Pretty Little Liars

Ok, jeg er offisielt hooked! Det ble en mil på mølla i dag til Pretty Little Liars, og da jeg skulle tøye ut klarte jeg ikke legge fra meg. Jeg er nesten ferdig med sesong 1 og håper virkelig sesong 2 kommer på Netflix snart også. I love it! Fantastisk underholdning når du skal løpe langkjøring. Flere som har sett det?

I dag var jeg starving etter trening, så da vi kom hjem fråtset vi i småsjokolade og fyrstekake, og nå skal vi snart starte på middagen før det blir pysjamas og sofakos resten av dagen. Hva gjør dere i kveld? Dersom dere ikke har noen planer burde dere drasse med dere dyna opp i sofaen og ha Home Alone Maraton! Det tror jeg vi skal 🙂 Stemning? Check!

113 kommentarer

 1. Får så mye motivasjon til å trene når jeg leser innleggene dine! du er helt fantastisk, og din energi inspirerer meg masse! håpe du koser deg videre idag 🙂

  1. Fotballfrue

   Så hyggelig at jeg kan inspirere 😀

   Klem!

 2. Du er så vakker:) naturlig vakker uten sminke:D og ja pretty little liars er såå spennende 😀 gled deg til fortsettelsen.jeg er på sesong 3 😀 dør av spenning av å vente på fortsettelsen 😀

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, snill du er 🙂 Gleder meg til å se mer 😀

   Klem!

 3. Hahaha, er du serr? Jeg prøvde å se på den serien fordi alle hadde sagt at den var så bra, men etter tre episoder med konservativt bull crap klarte jeg ikke mer 😀 . Sa til meg selv at hvis ingen har seg i neste episode slutter jeg å se på. I den episoden ble hun ene med i en abstinence (jomfru)-klubb. Say no more.

  1. Fotballfrue

   Men det er jo fordi kjæresten hennes er kristen og ikke vil ha sex før ekteskapet, hun ble med for å støtte han 😉 Men jeg skjønner hva du mener, den er litt. . usannsynlig og kanskje litt teit til tider, men det er STOR underhodning! Så spennede! Jeg er hektet 😉

   – C

  2. Haha, det blir bedre, på den måten 😉 Selv om vi godt kan kalle noen dem «pripne little liars»

 4. Marte E.A.

  Jeg er også hooked på Pretty Little Liars.. du burde se på Project Free TV, der har de kommet helt til sesong 3 😉
  Den blir bare bedre og bedre.. Kos deg !

  1. Fotballfrue

   Takk for tips 😀

   Klem!

   1. Josefine

    Koster det no på den sia??:))

   2. Fotballfrue

    Nei 🙂

 5. Hjelpes meg, gratulerer med ny bil!! FOR en mann du har 😀 Håper julen deres har vært strålende hittil og fortsetter i samme stil <3 Pretty little liars er helt fantastisk btw. Gleeeder meg til seriestart på nyåret. Du bør også få med deg Hart of Dixie, søteste serien jeg vet om 🙂 <3

 6. Hvor lang tid bruker du som regel på mila??

  1. Fotballfrue

   Alt fra 50-60 min. når jeg løper langkjøring 🙂 Har personlig rekord på 47 min. og 31 sekunder 🙂

   – C

 7. Åh, jeg er også helt hekta, elsker Pll! Har sett alle episodene til nå og venter i spenning til ny episode kommer 😀
  Må skaffe meg et nettbrett som jeg kan se på mens jeg trener, det var en utrolig god idè. Det må jo bli så mye lettere å glemme at man er sliten og bare løpe videre! 😀

  1. Fotballfrue

   Ja, det er det absolutt 😀 Mitt tips nummer 1 om du er lei av musikken 😉

   Klem!

 8. hvor høy er du og hva er vekten din, fine deg? 🙂
  Har hørt at det er litt frekt å spørre om vekt men jeg tar sjansen, du trenger selvfølgelig ikke svare om du ikke vil

  GOD JUL OG GODT NYTTÅR VIDERE 🙂

  1. Fotballfrue

   Vekten er ikke så farlig, det viktigste er at du er frisk, har en god helse og trives i din egen kropp 🙂 Jeg er 170 🙂

   Klem og godt nyttår 😀

 9. Still inn media hint på firefox (add ons), da får du amerikansk netflix, som resulterer i flere sesonger : ) Er hekta selv, og nå har det vært en pause på over tre mnd i sesong 3, så gleder meg masse til januar!

  1. Fotballfrue

   Ja, jeg vet det 😀 Lasse viste meg faktisk nettopp og der har de sesong 2 😀 Woho!

   Klem!

   1. Kirsti

    Får du til å gjøre dette på ipaden? Evt. Hvordan?:)

   2. Fotballfrue

    Netflix er en app med en del serier og filmer 🙂

    – C

   3. Kirsti

    Har netflix, men lurer på om du får til å bruke den amerikanske versjonen på ipaden? Jeg får ikke til å laste ned Mozilla Firefox der 🙂

   4. Sjekk http://www.unblock-us.com. Da bruker VPN server som viser at du er i USA 🙂

   5. Du kan søke på firefox i appstore på paden, der vil det komme opp et alternativ som heter mercury browser, den kan konfigureres med firefox du bruker på din egen maskin. Så det kan hende det fungerer på paden, hvis du stiller inn media hint på firefox først : )

 10. Hei C, bare et random spørsmål.. har du vært inne på sidene til nelly i det siste? Jeg synes det er så “vanskelig” å handle der jeg.. Når jeg går inn på klærne og har feks kommet til side 3 og klikker meg inn på en vare for å se på den så når jeg går ut igjen så kommer jeg alltid tilbake til side 1.. ikke egentlig kanskje så mye å irritere seg over, men det er nå alikvel litt irriterende når det er 51 sider med salg og da orker jeg ikke å kjøpe noe liksom.. opplever du eller noen av dere andre det sånn eller er det maskinen min? det har vært sånn over lang tid. kanskje du kunne sagt i fra til kontaktene dine om dette problemet..

  1. Fotballfrue

   Hei 🙂

   Ja, men jeg har ikke handlet der siden før jul. Skjønner godt at det er irriterende jeg, har du prøvd å klikke på den pilen inne på selve siden og ikke på den pilen til nettleseren? Hvis du skjønner hva jeg mener :p Jeg har dessverre ingen kontakter som kan hjelpe meg slike ting, men kan jo prøve å finne ut av det likevel 🙂

   Klem!

   1. Ja jeg har prøvd begge deler, ingen forskjell 🙁 eneste som synes det er bra er lommeboka, klesskapet og gubben.. Hehe 🙂 Fint hvis du ser om du finner ut noe da 🙂
    Her er forresten et tips til PLL: https://www.free-tv-video-online.me/internet/pretty_little_liars/
    Klem 🙂

   2. Fotballfrue

    Takk for tipset, skal jeg sjekke ut 😀

    Klem!

   3. Jeg åpner alltid de plaggene jeg liker i en ny fane. Så når jeg har sett gjennom en side, så kikker jeg gjennom alle fanene jeg har åpnet. Hvis jeg vil kjøpe noe, putter jeg det i handlekurven og krysser ut siden. Når du da er ferdig med å putte ting i handlekurven, så oppdaterer du og da ligger alle tingene der fortsatt 🙂 Jeg syns hvertfall det er lettest!

  2. Du kan bare holde bildet inne på den varen du vil se ekstra på, og trykke på «åpne i ny fane» så slipper du å miste den siden du er på:) Pleier å ha siden til nelly oppe også åpne nye faner på de varene jeg vil se mer på, og de legger seg til hovedsiden du er på når du legger de i handlekurven 🙂

   1. Annette

    Godt tips, men allikevell ganske utrolig at en side som lever av salg kan ha et så tungvindt system!! Også mulig å endre på «antall bilder», (event. øke «vis antall produkter»), hver gang du kommer tilbake til hovedbildet da og klikker på antall bilder som du hadde, kommer du tilbake til siden du sto på. : )

 11. Heldiggris som bare er på sesong 1! jeg fikk øynene opp for PLL for en måned siden og har allerede sett alle sesongene 2 ganger over nett! er helt hekta og klarer nesten ikke vente til neste episode kommer i Januar. Gled deg til masse spennende 🙂

 12. Du ser virkelig bra ut uansett hva 🙂 men jeg har et spørsmål angående kåpen din fra selected femme (den brune). Hvilken størrelse har du, og er du fornøyde med den? Synes den ser kjempe fin ut, og tror jeg skal bestille den, men litt usikker på størrelse. Hadde satt veldig pris på svar 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, søte deg! Jeg har strl. 34, sitter veldig bra 🙂

   Klem!

 13. Hvilken hastighet har du egentlig på mølla når du ser film/serier i mens du løper? 🙂

  1. Fotballfrue

   Ca. 10 🙂 Noen ganger mer andre ganger mindre, tar det på feelingen 🙂

   – C

   1. Husker du hva du pleide å ha når du begynte å løpe på mølle? Har nettopp begynt, og klarer foreløpig bare å holde meg på 7 ca :-/ Håper det går oppover snart!

   2. Fotballfrue

    Jeg løp intervaller i starten, på 6 og 12 annet hvert minutt 🙂

    Det vil gå fremover 🙂

    Klem!

 14. Pretty Little Liars er veldig bra. Det har kommet ut 4 sesonger tror jeg og du har masse å glede deg til. Det finnes flere sider du kan se det på sidereel.com er en veldig bra side 🙂

 15. Nei, Pretty LL er faktisk noe av det dårligste jeg har sett noen gang. Her er det maraton i Lost for tiden 🙂

 16. Lisa Marie -

  Jeg har sett alt som har kommet ut av PLL 🙂 De sender ses 3 i USA nuh, men det er pause frem til 13 januar eller noe! Helt hekta! 😀 Det blir mye bedre utover i sesongen forresten, beste serien jeg har sett på lenge! 😀

 17. Birgitte

  Jeg bare elsker den serien! 😉 Jeg vil også bare si at jeg elsker bloggen din! Den er så gjennomført og jeg setter virkelig pris på at du legger så mye arbeid i hvert eneste innlegg 🙂 Selv nå i disse juletider når alle har fri og slapper av, legger du ned mye tid i bloggen. Så det jeg egentlig prøver å si er tusen takk for at du har en så flott blogg og ønsker å gi litt av deg selv til oss lesere!
  Kos deg videre i romjula, det fortjener du. Klem <3

  1. Fotballfrue

   Så hyggelig ord, Birgitte! Tusen takk <3

   Kos deg masse videre du også 🙂

   Klemmer 🙂

 18. Karoline

  Elsker virkelig den serien! Venter på de nye episodene som kommer i januar 😀 Jippiii!

 19. Seff har jeg sett på det! Startet i febuar 2011 og var hektet siden. Gleder meg til de nye episodene som kommer i januar! The lying game er også veldig bra, og One tree hill er helt fantastisk hvis du ikke har sett på det(finnes ikke på netflix). Sitter og ser på det nå på hytta, og så faktisk 8-9 episoder i går, før jeg måtte gi meg…

 20. Det er virkelig også en fantastisk serie 😀

 21. Du ser så fresh og fin ut uten makeup! Liker deg best sånn 😉 Takk for treningsmotivasjon!

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, skjønne deg!

   Klem 🙂

 22. Du er kjempe fin 😀
  Håper du koser deg videre i dag 🙂

 23. Hørtes litt deilig ut å se serier mens du løper! Men hvordan fester du iPaden på tredemøllen??

 24. PLL er en herlig serie, men for meg holder det med litt til trening, det er omtrent kun da den faller i smak! 😀

  Du er et utrolig stort forbilde for meg! Spesielt ettersom du trener utrolig bra, kroppen din shiner og du gjør like så! Stilen din er også HERLIG 🙂 Men jeg har faktisk klart å bli gravid nå, og kunne virkelig ønske du kunne gi oss gravide tips til klesstil og trening! Foresten så lurer jeg på en ting du ikke trenger å svare på om du føler dette er påtrengende, men har du og Lars-Kristian planer om å stifte familie en dag? Når?

  – Klem Renate

  1. Fotballfrue

   Tusen takk for så fine ord, Renate! Nå ble jeg glad 🙂 Gratulerer med baby i magen! Det er klart vi skal stifte familie! Men når det blir, får tiden vise 😉

   Klem!

 25. charlotte

  jeg skal ha hjemme alene maraton med familien i dag:) er ikke jul uten hjemme alene!

 26. Hvordan fester du ipaden til tredemølla ? Uten at den rister eller detter av ? 🙂

  1. Fotballfrue

   Det er som regel en liten hylle på skjermen på mølla, eller en foran skjermen på mølla hvor du kan legge fra deg småting. Der kan du plassere padden 😉

   – C

 27. hva er din hvilepuls og maxpuls? 🙂

  1. Fotballfrue

   Vet du, det har jeg ikke testet på veldig lenge, så der har jeg ikke noe svar 🙂

   – C

 28. Åh elsker den serien, jeg bruker netflix USA så jeg har sett sesong 2 også! GLED DEG! 🙂

 29. se laying game også:)

 30. hører du på musikk vedsiden av, eller hører du på serien?

  1. Fotballfrue

   Bare serien for øyeblikket 😉 Løper jeg intervaller blir det nok heller musikk 🙂

   Klem!

 31. Lizbeth Osnes - Behind the scenes.. Kommenterer tilbake :)

  Det er knallbra, ja 🙂 På amerikanske Netflix er det to sesonger =)

  ♥ Lizbethosnes.com – Behind the scenes..

 32. Hei! Og god romjul til deg 🙂 Hvor har du kjøpt det ipad-coveret? Ser så praktisk ut at den kan stå så høyt liksom. Mye bedre å se på serier da 🙂 Klem!

  1. Fotballfrue

   Tror det var på space world? Eller den butikken ved siden av dyrebutikken på Oslo City 🙂

   Klemmer!

 33. Hvordan setter du/fester ipad på mølla? Hørtes interessant ut 🙂 Mye lettere å løpe når du har noe som får ttankene bort fra det faktum at du skal løpe langt.

 34. Jeg elsker PPL!!! Fulgt det slavisk siden 1 episode ;D men om du åpner tilgangen til amerikanse netflix har de seong 2 ute der 😉 Søk på google så kommer oppskiften, enkelt ;D

 35. Jeg begynte å se Pretty Little Liars i høst, og tror jeg så sesong en og to på under to uker! Jeg ble også hekta fra første episode, og nå har jeg sett alle episodene soer kommet ut av sesong tre. Kan nesten ikke vente til det begynner på igjen!

 36. Jeg begynte å se Pretty Little Liars i høst, og tror jeg så sesong en og to på under to uker! Jeg ble også hekta fra første episode, og nå har jeg sett alle episodene som er kommet ut av sesong tre. Kan nesten ikke vente til det begynner på igjen! Ellers ser jeg også The Vampire Diaries, noe som er verdt å teste ut. 😉

 37. Lisa Marielle

  Kjære Caroline,

  Håper du har hatt en magisk jul og kost deg masse:)
  Du har virkelig gitt meg masse julestemning og glede med alle bildene
  og innleggene dine – tusen takk:)
  Elsker bildene av Hugo & Ronaldo, de er sååå skjønne <3
  Spørsmålet mitt har ingenting med dette innlegget å gjøre.
  Men jeg er så nysgjerrig på hva du syns om Fifty Shades bøkene,
  og om du har lest ferdig alle tre bøkene?
  Hadde vært perfekt med et eget innlegg om dine tanker rundt bøkene og
  kjærligheten mellom Christian & Ana:)
  Fortsatt God Jul til deg og dine!
  Fikk boken din til jul – perfekt gave <3

  *Stor klem*

 38. Jeg lurer på en ting: Jeg fikk Jeffrey Campbell Lita i brunt skinn og de sitter som støpt på foten, kanskje litt for støpt, og presser bittelitt noen steder. Har lest at de utvider seg, og jeg lurte på om du har noen erfaring med det siden du har mange JC-sko?

  1. Fotballfrue

   De vil utvide seg 🙂

   Klem!

 39. Hej Caroline!

  Skulle behöva lite tips av dig angående träning. Jag bor i Oslo och skulle behöva en personlig tränare och ett bra gym, vart hittar jag det? Är Elixa bäst? Samt snygga träningskläder *s*

  Önskar er en fortsatt fin julhelg och ett stort grattis till nya, snygga bilen!

  Kram
  // Amanda

  1. Fotballfrue

   Jeg synes begge senterne er bra, men nå trener jeg på Elixia og synes utvalget der er mye bredere 🙂 De har nok dyktige personlige trener begge plasser, så jeg synes du skal velge ut fra andre tilbud på senteret. Har hørt veldig mye positivt om Elixia Colosseum. De har kjempefine treningsklær hos GetInspired, har laget et innlegg nå 😀

   Klem!

 40. Kjære fotballfrue. Det er ikke ofte jeg tar meg tid til å skrive i kommentarfeltet, men du skal vite at jeg sjekker bloggen din daglig, som oftest flere ganger til dagen. Nå syns jeg du fortjener litt ros fra meg =) Du inspirerer meg virkelig på mange forskjellige måter, av og til sitter jeg og måper «hvordan i alle dager kan noen være så perfekt ??».Det du inspirerer meg mest med ved denne bloggen er din positivitet, livsglede..evnen du har til å ta vare på din egen kropp..det er helt fantastisk…ahhh blir alltid så glad når jeg er innom. Uansett så ønsker jeg å takke deg for at vi får ta del i din hverdag. Ønsker deg et godt nyttår, og fortsett med den gode jobben du gjør, du er et forbilde for flere tusen jenter der ute bla meg. =) Klem fra meg

  1. Fotballfrue

   Tusen takk for så fine ord, du gjør meg glad 🙂 Utrolig glad for å kunne inspirere!

   Mange klemmer til deg 🙂

 41. hei! jeg har noen sider hvor du kan se masse filmer og serier gratis;
  (linkene som funker er: allmyvideos, putlocker og sockshare.)

  – tv-links.eu
  – letmewatchthis.com
  – sidereel.com

 42. Amalie14

  Har ikke sett PLL før, men har hørt mye bra om det:)
  Hvor er det du trener?:-)

 43. Tips til serie som både du og mannen kan se på sammen: Last resort. Vi er offisielt HEKTET! Haha 🙂

 44. Har ikke sett Pretty Little Liars, men er SÅ hekta på vampire diaries! Det er nødt til å bli din neste serie å følge 😀 Tør nesten ikke å innrømme det, men jeg tror nesten det overgår twilight på noen områder :O Klem!

 45. Victoria

  Flink!
  Spiser du lchf i jula? Isåfall, får du alle til å lage alternative retter til deg/dere hvor enn dere reiser?
  Nyt romjulen, det er en fin tid:)

  1. Alle de tradisjonelle julerettene er lavkarbovennlige, så det er problemfritt 🙂 Blir dog en del sukkertøy utenom :p

   – C

 46. Hei Caroline!

  Jeg får masse inspirasjon av deg! Er innom bloggen din hver eneste dag!
  Men jeg bare lurer: Er netflix trygt? Hvis jeg er medlem i 30 dager gratis, er det sånn at jeg må betale for de 30 dagene, det står at det skal være gratis…? Og trenger man internett for og være inne på netflix? Håper du skjønner hva jeg mener..

  1. Netflix er helt trygt, og du må ikke betale for de første 30 dagene. Internett må du også ha 🙂

   – C

 47. Karoline

  Tror jeg må begynne å se på serie mens jeg jogger jeg også. Da aknskej jeg holder ut litt lengre og tiden går mye fortere! Har du med deg nettbrettet når du er på elixia og sats også? 🙂

  1. Fotballfrue

   Ja 🙂

   – C

 48. Jule Clausen

  Hei 🙂 Jeg elsker Pretty Little Liars ♥ Jeg trur ikke det kommer ut på Netflix, men om 13 dager så kommer sesong 2 ut i butikkene i Norge. den 9. januar begynner sesong 2 og selges 😀

 49. Pretty Little Liars er så spennende! Har fulgt med på det 🙂

 50. Åh, husker da jeg var skikkelig hekta på den serien! Følger enda med på hver eneste episode, men noen ganger blir det litt kjedelig!

 51. Du bruker veldig mange engelske ord i språket ditt!

  1. Fotballfrue

   Ja, det gjør jeg når jeg prater også 🙂

   – C

 52. Helt fantastisk spennende! Blir jo alltid så sjokkert over alt som skjer! :p

 53. Åh, her har jeg sittet og sett på film i tolv timer. Hadde Ringenes Herre-maraton med søsken og venner. Startet kl. 15:30 i går, og ble ferdig 3:01 i natt, heh… Så nå er det rett i seng, og opp seint!

 54. Jeg ser PLL! Alle jentene på skolen min se den 🙂

 55. Hei Caroline!
  Så at det var noen flere som hadde spurt om det, men jeg bare lurer på hvor du plasserer nettbrettet på møllen når du løper? Syns det var et utrolig fint tips til motivasjon, men kjenner jeg meg rett så kommer jeg sikkert å knote med hvor jeg skal sette brettet, og da ender det like godt opp pent plassert foran møllen 😉
  Du er megababe! Klem:)

 56. Oi, da må jeg begynne å se den serien også. Ser akkurat nå Vampire Diaries og er helt hooked altså. FANTASTISK SERIE!

 57. Hanna :-)

  PLL er sååå bra! Har sett alle episodene, og holder på å dø av spenning mens jeg venter på den neste episoden som kommer den 8. (9.) januar 😀 Nå i romjula har jeg lest hele bok 3 og holder på med bok 4 i serien 🙂 Bøkene anbefaler jeg på det sterkeste, er ikke likt med serien på tv i det hele tatt ;o Så det blir litt som å lese en helt annen serie. Kos deg videre i romjula <3

 58. Du kan gå inn på en blogg som heter «Prettylittleliarsblog.blogg.no» for å se alle tre sesongene av pretty little liars! 😀 digger bloggen din, forresten! Motivasjonen på alle punkter øker ved hjelp av deg!

 59. Har sett sesong 1 av pretty little liars på to dager! haha, har blitt heelt hekta og klarer ikke legge det fra meg 😀 skjønner ikke at jeg har oppdaget serien først nå

 60. Hvis du vil se alle episodene med en gang de kommer ut i usa er tv-links.eu den beste siden! De har alle mulige serier, bare tar litt tid å sette seg helt inn i siden!!

  Fantastisk blogg, du er en stor inspirasjon!:D

 61. Jeg virkelig ELSKER PLL! Absolutt favoritt. Venter bare til sesong 3 del 2 kommer tilbake 8.januar jeg! Hvis du ikke orker å vente til Netflix får det ut, og du ikke trenger tekst, kan du sjekke ut ALT her: https://www.1channel.ch/watch-350641-Pretty-Little-Liars .. De legger ut nye episoder dagen etter de er vist i USA. Love it! 😀

 62. http://www.megashare.info kan du se på Pretty Little Liars, sesong 1, sesong 2 og sesong 3.. Når du kommer inn på siden, må du søke på pretty little liars, så går du bare videre til du finner hvilken sesong/episode du vil se. 🙂

 63. Elsker Pretty Little Liars, beste serien! 😀

 64. Jeg ser også på Pretty Little Liars! Syns det er så spennende at jeg har en blogg om serien hehe 🙂
  Du har en veldig fin blogg 😀

 65. Elisabeth

  Hekta selv! Husker jeg skulle ut å handle julegaver men avlyste fordi jeg var helt i pll verden =) Kjempe spennans 😀 Morro med spenningen

  1. Fotballfrue

   Hahaha :p Ikke bra 😉

 66. Skaff deg amerikansk netflix, det er akkurat det samme, bortsett fra engelsk tekst. <3 tenkte bare jeg ville tipse deg, og der slipper de snart ut sesong tre!!

 67. Netflix oppdaterer sjelden og dårlig, ikke sats på at sesong 2 kommer med det første 😉

 68. Sesong to kommer nok ikke.. Bedre å laste ned. Jeg og kjæresten ser på det og venter på ny episode i sesong tre! Helt forelsket i den serien!! 😀

 69. Netflix er håpløst! Vil du se de andre sesongene gå inn på: http://www.fastpasstv.ms
  Der er alle episodene og helt frem til idag ;))

  1. Fotballfrue

   Håper det funker på iPad 😀

   – C

   1. Håper jeg å at det gjør:)). Er sååååå spennende:))
    Nina

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *