Januarsalget har startet

Som jeg nevnte tidligere denne uken, har salgkaoset allerede startet i flere butikker, og denne gangen tenkte jeg tipse dere om GetInspired sitt store salg 🙂 Tipper det er flere der ute som har planer om å ta treningen fatt så snart januar startet, så her er det bare å boltre seg i nytt treningstøy! De har satt ned flere varer med inntil 50 prosent, og det er vel lite som motiverer mer enn en fin, ny topp i freshe farger eller en deilig treningsbukse?

Flere av mine favoritter er på salg, så jeg har laget en liten collage under med både ting jeg allerede har, og ting jeg har planer om å gå til innkjøp av 🙂

Hummel Venice Retro Low: Ofte når jeg skal trene styrke etter en løpeøkt, har jeg med meg et par jeg kan bytte med mellom slagene. Ved styrketrening bør du trene med sko som har tynn såle, da dette dette er viktig på grunn av stabiliteten i beina ved for eks. styrketrening på beina. Det er en fordel å velge en lett sko. Disse fra Hummel kan være fine til nettopp dette 🙂

Cross treningsbh fra Röhnisch: Denne er kjempefin under crossback topper, og også veldig fin under den sorte toppen i collagen over ettersom den har sømmer i samme farge. Dette har vært bestselgeren til Röhnisch i årevis og fikk også terningkast 6 i magasinet Mag. Pluss for at den har så fin v-skjæring foran som gir fin kløft og for at den gir veldig god støtte.

Ellen Anti Shake: Veldig deilig treningsbukse som holder ting på plass når du trener. Høy på livet, sitter kjempegodt og er laget i et deilig stoff som gir ekstra fin stuss 😉

Løpesko fra Asics: Disse er min favoritt for tiden, og etter å ha hatt dem siden oktober begynner de allerede å bli godt brukt. Jeg er avhengig av å bruke chip i skoen som jeg bruker til enten en app på mobilen min eller nike-klokken min, men det er ikke noe problem å putte chippen under sålen i disse. Kjenner ikke noe til den 🙂 Dette er en lett, fulldempet løpesko med gelpute både i forfot og hæl. Hælområdet er hevet 3 mm. slik at akillessen avlastes.

Topp fra Hummel: Denne toppen er laget i supermykt, sømløst og stretchy materiale som absorberer svette raskt, i tillegg til et stoff  som hemmer veksten av luktdannende bakterier. Dessuten ser den jo kjempesøt ut 🙂 Jeg elsker min! Fargen er mer knall enn hva det ser ut til her.

T-skjorte fra Craft: Jeg har blitt så glad i å trene med t-skjorte når jeg skal løpe harde økter. Hjelper veldig når du svetter som en gal, så slipper håret bli så vått. Denne fra Craft (og egentlig alle fra Craft) er veldig fin (e)! Holder seg godt vask etter vask og er kjempedeilig i stoffet 🙂

Løpejakken fra Craft er også helt super, og ikke minst synlig, om du skal løpe ute. Du finner alt som er på salg her. Skoene fra Asic er forresten MYE finere i virkeligheten!

annonse 

40 kommentarer

 1. Amalie14

  Yee! Masse inspirasjon fikk jeg nå! Takk:D
  Jeg skal gå til innkjøp av nye treningssko, muligens blir det Asics, eller Nike:-)

 2. Nice! hehe, antishake-tights er noe for nybakte mammaer tenker jeg… skal huske på det til våren 😉

 3. Jeg ble syk før jul, og savner å få trent skikkelig. Gleder meg til å være tilbake igjen på nyåret!

 4. Hei!
  Har også brukt chip’n i andre sko enn Nike – og fikk helt ville tall på distanse og fart. Verdensrekordfat ved ett tilfelle. Har du erfart dette?
  K.

  1. Fotballfrue

   Nei, men jeg har erfart at den ikke vil telle i det hele tatt, eller at den bare stopper opp helt plutselig. Men da har det vært fordi den lå feil, så det har ikke vært noe problem 🙂

   – C

 5. Karoline

  Mulig jeg ikke har fulgt godt nok med, men har du annonsert vinneren av 24. desember-premien enda? 🙂

  1. Fotballfrue

   Nei 😉

 6. Så gøy med ei bukse som er høg på livet!

  1. Fotballfrue

   Disse anti shake buksene er så gode!

   – C

 7. Masse lekkert 😀
  Eg har nettopp vert i London og der kjøpte eg masse nytt treningstøy. Gleder meg sånn til å ta dei i bruk!
  Er nemmlig sjuk no, så får vente til nyåret. Det blir ei sann glede 😀 Ingenting er som fresht treningstøy!

 8. E Asic skoene store eller små i størrelsene?

  Du e inspirerende og flink, tusen takk!

  1. Fotballfrue

   De er normale 🙂

   Klem!

 9. Hej Caroline 🙂
  Hvordan er Ascis løbeskoene i størrelsen? 🙂 (almindelige, store eller små?)

  Hilsen Mai

  1. Fotballfrue

   Normale etter min mening 🙂

   – C

 10. Veronika

  Hvilken størrelse har du i bh’en?

  Så de bare hadde 70 og 80 igjen. Er litt redd for at 70 er for stort. Må jo være stramt. Hvilken størrelse er den minste? 🙂

  – V

 11. blogg fra en annen skala

  som leser – ikke kommentator;
  Det vil vel helst være «minne» om
  istedet for
  «tipse» om
  i innlegg som dette?
  Jeg vet det skrives _annonse_ under, men jeg mener fortsatt at rett skal være rett…;om det er sli det er-)

  Forøvrig, frue
  har din blogg vært en god bidragsyter til min treningsoppstandelse.
  Jeg kjeder meg fort, så jeg håper du fornyer igjen.
  M

 12. Godmorgon sötis <3 Nytt år och nya löften, jag ska låta 2013 bli ett härligt år fylld med träning och nya möjligheter =) Härligt!
  Ha en toppen fin fredag. Kramen

 13. Kjempemotiverende med nye og freshe treningsklær 🙂

  Jeg lurte på om du kunne ha laget et innlegg om Green Gate serviset ditt? Jeg prøver å bli klok på det på nettsidene deres, men jeg savner litt bilder og slikt. Jeg har så lyst å begynne å samle på det, men så er det vel flere farger?

  God romjul (haha) til deg og dine 🙂 Ser ut som om dere har hatt det helt supert og det er gøy å lese om! Selv fikk jeg samme pulsklokke som deg til jul, testet den allerede første juledag 🙂

  Stor klem!

 14. Er veldig enig med deg når deg gjelder løpesko, jeg synes Asics er helt overlegen på det området 🙂

 15. Nå ble jeg lei meg! Ingen størrelser igjen nesten, og hvertfall ikke på det jeg skulle
  Ha! Kanskje jeg er sent ute? Eller selger de seg tom for mange av varene nå?
  Ha en fin dag, Caroline 🙂

 16. Hei
  Du er så lik på hun som vant norske talenter. Er dere i slekt?

  1. Fotballfrue

   Nei :p Hun er vel ikke fra Østfold heller? 🙂

   – C

   1. Nei, hun er fra Sunnmøre, men dere kunne jo vært i slekt alikevel 🙂

 17. Du burde prøve 2XU sin løpethights! 🙂 https://www.x-life.no/products/2xu-compression-recovery-tights-dame
  Den er så fin på, og enda bedre å bruke 😉 Men stiv pris, det er det :p

 18. Hei

  Lurte på den tredemøllen deres – hva er det for merke og hvor har dere kjøpt den?
  Husker du ca hva dere ga?
  Har så lyst på tredemølle hjemme!

 19. Hei! Jrg lurte på hvor du har kjøpt den fine røde sportsbhen din? 🙂

 20. Svetlana

  Hello Caroline, tell me please, what is your camera? just a such good photos.

 21. Linn Cecilie

  Nå er jeg så klar for å trene ( må bare bli kvitt den hel*** forkjølelsen).
  Fikk Nike + klokke med pulsmåler ved siden av til jul. Så gleder meg til å se om den er like bra som du sier.
  Satser på at den gir meg litt mer motivasjon 🙂

  Godt nyttår 🙂

 22. Christina

  Hei:). Hva fikk deg til å farge håret brunt:)? Og hva trives du best med? Er veldig lei av den blonde fargen. Men har blå øynne og veldig redd for å virke blekere med brunt hår:/ 🙂

  1. Fotballfrue

   Jeg har mørke farger fra før av, blir fort brun og har en gyllen hudtone til tross for at jeg har veldig blå øyne 🙂 Jeg var blond da jeg var liten, men ble mørkere og mørkere til jeg farget det blondt igjen / tok striper 🙂 Jeg vet ikke hvorfor jeg endret fargen, hadde lyst på en forandring, følte det var på tide og det angrer jeg ikke på 🙂 Elsker hårfargen jeg har nå, den er jo ikke brun, men en veldig fin mellomting 🙂 Føler at fargene mine kommer mer frem, ikke at jeg blir noe blekere 🙂

   Klemmer!

 23. Hej!
  Undrar om du vet om det finns någon liknande websida i Sverige? Är väldigt sugen på skorna från Asics, vore toppen med rabatterat pris =)

  MVH/ Therese i Sundsvall

 24. Caroline, vad har du för löpband? Kan du rekommendera något löpband som är inte så dyrt. Tänker på att köpa men det finns så många! Tack så mycket! Kram

 25. Heihei 🙂 Hva mer heter Asics skoene? De var utrolig fine!!:)

  -Tina

 26. Kult! Hvor mye kostet tredemøllen din? og hvor er den i fra?

  Elsker bloggen din!! <3<3

 27. Hei, Caroline!
  Er de tom for de Asics skoene på getinspired.no? Finner de ikke noen sted, har lyst å prøve de ut!

 28. Jeg lurer på om ikke du tipset om treningsbhen som heter «Stay in place2 en gang også. hvordan er den i forhold til denne?

  1. Fotballfrue

   Stay in place er en push up treningsbh, så den er jo annerledes ift. at den pusher opp puppene 😉 Jeg liker begge to, det kommer an på hva du foretrekker 🙂

   – C

   1. Kari FM

    Tusen takk for svar. Jeg synes enkelte treningsbher gir meg enda flatere pupper enn jeg har så jeg tror jeg vil prøve pushup. Ble veldig usikker på str, når det stod at den var liten i str, men jeg bruker egentlig 65 cm i bh så da burde vel 70 CM holde. Har du gått opp en str i forhold til normalt?

   2. Fotballfrue

    Nei, jeg har det samme 🙂 Den er litt tight, men jeg synes den sitter bra 🙂

    – C

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *