Pysjamastorsdag

I dag har vi to planer: Trening og deretter gå i pysjamas hele dagen. Det skal bli så godt med en hel dag uten noen planer, vi skal bare se film, lese, gå tur og gjøre alt som hører romjulen til. Dagen startet også veldig bra, sov helt til klokken ti 🙂 Natten var preget av en veldig masete katt, som visstnok hadde fulgt etter Rasmus på vei hjem. Hun satt utenfor og vekket nesten hele huset, jeg visste ikke at noen andre hadde hørt henne, men da jeg våknet i dag tidlig var katten inne, mett på laks og (nesten) bestevenn med hundene. Svigerfar har ringt politiet, så vi håper jo at noen som eier katten vil hente henne i løpet av dagen, kan virke som hun er en innekatt og at hun er vant til hunder. Hun burde ikke være ute i hvert fall, det er helt forferdelig med vind, jeg som ikke er vant til det velger å kalle dette for en liten storm 😉

Nå har vi spist frokost og er snart klare for litt løping og styrketrening, må si jeg gleder meg til nyåret, kjenner at jeg begynner å bli lei av julemat og snop allerede, men likevel er jeg glad vi kan mumse noen dager til 🙂 

41 kommentarer

 1. Goood pysjmorgen;-) Jeg syns det er så digg å se at selv en moteløve som deg loffer rundt i cubuspysj hihi;) Jeg syns det er spennende og følge bloggen din og tar med meg gode råd både mat,trening,interiør og klesmessig;) Hadde du bodd i nabohuset hadde jeg gitt deg et gavekort på å «hjelpmegåfinnemegselvnårdetgjelderfargerogsminke»

  1. Fotballfrue

   Haha, så søt du er 😀 Tusen takk, elsker denne pysjen, så god 🙂

   Klemmer 🙂

 2. Hvor ser det hyggeligt ud <3

  http://www.kassandragold.com <3

 3. Jeanette

  hehe,så morsomt bilde av Hugo som ser på katten! 😉 Håper dere finner eieren da 🙂 Kos dere:)

 4. Hvordan får du tatt så bra bilder av dyrene? Jeg har to søstre med hver sine søte små hunder, og gud hjelpe meg at det skal være umulig å få bilder av disse dyrene:P

  1. Fotballfrue

   Hehe, jeg vet ikke :p De er veldig lydige, så det er egentlig bare å be dem om å sitte pent 😉

   Klem!

 5. Dere burde legge ut annonse på dyrebar.no (eller sjekke der om noen savner pusen) 🙂

 6. Her er det også pysjamasdag 🙂 Har sett Tre nøtter til Askepott med 3,5åringen min for første gang. <3

  1. Fotballfrue

   Å, så herlig! Kos dere 🙂

   Klemmer!

 7. Amalie14

  Deilig med slike slaskedager.. 🙂
  Jeg kjenner også jeg gleder meg litt til å gi slipp på julemat og godteri, for formen begynner å skli ut her! :/ Men det er jo bare jul en gang i året, så vi må nyyyyte den mens den er her:D

 8. Åh jeg er så hundesjuk om dagen og da hjelper jo ikke slike bilder!! 😉
  Jeg har funnet ut at det er en tibetansk spaniel jeg vil ha! De er jo sååå sjarmerende!
  Hugo og Ronaldo, er de kastrerte?
  Har du noe problem med markering inne?

  1. Fotballfrue

   Ronaldo er, men ikke Hugo 🙂 Ingen markerer inne 🙂

   – C

 9. Love the quote! And your dogs are totally adorable!:) xo

 10. Marita Ø

  Høres ut som en herlig dagsplan 😀 Her har det begynt å snø for fullt, så jeg har vært ute på en deilig og frisk tur! Kjenner jeg gleder meg veldig til nyåret selv, komme i gang igjen med rutiner 🙂 Likevel er det litt deilig å kunne hente masse energi i jula 🙂 Går jo alt for fort! Ønsker dere en flott dag 🙂

 11. Sofie1994

  Jeg går også i pysjamas i dag 🙂

  Du har en skrivefeil i innlegget ditt. »Hun burde ikke være ute i hvert fall» Hun BØR ikke være ute i hvert fall.

  1. Fotballfrue

   hun burde ikke være ute, fordi hun var ute og derfor tok vi henne inn 🙂

   – C

 12. Marthe c

  Sitter i bilen nå , på vei til en bedre middag på orient i sentrum 😉 der må l k ta deg med forresten 😉 om man kan spise asiatisk på lavkarbo that is ;);) men. Uansett , jeg kikket helt tilfeldig opp på aktiv senteret … Å jeg så ei som lignet deg stå å løpe på mølla å kikket mot Sula fjellet 😉 ? Var det virkelig deg?!:) tror det var det 😉

  1. Fotballfrue

   Kos deg 😀 Ja, det var nok meg 😉 Hehe, ikke dårlig at du så det 😉

   Klem!

 13. Lizbeth Osnes - Behind the scenes.. Kommenterer tilbake :)

  Fine dyra! 🙂 Litt koselig med en pusekatt på besøk, så artig at den gikk så fint overens med hundene også 🙂 Katten vi har er så merkelig, hun løper rett bort til helt fremmede hunder – bare fordi hun er vant med at de tre vi har er så grei. Får bare satse på at hun ikke kommer utenfor en nervøs hund noen gang 🙂

  ♥ Lizbethosnes.com – Behind the scenes..

  1. Fotballfrue

   Det er så fint at hund og katt kan gå sammen 🙂 Håper du har hatt en fin jul så langt 😀

   Klem!

 14. Persille

  Søtt bilde av Hugo og katten 🙂
  Her er det også kos <3 Hjemmelaget gløgg og Hjemme Alene på tv. Jul i New York <3 sukk.
  Juleklem til alle sammen!

 15. Spiser du godteri i julen, altså vanlig sjokolade, smågodt, chips osv?
  Hvilke øvelser gjør du for magen som man ka gjøre uten apparater?
  Du er kjempe pen og har den kroppen 🙂

  1. Fotballfrue

   Ja, skeier ut som alle andre i julen 🙂 Her er noen øvelser: https://fotballfrue.no/2012/06/05/de-mest-effektive-ovelsene-for-kroppen/

   Klem!

 16. Hei. Sjekk dyrebar.no..Om katten er savnet kan den ligge der. Det man gjør om man har funnet en hjemløs katt/katt som har forvillet seg er :

  – Legg ut annonser på dyrebar.no og nettkatten.no
  – Legg den ut i avisa og på nærbutikker.

  Mens man prøver å finne eier, må man hjelpe katten med mat/drikke og ly på natten.

  Dersom ingen eier melder seg i løpet av ca 4 uker, så kontakt Dyrebeskyttelsen. Da vil den komme på venteliste, og få en ny mulighet til et godt hjem.

  Det er ikke vær ute nå, for katter uten hjem- Lykke til, håper dere finner eieren!

  1. Fotballfrue

   Vi fant eieren, dro til dyrlegen da vi oppdaget at hun hadde chip 😀

   Klem!

   1. Så bra at den hadde chip 🙂 Kjempebra insats av dere. Tommel opp!
    klem

   2. kjersti

    Så fint å høre at katten er kommet hjem:-) Flott insats av dere:-)

 17. Berit Kristine

  Så skjønne bilder!
  Katten min, Oskar, var bestevenn med Sara (shetland sheepdog), som døde i april. Han sørget da hun gikk bort, og han var ofte ved graven hennes i hagen. Da jeg nylig fikk ny hund, samme rase som Sara, godtok han henne med en gang. Nå er de gode venner, og Oskar følger etter oss på tur.
  Ha en fortsatt god jul!

  Klem

 18. Siw Rita

  liker pysjen, har den selv 😉

 19. Hei.
  Jeg får kontakte deg her siden jeg ikke får svar på mine mails fra Treasures.
  Jeg bestilte og betalte for et smykke i høst, men dessverre kom det feil smykke i posten. Sendte det i retur og ble lovet et nytt. Dette er 1-2 måneder siden og jeg har fortsatt ikke mottatt det smykket jeg opprinnelig betalte for, og jeg får heller ikke svar på mine mails til Treasures. Har sendt 2-3 mailer nå. Er det vanlig prosedyre hos dere å ikke svare på mails? Håper jeg får mitt etterlengtede smykke snart som jeg har betalt for, eller pengene i retur. Merkelig at det skal ta så lang tid.

  -M.

  1. Hvilken mail har du sendt til?

   1. support@treasures.no

    Jeg fikk jo svar i starten på min første mail (fikk beskjed om å sende i retur), men så ble det stille du….

   2. Den mailen er desverre ikke operativ lenger. Bruk marked@fotballfrue.no 🙂

   3. Ok.. Synd at ikke alle henvendelsene ble tatt hånd om først da. Får håpe det går i orden nå..

 20. Elsker huset ditt ! 🙂

  1. Fotballfrue

   Takk 🙂 dette er ikke mitt hus, vi er hos svigers i ålesund nå 🙂

   – C

 21. Hva er den greia Ronaldo har i halsbåndet sitt? 🙂

  1. Fotballfrue

   Lys 🙂

 22. Så utrolig nydelige bånd til hundene – hvor er de kjøpt? 🙂

  1. Fotballfrue

   På hundebutikken i Skien, Herkules. Bedre bilder her: https://fotballfrue.no/2012/09/10/its-a-pawty-part-ii/ 🙂

   – C

 23. Christina

  Takk for så fort svar:). Kan du ta bilde av håret litt nærme i dagslys:)? Og har du rødskjær i ditt:)?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *