff! Det ble bare for dumt, Tina. Syns du har blogger masse i jula og når dere var på ferie i Mexico. Du er kjempe flink Caroline 🙂 Passet forresten veldig bra med disse frisyre-ideene akkurat i dag. Vært i bursdag så var akkurat det jeg trengte. Tusen takk herlige menneske <3

   4. Benedikte

    Herlighet, la nå jenta få puste litt også da! Synes du er flink jeg. Du har, som regel alltid flere innlegg på en dag, noe som er mer enn de fleste andre bloggere får til:) stå på! Klem fra Bergen:)

   5. Fotballfrue

    Tusen takk, skjønne deg!

    Fortsatt god jul, nyt nest siste dagen i året 🙂

    Klem!

   6. Katrine

    Syns du er kjempeflink jeg, Caroline! Noen dager blir det bare få innlegg, og det kan vi fint leve med. Du leverer så godt ellers, at du må bare prioritere andre ting også. Stor klem til deg.

   7. Fotballfrue

    Tusen takk! Hadde jeg hatt tid i går, ville det kommet mer 🙂 Nå er vi hjemme, så da blir det rutiner igjen 🙂

    Klemmer!

   8. Det er veldig kjekt med innlegg, men Caroline er jo bare et menneske hun også, med et liv utenfor bloggen 😉
    La hun få ha et liv hvor hun kan tenke på annet enn å please alle til enhver tid.

   9. Fotballfrue

    <3 Det er jo ikke så mye spennende som skjer i romjulen heller, så det er vel grenser for hvor gøy det er å lese om hvor mye jeg har spist og hvor lenge vi satt rundt bordet til enhver tid ;)

    Klemmer :)

  2. Caroline har et liv, hun kan jo ikke sitte med oppdatering hele tiden! Det står jo også i innlegget at de skulle reise tilbake til Siljan 🙂 Synes heller ikke det er nødvendig å mase om mer blogging, det er jo juuul <3

   Godt nyttår, Caroline! 😀 Jeg har laget meg en treningsavtale med meg selv, takket være inspirasjonen din! Håper jeg klarer å opprettholde den i det nye året <3

   1. Fotballfrue

    Herlig å høre, så flink du er! Det kommer nok til å gå veldig bra 🙂

    Mange klemmer <3

 31. Kjempe fine alle sammen, og du hadde helt sikkert kledd hele bunchen 🙂

  Synes alltid at hvis jeg går tom for ideer til hårfrisyrer så hjelper det mye å endre skill – gir med en gang ett helt annet uttrykk. En annen ting er å ta i en del clip-on extentions – gjør det mye lettere å lage store updoos, og så blir de jo så flotte.

  Du blir sikkert kjempe fin uansett hvilken frisyre du velger, du har jo så god smak! Jeg venter i spenning på å se det endelige resultatet!

  Lykke til med flyturen søte du!

  *Klem*

  1. Fotballfrue

   Tusen takk for fine ord, og flyturen gikk fint 😀 Vi overlevde i hvert fall, selv om det kjentes svevende ut noen minutter :/

   Klemmer!

 32. Lurer på om jeg også må prøve noe nytt med håret denne nyttårsaften. Luxy Hair på Youtube har masse flott å komme med! Sjekk ut siden deres https://www.youtube.com/user/LuxyHair Har selv hentet masse inspirasjon fra de søstrene, alt fra hverdag til fest. Flinke jenter som forklarer godt 🙂 Psst, uansett kommer du til å skinne som ei sol i nyttårskjolen din, det gjør du alltid 🙂 Klem!

 33. Carita S.

  Hei! Fine frisyrer! Lurte bare på en ting, hvilken av de to krøllstavene du har testet anbefaler du? Tenkte å gå til anskaffelse av en, men står mellom Gorgeous Curl Wand og MAST Exclusive Curler. Hvilken liker du best av disse to?:)
  (Jeg prøvde å kommentere tidligere i dag, men den har ikke kommet opp enda, så gjør et nytt forsøk;)
  Klem

  1. Fotballfrue

   Jeg liker begge deler, og de er faktisk helt like bortsett fra at du får med hanske på MAST sin og at du kan stille inn gradene 🙂

   Klem!

 34. Really beautiful updos ! I also like braided updos, cause’ they’re so girly and relaxed <3

  https://marsqn.blogspot.com

 35. Godmorgon =)
  Finns så mycket fint att göra med håret. Men jag är så dålig på att frixa frisyrer *skrattar* Och sååå trött på hästsvans. Ingen bra
  kombination *skrattar* Men tack för härlig inspiration.
  Kram fina <3

  1. Fotballfrue

   Hehe, du er så søt 🙂 Håper du får en fin dag 🙂

   Klemmer!

 36. Hei!

  Flere flotte nyttårs sveiser – jeg har et bilde med en ny vri til deg, som jeg tror ville passet deg perfekt.
  Gi meg en Mail om jeg skal sende deg det der.

  Hilsen Nina

 37. Så mange fine frisyrer!:) bare dumt at jeg har så veldig tykk og tungt hår at jeg sjeldent får til noe slikt med mitt hår:/

 38. Caroline, dropp pynt i håret! Kjolen fra CH er meeer en nok i seg selv, uten overlessing av smykker, ringer, armbånd og hårpynt. Less is more – cheesy, but so true. 🙂 Godt nyttår til deg og dine <3

 39. Ååh, du er så flink med frisyrer og sånn så du kommer sikkert opp med noe fint 🙂 Kan du gjøre en tutorial da?Pliiiisplisplisplis jeg ANER ikke hva jeg skal gjøre på nyttårsaften uæææh 🙁

 40. Julie Krogstad

  Vil du prøve nye hårfrisyer bør du absolutt besøke Lilith Moon på youtube! Hun er helt råå og videoene hennes er enkle å følge!

 41. Wow, fikk helt hakeslepp. Utrolig fine frisyrer – fatter ikke hvordan du klarer å lage dem selv! Tror du du kan lage en tutorial for hvordan man kan sette opp håret slik? Hadde vært supert 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *