Pretty Little Liars

Ok, jeg er offisielt hooked! Det ble en mil på mølla i dag til Pretty Little Liars, og da jeg skulle tøye ut klarte jeg ikke legge fra meg. Jeg er nesten ferdig med sesong 1 og håper virkelig sesong 2 kommer på Netflix snart også. I love it! Fantastisk underholdning når du skal løpe langkjøring. Flere som har sett det?

I dag var jeg starving etter trening, så da vi kom hjem fråtset vi i småsjokolade og fyrstekake, og nå skal vi snart starte på middagen før det blir pysjamas og sofakos resten av dagen. Hva gjør dere i kveld? Dersom dere ikke har noen planer burde dere drasse med dere dyna opp i sofaen og ha Home Alone Maraton! Det tror jeg vi skal 🙂 Stemning? Check!

113 kommentarer

 1. Du bruker veldig mange engelske ord i språket ditt!

  1. Fotballfrue

   Ja, det gjør jeg når jeg prater også 🙂

   – C

 2. Helt fantastisk spennende! Blir jo alltid så sjokkert over alt som skjer! :p

 3. Åh, her har jeg sittet og sett på film i tolv timer. Hadde Ringenes Herre-maraton med søsken og venner. Startet kl. 15:30 i går, og ble ferdig 3:01 i natt, heh… Så nå er det rett i seng, og opp seint!

 4. Jeg ser PLL! Alle jentene på skolen min se den 🙂

 5. Johanne

  Hei Caroline!
  Så at det var noen flere som hadde spurt om det, men jeg bare lurer på hvor du plasserer nettbrettet på møllen når du løper? Syns det var et utrolig fint tips til motivasjon, men kjenner jeg meg rett så kommer jeg sikkert å knote med hvor jeg skal sette brettet, og da ender det like godt opp pent plassert foran møllen 😉
  Du er megababe! Klem:)

 6. Oi, da må jeg begynne å se den serien også. Ser akkurat nå Vampire Diaries og er helt hooked altså. FANTASTISK SERIE!

 7. Hanna :-)

  PLL er sååå bra! Har sett alle episodene, og holder på å dø av spenning mens jeg venter på den neste episoden som kommer den 8. (9.) januar 😀 Nå i romjula har jeg lest hele bok 3 og holder på med bok 4 i serien 🙂 Bøkene anbefaler jeg på det sterkeste, er ikke likt med serien på tv i det hele tatt ;o Så det blir litt som å lese en helt annen serie. Kos deg videre i romjula <3

 8. Du kan gå inn på en blogg som heter «Prettylittleliarsblog.blogg.no» for å se alle tre sesongene av pretty little liars! 😀 digger bloggen din, forresten! Motivasjonen på alle punkter øker ved hjelp av deg!

 9. Har sett sesong 1 av pretty little liars på to dager! haha, har blitt heelt hekta og klarer ikke legge det fra meg 😀 skjønner ikke at jeg har oppdaget serien først nå

 10. Hvis du vil se alle episodene med en gang de kommer ut i usa er tv-links.eu den beste siden! De har alle mulige serier, bare tar litt tid å sette seg helt inn i siden!!

  Fantastisk blogg, du er en stor inspirasjon!:D

 11. Jeg virkelig ELSKER PLL! Absolutt favoritt. Venter bare til sesong 3 del 2 kommer tilbake 8.januar jeg! Hvis du ikke orker å vente til Netflix får det ut, og du ikke trenger tekst, kan du sjekke ut ALT her: http://www.1channel.ch/watch-350641-Pretty-Little-Liars .. De legger ut nye episoder dagen etter de er vist i USA. Love it! 😀

 12. blerona

  http://www.megashare.info kan du se på Pretty Little Liars, sesong 1, sesong 2 og sesong 3.. Når du kommer inn på siden, må du søke på pretty little liars, så går du bare videre til du finner hvilken sesong/episode du vil se. 🙂

 13. Elsker Pretty Little Liars, beste serien! 😀

 14. Jeg ser også på Pretty Little Liars! Syns det er så spennende at jeg har en blogg om serien hehe 🙂
  Du har en veldig fin blogg 😀

 15. Elisabeth

  Hekta selv! Husker jeg skulle ut å handle julegaver men avlyste fordi jeg var helt i pll verden =) Kjempe spennans 😀 Morro med spenningen

  1. Fotballfrue

   Hahaha :p Ikke bra 😉

 16. Skaff deg amerikansk netflix, det er akkurat det samme, bortsett fra engelsk tekst. <3 tenkte bare jeg ville tipse deg, og der slipper de snart ut sesong tre!!

 17. Netflix oppdaterer sjelden og dårlig, ikke sats på at sesong 2 kommer med det første 😉

 18. Sesong to kommer nok ikke.. Bedre å laste ned. Jeg og kjæresten ser på det og venter på ny episode i sesong tre! Helt forelsket i den serien!! 😀

 19. Netflix er håpløst! Vil du se de andre sesongene gå inn på: http://www.fastpasstv.ms
  Der er alle episodene og helt frem til idag ;))

  1. Fotballfrue

   Håper det funker på iPad 😀

   – C

   1. Håper jeg å at det gjør:)). Er sååååå spennende:))
    Nina

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *